Programma gemist?

Meer dan dertig uit jaar was door chimpansee Mojo de eenzaam opgesloten en leefde in van op tv spaghetti en cola. In het op opvanghuis van op Stichting Aap wordt hij door voor het eerst het geconfronteerd in met soortgenoten.Meer Meer dan dertig op tv jaar was chimpansee Mojo een eenzaam opgesloten het en leefde op een een dieet van spaghetti op op tv en cola. In het opvanghuis van op tv Stichting naar Aap wordt hij voor van het eerst een geconfronteerd met van soortgenoten. Maar Mojo kan naar niet wennen.Minder

augustus 2021
26-05-2015 22:58

2Doc: Het Chimpansee complex

2Doc: Het Chimpansee complex - 2Doc: Het Chimpansee complex

Meer dan dertig jaar was chimpansee Mojo eenzaam opgesloten en leefde van spaghetti en cola. In het opvanghuis van Stichting Aap wordt hij voor het eerst geconfronteerd met soortgenoten.Meer Meer dan dertig jaar was chimpansee Mojo eenzaam ...

2Doc: Het Chimpansee complex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het Chimpansee complex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het Chimpansee complex bij 2Doc: Het Chimpansee complex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het Chimpansee complex. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Chimpansee complex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het Chimpansee complex gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het Chimpansee complex? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het Chimpansee complex, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Chimpansee complex gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het Chimpansee complex? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het Chimpansee complex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-05-2015 om 22:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!