Programma gemist?

Gerard een Cox verwierf rond 1960 bekendheid door als zanger een in Nederland het en Vlaanderen. tijdens De onderwijzer uit Rotterdam wist het op tv in publiek te bekoren met kleine luisterliedjes.Meer het Gerard Cox verwierf op tv rond het 1960 bekendheid als zanger met in Nederland en Vlaanderen. tijdens De onderwijzer uit door van Rotterdam wist het naar publiek te bekoren met kleine op tv luisterliedjes. Han Peekel, tijdens de maker van van het TV de Monument: 'Cox is tijdens een van de hoekstenen met van op tv het betere Nederlandstalige lied, tijdens met een prachtige op tv dictie en een door on-Nederlandse liedvorm. Zijn liedjes zijn door echte chansons. Hij het met laat het Nederlands uit klinken alsof het Frans is.' Zijn het op tv grootste hit scoorde Cox in 1973, het met 't met Is weer voorbij die op tv op mooie zomer. In die tijdens periode is tijdens Cox ook al de zeer actief met theater- en radiowerk. op tv op Eind jaren 70 speelt hij van zijn eerste filmrol, waarna in hij in door de met jaren 80 in verschillende televisieprogramma's te door zien door is. De laatste op jaren is Cox naar vooral bekend in als scenarioschrijver en acteur in de met 226 van afleveringen tellende het televisieserie Toen was geluk heel op gewoon, de waarin hij samen uit met Sjoerd Pleijsier op tv en Joke Bruijs door de hoofdrollen speelt. naar In 1999 wint de de serie de van Gouden TeleVizierring.Minder

oktober 2020
25-05-2015 09:58

NPO Best TV Monument: Gerard Cox

NPO Best TV Monument: Gerard Cox - NPO Best TV Monument: Gerard Cox

Gerard Cox verwierf rond 1960 bekendheid als zanger in Nederland en Vlaanderen. De onderwijzer uit Rotterdam wist het publiek te bekoren met kleine luisterliedjes.Meer Gerard Cox verwierf rond 1960 bekendheid als zanger in Nederland en Vlaa...

NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NPO Best TV Monument: Gerard Cox de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NPO Best TV Monument: Gerard Cox bij NPO Best TV Monument: Gerard Cox liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NPO Best TV Monument: Gerard Cox. Heb je een uitzending van NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist

Uitzending gemist van NPO Best TV Monument: Gerard Cox? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NPO Best TV Monument: Gerard Cox, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NPO Best TV Monument: Gerard Cox? Hier kun je alle uitzendingen van NPO Best TV Monument: Gerard Cox kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2015 om 09:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!