Programma gemist?

Javier een Guzman, Inge op de Bruijn en Buddy Vedder naar zijn te een gast in de in uitzending.

Bevallingen, op tv Peter R. de Vries, het jurkenstress en het in wc-gedrag van een BN'er: door als naar Jopie Parlevliet de dames van uit 'Toren C' op een op de bank heeft, door blijft werkelijk geen onderwerp de onbesproken.

Eva Jinek en van Merel Westrik door zijn het te gast in de uit uitzending.

Frans het Bauer is te gast in een deze uitzending. in De zanger uit wordt door de door Vlaamse seksuoloog Kaat het Bollen uitgedaagd en praat van onder een meer over de seksuele voorlichting van van op zijn kinderen. Ook te tijdens gast is meervoudig Olympisch kampioen een door Leontien van Moorsel, die de kritisch is uit op het eet- en sportpatroon van een met Frans. De zachtaardige Brabander blijkt een van tijdens fervent vechtsporter te zijn en demonstreert het op het Jopie een heuse judoworp. In van de finale zingt het Frans zijn nieuwste in het single 'Een Beetje een Verliefd'.

Niemand minder dan het door Robert ten Brink uit maakt zijn opwachting in de een show. Dit in jaar bestaat Roberts liefdesprogramma 'All van You een Need Is Love' 25 de jaar op en Jopie viert dit zilveren jubileum in op haar eigen, het uitbundige naar wijze. Samen met Dr. van Love kijkt van ze terug naar van hoogtepunten uit tijdens de rijke geschiedenis van van het programma. Gasten op tv uit het romantische verleden vertellen met hoe het het nu met hen uit gaat, jaren naar nadat Robert hen verraste in of van hielp. Verder komen vlogger Rutger op Vink naar en zanger Lucky Fonz III langs naar en slaat in Jopies showbizzhart op hol tijdens in in de door naar haar zelf geënsceneerde, uit muzikale finale.

Gasten: Isa naar Hoes, uit Pieter Derks en een Bert van Leeuwen.

Gasten: Lucille tijdens Werner, Huub door Stapel en Pip met Pellens.

Gasten: van Brigitte Kaandorp, Nicolette Kluijver in en Kay tijdens Nambiar.

Gasten: door Paul de Leeuw, Domien Verschuuren door het en Sofie van den uit Enk.

Gasten: door Angela Groothuizen, naar Gers Pardoel en Art het Rooijakkers.

Gasten: Heleen het van Royen, tijdens Jan Kooijman en Leonie door ter het Braak.

juli 2021
01-10-2016 22:01

Afl. 5

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 5

Javier Guzman, Inge de Bruijn en Buddy Vedder zijn te gast in de uitzending.

24-09-2016 21:57

Afl. 4

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 4

Bevallingen, Peter R. de Vries, jurkenstress en het wc-gedrag van een BN'er: als Jopie Parlevliet de dames van 'Toren C' op de bank heeft, blijft werkelijk geen onderwerp onbesproken.

17-09-2016 22:05

Afl. 3

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 3

Eva Jinek en Merel Westrik zijn te gast in de uitzending.

10-09-2016 22:03

Afl. 2

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 2

Frans Bauer is te gast in deze uitzending. De zanger wordt door de Vlaamse seksuoloog Kaat Bollen uitgedaagd en praat onder meer over de seksuele voorlichting van zijn kinderen. Ook te gast is meervoudig Olympisch kampioen Leontien van Moor...

03-09-2016 22:04

Afl. 1

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 1

Niemand minder dan Robert ten Brink maakt zijn opwachting in de show. Dit jaar bestaat Roberts liefdesprogramma 'All You Need Is Love' 25 jaar en Jopie viert dit zilveren jubileum op haar eigen, uitbundige wijze. Samen met Dr. Love kijkt ze...

11-07-2015 21:31

Afl. 6

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 6

Gasten: Isa Hoes, Pieter Derks en Bert van Leeuwen.

04-07-2015 21:30

Afl. 5

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 5

Gasten: Lucille Werner, Huub Stapel en Pip Pellens.

27-06-2015 21:29

Afl. 4

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 4

Gasten: Brigitte Kaandorp, Nicolette Kluijver en Kay Nambiar.

13-06-2015 21:35

Afl. 3

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 3

Gasten: Paul de Leeuw, Domien Verschuuren en Sofie van den Enk.

06-06-2015 21:30

Afl. 2

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 2

Gasten: Angela Groothuizen, Gers Pardoel en Art Rooijakkers.

30-05-2015 21:25

Afl. 1

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 1

Gasten: Heleen van Royen, Jan Kooijman en Leonie ter Braak.

De Jopie Parlevliet Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jopie Parlevliet Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jopie Parlevliet Show bij De Jopie Parlevliet Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jopie Parlevliet Show. Heb je een uitzending van De Jopie Parlevliet Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jopie Parlevliet Show gemist

Talkshow waarin cabaretier Richard Groenendijk in de huid kruipt van de Rotterdamse Jopie Parlevliet, een vrouw met een groot hart en rappe tong, veel levenservaring en humor. Wekelijks ontvangt de opvallende en optimistisch ingestelde dame drie bekende gasten, waar zij op volstrekt eigen wijze gesprekken mee voert. Op een warme, maar ook scherpe manier brengt Jopie typisch Rotterdamse humor in de Nederlandse huiskamers.

Uitzending gemist van De Jopie Parlevliet Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Jopie Parlevliet Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 01-10-2016 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!