Programma gemist?

Een in voorstelling over uit autoriteiten en leiderschap, in vol scherpe vragen. Vragen die in het deze onzekere in tijden een net dat extra beetje door paniek en verwarring van kunnen veroorzaken waar we op tv behoefte op aan hebben.Meer Cabaretvoorstelling die zijn naam met ontleent aan het op tv tragikomische verhaal door van de op dappere kapitein Schettino, die voor een naar een particulier pleziertje zijn de complete cruiseschip op een de Italiaanse rotsen liet op lopen. Een een voorstelling over autoriteiten het en leiderschap, vol een scherpe vragen. Vragen op tv die in op deze onzekere tijden net dat extra van de beetje paniek en in verwarring kunnen veroorzaken waar door we behoefte aan naar hebben.Minder

Cabaretvoorstelling over autoriteiten op en een leiderschap, vol een scherpe vragen.Meer Cabaretvoorstelling die het zijn naam ontleent aan op het tragikomische verhaal tijdens van de op tv dappere kapitein Schettino, die voor op een particulier pleziertje tijdens zijn in complete cruiseschip op de in Italiaanse rotsen liet de lopen. naar Een voorstelling over autoriteiten en leiderschap, door vol met scherpe vragen. Vragen door die in deze met onzekere tijden net dat extra het van beetje paniek en verwarring uit kunnen veroorzaken door waar we behoefte een aan hebben.Minder

oktober 2019
28-05-2016 21:25

Erik van Muiswinkel: Schettino!

Erik van Muiswinkel: Schettino! - Erik van Muiswinkel: Schettino!

Een voorstelling over autoriteiten en leiderschap, vol scherpe vragen. Vragen die in deze onzekere tijden net dat extra beetje paniek en verwarring kunnen veroorzaken waar we behoefte aan hebben.Meer Cabaretvoorstelling die zijn naam ontlee...

30-05-2015 21:45

Erik van Muiswinkel: Schettino!

Erik van Muiswinkel: Schettino! - Erik van Muiswinkel: Schettino!

Cabaretvoorstelling over autoriteiten en leiderschap, vol scherpe vragen.Meer Cabaretvoorstelling die zijn naam ontleent aan het tragikomische verhaal van de dappere kapitein Schettino, die voor een particulier pleziertje zijn complete crui...

Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erik van Muiswinkel: Schettino! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erik van Muiswinkel: Schettino! bij Erik van Muiswinkel: Schettino! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erik van Muiswinkel: Schettino!. Heb je een uitzending van Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist

Uitzending gemist van Erik van Muiswinkel: Schettino!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Erik van Muiswinkel: Schettino!, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Erik van Muiswinkel: Schettino!? Hier kun je alle uitzendingen van Erik van Muiswinkel: Schettino! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-05-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!