Programma gemist?

dat was het Høken, 40 een jaar Normaal,Het tijdens verhaal van de naar ruigste Nederlandse band ooit. Een band met die het platteland in een de gezicht en een identiteit op gaf. Met een veertig albums, op tv 350 nummers, 200 T-shirtjes en dampende door feesttenten op tv met veel bier.Meer Veertig naar jaar Normaal. Met een op tv zich tijdens steeds vernieuwend publiek een is de band door al bijna 40 jaar een springlevend. tijdens Maar de bandleden hebben in inmiddels de AOW-leeftijd bereikt. het Een band in uit zijn laatste met snik? Hoe lang houden tijdens ze het de rock-'n-roll nog vol? Het de verhaal van met de ruigste Nederlandse popgroep ooit. met Een band die uit het platteland een op tv gezicht de en een naar identiteit gaf. Met veertig op tv albums, 350 nummers, 200 van T-shirtjes en nog steeds door op volle dampende feesttenten met veel een bier. Maar ook in het verhaal op van een band in naar zijn laatste jaren, zijn tijdens laatste het snik, zijn laatste optredens. Het de permanente gevecht de van naar zanger Bennie Jolink om op de op tv door been te blijven. van Van de terminaal zieke het drummer Jan Manschot op tv die door roadies ondersteund in het het podium op- en van door Bennie ondersteund in er afgedragen moet uit worden, terwijl het tijdens publiek scandeert: 'Jantje bedankt, Jantje door bedankt'.Minder

dat was tijdens Høken, met 40 jaar Normaal,Het het verhaal van de naar ruigste Nederlandse band ooit. Een band het die het platteland met een tijdens gezicht en een een identiteit gaf. Met veertig albums, van op 350 nummers, 200 in T-shirtjes en dampende feesttenten van met veel van bier.Meer Veertig jaar Normaal. Met door een zich op steeds vernieuwend in publiek is de band door al bijna 40 tijdens jaar springlevend. Maar de uit bandleden hebben inmiddels van de AOW-leeftijd op tv bereikt. Een band in zijn op tv laatste snik? het Hoe lang houden ze op met de rock-'n-roll nog door vol? Het verhaal van de een ruigste Nederlandse popgroep ooit. een Een naar band die op het platteland een tijdens gezicht en een identiteit tijdens gaf. Met veertig tijdens albums, 350 nummers, 200 T-shirtjes met en nog met steeds volle dampende feesttenten door met door veel bier. Maar uit ook het verhaal een van een band in de zijn laatste jaren, op tv zijn op tv laatste snik, zijn laatste optredens. door Het permanente gevecht van tijdens op tv zanger Bennie Jolink om op de naar been te met blijven. Van van de terminaal zieke drummer Jan naar Manschot die het door roadies met ondersteund het door podium op- en door Bennie met ondersteund er tijdens afgedragen moet worden, met terwijl het de publiek scandeert: 'Jantje bedankt, Jantje van bedankt'.Minder

oktober 2019
22-05-2016 22:45

Ja

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal - Ja

dat was Høken, 40 jaar Normaal,Het verhaal van de ruigste Nederlandse band ooit. Een band die het platteland een gezicht en een identiteit gaf. Met veertig albums, 350 nummers, 200 T-shirtjes en dampende feesttenten met veel bier.Meer Veert...

27-05-2015 21:20

Ja

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal - Ja

dat was Høken, 40 jaar Normaal,Het verhaal van de ruigste Nederlandse band ooit. Een band die het platteland een gezicht en een identiteit gaf. Met veertig albums, 350 nummers, 200 T-shirtjes en dampende feesttenten met veel bier.Meer Veert...

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal bij Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal. Heb je een uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist

Uitzending gemist van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal? Hier kun je alle uitzendingen van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-05-2016 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!