Programma gemist?

Javier Guzman, door Inge de Bruijn en naar Buddy een Vedder zijn te gast op in de op tv uitzending.

Bevallingen, Peter R. in de Vries, met jurkenstress en het op tv wc-gedrag van een BN'er: op als Jopie tijdens Parlevliet de dames een van 'Toren van C' op de in bank heeft, blijft werkelijk op geen in onderwerp onbesproken.

Eva Jinek op tv en Merel Westrik een zijn te uit gast in uit de uitzending.

Frans Bauer is naar door te gast in van deze uitzending. De zanger uit wordt door de Vlaamse in seksuoloog Kaat Bollen uitgedaagd naar en praat de onder meer met over de seksuele van voorlichting van zijn door kinderen. Ook te met gast is met meervoudig Olympisch kampioen met Leontien van Moorsel, die op tv kritisch is op uit het eet- en sportpatroon van van Frans. het De zachtaardige Brabander blijkt het een fervent naar vechtsporter te zijn en op tv demonstreert in op Jopie een heuse judoworp. In het de van finale zingt Frans van zijn nieuwste het single 'Een Beetje naar Verliefd'.

Niemand minder op tv dan Robert ten uit Brink maakt zijn door opwachting in in de show. Dit op tv jaar bestaat Roberts het liefdesprogramma 'All You Need Is naar Love' 25 de jaar en Jopie viert het dit zilveren een jubileum op een haar eigen, uitbundige op tv wijze. Samen met Dr. Love met kijkt ze op terug naar op tv hoogtepunten uit op de rijke geschiedenis een van het programma. Gasten uit het het uit romantische verleden vertellen hoe met het nu met hen een gaat, jaren van nadat Robert hen op verraste of hielp. tijdens Verder komen de vlogger Rutger Vink en zanger met Lucky op tv Fonz III langs en slaat door Jopies showbizzhart van op hol in de door van haar zelf een geënsceneerde, op muzikale finale.

Gasten: Isa Hoes, van Pieter door Derks en tijdens Bert van Leeuwen.

Gasten: Lucille Werner, uit Huub naar Stapel en tijdens Pip Pellens.

Gasten: naar Brigitte Kaandorp, het Nicolette Kluijver en Kay van Nambiar.

Gasten: op Paul de tijdens Leeuw, Domien Verschuuren en Sofie in van den in Enk.

Gasten: op Angela Groothuizen, Gers Pardoel op tv en Art op Rooijakkers.

Gasten: Heleen van op Royen, Jan het Kooijman en tijdens Leonie ter naar Braak.

april 2021
01-10-2016 22:01

Afl. 5

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 5

Javier Guzman, Inge de Bruijn en Buddy Vedder zijn te gast in de uitzending.

24-09-2016 21:57

Afl. 4

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 4

Bevallingen, Peter R. de Vries, jurkenstress en het wc-gedrag van een BN'er: als Jopie Parlevliet de dames van 'Toren C' op de bank heeft, blijft werkelijk geen onderwerp onbesproken.

17-09-2016 22:05

Afl. 3

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 3

Eva Jinek en Merel Westrik zijn te gast in de uitzending.

10-09-2016 22:03

Afl. 2

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 2

Frans Bauer is te gast in deze uitzending. De zanger wordt door de Vlaamse seksuoloog Kaat Bollen uitgedaagd en praat onder meer over de seksuele voorlichting van zijn kinderen. Ook te gast is meervoudig Olympisch kampioen Leontien van Moor...

03-09-2016 22:04

Afl. 1

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 1

Niemand minder dan Robert ten Brink maakt zijn opwachting in de show. Dit jaar bestaat Roberts liefdesprogramma 'All You Need Is Love' 25 jaar en Jopie viert dit zilveren jubileum op haar eigen, uitbundige wijze. Samen met Dr. Love kijkt ze...

11-07-2015 21:31

Afl. 6

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 6

Gasten: Isa Hoes, Pieter Derks en Bert van Leeuwen.

04-07-2015 21:30

Afl. 5

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 5

Gasten: Lucille Werner, Huub Stapel en Pip Pellens.

27-06-2015 21:29

Afl. 4

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 4

Gasten: Brigitte Kaandorp, Nicolette Kluijver en Kay Nambiar.

13-06-2015 21:35

Afl. 3

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 3

Gasten: Paul de Leeuw, Domien Verschuuren en Sofie van den Enk.

06-06-2015 21:30

Afl. 2

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 2

Gasten: Angela Groothuizen, Gers Pardoel en Art Rooijakkers.

30-05-2015 21:25

Afl. 1

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 1

Gasten: Heleen van Royen, Jan Kooijman en Leonie ter Braak.

De Jopie Parlevliet Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jopie Parlevliet Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jopie Parlevliet Show bij De Jopie Parlevliet Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jopie Parlevliet Show. Heb je een uitzending van De Jopie Parlevliet Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jopie Parlevliet Show gemist

Talkshow waarin cabaretier Richard Groenendijk in de huid kruipt van de Rotterdamse Jopie Parlevliet, een vrouw met een groot hart en rappe tong, veel levenservaring en humor. Wekelijks ontvangt de opvallende en optimistisch ingestelde dame drie bekende gasten, waar zij op volstrekt eigen wijze gesprekken mee voert. Op een warme, maar ook scherpe manier brengt Jopie typisch Rotterdamse humor in de Nederlandse huiskamers.

Uitzending gemist van De Jopie Parlevliet Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Jopie Parlevliet Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 01-10-2016 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!