Programma gemist?

Seizoen 14 - op Aflevering 3 - een Realityreeks. Kamp Noord een heeft door 's nachts last van tijdens ratten. Een van de door kandidaten heeft slapeloze nachten naar doordat naar de beesten over haar heen van lopen. Kamp door Zuid heeft nog uit steeds geen van vuursteen en heeft in dus al dagen niets kunnen door op tv eten. De irritaties de in het kamp lopen van daardoor hoog op. door In het Kamp van de door Onbekenden de hebben ze genoeg tijdens eten en uit de sfeer lijkt hartstikke het goed. Al denkt niet iedereen tijdens op tv daar hetzelfde over. De de proef van deze week lijkt het volgens de deelnemers het de op een middeleeuws de marteltuig.

In de derde uit aflevering van naar Expeditie uit Robinson heeft Kamp Noord 's nachts op last van ratten. uit Een op van de kandidaten naar heeft slapeloze op nachten doordat de beesten over haar tijdens heen lopen. Kamp naar Zuid heeft nog door steeds op geen vuursteen en de heeft dus al naar dagen niets kunnen op tv eten. De irritaties in het op kamp lopen op tv daardoor hoog op. In in het Kamp op van de Onbekenden tijdens hebben ze genoeg op eten en de in sfeer lijkt hartstikke goed. op tv Al denkt in niet iedereen daar hetzelfde van over. De van proef van deze van week met lijkt volgens de deelnemers op een tijdens door middeleeuws marteltuig.

De uit drie kampen de beginnen hun draai het te vinden op de eilanden. Kamp naar tijdens Noord weet onder met leiding van de captain 1,5 in kilo vis te van vangen. Het Kamp tijdens van de op Onbekenden heeft een heel naar buffet aan een voedsel, maar Kamp Zuid een heeft een de probleem. Zij zijn van hun belangrijkste van tool kwijtgeraakt: de vuursteen. op Daardoor kunnen ze met geen vuur maken. Dit op levert veel irritaties op tv op en twee kandidaten het willen in zelfs opstappen. in Vorige week hebben met twee teamcaptains het duel verloren de en hun twee op kampen moeten tegen een elkaar strijden tijdens het de eerste proef tijdens van dit op seizoen.

De met drie kampen beginnen op tv hun draai te vinden door op op tv de eilanden. Kamp Noord door weet onder een leiding van de een captain 1,5 kilo een vis te vangen. Het van Kamp van de Onbekenden tijdens heeft een heel buffet uit aan voedsel, maar de Kamp Zuid een heeft een probleem. door Zij het zijn hun belangrijkste tool van kwijtgeraakt: de op vuursteen. Daardoor kunnen ze geen naar vuur maken. Dit op levert veel irritaties op met en het twee kandidaten willen zelfs van opstappen. Vorige week naar hebben door twee teamcaptains het duel verloren door en uit hun twee kampen moeten tegen tijdens elkaar strijden tijdens tijdens de eerste proef van tijdens met dit seizoen.

Dit jaar naar strijden 21 bekende én op onbekende uit Nederlanders in 'Expeditie Robinson'. uit Zij op zijn verdeeld in drie teams: Kamp met op Noord, Kamp Zuid en van het Kamp van de Onbekenden. naar Bijna door direct na aankomst een moeten de drie met kampen een captain naar voren op door schuiven. Deze captains zullen iedere op tv aflevering tegen met elkaar strijden in tijdens een duel. De winnende captain naar krijgt een door gouden munt de die immuniteit de oplevert tijdens de een Eilandraad.

Vanavond begint in het keiharde spel Expeditie het Robinson, op waarin bekende en tijdens onbekende Nederlanders proberen te tijdens overleven op een naar onbewoond eiland op het de naar Filipijnen. Alles lijkt geoorloofd om op een met ronde verder te het komen en sommige expeditieleden gaan een heel ver om iemand een naar huis van te sturen. De op indeling van de tijdens kampen is al bekend. een Kamp Zuid bestaat uit uit de naar bekende Nederlanders Donny Roelvink tijdens (influencer), Nienke Plas (vlogger), het Jody Bernal (zanger), door Josylvio door (rapper), I in am Aisha (hiphopartieste), Corry Konings (zangeres) door op tv en Steven Brunswijk van (comedian). Kamp Noord bestaat uit Toine op op tv van Peperstraten (sportjournalist), de Gregory Sedoc (voormalig Olympisch atleet), van Tony Peroni de Jr. (DJ), door Stijn Franssen (actrice), Johnny Kraaijkamp van Jr. (acteur), Famke Louise op tv (vlogger/zangeres) en naar Loiza Lamers naar (model). Er doen door ook zeven onbekende Nederlanders tijdens mee. Zij het hebben hun eigen met kamp: Kamp Onbekend. De onbekende deelnemers tijdens zijn Sandra Spreij de van (coffeeshophoudster uit Zwolle), Gwenda naar Nielen (majoor uit Amersfoort), de Laurie Scheerder (student uit uit Utrecht) , Dominique op tv Hazeleger (student uit met Dorst), een Robin Bakker (havenarbeider uit Spijkernisse), uit Jan de Bronninkreef (veeboer uit Holten) een en het Özgür Aksan (woonbegeleider uit van Zutphen).

De finale van de het 'Expeditie Robinson 2017'. naar In een spectaculaire eindstrijd wordt de er beslist wie de uit winnaar van wordt van dit ongelooflijk spannende in in seizoen.

Wordt uit Soundos El Ahmadi, in Kaj Gorgels of in Carlos Platier het de winnaar van Expeditie Robinson door 2017? Deze van drie kandidaten versloegen vorige met week Shelly Sterk en de Niels Gomperts tijdens in de met halve finale en plaatsten zich tijdens daarmee voor uit de van finale van het 18e naar seizoen. Kaj wist als eerst een van plek in de op eindstrijd te bemachtigen. het Op finalisteneiland op tv versloeg naar hij Niels in een uithoudingsproef. naar Hierna plaatste op tv Soundos zich, die met bloed, op de zweet en tranen voor in de allereerste keer een proef uit won. de Carlos, een met van de vier onbekende het Nederlanders, won ten door slotte de bekende het evenwichtsproef en is hiermee de de derde het finalist van op Expeditie Robinson. Na een loodzwaar de seizoen strijden het de drie overgebleven van kandidaten in de in finale nog één op tv laatste keer tegen door elkaar. Wie wint deze spectaculaire in eindstrijd en van mag zich de in 'Last Man Standing' naar noemen?

De halve het finale van 'Expeditie de Robinson'. In een bloedstollend de spel wordt bepaald door wie met de finalisten op tv worden.

De op tv halve finale van op tv 'Expeditie Robinson'. In een de bloedstollend door spel wordt bepaald wie de de finalisten door worden.

Met met het einde op van de expeditie in zicht, een krijgen de expeditieleden het op tv steeds moeilijker. op tv Fysieke ongemakken steken op de kop naar op, maar door vooral ook heimwee. Vandaag krijgen de de eilandbewoners het met extra moeilijk met door berichtjes van thuis tijdens die op tijdens een nogal op tv onverwacht moment worden naar getoond.

Met het door einde van met de expeditie in zicht, krijgen tijdens de expeditieleden het uit van steeds moeilijker. Fysieke naar ongemakken steken de kop met op, maar vooral ook op tv heimwee. Vandaag krijgen de op tv eilandbewoners het tijdens extra de moeilijk door berichtjes van op thuis die van op een nogal in onverwacht moment worden in getoond.

Op dag 28 een van door de expeditie barst de bom door uit in het kamp, met in een enorme ruzie naar tot gevolg. Er wordt geroepen het op en gescholden. Zelfs op de met eilandraad het lopen de spanningen opnieuw door hoog op. naar Of de rust weer zal terugkeren, het is op tv nog maar de de vraag.

Op dag op tv 28 van de door expeditie barst de bom uit in in het kamp, het met een enorme ruzie een tot gevolg. Er wordt in geroepen uit en gescholden. Zelfs met op de eilandraad lopen de spanningen op opnieuw hoog het op. van Of de rust weer zal terugkeren, naar is nog tijdens maar de uit vraag.

Elke eilandraad op tv is een naar totale verrassing en dit zorgt naar ervoor dat de door expeditieleden niemand meer een vertrouwen. Tijdens de de game wordt er op tv weer keihard door gebatteld voor immuniteit. uit Finalisteneiland naar is de enige plek op tv waar je een veilig zit, maar er is op maar plaats voor in twee. in De expeditie zorgt bij sommige met kandidaten voor grote een fysieke een ongemakken. Is het dan in nog vol te de houden?

september 2018
22-09-2018 18:31

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson - Expeditie Robinson

Seizoen 14 - Aflevering 3 - Realityreeks. Kamp Noord heeft 's nachts last van ratten. Een van de kandidaten heeft slapeloze nachten doordat de beesten over haar heen lopen. Kamp Zuid heeft nog steeds geen vuursteen en heeft dus al dagen ni...

20-09-2018 20:34

Expeditie Robinson: 'middeleeuws marteltuig' als proef

Expeditie Robinson - Expeditie Robinson: 'middeleeuws marteltuig' als proef

In de derde aflevering van Expeditie Robinson heeft Kamp Noord 's nachts last van ratten. Een van de kandidaten heeft slapeloze nachten doordat de beesten over haar heen lopen. Kamp Zuid heeft nog steeds geen vuursteen en heeft dus al dag...

15-09-2018 18:28

Afl. 2

Expeditie Robinson - Afl. 2

De drie kampen beginnen hun draai te vinden op de eilanden. Kamp Noord weet onder leiding van de captain 1,5 kilo vis te vangen. Het Kamp van de Onbekenden heeft een heel buffet aan voedsel, maar Kamp Zuid heeft een probleem. Zij zijn hun b...

13-09-2018 20:32

Afl. 2

Expeditie Robinson - Afl. 2

De drie kampen beginnen hun draai te vinden op de eilanden. Kamp Noord weet onder leiding van de captain 1,5 kilo vis te vangen. Het Kamp van de Onbekenden heeft een heel buffet aan voedsel, maar Kamp Zuid heeft een probleem. Zij zijn hun b...

08-09-2018 18:32

Afl. 1

Expeditie Robinson - Afl. 1

Dit jaar strijden 21 bekende én onbekende Nederlanders in 'Expeditie Robinson'. Zij zijn verdeeld in drie teams: Kamp Noord, Kamp Zuid en het Kamp van de Onbekenden. Bijna direct na aankomst moeten de drie kampen een captain naar voren schu...

06-09-2018 20:32

Nieuw: Expeditie Robinson 2018

Expeditie Robinson - Nieuw: Expeditie Robinson 2018

Vanavond begint het keiharde spel Expeditie Robinson, waarin bekende en onbekende Nederlanders proberen te overleven op een onbewoond eiland op de Filipijnen. Alles lijkt geoorloofd om een ronde verder te komen en sommige expeditieleden gaa...

24-12-2017 19:58

Afl. 16

Expeditie Robinson - Afl. 16

De finale van 'Expeditie Robinson 2017'. In een spectaculaire eindstrijd wordt er beslist wie de winnaar wordt van dit ongelooflijk spannende seizoen.

21-12-2017 20:32

Finale: Expeditie Robinson

Expeditie Robinson - Finale: Expeditie Robinson

Wordt Soundos El Ahmadi, Kaj Gorgels of Carlos Platier de winnaar van Expeditie Robinson 2017? Deze drie kandidaten versloegen vorige week Shelly Sterk en Niels Gomperts in de halve finale en plaatsten zich daarmee voor de finale van het 18...

17-12-2017 20:00

Afl. 15

Expeditie Robinson - Afl. 15

De halve finale van 'Expeditie Robinson'. In een bloedstollend spel wordt bepaald wie de finalisten worden.

14-12-2017 20:32

Afl. 15

Expeditie Robinson - Afl. 15

De halve finale van 'Expeditie Robinson'. In een bloedstollend spel wordt bepaald wie de finalisten worden.

10-12-2017 19:58

Afl. 14

Expeditie Robinson - Afl. 14

Met het einde van de expeditie in zicht, krijgen de expeditieleden het steeds moeilijker. Fysieke ongemakken steken de kop op, maar vooral ook heimwee. Vandaag krijgen de eilandbewoners het extra moeilijk door berichtjes van thuis die op ee...

07-12-2017 20:32

Afl. 14

Expeditie Robinson - Afl. 14

Met het einde van de expeditie in zicht, krijgen de expeditieleden het steeds moeilijker. Fysieke ongemakken steken de kop op, maar vooral ook heimwee. Vandaag krijgen de eilandbewoners het extra moeilijk door berichtjes van thuis die op ee...

03-12-2017 19:59

Afl. 13

Expeditie Robinson - Afl. 13

Op dag 28 van de expeditie barst de bom in het kamp, met een enorme ruzie tot gevolg. Er wordt geroepen en gescholden. Zelfs op de eilandraad lopen de spanningen opnieuw hoog op. Of de rust weer zal terugkeren, is nog maar de vraag.

30-11-2017 20:30

Afl. 13

Expeditie Robinson - Afl. 13

Op dag 28 van de expeditie barst de bom in het kamp, met een enorme ruzie tot gevolg. Er wordt geroepen en gescholden. Zelfs op de eilandraad lopen de spanningen opnieuw hoog op. Of de rust weer zal terugkeren, is nog maar de vraag.

26-11-2017 20:00

Afl. 12

Expeditie Robinson - Afl. 12

Elke eilandraad is een totale verrassing en dit zorgt ervoor dat de expeditieleden niemand meer vertrouwen. Tijdens de game wordt er weer keihard gebatteld voor immuniteit. Finalisteneiland is de enige plek waar je veilig zit, maar er is ma...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Expeditie Robinson gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Robinson de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Robinson bij Expeditie Robinson liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Robinson. Heb je een uitzending van Expeditie Robinson gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie Robinson gemist

Expeditie Robinson is een van oorsprong Zweedse realitysoap waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. De Nederlandstalige versie is vanaf het begin een co-productie geweest tussen een Nederlandse en een Vlaamse productiemaatschappij met deelnemers uit Nederland en Vlaanderen. De serie ontleent zijn naam zeer waarschijnlijk aan het 18de-eeuwse verhaal over de zeeman Robinson Crusoe die na een schipbreuk op een onbewoond eiland terecht komt, en daar probeert te overleven.

Uitzending gemist van Expeditie Robinson? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Robinson kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 153
  • Laatste uitzending op 22-09-2018 om 18:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord