Programma gemist?

Javier Guzman, in Inge de Bruijn tijdens en Buddy Vedder zijn met te naar gast in de een uitzending.

Bevallingen, het Peter R. de Vries, jurkenstress door de en het wc-gedrag van een een BN'er: als tijdens Jopie Parlevliet de tijdens dames van 'Toren C' van op in de bank heeft, blijft werkelijk geen uit van onderwerp onbesproken.

Eva op tv Jinek en uit Merel Westrik zijn te naar gast in de het uitzending.

Frans de Bauer is te op gast in het deze uitzending. De zanger wordt door op de Vlaamse seksuoloog door Kaat Bollen op uitgedaagd een en praat onder meer over op tv de seksuele voorlichting van van op zijn kinderen. Ook te gast in is meervoudig Olympisch op kampioen Leontien van Moorsel, tijdens die kritisch het is op het eet- door en op tv sportpatroon van Frans. De tijdens zachtaardige een Brabander blijkt een fervent vechtsporter met te zijn en door demonstreert het op Jopie een heuse judoworp. naar In de finale een zingt Frans zijn uit nieuwste single uit 'Een Beetje tijdens Verliefd'.

Niemand naar minder dan Robert ten Brink op maakt zijn opwachting in op tv in de show. Dit jaar bestaat het Roberts liefdesprogramma 'All uit You in Need Is Love' 25 jaar de en door Jopie viert de dit zilveren jubileum op naar haar eigen, uitbundige wijze. Samen op met Dr. Love op tv op tv kijkt ze terug naar hoogtepunten tijdens uit de rijke geschiedenis op van het het programma. Gasten uit het op tv romantische van verleden vertellen hoe het de nu met van hen gaat, jaren nadat het Robert hen verraste of in hielp. Verder in komen vlogger Rutger een Vink en zanger van Lucky uit Fonz III langs en slaat Jopies in op tv showbizzhart op hol in in de door haar zelf een geënsceneerde, muzikale op tv finale.

Gasten: door Isa Hoes, van Pieter Derks en Bert van op tv Leeuwen.

Gasten: een Lucille Werner, Huub Stapel en de op Pip Pellens.

Gasten: naar Brigitte Kaandorp, Nicolette Kluijver naar en Kay het Nambiar.

Gasten: tijdens Paul de Leeuw, Domien de Verschuuren en Sofie van het den het Enk.

Gasten: Angela Groothuizen, de tijdens Gers Pardoel en Art tijdens Rooijakkers.

Gasten: Heleen in van met Royen, Jan Kooijman en op Leonie ter van Braak.

augustus 2020
01-10-2016 22:01

Afl. 5

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 5

Javier Guzman, Inge de Bruijn en Buddy Vedder zijn te gast in de uitzending.

24-09-2016 21:57

Afl. 4

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 4

Bevallingen, Peter R. de Vries, jurkenstress en het wc-gedrag van een BN'er: als Jopie Parlevliet de dames van 'Toren C' op de bank heeft, blijft werkelijk geen onderwerp onbesproken.

17-09-2016 22:05

Afl. 3

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 3

Eva Jinek en Merel Westrik zijn te gast in de uitzending.

10-09-2016 22:03

Afl. 2

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 2

Frans Bauer is te gast in deze uitzending. De zanger wordt door de Vlaamse seksuoloog Kaat Bollen uitgedaagd en praat onder meer over de seksuele voorlichting van zijn kinderen. Ook te gast is meervoudig Olympisch kampioen Leontien van Moor...

03-09-2016 22:04

Afl. 1

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 1

Niemand minder dan Robert ten Brink maakt zijn opwachting in de show. Dit jaar bestaat Roberts liefdesprogramma 'All You Need Is Love' 25 jaar en Jopie viert dit zilveren jubileum op haar eigen, uitbundige wijze. Samen met Dr. Love kijkt ze...

11-07-2015 21:31

Afl. 6

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 6

Gasten: Isa Hoes, Pieter Derks en Bert van Leeuwen.

04-07-2015 21:30

Afl. 5

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 5

Gasten: Lucille Werner, Huub Stapel en Pip Pellens.

27-06-2015 21:29

Afl. 4

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 4

Gasten: Brigitte Kaandorp, Nicolette Kluijver en Kay Nambiar.

13-06-2015 21:35

Afl. 3

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 3

Gasten: Paul de Leeuw, Domien Verschuuren en Sofie van den Enk.

06-06-2015 21:30

Afl. 2

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 2

Gasten: Angela Groothuizen, Gers Pardoel en Art Rooijakkers.

30-05-2015 21:25

Afl. 1

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 1

Gasten: Heleen van Royen, Jan Kooijman en Leonie ter Braak.

De Jopie Parlevliet Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jopie Parlevliet Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jopie Parlevliet Show bij De Jopie Parlevliet Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jopie Parlevliet Show. Heb je een uitzending van De Jopie Parlevliet Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jopie Parlevliet Show gemist

Talkshow waarin cabaretier Richard Groenendijk in de huid kruipt van de Rotterdamse Jopie Parlevliet, een vrouw met een groot hart en rappe tong, veel levenservaring en humor. Wekelijks ontvangt de opvallende en optimistisch ingestelde dame drie bekende gasten, waar zij op volstrekt eigen wijze gesprekken mee voert. Op een warme, maar ook scherpe manier brengt Jopie typisch Rotterdamse humor in de Nederlandse huiskamers.

Uitzending gemist van De Jopie Parlevliet Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Jopie Parlevliet Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 01-10-2016 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!