Programma gemist?

Gerard het Cox verwierf rond 1960 bekendheid tijdens als zanger een in in Nederland en Vlaanderen. De van onderwijzer uit naar Rotterdam wist het van publiek te bekoren uit met kleine luisterliedjes.Meer Gerard Cox uit verwierf rond 1960 tijdens bekendheid als zanger in uit Nederland op en Vlaanderen. De onderwijzer uit uit Rotterdam wist het op tv een publiek te bekoren met kleine luisterliedjes. uit het Han Peekel, de maker van het door TV tijdens Monument: 'Cox is een van uit een de hoekstenen van een het betere Nederlandstalige lied, met een een prachtige in dictie en een on-Nederlandse liedvorm. op een Zijn liedjes zijn echte op tv chansons. Hij een laat het Nederlands klinken alsof een het Frans door is.' Zijn van grootste hit scoorde Cox naar in 1973, met 't in Is in weer voorbij die mooie uit zomer. In van die periode is Cox ook de al zeer door actief met theater- een en radiowerk. naar Eind jaren 70 door speelt hij zijn op tv eerste filmrol, waarna hij in de de jaren uit 80 in in verschillende televisieprogramma's te naar zien is. De laatste jaren is een Cox een vooral bekend als scenarioschrijver en op tv acteur in de naar 226 afleveringen tellende in televisieserie op Toen was geluk naar heel gewoon, tijdens waarin hij samen met de Sjoerd Pleijsier en Joke in Bruijs de hoofdrollen op speelt. In de 1999 wint op de serie de Gouden door TeleVizierring.Minder

februari 2021
25-05-2015 09:58

NPO Best TV Monument: Gerard Cox

NPO Best TV Monument: Gerard Cox - NPO Best TV Monument: Gerard Cox

Gerard Cox verwierf rond 1960 bekendheid als zanger in Nederland en Vlaanderen. De onderwijzer uit Rotterdam wist het publiek te bekoren met kleine luisterliedjes.Meer Gerard Cox verwierf rond 1960 bekendheid als zanger in Nederland en Vlaa...

NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NPO Best TV Monument: Gerard Cox de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NPO Best TV Monument: Gerard Cox bij NPO Best TV Monument: Gerard Cox liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NPO Best TV Monument: Gerard Cox. Heb je een uitzending van NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist

Uitzending gemist van NPO Best TV Monument: Gerard Cox? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NPO Best TV Monument: Gerard Cox, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NPO Best TV Monument: Gerard Cox gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NPO Best TV Monument: Gerard Cox? Hier kun je alle uitzendingen van NPO Best TV Monument: Gerard Cox kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2015 om 09:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!