Programma gemist?

Francien in Cuypers is overleden. Een op tv natuurlijke in dood zegt de schouwarts, maar het op tv blijkt moord het te zijn. Na een tijdens vreemde tijdens melding van een ex-TBS´er op tv geeft het Openbaar Ministerie met opdracht om het van graf een te lichten van in de 61-jarige Francien uit Cuypers uit Utrecht. De met paragnosten vertellen wat tijdens is er op tv gebeurd in het door huis van een de vrouw, die drie sloten op met haar deur had naar het en nooit iemand binnenliet. door Ze zien dat er de ook een op tv goede bekende van het slachtoffer het op tv bij de zaak betrokken met is.

Het in vreedzame dorpje Urmond wordt naar opgeschrikt door een de mysterieuze dood van een de 23-jarige uit Eline Melters. Naakt, op tv hevig bloedend en de volkomen in uit paniek zien buurtgenoten haar naar op buiten rennen. Tweehonderd meter het op verderop zakt ze voor de een kerk in elkaar. de Eline overlijdt in aan een steekwond in een haar hart. De zaak tijdens wordt afgedaan als tijdens op tv een zelfmoord, maar haar het familie gelooft daar in helemaal niks van en op tv ze roepen het de hulp in het van de paragnosten van op tv `Het Zesde Zintuig´. Op met de plaats van delict krijgt paragnost Coby het het op tv helemaal te kwaad tijdens als ze de ring met vasthoud de die Eline op het moment van van haar in overlijden gedragen heeft. En Tessa een en een Peter kunnen haarfijn beschrijven naar wat er aan dit in verschrikkelijke een drama is het voorafgegaan.

De door negentienjarige Leon Groeneweg wordt op onder een verdachte omstandigheden dood naar gevonden bij een strandje aan een het Brielse Meer. van Wist hij in soms te op tv veel van de illegale in praktijken van de een Schiedamse jeugdbende waar hij uit lid van was en in naar kwam hij daarom op een uit dodenlijst? Een uit jaar eerder naar kwam zijn beste vriend op uit een vreemde manier de om een het leven en Leon, die bedreigd op tv in en geïntimideerd werd, voorspelde op dat hij de naar volgende zou zijn. De paragnosten door op gaan samen met zijn uit moeder en op tv stiefvader aan het werk met en doen een schokkende de ontdekking. Tijdens van de opnames gebeurt het er nog iets vreemds; tijdens er op tv duikt onverwacht een op tv man op die uit in het programma een anonieme van getuigenverklaring wil het afleggen

Een naar zaak die gaat tijdens over de naar raadselachtige dood van een een jonge man. Wat een is er gebeurd met een de 37-jarige Edward tijdens Maat, die naar spoorloos verdwijnt van na een avondje stappen tijdens en enkele met dagen later op levenloos in het water aangetroffen wordt? de Was een het moord, zelfmoord de of toch een het ongeluk? De politie een tast volkomen uit in het duister. De paragnosten weten met de ouders van de Edward een te verbazen door de op naam van een een mogelijke dader te op noemen naar uit de omgeving de van hun zoon. Deze naam is van aan uit de politie doorgegeven op voor verder van onderzoek.

Joop Lorsé uit een een Spijkenisse heeft de hulp de van de het paragnosten ingeroepen bij op de verwerking van de gewelddadige dood tijdens op tv van zijn moeder de Joke Lorsé. Hij nam haar in op tv naar huis nadat zij met haar man op het woonwagenkamp verlaten met op tv had. Op een dag, een nadat hij een verwarrend door telefoontje krijgt het van zijn vader, vindt tijdens Joop zijn moeder door in van een natuurgebied. Ze blijkt op een uit verschrikkelijke manier uit om het leven het gebracht te op zijn. Volgens Joops vader zijn van van Joke en hij overvallen door een tijdens man tijdens die plotseling uit de naar bosjes sprong en op het stel wilde uit beroven. Maar is in dit door verhaal waar, of is hier met iets anders het aan de hand? Peter, door Tessa op tv en Petra weten het gezin de van met Joop te helpen om een door nieuwe start te naar maken in het hun de leven.

In door deze aflevering het verhaal de van Nico Leeuwe, de naar boodschappenman tijdens van de door prostituees. De Groninger rosse door buurt staat een op zijn kop als de blijkt dat door Nico is vermoord. een De prostituees staan huilend op op straat tijdens als ze horen dat `hun´ Nico een er niet naar meer uit is. Voor de in één liet hij de van hond uit, voor de ander door deed op tv hij de was en er naar gaan geruchten tijdens dat de boodschappenman een zo een fortuin heeft in opgebouwd met zijn uit klusjes naar voor de dames. met Zijn broer Chris neemt de op tv paragnosten van mee de naar Nico´s het woning in de rosse in buurt, waar ze het op tv aanvoelen dat er een bekende in van het het slachtoffer bij de moord naar betrokken op tv is.

Voor in de Tilburgse op tv Bianca is de dood van van haar een oom Karel tot op de het dag van vandaag uit een van onverwerkte gebeurtenis. Ze naar was heel close met haar toen op tv 39-jarige oom, een met homoseksueel die kampte een met een een alcoholverslaving. Hij het kwam vaak over de vloer naar bij Bianca op tv en haar gezin, waar het hij uit zich geaccepteerd voelde. Op de 1 in juni 2001 belt Karels geliefde van Jan naar Bianca door met de mededeling dat tijdens hij niet van weet waar Karel is. van Vanaf dat door moment is het Karel vermist van - een situatie die drie jaar het lang zo naar blijft, een althans voor de familie. Want in al een half op jaar tijdens na Karels vermissing een treft de politie een lichaam aan naar onder de op tv Kruisveerbrug in Raamsdonksveer. De met familie eist het een DNA-onderzoek, dat uiteindelijk op tv pas na 3 op tv jaar plaatsvindt. de Pas dan wordt van vastgesteld dat het de inderdaad om Karel de gaat. Voor de in familie is de in hele situatie een op groot raadsel. het Als uiteindelijk Karels naar geliefde Jan in een ongeloofwaardige verklaring aflegt over de de dood van van Karel, snapt de familie uit uit er helemaal niets meer een van. Wat is er in ECHT met Karel in gebeurd het en hoe betrouwbaar tijdens zijn de verklaringen? De paragnosten Peter met van op der Hurk, Tessa van Rossen op en met Petra Lakerveld zetten alles het op alles om een de familie verder te met helpen in hun met verwerkingsproces. En in dat naar kan alleen als de waarheid boven uit water het komt.

Het is 2 de mei 2003 naar als een de telefoon gaat met bij Lizzy Derickx op tv en ze hoort dat haar in zus is de overleden. Samen met tijdens haar broer spoedt ze zich met naar het een uitvaartcentrum door waar de overleden Silvia tijdens dan al ligt. door Vanaf dat tijdens moment komen de nabestaanden met van Silvia in een nachtmerrie het op terecht als blijkt dat in Silvia´s buurman de erfgenaam en naar executeur-testamentair is. tijdens De in familie mag in eerste naar instantie niet eens van bij Silvia komen. En in de van onaangename verrassingen stapelen zich op. met Zus Lizzy twijfelt over een de vastgestelde uit natuurlijke tijdens dood van haar uit zus. Maar eventuele bewijzen zijn door niet meer het te achterhalen, omdat een de buurvrouw en buurman tijdens enkele uren door nadat ze Silvia de zouden hebben de gevonden, een schoonmaakbedrijf hebben laten komen. met het De familie van Silvia de is radeloos. Wanneer dan ook het nog blijkt naar dat Silvia meerdere levensverzekeringen het in had, waarvan de uitbetaling naar de naar buren gaat, tijdens zijn tijdens zij er zeker op tv van: de buren in weten meer over op Silvia´s dood. Maar een nu - 9 jaar later - met ligt een het politieonderzoek stil. Door gebrek uit een aan bewijs zal Silvia´s dood een - een tot grote frustratie van op de familie - voor altijd op tv te boek staan een als een natuurlijke op tv dood. De paragnosten uit Peter van der op tv tijdens Hurk, Cobie van Zegen en Petra op tv Lakerveld buigen zich de over deze van mysterieuze zaak op tv waarin oplichting en uit misschien wel moord een grote een op tv rol spelen.

Op door 7 augustus 1996 wordt het een lichaam van op de uit 24-jarige Caroline Pino op tv gevonden aan de tijdens kan van de snelweg in de naar buurt van door Parijs. Ze ligt naakt de in haar op tv eigen slaapzak en de lijkt met letterlijk gedumpt. Caroline is op tv een sociale, reislustige meid. Samen door met een vriend op tv besluit ze in in de zomer van uit 1996 het naar een festival in Portugal op tv tijdens af te reizen. Dat de doen ze het liftend. Maar de twee het krijgen een ruzietje en in ze gaan van elk hun eigen weg. op tv De door familie van Caroline wacht in hun dochter met op op een tijdens camping vlakbij Parijs om samen nog door uit naar Euro Disney te gaan. Maar een Caroline komt nooit uit op de camping tijdens aan. Voor uit de moeder van door Caroline volgen een jaren van wanhoop uit en verdriet. tijdens Want de communicatie met de Franse van politie verloopt door uiterst moeizaam en het de politieonderzoek met wordt niet adequaat gedaan. Bijna uit 16 uit jaar later is er tijdens nog niets naar duidelijk rondom de door moord van naar Caroline. De dader loopt nog de altijd vrij rond. De uit paragnosten in Peter van der op Hurk, Tessa van Rossen door en van Petra Lakerveld reizen af naar met de Franse hoofdstad in het de hoop om met eindelijk meer duidelijkheid het een te krijgen over deze uit mysterieuze en gruwelijke zaak. Is door een dit het werk op tv van een Franse met seriemoordenaar?

Aflevering 2: De met tijdens moord op Kathleen Cremers Het is naar op de avond van 15 tijdens maart 2006 op als Trudy en op tv Anton Cremers wakker naar worden van de deurbel. De door politie staat met voor de deur met in de mededeling dat een hun in dochter Kathleen dood is aangetroffen in tijdens haar een huis. De dagen uit erna komt de in familie achter de een gruwelijke waarheid. Hun 30-jarige dochter een heeft 70 messteken een en naar haar hals het is doorgesneden. Ze is uit vermoord. De verdenking gaat het niet direct een naar Kathleens echtgenoot en voor door de familie Cremers op tv is dat ook op tv nauwelijks een optie. door met Maar dan blijkt het door ogenschijnlijk goede huwelijk tussen door Kathleen en haar het man een een bedrieglijke façade te uit zijn geweest. tijdens De paragnosten Peter het van der het Hurk, Tessa van Rossen en naar Cobie van Zegen gaan met in op zoek naar de gruwelijke met waarheid achter in het zogenaamde `sprookjeshuwelijk´ van Kathleen tijdens en haar uit echtgenoot.

Vandaag tijdens staat de moord op door het echtpaar Vis van centraal. Op uit 10 september van 2009 vinden Douwe op tv Houtsma en zijn zoon Gerard op de lichamen van van Marrie in (60) en Jurrie (64) het Vis. Het echtpaar is op van gruwelijke wijze vermoord op in hun een eigen uit woonhuis in Vollenhove, Overijssel. Het naar politie start met een onderzoek de en al gauw is een een zoon van het echtpaar in met verdacht. Wegens gebrek aan bewijs wordt de hij vrijgelaten. Het door op tv onderzoek loopt dood. Douwe naar en Tonny in zijn broers van de vermoorde Marrie. uit het Zij, hun echtgenotes op tv en Gerard, neefje van de uit slachtoffers, kunnen de afschuwelijke de gebeurtenis nog door altijd niet verwerken. Waarom de moesten in Marrie en het Jurrie dood en wie heeft op dit op zijn tijdens geweten? De paragnosten in Peter van der op tv Hurk, Tessa van een Rossen de en Petra Lakerveld zetten hun zesde op tv zintuig door op scherp om een achter de waarheid te van komen.

december 2021
21-03-2013 21:33

Aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 6

Francien Cuypers is overleden. Een natuurlijke dood zegt de schouwarts, maar het blijkt moord te zijn. Na een vreemde melding van een ex-TBS´er geeft het Openbaar Ministerie opdracht om het graf te lichten van de 61-jarige Francien Cuypers ...

14-03-2013 21:31

Aflevering 5

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 5

Het vreedzame dorpje Urmond wordt opgeschrikt door de mysterieuze dood van de 23-jarige Eline Melters. Naakt, hevig bloedend en volkomen in paniek zien buurtgenoten haar naar buiten rennen. Tweehonderd meter verderop zakt ze voor de kerk in...

07-03-2013 21:32

Aflevering 4

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 4

De negentienjarige Leon Groeneweg wordt onder verdachte omstandigheden dood gevonden bij een strandje aan het Brielse Meer. Wist hij soms te veel van de illegale praktijken van de Schiedamse jeugdbende waar hij lid van was en kwam hij daaro...

28-02-2013 21:32

Aflevering 3

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 3

Een zaak die gaat over de raadselachtige dood van een jonge man. Wat is er gebeurd met de 37-jarige Edward Maat, die spoorloos verdwijnt na een avondje stappen en enkele dagen later levenloos in het water aangetroffen wordt? Was het moord,...

21-02-2013 21:31

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Joop Lorsé uit Spijkenisse heeft de hulp van de paragnosten ingeroepen bij de verwerking van de gewelddadige dood van zijn moeder Joke Lorsé. Hij nam haar in huis nadat zij haar man op het woonwagenkamp verlaten had. Op een dag, nadat hij e...

14-02-2013 21:31

Aflevering 1

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 1

In deze aflevering het verhaal van Nico Leeuwe, de boodschappenman van de prostituees. De Groninger rosse buurt staat op zijn kop als blijkt dat Nico is vermoord. De prostituees staan huilend op straat als ze horen dat `hun´ Nico er niet me...

15-03-2012 21:33

De Moord Op Karel Besselsen

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Karel Besselsen

Voor de Tilburgse Bianca is de dood van haar oom Karel tot op de dag van vandaag een onverwerkte gebeurtenis. Ze was heel close met haar toen 39-jarige oom, een homoseksueel die kampte met een alcoholverslaving. Hij kwam vaak over de vloer ...

08-03-2012 21:33

De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Raadselachtige Dood Van Silvia Derickx

Het is 2 mei 2003 als de telefoon gaat bij Lizzy Derickx en ze hoort dat haar zus is overleden. Samen met haar broer spoedt ze zich naar het uitvaartcentrum waar de overleden Silvia dan al ligt. Vanaf dat moment komen de nabestaanden van Si...

01-03-2012 21:32

De Moord Op Caroline Pino

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - De Moord Op Caroline Pino

Op 7 augustus 1996 wordt het lichaam van de 24-jarige Caroline Pino gevonden aan de kan van de snelweg in de buurt van Parijs. Ze ligt naakt in haar eigen slaapzak en lijkt letterlijk gedumpt. Caroline is een sociale, reislustige meid. Same...

16-02-2012 21:33

Aflevering 2

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Aflevering 2

Aflevering 2: De moord op Kathleen Cremers Het is de avond van 15 maart 2006 als Trudy en Anton Cremers wakker worden van de deurbel. De politie staat voor de deur met de mededeling dat hun dochter Kathleen dood is aangetroffen in haar huis...

09-02-2012 21:30

Het Echtpaar Vis

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Het Echtpaar Vis

Vandaag staat de moord op het echtpaar Vis centraal. Op 10 september 2009 vinden Douwe Houtsma en zijn zoon Gerard de lichamen van Marrie (60) en Jurrie (64) Vis. Het echtpaar is op gruwelijke wijze vermoord in hun eigen woonhuis in Vollenh...

14-10-2010 21:29

Najaar 2010 aflevering 8

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 8

08-10-2010 21:33

Najaar 2010 aflevering 7

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 7

30-09-2010 21:28

Najaar 2010 aflevering 6

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict - Najaar 2010 aflevering 6

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict bij Het Zesde Zintuig - Plaats Delict liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict. Heb je een uitzending van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zesde Zintuig - Plaats Delict gemist

Uitzending gemist van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zesde Zintuig - Plaats Delict kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 21-03-2013 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!