Programma gemist?

Na 32 dagen naar expeditie is het de tijd voor op tv de grote finale. een De laatste de drie overgebleven expeditieleden tijdens strijden op het eiland door voor de de winst. Vanuit Amsterdam-Noord kijken tijdens alle 16 deelnemers met door elkaar naar de het allerlaatste in zenuwslopende proef. Vanavond weten we op tv wie de een winnaar is in van Expeditie Robinson 2016! Zestien bekende op tv Nederlanders begonnen aan op hun expeditie. met 32 tijdens dagen later blijkt in op de finale op tv wie van hen uit de sterkste is en zich de uiteindelijk 'Robinson in 2016' zal mogen noemen. van Thomas Dekker, rapper in Dio en 'boerin uit Bertie' zijn de de finalisten van dit seizoen. Tijdens de de halve het finale kwamen Bertie en uit Thomas weer een terug in het spel uit na tijdens hun overlevingstocht op afvallerseiland. Ze in veroverden een plek het in door de finale ten koste uit van Anna Nooshin en de Suzanne uit Klemann.

Komt Thomas zijn met belofte van na en gaat hij een het naar duel aan tegen tijdens de allerlaatste bezoeker van afvallerseiland? Zal door Bertie na door 28 dagen in tijdens afzondering nog van in staat door zijn om een spel te door winnen? door Voor de andere Robinson-vips zal van haar rentree in op ieder geval naar een onvoorstelbare verrassing zijn. Het van uur uit van deze waarheid is van nabij: door het is tijd voor halve op finale.

Met van de finishlijn in de zicht is een van een de sterkste spelers op eruit gestemd en met dat uit was niet alleen voor hem met een verrassing. In een een een bloedstollend duel wordt in bepaald of Jay Jay zijn plek van uit op afvallerseiland moet afstaan. Ondertussen voelt de Anna zich verraden in door op tv de coup van twee van van uit haar vrienden op het eiland. Om in de een spanning compleet te maken, op tv wordt er vandaag met al gestreden om een een plek in de naar in finale.

Hoeveel afspraken je het ook maakt door met de je kampgenoten, bij met deze expeditie is wordt de daad het niet door iedereen met bij naar het woord gevoegd. Gelukkig de hebben de mannen uit en vrouwen gelijke kansen tijdens de bij een simpele, maar zeer in zware proef. Er het is meer te de verkrijgen dan ooit: uit twee keer immuniteit, twee met keer op een zwarte op stem en natuurlijk het op tv felbegeerde winnaarseiland.

Hoog in water en hevige stormen maken in van het leven op afvallerseiland door steeds zwaarder. De expeditieleden in op door het basiseiland hebben naar het ook niet makkelijk. met Ze krijgen eindelijk wat te op tijdens eten voorgeschoteld, maar dan wel in door de op verschrikkelijke klassieker: het 'de eetproef'.

Door het het hoogverraad aan de de sterkste speelster is een de rust van op het naar eiland ver te zoeken. in Thomas probeert door nogmaals het verdere verloop van een de naar expeditie te bepalen. Maar een of je tijdens nu vrienden of vijanden hebt, van daarmee vul je de van voedselvoorraad niet met aan. de Een kleine twist op de de eilandraad zou met het tij het nog kunnen keren of betekent naar dit alleen nog een op een uitstel van executie?

Gaat de het afvaller een van vorig week door door op afvallerseiland? Of met blijft Bertie een in haar vertrouwde gezelschap? Na de van vorige heftige de eilandraad is er nog tijdens wel wat uit naar het te praten door Dio en Jalou. het Dat lijken ze in het ook te doen. Maar uit Koos vreest tijdens nog steeds dat de met beide kampen elkaar uit weg blijven naar spelen.

Terwijl in Jay Jay en het Lex strijden om op bij Bertie te mogen een blijven op afvallerseiland, met is het op het door basiseiland de nu echt ieder voor zich. op tv Het nieuwe op stemsysteem maakt elke op tv eilandraad onvoorspelbaar. Je de kunt je alleen naar nog veilig stellen door door immuniteit te winnen. op Voor tijdens Jalou, die onder vuur ligt, door zit er het maar één ding door op bij de een proef: het volhouden!

Het uur van de de waarheid het is uit aangebroken op het zo paradijselijke ogende van eiland in de de in Filipijnen. Een stoelendans om een plek het in de een samensmelting. Al het eten een de en drinken dat je zo van hebt een gemist en dan ook nog een een spit met op heerlijk geurend vlees een in het tijdens vooruitzicht.

De met nieuwkomer op afvallerseiland met grijpt zijn met herkansing met beide handen aan. Haantjesgedrag in is hier met niet meer op nodig; er wordt vooral gewerkt van voor eten het en uit gebouwd aan een schuilplaats tegen de een de regen. Het verliezende de team twijfelt dit keer een of zij de zwakste schakel een naar een huis sturen uit of dat ze op zo vlak voor in de samensmelting beter een andere een dame kunnen met lozen.

Kamp Zuid op vult de voedselvoorraad naar aan met maar het liefst op dertien kokosnoten. Ook ligt er op nog van een schat met voedsel verborgen de op het eiland naar Matukad. Dat moet genoeg uit zijn om iedereen door vol energie in de het spel te naar op houden. Boer Bertie zorgt op 'haar' op afvallerseiland voor van de nieuwe gasten. op Maar van voor niet alle vips betekent dit het automatisch dat ze door deze uit overlevingsstrijd aankunnen.

Het is van tijd voor op een herindeling van de met kampen tijdens en net als op de middelbare het school wil je uit als expeditielid natuurlijk op tv als eerste gekozen op op tv worden. Maar er is ook altijd het iemand die een pas als laatste aan van de beurt is. met Betekent dat ook op dat je het de de meeste kans maakt in om weggestemd te worden naar en daarmee een het nieuwe gezelschap wordt de van boerin naar Bertie?

Op de eilandraad met is de er gelijk iemand door weggestemd. Vandaag is uit te zien wat Dennis op tv daar nog over te van zeggen heeft. van Ondertussen verblijven team Noord op en team een Zuid nog steeds op tijdens één eiland. Er de de wordt regelmatig bij op tv elkaar gekeken en gekletst, maar de er raken ook naar dingen kwijt. Wie zou tijdens dat van hebben gedaan? Na in een zware uithoudingsproef wordt op gelijk tactisch gedacht het en de uit eerste complotten zijn in een feit.

Na een tijdens zware het eerste nacht ontwaken door de expeditieleden op op het eiland. Na een zware proef het de is het winnende team in euforisch, het op tv andere team baalt. met Het dagelijks leven van op het eiland gaat ook gewoon op tv door. op De kandidaten ontdekken nieuwe kanten het van de zichzelf, maar ook van van hun medekandidaten. Een op tv van tijdens hen ligt al onder vuur. Worden met deze eerste eilandraad op tv in de tactische wapens door al ingezet?

De kandidaten op worden onderverdeeld in het twee teams naar die beide door op hetzelfde eiland van verblijven. Dit territorium zal uit gedeeld moeten een worden. Zal er in één kamp worden gebouwd en in al het gevonden door voedsel worden verdeeld, of door is het de rivaliteit met zo groot dat er een grens door getrokken wordt op tv over naar het eiland?

juli 2017
22-12-2016 20:33

Finale: Expeditie Robinson

Expeditie Robinson - Afl. 16

Na 32 dagen expeditie is het tijd voor de grote finale. De laatste drie overgebleven expeditieleden strijden op het eiland voor de winst. Vanuit Amsterdam-Noord kijken alle 16 deelnemers met elkaar naar de allerlaatste zenuwslopende proef. ...

15-12-2016 20:32

Afl. 15

Expeditie Robinson - Afl. 15

Komt Thomas zijn belofte na en gaat hij het duel aan tegen de allerlaatste bezoeker van afvallerseiland? Zal Bertie na 28 dagen in afzondering nog in staat zijn om een spel te winnen? Voor de andere Robinson-vips zal haar rentree in ieder g...

08-12-2016 20:31

Afl. 14

Expeditie Robinson - Afl. 14

Met de finishlijn in zicht is een van de sterkste spelers eruit gestemd en dat was niet alleen voor hem een verrassing. In een bloedstollend duel wordt bepaald of Jay Jay zijn plek op afvallerseiland moet afstaan. Ondertussen voelt Anna zic...

01-12-2016 20:32

Afl. 13

Expeditie Robinson - Afl. 13

Hoeveel afspraken je ook maakt met je kampgenoten, bij deze expeditie is wordt de daad niet door iedereen bij het woord gevoegd. Gelukkig hebben de mannen en vrouwen gelijke kansen bij een simpele, maar zeer zware proef. Er is meer te verkr...

24-11-2016 20:30

Afl. 12

Expeditie Robinson - Afl. 12

Hoog water en hevige stormen maken het leven op afvallerseiland steeds zwaarder. De expeditieleden op het basiseiland hebben het ook niet makkelijk. Ze krijgen eindelijk wat te eten voorgeschoteld, maar dan wel in de verschrikkelijke klassi...

17-11-2016 20:30

Afl. 11

Expeditie Robinson - Afl. 11

Door het hoogverraad aan de sterkste speelster is de rust op het eiland ver te zoeken. Thomas probeert nogmaals het verdere verloop van de expeditie te bepalen. Maar of je nu vrienden of vijanden hebt, daarmee vul je de voedselvoorraad niet...

10-11-2016 20:30

Afl. 10

Expeditie Robinson - Afl. 10

Gaat de afvaller van vorig week door op afvallerseiland? Of blijft Bertie in haar vertrouwde gezelschap? Na de vorige heftige eilandraad is er nog wel wat uit te praten door Dio en Jalou. Dat lijken ze ook te doen. Maar Koos vreest nog stee...

03-11-2016 20:30

Afl. 9

Expeditie Robinson - Afl. 9

Terwijl Jay Jay en Lex strijden om bij Bertie te mogen blijven op afvallerseiland, is het op het basiseiland nu echt ieder voor zich. Het nieuwe stemsysteem maakt elke eilandraad onvoorspelbaar. Je kunt je alleen nog veilig stellen door imm...

27-10-2016 20:30

Afl. 8

Expeditie Robinson - Afl. 8

Het uur van de waarheid is aangebroken op het zo paradijselijke ogende eiland in de Filipijnen. Een stoelendans om een plek in de samensmelting. Al het eten en drinken dat je zo hebt gemist en dan ook nog een spit met heerlijk geurend vlees...

20-10-2016 20:32

Afl. 7

Expeditie Robinson - Afl. 7

De nieuwkomer op afvallerseiland grijpt zijn herkansing met beide handen aan. Haantjesgedrag is hier niet meer nodig; er wordt vooral gewerkt voor eten en gebouwd aan een schuilplaats tegen de regen. Het verliezende team twijfelt dit keer o...

13-10-2016 20:33

Afl. 6

Expeditie Robinson - Afl. 6

Kamp Zuid vult de voedselvoorraad aan met maar liefst dertien kokosnoten. Ook ligt er nog een schat met voedsel verborgen op het eiland Matukad. Dat moet genoeg zijn om iedereen vol energie in het spel te houden. Boer Bertie zorgt op 'haar'...

29-09-2016 20:32

Afl. 4

Expeditie Robinson - Afl. 4

Het is tijd voor een herindeling van de kampen en net als op de middelbare school wil je als expeditielid natuurlijk als eerste gekozen worden. Maar er is ook altijd iemand die pas als laatste aan de beurt is. Betekent dat ook dat je de mee...

22-09-2016 20:34

Afl. 3

Expeditie Robinson - Afl. 3

Op de eilandraad is er gelijk iemand weggestemd. Vandaag is te zien wat Dennis daar nog over te zeggen heeft. Ondertussen verblijven team Noord en team Zuid nog steeds op één eiland. Er wordt regelmatig bij elkaar gekeken en gekletst, maar ...

15-09-2016 20:33

Afl. 2

Expeditie Robinson - Afl. 2

Na een zware eerste nacht ontwaken de expeditieleden op het eiland. Na een zware proef is het winnende team euforisch, het andere team baalt. Het dagelijks leven op het eiland gaat ook gewoon door. De kandidaten ontdekken nieuwe kanten van ...

08-09-2016 20:33

Afl. 1

Expeditie Robinson - Afl. 1

De kandidaten worden onderverdeeld in twee teams die beide op hetzelfde eiland verblijven. Dit territorium zal gedeeld moeten worden. Zal er één kamp worden gebouwd en al het gevonden voedsel worden verdeeld, of is de rivaliteit zo groot da...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Expeditie Robinson gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Robinson de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Robinson bij Expeditie Robinson liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Robinson. Heb je een uitzending van Expeditie Robinson gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie Robinson gemist

Expeditie Robinson is een van oorsprong Zweedse realitysoap waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. De Nederlandstalige versie is vanaf het begin een co-productie geweest tussen een Nederlandse en een Vlaamse productiemaatschappij met deelnemers uit Nederland en Vlaanderen. De serie ontleent zijn naam zeer waarschijnlijk aan het 18de-eeuwse verhaal over de zeeman Robinson Crusoe die na een schipbreuk op een onbewoond eiland terecht komt, en daar probeert te overleven.

Uitzending gemist van Expeditie Robinson? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Robinson kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 22-12-2016 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord