Programma gemist?

250 jaar een geleden voer de ontdekkingsreiziger James Cook met door zijn schip de op tv Endeavour naar tijdens de Stille Zuidzee. de Een college over de van ontberingen van op zeereizen in tijdens de 18e eeuw, over moed op en over op tv het onschatbare wetenschappelijke het belang van de tocht. In op Australie en met Nieuw Zeeland naar wordt bij de uit reis van de een Endeavour uitgebreid stilgestaan en DWDD het doet aan de van naar hand van meesterverteller Diederik van van Vleuten naar mee.

Femke van de der Laan houdt een op pleidooi met voor verdriet. Na het het overlijden een van haar man, van burgemeester van Amsterdam Eberhard van met der tijdens Laan, leerde zij een nieuw, diep door het soort verdriet kennen. Ze tijdens schreef er naar columns over in het tijdens Parool en het kwam tijdens het schrijven het tot de conclusie dat er in in onze samenleving op niet genoeg ruimte door is voor rouw tijdens en het pijn. Haar boodschap: het heb in godsnaam op verdriet. In met dit college deelt ze de de lessen van het haar verdriet.

Voortbordurend door op zijn door korte colleges in DWDD op tv komt Waylon met op tv een Summerschool over de Outlaws op tv in met de countrymuziek. Met op de sterke verhalen het die aan met de basis van deze muziek in staan. Denk het gevangenissen, helikopters, de drank en drugs, maar ook door veel, op heel veel mooie muziek. in Johnny Cash, het Kris Kristofferson, Merle Haggard naar en uiteraard Waylon Jennings. Met op een gitaar op in naar schoot eert Waylon de tijdens vrijbuiters en vrijheidsstrijders van de de het Amerikaanse gitaarmuziek, die Nashville en met de het Amerikaanse muziekgeschiedenis voor op altijd zouden veranderen door zich niet de altijd even netjes uit aan de tijdens regels te tijdens houden.

Als tijdens we willen weten op tv waar wij Nederlanders eigenlijk vandaan op tv komen, dan een moeten we beginnen bij uit de naar Bourgondiërs, onze werkelijke de aartsvaders. En de uitdrukking 'leven in als door een Bourgondiër' komt niet uit naar de lucht door vallen, want van uit feesten op tv hadden de Bourgondiërs flink verstand. Bart in de Van Loo neemt ons mee het naar tijdens de Lage Landen in de Middeleeuwen uit op (1369-1467) en vertelt ons over de een door extravagante banketten, uitgekiende op tv huwelijkspolitiek en nobele ridders. door Wat werd van er geserveerd, was er ook muziek, het wat waren een de de regels van het riddertoernooi? Party like het de it's 1454.

Claudia met de Breij geeft van een aanzet tot uit haar definitieve op tv canon van het Nederlandse Lied. Claudia van de het Breij geeft een aanzet tot naar haar definitieve canon op van het Nederlandse op tv Lied. Van Willeke uit Alberti tot naar Typhoon.

Claudia een de Breij geeft een aanzet in tot haar met definitieve canon van het de van Nederlandse Lied.Meer Claudia de Breij geeft met de een aanzet tot door haar definitieve canon van het een Nederlandse Lied. Van Willeke op tv Alberti tot met Typhoon.Minder

Twan met Huys neemt ons tijdens mee in de rijke van geschiedenis uit van de Clintons en blikt vooruit door op de campagne door van in Hillary.

mei 2021
04-07-2019 20:40

Diederik van Vleuten - De reis van de Endeavour

DWDD Summerschool - Diederik van Vleuten - De reis van de Endeavour

250 jaar geleden voer ontdekkingsreiziger James Cook met zijn schip de Endeavour naar de Stille Zuidzee. Een college over de ontberingen van zeereizen in de 18e eeuw, over moed en over het onschatbare wetenschappelijke belang van de tocht. ...

27-06-2019 20:35

Femke van der Laan - Pleidooi voor verdriet

DWDD Summerschool - Femke van der Laan - Pleidooi voor verdriet

Femke van der Laan houdt een pleidooi voor verdriet. Na het overlijden van haar man, burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan, leerde zij een nieuw, diep soort verdriet kennen. Ze schreef er columns over in het Parool en kwam tijden...

20-06-2019 20:35

Waylon - Outlaw Country Legends

DWDD Summerschool - Waylon - Outlaw Country Legends

Voortbordurend op zijn korte colleges in DWDD komt Waylon met een Summerschool over de Outlaws in de countrymuziek. Met de sterke verhalen die aan de basis van deze muziek staan. Denk gevangenissen, helikopters, drank en drugs, maar ook vee...

13-06-2019 20:40

Bart van Loo - Leven als een Bourgondier

DWDD Summerschool - Bart van Loo - Leven als een Bourgondier

Als we willen weten waar wij Nederlanders eigenlijk vandaan komen, dan moeten we beginnen bij de Bourgondiërs, onze werkelijke aartsvaders. En de uitdrukking 'leven als een Bourgondiër' komt niet uit de lucht vallen, want van feesten hadden...

25-12-2016 14:35

Het Nederlandse Lied

DWDD Summerschool - Het Nederlandse Lied

Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Van Willeke Alberti tot Typhoon.

04-08-2016 20:30

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD Summerschool, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Kijk deze dan hier terug!

19-06-2016 17:20

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied.Meer Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Van Willeke Alberti tot Typhoon.Minder

28-05-2015 20:30

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Twan Huys neemt ons mee in de rijke geschiedenis van de Clintons en blikt vooruit op de campagne van Hillary.

DWDD Summerschool gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD Summerschool de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD Summerschool bij DWDD Summerschool liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD Summerschool. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD Summerschool gemist

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD Summerschool, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD Summerschool kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!