Programma gemist?

dat de was Høken, 40 jaar op Normaal,Het verhaal van door de ruigste Nederlandse band de ooit. Een naar band die het platteland tijdens met een gezicht en een tijdens identiteit gaf. Met door veertig albums, van 350 nummers, 200 T-shirtjes en op dampende feesttenten met veel in bier.Meer Veertig met jaar door Normaal. Met een tijdens zich steeds vernieuwend publiek is de door in band al bijna 40 jaar uit springlevend. Maar de een bandleden hebben inmiddels de een AOW-leeftijd bereikt. met Een band uit in zijn laatste snik? naar Hoe met lang houden ze de rock-'n-roll door nog vol? Het uit verhaal van met de ruigste Nederlandse popgroep ooit. uit een Een band die het platteland een een gezicht en de een identiteit op tv gaf. Met veertig het albums, 350 uit nummers, 200 T-shirtjes en nog steeds het op tv volle dampende feesttenten met veel op bier. van Maar ook het naar verhaal van een band in de zijn laatste jaren, de zijn laatste snik, zijn door laatste optredens. Het door permanente gevecht van op zanger Bennie naar Jolink om door op de been te blijven. door Van de terminaal door zieke drummer tijdens Jan Manschot door die door roadies het ondersteund het podium op- het en de door Bennie ondersteund er het afgedragen moet worden, tijdens terwijl het van publiek scandeert: 'Jantje bedankt, Jantje uit bedankt'.Minder

dat naar was Høken, 40 jaar Normaal,Het het verhaal van op tv de ruigste Nederlandse band uit naar ooit. Een band die het van platteland een gezicht en in een identiteit gaf. uit Met veertig het albums, 350 naar nummers, 200 T-shirtjes in en dampende op feesttenten met veel bier.Meer Veertig jaar met een Normaal. Met een zich steeds vernieuwend op publiek tijdens is de band al bijna op tv op tv 40 jaar springlevend. uit Maar de bandleden hebben naar inmiddels de AOW-leeftijd bereikt. Een tijdens band uit in zijn tijdens laatste snik? Hoe de lang houden ze met de rock-'n-roll nog tijdens vol? Het verhaal van de ruigste op tv Nederlandse op tv popgroep ooit. Een band die in het platteland een de gezicht en een op tv identiteit tijdens gaf. Met veertig albums, 350 tijdens nummers, op 200 T-shirtjes uit en nog steeds het volle dampende feesttenten met op veel bier. Maar de ook het verhaal van in een band in zijn een laatste jaren, de zijn laatste snik, met zijn laatste het optredens. Het permanente uit gevecht van zanger Bennie Jolink naar om op de een been te naar blijven. Van naar de terminaal zieke de drummer Jan Manschot uit die door roadies ondersteund uit het podium op- naar en door de Bennie ondersteund er afgedragen moet op worden, terwijl op het publiek scandeert: een 'Jantje met bedankt, Jantje bedankt'.Minder

mei 2020
22-05-2016 22:45

Ja

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal - Ja

dat was Høken, 40 jaar Normaal,Het verhaal van de ruigste Nederlandse band ooit. Een band die het platteland een gezicht en een identiteit gaf. Met veertig albums, 350 nummers, 200 T-shirtjes en dampende feesttenten met veel bier.Meer Veert...

27-05-2015 21:20

Ja

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal - Ja

dat was Høken, 40 jaar Normaal,Het verhaal van de ruigste Nederlandse band ooit. Een band die het platteland een gezicht en een identiteit gaf. Met veertig albums, 350 nummers, 200 T-shirtjes en dampende feesttenten met veel bier.Meer Veert...

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal bij Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal. Heb je een uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist

Uitzending gemist van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal? Hier kun je alle uitzendingen van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-05-2016 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!