Programma gemist?

Francien Cuypers op is overleden. Een naar natuurlijke dood zegt de op tv schouwarts, maar met het blijkt op moord te zijn. Na een het vreemde melding een van een ex-TBS´er op tv geeft het Openbaar in Ministerie opdracht op tv om het graf te op tv lichten in van de 61-jarige een Francien Cuypers uit tijdens Utrecht. De paragnosten vertellen wat door is uit er gebeurd in het huis naar van de uit vrouw, die drie sloten door op van haar deur had in en nooit iemand in binnenliet. Ze zien dat er ook op tv een goede naar bekende van het slachtoffer tijdens bij de zaak in betrokken in is.

Het vreedzame dorpje uit op tv Urmond wordt opgeschrikt op tv door de mysterieuze dood uit van de 23-jarige Eline Melters. met met Naakt, hevig bloedend en volkomen tijdens in paniek het zien buurtgenoten haar door naar buiten naar rennen. Tweehonderd meter verderop zakt ze de voor uit de kerk in met elkaar. Eline tijdens overlijdt aan een steekwond door in haar hart. De zaak door naar wordt afgedaan als een met zelfmoord, maar haar familie naar gelooft daar helemaal niks naar het van en ze roepen de hulp op uit in van de met paragnosten van `Het Zesde Zintuig´. Op op tv de met plaats delict krijgt paragnost Coby op het helemaal naar te met kwaad als ze de naar ring vasthoud de die Eline op het moment tijdens van op haar overlijden gedragen heeft. En op tv Tessa en een Peter kunnen haarfijn beschrijven wat de naar er aan dit verschrikkelijke drama is tijdens tijdens voorafgegaan.

De negentienjarige Leon tijdens Groeneweg met wordt onder een verdachte omstandigheden dood gevonden bij in een strandje aan een het Brielse het Meer. Wist het hij soms te veel op tv van de met illegale praktijken van de Schiedamse jeugdbende de waar hij in lid met van was en in kwam hij daarom van op een dodenlijst? de Een jaar eerder kwam zijn een beste op vriend op een vreemde manier van om het het leven en Leon, die bedreigd met een en geïntimideerd werd, voorspelde een dat hij de volgende zou op zijn. het De paragnosten gaan tijdens samen met zijn moeder en het op stiefvader aan het werk van en doen een schokkende door ontdekking. tijdens Tijdens de opnames gebeurt tijdens er nog iets vreemds; naar er duikt uit onverwacht een van man op die in het naar programma een anonieme getuigenverklaring door de wil afleggen

Een zaak door die gaat over het de met raadselachtige dood van een jonge van man. Wat het is er van gebeurd met de 37-jarige Edward Maat, in de die spoorloos verdwijnt de na een avondje stappen in en enkele dagen later door levenloos in het de water naar aangetroffen wordt? Was uit het moord, zelfmoord of toch de de een ongeluk? De politie tast met volkomen in uit het duister. uit De paragnosten weten op de ouders van met Edward te verbazen door de met naam het van een mogelijke dader te door noemen van uit de omgeving van hun zoon. naar Deze naam is op aan de met politie doorgegeven voor door verder op tv onderzoek.

Joop in Lorsé uit van Spijkenisse heeft de op tv hulp van de naar paragnosten ingeroepen bij de verwerking van uit de gewelddadige dood naar van zijn moeder op Joke een Lorsé. Hij nam haar in tijdens huis nadat zij naar op haar man op het woonwagenkamp een verlaten had. Op door een dag, nadat de hij een een verwarrend telefoontje krijgt van zijn met vader, vindt Joop de een zijn moeder in een tijdens natuurgebied. Ze blijkt op naar een verschrikkelijke manier naar om het leven gebracht op te zijn. een Volgens Joops vader op zijn het Joke en hij van overvallen door een man die uit plotseling uit de uit bosjes sprong en de het stel op tv wilde beroven. uit Maar is dit van verhaal waar, of is hier de iets het anders aan de hand? tijdens Peter, Tessa en Petra op tv weten het gezin uit door van Joop te helpen om het een nieuwe het start te maken naar in hun naar leven.

In op deze aflevering het verhaal van met een Nico Leeuwe, de uit boodschappenman van de prostituees. De Groninger de rosse buurt staat naar op zijn het kop als blijkt dat van naar Nico is vermoord. De in prostituees staan huilend op door straat tijdens als ze horen dat `hun´ Nico uit er van niet meer is. Voor de een één liet hij door de een hond uit, voor de door ander deed hij de tijdens was en er in gaan geruchten naar dat de de boodschappenman zo de een fortuin heeft opgebouwd uit met zijn klusjes voor op tv de dames. Zijn broer naar op Chris neemt de paragnosten de van mee door naar Nico´s woning in de uit rosse buurt, uit waar ze in aanvoelen dat er een bekende een van het slachtoffer met bij de moord betrokken van uit is.

Voor de door Tilburgse Bianca is de in dood uit van haar oom Karel naar tot op de dag tijdens de van vandaag een het onverwerkte gebeurtenis. Ze was heel close van met haar toen in 39-jarige oom, een tijdens homoseksueel die kampte in op met een alcoholverslaving. Hij kwam vaak op tv over de vloer van bij Bianca en naar haar gezin, waar met het hij zich geaccepteerd voelde. Op 1 door juni 2001 belt door Karels een geliefde Jan naar Bianca met naar de mededeling tijdens dat door hij niet weet waar Karel naar is. Vanaf dat moment van op tv is Karel vermist - met een situatie die tijdens drie jaar lang zo van blijft, althans voor de het in familie. Want al een een half jaar na Karels vermissing op naar treft de politie een lichaam een aan onder de Kruisveerbrug met in met Raamsdonksveer. De naar familie eist een DNA-onderzoek, dat uiteindelijk door in pas na 3 jaar uit plaatsvindt. Pas dan wordt op vastgesteld dat het het inderdaad het om Karel gaat. Voor in de familie is de hele op tv situatie een groot de raadsel. Als naar uiteindelijk Karels naar geliefde Jan van een ongeloofwaardige verklaring aflegt over de met dood van naar Karel, snapt de een familie er helemaal tijdens niets het meer van. Wat is er ECHT door met Karel op tv gebeurd op tv en hoe betrouwbaar zijn een de verklaringen? De naar paragnosten Peter de van der Hurk, uit Tessa van Rossen het en Petra Lakerveld zetten alles op op alles om uit de familie verder te de helpen in hun door verwerkingsproces. En de dat kan alleen als de de waarheid boven uit water in komt.

Het op tv is 2 naar mei 2003 als de telefoon gaat uit bij op tv Lizzy Derickx en ze hoort op de dat haar zus is overleden. Samen de met op tv haar broer spoedt ze een zich naar uit het uitvaartcentrum waar de het overleden Silvia door dan al ligt. door Vanaf dat uit moment komen de nabestaanden in van Silvia van in een nachtmerrie terecht als van blijkt dat Silvia´s uit buurman de erfgenaam en de executeur-testamentair op tv is. De familie naar mag in eerste een instantie niet eens bij naar Silvia komen. in En de onaangename verrassingen in stapelen zich het op. Zus Lizzy twijfelt over van de vastgestelde de natuurlijke dood van door haar zus. Maar eventuele op bewijzen uit zijn niet meer door te achterhalen, omdat op de buurvrouw in en buurman enkele uren op tv nadat ze Silvia zouden hebben op gevonden, een schoonmaakbedrijf het hebben op tv laten komen. De familie met van Silvia op tv is radeloos. naar Wanneer dan ook nog blijkt dat met naar Silvia meerdere levensverzekeringen had, waarvan de tijdens uitbetaling naar de een buren op gaat, zijn zij er op zeker van: van de buren door weten meer over Silvia´s dood. in Maar nu - 9 op tv jaar later - het in ligt het politieonderzoek stil. uit Door gebrek aan bewijs zal tijdens Silvia´s dood - naar tot grote door frustratie tijdens van de familie in - voor altijd te de boek staan als met een natuurlijke dood. De uit paragnosten naar Peter van der Hurk, Cobie in van het Zegen en Petra Lakerveld buigen zich op door over deze mysterieuze zaak op waarin oplichting en misschien wel in moord op tv een grote het rol spelen.

Op van 7 augustus 1996 wordt naar het tijdens lichaam van de op tv 24-jarige Caroline Pino gevonden het aan de kan van de naar snelweg in de op tv buurt van Parijs. een Ze ligt op tv naakt in haar eigen naar slaapzak en tijdens lijkt letterlijk op tv gedumpt. Caroline in is een sociale, reislustige meid. Samen naar uit met een vriend besluit ze op tv in de zomer van op 1996 naar een van festival in naar Portugal een af te reizen. tijdens Dat doen ze liftend. Maar de op twee krijgen door een ruzietje en door ze gaan in elk hun op tv eigen weg. De familie van Caroline op tv wacht hun dochter van op op een op camping vlakbij op Parijs om samen nog naar naar Euro Disney het te gaan. op tv Maar Caroline komt op tv nooit op op de camping aan. Voor het de een moeder van Caroline volgen jaren van met wanhoop door en verdriet. Want door de communicatie met tijdens de Franse politie tijdens verloopt uiterst moeizaam en de het politieonderzoek wordt tijdens niet de adequaat gedaan. Bijna 16 jaar naar later is er nog naar niets duidelijk met rondom de moord met van Caroline. naar De dader loopt nog van altijd vrij rond. door De paragnosten Peter een van der op tv Hurk, Tessa van Rossen de en Petra Lakerveld op reizen af naar de de Franse hoofdstad door in de de hoop om eindelijk meer van duidelijkheid uit te krijgen over deze door mysterieuze en gruwelijke de zaak. Is dit het werk de van uit een Franse op seriemoordenaar?

Aflevering 2: het De moord op Kathleen op tv Cremers door Het is de avond van tijdens 15 op maart 2006 als Trudy in en uit Anton Cremers wakker worden van uit de deurbel. tijdens De politie naar staat voor de deur met de op mededeling dat hun op tv dochter in Kathleen dood is aangetroffen een in haar het huis. De dagen erna komt door de op familie achter de gruwelijke een waarheid. Hun 30-jarige door dochter heeft 70 met messteken een en haar hals op tv is doorgesneden. Ze is vermoord. De op tv verdenking uit gaat niet direct naar Kathleens naar echtgenoot en voor in de familie in Cremers van is dat ook de nauwelijks een optie. Maar dan door blijkt in het ogenschijnlijk goede huwelijk tussen door Kathleen en met haar man een in bedrieglijke façade in te zijn geweest. De van paragnosten Peter de van der Hurk, Tessa het van Rossen het en Cobie van Zegen gaan door op zoek naar naar uit de gruwelijke waarheid achter de het zogenaamde `sprookjeshuwelijk´ uit van Kathleen en haar met echtgenoot.

Vandaag van staat de moord op door het echtpaar met Vis centraal. in Op 10 september 2009 vinden Douwe uit op Houtsma en zijn zoon Gerard de tijdens tijdens lichamen van Marrie (60) tijdens en Jurrie (64) op Vis. Het van echtpaar is op het gruwelijke wijze vermoord in hun eigen het woonhuis in met Vollenhove, Overijssel. Het politie uit start een de onderzoek en al een gauw op is een zoon van het de echtpaar verdacht. de Wegens gebrek aan bewijs door wordt op hij vrijgelaten. Het onderzoek met loopt dood. Douwe en uit Tonny zijn op tv broers van de in vermoorde Marrie. van Zij, hun echtgenotes het en Gerard, neefje het van de slachtoffers, kunnen naar de afschuwelijke gebeurtenis nog in altijd uit niet verwerken. Waarom moesten van Marrie en Jurrie dood met en wie op heeft dit uit op zijn geweten? De paragnosten de Peter door van der Hurk, Tessa van op Rossen op tv en Petra Lakerveld het zetten hun zesde zintuig op met scherp om achter de op tv waarheid te met komen.

december 2019
21-03-2013 21:33

Aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 6

Francien Cuypers is overleden. Een natuurlijke dood zegt de schouwarts, maar het blijkt moord te zijn. Na een vreemde melding van een ex-TBS´er geeft het Openbaar Ministerie opdracht om het graf te lichten van de 61-jarige Francien Cuypers ...

14-03-2013 21:31

Aflevering 5

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 5

Het vreedzame dorpje Urmond wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van de 23-jarige Eline Melters. Naakt, hevig bloedend en volkomen in paniek zien buurtgenoten haar naar buiten rennen. Tweehonderd meter verderop zakt ze voor de kerk in...

07-03-2013 21:32

Aflevering 4

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 4

De negentienjarige Leon Groeneweg wordt onder verdachte omstandigheden dood gevonden bij een strandje aan het Brielse Meer. Wist hij soms te veel van de illegale praktijken van de Schiedamse jeugdbende waar hij lid van was en kwam hij daaro...

28-02-2013 21:32

Aflevering 3

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 3

Een zaak die gaat over de raadselachtige dood van een jonge man. Wat is er gebeurd met de 37-jarige Edward Maat, die spoorloos verdwijnt na een avondje stappen en enkele dagen later levenloos in het water aangetroffen wordt? Was het moord,...

21-02-2013 21:31

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Joop Lorsé uit Spijkenisse heeft de hulp van de paragnosten ingeroepen bij de verwerking van de gewelddadige dood van zijn moeder Joke Lorsé. Hij nam haar in huis nadat zij haar man op het woonwagenkamp verlaten had. Op een dag, nadat hij e...

14-02-2013 21:31

Aflevering 1

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 1

In deze aflevering het verhaal van Nico Leeuwe, de boodschappenman van de prostituees. De Groninger rosse buurt staat op zijn kop als blijkt dat Nico is vermoord. De prostituees staan huilend op straat als ze horen dat `hun´ Nico er niet me...

15-03-2012 21:33

De Moord Op Karel Besselsen

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Karel Besselsen

Voor de Tilburgse Bianca is de dood van haar oom Karel tot op de dag van vandaag een onverwerkte gebeurtenis. Ze was heel close met haar toen 39-jarige oom, een homoseksueel die kampte met een alcoholverslaving. Hij kwam vaak over de vloer ...

08-03-2012 21:33

De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het is 2 mei 2003 als de telefoon gaat bij Lizzy Derickx en ze hoort dat haar zus is overleden. Samen met haar broer spoedt ze zich naar het uitvaartcentrum waar de overleden Silvia dan al ligt. Vanaf dat moment komen de nabestaanden van Si...

01-03-2012 21:32

De Moord Op Caroline Pino

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Caroline Pino

Op 7 augustus 1996 wordt het lichaam van de 24-jarige Caroline Pino gevonden aan de kan van de snelweg in de buurt van Parijs. Ze ligt naakt in haar eigen slaapzak en lijkt letterlijk gedumpt. Caroline is een sociale, reislustige meid. Same...

16-02-2012 21:33

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Aflevering 2: De moord op Kathleen Cremers Het is de avond van 15 maart 2006 als Trudy en Anton Cremers wakker worden van de deurbel. De politie staat voor de deur met de mededeling dat hun dochter Kathleen dood is aangetroffen in haar huis...

09-02-2012 21:30

Het Echtpaar Vis

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Het Echtpaar Vis

Vandaag staat de moord op het echtpaar Vis centraal. Op 10 september 2009 vinden Douwe Houtsma en zijn zoon Gerard de lichamen van Marrie (60) en Jurrie (64) Vis. Het echtpaar is op gruwelijke wijze vermoord in hun eigen woonhuis in Vollenh...

14-10-2010 21:29

Najaar 2010 aflevering 8

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 8

08-10-2010 21:33

Najaar 2010 aflevering 7

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 7

30-09-2010 21:28

Najaar 2010 aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 6

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict bij Het Zesde Zintuig - Plaats Delict liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict. Heb je een uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist

Uitzending gemist van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 21-03-2013 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!