Programma gemist?

Avontuurlijke realityserie op waarin door bekende Nederlanders en Vlamingen opnieuw van de uitputtende naar strijd met elkaar de én de elementen aan tijdens gaan. BN'ers van Sipke Jan Bousema, Do, Sylvia de van Geersen, Lauretta Gerards, Patrick Martens, het Esther door Schouten, Jochem Uytdehaage van en Sascha Visser uit verruilen de Nederlandse kleibodem de voor de uit Filipijnen, waar hen van een onvergetelijk overlevingsavontuur zonder van VIP-behandeling te wachten staat. op Presentatie: Eddy Zoëy uit en met Evi Hanssen.

Op de op tv eilanden is de door mentale tijdens aftakeling begonnen. De vips met hebben het vooral psychisch zwaar van te verduren. van Doorzetten blijkt ook voor op hen een bijna naar onmogelijke van opgave.

Beide kampen worden een verrast met de een brief die alles in op zijn in kop het zet. Jochem of Anne, van Lauretta of Nicolas, allen op tv zijn niet tijdens zeker van hun op plaats in het tijdens kamp. Twee zwarte stemmen naar bij de proef leidt met al snel naar door een exit de op de eilandraad. Veel de het hangt af van de proef, naar een keihard gevecht in een de modder, waarbij tijdens alles op tv is toegestaan. Tanja voelt door zich eenzaam een en doodongelukkig in de grot. door Ze zit het er volledig door doorheen. Ze huilt tranen op van geluk wanneer in de uit volgende afvaller zich bij in haar aandient. Maar is deze door door nieuwe grotbewoner net zo´n door vechter als het Tanja? De eilandraad het zorgt voor een grote verrassing. de Een de meesterlijk complot ontvouwt het zich, maar of van dat ook op met de manier is de zoals de expeditieleden de hadden bedacht.?

Na een ongekend van van spannende eilandraad, komt weer een nieuwe op afvaller aan de in de de grot, op van zoek naar de andere afvallers. Op op kamp Noord wordt op de draad een weer opgepakt, maar naar de Expeditie uit begint voelbaar te van worden. Do heeft de het zwaar de en bespreekt dit met haar kampgenoten. uit In kamp de Zuid probeert Anne van subtiel tijdens een plek te verwerven een binnen het team, bij Deborah tijdens valt dit echter op tv niet zo tijdens goed, de een eerste ergernissen op tv komen naar boven. door Het gehele team praat erover, maar tijdens van of dit de op juiste timing is zo vlak naar voor een proef? uit Krijgt kamp Zuid in de teamspirit weer een terug voor het de proef of gaat dit tijdens ze misschien wel uit een de overwinning kosten?

Opnieuw de een afvaller die het onderweg is naar naar de grot, niet wetende uit wat daar naar aangetroffen zal worden. De het zware naar eerste dagen van op de Expeditie beginnen hun tol naar te eisen, Lauretta heeft van het de moeilijk en voelt zich niet het thuis in uit kamp Zuid. Toch uit probeert het ze er het beste van te de op tv maken. De kampen ontvangen een brief op en door moeten vervolgens vertrekken de voor de volgende met proef: een nieuwe strijd naar om immuniteit. Vlak met voor de de proef krijgen de van kampen te een maken met een keuze in die alles op van zijn kop zal uit zetten.

Na de een cycloon begint nu in eindelijk de zon tijdens te schijnen. met De eerste afvaller komt aan uit in de grot, op tijdens er ligt een opdracht te door wachten. Maar deze blijkt met niet op tv makkelijk. De rollen een op het eiland beginnen in zich te verdelen, Nicolas tijdens ontpopt zich in met zijn naar team als een echte tijdens Robinson en de tijdens eerste ergernissen ontstaan op tv tussen uit Esther en Sylvia. een De echte competitie een begint, de teams zien elkaar naar bij de eerste een proef. van eentje waarbij de fysieke naar krachten van de met kandidaten bepalend zullen zijn voor door winst de of verlies. Bij verlies volgt op op de eilandraad en de eilandraad betekent naar van ook een nieuwe afvaller in voor de grot. Allemaal uit weten ze dat op ze op tv daar niet naartoe willen. met Zowel kamp Noord als door Kamp Zuid door zet dus alles op het alles om de eerste in immuniteit de voor het team te door winnen.

De deelnemers starten de met een tijdens loodzware tocht uit door de rijstvelden in op het noordoosten van de van door Filipijnen. Een uitputtingsslag waar de het acht Nederlanders en acht uit Vlamingen met voor keuzes komen te met staan die van gevolgen hebben voor het de gehele verdere een verloop van door de expeditie. Nauwelijks bijgekomen van deze van ongekend zware de start krijgen ze te tijdens maken met uit een cycloon. Hoe komen op tv de expeditieleden hier met doorheen? met En wat het is de betekenis naar van die donkere, vochtige grot die door in de kandidaten nu op tv al vrezen?

Vooruitblik een op de start van door de een nieuwe spectaculaire expeditie op een onbewoond tijdens Filipijns eiland. de Voor de tweede door keer tijdens met bekende Nederlanders en Vlamingen als op tv kandidaten. Sipke een Jan Bousema, Do, Sylvia van Geersen, Lauretta Gerards, uit Patrick Martens, Esther in uit Schouten, Jochem Uytdehaage en van Sascha Visser maken op tv zich samen met acht op Bekende Belgen op voor tijdens een overlevingsavontuur zonder naar van VIP-behandeling.

Avontuurlijke realityserie waarin op het naar dit keer voor door het eerst de in beurt is aan bekende de Nederlanders en Vlamingen om een een de uitputtende strijd een met elkaar én de de elementen aan op tv te gaan. Vanuit eigen land naar verruilen in Dennis Weening, Maxim Hartman, Regina uit Romeijn, Saar Koningsberger, Lange de Frans, in Nienke Römer, John van naar Lottum, Kim naar Feenstra en Sebastiaan Labrie onze tijdens kleibodem voor een in onbewoond een Maleisisch eiland. Ze maken op zich op op voor een overlevingsavontuur zonder VIP-behandeling. een Presentatie: het Eddy Zoëy in en Evi Hanssen.

Een van van de deelnemers komt geheel met onverwacht de in de gevarenzone terecht. de De spanningen in lopen hoog op tijdens uit het duel: na uit een door wekenlange strijd kan naar één misstap het op onverbiddelijke einde betekenen.

Een op tv van de kandidaten voelt zich tijdens niet gewaardeerd door op de anderen. de De expeditie loopt ten de einde en door dat is voor door enkele van de deelnemers het om de koppen door bij tijdens elkaar te op steken en harde tijdens afspraken te maken.

Een met van de sterkste kandidaten met komt zichzelf tegen tijdens naar een een loodzware proef. Met het laatste een deel van de tijdens expeditie in tijdens zicht weten de VIPS een met steeds beter wie hun vrienden zijn, naar of lijkt de dat maar met zo?

Avontuurlijke een realityserie waarin naar het dit keer naar voor het eerst de door beurt is aan bekende de Nederlanders en de Vlamingen om de uitputtende strijd tijdens met door elkaar én de elementen het aan te op gaan. Vanuit tijdens eigen land verruilen van Dennis Weening, Maxim Hartman, Regina een Romeijn, Saar door Koningsberger, Lange door Frans, Nienke Römer, John van van Lottum, met Kim Feenstra en Sebastiaan Labrie tijdens onze kleibodem voor een naar de onbewoond Maleisisch eiland. Ze maken zich met op van voor een overlevingsavontuur zonder VIP-behandeling. op tv Presentatie: Eddy de Zoëy op tv en Evi Hanssen.

Avontuurlijke realityserie waarin naar naar het dit keer in voor het eerst de een beurt is aan bekende Nederlanders op tv en Vlamingen op om de uit uitputtende strijd met naar elkaar én de door elementen aan te gaan. een Vanuit eigen in land verruilen Dennis Weening, op tv Maxim Hartman, Regina op Romeijn, Saar Koningsberger, door Lange Frans, Nienke Römer, uit op tv John van Lottum, Kim het Feenstra en Sebastiaan Labrie tijdens onze kleibodem een voor een onbewoond het Maleisisch eiland. Ze maken het zich op voor een tijdens overlevingsavontuur zonder op VIP-behandeling. Presentatie: Eddy op Zoëy en het Evi Hanssen.

Avontuurlijke realityserie waarin tijdens het van dit keer voor op tv het eerst op tv de beurt is aan bekende Nederlanders uit en Vlamingen om door de op uitputtende strijd met naar elkaar én tijdens de elementen aan op te gaan. Vanuit eigen land met verruilen Dennis Weening, Maxim op tv Hartman, het Regina Romeijn, Saar naar Koningsberger, Lange Frans, Nienke Römer, in John door van Lottum, Kim tijdens Feenstra en op Sebastiaan Labrie onze kleibodem voor een door de onbewoond Maleisisch eiland. een Ze maken zich op voor uit een overlevingsavontuur een zonder VIP-behandeling. Presentatie: Eddy op Zoëy de en Evi Hanssen.

augustus 2019
13-10-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 7

Expeditie Robinson - Najaar 2011 aflevering 7

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders en Vlamingen opnieuw de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aan gaan. BN'ers Sipke Jan Bousema, Do, Sylvia Geersen, Lauretta Gerards, Patrick Martens, Esther Schouten, Jochem ...

06-10-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 6

Expeditie Robinson - Najaar 2011 aflevering 6

Op de eilanden is de mentale aftakeling begonnen. De vips hebben het vooral psychisch zwaar te verduren. Doorzetten blijkt ook voor hen een bijna onmogelijke opgave.

29-09-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 5

Expeditie Robinson - Najaar 2011 aflevering 5

Beide kampen worden verrast met een brief die alles op zijn kop zet. Jochem of Anne, Lauretta of Nicolas, allen zijn niet zeker van hun plaats in het kamp. Twee zwarte stemmen bij de proef leidt al snel naar een exit op de eilandraad. Veel ...

22-09-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 17

Expeditie Robinson - Najaar 2011 aflevering 17

Na een ongekend spannende eilandraad, komt weer een nieuwe afvaller aan in de grot, op zoek naar de andere afvallers. Op kamp Noord wordt de draad weer opgepakt, maar de Expeditie begint voelbaar te worden. Do heeft het zwaar en bespreekt d...

15-09-2011 20:28

Najaar 2011 aflevering 3

Expeditie Robinson - Najaar 2011 aflevering 3

Opnieuw een afvaller die onderweg is naar de grot, niet wetende wat daar aangetroffen zal worden. De zware eerste dagen van de Expeditie beginnen hun tol te eisen, Lauretta heeft het moeilijk en voelt zich niet thuis in kamp Zuid. Toch prob...

08-09-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 2

Expeditie Robinson - Najaar 2011 aflevering 2

Na de cycloon begint nu eindelijk de zon te schijnen. De eerste afvaller komt aan in de grot, er ligt een opdracht te wachten. Maar deze blijkt niet makkelijk. De rollen op het eiland beginnen zich te verdelen, Nicolas ontpopt zich in zijn ...

01-09-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 1

Expeditie Robinson - Najaar 2011 aflevering 1

De deelnemers starten met een loodzware tocht door de rijstvelden in het noordoosten van de Filipijnen. Een uitputtingsslag waar de acht Nederlanders en acht Vlamingen voor keuzes komen te staan die gevolgen hebben voor het gehele verdere v...

28-08-2011 21:36

De Kandidaten

Expeditie Robinson - De Kandidaten

Vooruitblik op de start van de nieuwe spectaculaire expeditie op een onbewoond Filipijns eiland. Voor de tweede keer met bekende Nederlanders en Vlamingen als kandidaten. Sipke Jan Bousema, Do, Sylvia Geersen, Lauretta Gerards, Patrick Mart...

02-12-2010 20:30

De Finale

Expeditie Robinson - De Finale

Avontuurlijke realityserie waarin het dit keer voor het eerst de beurt is aan bekende Nederlanders en Vlamingen om de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aan te gaan. Vanuit eigen land verruilen Dennis Weening, Maxim Hartman, Regi...

25-11-2010 20:30

Najaar 2010 aflevering 13

Expeditie Robinson - Najaar 2010 aflevering 13

Een van de deelnemers komt geheel onverwacht in de gevarenzone terecht. De spanningen lopen hoog op tijdens het duel: na een wekenlange strijd kan één misstap het onverbiddelijke einde betekenen.

18-11-2010 20:30

Najaar 2010 aflevering 12

Expeditie Robinson - Najaar 2010 aflevering 12

Een van de kandidaten voelt zich niet gewaardeerd door de anderen. De expeditie loopt ten einde en dat is voor enkele van de deelnemers om de koppen bij elkaar te steken en harde afspraken te maken.

11-11-2010 20:30

Najaar 2010 aflevering 11

Expeditie Robinson - Najaar 2010 aflevering 11

Een van de sterkste kandidaten komt zichzelf tegen tijdens een loodzware proef. Met het laatste deel van de expeditie in zicht weten de VIPS steeds beter wie hun vrienden zijn, of lijkt dat maar zo?

04-11-2010 20:30

Najaar 2010 aflevering 10

Expeditie Robinson - Najaar 2010 aflevering 10

Avontuurlijke realityserie waarin het dit keer voor het eerst de beurt is aan bekende Nederlanders en Vlamingen om de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aan te gaan. Vanuit eigen land verruilen Dennis Weening, Maxim Hartman, Regi...

28-10-2010 20:27

Najaar 2010 aflevering 9

Expeditie Robinson - Najaar 2010 aflevering 9

Avontuurlijke realityserie waarin het dit keer voor het eerst de beurt is aan bekende Nederlanders en Vlamingen om de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aan te gaan. Vanuit eigen land verruilen Dennis Weening, Maxim Hartman, Regi...

21-10-2010 20:30

Najaar 2010 aflevering 8

Expeditie Robinson - Najaar 2010 aflevering 8

Avontuurlijke realityserie waarin het dit keer voor het eerst de beurt is aan bekende Nederlanders en Vlamingen om de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aan te gaan. Vanuit eigen land verruilen Dennis Weening, Maxim Hartman, Regi...

Je bekijkt momenteel pagina 11 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Expeditie Robinson gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Robinson de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Robinson bij Expeditie Robinson liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Robinson. Heb je een uitzending van Expeditie Robinson gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie Robinson gemist

Expeditie Robinson is een van oorsprong Zweedse realitysoap waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. De Nederlandstalige versie is vanaf het begin een co-productie geweest tussen een Nederlandse en een Vlaamse productiemaatschappij met deelnemers uit Nederland en Vlaanderen. De serie ontleent zijn naam zeer waarschijnlijk aan het 18de-eeuwse verhaal over de zeeman Robinson Crusoe die na een schipbreuk op een onbewoond eiland terecht komt, en daar probeert te overleven.

Uitzending gemist van Expeditie Robinson? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Robinson kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 179
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord