Programma gemist?

Registratie naar van de in theathershow 'Dystopia' van op Jan Jaap van naar der Wal, waarin hij als van eerste comedian met optreedt in grote, Nederlandse met poptempels.

juli 2020
24-05-2015 21:38

Afl. 1

Jan Jaap van der Wal: Dystopia - Afl. 1

Registratie van de theathershow 'Dystopia' van Jan Jaap van der Wal, waarin hij als eerste comedian optreedt in grote, Nederlandse poptempels.

Jan Jaap van der Wal: Dystopia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Jaap van der Wal: Dystopia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Jaap van der Wal: Dystopia bij Jan Jaap van der Wal: Dystopia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Jaap van der Wal: Dystopia. Heb je een uitzending van Jan Jaap van der Wal: Dystopia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Jaap van der Wal: Dystopia gemist

Uitzending gemist van Jan Jaap van der Wal: Dystopia? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Jaap van der Wal: Dystopia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-05-2015 om 21:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!