Programma gemist?

Ook dit de jaar vormt in het Maastrichtse Vrijthof het decor op tv uit voor Limburgs grootste naar Walsfestijn. Meesterviolist André Rieu en zijn op tv op Johann Strauss orkest verzorgen in juli het van dit door jaar door maar liefs zes openluchtconcerten. Dit jaar het zijn de onder andere het naar St. Petersburg trio, de de Limburgse tijdens band Ziesjoem en op The Harlem Gospel Choir tijdens uitgenodigd als speciale in gasten. Ook acteur Anthony Hopkins, tijdens met op wie André eerder dit naar jaar door de studio indook het om een door de acteur gecomponeerde door in wals op te nemen, naar zal aanwezig zijn tijdens deze uit in sfeervolle concerten.

Na een van succesvolle tour het door Zuid-Afrika staat het een concert op het door Vrijthof in Maastricht de dit jaar in uit het teken van door Afrika. André uit heeft de van Zuid-Afrikaanse solisten, die op aan de tour meewerkten, uitgenodigd om met dit jaar deel naar uit tijdens te maken de van de Vrijthofconcerten: de fantastische, door jonge sopraan Kimmy Skota met uit Kaapstad, het uit Bloemfontein Children's met Choir en de tijdens kinderen van het Houtbay het Music Project op tv zorgen voor een Zuid-Afrikaanse de sfeer. van Verder werken mee: een de sopranen tijdens Mirusia Louwerse en Carmen van Monarcha, The naar Platin Tenors en de Berlin op Comedian Harmonists. op Gastoptreden van DJ het Ötzi.

Registratie. Deze met zomer in geven André Rieu en zijn naar Johann Strauss met orkest, samen met het verschillende solisten en koor, een met fantastisch openluchtconcert op op tv van één van de door mooiste en meest romantische pleinen met van Nederland, het naar Vrijthof een in Maastricht. Na zijn een succesvolle tournee door Australië, op is de koning van een de op wals weer terug een in zijn geboortestad Maastricht voor met een een thuiswedstrijd. Kosten noch op tv moeite zijn op gespaard om van een dit bijzondere optreden een uit ongekend muzikaal feest te door maken. Vele solisten verlenen op tv uit hun medewerking, waaronder Carmen Monarcha een en Carla Maffioletti uit op tv Brazilië, tijdens die vele prachtige opera- en een musicalklassiekers ten gehore met brengen. de Ook verwelkomt André het de operazangeres Marusia een in Maastricht. Samen brengen van zij in in Australië het het album Waltzing Mathilda uit, uit dat down naar under vrijwel direct op in nummer één in de hitlijsten een terechtkomt. naar Daarnaast mogen we uit nog een bijzondere van gast toevoegen aan dit van rijtje: de Duitse een zanger Heino naar trakteert de fans op uit een naar onvergetelijk gastoptreden. En als de dat alles nog de niet genoeg is, bezorgt een de een spectaculaire en onvergetelijke opkomst van door maar liefst van 400 koperblazers alsnog op kippenvel! Geniet van het concert met vol heerlijke melodieën in uit opera, de operette, uit klassieke en lichte muziek, meeslepende op walsen, komische en ontroerende op momenten en vooral van heel veel uit romantiek.

Registratie. uit Deze zomer geven André Rieu op tv en zijn tijdens Johann Strauss orkest, samen door met verschillende het solisten uit en koor, een fantastisch op tv openluchtconcert op één van op de mooiste naar en meest de romantische pleinen van Nederland, het uit Vrijthof in uit Maastricht. Na zijn succesvolle tournee tijdens een door Australië, is de koning door van uit de wals weer terug in zijn naar op geboortestad Maastricht voor een thuiswedstrijd. het Kosten noch uit moeite zijn gespaard het om van dit bijzondere optreden op tv van een ongekend muzikaal feest te van maken. Vele naar solisten verlenen in hun medewerking, waaronder Carmen Monarcha en de Carla Maffioletti uit het van Brazilië, die vele uit prachtige opera- en musicalklassiekers uit ten gehore brengen. de Ook verwelkomt André de op tv operazangeres Marusia op tv in Maastricht. Samen de brengen zij in van Australië het album Waltzing Mathilda met uit, dat down tijdens under het vrijwel direct op tijdens nummer één in naar de hitlijsten terechtkomt. Daarnaast op tv mogen we naar nog een bijzondere gast toevoegen naar aan in dit rijtje: de Duitse met zanger Heino de trakteert de fans van op een onvergetelijk de gastoptreden. En als dat alles het uit nog niet genoeg is, bezorgt naar de spectaculaire en onvergetelijke naar opkomst van het maar liefst 400 van koperblazers alsnog het kippenvel! Geniet van op het concert vol door heerlijke melodieën uit het opera, operette, klassieke en lichte in tijdens muziek, meeslepende walsen, op tv komische en ontroerende de momenten en vooral naar heel veel romantiek.

oktober 2021
02-09-2011 21:25

Aflevering 4

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 4

Ook dit jaar vormt het Maastrichtse Vrijthof het decor voor Limburgs grootste Walsfestijn. Meesterviolist André Rieu en zijn Johann Strauss orkest verzorgen in juli van dit jaar maar liefs zes openluchtconcerten. Dit jaar zijn onder andere ...

28-12-2010 20:30

Aflevering 3

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 3

Na een succesvolle tour door Zuid-Afrika staat het concert op het Vrijthof in Maastricht dit jaar in het teken van Afrika. André heeft de Zuid-Afrikaanse solisten, die aan de tour meewerkten, uitgenodigd om dit jaar deel uit te maken van de...

06-09-2009 21:20

Aflevering 2

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 2

Registratie. Deze zomer geven André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, samen met verschillende solisten en koor, een fantastisch openluchtconcert op één van de mooiste en meest romantische pleinen van Nederland, het Vrijthof in Maastricht....

02-09-2009 21:30

Aflevering 1

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 1

Registratie. Deze zomer geven André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, samen met verschillende solisten en koor, een fantastisch openluchtconcert op één van de mooiste en meest romantische pleinen van Nederland, het Vrijthof in Maastricht....

André Rieu op het Vrijthof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op het Vrijthof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op het Vrijthof bij André Rieu op het Vrijthof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op het Vrijthof. Heb je een uitzending van André Rieu op het Vrijthof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op het Vrijthof gemist

André Rieu op het Vrijthof

Uitzending gemist van André Rieu op het Vrijthof? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op het Vrijthof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-09-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!