Programma gemist?

dat op tv was Høken, 40 jaar Normaal,Het het verhaal van de een ruigste Nederlandse band de in ooit. Een band het die het platteland een gezicht en door een identiteit gaf. op tv Met veertig van albums, 350 nummers, 200 in in T-shirtjes en dampende feesttenten met veel tijdens bier.Meer op tv Veertig jaar Normaal. Met een van in zich steeds vernieuwend publiek is de op een band al bijna 40 het jaar springlevend. in Maar de bandleden hebben met inmiddels de AOW-leeftijd bereikt. op tv Een band een in zijn laatste snik? Hoe op lang houden ze de de rock-'n-roll nog een vol? uit Het verhaal op tv van de ruigste Nederlandse op popgroep ooit. Een het band die in het platteland een gezicht en het een een identiteit gaf. Met veertig albums, 350 het nummers, het 200 T-shirtjes de en nog steeds op volle dampende feesttenten met veel uit bier. op tv Maar ook het verhaal de van een band in zijn het laatste op tv jaren, zijn laatste snik, zijn op tv laatste een optredens. Het door permanente gevecht van door zanger Bennie Jolink om op de met met been te blijven. uit Van de terminaal zieke drummer met Jan de Manschot die door roadies een ondersteund het podium op- en met door Bennie ondersteund het er afgedragen moet in worden, terwijl in het publiek met scandeert: 'Jantje een bedankt, Jantje bedankt'.Minder

dat was door Høken, 40 jaar met Normaal,Het de verhaal van de uit ruigste Nederlandse band op tv ooit. Een band die van het platteland op tv een gezicht en een identiteit gaf. naar Met veertig de albums, met 350 nummers, 200 T-shirtjes en dampende op naar feesttenten met veel bier.Meer het Veertig jaar Normaal. met Met een zich een steeds vernieuwend publiek is de op band het al bijna op 40 jaar springlevend. Maar de in bandleden hebben inmiddels naar de AOW-leeftijd met bereikt. Een band op in zijn laatste de snik? Hoe lang houden op tv ze de rock-'n-roll nog de vol? Het verhaal uit van door de ruigste tijdens Nederlandse popgroep ooit. naar Een band die het platteland een van gezicht en het een identiteit met gaf. Met veertig albums, de 350 nummers, tijdens 200 T-shirtjes en in nog steeds volle dampende feesttenten naar met het veel bier. de Maar ook het verhaal van een het band in op zijn laatste jaren, zijn met laatste snik, zijn een laatste optredens. Het een permanente gevecht met van zanger in Bennie Jolink om op de van been te van blijven. Van de terminaal in zieke drummer tijdens Jan Manschot die door het roadies ondersteund het door podium door op- en naar door Bennie ondersteund er afgedragen moet op tv worden, terwijl in het publiek scandeert: een 'Jantje bedankt, Jantje naar bedankt'.Minder

mei 2021
22-05-2016 22:45

Ja

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal - Ja

dat was Høken, 40 jaar Normaal,Het verhaal van de ruigste Nederlandse band ooit. Een band die het platteland een gezicht en een identiteit gaf. Met veertig albums, 350 nummers, 200 T-shirtjes en dampende feesttenten met veel bier.Meer Veert...

27-05-2015 21:20

Ja

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal - Ja

dat was Høken, 40 jaar Normaal,Het verhaal van de ruigste Nederlandse band ooit. Een band die het platteland een gezicht en een identiteit gaf. Met veertig albums, 350 nummers, 200 T-shirtjes en dampende feesttenten met veel bier.Meer Veert...

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal bij Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal. Heb je een uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist

Uitzending gemist van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal? Hier kun je alle uitzendingen van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-05-2016 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!