Programma gemist?

Vanavond naar is de laatste tijdens aflevering van de door Britse misdaadreeks Broadchurch het op RTL 4. naar Hardy en Ellie met weten de zaak te ontrafelen de en op brengen de waarheid aan van het licht. Door alle een verwikkelingen met zal het leven uit in Broadchurch naar nooit meer hetzelfde zijn. Het uit derde en tevens laatste seizoen door in van de meeslepende uit serie komt vanavond ten met einde.

Er met komen belangrijke bewijzen boven tafel van tegen alle hoofdverdachten. de Ellie een en Hardy beseffen op tv dat het van niet lang meer duurt, voordat de op zaak op is opgelost.

Ellie uit en Hardy ondervragen op een nieuwe door verdachte. Katie confronteert Ellie en op Hardy van met pijnlijke informatie over haar rol op de in het onderzoek. van Ian blijkt Trish' laptop zonder haar de medeweten uit te hebben in meegenomen.

De een informatie die de onbekende vrouw door geeft, uit zet de hele zaak op uit zijn kop. Katie naar ontdekt met een cruciale link tussen de op in zaak en een op hoofdverdachte. Lucas vertelt Jim de wat hij op naar de avond van op tv het feest heeft gezien. de Jim reageert agressief tijdens en waarschuwt de hem dat de hij zijn mond een te houden.

Trish een wordt meengenomen door naar de plaats delict in de van de hoop dat ze van zich meer van de verkrachting uit kan herinneren. Katie op tv stuit tijdens op een nieuwe verdachte en het hij heeft geen alibi. een Er is met eindelijk een DNA-match naar gevonden. Een onbekende van vrouw loopt het politiebureau naar binnen met verbijsterende een tijdens informatie.

Hardy en op tv Ellie sporen Trish de aan door om hun alles de te vertellen, ook al het heeft het niet direct het met de verkrachtingszaak met te maken. Mogelijk heeft de ze informatie tijdens die van meer duidelijkheid kan verschaffen. op Maar Trish blijft een gesloten de van boek. Hardy en het Ellie stuiten op tegenstrijdigheden tijdens en leugens. op tv Trish ontvangt een met verontrustende boodschap.

Er gaat met een schok door op het de stadje als het nieuws over de een verkrachting op tv zich verspreidt. De plaats tijdens delict en de omstandigheden op maken het op een zeer ingewikkelde op tv zaak. Ellie op tv en Hardy starten een uit onderzoek in naar de vrienden en familieleden in van de Trish.

De met mysterieuze Britse crimethriller het 'Broadchurch' is terug bij uit RTL. tijdens Nadat de moord op de 11-jarige op Danny Latimer in van het van vorige seizoen is opgelost, wordt op het van Zuid-Engelse kustplaatsje Broadchurch opnieuw van opgeschrikt van door een brute daad. In in de tijdens acht nieuwe afleveringen onderzoeken Alec in Hardy (David de Tennant) en Ellie op Miller (Olivia Colman) de naar ernstige verkrachting van naar alleenstaande Trish Winterman (Julie naar Hesmondhalgh). Het derde tijdens de en tevens laatste seizoen van de de meeslepende serie op tv is vanaf vanavond wekelijks in te zien bij uit in RTL 4. De net gescheiden Trish wordt in een na een feestje een van een vriendin verkracht. het Ellie en Alec storten op zich een volledig op de gruwelijke in zaak maar weten de niet waar te beginnen. een Doordat Trish compleet in uit de shock is, kan ze met geen informatie over de dader met op geven. Rechercheur Alec draait hierdoor overuren, naar wat de door relatie met in zijn dochter op het spel door zet. Ook de collega uit Ellie heeft het het zwaar. Het werk slokt haar uit op, op terwijl ze ook voor naar haar zoon Tom (Adam de Wilson) en haar hulpbehoevende de vader uit zorgt. Ze vindt het ook tijdens moeilijk om met te dealen met naar haar door ex, die vrijgesproken is voor de op tv moord op Danny met in Latimer. Door de nieuwe gebeurtenis een met Trish staat Broadchurch naar wederom compleet door op zijn door kop. Wanneer de iedereen in het uit dorp vreemd gedrag vertoont, door worden Alec, Ellie en de op tv tijdens kijker geregeld op het verkeerde been uit het gezet in de uit spannende zoektocht naar de de dader.

februari 2020
02-07-2017 21:36

Slot: Broadchurch

Broadchurch - Afl. 8

Vanavond is de laatste aflevering van de Britse misdaadreeks Broadchurch op RTL 4. Hardy en Ellie weten de zaak te ontrafelen en brengen de waarheid aan het licht. Door alle verwikkelingen zal het leven in Broadchurch nooit meer hetzelfde z...

25-06-2017 21:36

Afl. 7

Broadchurch - Afl. 7

Er komen belangrijke bewijzen boven tafel tegen alle hoofdverdachten. Ellie en Hardy beseffen dat het niet lang meer duurt, voordat de zaak is opgelost.

18-06-2017 21:36

Afl. 6

Broadchurch - Afl. 6

Ellie en Hardy ondervragen een nieuwe verdachte. Katie confronteert Ellie en Hardy met pijnlijke informatie over haar rol in het onderzoek. Ian blijkt Trish' laptop zonder haar medeweten te hebben meegenomen.

11-06-2017 22:37

Afl. 5

Broadchurch - Afl. 5

De informatie die de onbekende vrouw geeft, zet de hele zaak op zijn kop. Katie ontdekt een cruciale link tussen de zaak en een hoofdverdachte. Lucas vertelt Jim wat hij op de avond van het feest heeft gezien. Jim reageert agressief en waar...

04-06-2017 22:36

Afl. 4

Broadchurch - Afl. 4

Trish wordt meengenomen naar de plaats delict in de hoop dat ze zich meer van de verkrachting kan herinneren. Katie stuit op een nieuwe verdachte en hij heeft geen alibi. Er is eindelijk een DNA-match gevonden. Een onbekende vrouw loopt het...

28-05-2017 22:40

Afl. 3

Broadchurch - Afl. 3

Hardy en Ellie sporen Trish aan om hun alles te vertellen, ook al heeft het niet direct met de verkrachtingszaak te maken. Mogelijk heeft ze informatie die meer duidelijkheid kan verschaffen. Maar Trish blijft een gesloten boek. Hardy en El...

21-05-2017 22:35

Afl. 2

Broadchurch - Afl. 2

Er gaat een schok door het stadje als het nieuws over de verkrachting zich verspreidt. De plaats delict en de omstandigheden maken het een zeer ingewikkelde zaak. Ellie en Hardy starten een onderzoek naar de vrienden en familieleden van Tri...

14-05-2017 22:39

Afl. 1

Broadchurch - Afl. 1

De mysterieuze Britse crimethriller 'Broadchurch' is terug bij RTL. Nadat de moord op de 11-jarige Danny Latimer in het vorige seizoen is opgelost, wordt het Zuid-Engelse kustplaatsje Broadchurch opnieuw opgeschrikt door een brute daad. In ...

Broadchurch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broadchurch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broadchurch bij Broadchurch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broadchurch. Heb je een uitzending van Broadchurch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broadchurch gemist

Britse misdaaddramaserie waarin het rustige kuststadje Broadchurch wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van een elfjarige jongen. Het moordonderzoek dat volgt, zorgt voor veel onrust binnen deze kleine gemeenschap.

Uitzending gemist van Broadchurch? Hier kun je alle uitzendingen van Broadchurch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!