Programma gemist?

Gerard Cox een verwierf rond 1960 op tv bekendheid in als zanger in Nederland en Vlaanderen. door De onderwijzer uit op tv Rotterdam wist naar het publiek te bekoren een met kleine op tv luisterliedjes.Meer een Gerard Cox verwierf rond 1960 van bekendheid het als zanger in Nederland en Vlaanderen. naar De onderwijzer uit in Rotterdam wist het naar publiek te bekoren van een met kleine luisterliedjes. Han Peekel, de op de maker van het TV Monument: 'Cox een op tv is een van de naar hoekstenen van het op betere Nederlandstalige lied, met een door prachtige dictie en tijdens een tijdens on-Nederlandse liedvorm. Zijn liedjes een zijn een echte chansons. Hij laat het op Nederlands het klinken alsof het Frans is.' Zijn tijdens grootste tijdens hit scoorde op tv Cox in 1973, met op tv 't Is weer voorbij naar die mooie tijdens zomer. In die periode de is Cox ook door al zeer actief door met theater- tijdens en radiowerk. Eind jaren 70 op tv speelt de hij zijn eerste filmrol, waarna van door hij in de jaren op 80 in verschillende televisieprogramma's te naar zien is. in De uit laatste jaren is Cox vooral bekend uit als in scenarioschrijver en acteur met in de 226 afleveringen op tv tellende op televisieserie Toen was geluk heel gewoon, op waarin hij door samen met Sjoerd Pleijsier de en op tv Joke Bruijs de hoofdrollen het speelt. In 1999 wint in de de serie de Gouden door TeleVizierring.Minder

januari 2020
25-05-2015 09:58

NPO Best TV Monument: Gerard Cox

NPO Best TV Monument: Gerard Cox - NPO Best TV Monument: Gerard Cox

Gerard Cox verwierf rond 1960 bekendheid als zanger in Nederland en Vlaanderen. De onderwijzer uit Rotterdam wist het publiek te bekoren met kleine luisterliedjes.Meer Gerard Cox verwierf rond 1960 bekendheid als zanger in Nederland en Vlaa...

NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NPO Best TV Monument: Gerard Cox de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NPO Best TV Monument: Gerard Cox bij NPO Best TV Monument: Gerard Cox liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NPO Best TV Monument: Gerard Cox. Heb je een uitzending van NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist

Uitzending gemist van NPO Best TV Monument: Gerard Cox? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NPO Best TV Monument: Gerard Cox, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NPO Best TV Monument: Gerard Cox? Hier kun je alle uitzendingen van NPO Best TV Monument: Gerard Cox kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2015 om 09:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!