Programma gemist?

dat een was Høken, 40 jaar op tv Normaal,Het verhaal van de door ruigste Nederlandse band uit ooit. in Een band die het op platteland een op gezicht en in een identiteit gaf. Met veertig albums, de 350 nummers, een 200 T-shirtjes en dampende door feesttenten op met veel bier.Meer op tv Veertig jaar Normaal. Met een het een zich steeds vernieuwend publiek is van de band al bijna door 40 met jaar springlevend. Maar de bandleden naar hebben inmiddels tijdens de met AOW-leeftijd bereikt. Een band in op tv zijn laatste van snik? Hoe lang op houden ze de rock-'n-roll nog het op tv vol? Het verhaal van tijdens de ruigste Nederlandse popgroep ooit. op Een met band die het platteland een van in gezicht en een identiteit gaf. naar Met veertig albums, 350 op tv nummers, 200 T-shirtjes op en op tv nog steeds volle dampende door feesttenten met veel bier. uit Maar ook een het verhaal van het een band in naar zijn in laatste jaren, zijn laatste in snik, zijn laatste optredens. Het door door permanente gevecht van zanger met Bennie Jolink om op de de been door te blijven. Van de een terminaal zieke de drummer Jan Manschot die op tv door roadies ondersteund uit het podium op- en met door het Bennie ondersteund naar er afgedragen moet worden, terwijl door het publiek op scandeert: 'Jantje een bedankt, Jantje bedankt'.Minder

dat was Høken, op het 40 jaar Normaal,Het verhaal op van de ruigste Nederlandse band tijdens ooit. Een band de in die het platteland tijdens een gezicht en een identiteit op tv gaf. Met het veertig albums, 350 nummers, 200 van T-shirtjes en dampende van met feesttenten met veel bier.Meer het Veertig jaar Normaal. Met een een zich op steeds vernieuwend uit publiek is de band al het bijna tijdens 40 jaar springlevend. Maar met de bandleden hebben inmiddels de met op tv AOW-leeftijd bereikt. Een band in zijn op naar laatste snik? Hoe van lang houden ze de rock-'n-roll nog in vol? tijdens Het verhaal van door de ruigste Nederlandse een popgroep ooit. Een band die van van het platteland een gezicht een en een de identiteit gaf. Met veertig albums, door 350 nummers, uit 200 T-shirtjes en door nog steeds door volle dampende feesttenten met veel bier. met Maar ook het van verhaal van op een band tijdens in zijn laatste jaren, naar zijn een laatste snik, zijn het laatste optredens. Het permanente gevecht tijdens van zanger Bennie Jolink de om op een de been op tv te blijven. Van de met terminaal zieke drummer uit Jan Manschot uit die door roadies ondersteund op het door podium op- en door de Bennie ondersteund er uit afgedragen moet worden, terwijl op tv het publiek scandeert: 'Jantje met bedankt, in Jantje bedankt'.Minder

november 2021
22-05-2016 22:45

Ja

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal - Ja

dat was Høken, 40 jaar Normaal,Het verhaal van de ruigste Nederlandse band ooit. Een band die het platteland een gezicht en een identiteit gaf. Met veertig albums, 350 nummers, 200 T-shirtjes en dampende feesttenten met veel bier.Meer Veert...

27-05-2015 21:20

Ja

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal - Ja

dat was Høken, 40 jaar Normaal,Het verhaal van de ruigste Nederlandse band ooit. Een band die het platteland een gezicht en een identiteit gaf. Met veertig albums, 350 nummers, 200 T-shirtjes en dampende feesttenten met veel bier.Meer Veert...

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal bij Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal. Heb je een uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist

Uitzending gemist van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal? Hier kun je alle uitzendingen van Ja, dat was Høken, 40 jaar Normaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-05-2016 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!