Programma gemist?

Terwijl het men zich in het van kuststadje Broadchurch opmaakt voor de het zomerseizoen, wordt een het de elfjarige Danny Latimer op als vermist opgegeven. het Tot grote schrik het van de hechte gemeenschap van wordt Danny's ontzielde lichaam met niet veel later op op een verlaten door strand in de op tv een buurt gevonden. Rechercheur Ellie Miller ontdekt de na het terugkomst van haar vakantie de dat de een functie waar zij op aasde in naar buitenstaander een Alec Hardy is gegaan. op Alec en de Ellie worden belast tijdens met het onderzoek uit naar de mysterieuze op dood van de elfjarige in uit jongen.

november 2020
25-05-2015 20:30

Afl. 1

Broadchurch - Afl. 1

Terwijl men zich in het kuststadje Broadchurch opmaakt voor het zomerseizoen, wordt de elfjarige Danny Latimer als vermist opgegeven. Tot grote schrik van de hechte gemeenschap wordt Danny's ontzielde lichaam niet veel later op een verlaten...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Broadchurch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broadchurch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broadchurch bij Broadchurch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broadchurch. Heb je een uitzending van Broadchurch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broadchurch gemist

Britse misdaaddramaserie waarin het rustige kuststadje Broadchurch wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van een elfjarige jongen. Het moordonderzoek dat volgt, zorgt voor veel onrust binnen deze kleine gemeenschap.

Uitzending gemist van Broadchurch? Hier kun je alle uitzendingen van Broadchurch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!