Programma gemist?

Een voorstelling over naar autoriteiten en naar leiderschap, vol van scherpe vragen. Vragen met die in deze onzekere tijden het net dat extra op tv beetje paniek en een in verwarring kunnen veroorzaken naar waar we behoefte aan hebben.Meer Cabaretvoorstelling de die met zijn naam ontleent aan door het tragikomische verhaal uit van de de dappere kapitein de Schettino, die voor een particulier in pleziertje op tv zijn complete cruiseschip op de uit Italiaanse het rotsen liet lopen. Een voorstelling over door naar autoriteiten en leiderschap, vol scherpe vragen. de Vragen tijdens die in deze onzekere de tijden met net dat extra beetje met paniek en verwarring kunnen veroorzaken op tv uit waar we behoefte aan het hebben.Minder

Cabaretvoorstelling het over autoriteiten en naar leiderschap, vol scherpe vragen.Meer Cabaretvoorstelling in die naar zijn naam ontleent aan het op tv tragikomische verhaal door van uit de dappere kapitein Schettino, die voor op de een particulier pleziertje zijn complete cruiseschip op op met de Italiaanse rotsen liet met lopen. van Een voorstelling over autoriteiten van en leiderschap, vol scherpe een vragen. Vragen die in in deze onzekere tijden op net dat op extra beetje paniek naar en op tv verwarring kunnen veroorzaken naar waar we behoefte aan tijdens hebben.Minder

september 2020
28-05-2016 21:25

Erik van Muiswinkel: Schettino!

Erik van Muiswinkel: Schettino! - Erik van Muiswinkel: Schettino!

Een voorstelling over autoriteiten en leiderschap, vol scherpe vragen. Vragen die in deze onzekere tijden net dat extra beetje paniek en verwarring kunnen veroorzaken waar we behoefte aan hebben.Meer Cabaretvoorstelling die zijn naam ontlee...

30-05-2015 21:45

Erik van Muiswinkel: Schettino!

Erik van Muiswinkel: Schettino! - Erik van Muiswinkel: Schettino!

Cabaretvoorstelling over autoriteiten en leiderschap, vol scherpe vragen.Meer Cabaretvoorstelling die zijn naam ontleent aan het tragikomische verhaal van de dappere kapitein Schettino, die voor een particulier pleziertje zijn complete crui...

Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erik van Muiswinkel: Schettino! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erik van Muiswinkel: Schettino! bij Erik van Muiswinkel: Schettino! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erik van Muiswinkel: Schettino!. Heb je een uitzending van Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist

Uitzending gemist van Erik van Muiswinkel: Schettino!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Erik van Muiswinkel: Schettino!, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Erik van Muiswinkel: Schettino!? Hier kun je alle uitzendingen van Erik van Muiswinkel: Schettino! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-05-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!