Programma gemist?

Vanavond op is de laatste aflevering van een de de Britse misdaadreeks Broadchurch op RTL op tv 4. door Hardy en tijdens Ellie weten de zaak te op tv ontrafelen uit en brengen de van waarheid aan het licht. Door alle op tv verwikkelingen op zal het leven uit in Broadchurch nooit meer een hetzelfde zijn. Het het derde en op tevens laatste seizoen van de in meeslepende serie komt vanavond op op tv ten einde.

Er komen van belangrijke het bewijzen boven tafel tegen door alle hoofdverdachten. Ellie het en Hardy beseffen in dat het niet lang meer een duurt, voordat de met zaak is op opgelost.

Ellie en van Hardy ondervragen een de nieuwe verdachte. Katie confronteert op Ellie en tijdens Hardy met pijnlijke naar informatie door over haar rol in het onderzoek. de Ian door blijkt Trish' laptop tijdens zonder haar door medeweten te hebben in meegenomen.

De informatie die door de onbekende van vrouw geeft, zet het de hele zaak op tijdens zijn tijdens kop. Katie ontdekt in een cruciale link tussen de een zaak en het een hoofdverdachte. Lucas vertelt het Jim wat naar hij het op de avond van het in feest heeft naar gezien. Jim reageert agressief op en waarschuwt hem dat tijdens hij op tv zijn mond een te houden.

Trish uit wordt meengenomen naar de plaats op tv delict in de door hoop dat ze door zich een meer van de verkrachting kan het op herinneren. Katie stuit op met een nieuwe in verdachte en hij met heeft geen alibi. Er is eindelijk het een DNA-match de gevonden. Een onbekende vrouw door loopt het op tv politiebureau tijdens binnen met verbijsterende op informatie.

Hardy en uit Ellie sporen Trish aan met om door hun alles te tijdens vertellen, ook al heeft het door niet op tv direct met de verkrachtingszaak te door maken. een Mogelijk heeft een ze informatie die meer duidelijkheid kan op verschaffen. van Maar Trish blijft een gesloten tijdens boek. Hardy en door Ellie naar stuiten op tegenstrijdigheden en leugens. het Trish ontvangt een naar verontrustende uit boodschap.

Er met gaat een door schok door het stadje als uit het nieuws over een de het verkrachting zich verspreidt. De op tv plaats delict en uit de omstandigheden maken een het een zeer ingewikkelde zaak. de Ellie met en Hardy starten in een onderzoek naar de de vrienden en familieleden van op door Trish.

De uit mysterieuze Britse crimethriller 'Broadchurch' van is door terug bij RTL. Nadat met de moord op de op tv 11-jarige Danny Latimer van in het vorige van seizoen is opgelost, van wordt naar het Zuid-Engelse kustplaatsje Broadchurch opnieuw door opgeschrikt door een brute tijdens een daad. In de acht nieuwe in afleveringen de onderzoeken Alec Hardy tijdens (David Tennant) en in Ellie Miller (Olivia met Colman) de ernstige verkrachting het van alleenstaande Trish Winterman (Julie de Hesmondhalgh). Het tijdens derde en tevens in laatste seizoen van de het meeslepende serie is op naar vanaf vanavond wekelijks te zien bij door RTL 4. De net op een gescheiden Trish wordt na een feestje naar van de een vriendin op tv verkracht. Ellie en met Alec storten zich volledig op de in met gruwelijke zaak maar weten niet waar van te tijdens beginnen. Doordat Trish compleet met in met shock is, kan op tv ze geen informatie over de door dader geven. het Rechercheur Alec draait hierdoor op overuren, wat de relatie het met zijn door dochter op het spel het zet. Ook een collega Ellie heeft in het zwaar. een Het werk slokt haar op, een terwijl ze ook het voor haar zoon door Tom het (Adam Wilson) tijdens en haar hulpbehoevende tijdens vader zorgt. Ze vindt uit het ook moeilijk met om te door dealen met haar ex, die op vrijgesproken is voor de in moord op een Danny in Latimer. Door de nieuwe gebeurtenis met met Trish op tv staat Broadchurch wederom het compleet op zijn kop. uit Wanneer iedereen in het uit dorp op vreemd gedrag vertoont, tijdens worden Alec, Ellie en in de kijker geregeld op met het op tv verkeerde been gezet in de een spannende op tv zoektocht naar de met dader.

december 2019
02-07-2017 21:36

Slot: Broadchurch

Broadchurch - Afl. 8

Vanavond is de laatste aflevering van de Britse misdaadreeks Broadchurch op RTL 4. Hardy en Ellie weten de zaak te ontrafelen en brengen de waarheid aan het licht. Door alle verwikkelingen zal het leven in Broadchurch nooit meer hetzelfde z...

25-06-2017 21:36

Afl. 7

Broadchurch - Afl. 7

Er komen belangrijke bewijzen boven tafel tegen alle hoofdverdachten. Ellie en Hardy beseffen dat het niet lang meer duurt, voordat de zaak is opgelost.

18-06-2017 21:36

Afl. 6

Broadchurch - Afl. 6

Ellie en Hardy ondervragen een nieuwe verdachte. Katie confronteert Ellie en Hardy met pijnlijke informatie over haar rol in het onderzoek. Ian blijkt Trish' laptop zonder haar medeweten te hebben meegenomen.

11-06-2017 22:37

Afl. 5

Broadchurch - Afl. 5

De informatie die de onbekende vrouw geeft, zet de hele zaak op zijn kop. Katie ontdekt een cruciale link tussen de zaak en een hoofdverdachte. Lucas vertelt Jim wat hij op de avond van het feest heeft gezien. Jim reageert agressief en waar...

04-06-2017 22:36

Afl. 4

Broadchurch - Afl. 4

Trish wordt meengenomen naar de plaats delict in de hoop dat ze zich meer van de verkrachting kan herinneren. Katie stuit op een nieuwe verdachte en hij heeft geen alibi. Er is eindelijk een DNA-match gevonden. Een onbekende vrouw loopt het...

28-05-2017 22:40

Afl. 3

Broadchurch - Afl. 3

Hardy en Ellie sporen Trish aan om hun alles te vertellen, ook al heeft het niet direct met de verkrachtingszaak te maken. Mogelijk heeft ze informatie die meer duidelijkheid kan verschaffen. Maar Trish blijft een gesloten boek. Hardy en El...

21-05-2017 22:35

Afl. 2

Broadchurch - Afl. 2

Er gaat een schok door het stadje als het nieuws over de verkrachting zich verspreidt. De plaats delict en de omstandigheden maken het een zeer ingewikkelde zaak. Ellie en Hardy starten een onderzoek naar de vrienden en familieleden van Tri...

14-05-2017 22:39

Afl. 1

Broadchurch - Afl. 1

De mysterieuze Britse crimethriller 'Broadchurch' is terug bij RTL. Nadat de moord op de 11-jarige Danny Latimer in het vorige seizoen is opgelost, wordt het Zuid-Engelse kustplaatsje Broadchurch opnieuw opgeschrikt door een brute daad. In ...

Broadchurch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broadchurch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broadchurch bij Broadchurch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broadchurch. Heb je een uitzending van Broadchurch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broadchurch gemist

Britse misdaaddramaserie waarin het rustige kuststadje Broadchurch wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van een elfjarige jongen. Het moordonderzoek dat volgt, zorgt voor veel onrust binnen deze kleine gemeenschap.

Uitzending gemist van Broadchurch? Hier kun je alle uitzendingen van Broadchurch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!