Programma gemist?

Vanavond is van de laatste aflevering van tijdens van de Britse misdaadreeks Broadchurch op tv op RTL in 4. Hardy en Ellie weten de uit zaak op tv te ontrafelen en brengen de het waarheid aan van het licht. Door alle met op tv verwikkelingen zal het tijdens leven in Broadchurch het nooit meer hetzelfde in zijn. Het derde en tevens laatste seizoen door van de een meeslepende serie komt vanavond uit door ten einde.

Er een komen belangrijke bewijzen een boven tafel tegen alle de hoofdverdachten. Ellie op tv en Hardy op tv beseffen dat het niet door lang meer duurt, voordat een de zaak is op opgelost.

Ellie in en Hardy ondervragen een door nieuwe op verdachte. Katie confronteert van Ellie en Hardy met pijnlijke van informatie uit over haar rol in het van onderzoek. Ian blijkt Trish' een laptop het zonder haar medeweten te een hebben met meegenomen.

De op tv informatie die de onbekende uit vrouw geeft, tijdens zet de hele zaak op tv op zijn tijdens kop. Katie door ontdekt een cruciale link de tussen de zaak en een met hoofdverdachte. Lucas op tv vertelt Jim de wat hij uit op de avond van het op tv feest heeft in gezien. Jim reageert agressief het en door waarschuwt hem dat hij zijn het mond tijdens te houden.

Trish wordt van meengenomen naar de uit plaats delict in de in hoop op tv dat ze zich meer een van de op verkrachting kan herinneren. Katie stuit van op tijdens een nieuwe verdachte en op hij heeft geen alibi. op tv Er op tv is eindelijk een uit DNA-match gevonden. Een onbekende met vrouw op loopt het politiebureau binnen met van verbijsterende een informatie.

Hardy en met Ellie sporen tijdens Trish aan een om hun alles te op tv vertellen, ook al heeft het op tv niet naar direct met de verkrachtingszaak van te uit maken. Mogelijk heeft ze informatie het die meer duidelijkheid op kan op verschaffen. Maar Trish blijft een in gesloten boek. door Hardy en met Ellie stuiten op tegenstrijdigheden en in leugens. Trish ontvangt het een verontrustende met boodschap.

Er in gaat een schok op tv door het stadje als de het het nieuws over de verkrachting zich verspreidt. door De plaats tijdens delict en de omstandigheden op tv naar maken het een een zeer ingewikkelde zaak. Ellie en in Hardy starten een onderzoek naar naar de de vrienden tijdens en familieleden van het Trish.

De op tv mysterieuze Britse crimethriller op 'Broadchurch' is terug bij RTL. naar Nadat het de moord op op tv de 11-jarige Danny Latimer door in het vorige seizoen door is de opgelost, wordt het Zuid-Engelse kustplaatsje op tv Broadchurch door opnieuw opgeschrikt door een tijdens brute daad. In de op acht nieuwe het afleveringen onderzoeken Alec Hardy op tv (David Tennant) de en Ellie Miller (Olivia van Colman) de in ernstige verkrachting op tv van alleenstaande Trish Winterman tijdens (Julie Hesmondhalgh). een Het derde op en tevens laatste seizoen op tv van de op meeslepende serie is vanaf vanavond in wekelijks te zien bij het RTL 4. De net de gescheiden Trish door wordt na een feestje door van in een vriendin met verkracht. Ellie en Alec in storten zich volledig van op de een gruwelijke zaak maar op tv weten niet waar door te beginnen. Doordat Trish compleet in naar shock door is, kan ze geen informatie het door over de dader tijdens geven. Rechercheur Alec draait naar hierdoor overuren, wat tijdens de relatie in met zijn dochter op het spel op zet. door Ook collega uit Ellie heeft het zwaar. Het werk op tv slokt haar op op, op tv terwijl ze ook voor haar de zoon Tom het (Adam Wilson) en haar door hulpbehoevende vader een zorgt. Ze vindt het ook op moeilijk het om te door dealen met haar ex, die met vrijgesproken is voor een de moord op tijdens Danny Latimer. Door de de nieuwe gebeurtenis door met Trish staat van Broadchurch wederom compleet in op zijn kop. Wanneer met iedereen in tijdens het dorp vreemd in gedrag vertoont, worden een Alec, op tv Ellie en de kijker geregeld op op het verkeerde been van een gezet in de spannende naar zoektocht naar op tv de dader.

oktober 2021
02-07-2017 21:36

Slot: Broadchurch

Broadchurch - Afl. 8

Vanavond is de laatste aflevering van de Britse misdaadreeks Broadchurch op RTL 4. Hardy en Ellie weten de zaak te ontrafelen en brengen de waarheid aan het licht. Door alle verwikkelingen zal het leven in Broadchurch nooit meer hetzelfde z...

25-06-2017 21:36

Afl. 7

Broadchurch - Afl. 7

Er komen belangrijke bewijzen boven tafel tegen alle hoofdverdachten. Ellie en Hardy beseffen dat het niet lang meer duurt, voordat de zaak is opgelost.

18-06-2017 21:36

Afl. 6

Broadchurch - Afl. 6

Ellie en Hardy ondervragen een nieuwe verdachte. Katie confronteert Ellie en Hardy met pijnlijke informatie over haar rol in het onderzoek. Ian blijkt Trish' laptop zonder haar medeweten te hebben meegenomen.

11-06-2017 22:37

Afl. 5

Broadchurch - Afl. 5

De informatie die de onbekende vrouw geeft, zet de hele zaak op zijn kop. Katie ontdekt een cruciale link tussen de zaak en een hoofdverdachte. Lucas vertelt Jim wat hij op de avond van het feest heeft gezien. Jim reageert agressief en waar...

04-06-2017 22:36

Afl. 4

Broadchurch - Afl. 4

Trish wordt meengenomen naar de plaats delict in de hoop dat ze zich meer van de verkrachting kan herinneren. Katie stuit op een nieuwe verdachte en hij heeft geen alibi. Er is eindelijk een DNA-match gevonden. Een onbekende vrouw loopt het...

28-05-2017 22:40

Afl. 3

Broadchurch - Afl. 3

Hardy en Ellie sporen Trish aan om hun alles te vertellen, ook al heeft het niet direct met de verkrachtingszaak te maken. Mogelijk heeft ze informatie die meer duidelijkheid kan verschaffen. Maar Trish blijft een gesloten boek. Hardy en El...

21-05-2017 22:35

Afl. 2

Broadchurch - Afl. 2

Er gaat een schok door het stadje als het nieuws over de verkrachting zich verspreidt. De plaats delict en de omstandigheden maken het een zeer ingewikkelde zaak. Ellie en Hardy starten een onderzoek naar de vrienden en familieleden van Tri...

14-05-2017 22:39

Afl. 1

Broadchurch - Afl. 1

De mysterieuze Britse crimethriller 'Broadchurch' is terug bij RTL. Nadat de moord op de 11-jarige Danny Latimer in het vorige seizoen is opgelost, wordt het Zuid-Engelse kustplaatsje Broadchurch opnieuw opgeschrikt door een brute daad. In ...

Broadchurch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broadchurch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broadchurch bij Broadchurch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broadchurch. Heb je een uitzending van Broadchurch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broadchurch gemist

Britse misdaaddramaserie waarin het rustige kuststadje Broadchurch wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van een elfjarige jongen. Het moordonderzoek dat volgt, zorgt voor veel onrust binnen deze kleine gemeenschap.

Uitzending gemist van Broadchurch? Hier kun je alle uitzendingen van Broadchurch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!