Programma gemist?

Na 32 dagen op tv naar expeditie is het met tijd voor de van grote finale. De tijdens laatste drie overgebleven expeditieleden strijden het op het eiland op voor met de winst. Vanuit Amsterdam-Noord in kijken alle 16 van deelnemers met elkaar naar de de allerlaatste zenuwslopende proef. met een Vanavond weten we in wie de winnaar de is van Expeditie Robinson 2016! Zestien bekende op tv Nederlanders naar begonnen aan hun expeditie. 32 door tijdens dagen later blijkt de in de finale wie van hen de de van sterkste is en in zich uiteindelijk 'Robinson 2016' zal een mogen het noemen. Thomas tijdens Dekker, rapper Dio en 'boerin het Bertie' zijn uit de finalisten van dit seizoen. Tijdens uit de halve finale van kwamen met Bertie en op tv Thomas weer terug in het spel een na door hun overlevingstocht op afvallerseiland. naar Ze veroverden de een plek in de finale op ten koste van op Anna Nooshin en op Suzanne op Klemann.

Komt Thomas van zijn belofte na en op tv naar gaat hij het op tv duel aan tegen de de allerlaatste bezoeker van afvallerseiland? Zal van Bertie in na 28 dagen met in afzondering nog in staat een zijn om op een spel door te winnen? Voor de tijdens andere Robinson-vips zal een haar rentree in het ieder geval een onvoorstelbare de verrassing op tv zijn. Het uur van op tv deze op tv waarheid is nabij: het van is tijd voor met halve finale.

Met op tv de finishlijn in uit zicht is in een van de sterkste spelers de eruit gestemd en dat het was niet naar alleen voor hem een tijdens verrassing. naar In een bloedstollend duel wordt op tv tijdens bepaald of Jay Jay van zijn plek op afvallerseiland moet tijdens afstaan. Ondertussen tijdens voelt Anna zich verraden van door de naar coup van twee van met haar vrienden in op tijdens het eiland. Om de op spanning compleet te maken, tijdens wordt er op vandaag al gestreden om door een van plek in de tijdens finale.

Hoeveel een afspraken je ook op tv maakt met van je kampgenoten, bij deze expeditie van is wordt op de daad niet door met iedereen op tv bij het woord gevoegd. Gelukkig hebben met de mannen en op vrouwen gelijke kansen het bij een in simpele, maar zeer op zware proef. Er is op met meer te verkrijgen naar dan ooit: twee keer uit immuniteit, twee keer met een zwarte stem en natuurlijk met het felbegeerde een winnaarseiland.

Hoog van water en hevige uit stormen maken het leven door op het afvallerseiland steeds zwaarder. op De expeditieleden op het basiseiland op hebben het op ook niet makkelijk. van Ze krijgen eindelijk wat te uit eten voorgeschoteld, maar door tijdens dan wel in de verschrikkelijke klassieker: de 'de in eetproef'.

Door uit het hoogverraad aan de een sterkste met speelster is de rust op het van tijdens eiland ver te zoeken. op tv Thomas probeert nogmaals het verdere in verloop uit van de expeditie te bepalen. met Maar of in je uit nu vrienden of op vijanden hebt, daarmee op tv vul je de voedselvoorraad niet aan. op een Een kleine twist op de op eilandraad zou het tij door nog van kunnen keren of tijdens betekent dit alleen nog een tijdens uitstel van met executie?

Gaat van de afvaller van vorig op week op door op afvallerseiland? Of in blijft Bertie in uit haar vertrouwde op tv gezelschap? Na de vorige heftige het eilandraad is er nog het door wel wat uit te door praten door van Dio en Jalou. op Dat lijken ze met ook te doen. Maar door Koos vreest nog steeds op dat de in beide kampen elkaar weg blijven met het spelen.

Terwijl in Jay Jay en op Lex strijden om bij tijdens Bertie te op tv mogen blijven op op afvallerseiland, is het op het in basiseiland uit nu echt ieder naar voor zich. het Het nieuwe stemsysteem maakt op tv elke eilandraad onvoorspelbaar. Je kunt van op je alleen nog op veilig stellen door immuniteit te op winnen. in Voor Jalou, die uit onder vuur ligt, zit er maar tijdens één ding op in bij de van proef: een volhouden!

Het uur van van de naar waarheid is aangebroken op het in door zo paradijselijke ogende uit eiland in de Filipijnen. Een stoelendans op om een plek in in de samensmelting. tijdens Al in het eten en een drinken dat op tv je zo hebt gemist in en dan ook nog een de spit met tijdens heerlijk geurend vlees met in het naar vooruitzicht.

De nieuwkomer tijdens op een afvallerseiland grijpt zijn herkansing met de beide handen op tv aan. Haantjesgedrag is hier niet naar meer nodig; er in wordt vooral gewerkt van voor eten in en gebouwd op aan een schuilplaats tegen de uit regen. naar Het verliezende team twijfelt dit op tv tijdens keer of zij van de zwakste schakel naar huis sturen in of dat ze uit zo vlak voor tijdens de samensmelting beter naar een andere een dame kunnen door lozen.

Kamp een Zuid vult een de voedselvoorraad aan met het maar liefst dertien kokosnoten. Ook op ligt op tv er nog van een schat met door voedsel verborgen op op het eiland Matukad. Dat moet genoeg door zijn om een iedereen vol energie in door naar het spel te houden. Boer een Bertie op zorgt op 'haar' afvallerseiland tijdens voor de nieuwe gasten. van Maar voor niet alle een vips betekent dit van automatisch op dat ze uit deze overlevingsstrijd aankunnen.

Het is tijd de voor een tijdens herindeling van de tijdens kampen van en net als op de middelbare tijdens school tijdens wil je als expeditielid natuurlijk in als eerste gekozen naar naar worden. Maar er is ook uit altijd iemand op tv die pas als laatste aan met de beurt op tv is. Betekent dat naar ook dat je de tijdens meeste het kans maakt met om weggestemd te worden op tv en daarmee het op nieuwe gezelschap wordt van boerin een op Bertie?

Op de de eilandraad uit is er gelijk in iemand weggestemd. Vandaag is de te zien wat Dennis op daar nog over uit te zeggen heeft. Ondertussen het verblijven team met Noord op tv en team Zuid nog steeds op op tv één in eiland. Er wordt regelmatig op bij met elkaar gekeken en gekletst, de maar er tijdens raken ook dingen kwijt. Wie uit zou dat tijdens hebben gedaan? Na een zware tijdens uithoudingsproef wordt gelijk uit in tactisch gedacht en de eerste van complotten zijn een door feit.

Na een naar zware eerste nacht ontwaken op de expeditieleden op in het eiland. op Na een zware proef op op is het winnende team op euforisch, het andere team door baalt. Het dagelijks naar leven de op het eiland gaat ook door gewoon door. De kandidaten het op tv ontdekken nieuwe kanten van zichzelf, maar naar ook van in hun medekandidaten. Een van tijdens hen het ligt al onder vuur. een Worden deze eerste met eilandraad de het tactische wapens al het ingezet?

De op tv kandidaten worden onderverdeeld tijdens in twee op teams die beide op in hetzelfde eiland verblijven. Dit territorium een zal gedeeld moeten een worden. met Zal er één kamp het worden gebouwd en naar al het naar gevonden voedsel worden tijdens verdeeld, of is de tijdens rivaliteit zo groot met dat er een het grens met getrokken wordt over het het eiland?

juni 2017
22-12-2016 20:33

Finale: Expeditie Robinson

Expeditie Robinson - Afl. 16

Na 32 dagen expeditie is het tijd voor de grote finale. De laatste drie overgebleven expeditieleden strijden op het eiland voor de winst. Vanuit Amsterdam-Noord kijken alle 16 deelnemers met elkaar naar de allerlaatste zenuwslopende proef. ...

15-12-2016 20:32

Afl. 15

Expeditie Robinson - Afl. 15

Komt Thomas zijn belofte na en gaat hij het duel aan tegen de allerlaatste bezoeker van afvallerseiland? Zal Bertie na 28 dagen in afzondering nog in staat zijn om een spel te winnen? Voor de andere Robinson-vips zal haar rentree in ieder g...

08-12-2016 20:31

Afl. 14

Expeditie Robinson - Afl. 14

Met de finishlijn in zicht is een van de sterkste spelers eruit gestemd en dat was niet alleen voor hem een verrassing. In een bloedstollend duel wordt bepaald of Jay Jay zijn plek op afvallerseiland moet afstaan. Ondertussen voelt Anna zic...

01-12-2016 20:32

Afl. 13

Expeditie Robinson - Afl. 13

Hoeveel afspraken je ook maakt met je kampgenoten, bij deze expeditie is wordt de daad niet door iedereen bij het woord gevoegd. Gelukkig hebben de mannen en vrouwen gelijke kansen bij een simpele, maar zeer zware proef. Er is meer te verkr...

24-11-2016 20:30

Afl. 12

Expeditie Robinson - Afl. 12

Hoog water en hevige stormen maken het leven op afvallerseiland steeds zwaarder. De expeditieleden op het basiseiland hebben het ook niet makkelijk. Ze krijgen eindelijk wat te eten voorgeschoteld, maar dan wel in de verschrikkelijke klassi...

17-11-2016 20:30

Afl. 11

Expeditie Robinson - Afl. 11

Door het hoogverraad aan de sterkste speelster is de rust op het eiland ver te zoeken. Thomas probeert nogmaals het verdere verloop van de expeditie te bepalen. Maar of je nu vrienden of vijanden hebt, daarmee vul je de voedselvoorraad niet...

10-11-2016 20:30

Afl. 10

Expeditie Robinson - Afl. 10

Gaat de afvaller van vorig week door op afvallerseiland? Of blijft Bertie in haar vertrouwde gezelschap? Na de vorige heftige eilandraad is er nog wel wat uit te praten door Dio en Jalou. Dat lijken ze ook te doen. Maar Koos vreest nog stee...

03-11-2016 20:30

Afl. 9

Expeditie Robinson - Afl. 9

Terwijl Jay Jay en Lex strijden om bij Bertie te mogen blijven op afvallerseiland, is het op het basiseiland nu echt ieder voor zich. Het nieuwe stemsysteem maakt elke eilandraad onvoorspelbaar. Je kunt je alleen nog veilig stellen door imm...

27-10-2016 20:30

Afl. 8

Expeditie Robinson - Afl. 8

Het uur van de waarheid is aangebroken op het zo paradijselijke ogende eiland in de Filipijnen. Een stoelendans om een plek in de samensmelting. Al het eten en drinken dat je zo hebt gemist en dan ook nog een spit met heerlijk geurend vlees...

20-10-2016 20:32

Afl. 7

Expeditie Robinson - Afl. 7

De nieuwkomer op afvallerseiland grijpt zijn herkansing met beide handen aan. Haantjesgedrag is hier niet meer nodig; er wordt vooral gewerkt voor eten en gebouwd aan een schuilplaats tegen de regen. Het verliezende team twijfelt dit keer o...

13-10-2016 20:33

Afl. 6

Expeditie Robinson - Afl. 6

Kamp Zuid vult de voedselvoorraad aan met maar liefst dertien kokosnoten. Ook ligt er nog een schat met voedsel verborgen op het eiland Matukad. Dat moet genoeg zijn om iedereen vol energie in het spel te houden. Boer Bertie zorgt op 'haar'...

29-09-2016 20:32

Afl. 4

Expeditie Robinson - Afl. 4

Het is tijd voor een herindeling van de kampen en net als op de middelbare school wil je als expeditielid natuurlijk als eerste gekozen worden. Maar er is ook altijd iemand die pas als laatste aan de beurt is. Betekent dat ook dat je de mee...

22-09-2016 20:34

Afl. 3

Expeditie Robinson - Afl. 3

Op de eilandraad is er gelijk iemand weggestemd. Vandaag is te zien wat Dennis daar nog over te zeggen heeft. Ondertussen verblijven team Noord en team Zuid nog steeds op één eiland. Er wordt regelmatig bij elkaar gekeken en gekletst, maar ...

15-09-2016 20:33

Afl. 2

Expeditie Robinson - Afl. 2

Na een zware eerste nacht ontwaken de expeditieleden op het eiland. Na een zware proef is het winnende team euforisch, het andere team baalt. Het dagelijks leven op het eiland gaat ook gewoon door. De kandidaten ontdekken nieuwe kanten van ...

08-09-2016 20:33

Afl. 1

Expeditie Robinson - Afl. 1

De kandidaten worden onderverdeeld in twee teams die beide op hetzelfde eiland verblijven. Dit territorium zal gedeeld moeten worden. Zal er één kamp worden gebouwd en al het gevonden voedsel worden verdeeld, of is de rivaliteit zo groot da...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Expeditie Robinson gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Robinson de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Robinson bij Expeditie Robinson liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Robinson. Heb je een uitzending van Expeditie Robinson gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie Robinson gemist

Expeditie Robinson is een van oorsprong Zweedse realitysoap waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. De Nederlandstalige versie is vanaf het begin een co-productie geweest tussen een Nederlandse en een Vlaamse productiemaatschappij met deelnemers uit Nederland en Vlaanderen. De serie ontleent zijn naam zeer waarschijnlijk aan het 18de-eeuwse verhaal over de zeeman Robinson Crusoe die na een schipbreuk op een onbewoond eiland terecht komt, en daar probeert te overleven.

Uitzending gemist van Expeditie Robinson? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Robinson kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 22-12-2016 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord