Programma gemist?

Ook uit dit jaar vormt tijdens het Maastrichtse Vrijthof het decor een voor Limburgs de grootste Walsfestijn. een Meesterviolist André een Rieu en zijn Johann Strauss uit orkest verzorgen het in juli van dit jaar de maar door liefs zes met openluchtconcerten. Dit jaar zijn onder andere naar het van St. Petersburg naar trio, de Limburgse band met Ziesjoem en The Harlem Gospel het Choir uitgenodigd als naar speciale met gasten. Ook acteur Anthony Hopkins, door met een wie André eerder dit van jaar de studio indook het om een naar door de uit acteur gecomponeerde wals op te uit nemen, zal op tv aanwezig een zijn tijdens deze sfeervolle tijdens concerten.

Na een succesvolle met een tour door Zuid-Afrika staat het concert uit op tijdens het Vrijthof in uit Maastricht dit jaar van in het in teken van Afrika. André heeft op tv de van Zuid-Afrikaanse solisten, die een aan de tour in meewerkten, uitgenodigd om dit jaar deel uit uit op tv te maken van de Vrijthofconcerten: naar de fantastische, een jonge sopraan Kimmy op tv Skota uit op Kaapstad, het Bloemfontein Children's Choir uit en in de kinderen van in het Houtbay Music naar Project zorgen voor een de Zuid-Afrikaanse sfeer. Verder van werken mee: de naar sopranen Mirusia op Louwerse en Carmen Monarcha, The van Platin Tenors op en de Berlin Comedian naar een Harmonists. Gastoptreden van DJ met Ötzi.

Registratie. Deze zomer tijdens geven André Rieu tijdens en zijn Johann het Strauss orkest, het samen met met verschillende solisten en koor, een op tv in fantastisch openluchtconcert op van één van de een mooiste en meest romantische pleinen op van Nederland, het van Vrijthof in Maastricht. Na tijdens zijn succesvolle de tournee door Australië, is op tv de koning in van de wals weer de tijdens terug in zijn geboortestad Maastricht het voor een een thuiswedstrijd. Kosten noch moeite zijn in van gespaard om van dit bijzondere van optreden tijdens een ongekend muzikaal feest te tijdens maken. Vele solisten van verlenen hun medewerking, door waaronder het Carmen Monarcha en Carla Maffioletti uit naar Brazilië, die vele naar een prachtige opera- en musicalklassiekers ten tijdens gehore brengen. Ook verwelkomt op tv het André de operazangeres Marusia in Maastricht. een tijdens Samen brengen zij in op tv Australië het album een Waltzing Mathilda naar uit, dat down under van vrijwel direct uit op nummer één in de uit hitlijsten terechtkomt. Daarnaast het mogen door we nog een bijzondere gast met toevoegen tijdens aan dit rijtje: de de Duitse zanger Heino op trakteert de fans op een een onvergetelijk gastoptreden. En in als een dat alles nog niet genoeg met is, bezorgt door de spectaculaire en met onvergetelijke opkomst van maar een liefst 400 koperblazers van alsnog van kippenvel! Geniet van het in concert vol een heerlijke melodieën uit uit opera, operette, klassieke en uit lichte muziek, meeslepende uit walsen, tijdens komische en ontroerende de momenten en vooral naar heel veel romantiek.

Registratie. met Deze zomer met geven André Rieu en zijn Johann uit Strauss uit orkest, samen met op verschillende solisten en koor, in een fantastisch op tv openluchtconcert op op één van de mooiste en in meest romantische pleinen van tijdens Nederland, een het Vrijthof in Maastricht. Na op tv op tv zijn succesvolle tournee op tv door Australië, is de koning van een door de wals weer terug in de zijn het geboortestad Maastricht voor een thuiswedstrijd. een Kosten noch moeite zijn uit gespaard tijdens om van dit bijzondere optreden met een ongekend door muzikaal feest te uit maken. Vele het solisten verlenen hun medewerking, waaronder uit Carmen Monarcha de en Carla Maffioletti uit tijdens tijdens Brazilië, die vele prachtige opera- op tv en musicalklassiekers ten op gehore brengen. van Ook verwelkomt met André de operazangeres Marusia in Maastricht. de een Samen brengen zij in van Australië het album Waltzing Mathilda op in uit, dat down under vrijwel direct naar op van nummer één in de hitlijsten met terechtkomt. Daarnaast mogen een we nog een een met bijzondere gast toevoegen aan dit rijtje: tijdens het de Duitse zanger door Heino trakteert de fans de op een onvergetelijk gastoptreden. met En als dat op tv alles nog niet een genoeg in is, bezorgt de spectaculaire en het onvergetelijke tijdens opkomst van maar liefst 400 koperblazers met alsnog kippenvel! uit Geniet van de het concert tijdens vol heerlijke melodieën uit opera, op tv operette, klassieke en lichte op muziek, meeslepende van walsen, komische een en ontroerende momenten en vooral met heel door veel romantiek.

februari 2020
02-09-2011 21:25

Aflevering 4

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 4

Ook dit jaar vormt het Maastrichtse Vrijthof het decor voor Limburgs grootste Walsfestijn. Meesterviolist André Rieu en zijn Johann Strauss orkest verzorgen in juli van dit jaar maar liefs zes openluchtconcerten. Dit jaar zijn onder andere ...

28-12-2010 20:30

Aflevering 3

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 3

Na een succesvolle tour door Zuid-Afrika staat het concert op het Vrijthof in Maastricht dit jaar in het teken van Afrika. André heeft de Zuid-Afrikaanse solisten, die aan de tour meewerkten, uitgenodigd om dit jaar deel uit te maken van de...

06-09-2009 21:20

Aflevering 2

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 2

Registratie. Deze zomer geven André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, samen met verschillende solisten en koor, een fantastisch openluchtconcert op één van de mooiste en meest romantische pleinen van Nederland, het Vrijthof in Maastricht....

02-09-2009 21:30

Aflevering 1

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 1

Registratie. Deze zomer geven André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, samen met verschillende solisten en koor, een fantastisch openluchtconcert op één van de mooiste en meest romantische pleinen van Nederland, het Vrijthof in Maastricht....

André Rieu op het Vrijthof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op het Vrijthof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op het Vrijthof bij André Rieu op het Vrijthof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op het Vrijthof. Heb je een uitzending van André Rieu op het Vrijthof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op het Vrijthof gemist

André Rieu op het Vrijthof

Uitzending gemist van André Rieu op het Vrijthof? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op het Vrijthof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-09-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!