Programma gemist?

Gerard Cox verwierf met door rond 1960 bekendheid als van zanger in Nederland en een Vlaanderen. De het onderwijzer uit Rotterdam wist het het publiek de te bekoren met kleine door luisterliedjes.Meer Gerard Cox van verwierf rond 1960 bekendheid op als zanger op in Nederland en in Vlaanderen. De in onderwijzer uit Rotterdam in wist het publiek van te bekoren met door kleine luisterliedjes. Han Peekel, de een maker van het het op tv TV Monument: 'Cox is op tv een van de hoekstenen van van in het betere Nederlandstalige lied, met het een prachtige dictie en in een in on-Nederlandse liedvorm. Zijn liedjes zijn een in echte chansons. Hij laat tijdens het Nederlands klinken alsof het de Frans het is.' Zijn grootste hit scoorde door op Cox in 1973, met van 't Is weer voorbij die naar een mooie zomer. In die in periode is Cox ook al een zeer actief met op tv theater- op tv en radiowerk. Eind van jaren 70 een speelt hij zijn eerste filmrol, waarna naar hij van in de de jaren 80 in tijdens verschillende televisieprogramma's te zien is. tijdens De laatste uit jaren is met Cox vooral bekend op als scenarioschrijver en acteur in de op tv 226 afleveringen op tellende op televisieserie Toen was geluk heel op gewoon, door waarin hij samen de met Sjoerd Pleijsier en Joke Bruijs naar door de hoofdrollen speelt. In 1999 wint op de in serie de uit Gouden TeleVizierring.Minder

juni 2021
25-05-2015 09:58

NPO Best TV Monument: Gerard Cox

NPO Best TV Monument: Gerard Cox - NPO Best TV Monument: Gerard Cox

Gerard Cox verwierf rond 1960 bekendheid als zanger in Nederland en Vlaanderen. De onderwijzer uit Rotterdam wist het publiek te bekoren met kleine luisterliedjes.Meer Gerard Cox verwierf rond 1960 bekendheid als zanger in Nederland en Vlaa...

NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NPO Best TV Monument: Gerard Cox de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NPO Best TV Monument: Gerard Cox bij NPO Best TV Monument: Gerard Cox liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NPO Best TV Monument: Gerard Cox. Heb je een uitzending van NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist

Uitzending gemist van NPO Best TV Monument: Gerard Cox? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NPO Best TV Monument: Gerard Cox, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NPO Best TV Monument: Gerard Cox? Hier kun je alle uitzendingen van NPO Best TV Monument: Gerard Cox kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2015 om 09:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!