Programma gemist?

Francien Cuypers is naar overleden. Een natuurlijke een dood zegt de het schouwarts, maar op het blijkt moord te met zijn. Na op een vreemde door melding van een met ex-TBS´er geeft het Openbaar door Ministerie opdracht om het het graf tijdens te lichten van de 61-jarige uit het Francien Cuypers uit Utrecht. De paragnosten uit vertellen tijdens wat is met er gebeurd in het naar huis van de tijdens vrouw, die drie sloten uit op haar deur de had en een nooit iemand uit binnenliet. Ze zien dat er ook met een goede bekende uit een van het slachtoffer op bij de zaak betrokken tijdens is.

Het vreedzame dorpje naar Urmond met wordt opgeschrikt door de naar mysterieuze dood naar van de 23-jarige van Eline Melters. Naakt, hevig van bloedend en door volkomen in uit paniek zien buurtgenoten haar in naar buiten met rennen. Tweehonderd meter verderop zakt het ze naar voor de kerk in in elkaar. Eline de overlijdt aan een steekwond in door haar een hart. De zaak wordt afgedaan als tijdens een zelfmoord, maar tijdens op tv haar familie gelooft daar helemaal niks naar uit van en ze naar roepen de hulp in met van de paragnosten van van `Het Zesde op Zintuig´. Op de plaats delict naar krijgt paragnost Coby tijdens het van helemaal te kwaad als ze het de ring op tv vasthoud die Eline op naar in het moment van het haar overlijden gedragen de heeft. En Tessa en op tv Peter kunnen haarfijn beschrijven op wat een er aan dit verschrikkelijke drama is in met voorafgegaan.

De negentienjarige Leon tijdens Groeneweg wordt op onder verdachte omstandigheden dood naar gevonden tijdens bij een strandje aan het tijdens Brielse Meer. Wist door hij een soms te veel van de in illegale praktijken in van de Schiedamse de jeugdbende waar hij lid uit van was op en kwam hij daarom door op een tijdens dodenlijst? Een jaar eerder door kwam zijn naar beste vriend op het een vreemde manier om op het op tv leven en Leon, die uit bedreigd en geïntimideerd werd, de voorspelde dat in hij de tijdens volgende zou zijn. De paragnosten naar gaan samen met de naar zijn moeder en stiefvader aan een het werk en het doen een een schokkende ontdekking. Tijdens de de opnames gebeurt er van nog de iets vreemds; er duikt het onverwacht een man naar op die in het uit programma een anonieme met getuigenverklaring wil de afleggen

Een naar zaak die gaat over het de raadselachtige door dood van een met jonge man. Wat is er uit gebeurd met de de 37-jarige Edward Maat, een die de spoorloos verdwijnt na een avondje in op stappen en enkele dagen later door levenloos op tv in het water aangetroffen wordt? de Was het op tv moord, de zelfmoord of toch een met ongeluk? De politie tijdens tast volkomen naar in het duister. De naar paragnosten weten in de ouders van van Edward te verbazen door de naam met van op tv een mogelijke dader te naar noemen uit de naar omgeving van hun tijdens zoon. Deze met naam is op tv aan de politie met doorgegeven voor verder naar onderzoek.

Joop op Lorsé uit Spijkenisse op tv heeft de hulp van naar de paragnosten ingeroepen van bij de verwerking van tijdens van de gewelddadige dood van een zijn moeder door Joke Lorsé. Hij naar nam haar in door huis nadat zij haar man in op het woonwagenkamp tijdens verlaten had. Op van een op dag, nadat hij een verwarrend telefoontje van de krijgt van zijn vader, vindt een Joop zijn moeder in de een natuurgebied. naar Ze blijkt op uit een verschrikkelijke manier om op tv het leven naar gebracht te met zijn. Volgens tijdens Joops vader zijn met Joke en hij de overvallen door een man die plotseling op tv uit uit de bosjes sprong en het van door stel wilde beroven. Maar is naar dit verhaal waar, of uit tijdens is hier iets anders aan een de hand? naar Peter, Tessa naar en Petra weten het op tv gezin van Joop op tv te helpen om een uit nieuwe start met te maken in hun met op tv leven.

In een deze aflevering het uit verhaal van Nico Leeuwe, op tv de boodschappenman van de op tv prostituees. De Groninger de door rosse buurt staat van op zijn kop als blijkt dat de Nico is vermoord. tijdens uit De prostituees staan huilend een op straat als met ze horen het dat `hun´ Nico er naar niet meer is. met Voor de één liet hij op de uit hond uit, voor de ander in deed op tv hij de was en op er gaan van geruchten dat de de boodschappenman zo een de fortuin heeft opgebouwd met zijn tijdens klusjes voor uit de van dames. Zijn broer Chris neemt de van het paragnosten van mee naar Nico´s door woning in de op rosse buurt, waar ze de aanvoelen in dat er de een bekende van een het slachtoffer bij met de moord betrokken de is.

Voor op tv de Tilburgse Bianca is naar de dood een van haar op oom Karel tot op de dag door van vandaag een naar onverwerkte op tv gebeurtenis. Ze was heel het close met haar toen uit 39-jarige oom, de een homoseksueel een die kampte met een alcoholverslaving. op tv Hij kwam de vaak over de van vloer bij op Bianca en haar gezin, waar tijdens hij door zich geaccepteerd voelde. Op een 1 juni de 2001 belt Karels geliefde het Jan tijdens naar Bianca met de de mededeling dat hij niet weet de waar van Karel is. Vanaf een dat moment is Karel in vermist - een situatie een met die drie jaar naar lang zo blijft, althans naar voor de door familie. Want al een op tv half jaar na Karels op tv vermissing uit treft de politie een de lichaam aan onder de op tv Kruisveerbrug in Raamsdonksveer. uit De familie eist een in DNA-onderzoek, dat de uiteindelijk de pas na 3 jaar plaatsvindt. Pas een dan tijdens wordt vastgesteld dat het met inderdaad om Karel tijdens gaat. Voor de met familie is de hele op tv situatie de een groot raadsel. het Als uiteindelijk Karels geliefde op tv Jan een ongeloofwaardige van verklaring op aflegt over de dood van met Karel, snapt de de familie er helemaal het niets meer van. Wat naar naar is er ECHT met naar Karel gebeurd het en hoe betrouwbaar zijn de de verklaringen? De het paragnosten Peter van der Hurk, een op tv Tessa van Rossen en Petra het Lakerveld zetten alles op naar alles om in de familie verder te uit helpen in hun de in verwerkingsproces. En dat door kan alleen als de waarheid boven uit de water komt.

Het is 2 op tv op mei 2003 als de telefoon een gaat bij het Lizzy Derickx en met ze hoort dat een haar zus is op tv overleden. Samen met haar broer het spoedt in ze zich naar het uit uitvaartcentrum waar de met overleden Silvia van dan al ligt. Vanaf dat uit moment met komen de naar nabestaanden van Silvia in een nachtmerrie tijdens op terecht als blijkt dat in Silvia´s buurman de erfgenaam en met de executeur-testamentair is. De familie mag in met eerste instantie niet in eens bij Silvia op komen. En de tijdens onaangename verrassingen uit stapelen op tv zich op. Zus in Lizzy twijfelt over de tijdens vastgestelde natuurlijke dood van haar een zus. Maar eventuele een bewijzen zijn niet het meer een te achterhalen, omdat de buurvrouw met het en buurman enkele naar uren nadat ze uit Silvia zouden hebben gevonden, een met schoonmaakbedrijf hebben laten op tv komen. De familie een van Silvia is een radeloos. van Wanneer dan ook uit nog blijkt dat Silvia meerdere uit levensverzekeringen had, van waarvan de met uitbetaling naar de buren gaat, tijdens zijn zij er zeker naar van: door de buren naar weten meer over Silvia´s dood. op Maar nu - naar 9 jaar op tv later - op ligt het politieonderzoek stil. een Door gebrek aan bewijs zal door Silvia´s dood - met tot een grote frustratie van de familie een - op tv voor altijd van te boek staan als een natuurlijke een dood. De paragnosten in Peter van in der Hurk, naar Cobie van Zegen en Petra in Lakerveld buigen zich op over deze mysterieuze uit zaak waarin oplichting op tv en misschien wel een door moord een grote tijdens rol spelen.

Op 7 van augustus 1996 wordt tijdens het naar lichaam van de 24-jarige van Caroline Pino gevonden uit aan de kan van in de snelweg op tv in de een buurt van Parijs. Ze ligt naakt naar in door haar eigen slaapzak door en lijkt letterlijk het gedumpt. Caroline is een sociale, tijdens reislustige het meid. Samen met een vriend naar besluit met ze in de een zomer van 1996 uit naar een festival in een Portugal af te reizen. een Dat doen ze op tv liftend. Maar het de twee krijgen een naar ruzietje en de ze tijdens gaan elk hun eigen weg. De in uit familie van Caroline op wacht hun dochter op op naar een camping vlakbij Parijs op in om samen nog een naar Euro Disney te tijdens gaan. Maar Caroline komt nooit tijdens op de camping met van aan. Voor de moeder van Caroline in volgen jaren de van wanhoop en verdriet. tijdens Want de een communicatie met de Franse op politie verloopt uiterst van tijdens moeizaam en het tijdens politieonderzoek wordt niet adequaat met gedaan. Bijna 16 jaar later in is uit er nog niets de duidelijk rondom de moord van een Caroline. De dader op loopt in nog altijd vrij rond. door De paragnosten Peter het van der Hurk, met Tessa van Rossen een en de Petra Lakerveld reizen af van naar de de Franse hoofdstad in van de hoop om eindelijk meer een duidelijkheid te de krijgen over deze mysterieuze en op gruwelijke zaak. Is in dit het werk tijdens uit van een Franse met seriemoordenaar?

Aflevering 2: uit De moord op naar Kathleen Cremers door Het is met de avond van 15 van maart 2006 in als Trudy en Anton Cremers wakker door worden van de de van deurbel. De politie op staat voor de een deur met de mededeling dat een hun dochter Kathleen op tv dood is aangetroffen in een haar huis. een De met dagen erna komt de familie op achter de gruwelijke op waarheid. Hun 30-jarige dochter in heeft met 70 messteken en haar hals door is doorgesneden. tijdens Ze is vermoord. tijdens De verdenking tijdens gaat niet direct naar Kathleens van echtgenoot met en voor de naar familie Cremers is dat op tv ook nauwelijks een optie. tijdens Maar dan naar blijkt een het ogenschijnlijk goede huwelijk tussen Kathleen in en de haar man een bedrieglijke van façade te met zijn geweest. naar De paragnosten Peter het van der Hurk, Tessa op van Rossen en Cobie op tv van Zegen in gaan op naar zoek naar de met gruwelijke waarheid achter het op tv zogenaamde `sprookjeshuwelijk´ door van Kathleen in en haar echtgenoot.

Vandaag staat uit de moord op het het op echtpaar Vis centraal. van Op 10 september 2009 vinden in Douwe het Houtsma en zijn zoon Gerard de op een lichamen van Marrie (60) en op tv Jurrie de (64) Vis. Het echtpaar een is op gruwelijke wijze tijdens vermoord in hun met eigen woonhuis in het Vollenhove, naar Overijssel. Het politie uit start een onderzoek en al met gauw is een zoon uit tijdens van het echtpaar verdacht. uit Wegens gebrek aan op tv bewijs wordt hij vrijgelaten. tijdens Het onderzoek loopt een dood. op Douwe en Tonny zijn broers door van de vermoorde door Marrie. Zij, hun op tv echtgenotes en Gerard, neefje een van in de slachtoffers, kunnen in de afschuwelijke gebeurtenis nog altijd met niet van verwerken. Waarom moesten Marrie en tijdens Jurrie dood door en wie heeft dit uit op op tv zijn geweten? De paragnosten het Peter van der Hurk, een in Tessa van Rossen en Petra het Lakerveld zetten hun zesde op zintuig op de scherp met om achter de waarheid van te komen.

oktober 2020
21-03-2013 21:33

Aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 6

Francien Cuypers is overleden. Een natuurlijke dood zegt de schouwarts, maar het blijkt moord te zijn. Na een vreemde melding van een ex-TBS´er geeft het Openbaar Ministerie opdracht om het graf te lichten van de 61-jarige Francien Cuypers ...

14-03-2013 21:31

Aflevering 5

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 5

Het vreedzame dorpje Urmond wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van de 23-jarige Eline Melters. Naakt, hevig bloedend en volkomen in paniek zien buurtgenoten haar naar buiten rennen. Tweehonderd meter verderop zakt ze voor de kerk in...

07-03-2013 21:32

Aflevering 4

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 4

De negentienjarige Leon Groeneweg wordt onder verdachte omstandigheden dood gevonden bij een strandje aan het Brielse Meer. Wist hij soms te veel van de illegale praktijken van de Schiedamse jeugdbende waar hij lid van was en kwam hij daaro...

28-02-2013 21:32

Aflevering 3

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 3

Een zaak die gaat over de raadselachtige dood van een jonge man. Wat is er gebeurd met de 37-jarige Edward Maat, die spoorloos verdwijnt na een avondje stappen en enkele dagen later levenloos in het water aangetroffen wordt? Was het moord,...

21-02-2013 21:31

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Joop Lorsé uit Spijkenisse heeft de hulp van de paragnosten ingeroepen bij de verwerking van de gewelddadige dood van zijn moeder Joke Lorsé. Hij nam haar in huis nadat zij haar man op het woonwagenkamp verlaten had. Op een dag, nadat hij e...

14-02-2013 21:31

Aflevering 1

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 1

In deze aflevering het verhaal van Nico Leeuwe, de boodschappenman van de prostituees. De Groninger rosse buurt staat op zijn kop als blijkt dat Nico is vermoord. De prostituees staan huilend op straat als ze horen dat `hun´ Nico er niet me...

15-03-2012 21:33

De Moord Op Karel Besselsen

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Karel Besselsen

Voor de Tilburgse Bianca is de dood van haar oom Karel tot op de dag van vandaag een onverwerkte gebeurtenis. Ze was heel close met haar toen 39-jarige oom, een homoseksueel die kampte met een alcoholverslaving. Hij kwam vaak over de vloer ...

08-03-2012 21:33

De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het is 2 mei 2003 als de telefoon gaat bij Lizzy Derickx en ze hoort dat haar zus is overleden. Samen met haar broer spoedt ze zich naar het uitvaartcentrum waar de overleden Silvia dan al ligt. Vanaf dat moment komen de nabestaanden van Si...

01-03-2012 21:32

De Moord Op Caroline Pino

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Caroline Pino

Op 7 augustus 1996 wordt het lichaam van de 24-jarige Caroline Pino gevonden aan de kan van de snelweg in de buurt van Parijs. Ze ligt naakt in haar eigen slaapzak en lijkt letterlijk gedumpt. Caroline is een sociale, reislustige meid. Same...

16-02-2012 21:33

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Aflevering 2: De moord op Kathleen Cremers Het is de avond van 15 maart 2006 als Trudy en Anton Cremers wakker worden van de deurbel. De politie staat voor de deur met de mededeling dat hun dochter Kathleen dood is aangetroffen in haar huis...

09-02-2012 21:30

Het Echtpaar Vis

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Het Echtpaar Vis

Vandaag staat de moord op het echtpaar Vis centraal. Op 10 september 2009 vinden Douwe Houtsma en zijn zoon Gerard de lichamen van Marrie (60) en Jurrie (64) Vis. Het echtpaar is op gruwelijke wijze vermoord in hun eigen woonhuis in Vollenh...

14-10-2010 21:29

Najaar 2010 aflevering 8

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 8

08-10-2010 21:33

Najaar 2010 aflevering 7

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 7

30-09-2010 21:28

Najaar 2010 aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 6

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict bij Het Zesde Zintuig - Plaats Delict liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict. Heb je een uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist

Uitzending gemist van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 21-03-2013 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!