Programma gemist?

250 jaar door geleden voer het ontdekkingsreiziger James op tv Cook met zijn schip de Endeavour op tv naar de Stille op tv tijdens Zuidzee. Een college een over de ontberingen van zeereizen de in een de 18e eeuw, over moed en op over uit het onschatbare wetenschappelijke belang van door het de tocht. In Australie en een Nieuw Zeeland wordt op tv bij de de reis van de Endeavour door uitgebreid stilgestaan en DWDD van doet door aan de hand op tv van meesterverteller van Diederik van Vleuten tijdens mee.

Femke van der in Laan op houdt een pleidooi naar voor verdriet. tijdens Na het overlijden naar van haar man, burgemeester van het Amsterdam Eberhard van tijdens der Laan, leerde door zij een nieuw, diep door soort verdriet met kennen. Ze schreef naar er columns over in de het een Parool en tijdens kwam tijdens het door schrijven tot de conclusie uit dat er in onze door samenleving een niet genoeg ruimte is voor rouw de en pijn. de Haar boodschap: heb uit in in godsnaam verdriet. In in dit college deelt ze de lessen in van haar het verdriet.

Voortbordurend op zijn tijdens korte colleges in met het DWDD komt Waylon met een een Summerschool over naar de Outlaws in de countrymuziek. de Met de het sterke verhalen die aan in de basis op tv van deze naar muziek staan. Denk in gevangenissen, helikopters, drank en drugs, op maar ook van veel, heel veel mooie naar muziek. Johnny door Cash, Kris naar Kristofferson, Merle Haggard met en uiteraard een Waylon Jennings. Met naar een gitaar op schoot op tv eert Waylon met de vrijbuiters en vrijheidsstrijders van van de Amerikaanse de gitaarmuziek, die Nashville op en de Amerikaanse muziekgeschiedenis uit voor altijd zouden op veranderen door zich een niet altijd even netjes tijdens het aan de regels met te houden.

Als met we willen een weten waar wij het Nederlanders eigenlijk vandaan door komen, dan moeten we beginnen bij in de Bourgondiërs, op onze door werkelijke aartsvaders. En uit de uitdrukking 'leven als een Bourgondiër' van komt niet uit naar tijdens de lucht vallen, want van feesten met hadden de Bourgondiërs op tv flink op verstand. Bart Van tijdens Loo neemt ons op mee naar de met Lage Landen het in de Middeleeuwen (1369-1467) en vertelt het ons over de met extravagante op banketten, uitgekiende huwelijkspolitiek en op nobele ridders. van Wat werd er geserveerd, was met op er ook muziek, tijdens wat waren de regels van het tijdens riddertoernooi? Party de like it's een 1454.

Claudia de Breij van met geeft een aanzet tot haar definitieve van canon van op het Nederlandse met Lied. Claudia de Breij van geeft een aanzet naar tot haar het definitieve canon een van het Nederlandse Lied. in Van Willeke Alberti tot door Typhoon.

Claudia de door Breij geeft op tv een aanzet op tv tot haar definitieve canon van uit het Nederlandse uit Lied.Meer Claudia de Breij geeft naar van een aanzet tot haar definitieve tijdens canon van het door Nederlandse de Lied. Van Willeke Alberti tot uit Typhoon.Minder

Twan Huys neemt naar ons mee in door op tv de rijke geschiedenis van de de Clintons en blikt vooruit het op de campagne de van van Hillary.

september 2020
04-07-2019 20:40

Diederik van Vleuten - De reis van de Endeavour

DWDD Summerschool - Diederik van Vleuten - De reis van de Endeavour

250 jaar geleden voer ontdekkingsreiziger James Cook met zijn schip de Endeavour naar de Stille Zuidzee. Een college over de ontberingen van zeereizen in de 18e eeuw, over moed en over het onschatbare wetenschappelijke belang van de tocht. ...

27-06-2019 20:35

Femke van der Laan - Pleidooi voor verdriet

DWDD Summerschool - Femke van der Laan - Pleidooi voor verdriet

Femke van der Laan houdt een pleidooi voor verdriet. Na het overlijden van haar man, burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan, leerde zij een nieuw, diep soort verdriet kennen. Ze schreef er columns over in het Parool en kwam tijden...

20-06-2019 20:35

Waylon - Outlaw Country Legends

DWDD Summerschool - Waylon - Outlaw Country Legends

Voortbordurend op zijn korte colleges in DWDD komt Waylon met een Summerschool over de Outlaws in de countrymuziek. Met de sterke verhalen die aan de basis van deze muziek staan. Denk gevangenissen, helikopters, drank en drugs, maar ook vee...

13-06-2019 20:40

Bart van Loo - Leven als een Bourgondier

DWDD Summerschool - Bart van Loo - Leven als een Bourgondier

Als we willen weten waar wij Nederlanders eigenlijk vandaan komen, dan moeten we beginnen bij de Bourgondiërs, onze werkelijke aartsvaders. En de uitdrukking 'leven als een Bourgondiër' komt niet uit de lucht vallen, want van feesten hadden...

25-12-2016 14:35

Het Nederlandse Lied

DWDD Summerschool - Het Nederlandse Lied

Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Van Willeke Alberti tot Typhoon.

04-08-2016 20:30

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD Summerschool, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Kijk deze dan hier terug!

19-06-2016 17:20

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied.Meer Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Van Willeke Alberti tot Typhoon.Minder

28-05-2015 20:30

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Twan Huys neemt ons mee in de rijke geschiedenis van de Clintons en blikt vooruit op de campagne van Hillary.

DWDD Summerschool gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD Summerschool de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD Summerschool bij DWDD Summerschool liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD Summerschool. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD Summerschool gemist

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD Summerschool, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD Summerschool kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!