Programma gemist?

250 jaar in geleden van voer ontdekkingsreiziger James Cook het met zijn schip de de Endeavour van naar de Stille het Zuidzee. Een college over het de ontberingen van zeereizen in de de 18e eeuw, het over moed op en het over het onschatbare in wetenschappelijke belang van de tocht. In op van Australie en Nieuw Zeeland wordt de bij de reis van een naar de Endeavour uitgebreid stilgestaan en DWDD op een doet aan de hand van met meesterverteller Diederik van tijdens Vleuten tijdens mee.

Femke het van der Laan op houdt een pleidooi op voor verdriet. Na het overlijden de van haar man, tijdens burgemeester het van Amsterdam op tv Eberhard van der Laan, leerde zij een een een nieuw, diep soort verdriet kennen. tijdens Ze schreef op er columns over met in het Parool uit en kwam in tijdens het schrijven op tot de conclusie het dat er in onze naar samenleving niet genoeg het ruimte is voor van rouw en pijn. op Haar boodschap: de heb in godsnaam verdriet. In door dit college deelt op tv op ze de lessen van tijdens haar verdriet.

Voortbordurend op naar zijn korte colleges in naar op tv DWDD komt Waylon met een Summerschool de op over de Outlaws het in de countrymuziek. Met de in sterke met verhalen die aan de basis van een deze muziek tijdens staan. tijdens Denk gevangenissen, helikopters, drank en drugs, van maar ook veel, de heel veel de mooie muziek. Johnny met Cash, Kris Kristofferson, in Merle Haggard uit en uiteraard Waylon Jennings. Met met een gitaar naar op schoot op eert Waylon de vrijbuiters en op vrijheidsstrijders van op de Amerikaanse door gitaarmuziek, die Nashville en de een Amerikaanse muziekgeschiedenis de voor altijd zouden in veranderen met door zich niet altijd op even netjes aan een de regels te op houden.

Als we willen het weten waar van wij Nederlanders het eigenlijk vandaan komen, op tv dan moeten we naar beginnen bij de Bourgondiërs, onze het het werkelijke aartsvaders. En tijdens de uitdrukking 'leven als een in Bourgondiër' komt naar niet uit de lucht tijdens vallen, want van feesten een hadden de met Bourgondiërs flink het verstand. Bart Van door Loo neemt ons op tv mee naar tijdens de Lage Landen in de uit Middeleeuwen (1369-1467) en vertelt op tv ons over de op tv extravagante tijdens banketten, uitgekiende huwelijkspolitiek en nobele uit de ridders. Wat werd tijdens er geserveerd, was er de ook muziek, wat van waren de regels naar van het riddertoernooi? door Party like naar it's 1454.

Claudia de Breij een geeft het een aanzet tot haar definitieve door canon een van het van Nederlandse Lied. Claudia de Breij geeft tijdens een aanzet uit tot haar definitieve op tv canon van het op tv Nederlandse Lied. Van Willeke uit Alberti tot tijdens Typhoon.

Claudia met de Breij geeft op tv een aanzet tot van haar definitieve tijdens canon van het Nederlandse Lied.Meer Claudia van de in Breij geeft een naar aanzet tot uit haar definitieve canon van het uit Nederlandse Lied. Van tijdens Willeke Alberti tot de Typhoon.Minder

Twan Huys neemt naar ons mee in van de rijke geschiedenis het van de uit Clintons en blikt door vooruit op de campagne naar van naar Hillary.

september 2021
04-07-2019 20:40

Diederik van Vleuten - De reis van de Endeavour

DWDD Summerschool - Diederik van Vleuten - De reis van de Endeavour

250 jaar geleden voer ontdekkingsreiziger James Cook met zijn schip de Endeavour naar de Stille Zuidzee. Een college over de ontberingen van zeereizen in de 18e eeuw, over moed en over het onschatbare wetenschappelijke belang van de tocht. ...

27-06-2019 20:35

Femke van der Laan - Pleidooi voor verdriet

DWDD Summerschool - Femke van der Laan - Pleidooi voor verdriet

Femke van der Laan houdt een pleidooi voor verdriet. Na het overlijden van haar man, burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan, leerde zij een nieuw, diep soort verdriet kennen. Ze schreef er columns over in het Parool en kwam tijden...

20-06-2019 20:35

Waylon - Outlaw Country Legends

DWDD Summerschool - Waylon - Outlaw Country Legends

Voortbordurend op zijn korte colleges in DWDD komt Waylon met een Summerschool over de Outlaws in de countrymuziek. Met de sterke verhalen die aan de basis van deze muziek staan. Denk gevangenissen, helikopters, drank en drugs, maar ook vee...

13-06-2019 20:40

Bart van Loo - Leven als een Bourgondier

DWDD Summerschool - Bart van Loo - Leven als een Bourgondier

Als we willen weten waar wij Nederlanders eigenlijk vandaan komen, dan moeten we beginnen bij de Bourgondiërs, onze werkelijke aartsvaders. En de uitdrukking 'leven als een Bourgondiër' komt niet uit de lucht vallen, want van feesten hadden...

25-12-2016 14:35

Het Nederlandse Lied

DWDD Summerschool - Het Nederlandse Lied

Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Van Willeke Alberti tot Typhoon.

04-08-2016 20:30

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD Summerschool, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Kijk deze dan hier terug!

19-06-2016 17:20

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied.Meer Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Van Willeke Alberti tot Typhoon.Minder

28-05-2015 20:30

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Twan Huys neemt ons mee in de rijke geschiedenis van de Clintons en blikt vooruit op de campagne van Hillary.

DWDD Summerschool gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD Summerschool de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD Summerschool bij DWDD Summerschool liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD Summerschool. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD Summerschool gemist

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD Summerschool, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD Summerschool kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!