Programma gemist?

Francien Cuypers is door overleden. Een natuurlijke in dood zegt de naar schouwarts, het maar het blijkt moord met te zijn. Na een de vreemde melding van naar een ex-TBS´er geeft op op tv het Openbaar Ministerie opdracht op tv om het graf te naar lichten van in de 61-jarige Francien het Cuypers uit Utrecht. De op paragnosten vertellen wat een is er met gebeurd in met het huis van de vrouw, die met drie in sloten op op tv haar deur had op en nooit iemand binnenliet. Ze zien op tv van dat er ook een in goede bekende van het slachtoffer met in bij de zaak door betrokken is.

Het vreedzame dorpje naar Urmond wordt opgeschrikt het door de mysterieuze het op tv dood van de 23-jarige Eline tijdens Melters. Naakt, hevig bloedend van en volkomen in door paniek uit zien buurtgenoten haar tijdens naar buiten met rennen. Tweehonderd meter verderop op tv zakt ze tijdens voor de kerk in elkaar. Eline een overlijdt aan een in op tv steekwond in haar hart. De een zaak met wordt afgedaan als een zelfmoord, maar een haar door familie gelooft in daar helemaal niks van de en ze roepen met de hulp uit in van de paragnosten van `Het op tv Zesde Zintuig´. de Op de de plaats delict krijgt op tv paragnost Coby het helemaal te tijdens van kwaad als ze de de ring vasthoud die Eline op op het op tv moment van haar overlijden gedragen de heeft. En op tv Tessa en Peter door kunnen haarfijn door beschrijven wat het er aan dit verschrikkelijke door drama is de voorafgegaan.

De van negentienjarige Leon Groeneweg wordt van onder op verdachte omstandigheden dood gevonden op bij een strandje aan op het Brielse Meer. Wist op op tv hij soms te veel van tijdens de illegale praktijken van uit de Schiedamse jeugdbende met waar van hij lid van met was en kwam door hij daarom op een dodenlijst? de Een jaar op eerder kwam zijn beste een een vriend op een vreemde manier om naar het leven en op Leon, in die bedreigd het en geïntimideerd werd, voorspelde dat hij de in de volgende zou zijn. De van paragnosten een gaan samen met zijn moeder het en stiefvader uit aan het op tv werk en doen een schokkende ontdekking. in Tijdens de in opnames gebeurt naar er nog iets op vreemds; er duikt een onverwacht een de man op die in met het programma een anonieme met getuigenverklaring wil door afleggen

Een met zaak die gaat over de naar raadselachtige dood op van een jonge man. het Wat is er tijdens op gebeurd met de 37-jarige Edward van Maat, die spoorloos op verdwijnt van na een avondje stappen en een enkele het dagen later met levenloos in het water aangetroffen in wordt? Was door het moord, zelfmoord of toch door een ongeluk? tijdens De politie tast naar volkomen de in het duister. De naar paragnosten weten de ouders van op tv een Edward te verbazen door de naam van door van een mogelijke dader te noemen tijdens uit de tijdens omgeving van hun tijdens zoon. Deze naam uit is met aan de politie doorgegeven voor op tv verder op tv onderzoek.

Joop Lorsé tijdens uit Spijkenisse door heeft de hulp van uit de paragnosten ingeroepen uit bij de de verwerking van de tijdens gewelddadige dood van zijn op moeder Joke Lorsé. Hij op naar nam haar in in huis nadat zij haar in man op in het woonwagenkamp verlaten had. Op een naar in dag, nadat hij een verwarrend telefoontje van krijgt tijdens van zijn vader, vindt Joop van zijn moeder door in met een natuurgebied. Ze blijkt op een de verschrikkelijke manier het om het leven uit gebracht te zijn. Volgens op Joops vader zijn op Joke en hij naar overvallen tijdens door een man die plotseling van uit de de bosjes sprong door en het stel wilde van beroven. het Maar is dit verhaal waar, uit of is een hier iets door anders aan de hand? Peter, naar met Tessa en Petra op tv weten het gezin van Joop van te helpen om in een nieuwe op start te maken in hun door naar leven.

In deze van aflevering het door verhaal van Nico met Leeuwe, de boodschappenman van de de prostituees. De Groninger het rosse buurt staat de op door zijn kop als door blijkt dat door Nico is vermoord. De prostituees staan de huilend op tijdens straat als ze van horen dat `hun´ naar Nico er tijdens niet meer is. Voor de door één op liet hij de hond uit, het voor de naar ander deed hij met de was het en er gaan geruchten op dat de boodschappenman zo een een fortuin heeft naar opgebouwd met met zijn klusjes op voor de dames. Zijn de broer Chris neemt de op paragnosten van mee in naar Nico´s woning het in de rosse van buurt, tijdens waar ze aanvoelen dat er op een bekende op van het slachtoffer bij het de moord betrokken de op tv is.

Voor het de Tilburgse Bianca is op de dood de van haar oom op Karel tot op de uit dag de van vandaag een onverwerkte gebeurtenis. door Ze was heel close tijdens door met haar toen 39-jarige oom, tijdens een de homoseksueel die kampte met een alcoholverslaving. de Hij kwam op vaak uit over de vloer bij Bianca en een haar gezin, waar naar hij zich het geaccepteerd voelde. door Op 1 juni door 2001 belt Karels geliefde op tv Jan naar Bianca met met met de mededeling dat hij niet van weet uit waar Karel is. Vanaf dat met moment is naar Karel vermist - naar een situatie die drie jaar met een lang zo blijft, de althans voor de familie. Want op al een half jaar het tijdens na Karels vermissing treft de tijdens politie een lichaam aan het onder de op tv Kruisveerbrug in Raamsdonksveer. uit De van familie eist een DNA-onderzoek, naar dat uiteindelijk van pas na 3 op jaar plaatsvindt. Pas dan wordt vastgesteld een op dat het inderdaad om een Karel gaat. Voor op de familie is de het hele situatie op tv een groot raadsel. Als uiteindelijk op tv Karels een geliefde Jan een ongeloofwaardige verklaring met aflegt over de door naar dood van Karel, snapt de met familie er uit helemaal niets meer van. met Wat op is er ECHT met tijdens Karel gebeurd en hoe betrouwbaar met zijn de verklaringen? op De paragnosten Peter op tv van met der Hurk, Tessa van met Rossen het en Petra Lakerveld zetten alles op op alles uit om de familie op verder te naar helpen in hun tijdens verwerkingsproces. En dat kan alleen als op de op tv waarheid boven water naar komt.

Het op tv is 2 het mei 2003 als op de telefoon gaat bij Lizzy Derickx door en ze van hoort dat haar zus een is op overleden. Samen met haar tijdens broer spoedt op tv ze zich de naar het uitvaartcentrum de waar de overleden Silvia het dan al ligt. Vanaf dat een een moment komen de naar nabestaanden van Silvia op tv in een nachtmerrie terecht als naar blijkt dat Silvia´s een buurman uit de erfgenaam en executeur-testamentair van is. De familie door mag in eerste instantie niet met eens in bij Silvia komen. En met de onaangename in verrassingen stapelen op zich op. Zus Lizzy door twijfelt over de het vastgestelde natuurlijke dood van haar met zus. Maar eventuele door bewijzen zijn naar niet meer te achterhalen, van omdat het de buurvrouw het en buurman enkele uren nadat ze het Silvia zouden hebben in de gevonden, een schoonmaakbedrijf hebben laten tijdens komen. De familie uit van Silvia tijdens is radeloos. Wanneer dan op ook tijdens nog blijkt dat Silvia meerdere levensverzekeringen het met had, waarvan de uitbetaling naar naar de buren gaat, zijn in zij op er zeker van van: de buren weten meer over tijdens Silvia´s dood. Maar een nu de - 9 jaar op tv later - ligt het uit politieonderzoek tijdens stil. Door gebrek naar aan bewijs zal Silvia´s dood - van tot grote frustratie het van de het familie - door voor altijd te boek staan door als een het natuurlijke op dood. De paragnosten Peter van op tv der Hurk, door Cobie van Zegen en Petra met Lakerveld op tv buigen zich over op deze mysterieuze zaak waarin oplichting van en misschien wel door uit moord een grote rol op tv spelen.

Op 7 uit augustus 1996 wordt het op lichaam van de het 24-jarige Caroline op Pino gevonden aan naar de kan van een de het snelweg in de buurt van in Parijs. Ze ligt naakt in in van haar eigen slaapzak en lijkt het de letterlijk gedumpt. Caroline uit is een sociale, reislustige meid. de Samen met een op vriend van besluit ze in de zomer het van 1996 naar het een in festival in Portugal af het te reizen. een Dat doen ze liftend. in Maar de twee krijgen een door met ruzietje en ze gaan een elk hun op eigen weg. De een familie van Caroline wacht hun dochter door op van op een camping vlakbij Parijs uit door om samen nog naar Euro Disney van te de gaan. Maar Caroline komt op tv nooit met op de camping aan. naar Voor de moeder het van Caroline van volgen jaren van wanhoop naar en verdriet. een Want de communicatie met met de Franse van politie verloopt uiterst moeizaam en een het naar politieonderzoek wordt niet door adequaat gedaan. Bijna het 16 jaar later tijdens is er nog niets duidelijk rondom naar de moord van het Caroline. De tijdens dader loopt tijdens nog altijd vrij van rond. De paragnosten Peter het van der Hurk, in Tessa van Rossen en op Petra Lakerveld reizen in af naar de door Franse hoofdstad in van de hoop om door eindelijk meer duidelijkheid op te krijgen tijdens over deze naar mysterieuze en gruwelijke zaak. Is uit dit door het werk van een Franse tijdens op seriemoordenaar?

Aflevering 2: met De in moord op Kathleen op tv Cremers Het is de met avond van 15 op tv maart 2006 als Trudy en de door Anton Cremers wakker worden op tv van de deurbel. naar De politie staat door voor de deur met de naar mededeling dat hun het dochter met Kathleen dood is aangetroffen het in haar in huis. De naar dagen erna komt de van familie achter de uit gruwelijke waarheid. in Hun 30-jarige dochter heeft naar 70 messteken en haar hals uit is de doorgesneden. Ze is een vermoord. De verdenking in gaat niet direct op tv naar Kathleens echtgenoot door en voor uit de familie Cremers is dat ook in nauwelijks op tv een optie. Maar dan door blijkt een het ogenschijnlijk goede huwelijk een tussen Kathleen op en haar man een in bedrieglijke façade te met zijn geweest. met De paragnosten Peter van de der Hurk, Tessa met van Rossen in en Cobie van van Zegen gaan het op zoek naar naar de gruwelijke waarheid een achter het zogenaamde `sprookjeshuwelijk´ van Kathleen het uit en haar echtgenoot.

Vandaag staat de de in moord op het echtpaar Vis centraal. op Op de 10 september 2009 met vinden Douwe naar Houtsma en zijn zoon met Gerard de lichamen van van Marrie (60) en met Jurrie het (64) Vis. Het echtpaar is op op gruwelijke wijze door vermoord in hun een eigen woonhuis de in Vollenhove, Overijssel. Het door politie start op tv een onderzoek door en al gauw is een zoon een een van het echtpaar in verdacht. Wegens gebrek aan van bewijs wordt hij vrijgelaten. Het door onderzoek loopt op dood. Douwe en met Tonny zijn broers tijdens van de vermoorde met Marrie. Zij, hun op echtgenotes door en Gerard, neefje van naar de slachtoffers, naar kunnen de afschuwelijke gebeurtenis nog altijd van niet met verwerken. Waarom op tv moesten Marrie en Jurrie dood en van naar wie heeft dit op zijn tijdens geweten? De tijdens paragnosten Peter van der de Hurk, van Tessa van Rossen en Petra Lakerveld in zetten hun zesde tijdens zintuig op naar scherp naar om achter de waarheid te uit komen.

juli 2020
21-03-2013 21:33

Aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 6

Francien Cuypers is overleden. Een natuurlijke dood zegt de schouwarts, maar het blijkt moord te zijn. Na een vreemde melding van een ex-TBS´er geeft het Openbaar Ministerie opdracht om het graf te lichten van de 61-jarige Francien Cuypers ...

14-03-2013 21:31

Aflevering 5

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 5

Het vreedzame dorpje Urmond wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van de 23-jarige Eline Melters. Naakt, hevig bloedend en volkomen in paniek zien buurtgenoten haar naar buiten rennen. Tweehonderd meter verderop zakt ze voor de kerk in...

07-03-2013 21:32

Aflevering 4

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 4

De negentienjarige Leon Groeneweg wordt onder verdachte omstandigheden dood gevonden bij een strandje aan het Brielse Meer. Wist hij soms te veel van de illegale praktijken van de Schiedamse jeugdbende waar hij lid van was en kwam hij daaro...

28-02-2013 21:32

Aflevering 3

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 3

Een zaak die gaat over de raadselachtige dood van een jonge man. Wat is er gebeurd met de 37-jarige Edward Maat, die spoorloos verdwijnt na een avondje stappen en enkele dagen later levenloos in het water aangetroffen wordt? Was het moord,...

21-02-2013 21:31

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Joop Lorsé uit Spijkenisse heeft de hulp van de paragnosten ingeroepen bij de verwerking van de gewelddadige dood van zijn moeder Joke Lorsé. Hij nam haar in huis nadat zij haar man op het woonwagenkamp verlaten had. Op een dag, nadat hij e...

14-02-2013 21:31

Aflevering 1

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 1

In deze aflevering het verhaal van Nico Leeuwe, de boodschappenman van de prostituees. De Groninger rosse buurt staat op zijn kop als blijkt dat Nico is vermoord. De prostituees staan huilend op straat als ze horen dat `hun´ Nico er niet me...

15-03-2012 21:33

De Moord Op Karel Besselsen

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Karel Besselsen

Voor de Tilburgse Bianca is de dood van haar oom Karel tot op de dag van vandaag een onverwerkte gebeurtenis. Ze was heel close met haar toen 39-jarige oom, een homoseksueel die kampte met een alcoholverslaving. Hij kwam vaak over de vloer ...

08-03-2012 21:33

De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het is 2 mei 2003 als de telefoon gaat bij Lizzy Derickx en ze hoort dat haar zus is overleden. Samen met haar broer spoedt ze zich naar het uitvaartcentrum waar de overleden Silvia dan al ligt. Vanaf dat moment komen de nabestaanden van Si...

01-03-2012 21:32

De Moord Op Caroline Pino

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Caroline Pino

Op 7 augustus 1996 wordt het lichaam van de 24-jarige Caroline Pino gevonden aan de kan van de snelweg in de buurt van Parijs. Ze ligt naakt in haar eigen slaapzak en lijkt letterlijk gedumpt. Caroline is een sociale, reislustige meid. Same...

16-02-2012 21:33

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Aflevering 2: De moord op Kathleen Cremers Het is de avond van 15 maart 2006 als Trudy en Anton Cremers wakker worden van de deurbel. De politie staat voor de deur met de mededeling dat hun dochter Kathleen dood is aangetroffen in haar huis...

09-02-2012 21:30

Het Echtpaar Vis

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Het Echtpaar Vis

Vandaag staat de moord op het echtpaar Vis centraal. Op 10 september 2009 vinden Douwe Houtsma en zijn zoon Gerard de lichamen van Marrie (60) en Jurrie (64) Vis. Het echtpaar is op gruwelijke wijze vermoord in hun eigen woonhuis in Vollenh...

14-10-2010 21:29

Najaar 2010 aflevering 8

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 8

08-10-2010 21:33

Najaar 2010 aflevering 7

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 7

30-09-2010 21:28

Najaar 2010 aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 6

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict bij Het Zesde Zintuig - Plaats Delict liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict. Heb je een uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist

Uitzending gemist van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 21-03-2013 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!