Programma gemist?

Francien door Cuypers is overleden. Een natuurlijke in dood zegt een de schouwarts, tijdens maar het blijkt moord door te tijdens zijn. Na een vreemde melding van naar door een ex-TBS´er geeft het de Openbaar Ministerie het opdracht om het graf te lichten een een van de 61-jarige Francien Cuypers uit naar Utrecht. door De paragnosten vertellen wat door is van er gebeurd in het huis van van de vrouw, op die tijdens drie sloten op haar deur een had en uit nooit iemand binnenliet. in Ze zien dat er een ook een een goede bekende van het slachtoffer een uit bij de zaak betrokken met is.

Het vreedzame op dorpje Urmond wordt opgeschrikt naar door op de mysterieuze dood van een de 23-jarige in Eline Melters. Naakt, op hevig bloedend en naar volkomen in paniek zien buurtgenoten in haar naar buiten op tv rennen. in Tweehonderd meter verderop op tv zakt ze voor de kerk uit in elkaar. Eline uit overlijdt aan door een steekwond in in haar hart. in De zaak wordt afgedaan een als een de zelfmoord, maar van haar familie gelooft daar helemaal uit niks van en een ze roepen de hulp met in van de een paragnosten van `Het naar Zesde tijdens Zintuig´. Op tijdens de plaats delict krijgt met paragnost Coby de het helemaal te door kwaad als ze de ring vasthoud met het die Eline op het moment door van haar overlijden gedragen een heeft. En Tessa op tv de en Peter kunnen naar haarfijn beschrijven wat van er aan dit verschrikkelijke drama een is de voorafgegaan.

De naar negentienjarige Leon naar Groeneweg wordt onder verdachte omstandigheden op tv dood gevonden bij op tv een strandje aan het van Brielse van Meer. Wist hij soms van te op veel van de illegale praktijken naar van met de Schiedamse jeugdbende waar hij van lid van met was en uit kwam hij daarom op een door dodenlijst? Een jaar eerder met kwam zijn met beste vriend een op een vreemde manier om een het op tv leven en Leon, die naar bedreigd en geïntimideerd werd, een voorspelde dat in hij de volgende zou op tv zijn. De op tv paragnosten gaan uit samen met zijn moeder op tv en stiefvader aan het naar werk de en doen een het schokkende ontdekking. op tv Tijdens de opnames gebeurt op tv er nog iets in vreemds; er tijdens duikt onverwacht een man uit op die in het programma met een anonieme tijdens getuigenverklaring wil naar afleggen

Een zaak het die gaat met over de raadselachtige op dood van een een jonge man. Wat is met er gebeurd het met de 37-jarige Edward uit Maat, die uit spoorloos verdwijnt na een avondje op tv stappen en enkele naar dagen later door levenloos in op het met water aangetroffen wordt? Was het moord, tijdens zelfmoord of toch een een ongeluk? tijdens De op tv politie tast volkomen naar in het duister. in De paragnosten weten de ouders uit van door Edward te verbazen door de naam het van een mogelijke in dader tijdens te noemen uit de met omgeving op van hun zoon. met Deze naam is aan de uit politie doorgegeven met voor verder in onderzoek.

Joop Lorsé uit uit Spijkenisse heeft uit de hulp met van de paragnosten ingeroepen bij in de verwerking van tijdens de gewelddadige dood de van zijn moeder naar Joke Lorsé. Hij een nam haar de in huis uit nadat zij met haar man op tijdens het woonwagenkamp verlaten had. Op een het dag, naar nadat hij met een verwarrend telefoontje krijgt van in zijn vader, vindt Joop met met zijn moeder in een natuurgebied. Ze het blijkt op uit een verschrikkelijke manier tijdens om het leven op gebracht naar te zijn. Volgens op Joops vader zijn Joke en hij op tv overvallen door door een man die uit plotseling uit de bosjes door sprong en in het stel wilde het beroven. op tv Maar is dit verhaal waar, tijdens of is hier tijdens iets anders aan in de hand? Peter, van Tessa van en Petra weten het gezin op tv van Joop te een helpen om van een nieuwe start op te maken in hun de op tv leven.

In deze aflevering op tv het het verhaal van Nico Leeuwe, door de boodschappenman van op de in prostituees. De Groninger rosse buurt staat naar uit op zijn kop als blijkt op tv dat Nico van is vermoord. De van prostituees staan huilend op tv op straat op als ze horen dat `hun´ door Nico er niet meer van de is. Voor de één liet hij op de hond met uit, voor de door ander deed hij de tijdens was en tijdens er gaan uit geruchten dat de boodschappenman tijdens zo een fortuin tijdens heeft opgebouwd met zijn door klusjes voor een de dames. Zijn broer in tijdens Chris neemt de paragnosten van mee tijdens naar Nico´s op tv woning in van de rosse buurt, waar ze uit aanvoelen dat er door een op tv bekende van het slachtoffer bij van de tijdens moord betrokken met is.

Voor de met Tilburgse Bianca in is de dood van van haar tijdens oom Karel tot op de dag de van vandaag in een onverwerkte een gebeurtenis. Ze uit was heel close met haar toen in 39-jarige oom, naar een homoseksueel die uit kampte in met een alcoholverslaving. Hij in kwam vaak over de de vloer bij de Bianca en haar gezin, op tv waar hij zich met geaccepteerd voelde. Op met 1 juni 2001 belt tijdens het Karels geliefde Jan in naar Bianca met de met mededeling dat hij niet naar weet waar Karel op is. Vanaf dat uit moment is Karel uit vermist - een van situatie op tv die drie jaar uit lang zo blijft, althans tijdens voor de familie. uit Want al een half op jaar na met Karels vermissing een treft de politie een een lichaam aan onder de de Kruisveerbrug in tijdens Raamsdonksveer. De tijdens familie eist een DNA-onderzoek, dat van uiteindelijk pas na 3 uit jaar met plaatsvindt. Pas dan naar wordt vastgesteld dat een het inderdaad om een Karel gaat. Voor de familie met is de hele een situatie een groot op tv door raadsel. Als uiteindelijk Karels uit geliefde Jan een ongeloofwaardige verklaring de aflegt over de op dood van Karel, op tv door snapt de familie er helemaal de niets tijdens meer van. Wat is er het ECHT met Karel gebeurd in en met hoe betrouwbaar uit zijn de verklaringen? uit De paragnosten Peter van der Hurk, op Tessa van met Rossen en Petra Lakerveld door zetten alles op van alles op om de familie verder het te helpen door in hun verwerkingsproces. van En dat op kan alleen als het de waarheid boven water in komt.

Het van is 2 mei 2003 uit als van de telefoon gaat bij van Lizzy Derickx tijdens en ze hoort dat op haar zus een is overleden. Samen door met haar broer op spoedt ze zich naar het uitvaartcentrum tijdens waar met de overleden een Silvia dan al ligt. Vanaf van dat moment komen van de nabestaanden van tijdens Silvia in een een nachtmerrie terecht als de blijkt dat Silvia´s het buurman de op erfgenaam en executeur-testamentair uit is. De familie op tv mag in eerste instantie door niet uit eens bij Silvia komen. En naar de onaangename van verrassingen stapelen zich het op. Zus uit Lizzy twijfelt over het de vastgestelde natuurlijke dood uit van haar in zus. Maar eventuele bewijzen zijn niet door meer te achterhalen, uit omdat de buurvrouw uit tijdens en buurman enkele uren een nadat ze Silvia zouden hebben op gevonden, een uit schoonmaakbedrijf hebben laten komen. met De familie van van Silvia uit is radeloos. Wanneer dan ook tijdens de nog blijkt dat op tv Silvia meerdere levensverzekeringen had, waarvan de in uitbetaling naar de de van buren gaat, zijn zij er zeker met van: naar de buren weten meer het over Silvia´s op dood. Maar door nu - 9 jaar door later - ligt naar het politieonderzoek stil. Door gebrek tijdens aan bewijs zal tijdens Silvia´s op tv dood - tot tijdens grote frustratie van de familie tijdens naar - voor altijd te boek staan op naar als een natuurlijke dood. De naar paragnosten Peter in van der Hurk, naar Cobie van Zegen uit en Petra de Lakerveld buigen zich over door deze mysterieuze zaak een waarin oplichting en misschien in wel een moord een grote rol van spelen.

Op 7 augustus de het 1996 wordt het lichaam van de van op tv 24-jarige Caroline Pino in gevonden aan de tijdens kan van de snelweg een in de buurt van Parijs. de Ze ligt van naakt op in haar eigen door slaapzak en lijkt letterlijk in gedumpt. Caroline in is een sociale, reislustige meid. Samen de met de een vriend besluit ze een in de zomer naar van 1996 een naar een festival tijdens in Portugal af te reizen. tijdens Dat doen een ze liftend. naar Maar de twee krijgen een van ruzietje en ze in gaan elk hun door eigen weg. in De naar familie van Caroline wacht een hun dochter op in op een camping vlakbij Parijs naar om op samen nog naar Euro in Disney te met gaan. Maar Caroline op tv komt nooit op op de camping aan. van Voor de moeder tijdens van Caroline volgen jaren van een wanhoop en een verdriet. Want de communicatie door met uit de Franse politie verloopt op tv uiterst met moeizaam en het uit politieonderzoek wordt niet adequaat uit gedaan. Bijna 16 jaar van later van is er nog niets duidelijk rondom een de door moord van Caroline. De dader van loopt nog een altijd vrij rond. De op paragnosten Peter met van der van Hurk, Tessa met van Rossen en Petra Lakerveld de reizen af naar uit de Franse hoofdstad met in de door hoop om eindelijk het meer duidelijkheid te krijgen over met deze op tv mysterieuze en gruwelijke zaak. Is uit dit het werk de van een Franse de in seriemoordenaar?

Aflevering 2: De op tv moord op tijdens Kathleen op tv Cremers Het is de avond door van 15 maart 2006 door als Trudy op tv en Anton Cremers uit wakker worden van het de tijdens deurbel. De politie staat voor van de deur een met de mededeling dat hun in dochter in Kathleen dood is aangetroffen in tijdens haar tijdens huis. De dagen uit erna komt de familie achter tijdens de de gruwelijke waarheid. Hun 30-jarige tijdens dochter heeft op tv 70 messteken en een haar hals is doorgesneden. Ze op tv naar is vermoord. De door verdenking gaat niet naar direct naar Kathleens echtgenoot en in voor de van familie Cremers is in dat ook nauwelijks een door optie. Maar op tv dan blijkt het uit ogenschijnlijk goede huwelijk een tussen Kathleen en haar man in een bedrieglijke façade uit te zijn de geweest. De door paragnosten Peter van der met op Hurk, Tessa van Rossen en Cobie op van Zegen een gaan op naar zoek naar de gruwelijke waarheid de achter het de zogenaamde `sprookjeshuwelijk´ van Kathleen van en haar door echtgenoot.

Vandaag staat de met moord door op het echtpaar tijdens Vis centraal. Op 10 september van 2009 op tv vinden Douwe tijdens Houtsma en zijn op zoon Gerard de met lichamen van Marrie met (60) en Jurrie (64) Vis. Het naar van echtpaar is op de gruwelijke wijze vermoord in tijdens hun eigen op woonhuis in Vollenhove, Overijssel. het Het politie het start een onderzoek en al gauw in is naar een zoon in van het echtpaar verdacht. tijdens Wegens gebrek aan in bewijs wordt hij vrijgelaten. van Het onderzoek de loopt dood. Douwe uit en Tonny zijn op broers van de vermoorde Marrie. van Zij, in hun echtgenotes naar en Gerard, neefje van van de slachtoffers, kunnen de de afschuwelijke gebeurtenis nog altijd in niet verwerken. een Waarom moesten Marrie en door Jurrie dood een en met wie heeft dit op zijn naar geweten? De paragnosten de Peter naar van der Hurk, Tessa tijdens van Rossen met en Petra Lakerveld zetten hun op zesde zintuig in op scherp om door achter de waarheid te tijdens komen.

februari 2019
21-03-2013 21:33

Aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 6

Francien Cuypers is overleden. Een natuurlijke dood zegt de schouwarts, maar het blijkt moord te zijn. Na een vreemde melding van een ex-TBS´er geeft het Openbaar Ministerie opdracht om het graf te lichten van de 61-jarige Francien Cuypers ...

14-03-2013 21:31

Aflevering 5

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 5

Het vreedzame dorpje Urmond wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van de 23-jarige Eline Melters. Naakt, hevig bloedend en volkomen in paniek zien buurtgenoten haar naar buiten rennen. Tweehonderd meter verderop zakt ze voor de kerk in...

07-03-2013 21:32

Aflevering 4

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 4

De negentienjarige Leon Groeneweg wordt onder verdachte omstandigheden dood gevonden bij een strandje aan het Brielse Meer. Wist hij soms te veel van de illegale praktijken van de Schiedamse jeugdbende waar hij lid van was en kwam hij daaro...

28-02-2013 21:32

Aflevering 3

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 3

Een zaak die gaat over de raadselachtige dood van een jonge man. Wat is er gebeurd met de 37-jarige Edward Maat, die spoorloos verdwijnt na een avondje stappen en enkele dagen later levenloos in het water aangetroffen wordt? Was het moord,...

21-02-2013 21:31

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Joop Lorsé uit Spijkenisse heeft de hulp van de paragnosten ingeroepen bij de verwerking van de gewelddadige dood van zijn moeder Joke Lorsé. Hij nam haar in huis nadat zij haar man op het woonwagenkamp verlaten had. Op een dag, nadat hij e...

14-02-2013 21:31

Aflevering 1

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 1

In deze aflevering het verhaal van Nico Leeuwe, de boodschappenman van de prostituees. De Groninger rosse buurt staat op zijn kop als blijkt dat Nico is vermoord. De prostituees staan huilend op straat als ze horen dat `hun´ Nico er niet me...

15-03-2012 21:33

De Moord Op Karel Besselsen

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Karel Besselsen

Voor de Tilburgse Bianca is de dood van haar oom Karel tot op de dag van vandaag een onverwerkte gebeurtenis. Ze was heel close met haar toen 39-jarige oom, een homoseksueel die kampte met een alcoholverslaving. Hij kwam vaak over de vloer ...

08-03-2012 21:33

De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het is 2 mei 2003 als de telefoon gaat bij Lizzy Derickx en ze hoort dat haar zus is overleden. Samen met haar broer spoedt ze zich naar het uitvaartcentrum waar de overleden Silvia dan al ligt. Vanaf dat moment komen de nabestaanden van Si...

01-03-2012 21:32

De Moord Op Caroline Pino

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Caroline Pino

Op 7 augustus 1996 wordt het lichaam van de 24-jarige Caroline Pino gevonden aan de kan van de snelweg in de buurt van Parijs. Ze ligt naakt in haar eigen slaapzak en lijkt letterlijk gedumpt. Caroline is een sociale, reislustige meid. Same...

16-02-2012 21:33

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Aflevering 2: De moord op Kathleen Cremers Het is de avond van 15 maart 2006 als Trudy en Anton Cremers wakker worden van de deurbel. De politie staat voor de deur met de mededeling dat hun dochter Kathleen dood is aangetroffen in haar huis...

09-02-2012 21:30

Het Echtpaar Vis

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Het Echtpaar Vis

Vandaag staat de moord op het echtpaar Vis centraal. Op 10 september 2009 vinden Douwe Houtsma en zijn zoon Gerard de lichamen van Marrie (60) en Jurrie (64) Vis. Het echtpaar is op gruwelijke wijze vermoord in hun eigen woonhuis in Vollenh...

14-10-2010 21:29

Najaar 2010 aflevering 8

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 8

08-10-2010 21:33

Najaar 2010 aflevering 7

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 7

30-09-2010 21:28

Najaar 2010 aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 6

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict bij Het Zesde Zintuig - Plaats Delict liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict. Heb je een uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist

Uitzending gemist van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 21-03-2013 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord