Programma gemist?

250 tijdens jaar geleden de voer ontdekkingsreiziger James op Cook met zijn schip de Endeavour tijdens naar de de Stille Zuidzee. Een college de over de het ontberingen een van zeereizen in de 18e naar eeuw, over moed en tijdens over het onschatbare het wetenschappelijke belang op tv van door de tocht. In Australie en Nieuw door Zeeland wordt door bij de reis van het een de Endeavour uitgebreid stilgestaan van en DWDD tijdens doet aan de hand van in meesterverteller Diederik van in Vleuten naar mee.

Femke van der het tijdens Laan houdt een uit pleidooi voor verdriet. Na het het overlijden het van haar man, naar burgemeester van Amsterdam van Eberhard van der Laan, leerde door zij een nieuw, naar diep tijdens soort verdriet kennen. de Ze schreef er columns over in tijdens het Parool en tijdens kwam tijdens het het door schrijven tot de conclusie de dat er in onze in samenleving naar niet genoeg ruimte is een voor rouw en pijn. Haar door uit boodschap: heb in godsnaam verdriet. In tijdens dit college naar deelt ze met de lessen van op tv haar verdriet.

Voortbordurend door op zijn korte uit colleges in van DWDD komt Waylon in met een Summerschool over de Outlaws op op in de countrymuziek. Met de sterke op verhalen het die aan de basis van op tv deze een muziek staan. Denk gevangenissen, helikopters, met uit drank en drugs, maar ook de veel, heel veel op tv mooie muziek. Johnny Cash, uit Kris Kristofferson, door Merle Haggard en uiteraard in Waylon Jennings. door Met een uit gitaar op schoot eert op Waylon de vrijbuiters en van vrijheidsstrijders van de in Amerikaanse uit gitaarmuziek, die Nashville tijdens en de Amerikaanse muziekgeschiedenis voor een altijd op tv zouden veranderen tijdens door zich niet altijd naar even netjes aan tijdens de regels te door houden.

Als we willen een de weten waar wij Nederlanders eigenlijk vandaan met komen, dan moeten het we van beginnen bij op de Bourgondiërs, onze een werkelijke aartsvaders. En de uitdrukking van 'leven als een in Bourgondiër' komt niet uit het de het lucht vallen, op tv want van feesten met hadden de Bourgondiërs flink verstand. Bart van Van Loo op neemt ons mee naar het de een Lage Landen in de de Middeleeuwen (1369-1467) en vertelt een ons over door de extravagante banketten, uitgekiende in huwelijkspolitiek van en nobele ridders. door Wat werd er naar geserveerd, was er uit ook muziek, wat waren de de op tv regels van het riddertoernooi? in Party like op it's 1454.

Claudia de Breij van geeft een aanzet naar in tot haar definitieve canon van op het het Nederlandse Lied. Claudia van de Breij geeft de een aanzet tot haar definitieve canon met van door het Nederlandse Lied. Van uit Willeke Alberti tot op Typhoon.

Claudia de Breij naar een geeft een aanzet tot haar in definitieve tijdens canon van het Nederlandse door Lied.Meer Claudia de Breij het geeft een aanzet in tot haar definitieve canon door van het Nederlandse op tv Lied. Van Willeke met Alberti tot naar Typhoon.Minder

Twan van Huys neemt ons de mee in van de rijke geschiedenis van de Clintons in en blikt vooruit door op de met campagne van het Hillary.

februari 2020
04-07-2019 20:40

Diederik van Vleuten - De reis van de Endeavour

DWDD Summerschool - Diederik van Vleuten - De reis van de Endeavour

250 jaar geleden voer ontdekkingsreiziger James Cook met zijn schip de Endeavour naar de Stille Zuidzee. Een college over de ontberingen van zeereizen in de 18e eeuw, over moed en over het onschatbare wetenschappelijke belang van de tocht. ...

27-06-2019 20:35

Femke van der Laan - Pleidooi voor verdriet

DWDD Summerschool - Femke van der Laan - Pleidooi voor verdriet

Femke van der Laan houdt een pleidooi voor verdriet. Na het overlijden van haar man, burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan, leerde zij een nieuw, diep soort verdriet kennen. Ze schreef er columns over in het Parool en kwam tijden...

20-06-2019 20:35

Waylon - Outlaw Country Legends

DWDD Summerschool - Waylon - Outlaw Country Legends

Voortbordurend op zijn korte colleges in DWDD komt Waylon met een Summerschool over de Outlaws in de countrymuziek. Met de sterke verhalen die aan de basis van deze muziek staan. Denk gevangenissen, helikopters, drank en drugs, maar ook vee...

13-06-2019 20:40

Bart van Loo - Leven als een Bourgondier

DWDD Summerschool - Bart van Loo - Leven als een Bourgondier

Als we willen weten waar wij Nederlanders eigenlijk vandaan komen, dan moeten we beginnen bij de Bourgondiërs, onze werkelijke aartsvaders. En de uitdrukking 'leven als een Bourgondiër' komt niet uit de lucht vallen, want van feesten hadden...

25-12-2016 14:35

Het Nederlandse Lied

DWDD Summerschool - Het Nederlandse Lied

Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Van Willeke Alberti tot Typhoon.

04-08-2016 20:30

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD Summerschool, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Kijk deze dan hier terug!

19-06-2016 17:20

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied.Meer Claudia de Breij geeft een aanzet tot haar definitieve canon van het Nederlandse Lied. Van Willeke Alberti tot Typhoon.Minder

28-05-2015 20:30

DWDD Summerschool

DWDD Summerschool - DWDD Summerschool

Twan Huys neemt ons mee in de rijke geschiedenis van de Clintons en blikt vooruit op de campagne van Hillary.

DWDD Summerschool gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD Summerschool de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD Summerschool bij DWDD Summerschool liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD Summerschool. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD Summerschool gemist

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD Summerschool, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD Summerschool gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD Summerschool? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD Summerschool kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!