Programma gemist?

Seizoen 14 van - Aflevering 10 met - Nederlandse realityreeks. Het is door het tijdens seizoen van de Onbekenden de tegen door de Bekenden en binnen de Bekenden in is er van verdeeldheid. Zo is de op door 'meidengroep' wel heel sterk tijdens geworden in de een ogen van de rest, een en alle een ogen zijn dan tijdens ook op hen uit gericht. De met keuze om zich af te splitsen, de was dus op tv misschien niet zo'n goede van in zet.

Het in is het seizoen van de de Onbekenden tegen uit de Bekenden, en binnen van de Bekenden de is er verdeeldheid. Zo tijdens is de door 'meidengroep' wel tijdens heel sterk geworden in de tijdens ogen van op de rest en uit alle ogen naar zijn dan tijdens ook op hen in gericht. De keuze om zich met af te splitsen, was tijdens het dus misschien niet tijdens zo'n goede zet.

Helaas op tv hebben sommige kandidaten de zich niet kunnen naar inhouden tijdens het samensmeltingsdiner: met ze een hebben last van met hun darmen en zijn het zo slap als een vaatdoek. naar Hun op timing kon niet slechter zijn, het want ze moeten een uit zich meteen bewijzen op hun op tv nieuwe eiland op tv met het bouwen van een in hut. de En ook in de eerste individuele proef laat niet het lang het op zich wachten. naar Daar hebben ze veel kracht een bij uit nodig en ze moeten door er ook hun hersenen in bij op tv gebruiken. En dat door is best moeilijk tijdens als je met kapot bent!

Helaas hebben op tv sommige kandidaten zich de niet kunnen naar inhouden tijdens het samensmeltingsdiner: ze op het hebben last van van hun darmen en zijn zo slap door als een vaatdoek. de Hun timing kon op tv niet slechter zijn, met want ze de moeten zich meteen de bewijzen op hun met nieuwe eiland met een het bouwen van van een hut. En in ook de het eerste individuele proef tijdens laat niet lang door op zich wachten. op Daar hebben ze op tv veel kracht bij op tv nodig en ze moeten er een het ook hun hersenen bij gebruiken. door En dat is best tijdens moeilijk tijdens als je kapot door bent!

De samensmelting is de eindelijk de daar! De twee op tv kampen maken zich op, tijdens klaar om het hun eiland te verlaten. naar Op Duivelseiland tijdens zit nog steeds door maar één kandidaat, in zielsalleen. Hij weet niet naar wat hem te wachten in van staat en dus ook niet dat met naar de andere kandidaten ondertussen bezig van zijn met een nieuwe de fase van de de expeditie. Vol van spanning wacht hij eenzaam op zijn lot een af.

Het het is vanavond tijd voor de door samensmelting in Expeditie op Robinson 2018. De twee het kampen maken uit zich op tv op, klaar om hun in eiland te verlaten. Op Duivelseiland de zit tijdens John Kraaijkamp als enige op kandidaat, zielsalleen. Hij weet van nog steeds naar niet op tv wat hem te uit wachten staat en weet dus op niet dat een de andere kandidaten ondertussen bezig met op tv zijn met een nieuwe fase van uit de uit expeditie. Vol spanning wacht hij het eenzaam zijn lot van op tv af.

De een samensmelting komt tijdens eraan en dat is voelbaar in van beide uit kampen. De komende het proef winnen, van betekent namelijk zo compleet mogelijk naar door een de volgende ronde door in het spel gaan. van Het verliezende met team begint bij terugkomst van op hun eiland meteen met in konkelen door en nieuwe bondjes ontstaan. Op door Duivelseiland door zitten nog de steeds twee kandidaten, maar die vermaken in zich op wonder boven wonder prima. Totdat de ze een een brief op tv vinden...

In de de zevende van aflevering van Expeditie Robinson 2018 door komt de samensmelting komt op eraan. Dat op is voelbaar in door beide kampen. De komende een proef de winnen betekent namelijk zo op tv compleet op tv mogelijk naar de volgende ronde een in het uit spel gaan. Het verliezende team naar begint bij terugkomst op tv op in hun eiland meteen met konkelen het een en nieuwe bondjes ontstaan. op tv Op Duivelseiland zitten nog uit steeds twee kandidaten, op tv maar die vermaken de zich wonder op tv boven wonder prima. Totdat op tv ze een met brief vinden.

Het nieuwe van Kamp Noord is na een het de Eilandraad onverwachts niet één, op tv maar twee naar sterke spelers armer naar en er wordt gevreesd voor op tv het de immuniteitsproef. Toch naar is het team gebrand tijdens op revanche tijdens en maken de deelnemers zich een gereed voor een in uitputtende strijd. op Hoewel ijzersterk uit en tot nu toe onverslaanbaar, heerst op tv er spanning bij uit het team naar van een de Onbekenden. En met wat is de invloed van het briefpost op door Duivelseiland?

Het nieuwe een Kamp een Noord is na de Eilandraad op onverwachts niet één, tijdens maar een twee sterke spelers armer en er door wordt van gevreesd voor de immuniteitsproef. met Toch met is het team gebrand op revanche uit en in maken de op deelnemers zich gereed voor een door uitputtende naar strijd. Hoewel ijzersterk door en tot nu toe het onverslaanbaar, heerst er spanning het bij het in team van de Onbekenden. En tijdens wat is op de invloed van briefpost de op op Duivelseiland?

Kamp met Noord en Zuid krijgen allebei een een brief waarin door staat naar dat ze hun spullen door moeten pakken, want in sommigen van een hen zullen de nooit meer terugkomen uit in het kamp. een Het is tijd voor de mix! de Dit keer het strijden twee captains, een en op tv dus niet drie, tegen elkaar in in het ultieme naar kapiteinsduel. De tijdens winnaar van op dit duel moet een krachtig tijdens vipteam samenstellen, bestaande uit op tv zeven personen, het dat het op tv kan opnemen op tegen het sterke Kamp van met de Onbekenden. Wie tijdens kiest hij en uit welke drie blijven op achter?

Kamp uit Noord en Zuid met krijgen allebei een naar brief waarin staat dat ze in een hun spullen moeten pakken, op want sommigen van het hen zullen nooit in meer terugkomen de in het kamp. tijdens Het is tijd van voor de mix. Dit op keer strijden alleen twee naar captains, en dus niet drie, met tegen tijdens elkaar in het ultieme kapiteinsduel. De op tijdens winnaar van dit duel moet op tv een krachtig VIP-team tijdens samenstellen, bestaande uit zeven de personen, dat een het met kan opnemen tegen het sterke Kamp een van de van Onbekenden. Wie uit kiest hij en welke van drie blijven tijdens achter?

De gouden munt met op van een van de tijdens teamcaptains zit de op andere teamgenoten goed tijdens in de op tv weg, want hoe met krijg je iemand op uit je team naar als die zijn immuniteitsmunt kan met inzetten? Er naar moeten snode uit plannen worden gesmeed! In met een ander van team hoort een kandidaat naar van de op tv teamcaptain dat hij er eigenlijk tijdens uit zou op tv liggen als ze naar de de Eilandraad op tv hadden gemoeten. Hij besluit met verhaal te tijdens halen bij op tv zijn kampgenoten. In Team Zuid een wordt de met sfeer plotseling het heel grimmig door van een ruzie tussen met twee kandidaten.

De gouden munt in van het een van de tijdens teamcaptains zit op de andere teamgenoten goed uit in de op weg, want hoe krijg je iemand in uit op tv je team op als die zijn immuniteitsmunt kan inzetten? het tijdens Er moeten snode van plannen worden gesmeed! naar In een ander team hoort met een tijdens kandidaat van de teamcaptain dat tijdens hij van er eigenlijk uit zou een liggen als ze naar de het Eilandraad hadden gemoeten. uit Hij van besluit verhaal te halen met bij zijn kampgenoten. In door Team Zuid door wordt de sfeer op tv plotseling heel met grimmig door een in ruzie tussen twee met kandidaten.

Kamp uit Noord heeft van 's nachts last van een ratten. Een het van de kandidaten naar heeft slapeloze nachten, uit omdat de beesten door over haar heen lopen. Kamp Zuid uit heeft op tv nog steeds geen vuursteen en uit heeft dus met al dagen uit niets kunnen eten. De uit irritaties op tv in het kamp in lopen daardoor hoog tijdens op. In het Kamp van naar de Onbekenden hebben van ze genoeg een eten en een de sfeer lijkt hartstikke goed. Al van denkt niet door iedereen daar hetzelfde over. op tv de De proef van deze week door lijkt volgens de deelnemers door op een middeleeuws door in marteltuig.

november 2018
10-11-2018 18:33

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson - Expeditie Robinson

Seizoen 14 - Aflevering 10 - Nederlandse realityreeks. Het is het seizoen van de Onbekenden tegen de Bekenden en binnen de Bekenden is er verdeeldheid. Zo is de 'meidengroep' wel heel sterk geworden in de ogen van de rest, en alle ogen zij...

08-11-2018 20:32

Afl. 10

Expeditie Robinson - Afl. 10

Het is het seizoen van de Onbekenden tegen de Bekenden, en binnen de Bekenden is er verdeeldheid. Zo is de 'meidengroep' wel heel sterk geworden in de ogen van de rest en alle ogen zijn dan ook op hen gericht. De keuze om zich af te splitse...

03-11-2018 18:33

Afl. 9

Expeditie Robinson - Afl. 9

Helaas hebben sommige kandidaten zich niet kunnen inhouden tijdens het samensmeltingsdiner: ze hebben last van hun darmen en zijn zo slap als een vaatdoek. Hun timing kon niet slechter zijn, want ze moeten zich meteen bewijzen op hun nieuwe...

01-11-2018 20:32

Afl. 9

Expeditie Robinson - Afl. 9

Helaas hebben sommige kandidaten zich niet kunnen inhouden tijdens het samensmeltingsdiner: ze hebben last van hun darmen en zijn zo slap als een vaatdoek. Hun timing kon niet slechter zijn, want ze moeten zich meteen bewijzen op hun nieuwe...

27-10-2018 18:57

Afl. 8

Expeditie Robinson - Afl. 8

De samensmelting is eindelijk daar! De twee kampen maken zich op, klaar om hun eiland te verlaten. Op Duivelseiland zit nog steeds maar één kandidaat, zielsalleen. Hij weet niet wat hem te wachten staat en dus ook niet dat de andere kandida...

25-10-2018 20:30

Expeditie Robinson: de samensmelting

Expeditie Robinson - Expeditie Robinson: de samensmelting

Het is vanavond tijd voor de samensmelting in Expeditie Robinson 2018. De twee kampen maken zich op, klaar om hun eiland te verlaten. Op Duivelseiland zit John Kraaijkamp als enige kandidaat, zielsalleen. Hij weet nog steeds niet wat hem t...

20-10-2018 18:33

Afl. 7

Expeditie Robinson - Afl. 7

De samensmelting komt eraan en dat is voelbaar in beide kampen. De komende proef winnen, betekent namelijk zo compleet mogelijk naar de volgende ronde in het spel gaan. Het verliezende team begint bij terugkomst op hun eiland meteen met kon...

18-10-2018 20:33

Expeditie Robinson: samensmelting komt eraan

Expeditie Robinson - Expeditie Robinson: samensmelting komt eraan

In de zevende aflevering van Expeditie Robinson 2018 komt de samensmelting komt eraan. Dat is voelbaar in beide kampen. De komende proef winnen betekent namelijk zo compleet mogelijk naar de volgende ronde in het spel gaan. Het verliezend...

13-10-2018 18:31

Afl. 6

Expeditie Robinson - Afl. 6

Het nieuwe Kamp Noord is na de Eilandraad onverwachts niet één, maar twee sterke spelers armer en er wordt gevreesd voor de immuniteitsproef. Toch is het team gebrand op revanche en maken de deelnemers zich gereed voor een uitputtende strij...

11-10-2018 20:33

Afl. 6

Expeditie Robinson - Afl. 6

Het nieuwe Kamp Noord is na de Eilandraad onverwachts niet één, maar twee sterke spelers armer en er wordt gevreesd voor de immuniteitsproef. Toch is het team gebrand op revanche en maken de deelnemers zich gereed voor een uitputtende strij...

06-10-2018 18:34

Afl. 5

Expeditie Robinson - Afl. 5

Kamp Noord en Zuid krijgen allebei een brief waarin staat dat ze hun spullen moeten pakken, want sommigen van hen zullen nooit meer terugkomen in het kamp. Het is tijd voor de mix! Dit keer strijden twee captains, en dus niet drie, tegen el...

04-10-2018 20:31

Expeditie Robinson: kampen worden gemixt

Expeditie Robinson - Expeditie Robinson: kampen worden gemixt

Kamp Noord en Zuid krijgen allebei een brief waarin staat dat ze hun spullen moeten pakken, want sommigen van hen zullen nooit meer terugkomen in het kamp. Het is tijd voor de mix. Dit keer strijden alleen twee captains, en dus niet drie, t...

29-09-2018 18:34

Afl. 4

Expeditie Robinson - Afl. 4

De gouden munt van een van de teamcaptains zit de andere teamgenoten goed in de weg, want hoe krijg je iemand uit je team als die zijn immuniteitsmunt kan inzetten? Er moeten snode plannen worden gesmeed! In een ander team hoort een kandida...

27-09-2018 20:33

Afl. 4

Expeditie Robinson - Afl. 4

De gouden munt van een van de teamcaptains zit de andere teamgenoten goed in de weg, want hoe krijg je iemand uit je team als die zijn immuniteitsmunt kan inzetten? Er moeten snode plannen worden gesmeed! In een ander team hoort een kandida...

22-09-2018 18:31

Afl. 3

Expeditie Robinson - Afl. 3

Kamp Noord heeft 's nachts last van ratten. Een van de kandidaten heeft slapeloze nachten, omdat de beesten over haar heen lopen. Kamp Zuid heeft nog steeds geen vuursteen en heeft dus al dagen niets kunnen eten. De irritaties in het kamp l...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Expeditie Robinson gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Robinson de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Robinson bij Expeditie Robinson liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Robinson. Heb je een uitzending van Expeditie Robinson gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie Robinson gemist

Expeditie Robinson is een van oorsprong Zweedse realitysoap waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. De Nederlandstalige versie is vanaf het begin een co-productie geweest tussen een Nederlandse en een Vlaamse productiemaatschappij met deelnemers uit Nederland en Vlaanderen. De serie ontleent zijn naam zeer waarschijnlijk aan het 18de-eeuwse verhaal over de zeeman Robinson Crusoe die na een schipbreuk op een onbewoond eiland terecht komt, en daar probeert te overleven.

Uitzending gemist van Expeditie Robinson? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Robinson kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 167
  • Laatste uitzending op 10-11-2018 om 18:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord