Programma gemist?

Vanavond naar is de laatste van aflevering van de Britse uit misdaadreeks Broadchurch op naar RTL in 4. Hardy en Ellie weten in de uit zaak te ontrafelen en brengen uit de waarheid aan het het licht. door Door alle verwikkelingen zal het uit leven een in Broadchurch nooit de meer hetzelfde zijn. Het derde en in tevens laatste tijdens seizoen van door de meeslepende op tv serie komt vanavond ten het einde.

Er de komen belangrijke bewijzen boven tafel het van tegen alle hoofdverdachten. tijdens Ellie en Hardy beseffen dat van het niet van lang meer duurt, uit voordat de zaak naar is opgelost.

Ellie een en Hardy ondervragen een in nieuwe op tv verdachte. Katie confronteert Ellie de en Hardy tijdens met pijnlijke informatie over haar met rol in het onderzoek. het in Ian blijkt Trish' laptop zonder haar met medeweten te hebben de op meegenomen.

De een informatie die de tijdens onbekende vrouw op geeft, zet de naar hele zaak op van zijn kop. Katie ontdekt een cruciale tijdens link tussen uit de uit zaak en een hoofdverdachte. Lucas vertelt het op Jim wat hij op de avond in van het feest een heeft op gezien. Jim naar reageert agressief en waarschuwt hem het dat hij op tv zijn mond te naar houden.

Trish door wordt meengenomen naar de plaats uit delict de in de hoop met dat ze zich meer op tv van de verkrachting kan door met herinneren. Katie stuit op een nieuwe uit verdachte en door hij heeft op geen alibi. in Er is eindelijk tijdens een DNA-match gevonden. Een onbekende vrouw met loopt het politiebureau van het binnen met verbijsterende de informatie.

Hardy op tv en Ellie sporen Trish op aan om hun met alles te vertellen, een ook al heeft het tijdens niet direct met naar de in verkrachtingszaak te maken. Mogelijk op tv heeft ze informatie naar die meer duidelijkheid het kan verschaffen. tijdens Maar Trish blijft een op gesloten op boek. Hardy en Ellie stuiten op een tegenstrijdigheden en door leugens. Trish ontvangt een op op verontrustende boodschap.

Er gaat een naar schok tijdens door het stadje als het op tv nieuws over de de verkrachting zich in verspreidt. De plaats tijdens delict en op tv de omstandigheden maken het een uit zeer door ingewikkelde zaak. Ellie en Hardy het starten een uit onderzoek naar de in vrienden en tijdens familieleden van de Trish.

De mysterieuze de Britse crimethriller 'Broadchurch' is met terug bij van RTL. Nadat het de moord op uit de 11-jarige Danny Latimer van in uit het vorige seizoen is opgelost, wordt op een het Zuid-Engelse kustplaatsje Broadchurch opnieuw in opgeschrikt door het een brute daad. In de op acht nieuwe op afleveringen onderzoeken Alec Hardy uit de (David Tennant) en Ellie de Miller (Olivia Colman) de op ernstige verkrachting van uit alleenstaande Trish Winterman van (Julie Hesmondhalgh). Het uit derde en in tevens laatste seizoen tijdens van de meeslepende serie is naar vanaf een vanavond wekelijks te door zien bij in RTL 4. De net gescheiden op tv Trish wordt na met een feestje van tijdens een vriendin verkracht. Ellie naar en Alec storten op zich volledig op de uit gruwelijke tijdens zaak maar uit weten niet waar te beginnen. op tv Doordat Trish compleet in in shock het is, kan de ze geen informatie over de dader in geven. Rechercheur Alec met draait hierdoor overuren, op wat de naar relatie met zijn op dochter op van het spel zet. de Ook collega Ellie heeft van het zwaar. Het werk door slokt van haar op, terwijl ze op tv ook voor haar zoon van Tom van (Adam Wilson) en haar op tv hulpbehoevende vader zorgt. Ze in vindt een het ook moeilijk om te tijdens dealen in met haar op ex, die vrijgesproken is voor de de moord op een Danny Latimer. Door de het nieuwe gebeurtenis met een met Trish staat Broadchurch wederom door compleet op zijn kop. Wanneer in iedereen in het een dorp vreemd gedrag naar vertoont, worden door Alec, Ellie en de uit door kijker geregeld op het de verkeerde been gezet in uit de spannende een zoektocht naar door de dader.

juli 2020
02-07-2017 21:36

Slot: Broadchurch

Broadchurch - Afl. 8

Vanavond is de laatste aflevering van de Britse misdaadreeks Broadchurch op RTL 4. Hardy en Ellie weten de zaak te ontrafelen en brengen de waarheid aan het licht. Door alle verwikkelingen zal het leven in Broadchurch nooit meer hetzelfde z...

25-06-2017 21:36

Afl. 7

Broadchurch - Afl. 7

Er komen belangrijke bewijzen boven tafel tegen alle hoofdverdachten. Ellie en Hardy beseffen dat het niet lang meer duurt, voordat de zaak is opgelost.

18-06-2017 21:36

Afl. 6

Broadchurch - Afl. 6

Ellie en Hardy ondervragen een nieuwe verdachte. Katie confronteert Ellie en Hardy met pijnlijke informatie over haar rol in het onderzoek. Ian blijkt Trish' laptop zonder haar medeweten te hebben meegenomen.

11-06-2017 22:37

Afl. 5

Broadchurch - Afl. 5

De informatie die de onbekende vrouw geeft, zet de hele zaak op zijn kop. Katie ontdekt een cruciale link tussen de zaak en een hoofdverdachte. Lucas vertelt Jim wat hij op de avond van het feest heeft gezien. Jim reageert agressief en waar...

04-06-2017 22:36

Afl. 4

Broadchurch - Afl. 4

Trish wordt meengenomen naar de plaats delict in de hoop dat ze zich meer van de verkrachting kan herinneren. Katie stuit op een nieuwe verdachte en hij heeft geen alibi. Er is eindelijk een DNA-match gevonden. Een onbekende vrouw loopt het...

28-05-2017 22:40

Afl. 3

Broadchurch - Afl. 3

Hardy en Ellie sporen Trish aan om hun alles te vertellen, ook al heeft het niet direct met de verkrachtingszaak te maken. Mogelijk heeft ze informatie die meer duidelijkheid kan verschaffen. Maar Trish blijft een gesloten boek. Hardy en El...

21-05-2017 22:35

Afl. 2

Broadchurch - Afl. 2

Er gaat een schok door het stadje als het nieuws over de verkrachting zich verspreidt. De plaats delict en de omstandigheden maken het een zeer ingewikkelde zaak. Ellie en Hardy starten een onderzoek naar de vrienden en familieleden van Tri...

14-05-2017 22:39

Afl. 1

Broadchurch - Afl. 1

De mysterieuze Britse crimethriller 'Broadchurch' is terug bij RTL. Nadat de moord op de 11-jarige Danny Latimer in het vorige seizoen is opgelost, wordt het Zuid-Engelse kustplaatsje Broadchurch opnieuw opgeschrikt door een brute daad. In ...

Broadchurch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broadchurch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broadchurch bij Broadchurch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broadchurch. Heb je een uitzending van Broadchurch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broadchurch gemist

Britse misdaaddramaserie waarin het rustige kuststadje Broadchurch wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van een elfjarige jongen. Het moordonderzoek dat volgt, zorgt voor veel onrust binnen deze kleine gemeenschap.

Uitzending gemist van Broadchurch? Hier kun je alle uitzendingen van Broadchurch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!