Programma gemist?

Een van voorstelling over autoriteiten en leiderschap, uit op tv vol scherpe vragen. Vragen de die in deze onzekere tijden het net uit dat extra beetje in paniek en van verwarring kunnen veroorzaken waar door we behoefte door aan hebben.Meer Cabaretvoorstelling die zijn het naam door ontleent aan het tragikomische verhaal van het de naar dappere kapitein Schettino, door die voor een particulier pleziertje op tv zijn complete een cruiseschip op door de Italiaanse met rotsen liet lopen. Een voorstelling de over naar autoriteiten en leiderschap, een vol scherpe vragen. het Vragen die in deze onzekere tijden in op net dat extra beetje met paniek en verwarring kunnen veroorzaken door waar in we behoefte aan met hebben.Minder

Cabaretvoorstelling over in autoriteiten en leiderschap, van vol scherpe op vragen.Meer Cabaretvoorstelling die zijn uit naam ontleent aan op tv het tragikomische verhaal in van de dappere tijdens kapitein door Schettino, die voor een de particulier pleziertje zijn complete cruiseschip op tv op de Italiaanse de rotsen liet een lopen. met Een voorstelling over autoriteiten en op leiderschap, vol scherpe op tv vragen. Vragen die in met deze uit onzekere tijden net met dat extra beetje paniek en naar verwarring kunnen tijdens veroorzaken waar een we behoefte aan van hebben.Minder

juli 2021
28-05-2016 21:25

Erik van Muiswinkel: Schettino!

Erik van Muiswinkel: Schettino! - Erik van Muiswinkel: Schettino!

Een voorstelling over autoriteiten en leiderschap, vol scherpe vragen. Vragen die in deze onzekere tijden net dat extra beetje paniek en verwarring kunnen veroorzaken waar we behoefte aan hebben.Meer Cabaretvoorstelling die zijn naam ontlee...

30-05-2015 21:45

Erik van Muiswinkel: Schettino!

Erik van Muiswinkel: Schettino! - Erik van Muiswinkel: Schettino!

Cabaretvoorstelling over autoriteiten en leiderschap, vol scherpe vragen.Meer Cabaretvoorstelling die zijn naam ontleent aan het tragikomische verhaal van de dappere kapitein Schettino, die voor een particulier pleziertje zijn complete crui...

Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erik van Muiswinkel: Schettino! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erik van Muiswinkel: Schettino! bij Erik van Muiswinkel: Schettino! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erik van Muiswinkel: Schettino!. Heb je een uitzending van Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist

Uitzending gemist van Erik van Muiswinkel: Schettino!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Erik van Muiswinkel: Schettino!, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Erik van Muiswinkel: Schettino!? Hier kun je alle uitzendingen van Erik van Muiswinkel: Schettino! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-05-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!