Programma gemist?

Seizoen in 15 - Aflevering 8 - uit tijdens Realitysurvivalprogramma waarin twintig deelnemers naar de bikkelharde strijd met elkaar uit én de elementen het naar aangaan. Van de twintig expeditieleden op tv zijn er nog twaalf over. de Deze twaalf het staan voor een uit mijlpaal de in hun expeditie, op want vandaag worden de kampen de opgeheven. De door individuele strijd barst in de alle door hevigheid los!

De op expeditie is naar inmiddels veertien dagen op weg. uit Voor sommige vips is op het naar avontuur ook dit jaar te een op tv zwaar. Maar opgeven is wel gezichtsverlies tijdens door én je laat in er je team mee in de het steek. Je uit moet er dus heel in goed tijdens over nadenken voordat je op tv vrijwillig naar een huis vertrekt.

In het de Filipijnen is met het regenseizoen aangebroken en ook door voor de de expeditieleden heeft dit grote in met gevolgen. Door de vele regen is naar het alles doorweekt en tijdens is het leven op de eilanden het nog zwaarder door dan andere met seizoenen.

Realitysurvivalprogramma waarin twintig uit deelnemers tijdens de bikkelharde van strijd met elkaar én de op elementen aangaan. op tv Wie overleeft alle eilandraden, van houdt van zich staande bij de proeven en door gaat ervandoor met in naar de winst?

Realitysurvivalprogramma waarin twintig tijdens op tv deelnemers de bikkelharde strijd het met elkaar én de uit elementen aangaan. Wie op tv overleeft alle eilandraden, tijdens houdt van zich staande bij van de proeven en gaat ervandoor met een de naar winst?

Realitysurvivalprogramma een waarin twintig met deelnemers de bikkelharde strijd met het elkaar op tv én de elementen aangaan. naar Wie overleeft alle eilandraden, tijdens houdt het zich staande bij de proeven en naar gaat ervandoor met in met de winst?

Realitysurvivalprogramma waarin met twintig deelnemers de van bikkelharde strijd met in elkaar een én de elementen aangaan. Wie naar overleeft het alle eilandraden, houdt uit zich staande bij de het proeven en gaat ervandoor naar met de op winst?

Vanavond start op het nieuwe seizoen met van Expeditie uit Robinson, het van realitysurvivalprogramma waarin twintig deelnemers op tv de bikkelharde tijdens strijd met elkaar én de de elementen op aangaan. Dit jaar is naar het programma niet op RTL met 5, maar op naar RTL 4 te het zien. naar En niet meer elke donderdag, met maar elke zondagavond om de 20:00 tijdens uur. Ook zijn er naar dit met jaar geen onbekende Nederlandse van deelnemers. Kaj Gorgels volgt Dennis Weening van op door als presentator naar naast Nicolette Kluijver. op tv Wie alle deelnemers van op dit jaar zijn, vind je met op met gids.tv/5116/deelnemers-expeditie-robinson.

oktober 2019
20-10-2019 20:00

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson - Expeditie Robinson

Seizoen 15 - Aflevering 8 - Realitysurvivalprogramma waarin twintig deelnemers de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan. Van de twintig expeditieleden zijn er nog twaalf over. Deze twaalf staan voor een mijlpaal in hun expe...

13-10-2019 19:58

Afl. 7

Expeditie Robinson - Afl. 7

De expeditie is inmiddels veertien dagen op weg. Voor sommige vips is het avontuur ook dit jaar te zwaar. Maar opgeven is wel gezichtsverlies én je laat er je team mee in de steek. Je moet er dus heel goed over nadenken voordat je vrijwilli...

06-10-2019 20:02

Afl. 6

Expeditie Robinson - Afl. 6

In de Filipijnen is het regenseizoen aangebroken en ook voor de expeditieleden heeft dit grote gevolgen. Door de vele regen is alles doorweekt en is het leven op de eilanden nog zwaarder dan andere seizoenen.

29-09-2019 20:01

Afl. 5

Expeditie Robinson - Afl. 5

Realitysurvivalprogramma waarin twintig deelnemers de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan. Wie overleeft alle eilandraden, houdt zich staande bij de proeven en gaat ervandoor met de winst?

22-09-2019 20:00

Afl. 4

Expeditie Robinson - Afl. 4

Realitysurvivalprogramma waarin twintig deelnemers de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan. Wie overleeft alle eilandraden, houdt zich staande bij de proeven en gaat ervandoor met de winst?

15-09-2019 19:57

Afl. 3

Expeditie Robinson - Afl. 3

Realitysurvivalprogramma waarin twintig deelnemers de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan. Wie overleeft alle eilandraden, houdt zich staande bij de proeven en gaat ervandoor met de winst?

08-09-2019 20:01

Afl. 2

Expeditie Robinson - Afl. 2

Realitysurvivalprogramma waarin twintig deelnemers de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan. Wie overleeft alle eilandraden, houdt zich staande bij de proeven en gaat ervandoor met de winst?

01-09-2019 20:01

Nieuw: Expeditie Robinson 2019

Expeditie Robinson - Nieuw: Expeditie Robinson 2019

Vanavond start het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, het realitysurvivalprogramma waarin twintig deelnemers de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan. Dit jaar is het programma niet op RTL 5, maar op RTL 4 te zien. En...

Expeditie Robinson gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Robinson de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Robinson bij Expeditie Robinson liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Robinson. Heb je een uitzending van Expeditie Robinson gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie Robinson gemist

Expeditie Robinson is een van oorsprong Zweedse realitysoap waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. De Nederlandstalige versie is vanaf het begin een co-productie geweest tussen een Nederlandse en een Vlaamse productiemaatschappij met deelnemers uit Nederland en Vlaanderen. De serie ontleent zijn naam zeer waarschijnlijk aan het 18de-eeuwse verhaal over de zeeman Robinson Crusoe die na een schipbreuk op een onbewoond eiland terecht komt, en daar probeert te overleven.

Uitzending gemist van Expeditie Robinson? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Robinson kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-10-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!