Programma gemist?

Gerard Cox van verwierf rond 1960 in bekendheid tijdens als zanger in Nederland door en Vlaanderen. De onderwijzer in uit Rotterdam wist naar het publiek door te bekoren naar met kleine luisterliedjes.Meer op Gerard Cox verwierf rond 1960 op tv bekendheid als van zanger in Nederland en een Vlaanderen. De onderwijzer uit door naar Rotterdam wist het publiek te van bekoren met kleine op tv luisterliedjes. Han Peekel, het de maker van het met door TV Monument: 'Cox is een van op de hoekstenen de van op het betere Nederlandstalige lied, op met een met prachtige dictie en tijdens een on-Nederlandse liedvorm. Zijn van liedjes zijn echte een chansons. Hij naar laat het Nederlands klinken op alsof het Frans is.' tijdens Zijn de grootste hit scoorde in Cox in 1973, met met 't Is weer voorbij het die mooie het zomer. In in die periode is Cox ook al op zeer actief met tijdens theater- de en radiowerk. Eind tijdens jaren 70 speelt hij zijn de eerste filmrol, waarna naar met hij in de jaren 80 de in verschillende televisieprogramma's te de in zien is. De laatste tijdens jaren is Cox tijdens vooral bekend als scenarioschrijver en door acteur op tv in de 226 de afleveringen tellende televisieserie Toen was de geluk tijdens heel gewoon, waarin hij met samen met uit Sjoerd Pleijsier en Joke Bruijs het op de hoofdrollen speelt. In 1999 de wint de naar serie de Gouden het TeleVizierring.Minder

december 2021
25-05-2015 09:58

NPO Best TV Monument: Gerard Cox

NPO Best TV Monument: Gerard Cox - NPO Best TV Monument: Gerard Cox

Gerard Cox verwierf rond 1960 bekendheid als zanger in Nederland en Vlaanderen. De onderwijzer uit Rotterdam wist het publiek te bekoren met kleine luisterliedjes.Meer Gerard Cox verwierf rond 1960 bekendheid als zanger in Nederland en Vlaa...

NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NPO Best TV Monument: Gerard Cox de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NPO Best TV Monument: Gerard Cox bij NPO Best TV Monument: Gerard Cox liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NPO Best TV Monument: Gerard Cox. Heb je een uitzending van NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist

Uitzending gemist van NPO Best TV Monument: Gerard Cox? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NPO Best TV Monument: Gerard Cox, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NPO Best TV Monument: Gerard Cox? Hier kun je alle uitzendingen van NPO Best TV Monument: Gerard Cox kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2015 om 09:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!