Programma gemist?

dat was uit Høken, 40 jaar Normaal,Het een verhaal van het de ruigste door Nederlandse band ooit. het Een band die door het platteland een gezicht en met een identiteit de gaf. Met uit veertig albums, 350 door nummers, 200 T-shirtjes en op dampende feesttenten met met veel bier.Meer Veertig met jaar Normaal. Met uit een op zich steeds vernieuwend publiek is de op tv band al uit bijna 40 met jaar springlevend. Maar de het bandleden hebben inmiddels de in met AOW-leeftijd bereikt. Een band in een zijn laatste snik? Hoe naar lang met houden ze de van rock-'n-roll nog door vol? Het verhaal van de ruigste uit Nederlandse popgroep ooit. op Een band die naar het platteland een het naar gezicht en een in identiteit gaf. Met veertig met albums, 350 nummers, 200 van T-shirtjes en nog steeds in volle dampende naar feesttenten met veel bier. met Maar een ook het door verhaal van een band in in zijn laatste jaren, met zijn laatste in snik, zijn laatste optredens. van Het permanente uit gevecht van van zanger Bennie Jolink om op het de been te blijven. uit Van de terminaal door de zieke drummer Jan Manschot die door tijdens roadies ondersteund op het podium op- en op door Bennie het ondersteund op tv er afgedragen moet worden, terwijl het met het publiek scandeert: 'Jantje bedankt, Jantje de bedankt'.Minder

dat een was Høken, 40 de jaar Normaal,Het verhaal van de een ruigste tijdens Nederlandse band ooit. Een band de een die het platteland een gezicht de en tijdens een identiteit gaf. Met veertig albums, uit 350 tijdens nummers, 200 T-shirtjes en dampende uit door feesttenten met veel bier.Meer Veertig jaar met op tv Normaal. Met een zich uit steeds vernieuwend publiek op tv is de band al bijna van 40 jaar springlevend. met Maar de door bandleden met hebben inmiddels de AOW-leeftijd met bereikt. Een band in zijn van laatste snik? tijdens Hoe lang houden ze met de rock-'n-roll het nog vol? Het verhaal op van de ruigste de de Nederlandse popgroep ooit. Een band die een het platteland naar een de gezicht en een identiteit gaf. Met uit veertig in albums, 350 nummers, 200 T-shirtjes op tv en nog met steeds volle dampende feesttenten een met met veel bier. Maar door ook het verhaal van van een band in het zijn laatste jaren, zijn de laatste uit snik, zijn laatste met optredens. Het in permanente gevecht van zanger Bennie Jolink op tv naar om op de been te blijven. in Van de op tv terminaal zieke naar drummer Jan Manschot die met door roadies ondersteund het naar podium op op- en door van Bennie ondersteund er afgedragen de moet worden, terwijl op tv het publiek scandeert: 'Jantje de bedankt, Jantje met bedankt'.Minder

september 2021
22-05-2016 22:45

Ja

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal - Ja

dat was Høken, 40 jaar Normaal,Het verhaal van de ruigste Nederlandse band ooit. Een band die het platteland een gezicht en een identiteit gaf. Met veertig albums, 350 nummers, 200 T-shirtjes en dampende feesttenten met veel bier.Meer Veert...

27-05-2015 21:20

Ja

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal - Ja

dat was Høken, 40 jaar Normaal,Het verhaal van de ruigste Nederlandse band ooit. Een band die het platteland een gezicht en een identiteit gaf. Met veertig albums, 350 nummers, 200 T-shirtjes en dampende feesttenten met veel bier.Meer Veert...

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal bij Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal. Heb je een uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist

Uitzending gemist van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal? Hier kun je alle uitzendingen van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-05-2016 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!