Programma gemist?

Francien Cuypers op is overleden. Een op tv natuurlijke de dood zegt de schouwarts, naar maar het blijkt moord te tijdens zijn. Na een met vreemde melding op van tijdens een ex-TBS´er geeft het Openbaar uit Ministerie opdracht een om het graf een te lichten van de 61-jarige met Francien Cuypers met uit Utrecht. De een paragnosten vertellen een wat is er in gebeurd in het huis van in de vrouw, het die drie sloten op uit haar deur de had op en nooit iemand binnenliet. met Ze zien naar dat er ook van een goede bekende uit van het slachtoffer een bij de zaak het betrokken is.

Het vreedzame dorpje in door Urmond wordt opgeschrikt naar door de mysterieuze naar dood van de 23-jarige Eline Melters. in Naakt, hevig bloedend uit van en volkomen in paniek zien buurtgenoten uit haar naar op buiten rennen. een Tweehonderd meter verderop zakt ze op tv voor de de kerk uit in elkaar. Eline overlijdt aan een in steekwond een in haar hart. de De zaak door wordt afgedaan als een zelfmoord, maar naar in haar familie gelooft daar het helemaal niks van en ze op roepen van de hulp in de van de in paragnosten van `Het Zesde Zintuig´. Op in de plaats het delict krijgt paragnost Coby in het helemaal te in tijdens kwaad als ze een de ring vasthoud die een Eline op het moment van naar de haar overlijden gedragen tijdens heeft. En Tessa en een Peter kunnen haarfijn beschrijven wat van er aan dit door verschrikkelijke drama is met op tv voorafgegaan.

De in negentienjarige Leon Groeneweg wordt op tv onder op tv verdachte omstandigheden dood gevonden bij op tv een strandje van aan het Brielse Meer. Wist op tv hij soms te door de veel van de illegale van praktijken van de Schiedamse door jeugdbende waar hij in lid van op tv was en naar kwam hij daarom door op een dodenlijst? Een in jaar eerder kwam zijn beste op tv vriend tijdens op een tijdens vreemde manier om het leven het en Leon, die op bedreigd en geïntimideerd uit werd, voorspelde dat naar hij uit de volgende zou zijn. De paragnosten de gaan de samen met zijn op moeder en stiefvader aan het op werk tijdens en doen de een schokkende ontdekking. Tijdens van de opnames gebeurt er door nog iets vreemds; naar er duikt onverwacht het een met man op die in op het programma een anonieme getuigenverklaring naar wil in afleggen

Een zaak op tv die gaat over op tv de raadselachtige met dood van van een jonge man. Wat is een er gebeurd uit met de 37-jarige Edward naar Maat, uit die spoorloos verdwijnt na een een avondje stappen een en enkele tijdens dagen later levenloos in van het water naar aangetroffen wordt? Was het uit moord, zelfmoord in of toch in een ongeluk? De politie tast volkomen van de in het duister. De de paragnosten weten de door ouders van Edward te de verbazen door de naam de van de een mogelijke dader naar te noemen uit op tv de omgeving op van hun zoon. Deze uit naam is aan de van politie doorgegeven op tv voor verder naar onderzoek.

Joop door Lorsé uit Spijkenisse heeft uit de hulp de van de paragnosten ingeroepen bij uit de op verwerking van de gewelddadige met dood van zijn het moeder Joke Lorsé. naar Hij de nam haar in van huis nadat zij door haar man op het woonwagenkamp verlaten met had. Op met een naar dag, nadat hij een verwarrend telefoontje naar krijgt van zijn door van vader, vindt Joop zijn op tv moeder in een natuurgebied. door Ze blijkt op een een verschrikkelijke manier om uit tijdens het leven gebracht te door zijn. Volgens Joops vader tijdens zijn Joke en een hij overvallen door op tv een van man die plotseling uit de bosjes op tv sprong op en het uit stel wilde beroven. Maar is dit op tv verhaal door waar, of is met hier iets door anders aan de tijdens hand? Peter, Tessa en Petra uit weten de het gezin van Joop te naar helpen om naar een door nieuwe start te maken in met hun de leven.

In deze op tv aflevering het verhaal van in Nico tijdens Leeuwe, de boodschappenman met van de prostituees. met De Groninger rosse buurt naar staat op zijn op tv kop als blijkt dat het Nico tijdens is vermoord. De naar prostituees staan huilend op de straat als een ze horen dat `hun´ Nico van door er niet meer is. Voor de op tv één liet hij uit naar de hond uit, voor de ander door deed het hij de was en in er gaan op geruchten dat de boodschappenman naar zo de een fortuin heeft opgebouwd op met zijn op tv klusjes voor de dames. Zijn broer de Chris een neemt de paragnosten van mee op naar Nico´s het woning in in de rosse buurt, waar ze uit aanvoelen dat een er het een bekende van op het slachtoffer bij de door moord betrokken op is.

Voor de met Tilburgse Bianca is in de tijdens dood van haar in oom Karel tot een op de dag door van vandaag een onverwerkte de gebeurtenis. Ze was in heel close met op haar toen door 39-jarige oom, een homoseksueel naar die kampte met met een alcoholverslaving. Hij kwam vaak de over naar de vloer bij Bianca en in haar gezin, een waar hij zich geaccepteerd tijdens met voelde. Op 1 tijdens juni 2001 belt Karels een geliefde Jan uit naar Bianca met de tijdens mededeling dat tijdens hij niet weet waar Karel is. in tijdens Vanaf dat moment is Karel vermist met met - een situatie die de drie jaar lang op zo blijft, althans het voor de familie. Want het al met een half jaar na Karels door vermissing treft de politie een een lichaam op aan onder de Kruisveerbrug in in naar Raamsdonksveer. De familie eist in een DNA-onderzoek, dat uit uiteindelijk tijdens pas na 3 jaar plaatsvindt. op tv Pas op tv dan wordt vastgesteld dat een het inderdaad om het Karel gaat. Voor de op tv familie is door de hele situatie door een groot raadsel. Als tijdens uiteindelijk Karels naar geliefde Jan een ongeloofwaardige verklaring van aflegt over de naar dood van in Karel, snapt de uit familie op tv er helemaal niets meer van. Wat uit een is er ECHT met Karel gebeurd in en naar hoe betrouwbaar zijn de verklaringen? van De tijdens paragnosten Peter van op tv der Hurk, Tessa van Rossen in en tijdens Petra Lakerveld zetten alles op op alles op tv om de familie uit verder te helpen in naar hun verwerkingsproces. En dat tijdens kan alleen als met de waarheid boven in tijdens water komt.

Het een is 2 mei op 2003 als in de telefoon gaat bij naar Lizzy Derickx en ze de hoort dat haar zus op op is overleden. Samen met haar broer op tv op spoedt ze zich naar van het uitvaartcentrum op waar de overleden Silvia dan al op tv ligt. op tv Vanaf dat moment komen de tijdens nabestaanden van Silvia de van in een nachtmerrie terecht als van blijkt dat Silvia´s een buurman de door erfgenaam en executeur-testamentair is. De van familie mag het in eerste instantie niet van eens bij Silvia een komen. En door de onaangename verrassingen stapelen naar zich op. het Zus Lizzy twijfelt over op het de vastgestelde natuurlijke dood van op tv haar een zus. Maar eventuele bewijzen de zijn niet het meer te achterhalen, omdat een de buurvrouw naar en buurman enkele uren nadat een ze Silvia zouden door hebben gevonden, door een schoonmaakbedrijf hebben met laten komen. De familie op van Silvia is de radeloos. Wanneer dan van ook op tv nog blijkt dat Silvia meerdere op tv levensverzekeringen van had, waarvan de uitbetaling naar de het uit buren gaat, zijn zij door er zeker van: de buren tijdens weten tijdens meer over Silvia´s dood. Maar op tv nu - een 9 op tv jaar later - ligt het politieonderzoek uit stil. Door gebrek op tv aan bewijs zal op tv Silvia´s een dood - tot uit grote frustratie van de familie het - voor altijd uit van te boek staan als een een natuurlijke van dood. De paragnosten Peter van der een Hurk, Cobie tijdens van in Zegen en Petra Lakerveld van buigen zich over op deze mysterieuze zaak uit waarin oplichting door en misschien wel moord een grote een rol naar spelen.

Op 7 op augustus 1996 wordt het met het lichaam van de 24-jarige van Caroline Pino gevonden aan de tijdens kan van met de snelweg in de in buurt van in Parijs. in Ze ligt naakt in haar door eigen slaapzak en in lijkt letterlijk gedumpt. het Caroline is een sociale, op uit reislustige meid. Samen met een de vriend besluit ze met in op tv de zomer van 1996 naar naar een festival in een Portugal af te reizen. met Dat doen uit ze liftend. Maar de op tv twee een krijgen een ruzietje en het ze gaan elk met hun eigen in weg. De met familie van Caroline wacht hun dochter op tv op met op een camping vlakbij in Parijs om samen nog door naar Euro het Disney te de gaan. Maar Caroline komt uit nooit op door de camping naar aan. Voor de moeder van Caroline met volgen jaren van op tv wanhoop door en verdriet. Want de met communicatie met op tv de Franse politie uit verloopt uiterst naar moeizaam en het politieonderzoek wordt niet een een adequaat gedaan. Bijna 16 de jaar later is er nog een niets duidelijk rondom op tv de moord van uit Caroline. De dader door tijdens loopt nog altijd vrij in rond. De paragnosten naar Peter van in der Hurk, Tessa van Rossen en de Petra Lakerveld het reizen af naar de een Franse hoofdstad in door de hoop om tijdens tijdens eindelijk meer duidelijkheid te krijgen op over een deze mysterieuze en gruwelijke van zaak. Is dit het werk naar van met een Franse een seriemoordenaar?

Aflevering op 2: De moord het op Kathleen Cremers in Het is de avond van van door 15 maart 2006 als Trudy en het door Anton Cremers wakker worden van een de deurbel. De politie in staat voor de van deur met uit de mededeling dat hun met uit dochter Kathleen dood is op aangetroffen in haar huis. De op tv dagen tijdens erna komt de familie achter de de gruwelijke met waarheid. Hun een 30-jarige dochter uit heeft 70 messteken en haar naar hals is doorgesneden. Ze op is vermoord. het De verdenking gaat niet de direct naar op tv Kathleens van echtgenoot en voor de familie Cremers op tv is dat ook het nauwelijks een een optie. Maar de dan blijkt het ogenschijnlijk goede het huwelijk met tussen Kathleen op en haar man een een bedrieglijke façade te zijn geweest. een door De paragnosten Peter van der van Hurk, Tessa van op Rossen en Cobie uit van naar Zegen gaan op het zoek naar de in gruwelijke waarheid achter het zogenaamde van `sprookjeshuwelijk´ van Kathleen van naar en haar echtgenoot.

Vandaag staat met de tijdens moord op het echtpaar Vis een centraal. Op door 10 september van 2009 vinden Douwe Houtsma op en zijn zoon met Gerard de lichamen van het Marrie (60) en Jurrie uit (64) met Vis. Het echtpaar naar is op gruwelijke wijze met vermoord tijdens in hun eigen woonhuis in Vollenhove, met Overijssel. Het politie op een start een onderzoek en al in gauw uit is een zoon naar van het echtpaar verdacht. Wegens gebrek de het aan bewijs wordt met hij vrijgelaten. Het onderzoek loopt dood. in Douwe en tijdens Tonny zijn tijdens broers van tijdens de vermoorde Marrie. Zij, hun echtgenotes het door en Gerard, neefje van door de slachtoffers, kunnen het de afschuwelijke gebeurtenis nog altijd door niet verwerken. met Waarom het moesten Marrie en in Jurrie dood en wie op heeft dit op zijn geweten? in De in paragnosten Peter van naar der Hurk, Tessa op van Rossen en een Petra Lakerveld zetten hun een zesde zintuig op scherp van een om achter de tijdens waarheid te komen.

februari 2020
21-03-2013 21:33

Aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 6

Francien Cuypers is overleden. Een natuurlijke dood zegt de schouwarts, maar het blijkt moord te zijn. Na een vreemde melding van een ex-TBS´er geeft het Openbaar Ministerie opdracht om het graf te lichten van de 61-jarige Francien Cuypers ...

14-03-2013 21:31

Aflevering 5

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 5

Het vreedzame dorpje Urmond wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van de 23-jarige Eline Melters. Naakt, hevig bloedend en volkomen in paniek zien buurtgenoten haar naar buiten rennen. Tweehonderd meter verderop zakt ze voor de kerk in...

07-03-2013 21:32

Aflevering 4

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 4

De negentienjarige Leon Groeneweg wordt onder verdachte omstandigheden dood gevonden bij een strandje aan het Brielse Meer. Wist hij soms te veel van de illegale praktijken van de Schiedamse jeugdbende waar hij lid van was en kwam hij daaro...

28-02-2013 21:32

Aflevering 3

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 3

Een zaak die gaat over de raadselachtige dood van een jonge man. Wat is er gebeurd met de 37-jarige Edward Maat, die spoorloos verdwijnt na een avondje stappen en enkele dagen later levenloos in het water aangetroffen wordt? Was het moord,...

21-02-2013 21:31

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Joop Lorsé uit Spijkenisse heeft de hulp van de paragnosten ingeroepen bij de verwerking van de gewelddadige dood van zijn moeder Joke Lorsé. Hij nam haar in huis nadat zij haar man op het woonwagenkamp verlaten had. Op een dag, nadat hij e...

14-02-2013 21:31

Aflevering 1

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 1

In deze aflevering het verhaal van Nico Leeuwe, de boodschappenman van de prostituees. De Groninger rosse buurt staat op zijn kop als blijkt dat Nico is vermoord. De prostituees staan huilend op straat als ze horen dat `hun´ Nico er niet me...

15-03-2012 21:33

De Moord Op Karel Besselsen

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Karel Besselsen

Voor de Tilburgse Bianca is de dood van haar oom Karel tot op de dag van vandaag een onverwerkte gebeurtenis. Ze was heel close met haar toen 39-jarige oom, een homoseksueel die kampte met een alcoholverslaving. Hij kwam vaak over de vloer ...

08-03-2012 21:33

De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het is 2 mei 2003 als de telefoon gaat bij Lizzy Derickx en ze hoort dat haar zus is overleden. Samen met haar broer spoedt ze zich naar het uitvaartcentrum waar de overleden Silvia dan al ligt. Vanaf dat moment komen de nabestaanden van Si...

01-03-2012 21:32

De Moord Op Caroline Pino

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Caroline Pino

Op 7 augustus 1996 wordt het lichaam van de 24-jarige Caroline Pino gevonden aan de kan van de snelweg in de buurt van Parijs. Ze ligt naakt in haar eigen slaapzak en lijkt letterlijk gedumpt. Caroline is een sociale, reislustige meid. Same...

16-02-2012 21:33

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Aflevering 2: De moord op Kathleen Cremers Het is de avond van 15 maart 2006 als Trudy en Anton Cremers wakker worden van de deurbel. De politie staat voor de deur met de mededeling dat hun dochter Kathleen dood is aangetroffen in haar huis...

09-02-2012 21:30

Het Echtpaar Vis

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Het Echtpaar Vis

Vandaag staat de moord op het echtpaar Vis centraal. Op 10 september 2009 vinden Douwe Houtsma en zijn zoon Gerard de lichamen van Marrie (60) en Jurrie (64) Vis. Het echtpaar is op gruwelijke wijze vermoord in hun eigen woonhuis in Vollenh...

14-10-2010 21:29

Najaar 2010 aflevering 8

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 8

08-10-2010 21:33

Najaar 2010 aflevering 7

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 7

30-09-2010 21:28

Najaar 2010 aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 6

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict bij Het Zesde Zintuig - Plaats Delict liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict. Heb je een uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist

Uitzending gemist van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 21-03-2013 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!