Programma gemist?

dat het was Høken, 40 jaar op tv Normaal,Het uit verhaal van de ruigste Nederlandse band van ooit. een Een band met die het platteland een een gezicht en een met identiteit gaf. Met veertig op albums, 350 op nummers, 200 T-shirtjes en dampende op tv feesttenten met naar veel bier.Meer in Veertig jaar Normaal. Met een op tv tijdens zich steeds vernieuwend de publiek is de band al met bijna 40 met jaar springlevend. op Maar de bandleden het hebben inmiddels de AOW-leeftijd bereikt. naar Een band in zijn de laatste op tv snik? Hoe lang houden een ze de rock-'n-roll met nog vol? Het het verhaal door van de ruigste van Nederlandse popgroep ooit. het Een band die het platteland een door in gezicht en een identiteit gaf. Met naar naar veertig albums, 350 nummers, naar 200 T-shirtjes en uit nog steeds volle dampende naar feesttenten met met veel bier. met Maar ook het verhaal van met een met band in zijn laatste de jaren, zijn laatste op tv snik, zijn op tv laatste optredens. Het permanente door gevecht van zanger tijdens Bennie Jolink om op op tv de been te blijven. de in Van de terminaal door zieke drummer Jan Manschot die het door roadies ondersteund op het podium op- en de een door Bennie ondersteund met er afgedragen moet worden, terwijl het tijdens publiek tijdens scandeert: 'Jantje bedankt, Jantje naar bedankt'.Minder

dat was uit Høken, 40 jaar van Normaal,Het verhaal van van de door ruigste Nederlandse band ooit. met Een band tijdens die het platteland in een gezicht en een identiteit gaf. uit Met veertig van albums, 350 nummers, naar 200 T-shirtjes en dampende van feesttenten met veel in bier.Meer Veertig naar jaar Normaal. Met met een zich steeds met vernieuwend publiek is van de een band al bijna 40 jaar uit springlevend. Maar de bandleden de hebben inmiddels de van AOW-leeftijd bereikt. tijdens Een band in zijn door laatste in snik? Hoe een lang houden ze de van rock-'n-roll nog vol? Het uit verhaal van de naar ruigste Nederlandse popgroep het ooit. Een band van die het platteland een uit gezicht en van een identiteit gaf. Met tijdens veertig de albums, 350 nummers, 200 van T-shirtjes op tv en nog steeds door volle dampende feesttenten met veel tijdens bier. Maar het ook het verhaal naar van een een band in zijn laatste jaren, op tv zijn laatste snik, het zijn op tv laatste optredens. Het permanente gevecht een van tijdens zanger Bennie Jolink op tv om op de been te blijven. in Van de terminaal tijdens zieke van drummer Jan het Manschot die door roadies in ondersteund het podium op- en op door een Bennie ondersteund er in afgedragen moet worden, terwijl het uit publiek scandeert: 'Jantje naar bedankt, een Jantje bedankt'.Minder

september 2020
22-05-2016 22:45

Ja

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal - Ja

dat was Høken, 40 jaar Normaal,Het verhaal van de ruigste Nederlandse band ooit. Een band die het platteland een gezicht en een identiteit gaf. Met veertig albums, 350 nummers, 200 T-shirtjes en dampende feesttenten met veel bier.Meer Veert...

27-05-2015 21:20

Ja

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal - Ja

dat was Høken, 40 jaar Normaal,Het verhaal van de ruigste Nederlandse band ooit. Een band die het platteland een gezicht en een identiteit gaf. Met veertig albums, 350 nummers, 200 T-shirtjes en dampende feesttenten met veel bier.Meer Veert...

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal bij Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal. Heb je een uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist

Uitzending gemist van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal? Hier kun je alle uitzendingen van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-05-2016 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!