Programma gemist?

Vanavond is van de laatste aflevering met van de Britse misdaadreeks naar door Broadchurch op RTL 4. Hardy en op door Ellie weten de met zaak te ontrafelen en een brengen de het waarheid aan het licht. Door naar alle verwikkelingen zal het op tv in leven in Broadchurch nooit op tv meer hetzelfde het zijn. Het derde en tevens laatste tijdens seizoen van naar de meeslepende serie komt tijdens vanavond ten door einde.

Er komen de belangrijke door bewijzen boven tafel tegen op tv alle hoofdverdachten. Ellie en Hardy van beseffen dat naar het niet naar lang meer duurt, voordat in de zaak naar is opgelost.

Ellie de en Hardy het ondervragen een nieuwe verdachte. Katie confronteert op tv Ellie en Hardy tijdens met uit pijnlijke informatie over in haar rol naar in het onderzoek. Ian van blijkt Trish' laptop zonder op haar medeweten te hebben naar met meegenomen.

De op tv informatie die de de onbekende vrouw geeft, zet de op tv hele tijdens zaak op zijn kop. Katie met ontdekt van een cruciale link op tussen de het zaak en een hoofdverdachte. op tv Lucas vertelt Jim tijdens wat hij op de avond naar van het uit feest heeft een gezien. Jim reageert agressief naar en met waarschuwt hem dat hij door zijn mond te een houden.

Trish een wordt meengenomen naar een de plaats naar delict in de met hoop dat ze zich meer door van de de verkrachting kan herinneren. Katie uit stuit op een een nieuwe verdachte het en hij heeft op tv geen alibi. Er is eindelijk op tv het een DNA-match gevonden. Een tijdens onbekende vrouw loopt het politiebureau uit binnen een met verbijsterende de informatie.

Hardy een en Ellie sporen Trish tijdens aan om hun alles van te een vertellen, ook met al heeft het niet direct een met de op verkrachtingszaak te maken. Mogelijk naar heeft ze op tv informatie die meer duidelijkheid kan met verschaffen. op tv Maar Trish de blijft een gesloten boek. Hardy en op tv Ellie stuiten op tv op met tegenstrijdigheden en leugens. Trish een ontvangt een van verontrustende boodschap.

Er gaat het een van schok door het stadje als het op tv een nieuws over de verkrachting zich verspreidt. tijdens op tv De plaats delict het en de omstandigheden naar maken het een van zeer ingewikkelde zaak. Ellie en uit Hardy starten uit een onderzoek de naar de vrienden en het familieleden van een Trish.

De mysterieuze Britse van crimethriller door 'Broadchurch' is terug bij met RTL. op tv Nadat de moord uit op de 11-jarige Danny Latimer in de het vorige seizoen uit is opgelost, wordt de het de Zuid-Engelse kustplaatsje Broadchurch opnieuw op opgeschrikt door een op tv brute daad. In de met acht op nieuwe afleveringen in onderzoeken Alec Hardy op tv (David Tennant) en Ellie naar Miller (Olivia Colman) de een ernstige verkrachting van alleenstaande op de Trish Winterman (Julie Hesmondhalgh). Het van derde en het tevens laatste seizoen van van de meeslepende op tv serie is vanaf vanavond wekelijks uit te zien bij door RTL 4. De net door gescheiden Trish van wordt na tijdens een feestje van een door vriendin verkracht. Ellie tijdens en Alec naar storten zich volledig uit op de door gruwelijke zaak maar weten uit niet waar met te beginnen. Doordat Trish compleet met in shock de is, kan een ze geen informatie over op de dader geven. Rechercheur Alec op draait hierdoor een overuren, wat de relatie naar met zijn dochter naar op het met spel in zet. Ook collega Ellie heeft het van zwaar. op tv Het werk met slokt haar op, van terwijl ze ook voor haar op tv zoon Tom (Adam Wilson) tijdens en haar uit hulpbehoevende vader zorgt. naar Ze vindt het de ook moeilijk om op te dealen op met haar ex, die in vrijgesproken is voor de met moord op tijdens Danny Latimer. door Door de nieuwe gebeurtenis met in in Trish staat Broadchurch wederom compleet het op door zijn kop. Wanneer iedereen in van het dorp vreemd in gedrag vertoont, worden Alec, in Ellie en de het uit kijker geregeld op het de verkeerde been gezet in met de spannende een zoektocht naar de naar dader.

juni 2021
02-07-2017 21:36

Slot: Broadchurch

Broadchurch - Afl. 8

Vanavond is de laatste aflevering van de Britse misdaadreeks Broadchurch op RTL 4. Hardy en Ellie weten de zaak te ontrafelen en brengen de waarheid aan het licht. Door alle verwikkelingen zal het leven in Broadchurch nooit meer hetzelfde z...

25-06-2017 21:36

Afl. 7

Broadchurch - Afl. 7

Er komen belangrijke bewijzen boven tafel tegen alle hoofdverdachten. Ellie en Hardy beseffen dat het niet lang meer duurt, voordat de zaak is opgelost.

18-06-2017 21:36

Afl. 6

Broadchurch - Afl. 6

Ellie en Hardy ondervragen een nieuwe verdachte. Katie confronteert Ellie en Hardy met pijnlijke informatie over haar rol in het onderzoek. Ian blijkt Trish' laptop zonder haar medeweten te hebben meegenomen.

11-06-2017 22:37

Afl. 5

Broadchurch - Afl. 5

De informatie die de onbekende vrouw geeft, zet de hele zaak op zijn kop. Katie ontdekt een cruciale link tussen de zaak en een hoofdverdachte. Lucas vertelt Jim wat hij op de avond van het feest heeft gezien. Jim reageert agressief en waar...

04-06-2017 22:36

Afl. 4

Broadchurch - Afl. 4

Trish wordt meengenomen naar de plaats delict in de hoop dat ze zich meer van de verkrachting kan herinneren. Katie stuit op een nieuwe verdachte en hij heeft geen alibi. Er is eindelijk een DNA-match gevonden. Een onbekende vrouw loopt het...

28-05-2017 22:40

Afl. 3

Broadchurch - Afl. 3

Hardy en Ellie sporen Trish aan om hun alles te vertellen, ook al heeft het niet direct met de verkrachtingszaak te maken. Mogelijk heeft ze informatie die meer duidelijkheid kan verschaffen. Maar Trish blijft een gesloten boek. Hardy en El...

21-05-2017 22:35

Afl. 2

Broadchurch - Afl. 2

Er gaat een schok door het stadje als het nieuws over de verkrachting zich verspreidt. De plaats delict en de omstandigheden maken het een zeer ingewikkelde zaak. Ellie en Hardy starten een onderzoek naar de vrienden en familieleden van Tri...

14-05-2017 22:39

Afl. 1

Broadchurch - Afl. 1

De mysterieuze Britse crimethriller 'Broadchurch' is terug bij RTL. Nadat de moord op de 11-jarige Danny Latimer in het vorige seizoen is opgelost, wordt het Zuid-Engelse kustplaatsje Broadchurch opnieuw opgeschrikt door een brute daad. In ...

Broadchurch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broadchurch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broadchurch bij Broadchurch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broadchurch. Heb je een uitzending van Broadchurch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broadchurch gemist

Britse misdaaddramaserie waarin het rustige kuststadje Broadchurch wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van een elfjarige jongen. Het moordonderzoek dat volgt, zorgt voor veel onrust binnen deze kleine gemeenschap.

Uitzending gemist van Broadchurch? Hier kun je alle uitzendingen van Broadchurch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!