Programma gemist?

Francien Cuypers is in overleden. Een uit natuurlijke dood zegt de door tijdens schouwarts, maar het blijkt op moord te zijn. tijdens Na een vreemde melding uit van een ex-TBS´er op tv geeft het Openbaar Ministerie tijdens opdracht de om het graf de te lichten van de in 61-jarige Francien Cuypers de uit uit Utrecht. De paragnosten uit vertellen wat is de er gebeurd in het huis het van de vrouw, die op tv uit drie sloten op een haar deur had op en nooit iemand binnenliet. Ze zien met dat naar er ook een op goede bekende van het slachtoffer op tv bij naar de zaak betrokken in is.

Het de vreedzame dorpje tijdens Urmond wordt opgeschrikt een door de mysterieuze dood van de met het 23-jarige Eline Melters. Naakt, hevig op bloedend en met volkomen in een paniek zien buurtgenoten tijdens haar naar buiten uit rennen. Tweehonderd meter verderop zakt ze naar naar voor de kerk in elkaar. op tv Eline overlijdt aan een in steekwond in een haar op tv hart. De zaak uit wordt afgedaan als een zelfmoord, maar uit een haar familie gelooft daar helemaal niks van van en het ze roepen de in hulp in van van de paragnosten van het `Het Zesde Zintuig´. een Op de plaats in delict krijgt in paragnost Coby het helemaal het te kwaad als op tv ze de de ring vasthoud door die Eline op het naar moment van haar overlijden gedragen tijdens heeft. En Tessa uit van en Peter kunnen haarfijn beschrijven wat naar er een aan dit verschrikkelijke uit drama is in voorafgegaan.

De de negentienjarige Leon Groeneweg op tv wordt onder verdachte het omstandigheden dood gevonden bij een naar op strandje aan het Brielse Meer. van Wist hij soms in te veel van de in illegale met praktijken van de Schiedamse jeugdbende met waar de hij lid van was en naar kwam hij daarom door op een dodenlijst? op Een met jaar eerder kwam van zijn beste met vriend op een vreemde manier op om het leven en met Leon, die bedreigd een en de geïntimideerd werd, voorspelde dat hij op tv de volgende zou met zijn. De paragnosten op gaan een samen met zijn moeder en op stiefvader aan op het werk en doen van een schokkende uit ontdekking. Tijdens tijdens de opnames gebeurt er nog met iets uit vreemds; er duikt onverwacht een met een man op die in met het programma een anonieme getuigenverklaring op wil in afleggen

Een zaak die in gaat over in de raadselachtige dood van het een jonge in man. Wat tijdens is er gebeurd een met de uit 37-jarige Edward Maat, die spoorloos verdwijnt een door na een avondje stappen en met enkele dagen naar later levenloos in door het water aangetroffen de wordt? op tv Was het moord, een zelfmoord of toch een een ongeluk? De de politie tast volkomen naar in het duister. De paragnosten weten met de op ouders van door Edward te verbazen door uit de naam van op een mogelijke dader te in noemen uit de omgeving op van van hun zoon. Deze tijdens naam is aan de politie tijdens doorgegeven in voor verder van onderzoek.

Joop naar Lorsé uit een Spijkenisse heeft de hulp van van de paragnosten ingeroepen bij de met de verwerking van de gewelddadige tijdens dood van tijdens zijn moeder Joke van Lorsé. Hij nam haar in naar huis uit nadat zij haar van man op het woonwagenkamp verlaten het had. Op een door dag, tijdens nadat hij een naar verwarrend telefoontje krijgt van uit zijn vader, vindt Joop in zijn met moeder in van een natuurgebied. Ze blijkt op in een verschrikkelijke manier van om het leven gebracht op door te zijn. Volgens Joops vader zijn met Joke op tv en hij overvallen door in een van man die plotseling van uit de bosjes sprong en het op tv stel wilde een beroven. Maar een is dit verhaal naar waar, of is hier op tv iets uit anders aan de hand? Peter, uit Tessa de en Petra weten naar het gezin van Joop uit te helpen om met een nieuwe op tv start te maken de in hun op tv leven.

In de deze aflevering in het verhaal van Nico Leeuwe, door de boodschappenman van het de prostituees. De Groninger met tijdens rosse buurt staat op tijdens zijn kop als blijkt dat met Nico is het vermoord. door De prostituees staan huilend naar op straat als ze op tv horen dat `hun´ het Nico er niet uit meer in is. Voor de één liet hij het de het hond uit, voor de naar ander deed hij uit de was van en er door gaan geruchten dat de boodschappenman het zo uit een fortuin heeft opgebouwd met met zijn klusjes voor de met door dames. Zijn broer Chris van neemt de van paragnosten van mee naar Nico´s een woning de in de rosse op tv buurt, waar ze aanvoelen dat naar er een een bekende van het het slachtoffer bij de moord tijdens betrokken in is.

Voor de uit Tilburgse uit Bianca is de dood van haar op tv tijdens oom Karel tot op de op dag het van vandaag een door onverwerkte gebeurtenis. Ze een was heel close met haar het toen naar 39-jarige oom, een de homoseksueel die kampte de met een alcoholverslaving. Hij kwam door vaak over een de vloer bij Bianca en tijdens van haar gezin, waar naar hij zich geaccepteerd tijdens voelde. Op 1 uit juni 2001 belt Karels geliefde Jan het tijdens naar Bianca met de mededeling dat tijdens hij op tv niet weet waar op Karel is. Vanaf van dat moment is Karel vermist de op tv - een situatie die op tv drie jaar lang de zo blijft, van althans voor de van familie. Want al een een half jaar na een Karels vermissing treft de in politie uit een lichaam aan onder het de Kruisveerbrug in Raamsdonksveer. van De familie eist een naar DNA-onderzoek, dat uiteindelijk uit pas na 3 naar jaar plaatsvindt. met Pas dan wordt tijdens vastgesteld dat met het inderdaad uit om Karel gaat. Voor de in familie is uit de hele situatie een door groot op tv raadsel. Als uiteindelijk het Karels geliefde Jan uit een ongeloofwaardige verklaring aflegt over de van dood van de Karel, snapt de op familie er helemaal niets de naar meer van. Wat is er ECHT de uit met Karel gebeurd en hoe op tv betrouwbaar zijn de verklaringen? het De een paragnosten Peter tijdens van der Hurk, Tessa van Rossen uit een en Petra Lakerveld zetten een alles op alles om op de familie uit verder te van helpen in hun verwerkingsproces. de En dat kan door alleen als tijdens de waarheid boven de water komt.

Het op tv is 2 mei het 2003 als de telefoon op tv gaat tijdens bij Lizzy Derickx en uit ze hoort dat van haar zus is overleden. Samen uit met haar broer in spoedt ze met zich naar naar het uitvaartcentrum waar op tv de overleden Silvia dan het al ligt. Vanaf door dat moment van komen de naar nabestaanden van Silvia in uit een nachtmerrie in terecht als blijkt dat Silvia´s buurman een een de erfgenaam en executeur-testamentair tijdens is. De een familie mag in op eerste instantie niet eens bij met Silvia komen. En de uit met onaangename verrassingen stapelen zich op. Zus met Lizzy twijfelt naar over tijdens de vastgestelde natuurlijke dood van van haar zus. Maar eventuele tijdens van bewijzen zijn niet meer te uit achterhalen, omdat de de buurvrouw de en buurman enkele uren nadat uit ze Silvia zouden hebben in op gevonden, een schoonmaakbedrijf hebben in laten komen. De familie van in Silvia met is radeloos. Wanneer dan ook uit een nog blijkt dat Silvia meerdere levensverzekeringen het had, op waarvan de uitbetaling naar de van door buren gaat, zijn zij er met zeker van: het de buren van weten meer over Silvia´s door dood. Maar het nu - 9 jaar later met - ligt tijdens het politieonderzoek stil. Door van gebrek aan bewijs naar zal Silvia´s op tv dood - tot met grote frustratie uit van de familie - voor de altijd uit te boek staan als een natuurlijke door dood. de De paragnosten Peter van naar der met Hurk, Cobie van naar Zegen en Petra Lakerveld buigen zich naar het over deze mysterieuze zaak waarin oplichting in en misschien een wel moord een een grote rol in spelen.

Op 7 van augustus 1996 wordt de het lichaam van door de 24-jarige Caroline het Pino gevonden in aan de kan tijdens van de snelweg in in de in buurt van Parijs. Ze ligt naakt naar in haar eigen het slaapzak en naar lijkt een letterlijk gedumpt. Caroline is het een sociale, reislustige het meid. Samen met op tv een vriend besluit ze in in de zomer van de de 1996 naar een festival in Portugal op tv naar af te reizen. Dat op doen ze liftend. uit Maar de twee krijgen met een het ruzietje en ze gaan elk hun op eigen tijdens weg. De familie van Caroline uit wacht met hun dochter op op naar een naar camping vlakbij Parijs het om samen nog naar Euro Disney de op te gaan. Maar Caroline komt nooit op tv op in de camping aan. Voor de de moeder van Caroline door volgen jaren van naar wanhoop en verdriet. een Want de communicatie op met de Franse tijdens politie verloopt met uiterst de moeizaam en het politieonderzoek door wordt niet adequaat gedaan. naar Bijna 16 jaar door later een is er nog niets duidelijk het rondom de moord van de Caroline. De een dader loopt nog altijd door vrij rond. een De op tv paragnosten Peter van der Hurk, op Tessa uit van Rossen en Petra Lakerveld reizen tijdens af naar door de Franse een hoofdstad in de hoop op tv om eindelijk van meer duidelijkheid te door krijgen over deze mysterieuze en naar gruwelijke zaak. het Is dit het het werk van in een Franse door seriemoordenaar?

Aflevering op tv 2: De van moord op Kathleen Cremers tijdens Het is de avond van op tv 15 maart 2006 een als Trudy en door Anton Cremers wakker van worden van de tijdens deurbel. tijdens De politie staat voor de naar met deur met de mededeling dat het hun dochter tijdens Kathleen dood is aangetroffen de in haar uit huis. De op dagen erna komt de de familie achter de op tv gruwelijke waarheid. van Hun 30-jarige dochter heeft op 70 messteken en haar hals een is doorgesneden. door Ze is van vermoord. De verdenking gaat naar niet direct met naar Kathleens echtgenoot een en voor de familie Cremers naar met is dat ook nauwelijks een optie. een Maar door dan blijkt het ogenschijnlijk een goede huwelijk tussen Kathleen de in en haar man een bedrieglijke door façade te zijn naar geweest. De door paragnosten Peter het van der Hurk, Tessa van het de Rossen en Cobie van Zegen tijdens gaan op tv op zoek naar van de gruwelijke waarheid achter het naar zogenaamde op `sprookjeshuwelijk´ van Kathleen en haar op echtgenoot.

Vandaag van staat de moord op het het tijdens echtpaar Vis centraal. Op 10 tijdens september 2009 vinden Douwe het Houtsma op en zijn een zoon Gerard de lichamen naar van Marrie (60) en een Jurrie (64) Vis. Het de met echtpaar is op in gruwelijke wijze vermoord in op hun eigen woonhuis uit in Vollenhove, Overijssel. door Het politie start een op onderzoek en al gauw op tv uit is een zoon op tv van het echtpaar verdacht. Wegens gebrek een aan door bewijs wordt het hij vrijgelaten. Het onderzoek loopt dood. naar Douwe en Tonny met zijn broers van van de door vermoorde Marrie. Zij, hun echtgenotes van door en Gerard, neefje van de met slachtoffers, in kunnen de afschuwelijke gebeurtenis nog altijd de niet verwerken. naar Waarom moesten Marrie en op tv Jurrie dood en door uit wie heeft dit op zijn tijdens geweten? De uit paragnosten Peter van op tv der Hurk, Tessa op van Rossen en Petra de Lakerveld zetten met hun zesde van zintuig op scherp in om achter de de waarheid te komen.

maart 2021
21-03-2013 21:33

Aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 6

Francien Cuypers is overleden. Een natuurlijke dood zegt de schouwarts, maar het blijkt moord te zijn. Na een vreemde melding van een ex-TBS´er geeft het Openbaar Ministerie opdracht om het graf te lichten van de 61-jarige Francien Cuypers ...

14-03-2013 21:31

Aflevering 5

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 5

Het vreedzame dorpje Urmond wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van de 23-jarige Eline Melters. Naakt, hevig bloedend en volkomen in paniek zien buurtgenoten haar naar buiten rennen. Tweehonderd meter verderop zakt ze voor de kerk in...

07-03-2013 21:32

Aflevering 4

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 4

De negentienjarige Leon Groeneweg wordt onder verdachte omstandigheden dood gevonden bij een strandje aan het Brielse Meer. Wist hij soms te veel van de illegale praktijken van de Schiedamse jeugdbende waar hij lid van was en kwam hij daaro...

28-02-2013 21:32

Aflevering 3

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 3

Een zaak die gaat over de raadselachtige dood van een jonge man. Wat is er gebeurd met de 37-jarige Edward Maat, die spoorloos verdwijnt na een avondje stappen en enkele dagen later levenloos in het water aangetroffen wordt? Was het moord,...

21-02-2013 21:31

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Joop Lorsé uit Spijkenisse heeft de hulp van de paragnosten ingeroepen bij de verwerking van de gewelddadige dood van zijn moeder Joke Lorsé. Hij nam haar in huis nadat zij haar man op het woonwagenkamp verlaten had. Op een dag, nadat hij e...

14-02-2013 21:31

Aflevering 1

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 1

In deze aflevering het verhaal van Nico Leeuwe, de boodschappenman van de prostituees. De Groninger rosse buurt staat op zijn kop als blijkt dat Nico is vermoord. De prostituees staan huilend op straat als ze horen dat `hun´ Nico er niet me...

15-03-2012 21:33

De Moord Op Karel Besselsen

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Karel Besselsen

Voor de Tilburgse Bianca is de dood van haar oom Karel tot op de dag van vandaag een onverwerkte gebeurtenis. Ze was heel close met haar toen 39-jarige oom, een homoseksueel die kampte met een alcoholverslaving. Hij kwam vaak over de vloer ...

08-03-2012 21:33

De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het is 2 mei 2003 als de telefoon gaat bij Lizzy Derickx en ze hoort dat haar zus is overleden. Samen met haar broer spoedt ze zich naar het uitvaartcentrum waar de overleden Silvia dan al ligt. Vanaf dat moment komen de nabestaanden van Si...

01-03-2012 21:32

De Moord Op Caroline Pino

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Caroline Pino

Op 7 augustus 1996 wordt het lichaam van de 24-jarige Caroline Pino gevonden aan de kan van de snelweg in de buurt van Parijs. Ze ligt naakt in haar eigen slaapzak en lijkt letterlijk gedumpt. Caroline is een sociale, reislustige meid. Same...

16-02-2012 21:33

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Aflevering 2: De moord op Kathleen Cremers Het is de avond van 15 maart 2006 als Trudy en Anton Cremers wakker worden van de deurbel. De politie staat voor de deur met de mededeling dat hun dochter Kathleen dood is aangetroffen in haar huis...

09-02-2012 21:30

Het Echtpaar Vis

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Het Echtpaar Vis

Vandaag staat de moord op het echtpaar Vis centraal. Op 10 september 2009 vinden Douwe Houtsma en zijn zoon Gerard de lichamen van Marrie (60) en Jurrie (64) Vis. Het echtpaar is op gruwelijke wijze vermoord in hun eigen woonhuis in Vollenh...

14-10-2010 21:29

Najaar 2010 aflevering 8

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 8

08-10-2010 21:33

Najaar 2010 aflevering 7

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 7

30-09-2010 21:28

Najaar 2010 aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 6

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict bij Het Zesde Zintuig - Plaats Delict liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict. Heb je een uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist

Uitzending gemist van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 21-03-2013 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!