Programma gemist?

Iedereen door heeft een kater van de op tv een beslissing van een van de door kampgenoten, want uit daardoor is hun hele op tv plan in duigen van gevallen. naar Alle bondjes staan weer op een losse schroeven in en het gekonkel een kan opnieuw beginnen. Er is door één op tv lichtpuntje aan de in horizon: de kandidaten krijgen uit brieven door van thuis en bijna niemand uit kan het in drooghouden.

Iedereen door heeft een een kater van de beslissing van uit een van de op tv kampgenoten, want daardoor is de hun een hele plan in duigen het gevallen. door Alle bondjes staan weer op losse het schroeven en het uit gekonkel kan door opnieuw beginnen. Er is uit één lichtpuntje aan met de horizon: het de kandidaten krijgen het brieven van thuis in en bijna niemand met kan het een drooghouden.

Het met is het seizoen naar van de Onbekenden tegen met de Bekenden, de en binnen door de Bekenden is er verdeeldheid. Zo op is de 'meidengroep' de uit wel heel sterk geworden in de het ogen van de tijdens rest en naar alle door ogen zijn dan ook van op hen gericht. door De keuze om zich tijdens af te uit splitsen, was dus misschien de niet zo'n met goede zet.

Het naar is het seizoen van de tijdens Onbekenden tegen een de Bekenden, uit en binnen de Bekenden op tv is er tijdens verdeeldheid. Zo de is de 'meidengroep' wel heel door sterk geworden in de met ogen van de op tv rest en in alle ogen zijn met dan het ook op hen gericht. De keuze naar om een zich af te splitsen, was van dus misschien uit niet zo'n goede naar zet.

Helaas hebben de sommige kandidaten zich op tv niet kunnen het inhouden tijdens het het samensmeltingsdiner: ze hebben last van van hun darmen en uit het zijn zo slap als tijdens een vaatdoek. Hun timing met kon naar niet slechter zijn, want ze moeten op tv zich van meteen bewijzen op hun nieuwe het eiland met het uit bouwen van uit een hut. En ook tijdens de eerste uit individuele proef laat het niet met lang op zich wachten. uit Daar hebben ze uit veel kracht bij de nodig en ze het moeten er de ook hun hersenen bij gebruiken. uit En dat is best een moeilijk als op tv je met kapot bent!

Helaas hebben sommige naar tijdens kandidaten zich niet kunnen inhouden door tijdens het samensmeltingsdiner: van ze hebben van last van de hun darmen en zijn naar zo slap op tv als een vaatdoek. Hun timing kon uit met niet slechter zijn, want ze een moeten zich meteen bewijzen met op tv op hun nieuwe eiland met met het een bouwen van een een hut. En ook een de eerste individuele proef laat op tv niet lang op zich het wachten. Daar hebben in uit ze veel kracht bij nodig van en met ze moeten er ook hun hersenen op bij tijdens gebruiken. En dat is best van moeilijk als je de kapot de bent!

De samensmelting met is eindelijk daar! uit De twee kampen maken van zich een op, klaar door om hun eiland te verlaten. Op met Duivelseiland in zit nog steeds maar de één kandidaat, op tv zielsalleen. Hij weet niet wat uit hem te door wachten het staat en dus ook niet dat naar het de andere kandidaten naar ondertussen bezig zijn met een nieuwe de naar fase van de expeditie. Vol spanning een wacht naar hij eenzaam op tv zijn lot af.

Het met is vanavond tijd voor op de samensmelting in Expeditie op Robinson 2018. De twee van kampen maken in zich op, klaar met om hun eiland te in het verlaten. Op Duivelseiland zit John een Kraaijkamp als enige kandidaat, in zielsalleen. van Hij weet nog met steeds niet wat hem te een wachten staat in en het weet dus niet door dat de andere kandidaten ondertussen naar bezig zijn met een uit nieuwe van fase van de expeditie. een Vol naar spanning wacht hij eenzaam zijn de lot het af.

De samensmelting komt op tv eraan de en dat is voelbaar in door beide kampen. op tv De komende een proef winnen, naar betekent namelijk zo compleet mogelijk naar naar de met volgende ronde in het uit spel gaan. door Het verliezende team tijdens begint bij terugkomst op op hun eiland meteen met op tv konkelen en op tv nieuwe bondjes ontstaan. Op met Duivelseiland zitten tijdens nog steeds twee kandidaten, uit uit maar die vermaken zich een wonder boven wonder prima. Totdat tijdens uit ze een brief in vinden...

In op tv de zevende aflevering van Expeditie naar Robinson 2018 met komt de samensmelting in komt eraan. het Dat is voelbaar in beide van het kampen. De komende proef de winnen betekent namelijk zo compleet naar mogelijk naar de uit volgende ronde in tijdens het spel gaan. van Het verliezende op tv team op tv begint bij terugkomst op hun eiland van meteen een met konkelen en nieuwe bondjes tijdens ontstaan. Op tijdens Duivelseiland zitten uit nog steeds twee kandidaten, maar het die op vermaken zich wonder boven wonder in van prima. Totdat ze een door brief vinden.

Het nieuwe uit Kamp het Noord is na de Eilandraad in onverwachts niet één, op maar twee sterke een spelers armer en er op wordt op tv gevreesd voor de immuniteitsproef. van Toch is het met team gebrand op het revanche en maken de in uit deelnemers zich gereed voor een uitputtende op strijd. uit Hoewel ijzersterk en tot nu op een toe onverslaanbaar, heerst er spanning bij een het op team van naar de Onbekenden. En het wat is de invloed met van briefpost op tijdens Duivelseiland?

Het een nieuwe Kamp Noord door is na de Eilandraad onverwachts op niet één, maar met twee sterke spelers op armer en er met wordt tijdens gevreesd voor op de immuniteitsproef. Toch een is het team uit gebrand op revanche en tijdens maken de deelnemers naar zich gereed voor een tijdens uitputtende strijd. Hoewel ijzersterk door en tot nu naar toe door onverslaanbaar, heerst er spanning door bij van het team van van de Onbekenden. En wat is met de invloed van het briefpost op tv op Duivelseiland?

Kamp op tv Noord en Zuid een krijgen allebei een brief waarin uit staat naar dat ze het hun spullen moeten op tv pakken, want sommigen van naar hen zullen nooit meer naar terugkomen in in het kamp. Het is tijd door voor uit de mix! Dit keer door strijden twee op captains, en dus tijdens niet drie, tegen met elkaar in het ultieme kapiteinsduel. een naar De winnaar van dit het duel moet het een krachtig vipteam samenstellen, van bestaande uit op zeven personen, dat het met kan opnemen tegen het sterke in naar Kamp van de Onbekenden. Wie kiest het hij en welke op tv drie blijven met achter?

Kamp van Noord en van Zuid krijgen allebei naar een brief waarin staat een dat ze hun spullen uit moeten pakken, want sommigen de van hen op tv zullen uit nooit meer terugkomen in het een kamp. Het is tijd de door voor de mix. Dit keer strijden alleen de twee captains, met en dus niet drie, van tegen elkaar door in op tv het ultieme kapiteinsduel. De winnaar uit van dit duel moet een naar krachtig VIP-team op samenstellen, bestaande uit naar zeven door personen, dat het kan opnemen een tegen het een sterke Kamp van tijdens de Onbekenden. de Wie kiest hij en welke de drie tijdens blijven achter?

De gouden munt het van een van uit de het teamcaptains zit de andere naar teamgenoten goed een in de de weg, want hoe krijg op je iemand een uit je team met als die zijn immuniteitsmunt kan inzetten? uit Er moeten door snode de plannen worden gesmeed! In op tv een ander team de hoort een kandidaat van tijdens de teamcaptain dat hij tijdens op tv er eigenlijk uit zou tijdens liggen als ze van naar de naar Eilandraad hadden gemoeten. Hij naar besluit verhaal te halen met bij zijn kampgenoten. door In Team Zuid wordt door de sfeer op tv plotseling heel grimmig door in een naar ruzie tussen twee uit kandidaten.

november 2018
17-11-2018 18:31

Afl. 11

Expeditie Robinson - Afl. 11

Iedereen heeft een kater van de beslissing van een van de kampgenoten, want daardoor is hun hele plan in duigen gevallen. Alle bondjes staan weer op losse schroeven en het gekonkel kan opnieuw beginnen. Er is één lichtpuntje aan de horizon:...

15-11-2018 20:32

Afl. 11

Expeditie Robinson - Afl. 11

Iedereen heeft een kater van de beslissing van een van de kampgenoten, want daardoor is hun hele plan in duigen gevallen. Alle bondjes staan weer op losse schroeven en het gekonkel kan opnieuw beginnen. Er is één lichtpuntje aan de horizon:...

10-11-2018 18:33

Afl. 10

Expeditie Robinson - Afl. 10

Het is het seizoen van de Onbekenden tegen de Bekenden, en binnen de Bekenden is er verdeeldheid. Zo is de 'meidengroep' wel heel sterk geworden in de ogen van de rest en alle ogen zijn dan ook op hen gericht. De keuze om zich af te splitse...

08-11-2018 20:32

Afl. 10

Expeditie Robinson - Afl. 10

Het is het seizoen van de Onbekenden tegen de Bekenden, en binnen de Bekenden is er verdeeldheid. Zo is de 'meidengroep' wel heel sterk geworden in de ogen van de rest en alle ogen zijn dan ook op hen gericht. De keuze om zich af te splitse...

03-11-2018 18:33

Afl. 9

Expeditie Robinson - Afl. 9

Helaas hebben sommige kandidaten zich niet kunnen inhouden tijdens het samensmeltingsdiner: ze hebben last van hun darmen en zijn zo slap als een vaatdoek. Hun timing kon niet slechter zijn, want ze moeten zich meteen bewijzen op hun nieuwe...

01-11-2018 20:32

Afl. 9

Expeditie Robinson - Afl. 9

Helaas hebben sommige kandidaten zich niet kunnen inhouden tijdens het samensmeltingsdiner: ze hebben last van hun darmen en zijn zo slap als een vaatdoek. Hun timing kon niet slechter zijn, want ze moeten zich meteen bewijzen op hun nieuwe...

27-10-2018 18:57

Afl. 8

Expeditie Robinson - Afl. 8

De samensmelting is eindelijk daar! De twee kampen maken zich op, klaar om hun eiland te verlaten. Op Duivelseiland zit nog steeds maar één kandidaat, zielsalleen. Hij weet niet wat hem te wachten staat en dus ook niet dat de andere kandida...

25-10-2018 20:30

Expeditie Robinson: de samensmelting

Expeditie Robinson - Expeditie Robinson: de samensmelting

Het is vanavond tijd voor de samensmelting in Expeditie Robinson 2018. De twee kampen maken zich op, klaar om hun eiland te verlaten. Op Duivelseiland zit John Kraaijkamp als enige kandidaat, zielsalleen. Hij weet nog steeds niet wat hem t...

20-10-2018 18:33

Afl. 7

Expeditie Robinson - Afl. 7

De samensmelting komt eraan en dat is voelbaar in beide kampen. De komende proef winnen, betekent namelijk zo compleet mogelijk naar de volgende ronde in het spel gaan. Het verliezende team begint bij terugkomst op hun eiland meteen met kon...

18-10-2018 20:33

Expeditie Robinson: samensmelting komt eraan

Expeditie Robinson - Expeditie Robinson: samensmelting komt eraan

In de zevende aflevering van Expeditie Robinson 2018 komt de samensmelting komt eraan. Dat is voelbaar in beide kampen. De komende proef winnen betekent namelijk zo compleet mogelijk naar de volgende ronde in het spel gaan. Het verliezend...

13-10-2018 18:31

Afl. 6

Expeditie Robinson - Afl. 6

Het nieuwe Kamp Noord is na de Eilandraad onverwachts niet één, maar twee sterke spelers armer en er wordt gevreesd voor de immuniteitsproef. Toch is het team gebrand op revanche en maken de deelnemers zich gereed voor een uitputtende strij...

11-10-2018 20:33

Afl. 6

Expeditie Robinson - Afl. 6

Het nieuwe Kamp Noord is na de Eilandraad onverwachts niet één, maar twee sterke spelers armer en er wordt gevreesd voor de immuniteitsproef. Toch is het team gebrand op revanche en maken de deelnemers zich gereed voor een uitputtende strij...

06-10-2018 18:34

Afl. 5

Expeditie Robinson - Afl. 5

Kamp Noord en Zuid krijgen allebei een brief waarin staat dat ze hun spullen moeten pakken, want sommigen van hen zullen nooit meer terugkomen in het kamp. Het is tijd voor de mix! Dit keer strijden twee captains, en dus niet drie, tegen el...

04-10-2018 20:31

Expeditie Robinson: kampen worden gemixt

Expeditie Robinson - Expeditie Robinson: kampen worden gemixt

Kamp Noord en Zuid krijgen allebei een brief waarin staat dat ze hun spullen moeten pakken, want sommigen van hen zullen nooit meer terugkomen in het kamp. Het is tijd voor de mix. Dit keer strijden alleen twee captains, en dus niet drie, t...

29-09-2018 18:34

Afl. 4

Expeditie Robinson - Afl. 4

De gouden munt van een van de teamcaptains zit de andere teamgenoten goed in de weg, want hoe krijg je iemand uit je team als die zijn immuniteitsmunt kan inzetten? Er moeten snode plannen worden gesmeed! In een ander team hoort een kandida...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Expeditie Robinson gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Robinson de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Robinson bij Expeditie Robinson liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Robinson. Heb je een uitzending van Expeditie Robinson gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie Robinson gemist

Expeditie Robinson is een van oorsprong Zweedse realitysoap waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. De Nederlandstalige versie is vanaf het begin een co-productie geweest tussen een Nederlandse en een Vlaamse productiemaatschappij met deelnemers uit Nederland en Vlaanderen. De serie ontleent zijn naam zeer waarschijnlijk aan het 18de-eeuwse verhaal over de zeeman Robinson Crusoe die na een schipbreuk op een onbewoond eiland terecht komt, en daar probeert te overleven.

Uitzending gemist van Expeditie Robinson? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Robinson kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 169
  • Laatste uitzending op 17-11-2018 om 18:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord