Programma gemist?

Terwijl men de zich van in het kuststadje Broadchurch opmaakt naar voor het met zomerseizoen, wordt de tijdens elfjarige Danny Latimer als vermist op opgegeven. naar Tot grote schrik van de van hechte het gemeenschap wordt Danny's de ontzielde lichaam niet op veel later het op een verlaten met strand in de buurt naar gevonden. Rechercheur Ellie het Miller ontdekt na terugkomst op van haar vakantie dat een de functie op tv waar zij met op aasde naar naar buitenstaander Alec Hardy is gegaan. van Alec en Ellie door uit worden belast met het onderzoek van naar op tv de mysterieuze dood van de tijdens elfjarige het jongen.

februari 2020
25-05-2015 20:30

Afl. 1

Broadchurch - Afl. 1

Terwijl men zich in het kuststadje Broadchurch opmaakt voor het zomerseizoen, wordt de elfjarige Danny Latimer als vermist opgegeven. Tot grote schrik van de hechte gemeenschap wordt Danny's ontzielde lichaam niet veel later op een verlaten...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Broadchurch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broadchurch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broadchurch bij Broadchurch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broadchurch. Heb je een uitzending van Broadchurch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broadchurch gemist

Britse misdaaddramaserie waarin het rustige kuststadje Broadchurch wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van een elfjarige jongen. Het moordonderzoek dat volgt, zorgt voor veel onrust binnen deze kleine gemeenschap.

Uitzending gemist van Broadchurch? Hier kun je alle uitzendingen van Broadchurch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!