Programma gemist?

Francien Cuypers op tv is overleden. Een natuurlijke door dood zegt een de schouwarts, maar het het blijkt moord op tv te zijn. uit Na een het vreemde melding van op een ex-TBS´er geeft naar het Openbaar Ministerie opdracht om uit het graf in te lichten van de 61-jarige op tv Francien Cuypers met uit Utrecht. De door paragnosten op tv vertellen wat is er de gebeurd in het huis van van de de vrouw, die drie de sloten op op haar deur had door en nooit iemand binnenliet. Ze op tv zien tijdens dat er ook een goede bekende op tv van het een slachtoffer uit bij de zaak betrokken de is.

Het vreedzame dorpje het Urmond wordt met opgeschrikt door de mysterieuze tijdens dood uit van de 23-jarige Eline door Melters. het Naakt, hevig bloedend en naar volkomen in een paniek zien buurtgenoten op haar naar buiten in rennen. Tweehonderd meter de verderop zakt ze voor de uit kerk uit in elkaar. Eline overlijdt aan op tv een van steekwond in haar naar hart. De zaak wordt op tv afgedaan als een zelfmoord, het maar haar familie gelooft in daar helemaal op niks van en met ze roepen tijdens de hulp in van op de paragnosten van van `Het het Zesde Zintuig´. Op de plaats delict een in krijgt paragnost Coby het het helemaal te in kwaad als ze de ring vasthoud een de die Eline op tijdens het moment van haar overlijden een gedragen heeft. En uit Tessa en het Peter kunnen naar haarfijn beschrijven wat er op tv aan dit het verschrikkelijke drama is door voorafgegaan.

De negentienjarige een Leon Groeneweg wordt met onder op tv verdachte omstandigheden dood gevonden bij een een strandje met aan het Brielse Meer. de Wist hij van soms te veel tijdens van de illegale de praktijken van de op Schiedamse jeugdbende waar op hij lid van uit was en kwam met hij daarom op de een dodenlijst? door Een jaar eerder kwam in zijn beste vriend op een met tijdens vreemde manier om het door leven en Leon, met die bedreigd en geïntimideerd werd, op tv voorspelde dat op tv hij de volgende door zou zijn. De op tv paragnosten uit gaan samen met tijdens zijn moeder en stiefvader met aan het werk tijdens en doen een schokkende naar ontdekking. Tijdens de opnames op gebeurt er op tv nog iets in vreemds; er duikt onverwacht uit een man op op die in het programma naar een in anonieme getuigenverklaring wil op afleggen

Een in zaak die gaat over de de naar raadselachtige dood van een uit jonge man. in Wat is er gebeurd met op de 37-jarige Edward op Maat, het die spoorloos verdwijnt van na een avondje stappen en enkele uit met dagen later levenloos in de het water aangetroffen wordt? naar Was door het moord, de zelfmoord of toch een ongeluk? De naar op politie tast volkomen op in het duister. De van paragnosten weten op de ouders van Edward naar te verbazen op door de naam van een mogelijke naar dader te noemen van uit het de omgeving van de hun zoon. een Deze naam is aan de politie op tv van doorgegeven voor verder in onderzoek.

Joop Lorsé uit met het Spijkenisse heeft de naar hulp van de paragnosten ingeroepen op tv bij de verwerking van het tijdens de gewelddadige dood van zijn moeder een tijdens Joke Lorsé. Hij nam met haar in huis de nadat zij haar man tijdens op het woonwagenkamp verlaten het door had. Op een op dag, nadat hij een verwarrend telefoontje op krijgt van zijn in vader, vindt Joop uit zijn het moeder in naar een natuurgebied. Ze van blijkt op een verschrikkelijke manier om uit het leven gebracht op te zijn. Volgens naar Joops de vader zijn Joke en hij op tv overvallen op door een man die plotseling met een uit de bosjes op tv sprong en het stel wilde door beroven. Maar is dit met verhaal op tv waar, of is hier met iets anders aan met de met hand? Peter, Tessa en tijdens Petra naar weten het gezin van Joop te van helpen tijdens om een nieuwe start te uit naar maken in hun op leven.

In deze het aflevering door het verhaal van van Nico Leeuwe, de in boodschappenman van de op prostituees. De Groninger rosse uit buurt staat op de zijn kop als blijkt tijdens dat Nico is door vermoord. De prostituees uit staan huilend op straat op als ze horen naar dat van `hun´ Nico er de niet meer is. Voor uit de één liet hij tijdens de hond uit, in voor een de ander deed hij de de was en van er gaan uit geruchten dat de naar boodschappenman zo een van fortuin heeft opgebouwd met in zijn klusjes voor in de dames. Zijn broer op tv Chris neemt op tv de paragnosten van tijdens mee tijdens naar Nico´s woning in het de rosse buurt, naar waar ze aanvoelen de dat er een de bekende van door het slachtoffer bij de moord op betrokken tijdens is.

Voor van de Tilburgse Bianca is op de dood op tv van haar oom Karel met tot van op de dag van het vandaag een onverwerkte gebeurtenis. van Ze was heel close op tv met naar haar toen 39-jarige het oom, een homoseksueel die kampte het met het een alcoholverslaving. naar Hij kwam vaak naar over de vloer bij Bianca en de haar naar gezin, waar hij zich geaccepteerd van voelde. Op 1 door juni 2001 belt van Karels geliefde naar Jan naar Bianca met tijdens de de mededeling dat hij niet weet tijdens door waar Karel is. Vanaf dat moment uit is Karel vermist door - uit een situatie die het drie jaar lang op zo blijft, althans voor van de familie. Want de al een half het jaar tijdens na Karels vermissing treft de door politie de een lichaam aan tijdens onder de Kruisveerbrug in Raamsdonksveer. in De familie eist een naar op tv DNA-onderzoek, dat uiteindelijk pas na 3 de jaar plaatsvindt. naar Pas dan wordt vastgesteld op tv dat het naar inderdaad door om Karel gaat. Voor de familie in is de hele naar tijdens situatie een groot uit raadsel. Als uiteindelijk Karels geliefde Jan een een de ongeloofwaardige verklaring aflegt naar over de uit dood van Karel, van snapt de familie in er helemaal niets meer van. Wat in is er op tv ECHT uit met Karel gebeurd en van hoe betrouwbaar zijn een de verklaringen? De paragnosten Peter van van der Hurk, op Tessa van het Rossen en Petra met Lakerveld zetten op alles op alles om tijdens de familie de verder te in helpen in hun verwerkingsproces. tijdens En dat kan alleen tijdens als de waarheid op boven water op tv komt.

Het is het 2 tijdens mei 2003 als de telefoon in gaat in bij Lizzy Derickx en ze hoort het naar dat haar zus is overleden. Samen naar met tijdens haar broer uit spoedt ze zich naar het uitvaartcentrum naar waar de een overleden Silvia dan in al met ligt. Vanaf dat met moment komen de tijdens nabestaanden van Silvia met in een nachtmerrie terecht als door blijkt dat Silvia´s het buurman de met erfgenaam en executeur-testamentair is. van De familie mag in in eerste instantie de niet eens op bij Silvia komen. En de op uit onaangename verrassingen stapelen op zich op. Zus Lizzy twijfelt over een uit de vastgestelde natuurlijke dood op tv van haar zus. de Maar eventuele bewijzen zijn niet naar meer te achterhalen, tijdens omdat met de buurvrouw en buurman de enkele uit uren nadat ze Silvia zouden uit hebben van gevonden, een schoonmaakbedrijf hebben de laten komen. De naar familie van Silvia op tv is radeloos. Wanneer dan ook het nog blijkt dat in de Silvia meerdere levensverzekeringen had, uit waarvan de uitbetaling naar tijdens de buren met gaat, zijn zij door er zeker van: de de buren weten meer van over met Silvia´s dood. Maar nu - tijdens 9 jaar later een - een ligt het politieonderzoek stil. het Door gebrek aan bewijs naar zal Silvia´s tijdens dood - tijdens tot grote frustratie van de in familie een - voor altijd te boek staan een als een natuurlijke de dood. van De paragnosten Peter een van der Hurk, de Cobie van Zegen en Petra tijdens Lakerveld buigen uit zich over deze een mysterieuze zaak een waarin oplichting en misschien door wel moord een grote door door rol spelen.

Op met 7 augustus 1996 wordt een het lichaam van op de 24-jarige tijdens Caroline Pino gevonden het aan de kan door van de snelweg in naar de van buurt van Parijs. Ze ligt op tv naakt in haar eigen in slaapzak en uit lijkt letterlijk gedumpt. door Caroline is uit een sociale, reislustige meid. met Samen met een de vriend besluit ze op in op tv de zomer van 1996 naar het een festival in in Portugal tijdens af te reizen. Dat doen tijdens ze liftend. Maar door de de twee krijgen een ruzietje en een ze door gaan elk hun eigen uit weg. De familie van Caroline op de wacht hun dochter op op de een camping vlakbij Parijs het om samen in nog met naar Euro Disney te met gaan. Maar Caroline een komt nooit op de door camping aan. Voor de uit van moeder van Caroline naar volgen jaren van wanhoop en verdriet. in het Want de communicatie met de Franse op tv politie verloopt naar uiterst moeizaam de en het politieonderzoek naar wordt niet met adequaat gedaan. Bijna 16 jaar later door uit is er nog door niets duidelijk rondom de moord van uit uit Caroline. De dader in loopt nog altijd een vrij rond. De een paragnosten Peter van der Hurk, naar Tessa van uit Rossen en Petra Lakerveld op tv reizen de af naar de naar Franse hoofdstad in de door hoop om eindelijk meer van duidelijkheid te de krijgen over deze mysterieuze naar en met gruwelijke zaak. Is dit een het werk van een Franse door naar seriemoordenaar?

Aflevering op 2: De moord op Kathleen op tv Cremers Het is van de de avond van van 15 maart 2006 een als Trudy en Anton Cremers de wakker worden van door de op deurbel. De politie staat op tv voor de deur in met de mededeling dat een hun dochter Kathleen uit dood is tijdens aangetroffen in haar een huis. De dagen erna komt tijdens de familie tijdens achter een de gruwelijke waarheid. Hun naar 30-jarige dochter heeft 70 op messteken en haar hals uit is tijdens doorgesneden. Ze is vermoord. De op verdenking gaat uit niet direct naar naar Kathleens echtgenoot en voor een de familie de Cremers is dat het ook nauwelijks van een optie. Maar de dan blijkt tijdens het ogenschijnlijk goede huwelijk tussen een Kathleen met en haar man een bedrieglijke façade uit met te zijn geweest. door De paragnosten Peter van der op Hurk, Tessa naar van Rossen op tv en Cobie van Zegen gaan uit op uit zoek naar de gruwelijke waarheid tijdens op tv achter het zogenaamde `sprookjeshuwelijk´ met van Kathleen en haar op tv echtgenoot.

Vandaag door staat de moord op het uit echtpaar Vis op tv centraal. de Op 10 september door 2009 vinden Douwe Houtsma en zijn een zoon naar Gerard de lichamen van van Marrie op tv (60) en Jurrie naar (64) Vis. Het echtpaar is door op gruwelijke op tv wijze vermoord in op hun eigen woonhuis in naar Vollenhove, Overijssel. Het politie tijdens start een op onderzoek en al in gauw is een een zoon van het een echtpaar verdacht. Wegens van gebrek aan op bewijs wordt op tv hij vrijgelaten. Het onderzoek loopt dood. een op tv Douwe en Tonny zijn broers van met de vermoorde Marrie. de Zij, op hun echtgenotes en Gerard, neefje op in van de slachtoffers, kunnen het de afschuwelijke gebeurtenis nog altijd van niet met verwerken. Waarom moesten Marrie van en Jurrie tijdens dood en wie met heeft dit op zijn een geweten? De paragnosten tijdens Peter van der een Hurk, Tessa van de Rossen en Petra op tv Lakerveld naar zetten hun zesde zintuig op scherp in met om achter de met waarheid te komen.

juni 2021
21-03-2013 21:33

Aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 6

Francien Cuypers is overleden. Een natuurlijke dood zegt de schouwarts, maar het blijkt moord te zijn. Na een vreemde melding van een ex-TBS´er geeft het Openbaar Ministerie opdracht om het graf te lichten van de 61-jarige Francien Cuypers ...

14-03-2013 21:31

Aflevering 5

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 5

Het vreedzame dorpje Urmond wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van de 23-jarige Eline Melters. Naakt, hevig bloedend en volkomen in paniek zien buurtgenoten haar naar buiten rennen. Tweehonderd meter verderop zakt ze voor de kerk in...

07-03-2013 21:32

Aflevering 4

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 4

De negentienjarige Leon Groeneweg wordt onder verdachte omstandigheden dood gevonden bij een strandje aan het Brielse Meer. Wist hij soms te veel van de illegale praktijken van de Schiedamse jeugdbende waar hij lid van was en kwam hij daaro...

28-02-2013 21:32

Aflevering 3

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 3

Een zaak die gaat over de raadselachtige dood van een jonge man. Wat is er gebeurd met de 37-jarige Edward Maat, die spoorloos verdwijnt na een avondje stappen en enkele dagen later levenloos in het water aangetroffen wordt? Was het moord,...

21-02-2013 21:31

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Joop Lorsé uit Spijkenisse heeft de hulp van de paragnosten ingeroepen bij de verwerking van de gewelddadige dood van zijn moeder Joke Lorsé. Hij nam haar in huis nadat zij haar man op het woonwagenkamp verlaten had. Op een dag, nadat hij e...

14-02-2013 21:31

Aflevering 1

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 1

In deze aflevering het verhaal van Nico Leeuwe, de boodschappenman van de prostituees. De Groninger rosse buurt staat op zijn kop als blijkt dat Nico is vermoord. De prostituees staan huilend op straat als ze horen dat `hun´ Nico er niet me...

15-03-2012 21:33

De Moord Op Karel Besselsen

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Karel Besselsen

Voor de Tilburgse Bianca is de dood van haar oom Karel tot op de dag van vandaag een onverwerkte gebeurtenis. Ze was heel close met haar toen 39-jarige oom, een homoseksueel die kampte met een alcoholverslaving. Hij kwam vaak over de vloer ...

08-03-2012 21:33

De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het is 2 mei 2003 als de telefoon gaat bij Lizzy Derickx en ze hoort dat haar zus is overleden. Samen met haar broer spoedt ze zich naar het uitvaartcentrum waar de overleden Silvia dan al ligt. Vanaf dat moment komen de nabestaanden van Si...

01-03-2012 21:32

De Moord Op Caroline Pino

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Caroline Pino

Op 7 augustus 1996 wordt het lichaam van de 24-jarige Caroline Pino gevonden aan de kan van de snelweg in de buurt van Parijs. Ze ligt naakt in haar eigen slaapzak en lijkt letterlijk gedumpt. Caroline is een sociale, reislustige meid. Same...

16-02-2012 21:33

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Aflevering 2: De moord op Kathleen Cremers Het is de avond van 15 maart 2006 als Trudy en Anton Cremers wakker worden van de deurbel. De politie staat voor de deur met de mededeling dat hun dochter Kathleen dood is aangetroffen in haar huis...

09-02-2012 21:30

Het Echtpaar Vis

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Het Echtpaar Vis

Vandaag staat de moord op het echtpaar Vis centraal. Op 10 september 2009 vinden Douwe Houtsma en zijn zoon Gerard de lichamen van Marrie (60) en Jurrie (64) Vis. Het echtpaar is op gruwelijke wijze vermoord in hun eigen woonhuis in Vollenh...

14-10-2010 21:29

Najaar 2010 aflevering 8

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 8

08-10-2010 21:33

Najaar 2010 aflevering 7

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 7

30-09-2010 21:28

Najaar 2010 aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 6

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict bij Het Zesde Zintuig - Plaats Delict liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict. Heb je een uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist

Uitzending gemist van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 21-03-2013 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!