Programma gemist?

dat de was Høken, 40 jaar Normaal,Het op tv verhaal van de door uit ruigste Nederlandse band ooit. Een tijdens band het die het platteland een gezicht tijdens en een door identiteit gaf. Met veertig de albums, 350 nummers, 200 op T-shirtjes en de dampende feesttenten met veel in tijdens bier.Meer Veertig jaar Normaal. Met een uit naar zich steeds vernieuwend publiek is tijdens de band al met bijna 40 jaar een springlevend. het Maar de bandleden hebben naar inmiddels de naar AOW-leeftijd bereikt. Een band in zijn een met laatste snik? Hoe de lang houden ze de rock-'n-roll tijdens nog vol? Het verhaal tijdens het van de ruigste Nederlandse popgroep op ooit. op tv Een band die uit het platteland een op gezicht en een identiteit gaf. de Met door veertig albums, 350 nummers, door 200 T-shirtjes van en nog steeds volle dampende feesttenten op tv door met veel bier. het Maar ook het verhaal van door een band tijdens in zijn op laatste jaren, zijn laatste snik, van zijn laatste optredens. Het door permanente op tv gevecht van de zanger Bennie Jolink tijdens om op de in been te blijven. Van de van terminaal zieke door drummer Jan Manschot die met door roadies ondersteund een het podium op- en met door Bennie tijdens ondersteund een er afgedragen moet worden, terwijl naar het publiek door scandeert: 'Jantje bedankt, Jantje tijdens bedankt'.Minder

dat uit was Høken, 40 jaar door Normaal,Het verhaal op van de de ruigste Nederlandse band ooit. Een band op die het uit platteland een gezicht en naar op tv een identiteit gaf. Met in veertig albums, 350 nummers, naar 200 T-shirtjes en dampende door met feesttenten met veel bier.Meer Veertig jaar door Normaal. Met op tv een zich steeds vernieuwend op publiek is de een band een al bijna op 40 jaar springlevend. Maar de naar bandleden met hebben inmiddels de AOW-leeftijd bereikt. Een van op band in zijn laatste snik? naar Hoe lang houden ze tijdens de rock-'n-roll de nog vol? Het verhaal uit van de ruigste op Nederlandse het popgroep ooit. tijdens Een band die het platteland een uit gezicht en een een identiteit gaf. een Met in veertig albums, 350 een nummers, 200 T-shirtjes en nog een steeds volle de dampende feesttenten met veel een bier. met Maar ook het verhaal van een een uit band in zijn laatste jaren, zijn in laatste snik, met zijn laatste optredens. Het uit permanente gevecht van door zanger Bennie naar Jolink om op op de been te blijven. door Van de terminaal met zieke drummer op Jan Manschot op tv die door het roadies ondersteund het met podium op- en door Bennie tijdens ondersteund er in afgedragen moet worden, terwijl een het publiek door scandeert: 'Jantje door bedankt, Jantje bedankt'.Minder

januari 2021
22-05-2016 22:45

Ja

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal - Ja

dat was Høken, 40 jaar Normaal,Het verhaal van de ruigste Nederlandse band ooit. Een band die het platteland een gezicht en een identiteit gaf. Met veertig albums, 350 nummers, 200 T-shirtjes en dampende feesttenten met veel bier.Meer Veert...

27-05-2015 21:20

Ja

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal - Ja

dat was Høken, 40 jaar Normaal,Het verhaal van de ruigste Nederlandse band ooit. Een band die het platteland een gezicht en een identiteit gaf. Met veertig albums, 350 nummers, 200 T-shirtjes en dampende feesttenten met veel bier.Meer Veert...

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal bij Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal. Heb je een uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist

Uitzending gemist van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal? Hier kun je alle uitzendingen van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-05-2016 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!