Programma gemist?

250 jaar naar geleden voer op ontdekkingsreiziger James Cook met naar zijn het schip de Endeavour naar door de Stille het Zuidzee. Een college met over de ontberingen van naar zeereizen in de van 18e eeuw, tijdens over moed en over het onschatbare uit wetenschappelijke belang van de de tijdens tocht. In Australie en Nieuw van Zeeland wordt bij uit de reis van op de Endeavour uitgebreid uit uit stilgestaan en DWDD doet door aan de hand van het meesterverteller Diederik van Vleuten met in mee.

Femke van op der Laan houdt een de het pleidooi voor verdriet. Na het overlijden met het van haar man, een burgemeester van Amsterdam de Eberhard van der Laan, leerde zij uit een nieuw, diep het op tv soort verdriet kennen. door Ze schreef er columns over naar in het Parool en van van kwam tijdens het schrijven in tot de conclusie dat er uit in tijdens onze samenleving niet genoeg het ruimte is naar voor rouw en pijn. Haar naar boodschap: heb in in op tv godsnaam verdriet. In met dit college deelt ze de het lessen van haar de verdriet.

Voortbordurend op door zijn korte colleges naar in uit DWDD komt Waylon met een van Summerschool over de uit Outlaws in de van countrymuziek. Met op tv de sterke verhalen die naar aan de basis met van naar deze muziek staan. in Denk gevangenissen, helikopters, drank van en drugs, maar ook veel, naar heel veel mooie het muziek. Johnny Cash, naar Kris Kristofferson, Merle op met Haggard en uiteraard Waylon uit Jennings. Met een gitaar in op schoot eert Waylon met een de vrijbuiters en vrijheidsstrijders van uit de op tv Amerikaanse gitaarmuziek, die Nashville en de een Amerikaanse muziekgeschiedenis voor op in altijd zouden veranderen door zich in niet altijd even netjes een aan de de regels te naar houden.

Als we willen van van weten waar wij Nederlanders eigenlijk door vandaan komen, dan moeten naar we beginnen de bij de een Bourgondiërs, onze werkelijke aartsvaders. van En het de uitdrukking 'leven als een Bourgondiër' in het komt niet uit de lucht uit vallen, want het van feesten hadden de op tv Bourgondiërs door flink verstand. Bart tijdens Van Loo neemt ons mee een naar de de Lage Landen in een de Middeleeuwen (1369-1467) met en vertelt de ons over de extravagante banketten, op uitgekiende naar huwelijkspolitiek en nobele ridders. Wat werd van er geserveerd, was door er ook het muziek, wat in waren de regels van het met riddertoernooi? met Party like it's naar 1454.

Claudia in de Breij geeft een tijdens aanzet tot haar definitieve op tv canon van door het Nederlandse Lied. Claudia uit de Breij geeft naar een door aanzet tot haar definitieve canon met van een het Nederlandse Lied. Van Willeke een van Alberti tot Typhoon.

Claudia de de Breij geeft een een aanzet tot haar het definitieve canon het van het Nederlandse Lied.Meer het Claudia de Breij door geeft naar een aanzet tot in haar definitieve canon door van het Nederlandse Lied. Van uit Willeke op tv Alberti tot Typhoon.Minder

Twan Huys naar neemt ons mee in met op de rijke geschiedenis op van de Clintons en blikt tijdens vooruit op de campagne het van naar Hillary.

januari 2020
04-07-2019 20:40

Diederik van Vleuten - De reis van de Endeavour

DWDD Summerschool - Diederik van Vleuten - De reis van de Endeavour

250 jaar geleden voer ontdekkingsreiziger James Cook met zijn schip de Endeavour naar de Stille Zuidzee. Een college over de ontberingen van zeereizen in de 18e eeuw, over moed en over het onschatbare wetenschappelijke belang van de tocht. ...

27-06-2019 20:35

Femke van der Laan - Pleidooi voor verdriet

DWDD Summerschool - Femke van der Laan - Pleidooi voor verdriet

Femke van der Laan houdt een pleidooi voor verdriet. Na het overlijden van haar man, burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan, leerde zij een nieuw, diep soort verdriet kennen. Ze schreef er columns over in het Parool en kwam tijden...

20-06-2019 20:35

Waylon - Outlaw Country Legends

DWDD Summerschool - Waylon - Outlaw Country Legends

Voortbordurend op zijn korte colleges in DWDD komt Waylon met een Summerschool over de Outlaws in de countrymuziek. Met de sterke verhalen die aan de basis van deze muziek staan. Denk gevangenissen, helikopters, drank en drugs, maar ook vee...

13-06-2019 20:40

Bart van Loo - Leven als een Bourgondier

DWDD Summerschool - Bart van Loo - Leven als een Bourgondier

Als we willen weten waar wij Nederlanders eigenlijk vandaan komen, dan moeten we beginnen bij de Bourgondiërs, onze werkelijke aartsvaders. En de uitdrukking 'leven als een Bourgondiër' komt niet uit de lucht vallen, want van feesten hadden...

25-12-2016 14:35

Het Nederlandse Lied

DWDD Summerschool - Het Nederlandse Lied

Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Van Willeke Alberti tot Typhoon.

04-08-2016 20:30

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD Summerschool, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Kijk deze dan hier terug!

19-06-2016 17:20

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied.Meer Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Van Willeke Alberti tot Typhoon.Minder

28-05-2015 20:30

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Twan Huys neemt ons mee in de rijke geschiedenis van de Clintons en blikt vooruit op de campagne van Hillary.

DWDD Summerschool gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD Summerschool de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD Summerschool bij DWDD Summerschool liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD Summerschool. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD Summerschool gemist

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD Summerschool, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD Summerschool kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!