Programma gemist?

250 jaar geleden een voer ontdekkingsreiziger op James Cook met van zijn schip de tijdens Endeavour naar naar de Stille op tv Zuidzee. Een college naar over de ontberingen van zeereizen het in in de 18e eeuw, over tijdens moed en over het naar onschatbare wetenschappelijke belang van door de door tocht. In in Australie en Nieuw Zeeland wordt tijdens bij de reis tijdens van de Endeavour door uitgebreid op stilgestaan en DWDD doet door aan de hand de van meesterverteller op tv Diederik van Vleuten op mee.

Femke van met der Laan houdt een uit uit pleidooi voor verdriet. Na het overlijden uit van haar het man, burgemeester het van Amsterdam Eberhard van een der Laan, op tv leerde zij een met nieuw, diep soort op verdriet kennen. Ze schreef op tv er columns op tv over in het van Parool en de kwam tijdens het schrijven van tot de conclusie dat de er in onze in samenleving van niet genoeg ruimte is voor op rouw en pijn. Haar op tv boodschap: tijdens heb in godsnaam verdriet. In tijdens met dit college deelt ze van de lessen uit van haar verdriet.

Voortbordurend op met zijn korte colleges in in DWDD van komt Waylon met een het Summerschool over op de Outlaws met in de countrymuziek. Met de een sterke verhalen die een aan de op basis van deze muziek tijdens staan. door Denk gevangenissen, helikopters, drank en drugs, van maar ook de veel, heel veel mooie uit muziek. Johnny Cash, een Kris de Kristofferson, Merle Haggard en op uiteraard Waylon uit Jennings. Met een gitaar met op schoot uit eert Waylon de vrijbuiters op en vrijheidsstrijders van uit de Amerikaanse gitaarmuziek, naar die Nashville en de de Amerikaanse op muziekgeschiedenis voor altijd naar zouden veranderen door zich op tv niet in altijd even netjes het aan de regels te met houden.

Als we door willen weten waar naar wij met Nederlanders eigenlijk vandaan op tv komen, dan moeten we beginnen in bij de Bourgondiërs, door onze werkelijke een aartsvaders. En van de uitdrukking 'leven als een door Bourgondiër' komt niet in uit de lucht vallen, een want op tv van feesten hadden de Bourgondiërs van door flink verstand. Bart de Van Loo neemt ons mee naar een met de Lage Landen in de de Middeleeuwen (1369-1467) en vertelt uit ons uit over de extravagante banketten, uitgekiende op huwelijkspolitiek door en nobele uit ridders. Wat werd er naar geserveerd, was er ook muziek, tijdens wat waren de het regels van het het riddertoernooi? Party naar like op it's 1454.

Claudia de de Breij geeft een aanzet uit tot haar een definitieve canon van het tijdens Nederlandse met Lied. Claudia de Breij van geeft een aanzet tot tijdens met haar definitieve canon van het Nederlandse tijdens Lied. Van Willeke op tv Alberti tot tijdens Typhoon.

Claudia de Breij door geeft een een aanzet tot haar definitieve in canon uit van het Nederlandse de Lied.Meer Claudia door de Breij geeft een aanzet tot het haar definitieve uit canon naar van het Nederlandse Lied. tijdens Van Willeke Alberti tot in Typhoon.Minder

Twan Huys op neemt ons mee in tijdens de rijke op geschiedenis van het de Clintons en blikt vooruit een op de campagne tijdens van naar Hillary.

juni 2020
04-07-2019 20:40

Diederik van Vleuten - De reis van de Endeavour

DWDD Summerschool - Diederik van Vleuten - De reis van de Endeavour

250 jaar geleden voer ontdekkingsreiziger James Cook met zijn schip de Endeavour naar de Stille Zuidzee. Een college over de ontberingen van zeereizen in de 18e eeuw, over moed en over het onschatbare wetenschappelijke belang van de tocht. ...

27-06-2019 20:35

Femke van der Laan - Pleidooi voor verdriet

DWDD Summerschool - Femke van der Laan - Pleidooi voor verdriet

Femke van der Laan houdt een pleidooi voor verdriet. Na het overlijden van haar man, burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan, leerde zij een nieuw, diep soort verdriet kennen. Ze schreef er columns over in het Parool en kwam tijden...

20-06-2019 20:35

Waylon - Outlaw Country Legends

DWDD Summerschool - Waylon - Outlaw Country Legends

Voortbordurend op zijn korte colleges in DWDD komt Waylon met een Summerschool over de Outlaws in de countrymuziek. Met de sterke verhalen die aan de basis van deze muziek staan. Denk gevangenissen, helikopters, drank en drugs, maar ook vee...

13-06-2019 20:40

Bart van Loo - Leven als een Bourgondier

DWDD Summerschool - Bart van Loo - Leven als een Bourgondier

Als we willen weten waar wij Nederlanders eigenlijk vandaan komen, dan moeten we beginnen bij de Bourgondiërs, onze werkelijke aartsvaders. En de uitdrukking 'leven als een Bourgondiër' komt niet uit de lucht vallen, want van feesten hadden...

25-12-2016 14:35

Het Nederlandse Lied

DWDD Summerschool - Het Nederlandse Lied

Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Van Willeke Alberti tot Typhoon.

04-08-2016 20:30

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD Summerschool, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Kijk deze dan hier terug!

19-06-2016 17:20

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied.Meer Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Van Willeke Alberti tot Typhoon.Minder

28-05-2015 20:30

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Twan Huys neemt ons mee in de rijke geschiedenis van de Clintons en blikt vooruit op de campagne van Hillary.

DWDD Summerschool gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD Summerschool de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD Summerschool bij DWDD Summerschool liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD Summerschool. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD Summerschool gemist

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD Summerschool, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD Summerschool kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!