Programma gemist?

Javier door Guzman, Inge van de Bruijn en Buddy door Vedder zijn op tv te gast in de van uitzending.

Bevallingen, Peter R. tijdens de Vries, met jurkenstress en het tijdens wc-gedrag van op een BN'er: als Jopie Parlevliet door een de dames van 'Toren C' van op de bank naar heeft, blijft werkelijk naar geen onderwerp het onbesproken.

Eva Jinek het en Merel Westrik met zijn de te gast in door de uitzending.

Frans Bauer is uit te gast in het deze uitzending. tijdens De zanger wordt van door een de Vlaamse seksuoloog Kaat Bollen tijdens uitgedaagd en de praat onder meer naar over de seksuele tijdens voorlichting van zijn kinderen. Ook naar te gast naar is meervoudig Olympisch op tv kampioen Leontien van uit Moorsel, die kritisch de is het op het eet- en sportpatroon met van Frans. De het zachtaardige Brabander blijkt een in fervent vechtsporter te in zijn en op demonstreert op Jopie uit een heuse judoworp. In op de finale zingt met Frans uit zijn nieuwste single 'Een door Beetje het Verliefd'.

Niemand minder dan tijdens Robert ten Brink van in maakt zijn opwachting tijdens in de show. Dit uit jaar bestaat Roberts naar liefdesprogramma 'All You Need naar Is Love' 25 jaar op en Jopie tijdens viert dit zilveren jubileum met op haar de eigen, uitbundige wijze. Samen het met op tv Dr. Love kijkt ze terug op met naar hoogtepunten uit uit de rijke geschiedenis van in het programma. met Gasten uit het romantische verleden tijdens vertellen hoe het nu het met de hen gaat, jaren nadat van Robert op tv hen verraste of van hielp. Verder komen de vlogger Rutger Vink en zanger Lucky op Fonz naar III langs het en slaat Jopies showbizzhart op het hol in door de door haar zelf de geënsceneerde, de muzikale finale.

Gasten: Isa Hoes, door Pieter Derks en van Bert van een Leeuwen.

Gasten: Lucille Werner, de Huub Stapel door en in Pip Pellens.

Gasten: Brigitte naar Kaandorp, op tv Nicolette Kluijver en Kay naar Nambiar.

Gasten: in Paul de Leeuw, Domien op tv Verschuuren en Sofie van in naar den Enk.

Gasten: naar Angela Groothuizen, uit Gers Pardoel en Art naar Rooijakkers.

Gasten: Heleen door van Royen, Jan tijdens Kooijman en Leonie ter in naar Braak.

april 2020
01-10-2016 22:01

Afl. 5

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 5

Javier Guzman, Inge de Bruijn en Buddy Vedder zijn te gast in de uitzending.

24-09-2016 21:57

Afl. 4

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 4

Bevallingen, Peter R. de Vries, jurkenstress en het wc-gedrag van een BN'er: als Jopie Parlevliet de dames van 'Toren C' op de bank heeft, blijft werkelijk geen onderwerp onbesproken.

17-09-2016 22:05

Afl. 3

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 3

Eva Jinek en Merel Westrik zijn te gast in de uitzending.

10-09-2016 22:03

Afl. 2

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 2

Frans Bauer is te gast in deze uitzending. De zanger wordt door de Vlaamse seksuoloog Kaat Bollen uitgedaagd en praat onder meer over de seksuele voorlichting van zijn kinderen. Ook te gast is meervoudig Olympisch kampioen Leontien van Moor...

03-09-2016 22:04

Afl. 1

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 1

Niemand minder dan Robert ten Brink maakt zijn opwachting in de show. Dit jaar bestaat Roberts liefdesprogramma 'All You Need Is Love' 25 jaar en Jopie viert dit zilveren jubileum op haar eigen, uitbundige wijze. Samen met Dr. Love kijkt ze...

11-07-2015 21:31

Afl. 6

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 6

Gasten: Isa Hoes, Pieter Derks en Bert van Leeuwen.

04-07-2015 21:30

Afl. 5

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 5

Gasten: Lucille Werner, Huub Stapel en Pip Pellens.

27-06-2015 21:29

Afl. 4

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 4

Gasten: Brigitte Kaandorp, Nicolette Kluijver en Kay Nambiar.

13-06-2015 21:35

Afl. 3

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 3

Gasten: Paul de Leeuw, Domien Verschuuren en Sofie van den Enk.

06-06-2015 21:30

Afl. 2

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 2

Gasten: Angela Groothuizen, Gers Pardoel en Art Rooijakkers.

30-05-2015 21:25

Afl. 1

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 1

Gasten: Heleen van Royen, Jan Kooijman en Leonie ter Braak.

De Jopie Parlevliet Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jopie Parlevliet Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jopie Parlevliet Show bij De Jopie Parlevliet Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jopie Parlevliet Show. Heb je een uitzending van De Jopie Parlevliet Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jopie Parlevliet Show gemist

Talkshow waarin cabaretier Richard Groenendijk in de huid kruipt van de Rotterdamse Jopie Parlevliet, een vrouw met een groot hart en rappe tong, veel levenservaring en humor. Wekelijks ontvangt de opvallende en optimistisch ingestelde dame drie bekende gasten, waar zij op volstrekt eigen wijze gesprekken mee voert. Op een warme, maar ook scherpe manier brengt Jopie typisch Rotterdamse humor in de Nederlandse huiskamers.

Uitzending gemist van De Jopie Parlevliet Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Jopie Parlevliet Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 01-10-2016 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!