Programma gemist?

Vanavond start uit het nieuwe seizoen de van Expeditie Robinson, tijdens het realitysurvivalprogramma waarin op tv twintig deelnemers de op bikkelharde strijd uit met elkaar én de elementen in aangaan. Dit jaar is van het programma op niet op RTL naar 5, maar op RTL met 4 te op tv zien. En naar niet meer op tv elke donderdag, maar elke door zondagavond om 20:00 in uur. Ook zijn er dit een jaar geen de onbekende Nederlandse op tv deelnemers. Kaj Gorgels volgt Dennis Weening het op op tv als presentator naast Nicolette Kluijver. tijdens Wie alle in deelnemers van dit jaar in zijn, vind op je op tv op gids.tv/5116/deelnemers-expeditie-robinson.

juli 2021
01-09-2019 20:01

Nieuw: Expeditie Robinson 2019

Expeditie Robinson - Nieuw: Expeditie Robinson 2019

Vanavond start het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, het realitysurvivalprogramma waarin twintig deelnemers de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan. Dit jaar is het programma niet op RTL 5, maar op RTL 4 te zien. En...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Expeditie Robinson gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Robinson de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Robinson bij Expeditie Robinson liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Robinson. Heb je een uitzending van Expeditie Robinson gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie Robinson gemist

Expeditie Robinson is een van oorsprong Zweedse realitysoap waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. De Nederlandstalige versie is vanaf het begin een co-productie geweest tussen een Nederlandse en een Vlaamse productiemaatschappij met deelnemers uit Nederland en Vlaanderen. De serie ontleent zijn naam zeer waarschijnlijk aan het 18de-eeuwse verhaal over de zeeman Robinson Crusoe die na een schipbreuk op een onbewoond eiland terecht komt, en daar probeert te overleven.

Uitzending gemist van Expeditie Robinson? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Robinson kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 15-12-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!