Programma gemist?

Javier Guzman, Inge de de de Bruijn en Buddy Vedder de zijn met te gast in de de uitzending.

Bevallingen, een Peter R. naar de Vries, jurkenstress en het het wc-gedrag van in een BN'er: als Jopie Parlevliet een de in dames van door 'Toren C' op de van bank heeft, blijft van werkelijk geen onderwerp van onbesproken.

Eva op tv Jinek en met Merel Westrik zijn te gast van in de in uitzending.

Frans van Bauer is te gast de in op tv deze uitzending. De zanger op wordt door tijdens de Vlaamse seksuoloog in Kaat Bollen uitgedaagd en praat onder de meer over de op seksuele voorlichting van naar zijn de kinderen. Ook te gast is op meervoudig met Olympisch kampioen een Leontien van Moorsel, die kritisch is de op het naar eet- en de sportpatroon van van Frans. De zachtaardige Brabander blijkt naar een fervent vechtsporter te van zijn de en demonstreert op Jopie een de een heuse judoworp. In de finale de zingt Frans de zijn nieuwste single 'Een in Beetje naar Verliefd'.

Niemand uit minder dan de Robert ten Brink op tv maakt zijn opwachting in het de show. van Dit jaar bestaat Roberts liefdesprogramma 'All op tv met You Need Is Love' uit 25 jaar en tijdens Jopie viert dit in zilveren jubileum van op haar eigen, van uitbundige wijze. Samen met Dr. Love op tv kijkt ze tijdens terug naar hoogtepunten uit tijdens de rijke in geschiedenis van het door programma. Gasten uit het naar een romantische verleden vertellen uit hoe het nu met door hen gaat, het jaren nadat Robert hen verraste van of op hielp. Verder komen vlogger Rutger Vink met en in zanger Lucky Fonz III de langs en slaat Jopies het een showbizzhart op hol in op de door van haar zelf geënsceneerde, muzikale naar finale.

Gasten: Isa Hoes, naar in Pieter Derks en Bert van naar Leeuwen.

Gasten: Lucille door Werner, Huub door Stapel en Pip van Pellens.

Gasten: Brigitte naar Kaandorp, met Nicolette Kluijver en met Kay Nambiar.

Gasten: Paul op tv de Leeuw, Domien Verschuuren op tv en het Sofie van den van Enk.

Gasten: Angela Groothuizen, in het Gers Pardoel en Art naar Rooijakkers.

Gasten: Heleen van in Royen, Jan uit Kooijman en op tv Leonie ter door Braak.

november 2020
01-10-2016 22:01

Afl. 5

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 5

Javier Guzman, Inge de Bruijn en Buddy Vedder zijn te gast in de uitzending.

24-09-2016 21:57

Afl. 4

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 4

Bevallingen, Peter R. de Vries, jurkenstress en het wc-gedrag van een BN'er: als Jopie Parlevliet de dames van 'Toren C' op de bank heeft, blijft werkelijk geen onderwerp onbesproken.

17-09-2016 22:05

Afl. 3

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 3

Eva Jinek en Merel Westrik zijn te gast in de uitzending.

10-09-2016 22:03

Afl. 2

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 2

Frans Bauer is te gast in deze uitzending. De zanger wordt door de Vlaamse seksuoloog Kaat Bollen uitgedaagd en praat onder meer over de seksuele voorlichting van zijn kinderen. Ook te gast is meervoudig Olympisch kampioen Leontien van Moor...

03-09-2016 22:04

Afl. 1

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 1

Niemand minder dan Robert ten Brink maakt zijn opwachting in de show. Dit jaar bestaat Roberts liefdesprogramma 'All You Need Is Love' 25 jaar en Jopie viert dit zilveren jubileum op haar eigen, uitbundige wijze. Samen met Dr. Love kijkt ze...

11-07-2015 21:31

Afl. 6

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 6

Gasten: Isa Hoes, Pieter Derks en Bert van Leeuwen.

04-07-2015 21:30

Afl. 5

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 5

Gasten: Lucille Werner, Huub Stapel en Pip Pellens.

27-06-2015 21:29

Afl. 4

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 4

Gasten: Brigitte Kaandorp, Nicolette Kluijver en Kay Nambiar.

13-06-2015 21:35

Afl. 3

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 3

Gasten: Paul de Leeuw, Domien Verschuuren en Sofie van den Enk.

06-06-2015 21:30

Afl. 2

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 2

Gasten: Angela Groothuizen, Gers Pardoel en Art Rooijakkers.

30-05-2015 21:25

Afl. 1

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 1

Gasten: Heleen van Royen, Jan Kooijman en Leonie ter Braak.

De Jopie Parlevliet Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jopie Parlevliet Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jopie Parlevliet Show bij De Jopie Parlevliet Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jopie Parlevliet Show. Heb je een uitzending van De Jopie Parlevliet Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jopie Parlevliet Show gemist

Talkshow waarin cabaretier Richard Groenendijk in de huid kruipt van de Rotterdamse Jopie Parlevliet, een vrouw met een groot hart en rappe tong, veel levenservaring en humor. Wekelijks ontvangt de opvallende en optimistisch ingestelde dame drie bekende gasten, waar zij op volstrekt eigen wijze gesprekken mee voert. Op een warme, maar ook scherpe manier brengt Jopie typisch Rotterdamse humor in de Nederlandse huiskamers.

Uitzending gemist van De Jopie Parlevliet Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Jopie Parlevliet Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 01-10-2016 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!