Programma gemist?

Vanavond is de uit laatste het aflevering van de Britse misdaadreeks een Broadchurch op door RTL 4. Hardy en het Ellie weten de in zaak op te ontrafelen en in brengen de waarheid aan door het licht. Door naar alle verwikkelingen zal van het leven de in Broadchurch nooit meer op hetzelfde zijn. Het op derde en tevens een laatste seizoen van de de meeslepende serie van komt vanavond ten uit einde.

Er komen belangrijke uit bewijzen boven met tafel tegen de alle hoofdverdachten. de Ellie en Hardy tijdens beseffen dat het niet lang het meer duurt, op tv voordat de zaak is de opgelost.

Ellie naar en Hardy ondervragen in een nieuwe uit verdachte. Katie confronteert Ellie op tv en Hardy met pijnlijke op informatie op over haar rol in het het onderzoek. Ian blijkt door Trish' laptop zonder haar met medeweten te hebben tijdens de meegenomen.

De informatie van die de onbekende vrouw naar geeft, zet de tijdens hele zaak de op naar zijn kop. Katie op tv ontdekt een cruciale een link tussen de tijdens zaak en een hoofdverdachte. Lucas met vertelt Jim wat hij naar op op de avond van het tijdens feest heeft gezien. in Jim reageert agressief en op tv waarschuwt hem in dat in hij zijn mond in te houden.

Trish wordt meengenomen naar naar de plaats een delict in de het hoop dat op tv ze zich een meer van de met verkrachting kan tijdens herinneren. Katie stuit op op tv een nieuwe naar verdachte en hij heeft van geen alibi. Er is een eindelijk een DNA-match door gevonden. Een onbekende vrouw op loopt op het politiebureau binnen met van verbijsterende uit informatie.

Hardy van en Ellie naar sporen Trish aan de om hun alles de te vertellen, ook al heeft van het op tv niet direct met uit de verkrachtingszaak te maken. tijdens Mogelijk heeft ze informatie die het op meer duidelijkheid kan verschaffen. op tv Maar Trish blijft een uit gesloten op tv boek. Hardy en Ellie in stuiten op tegenstrijdigheden en leugens. op Trish ontvangt een het verontrustende op boodschap.

Er gaat de een schok door het op tv door stadje als het nieuws over in de uit verkrachting zich verspreidt. De plaats een delict en de omstandigheden de maken het door een zeer ingewikkelde met zaak. Ellie en Hardy een starten een een onderzoek naar de in vrienden en familieleden van van op Trish.

De mysterieuze Britse door crimethriller tijdens 'Broadchurch' is terug bij een RTL. Nadat de een moord op de een 11-jarige Danny Latimer door in het vorige seizoen uit is opgelost, wordt de het in Zuid-Engelse kustplaatsje Broadchurch op opnieuw opgeschrikt door een tijdens brute daad. In de tijdens de acht nieuwe afleveringen uit onderzoeken Alec Hardy met (David Tennant) en Ellie op tv Miller (Olivia op tv Colman) de ernstige verkrachting van alleenstaande met Trish Winterman op tv (Julie Hesmondhalgh). naar Het derde en tevens laatste op op seizoen van de meeslepende naar serie is vanaf vanavond wekelijks uit te zien op bij RTL 4. De net tijdens gescheiden het Trish wordt in na een feestje van een vriendin door verkracht. Ellie en op Alec storten een zich volledig naar op de op tv gruwelijke zaak maar weten niet waar een te beginnen. Doordat op tv door Trish compleet in shock door is, kan ze in geen informatie over de naar dader geven. Rechercheur Alec door draait hierdoor de overuren, wat de relatie uit met zijn op tv dochter op op het spel zet. Ook collega een met Ellie heeft het zwaar. Het werk de in slokt haar op, terwijl ze het ook voor haar tijdens zoon Tom (Adam met Wilson) en met haar hulpbehoevende op tv vader zorgt. Ze vindt het ook van het moeilijk om te op tv dealen met haar ex, die uit vrijgesproken is voor de tijdens moord op in Danny de Latimer. Door de nieuwe gebeurtenis tijdens met op Trish staat Broadchurch op tv wederom compleet op zijn door kop. Wanneer het iedereen in het dorp vreemd het gedrag vertoont, worden Alec, het Ellie en door de het kijker geregeld op het verkeerde been in gezet in door de spannende zoektocht op naar de de dader.

oktober 2020
02-07-2017 21:36

Slot: Broadchurch

Broadchurch - Afl. 8

Vanavond is de laatste aflevering van de Britse misdaadreeks Broadchurch op RTL 4. Hardy en Ellie weten de zaak te ontrafelen en brengen de waarheid aan het licht. Door alle verwikkelingen zal het leven in Broadchurch nooit meer hetzelfde z...

25-06-2017 21:36

Afl. 7

Broadchurch - Afl. 7

Er komen belangrijke bewijzen boven tafel tegen alle hoofdverdachten. Ellie en Hardy beseffen dat het niet lang meer duurt, voordat de zaak is opgelost.

18-06-2017 21:36

Afl. 6

Broadchurch - Afl. 6

Ellie en Hardy ondervragen een nieuwe verdachte. Katie confronteert Ellie en Hardy met pijnlijke informatie over haar rol in het onderzoek. Ian blijkt Trish' laptop zonder haar medeweten te hebben meegenomen.

11-06-2017 22:37

Afl. 5

Broadchurch - Afl. 5

De informatie die de onbekende vrouw geeft, zet de hele zaak op zijn kop. Katie ontdekt een cruciale link tussen de zaak en een hoofdverdachte. Lucas vertelt Jim wat hij op de avond van het feest heeft gezien. Jim reageert agressief en waar...

04-06-2017 22:36

Afl. 4

Broadchurch - Afl. 4

Trish wordt meengenomen naar de plaats delict in de hoop dat ze zich meer van de verkrachting kan herinneren. Katie stuit op een nieuwe verdachte en hij heeft geen alibi. Er is eindelijk een DNA-match gevonden. Een onbekende vrouw loopt het...

28-05-2017 22:40

Afl. 3

Broadchurch - Afl. 3

Hardy en Ellie sporen Trish aan om hun alles te vertellen, ook al heeft het niet direct met de verkrachtingszaak te maken. Mogelijk heeft ze informatie die meer duidelijkheid kan verschaffen. Maar Trish blijft een gesloten boek. Hardy en El...

21-05-2017 22:35

Afl. 2

Broadchurch - Afl. 2

Er gaat een schok door het stadje als het nieuws over de verkrachting zich verspreidt. De plaats delict en de omstandigheden maken het een zeer ingewikkelde zaak. Ellie en Hardy starten een onderzoek naar de vrienden en familieleden van Tri...

14-05-2017 22:39

Afl. 1

Broadchurch - Afl. 1

De mysterieuze Britse crimethriller 'Broadchurch' is terug bij RTL. Nadat de moord op de 11-jarige Danny Latimer in het vorige seizoen is opgelost, wordt het Zuid-Engelse kustplaatsje Broadchurch opnieuw opgeschrikt door een brute daad. In ...

Broadchurch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broadchurch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broadchurch bij Broadchurch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broadchurch. Heb je een uitzending van Broadchurch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broadchurch gemist

Britse misdaaddramaserie waarin het rustige kuststadje Broadchurch wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van een elfjarige jongen. Het moordonderzoek dat volgt, zorgt voor veel onrust binnen deze kleine gemeenschap.

Uitzending gemist van Broadchurch? Hier kun je alle uitzendingen van Broadchurch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!