Programma gemist?

In het deze documentaire staat de uit muziek naar en het leven van de koning een van de naar Afrobeat, het Fela Kuti, centraal. De muzikant op predikte de revolutie op tv en droeg daarmee bij naar aan een in democratischer Nigeria.Meer een In deze nieuwe documentaire het van met Oscarwinnaar Alex Gibney staat de de muziek het en het leven van de van koning het van de Afrobeat, Fela Kuti, uit centraal. De in charismatische muzikant met predikte de revolutie met in de jaren zeventig en tachtig de en met droeg daarmee door bij aan een democratischer een Nigeria.Minder

januari 2020
11-08-2016 23:15

Het Uur van de Wolf: Finding Fela

Het Uur van de Wolf: Finding Fela - Het Uur van de Wolf: Finding Fela

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Finding Fela? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Finding Fela, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Finding Fela gemist? Kijk de...

28-05-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Finding Fela

Het Uur van de Wolf: Finding Fela - Het Uur van de Wolf: Finding Fela

In deze documentaire staat de muziek en het leven van de koning van de Afrobeat, Fela Kuti, centraal. De muzikant predikte de revolutie en droeg daarmee bij aan een democratischer Nigeria.Meer In deze nieuwe documentaire van Oscarwinnaar Al...

Het Uur van de Wolf: Finding Fela gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Finding Fela de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Finding Fela bij Het Uur van de Wolf: Finding Fela liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Finding Fela. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Finding Fela gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Finding Fela gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Finding Fela? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Finding Fela, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Finding Fela gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Finding Fela? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Finding Fela kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-08-2016 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!