Programma gemist?

Vanavond naar is de laatste aflevering op van de Britse misdaadreeks van door Broadchurch op RTL 4. op Hardy en de Ellie weten de op tv zaak te ontrafelen en de brengen de waarheid met aan het op tv licht. Door alle verwikkelingen met zal het leven in Broadchurch in nooit met meer hetzelfde uit zijn. Het derde en tevens laatste seizoen uit van het de meeslepende in serie komt vanavond ten op einde.

Er komen belangrijke op naar bewijzen boven tafel uit tegen alle hoofdverdachten. het Ellie en Hardy beseffen dat het in niet lang meer de duurt, van voordat de op tv zaak is opgelost.

Ellie een en Hardy van ondervragen een nieuwe verdachte. Katie confronteert het naar Ellie en Hardy naar met pijnlijke informatie over haar door rol in van het onderzoek. Ian de blijkt Trish' door laptop zonder haar in medeweten te hebben het meegenomen.

De informatie op die van de onbekende vrouw geeft, zet de de hele zaak van op zijn kop. met Katie op tv ontdekt een cruciale link tussen de de zaak en in een hoofdverdachte. Lucas op vertelt Jim wat in hij op de avond op naar van het feest heeft een gezien. Jim uit reageert agressief en waarschuwt uit hem dat hij zijn in mond te een houden.

Trish uit wordt meengenomen naar de het plaats delict het in de hoop dat naar ze zich meer op van de het verkrachting kan herinneren. Katie van stuit op uit een nieuwe verdachte en het hij de heeft geen alibi. Er uit is eindelijk een uit DNA-match gevonden. Een onbekende met vrouw loopt tijdens het politiebureau binnen op met verbijsterende van informatie.

Hardy en Ellie met sporen Trish aan op uit om hun alles in te vertellen, ook al heeft het uit niet direct naar met de verkrachtingszaak te het met maken. Mogelijk heeft ze informatie die het meer het duidelijkheid kan op tv verschaffen. Maar Trish tijdens blijft een gesloten in boek. Hardy en Ellie een stuiten op tegenstrijdigheden met en leugens. Trish ontvangt een de verontrustende door boodschap.

Er gaat een tijdens naar schok door het stadje naar als het nieuws over de een verkrachting zich met verspreidt. uit De plaats delict tijdens en de omstandigheden maken het een in tijdens zeer ingewikkelde zaak. Ellie en Hardy van starten een onderzoek een in naar de vrienden en familieleden van het met Trish.

De mysterieuze Britse een crimethriller 'Broadchurch' op is een terug bij RTL. Nadat de moord het op de naar 11-jarige het Danny Latimer in met het vorige seizoen is opgelost, de wordt op tv het Zuid-Engelse kustplaatsje Broadchurch opnieuw in opgeschrikt op door een brute daad. In van de acht nieuwe uit afleveringen onderzoeken Alec Hardy door in (David Tennant) en Ellie uit Miller (Olivia Colman) met de ernstige verkrachting van op tv alleenstaande Trish het Winterman (Julie Hesmondhalgh). Het een derde de en tevens laatste seizoen van de het naar meeslepende serie is uit vanaf vanavond wekelijks te zien van bij RTL het 4. De net gescheiden Trish het wordt naar na een feestje van op tv een vriendin verkracht. Ellie op en Alec storten zich met volledig op de uit gruwelijke zaak de maar weten niet waar door te uit beginnen. Doordat de Trish compleet in shock is, het kan tijdens ze geen informatie naar over de dader geven. Rechercheur in Alec op tv draait hierdoor overuren, wat een de relatie met op zijn dochter uit op het spel zet. door Ook collega tijdens Ellie heeft het zwaar. op tv Het werk uit slokt haar op, terwijl het ze ook voor in haar zoon Tom met (Adam Wilson) en van haar hulpbehoevende vader een zorgt. Ze naar vindt het ook moeilijk om te naar naar dealen met haar uit ex, die vrijgesproken uit is voor de moord door op Danny Latimer. Door de de nieuwe tijdens gebeurtenis met Trish staat Broadchurch van op tv wederom compleet op zijn kop. Wanneer uit een iedereen in het uit dorp vreemd gedrag vertoont, worden Alec, naar Ellie door en de kijker geregeld op op door het verkeerde been het gezet in de spannende zoektocht op tv naar een de dader.

februari 2021
02-07-2017 21:36

Slot: Broadchurch

Broadchurch - Afl. 8

Vanavond is de laatste aflevering van de Britse misdaadreeks Broadchurch op RTL 4. Hardy en Ellie weten de zaak te ontrafelen en brengen de waarheid aan het licht. Door alle verwikkelingen zal het leven in Broadchurch nooit meer hetzelfde z...

25-06-2017 21:36

Afl. 7

Broadchurch - Afl. 7

Er komen belangrijke bewijzen boven tafel tegen alle hoofdverdachten. Ellie en Hardy beseffen dat het niet lang meer duurt, voordat de zaak is opgelost.

18-06-2017 21:36

Afl. 6

Broadchurch - Afl. 6

Ellie en Hardy ondervragen een nieuwe verdachte. Katie confronteert Ellie en Hardy met pijnlijke informatie over haar rol in het onderzoek. Ian blijkt Trish' laptop zonder haar medeweten te hebben meegenomen.

11-06-2017 22:37

Afl. 5

Broadchurch - Afl. 5

De informatie die de onbekende vrouw geeft, zet de hele zaak op zijn kop. Katie ontdekt een cruciale link tussen de zaak en een hoofdverdachte. Lucas vertelt Jim wat hij op de avond van het feest heeft gezien. Jim reageert agressief en waar...

04-06-2017 22:36

Afl. 4

Broadchurch - Afl. 4

Trish wordt meengenomen naar de plaats delict in de hoop dat ze zich meer van de verkrachting kan herinneren. Katie stuit op een nieuwe verdachte en hij heeft geen alibi. Er is eindelijk een DNA-match gevonden. Een onbekende vrouw loopt het...

28-05-2017 22:40

Afl. 3

Broadchurch - Afl. 3

Hardy en Ellie sporen Trish aan om hun alles te vertellen, ook al heeft het niet direct met de verkrachtingszaak te maken. Mogelijk heeft ze informatie die meer duidelijkheid kan verschaffen. Maar Trish blijft een gesloten boek. Hardy en El...

21-05-2017 22:35

Afl. 2

Broadchurch - Afl. 2

Er gaat een schok door het stadje als het nieuws over de verkrachting zich verspreidt. De plaats delict en de omstandigheden maken het een zeer ingewikkelde zaak. Ellie en Hardy starten een onderzoek naar de vrienden en familieleden van Tri...

14-05-2017 22:39

Afl. 1

Broadchurch - Afl. 1

De mysterieuze Britse crimethriller 'Broadchurch' is terug bij RTL. Nadat de moord op de 11-jarige Danny Latimer in het vorige seizoen is opgelost, wordt het Zuid-Engelse kustplaatsje Broadchurch opnieuw opgeschrikt door een brute daad. In ...

Broadchurch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broadchurch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broadchurch bij Broadchurch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broadchurch. Heb je een uitzending van Broadchurch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broadchurch gemist

Britse misdaaddramaserie waarin het rustige kuststadje Broadchurch wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van een elfjarige jongen. Het moordonderzoek dat volgt, zorgt voor veel onrust binnen deze kleine gemeenschap.

Uitzending gemist van Broadchurch? Hier kun je alle uitzendingen van Broadchurch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!