Programma gemist?

Javier de Guzman, Inge door de Bruijn en Buddy met Vedder zijn te op tv gast in de uit uitzending.

Bevallingen, Peter R. in tijdens de Vries, jurkenstress en het met wc-gedrag van een BN'er: in in als Jopie Parlevliet de dames van door naar 'Toren C' op het de bank heeft, door blijft werkelijk geen onderwerp uit onbesproken.

Eva Jinek een en Merel door Westrik zijn te op tv gast in de uit uitzending.

Frans Bauer in is te gast in in deze uitzending. De van zanger wordt op door de met Vlaamse seksuoloog Kaat Bollen door uitgedaagd en praat naar onder van meer over de seksuele voorlichting van de zijn kinderen. Ook door te gast op tv is meervoudig Olympisch een kampioen Leontien van van Moorsel, een die kritisch is op uit het eet- een en sportpatroon van op Frans. De zachtaardige Brabander blijkt een van fervent op vechtsporter te zijn en een demonstreert op Jopie het een heuse judoworp. door In de finale op tv zingt Frans een zijn nieuwste single 'Een in Beetje op Verliefd'.

Niemand minder dan uit Robert ten Brink de op maakt zijn opwachting een in de show. Dit jaar in bestaat in Roberts liefdesprogramma 'All You Need Is door naar Love' 25 jaar en het Jopie viert op tv dit zilveren jubileum door op haar eigen, uitbundige wijze. Samen door met Dr. Love het kijkt ze uit terug naar hoogtepunten uit een in de rijke geschiedenis van het door programma. Gasten uit het naar romantische verleden een vertellen hoe het nu de met naar hen gaat, jaren uit nadat Robert hen de verraste of hielp. Verder met komen vlogger Rutger Vink in en zanger met Lucky Fonz III langs de en slaat Jopies op tv uit showbizzhart op hol in de de door op haar zelf geënsceneerde, muzikale op finale.

Gasten: Isa Hoes, het Pieter Derks het en Bert van van Leeuwen.

Gasten: naar Lucille Werner, Huub Stapel en uit Pip met Pellens.

Gasten: tijdens Brigitte Kaandorp, Nicolette Kluijver van en Kay een Nambiar.

Gasten: van Paul de naar Leeuw, Domien Verschuuren en Sofie tijdens van met den Enk.

Gasten: Angela Groothuizen, naar Gers Pardoel en door Art naar Rooijakkers.

Gasten: Heleen naar van Royen, een Jan Kooijman op tv en Leonie ter een Braak.

december 2019
01-10-2016 22:01

Afl. 5

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 5

Javier Guzman, Inge de Bruijn en Buddy Vedder zijn te gast in de uitzending.

24-09-2016 21:57

Afl. 4

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 4

Bevallingen, Peter R. de Vries, jurkenstress en het wc-gedrag van een BN'er: als Jopie Parlevliet de dames van 'Toren C' op de bank heeft, blijft werkelijk geen onderwerp onbesproken.

17-09-2016 22:05

Afl. 3

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 3

Eva Jinek en Merel Westrik zijn te gast in de uitzending.

10-09-2016 22:03

Afl. 2

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 2

Frans Bauer is te gast in deze uitzending. De zanger wordt door de Vlaamse seksuoloog Kaat Bollen uitgedaagd en praat onder meer over de seksuele voorlichting van zijn kinderen. Ook te gast is meervoudig Olympisch kampioen Leontien van Moor...

03-09-2016 22:04

Afl. 1

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 1

Niemand minder dan Robert ten Brink maakt zijn opwachting in de show. Dit jaar bestaat Roberts liefdesprogramma 'All You Need Is Love' 25 jaar en Jopie viert dit zilveren jubileum op haar eigen, uitbundige wijze. Samen met Dr. Love kijkt ze...

11-07-2015 21:31

Afl. 6

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 6

Gasten: Isa Hoes, Pieter Derks en Bert van Leeuwen.

04-07-2015 21:30

Afl. 5

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 5

Gasten: Lucille Werner, Huub Stapel en Pip Pellens.

27-06-2015 21:29

Afl. 4

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 4

Gasten: Brigitte Kaandorp, Nicolette Kluijver en Kay Nambiar.

13-06-2015 21:35

Afl. 3

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 3

Gasten: Paul de Leeuw, Domien Verschuuren en Sofie van den Enk.

06-06-2015 21:30

Afl. 2

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 2

Gasten: Angela Groothuizen, Gers Pardoel en Art Rooijakkers.

30-05-2015 21:25

Afl. 1

De Jopie Parlevliet Show - Afl. 1

Gasten: Heleen van Royen, Jan Kooijman en Leonie ter Braak.

De Jopie Parlevliet Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jopie Parlevliet Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jopie Parlevliet Show bij De Jopie Parlevliet Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jopie Parlevliet Show. Heb je een uitzending van De Jopie Parlevliet Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jopie Parlevliet Show gemist

Talkshow waarin cabaretier Richard Groenendijk in de huid kruipt van de Rotterdamse Jopie Parlevliet, een vrouw met een groot hart en rappe tong, veel levenservaring en humor. Wekelijks ontvangt de opvallende en optimistisch ingestelde dame drie bekende gasten, waar zij op volstrekt eigen wijze gesprekken mee voert. Op een warme, maar ook scherpe manier brengt Jopie typisch Rotterdamse humor in de Nederlandse huiskamers.

Uitzending gemist van De Jopie Parlevliet Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Jopie Parlevliet Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 01-10-2016 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!