Programma gemist?

Francien door Cuypers is overleden. door Een natuurlijke op tv dood zegt de schouwarts, het maar het blijkt moord naar te zijn. Na met een vreemde melding van door een tijdens ex-TBS´er geeft het Openbaar het Ministerie opdracht om met het graf te een lichten van de 61-jarige het Francien Cuypers op uit op Utrecht. De paragnosten vertellen wat op is er gebeurd in het de het huis van naar de vrouw, die drie door sloten op haar deur een had en nooit naar iemand op binnenliet. Ze zien dat er ook naar een goede de bekende van uit het slachtoffer bij de zaak tijdens betrokken uit is.

Het vreedzame de dorpje Urmond wordt van opgeschrikt door de mysterieuze op tv dood de van de op 23-jarige Eline Melters. Naakt, hevig bloedend uit en een volkomen in in paniek zien buurtgenoten haar naar naar buiten rennen. in Tweehonderd meter verderop zakt in ze naar voor de kerk door in elkaar. Eline overlijdt aan op tv een steekwond het in haar hart. op tv De zaak tijdens wordt afgedaan als een zelfmoord, door maar haar familie gelooft door daar op tv helemaal niks van en ze tijdens roepen de hulp uit van in van de door paragnosten van `Het Zesde een Zintuig´. Op de tijdens plaats delict krijgt paragnost de Coby het helemaal op te kwaad op tv als ze de ring met vasthoud die Eline op tijdens het moment op tv van haar van overlijden gedragen heeft. En Tessa door en in Peter kunnen haarfijn beschrijven met wat op tv er aan dit op tv verschrikkelijke drama is het voorafgegaan.

De uit negentienjarige Leon Groeneweg wordt onder van van verdachte omstandigheden dood gevonden bij naar een strandje aan het het Brielse Meer. Wist het hij soms in te veel van de in illegale praktijken van op tv de Schiedamse jeugdbende met van waar hij lid van was en op tv kwam van hij daarom op een dodenlijst? de Een jaar eerder tijdens tijdens kwam zijn beste tijdens vriend op een vreemde manier uit om het in leven en Leon, die bedreigd een en geïntimideerd werd, van voorspelde dat hij de op de volgende zou zijn. De in paragnosten gaan samen met naar zijn van moeder en stiefvader aan het uit werk met en doen een schokkende ontdekking. een naar Tijdens de opnames gebeurt er door nog iets vreemds; er met duikt met onverwacht een uit man op die in het programma in een uit anonieme getuigenverklaring wil naar afleggen

Een zaak de die gaat uit over de raadselachtige dood van met een op jonge man. Wat is er het met gebeurd met de 37-jarige Edward Maat, naar op die spoorloos verdwijnt op tv na een avondje stappen op tv en enkele dagen van later levenloos door in het water aangetroffen wordt? de Was tijdens het moord, zelfmoord van of toch een ongeluk? de De de politie tast volkomen met in het duister. De paragnosten weten door het de ouders van Edward te verbazen op door met de naam van met een mogelijke met dader te noemen naar uit de omgeving van hun zoon. in Deze naam is door aan op de politie doorgegeven voor het verder de onderzoek.

Joop uit Lorsé uit Spijkenisse heeft op de hulp van door de van paragnosten ingeroepen bij de verwerking van op de gewelddadige dood een van uit zijn moeder naar Joke Lorsé. Hij tijdens nam haar in huis nadat zij van een haar man op het het woonwagenkamp verlaten had. van Op een dag, nadat hij van een verwarrend telefoontje naar krijgt van van zijn vader, vindt in Joop in zijn moeder in een tijdens natuurgebied. Ze blijkt op een met verschrikkelijke manier in om het met leven gebracht een te zijn. Volgens met Joops vader zijn Joke en een hij overvallen van door een man die plotseling op uit de de bosjes sprong op en het op tv stel wilde beroven. Maar is naar dit verhaal waar, op of is hier van iets anders aan de op tv de hand? Peter, tijdens Tessa en Petra weten het gezin op van Joop in te helpen door om een nieuwe start te het het maken in hun de leven.

In deze aflevering van het verhaal met van van Nico Leeuwe, de een boodschappenman van de prostituees. De Groninger met rosse buurt op staat een op zijn kop als blijkt op tv dat Nico is vermoord. uit De tijdens prostituees staan huilend op straat met als ze tijdens horen dat een `hun´ Nico er niet meer tijdens is. Voor de een één liet de hij de in hond uit, uit voor de ander deed hij de het was en op er gaan geruchten op tv dat de boodschappenman in zo een fortuin in heeft opgebouwd in met zijn klusjes voor uit de dames. Zijn broer de Chris neemt de met op tv paragnosten van mee naar in Nico´s woning in de op rosse buurt, door waar ze aanvoelen dat naar er op tv een bekende van het slachtoffer op bij de moord tijdens betrokken het is.

Voor de Tilburgse naar Bianca is van de dood van haar op tv oom Karel de tot in op de dag op van vandaag een onverwerkte gebeurtenis. op Ze tijdens was heel close met haar toen op tv op tv 39-jarige oom, een homoseksueel een die kampte met door een alcoholverslaving. Hij kwam de vaak over de vloer in bij op Bianca en haar een gezin, waar hij zich geaccepteerd op tv voelde. Op tijdens 1 in juni 2001 belt met Karels geliefde Jan tijdens naar Bianca met de uit mededeling dat hij niet weet op tv waar Karel is. naar Vanaf dat van moment is in Karel vermist - een situatie op tv die van drie jaar lang van zo blijft, althans voor van de naar familie. Want al een half jaar door na Karels vermissing een treft op tv de politie een het lichaam aan onder de door Kruisveerbrug in Raamsdonksveer. De op tv naar familie eist een DNA-onderzoek, door dat uiteindelijk pas na 3 tijdens jaar plaatsvindt. Pas van dan wordt het vastgesteld dat het inderdaad door door om Karel gaat. Voor de het familie is de hele tijdens een situatie een groot raadsel. Als uiteindelijk de Karels in geliefde Jan een ongeloofwaardige verklaring een aflegt over de de op dood van Karel, op tv snapt de familie er helemaal niets het meer van. Wat op tijdens is er ECHT naar met Karel gebeurd en hoe betrouwbaar op tv zijn in de verklaringen? De het paragnosten Peter van der Hurk, tijdens Tessa van Rossen de en op Petra Lakerveld zetten alles op naar alles door om de in familie verder te helpen in naar hun verwerkingsproces. En in dat kan alleen als tijdens de het waarheid boven de water komt.

Het op is 2 mei 2003 als op de telefoon gaat van bij Lizzy Derickx op en van ze hoort dat met haar zus is overleden. het Samen met een haar broer spoedt een ze zich naar het op tv uitvaartcentrum waar met de overleden Silvia dan al van ligt. Vanaf op dat moment komen de naar nabestaanden van Silvia een naar in een nachtmerrie terecht als blijkt naar door dat Silvia´s buurman de het erfgenaam en executeur-testamentair is. De door familie mag in op tv het eerste instantie niet in eens bij Silvia het komen. En de onaangename verrassingen stapelen op zich op. het Zus op Lizzy twijfelt over de vastgestelde op tv natuurlijke dood van haar een zus. Maar eventuele door bewijzen zijn niet naar op tv meer te achterhalen, omdat de naar buurvrouw en buurman enkele uit uren nadat ze van Silvia zouden hebben door gevonden, met een schoonmaakbedrijf met hebben laten komen. De familie het van een Silvia is radeloos. Wanneer dan ook van tijdens nog blijkt dat Silvia meerdere levensverzekeringen door had, waarvan door de uitbetaling naar de in met buren gaat, zijn het zij er zeker van: een de buren weten meer over een een Silvia´s dood. Maar nu een - 9 op tv jaar later - op ligt het politieonderzoek stil. Door gebrek naar op tv aan bewijs zal Silvia´s dood - de tot grote frustratie in op van de familie - voor een altijd te boek staan op tv als het een natuurlijke in dood. De paragnosten Peter een van der Hurk, Cobie van op Zegen uit en Petra Lakerveld buigen van zich over deze mysterieuze met zaak waarin oplichting naar en misschien wel uit moord een grote een rol naar spelen.

Op de 7 augustus in 1996 wordt het lichaam op van de 24-jarige een Caroline Pino gevonden aan de op tv kan van door de snelweg van in de buurt een van Parijs. de Ze ligt naakt naar in haar eigen slaapzak en lijkt van letterlijk gedumpt. met Caroline is een sociale, op reislustige meid. Samen uit met het een vriend van besluit ze in de zomer het van 1996 naar met een met festival in Portugal af te in reizen. uit Dat doen ze liftend. Maar met de op tv twee krijgen een ruzietje op tv en ze gaan elk van hun uit eigen weg. De familie van het Caroline wacht in hun dochter op op op een camping een vlakbij Parijs om samen in nog een naar Euro Disney te het gaan. Maar Caroline het komt nooit op op de camping aan. Voor tijdens de moeder van Caroline uit volgen jaren van op tv wanhoop en verdriet. door Want de tijdens communicatie met de Franse een politie verloopt uiterst op tv moeizaam en het in naar politieonderzoek wordt niet adequaat gedaan. door Bijna het 16 jaar later is er nog in niets duidelijk rondom in de moord de van Caroline. De op dader loopt een nog altijd een vrij rond. De paragnosten Peter het van der Hurk, Tessa naar van door Rossen en Petra tijdens Lakerveld reizen af naar met de Franse hoofdstad in in de een hoop om eindelijk meer duidelijkheid uit het te krijgen over deze het mysterieuze en gruwelijke zaak. uit Is van dit het werk van een Franse uit op seriemoordenaar?

Aflevering met 2: De moord op door Kathleen Cremers Het naar is de avond van het 15 maart door 2006 uit als Trudy en Anton Cremers met wakker worden van naar de deurbel. op tv De politie staat in voor de deur met door de mededeling dat een hun dochter uit Kathleen dood is tijdens aangetroffen in met haar huis. De dagen de erna komt op de familie achter de naar gruwelijke waarheid. Hun het 30-jarige dochter uit heeft 70 messteken en haar hals van de is doorgesneden. Ze is vermoord. De tijdens op verdenking gaat niet van direct naar Kathleens echtgenoot en voor de de de familie Cremers is in dat ook nauwelijks een optie. van Maar dan op blijkt het ogenschijnlijk van goede huwelijk tussen Kathleen naar en haar man op op tv een bedrieglijke façade te zijn de geweest. De uit paragnosten Peter van der tijdens door Hurk, Tessa van Rossen en Cobie de van Zegen uit gaan op zoek door naar de op gruwelijke waarheid door achter het zogenaamde `sprookjeshuwelijk´ van de Kathleen en tijdens haar echtgenoot.

Vandaag het staat de moord op op het echtpaar Vis uit centraal. Op tijdens 10 september 2009 in vinden Douwe Houtsma en zijn van zoon Gerard de met lichamen van Marrie een (60) en met Jurrie uit (64) Vis. Het echtpaar is in op gruwelijke van wijze vermoord in hun met eigen woonhuis van in Vollenhove, Overijssel. het Het politie start in een onderzoek en op tv al gauw is een een zoon het van het echtpaar verdacht. Wegens op gebrek aan de bewijs wordt hij vrijgelaten. uit Het onderzoek door loopt dood. Douwe in en Tonny zijn in broers van de vermoorde Marrie. in Zij, van hun echtgenotes en Gerard, neefje tijdens van de van slachtoffers, kunnen tijdens de afschuwelijke gebeurtenis met nog altijd in niet verwerken. Waarom moesten met Marrie en Jurrie door dood en op wie heeft dit op zijn geweten? in De de paragnosten Peter van van der Hurk, Tessa de van Rossen en Petra van Lakerveld zetten hun zesde uit in zintuig op scherp om achter met de op tv waarheid te komen.

december 2018
21-03-2013 21:33

Aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 6

Francien Cuypers is overleden. Een natuurlijke dood zegt de schouwarts, maar het blijkt moord te zijn. Na een vreemde melding van een ex-TBS´er geeft het Openbaar Ministerie opdracht om het graf te lichten van de 61-jarige Francien Cuypers ...

14-03-2013 21:31

Aflevering 5

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 5

Het vreedzame dorpje Urmond wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van de 23-jarige Eline Melters. Naakt, hevig bloedend en volkomen in paniek zien buurtgenoten haar naar buiten rennen. Tweehonderd meter verderop zakt ze voor de kerk in...

07-03-2013 21:32

Aflevering 4

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 4

De negentienjarige Leon Groeneweg wordt onder verdachte omstandigheden dood gevonden bij een strandje aan het Brielse Meer. Wist hij soms te veel van de illegale praktijken van de Schiedamse jeugdbende waar hij lid van was en kwam hij daaro...

28-02-2013 21:32

Aflevering 3

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 3

Een zaak die gaat over de raadselachtige dood van een jonge man. Wat is er gebeurd met de 37-jarige Edward Maat, die spoorloos verdwijnt na een avondje stappen en enkele dagen later levenloos in het water aangetroffen wordt? Was het moord,...

21-02-2013 21:31

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Joop Lorsé uit Spijkenisse heeft de hulp van de paragnosten ingeroepen bij de verwerking van de gewelddadige dood van zijn moeder Joke Lorsé. Hij nam haar in huis nadat zij haar man op het woonwagenkamp verlaten had. Op een dag, nadat hij e...

14-02-2013 21:31

Aflevering 1

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 1

In deze aflevering het verhaal van Nico Leeuwe, de boodschappenman van de prostituees. De Groninger rosse buurt staat op zijn kop als blijkt dat Nico is vermoord. De prostituees staan huilend op straat als ze horen dat `hun´ Nico er niet me...

15-03-2012 21:33

De Moord Op Karel Besselsen

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Karel Besselsen

Voor de Tilburgse Bianca is de dood van haar oom Karel tot op de dag van vandaag een onverwerkte gebeurtenis. Ze was heel close met haar toen 39-jarige oom, een homoseksueel die kampte met een alcoholverslaving. Hij kwam vaak over de vloer ...

08-03-2012 21:33

De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het is 2 mei 2003 als de telefoon gaat bij Lizzy Derickx en ze hoort dat haar zus is overleden. Samen met haar broer spoedt ze zich naar het uitvaartcentrum waar de overleden Silvia dan al ligt. Vanaf dat moment komen de nabestaanden van Si...

01-03-2012 21:32

De Moord Op Caroline Pino

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Caroline Pino

Op 7 augustus 1996 wordt het lichaam van de 24-jarige Caroline Pino gevonden aan de kan van de snelweg in de buurt van Parijs. Ze ligt naakt in haar eigen slaapzak en lijkt letterlijk gedumpt. Caroline is een sociale, reislustige meid. Same...

16-02-2012 21:33

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Aflevering 2: De moord op Kathleen Cremers Het is de avond van 15 maart 2006 als Trudy en Anton Cremers wakker worden van de deurbel. De politie staat voor de deur met de mededeling dat hun dochter Kathleen dood is aangetroffen in haar huis...

09-02-2012 21:30

Het Echtpaar Vis

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Het Echtpaar Vis

Vandaag staat de moord op het echtpaar Vis centraal. Op 10 september 2009 vinden Douwe Houtsma en zijn zoon Gerard de lichamen van Marrie (60) en Jurrie (64) Vis. Het echtpaar is op gruwelijke wijze vermoord in hun eigen woonhuis in Vollenh...

14-10-2010 21:29

Najaar 2010 aflevering 8

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 8

08-10-2010 21:33

Najaar 2010 aflevering 7

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 7

30-09-2010 21:28

Najaar 2010 aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 6

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict bij Het Zesde Zintuig - Plaats Delict liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict. Heb je een uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist

Uitzending gemist van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 21-03-2013 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord