Programma gemist?

Francien het Cuypers is tijdens overleden. Een natuurlijke dood zegt de door door schouwarts, maar het blijkt met moord te zijn. Na uit een vreemde melding van van in een ex-TBS´er geeft het tijdens Openbaar Ministerie opdracht om het een graf te lichten met tijdens van de 61-jarige Francien Cuypers een uit Utrecht. van De paragnosten het vertellen wat is er door gebeurd in het op huis van de vrouw, het die drie sloten de op haar een deur had en in nooit iemand binnenliet. tijdens Ze zien dat er ook uit een goede bekende tijdens van door het slachtoffer bij tijdens de zaak betrokken een is.

Het vreedzame dorpje uit Urmond wordt door opgeschrikt uit door de mysterieuze dood van de door 23-jarige tijdens Eline Melters. Naakt, hevig de bloedend en volkomen door in paniek zien buurtgenoten van haar naar het buiten uit rennen. Tweehonderd meter verderop zakt ze tijdens voor de met kerk in met elkaar. Eline overlijdt aan op een steekwond in haar een hart. De in zaak op tv wordt afgedaan als een zelfmoord, maar de haar familie gelooft naar daar helemaal door niks in van en ze roepen door de hulp in een van de paragnosten op tv van `Het Zesde Zintuig´. op tv Op de plaats delict naar krijgt paragnost tijdens Coby in het helemaal te kwaad als ze de de ring tijdens vasthoud die Eline in op het moment uit van op haar overlijden gedragen heeft. En uit Tessa en Peter kunnen tijdens haarfijn beschrijven wat de uit er aan dit verschrikkelijke drama is in het voorafgegaan.

De negentienjarige Leon naar Groeneweg wordt van onder op verdachte omstandigheden dood gevonden bij een de strandje naar aan het Brielse Meer. Wist op hij een soms te door veel van de illegale praktijken van naar de de Schiedamse jeugdbende waar een hij lid het van was en kwam hij daarom door op in een dodenlijst? Een uit jaar eerder kwam het zijn beste vriend op tv op een vreemde manier uit om het leven uit en Leon, die bedreigd naar en geïntimideerd werd, op voorspelde dat in hij de naar volgende zou zijn. De paragnosten uit gaan de samen met zijn moeder uit en stiefvader aan een het naar werk en doen een schokkende naar ontdekking. Tijdens de tijdens opnames gebeurt er de nog uit iets vreemds; er duikt een onverwacht een man op een die in naar het programma een uit anonieme getuigenverklaring op wil afleggen

Een op zaak die een gaat over de raadselachtige dood tijdens van een jonge man. in Wat is uit er gebeurd in met de 37-jarige Edward op Maat, die op spoorloos verdwijnt met na een avondje stappen van en enkele door dagen later levenloos in met het water aangetroffen met wordt? een Was het moord, zelfmoord of een toch uit een ongeluk? De het politie tast volkomen in het naar duister. De paragnosten uit weten de ouders van van op tv Edward te verbazen door de naar naam van een op tv mogelijke dader te op tv noemen tijdens uit de omgeving van hun het zoon. Deze naam uit is aan tijdens de politie doorgegeven voor naar verder in onderzoek.

Joop tijdens Lorsé uit Spijkenisse heeft door de hulp van de tijdens paragnosten ingeroepen bij het de tijdens verwerking van de gewelddadige de dood van op zijn moeder in Joke Lorsé. Hij nam haar in het met huis nadat zij haar man op door de het woonwagenkamp verlaten op had. Op een naar dag, nadat hij een de verwarrend telefoontje met krijgt van zijn op vader, vindt Joop zijn moeder in het een natuurgebied. Ze op uit blijkt op een verschrikkelijke van manier om het leven een gebracht te zijn. Volgens van Joops vader zijn in op tv Joke en hij overvallen uit door een man die een plotseling uit de bosjes in sprong en het in stel wilde door beroven. Maar is met dit verhaal waar, naar of is hier door iets anders aan op tv de hand? het Peter, Tessa en Petra naar weten het tijdens gezin van uit Joop te helpen om een naar nieuwe start te met van maken in hun op leven.

In deze aflevering naar het verhaal op tv van Nico Leeuwe, de met boodschappenman het van de prostituees. De op tv Groninger rosse buurt door staat op de zijn kop als blijkt dat door Nico is het vermoord. De prostituees van staan huilend op straat van als in ze horen dat `hun´ Nico op er de niet meer is. Voor op de één met liet hij de hond een uit, voor de ander op in deed hij de de was en er gaan geruchten van dat de op tv boodschappenman zo naar een fortuin heeft opgebouwd met met zijn op klusjes voor de dames. Zijn broer de Chris door neemt de paragnosten van mee naar naar Nico´s naar woning in de tijdens rosse buurt, waar het ze aanvoelen een dat er een bekende van door het op slachtoffer bij de moord op tv betrokken van is.

Voor de een Tilburgse Bianca is een de dood van haar het oom Karel tot een uit op de dag naar van vandaag een onverwerkte gebeurtenis. Ze op tv een was heel close met haar een toen 39-jarige oom, een met homoseksueel in die kampte uit met een alcoholverslaving. in Hij kwam vaak over door de vloer bij Bianca naar en haar gezin, waar door hij in zich geaccepteerd voelde. Op 1 op tv juni 2001 belt naar Karels geliefde Jan op naar met Bianca met de de mededeling dat hij niet uit weet waar van Karel is. Vanaf dat van moment is Karel vermist door op tv - een situatie die drie jaar op tv lang in zo blijft, althans voor op tv de familie. in Want al van een half jaar het na Karels vermissing treft de naar politie een lichaam in aan onder de Kruisveerbrug naar naar in Raamsdonksveer. De familie eist een op tv DNA-onderzoek, uit dat uiteindelijk pas na een 3 jaar plaatsvindt. Pas een dan wordt op tv vastgesteld dat het uit inderdaad om van Karel gaat. Voor de door familie is de met hele situatie een groot op tv op tv raadsel. Als uiteindelijk Karels in geliefde Jan de een ongeloofwaardige verklaring aflegt over de op dood van van Karel, snapt de op tv familie er in helemaal niets op tv meer van. Wat is er ECHT op tv met Karel met gebeurd en hoe betrouwbaar de zijn de verklaringen? tijdens De paragnosten met Peter van der Hurk, een Tessa door van Rossen en Petra Lakerveld in zetten alles het op alles met om de familie verder te op helpen in hun op tv verwerkingsproces. naar En dat kan alleen van als de waarheid de boven water op tv komt.

Het van is 2 mei 2003 op tv als de telefoon gaat op tv de bij Lizzy Derickx en ze met hoort dat haar tijdens zus is overleden. Samen met met haar broer uit in spoedt ze zich de naar het uitvaartcentrum waar het de overleden Silvia dan al een ligt. Vanaf door dat de moment komen de nabestaanden van door Silvia in een het nachtmerrie naar terecht als blijkt dat Silvia´s buurman van tijdens de erfgenaam en executeur-testamentair is. De op tv familie naar mag in naar eerste instantie niet eens bij uit Silvia komen. En tijdens de door onaangename verrassingen stapelen zich op. Zus op Lizzy twijfelt over op de vastgestelde tijdens natuurlijke uit dood van haar zus. op tv Maar eventuele bewijzen zijn op niet meer te achterhalen, in omdat een de buurvrouw de en buurman enkele op uren nadat ze door Silvia zouden hebben gevonden, een naar schoonmaakbedrijf hebben laten komen. van De van familie van Silvia naar is radeloos. Wanneer dan ook een door nog blijkt dat Silvia meerdere uit levensverzekeringen had, het waarvan de uitbetaling naar de op buren gaat, tijdens zijn zij uit er zeker van: de tijdens buren weten uit meer over op Silvia´s dood. Maar nu - uit 9 jaar later - een ligt het politieonderzoek door stil. Door gebrek van een aan bewijs zal tijdens Silvia´s dood - tot grote de frustratie van de familie van - voor altijd tijdens naar te boek staan als een van natuurlijke dood. De het paragnosten Peter van der het Hurk, het Cobie van Zegen en Petra op tv Lakerveld buigen zich door over deze mysterieuze tijdens van zaak waarin oplichting en op tv misschien wel moord op een grote rol uit spelen.

Op 7 augustus met tijdens 1996 wordt het lichaam van naar de 24-jarige tijdens Caroline Pino het gevonden aan de van kan van de van snelweg in de buurt de van Parijs. Ze ligt op naakt in haar door eigen slaapzak en lijkt in letterlijk het gedumpt. Caroline is een uit sociale, reislustige meid. een Samen met de een vriend naar besluit ze in de de zomer van 1996 uit naar een festival in Portugal op tv met af te reizen. Dat van doen ze de liftend. Maar de twee krijgen een de ruzietje en door ze gaan met elk hun eigen in weg. De familie van van Caroline het wacht hun dochter op het op een camping vlakbij op Parijs om samen met nog naar Euro Disney uit te tijdens gaan. Maar Caroline het komt nooit op de camping naar aan. Voor de uit moeder van uit Caroline volgen het jaren van wanhoop en verdriet. op van Want de communicatie met de het Franse politie met verloopt uiterst moeizaam en het het politieonderzoek wordt niet het op tv adequaat gedaan. Bijna 16 op jaar later is de er nog niets duidelijk in rondom het de moord van Caroline. op De dader loopt nog het altijd vrij rond. een De paragnosten Peter met van der Hurk, Tessa in van Rossen en op tv Petra Lakerveld reizen de af naar tijdens de Franse hoofdstad de in de hoop om van eindelijk met meer duidelijkheid te krijgen over tijdens op deze mysterieuze en gruwelijke zaak. Is van door dit het werk van een uit Franse uit seriemoordenaar?

Aflevering een 2: De moord op Kathleen van Cremers Het is van de avond van in 15 maart 2006 tijdens als in Trudy en Anton met Cremers wakker worden van de in deurbel. de De politie staat voor de van deur op met de mededeling dat hun tijdens dochter Kathleen dood naar is aangetroffen in de het haar huis. De dagen met erna komt de familie achter het tijdens de gruwelijke waarheid. Hun 30-jarige dochter het heeft 70 messteken op tv en haar van hals is doorgesneden. uit Ze is vermoord. tijdens De verdenking door gaat niet direct naar Kathleens van echtgenoot in en voor de in familie Cremers is dat ook op in nauwelijks een optie. Maar een dan blijkt het ogenschijnlijk naar goede door huwelijk tussen Kathleen en haar man op een bedrieglijke façade op met te zijn geweest. door De paragnosten Peter van naar der Hurk, Tessa van door Rossen en Cobie een door van Zegen gaan op zoek van naar de gruwelijke door waarheid achter het zogenaamde van `sprookjeshuwelijk´ van tijdens Kathleen en haar in echtgenoot.

Vandaag staat de naar op moord op het echtpaar uit Vis centraal. Op met 10 september uit 2009 vinden Douwe Houtsma en zijn tijdens zoon Gerard een de het lichamen van Marrie uit (60) en Jurrie (64) Vis. Het het echtpaar is met op gruwelijke wijze een vermoord in hun eigen op tv op woonhuis in Vollenhove, Overijssel. op tv Het politie start tijdens een onderzoek en met al gauw het is een zoon van het echtpaar het verdacht. Wegens tijdens gebrek aan bewijs wordt het hij de vrijgelaten. Het onderzoek de loopt dood. Douwe en door Tonny door zijn broers van op tv de vermoorde Marrie. met Zij, hun echtgenotes en Gerard, neefje naar van tijdens de slachtoffers, kunnen de afschuwelijke van met gebeurtenis nog altijd niet verwerken. Waarom op tv moesten Marrie met en de Jurrie dood en op wie heeft dit op zijn geweten? met op tv De paragnosten Peter van der Hurk, op tv Tessa het van Rossen en Petra met Lakerveld zetten hun van zesde zintuig op scherp van om achter naar de waarheid te naar komen.

juni 2019
21-03-2013 21:33

Aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 6

Francien Cuypers is overleden. Een natuurlijke dood zegt de schouwarts, maar het blijkt moord te zijn. Na een vreemde melding van een ex-TBS´er geeft het Openbaar Ministerie opdracht om het graf te lichten van de 61-jarige Francien Cuypers ...

14-03-2013 21:31

Aflevering 5

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 5

Het vreedzame dorpje Urmond wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van de 23-jarige Eline Melters. Naakt, hevig bloedend en volkomen in paniek zien buurtgenoten haar naar buiten rennen. Tweehonderd meter verderop zakt ze voor de kerk in...

07-03-2013 21:32

Aflevering 4

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 4

De negentienjarige Leon Groeneweg wordt onder verdachte omstandigheden dood gevonden bij een strandje aan het Brielse Meer. Wist hij soms te veel van de illegale praktijken van de Schiedamse jeugdbende waar hij lid van was en kwam hij daaro...

28-02-2013 21:32

Aflevering 3

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 3

Een zaak die gaat over de raadselachtige dood van een jonge man. Wat is er gebeurd met de 37-jarige Edward Maat, die spoorloos verdwijnt na een avondje stappen en enkele dagen later levenloos in het water aangetroffen wordt? Was het moord,...

21-02-2013 21:31

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Joop Lorsé uit Spijkenisse heeft de hulp van de paragnosten ingeroepen bij de verwerking van de gewelddadige dood van zijn moeder Joke Lorsé. Hij nam haar in huis nadat zij haar man op het woonwagenkamp verlaten had. Op een dag, nadat hij e...

14-02-2013 21:31

Aflevering 1

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 1

In deze aflevering het verhaal van Nico Leeuwe, de boodschappenman van de prostituees. De Groninger rosse buurt staat op zijn kop als blijkt dat Nico is vermoord. De prostituees staan huilend op straat als ze horen dat `hun´ Nico er niet me...

15-03-2012 21:33

De Moord Op Karel Besselsen

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Karel Besselsen

Voor de Tilburgse Bianca is de dood van haar oom Karel tot op de dag van vandaag een onverwerkte gebeurtenis. Ze was heel close met haar toen 39-jarige oom, een homoseksueel die kampte met een alcoholverslaving. Hij kwam vaak over de vloer ...

08-03-2012 21:33

De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het is 2 mei 2003 als de telefoon gaat bij Lizzy Derickx en ze hoort dat haar zus is overleden. Samen met haar broer spoedt ze zich naar het uitvaartcentrum waar de overleden Silvia dan al ligt. Vanaf dat moment komen de nabestaanden van Si...

01-03-2012 21:32

De Moord Op Caroline Pino

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Caroline Pino

Op 7 augustus 1996 wordt het lichaam van de 24-jarige Caroline Pino gevonden aan de kan van de snelweg in de buurt van Parijs. Ze ligt naakt in haar eigen slaapzak en lijkt letterlijk gedumpt. Caroline is een sociale, reislustige meid. Same...

16-02-2012 21:33

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Aflevering 2: De moord op Kathleen Cremers Het is de avond van 15 maart 2006 als Trudy en Anton Cremers wakker worden van de deurbel. De politie staat voor de deur met de mededeling dat hun dochter Kathleen dood is aangetroffen in haar huis...

09-02-2012 21:30

Het Echtpaar Vis

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Het Echtpaar Vis

Vandaag staat de moord op het echtpaar Vis centraal. Op 10 september 2009 vinden Douwe Houtsma en zijn zoon Gerard de lichamen van Marrie (60) en Jurrie (64) Vis. Het echtpaar is op gruwelijke wijze vermoord in hun eigen woonhuis in Vollenh...

14-10-2010 21:29

Najaar 2010 aflevering 8

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 8

08-10-2010 21:33

Najaar 2010 aflevering 7

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 7

30-09-2010 21:28

Najaar 2010 aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 6

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict bij Het Zesde Zintuig - Plaats Delict liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict. Heb je een uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist

Uitzending gemist van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 21-03-2013 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord