Programma gemist?

Francien Cuypers naar is overleden. Een natuurlijke met dood zegt de op schouwarts, maar het het blijkt moord tijdens te zijn. Na in een vreemde melding van op tv een ex-TBS´er tijdens geeft het Openbaar met Ministerie opdracht in om het op graf te lichten op van de 61-jarige Francien door Cuypers uit Utrecht. op De paragnosten vertellen op wat is er gebeurd van in het huis van door de vrouw, die uit drie sloten op tv op haar deur had door en nooit op iemand binnenliet. de Ze zien dat er ook naar een goede van bekende van op tv het slachtoffer bij de het zaak betrokken uit is.

Het vreedzame dorpje van in Urmond wordt opgeschrikt naar door de mysterieuze van dood van de 23-jarige Eline op tv Melters. Naakt, hevig bloedend het in en volkomen in paniek zien buurtgenoten het haar naar buiten in de rennen. Tweehonderd meter verderop tijdens zakt ze voor de kerk het in elkaar. Eline in overlijdt aan het een steekwond uit in haar hart. De de zaak wordt afgedaan uit als een zelfmoord, maar het haar familie gelooft een daar helemaal van niks van en uit ze van roepen de hulp in van uit de naar paragnosten van `Het Zesde Zintuig´. Op naar de plaats delict tijdens krijgt paragnost het Coby een het helemaal te kwaad als ze op tv met de ring vasthoud in die Eline op het moment door van haar overlijden met gedragen de heeft. En Tessa en Peter kunnen door op haarfijn beschrijven wat er aan dit op verschrikkelijke drama de is uit voorafgegaan.

De negentienjarige Leon een Groeneweg wordt onder uit verdachte omstandigheden dood door gevonden bij een door strandje aan het de naar Brielse Meer. Wist hij door soms te op veel van de illegale praktijken het van de op tv Schiedamse jeugdbende waar hij lid op van was en de kwam hij uit daarom op een een dodenlijst? Een jaar een eerder kwam de zijn beste vriend naar op een vreemde door manier om het op tv leven en met Leon, die bedreigd en geïntimideerd in werd, voorspelde dat hij de naar de volgende zou zijn. uit De paragnosten gaan samen met op zijn met moeder en stiefvader aan het op werk en een doen op tv een schokkende ontdekking. Tijdens de opnames een gebeurt er nog door een iets vreemds; er duikt naar onverwacht een man op die uit naar in het programma een een anonieme getuigenverklaring wil naar afleggen

Een zaak van die van gaat over de tijdens raadselachtige dood van een tijdens jonge man. op Wat is er gebeurd met de een een 37-jarige Edward Maat, die het spoorloos verdwijnt na een tijdens avondje stappen door en enkele dagen het later levenloos in tijdens het uit water aangetroffen wordt? Was door het moord, zelfmoord door of toch een ongeluk? De op politie uit tast volkomen van in het duister. De paragnosten van weten op tv de ouders van Edward op te verbazen door een de naam van het een mogelijke dader uit te noemen uit door de omgeving van hun zoon. tijdens Deze naam is met aan de politie op tv met doorgegeven voor verder tijdens onderzoek.

Joop Lorsé uit met op tv Spijkenisse heeft de hulp met van de paragnosten ingeroepen bij naar de verwerking van van de door gewelddadige dood van zijn moeder naar Joke Lorsé. het Hij nam haar uit in tijdens huis nadat zij door haar man op het door woonwagenkamp verlaten had. de Op een dag, nadat hij tijdens uit een verwarrend telefoontje krijgt van zijn op tv vader, het vindt Joop zijn moeder door in in een natuurgebied. Ze het blijkt op een door verschrikkelijke manier om op het leven gebracht te tijdens zijn. Volgens het Joops vader zijn Joke en naar hij overvallen in door een man die het plotseling naar uit de bosjes sprong en uit het stel wilde beroven. op tv door Maar is dit verhaal door waar, of het is hier iets anders uit aan de naar hand? Peter, Tessa naar en Petra naar weten het gezin door van Joop te helpen om een van nieuwe van start te op maken in hun door leven.

In deze aflevering tijdens het tijdens verhaal van Nico Leeuwe, de met boodschappenman van de een prostituees. De Groninger in rosse een buurt staat van op zijn kop uit als blijkt dat Nico de is vermoord. De prostituees staan naar huilend op straat uit naar als ze horen dat van `hun´ Nico een er niet meer is. Voor de op één met liet hij uit de hond uit, voor de een ander deed hij de op tv was en er een tijdens gaan geruchten dat de boodschappenman zo de door een fortuin heeft opgebouwd een met zijn op klusjes voor de dames. Zijn tijdens broer Chris neemt de een een paragnosten van mee naar op tv Nico´s woning in de een rosse van buurt, waar ze aanvoelen dat er een een een bekende van het slachtoffer bij met de moord de betrokken op tv is.

Voor de Tilburgse de Bianca van is de een dood van haar oom Karel tot het uit op de dag door van vandaag een onverwerkte gebeurtenis. Ze het op tv was heel close met haar door toen 39-jarige oom, de een homoseksueel de die kampte met een alcoholverslaving. een Hij door kwam vaak over de naar vloer bij Bianca naar en haar naar gezin, waar de hij zich geaccepteerd voelde. Op 1 op tv juni op 2001 belt met Karels geliefde Jan naar een Bianca met de mededeling naar dat hij niet weet het waar Karel is. het Vanaf op tv dat moment is met Karel vermist - tijdens een situatie die drie van jaar lang zo op blijft, althans naar voor de familie. Want van al een half jaar de na de Karels vermissing treft de politie de een van lichaam aan onder de door Kruisveerbrug in Raamsdonksveer. het De de familie eist een DNA-onderzoek, dat uiteindelijk tijdens pas na uit 3 jaar plaatsvindt. op tv Pas dan wordt vastgesteld een dat het inderdaad op om Karel gaat. tijdens Voor de door familie met is de hele situatie een door groot het raadsel. Als uiteindelijk in Karels geliefde Jan een tijdens ongeloofwaardige verklaring in aflegt over de dood van door Karel, snapt de een familie er helemaal in niets meer van. een Wat is er ECHT op een met Karel gebeurd het en hoe betrouwbaar zijn de door verklaringen? De de paragnosten Peter van der op tv Hurk, met Tessa van Rossen en Petra Lakerveld naar zetten alles op tv op alles om de een familie verder te het helpen in in hun verwerkingsproces. En dat de het kan alleen als de naar waarheid boven water een komt.

Het naar is 2 mei 2003 op als het de telefoon gaat op tv bij Lizzy Derickx en in ze hoort dat haar zus het uit is overleden. Samen met haar een broer een spoedt ze zich op tv naar het uitvaartcentrum waar op tv de overleden Silvia dan op tv al naar ligt. Vanaf dat moment met komen de tijdens nabestaanden van Silvia in een naar nachtmerrie terecht met als blijkt dat door Silvia´s buurman de erfgenaam naar en executeur-testamentair is. De van familie mag door in eerste instantie niet het eens bij Silvia naar uit komen. En de onaangename verrassingen stapelen het uit zich op. Zus Lizzy op tv twijfelt over de vastgestelde natuurlijke op tv de dood van haar zus. met Maar eventuele bewijzen op tv zijn niet meer te achterhalen, door omdat tijdens de buurvrouw en buurman enkele naar uren nadat naar ze Silvia uit zouden hebben gevonden, een schoonmaakbedrijf van hebben laten komen. een De de familie van Silvia is in radeloos. Wanneer in dan ook nog het blijkt dat Silvia op tv meerdere levensverzekeringen had, waarvan tijdens de de uitbetaling naar de buren gaat, de zijn zij door er zeker van: de buren de weten meer over uit Silvia´s dood. het Maar nu - op tv 9 jaar op later - ligt het uit politieonderzoek stil. Door gebrek naar uit aan bewijs zal Silvia´s dood van - tot grote frustratie in van de familie een - voor altijd in te boek door staan op als een natuurlijke dood. De het paragnosten Peter van op der Hurk, het Cobie van het Zegen en Petra van Lakerveld buigen zich over de deze mysterieuze zaak door waarin oplichting en misschien uit wel moord een de grote rol door spelen.

Op 7 augustus op tv 1996 wordt het de lichaam van van de 24-jarige op Caroline Pino van gevonden aan de kan een van de snelweg op tv in de het buurt van Parijs. de Ze ligt naakt in haar de eigen slaapzak en de lijkt letterlijk gedumpt. de Caroline naar is een sociale, reislustige tijdens meid. Samen met het een vriend naar besluit ze in uit de zomer van 1996 met naar een festival in het Portugal af te op reizen. Dat het doen ze liftend. door Maar de twee krijgen met een tijdens ruzietje en ze naar gaan elk hun eigen een weg. De met familie van Caroline wacht hun de dochter het op op een camping vlakbij door Parijs om samen nog naar naar tijdens Euro Disney te gaan. door Maar Caroline komt in nooit op door de camping tijdens aan. Voor de moeder van Caroline van volgen jaren van van wanhoop in en verdriet. Want de communicatie op tv in met de Franse de politie verloopt uiterst moeizaam tijdens en het politieonderzoek wordt op tv niet met adequaat gedaan. Bijna in 16 jaar later is er een nog tijdens niets duidelijk rondom de een moord van de Caroline. De dader loopt nog met altijd vrij van rond. De met paragnosten Peter van der van Hurk, Tessa van van Rossen en Petra Lakerveld op tv reizen af in naar de Franse hoofdstad in door van de hoop om eindelijk meer van duidelijkheid te door krijgen over een deze mysterieuze en een gruwelijke zaak. Is dit het het werk door van een Franse met seriemoordenaar?

Aflevering 2: De op op tv moord op Kathleen op tv Cremers Het is de door avond van 15 het maart 2006 als Trudy een en Anton Cremers wakker op tv worden van door de deurbel. De politie door staat voor de het deur op tv met de mededeling dat het hun dochter van Kathleen dood op tv is aangetroffen in haar huis. De het dagen naar erna komt de familie achter van de gruwelijke naar waarheid. de Hun 30-jarige dochter heeft 70 messteken in en haar hals naar is doorgesneden. van Ze is vermoord. op De de verdenking gaat niet direct naar in Kathleens echtgenoot op en voor de familie Cremers een op tv is dat ook nauwelijks een optie. tijdens in Maar dan blijkt het met ogenschijnlijk goede huwelijk tussen van Kathleen een en haar man een bedrieglijke façade in uit te zijn geweest. door De paragnosten van Peter van der Hurk, door Tessa van de Rossen en Cobie met van Zegen gaan op zoek naar van de gruwelijke van waarheid achter het op zogenaamde `sprookjeshuwelijk´ van Kathleen in op en haar echtgenoot.

Vandaag staat de een moord op op het echtpaar Vis centraal. door op tv Op 10 september een 2009 vinden Douwe een Houtsma en zijn zoon Gerard het de lichamen van een Marrie (60) en naar Jurrie in (64) Vis. Het echtpaar op is op door gruwelijke wijze vermoord in naar hun eigen de woonhuis in Vollenhove, Overijssel. Het politie naar de start een onderzoek en op tv al gauw is een uit zoon in van het echtpaar verdacht. Wegens in gebrek aan bewijs de wordt hij in vrijgelaten. Het tijdens onderzoek loopt dood. Douwe en Tonny van zijn broers van op de tijdens vermoorde Marrie. Zij, hun het echtgenotes en Gerard, in neefje van de slachtoffers, op tv op kunnen de afschuwelijke naar gebeurtenis nog altijd niet verwerken. het Waarom moesten Marrie en een Jurrie dood en tijdens wie heeft dit in de op zijn geweten? De paragnosten door Peter van der Hurk, op tv Tessa de van Rossen met en Petra Lakerveld zetten hun zesde door zintuig op tv op scherp om achter de door waarheid door te komen.

september 2019
21-03-2013 21:33

Aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 6

Francien Cuypers is overleden. Een natuurlijke dood zegt de schouwarts, maar het blijkt moord te zijn. Na een vreemde melding van een ex-TBS´er geeft het Openbaar Ministerie opdracht om het graf te lichten van de 61-jarige Francien Cuypers ...

14-03-2013 21:31

Aflevering 5

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 5

Het vreedzame dorpje Urmond wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van de 23-jarige Eline Melters. Naakt, hevig bloedend en volkomen in paniek zien buurtgenoten haar naar buiten rennen. Tweehonderd meter verderop zakt ze voor de kerk in...

07-03-2013 21:32

Aflevering 4

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 4

De negentienjarige Leon Groeneweg wordt onder verdachte omstandigheden dood gevonden bij een strandje aan het Brielse Meer. Wist hij soms te veel van de illegale praktijken van de Schiedamse jeugdbende waar hij lid van was en kwam hij daaro...

28-02-2013 21:32

Aflevering 3

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 3

Een zaak die gaat over de raadselachtige dood van een jonge man. Wat is er gebeurd met de 37-jarige Edward Maat, die spoorloos verdwijnt na een avondje stappen en enkele dagen later levenloos in het water aangetroffen wordt? Was het moord,...

21-02-2013 21:31

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Joop Lorsé uit Spijkenisse heeft de hulp van de paragnosten ingeroepen bij de verwerking van de gewelddadige dood van zijn moeder Joke Lorsé. Hij nam haar in huis nadat zij haar man op het woonwagenkamp verlaten had. Op een dag, nadat hij e...

14-02-2013 21:31

Aflevering 1

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 1

In deze aflevering het verhaal van Nico Leeuwe, de boodschappenman van de prostituees. De Groninger rosse buurt staat op zijn kop als blijkt dat Nico is vermoord. De prostituees staan huilend op straat als ze horen dat `hun´ Nico er niet me...

15-03-2012 21:33

De Moord Op Karel Besselsen

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Karel Besselsen

Voor de Tilburgse Bianca is de dood van haar oom Karel tot op de dag van vandaag een onverwerkte gebeurtenis. Ze was heel close met haar toen 39-jarige oom, een homoseksueel die kampte met een alcoholverslaving. Hij kwam vaak over de vloer ...

08-03-2012 21:33

De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het is 2 mei 2003 als de telefoon gaat bij Lizzy Derickx en ze hoort dat haar zus is overleden. Samen met haar broer spoedt ze zich naar het uitvaartcentrum waar de overleden Silvia dan al ligt. Vanaf dat moment komen de nabestaanden van Si...

01-03-2012 21:32

De Moord Op Caroline Pino

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Caroline Pino

Op 7 augustus 1996 wordt het lichaam van de 24-jarige Caroline Pino gevonden aan de kan van de snelweg in de buurt van Parijs. Ze ligt naakt in haar eigen slaapzak en lijkt letterlijk gedumpt. Caroline is een sociale, reislustige meid. Same...

16-02-2012 21:33

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Aflevering 2: De moord op Kathleen Cremers Het is de avond van 15 maart 2006 als Trudy en Anton Cremers wakker worden van de deurbel. De politie staat voor de deur met de mededeling dat hun dochter Kathleen dood is aangetroffen in haar huis...

09-02-2012 21:30

Het Echtpaar Vis

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Het Echtpaar Vis

Vandaag staat de moord op het echtpaar Vis centraal. Op 10 september 2009 vinden Douwe Houtsma en zijn zoon Gerard de lichamen van Marrie (60) en Jurrie (64) Vis. Het echtpaar is op gruwelijke wijze vermoord in hun eigen woonhuis in Vollenh...

14-10-2010 21:29

Najaar 2010 aflevering 8

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 8

08-10-2010 21:33

Najaar 2010 aflevering 7

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 7

30-09-2010 21:28

Najaar 2010 aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 6

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict bij Het Zesde Zintuig - Plaats Delict liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict. Heb je een uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist

Uitzending gemist van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 21-03-2013 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord