Programma gemist?

250 jaar geleden met een voer ontdekkingsreiziger James Cook met zijn in naar schip de Endeavour naar de Stille naar op Zuidzee. Een college over de van ontberingen het van zeereizen in met de 18e eeuw, over moed en het over het door onschatbare een wetenschappelijke belang van de door tocht. In Australie en Nieuw met Zeeland in wordt bij de reis van de de in Endeavour uitgebreid met stilgestaan en DWDD in doet aan de hand naar van meesterverteller Diederik van op Vleuten naar mee.

Femke het van der Laan houdt naar een pleidooi naar voor verdriet. op tv Na het overlijden van met haar man, een burgemeester van Amsterdam de Eberhard van der het Laan, leerde zij naar een nieuw, diep een soort verdriet kennen. Ze uit schreef er uit columns over in op het Parool en in kwam tijdens het de schrijven tot de door conclusie dat er in onze samenleving door niet genoeg in ruimte is op tv voor rouw een en pijn. Haar naar boodschap: heb in godsnaam verdriet. In door het dit college deelt ze de lessen de van haar op verdriet.

Voortbordurend op naar zijn van korte colleges in DWDD komt Waylon naar met van een Summerschool over tijdens de Outlaws in de countrymuziek. de Met de sterke op tv verhalen die aan op de van basis van de deze muziek staan. Denk gevangenissen, helikopters, met drank op en drugs, het maar ook veel, heel veel mooie op tv muziek. Johnny door Cash, Kris door Kristofferson, Merle tijdens Haggard en uiteraard Waylon Jennings. Met in op een gitaar op schoot eert tijdens Waylon de vrijbuiters uit en in vrijheidsstrijders van de een Amerikaanse gitaarmuziek, die Nashville naar en de Amerikaanse door muziekgeschiedenis voor altijd zouden tijdens veranderen door een zich niet de altijd even netjes aan de regels de te door houden.

Als op we willen weten waar op wij Nederlanders eigenlijk tijdens vandaan komen, dan moeten tijdens we beginnen naar bij op tv de Bourgondiërs, onze werkelijke een aartsvaders. En de uitdrukking 'leven in door als een Bourgondiër' komt niet in uit de lucht vallen, de van want van feesten hadden de in Bourgondiërs flink met verstand. Bart Van Loo neemt de ons uit mee naar het de Lage Landen in een de Middeleeuwen (1369-1467) en vertelt door ons over de naar extravagante banketten, uitgekiende een huwelijkspolitiek tijdens en nobele ridders. Wat werd door er geserveerd, was uit op er ook muziek, wat waren een de op regels van het riddertoernooi? Party in like it's op tv 1454.

Claudia de Breij een geeft op een aanzet tot haar definitieve op tv canon op tv van het Nederlandse tijdens Lied. Claudia de Breij geeft uit een aanzet een tot haar door definitieve canon van het tijdens Nederlandse Lied. Van Willeke een Alberti tot een Typhoon.

Claudia het de Breij geeft een aanzet in tot haar definitieve uit in canon van het Nederlandse Lied.Meer door Claudia de Breij geeft op tv een aanzet het tot haar een definitieve canon van het met Nederlandse Lied. een Van Willeke Alberti tot het Typhoon.Minder

Twan Huys neemt van ons mee van in de tijdens rijke geschiedenis van uit de Clintons en naar blikt vooruit op de campagne door van door Hillary.

januari 2021
04-07-2019 20:40

Diederik van Vleuten - De reis van de Endeavour

DWDD Summerschool - Diederik van Vleuten - De reis van de Endeavour

250 jaar geleden voer ontdekkingsreiziger James Cook met zijn schip de Endeavour naar de Stille Zuidzee. Een college over de ontberingen van zeereizen in de 18e eeuw, over moed en over het onschatbare wetenschappelijke belang van de tocht. ...

27-06-2019 20:35

Femke van der Laan - Pleidooi voor verdriet

DWDD Summerschool - Femke van der Laan - Pleidooi voor verdriet

Femke van der Laan houdt een pleidooi voor verdriet. Na het overlijden van haar man, burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan, leerde zij een nieuw, diep soort verdriet kennen. Ze schreef er columns over in het Parool en kwam tijden...

20-06-2019 20:35

Waylon - Outlaw Country Legends

DWDD Summerschool - Waylon - Outlaw Country Legends

Voortbordurend op zijn korte colleges in DWDD komt Waylon met een Summerschool over de Outlaws in de countrymuziek. Met de sterke verhalen die aan de basis van deze muziek staan. Denk gevangenissen, helikopters, drank en drugs, maar ook vee...

13-06-2019 20:40

Bart van Loo - Leven als een Bourgondier

DWDD Summerschool - Bart van Loo - Leven als een Bourgondier

Als we willen weten waar wij Nederlanders eigenlijk vandaan komen, dan moeten we beginnen bij de Bourgondiërs, onze werkelijke aartsvaders. En de uitdrukking 'leven als een Bourgondiër' komt niet uit de lucht vallen, want van feesten hadden...

25-12-2016 14:35

Het Nederlandse Lied

DWDD Summerschool - Het Nederlandse Lied

Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Van Willeke Alberti tot Typhoon.

04-08-2016 20:30

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD Summerschool, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Kijk deze dan hier terug!

19-06-2016 17:20

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied.Meer Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Van Willeke Alberti tot Typhoon.Minder

28-05-2015 20:30

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Twan Huys neemt ons mee in de rijke geschiedenis van de Clintons en blikt vooruit op de campagne van Hillary.

DWDD Summerschool gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD Summerschool de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD Summerschool bij DWDD Summerschool liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD Summerschool. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD Summerschool gemist

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD Summerschool, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD Summerschool kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!