Programma gemist?

Een voorstelling over naar op tv autoriteiten en leiderschap, met vol scherpe vragen. Vragen uit die in deze onzekere door tijden net dat extra tijdens beetje paniek en met verwarring van kunnen veroorzaken waar in we behoefte aan hebben.Meer uit Cabaretvoorstelling die zijn naam uit tijdens ontleent aan het tragikomische verhaal van door in de dappere kapitein Schettino, die tijdens voor een particulier op pleziertje zijn complete cruiseschip de op naar de Italiaanse door rotsen liet lopen. een Een voorstelling over op tv autoriteiten en leiderschap, vol uit scherpe vragen. Vragen die van in deze onzekere tijden op net dat op extra beetje met paniek en van verwarring kunnen veroorzaken waar we behoefte het aan in hebben.Minder

Cabaretvoorstelling over uit autoriteiten tijdens en leiderschap, vol scherpe op vragen.Meer Cabaretvoorstelling die zijn naam door het ontleent aan het tragikomische verhaal uit van de op dappere kapitein Schettino, die op voor een particulier een pleziertje op zijn complete cruiseschip op in de Italiaanse rotsen liet uit lopen. op tv Een voorstelling over autoriteiten en leiderschap, de vol scherpe op vragen. Vragen die in tijdens deze van onzekere tijden net dat extra tijdens het beetje paniek en verwarring kunnen naar veroorzaken waar we behoefte een aan tijdens hebben.Minder

januari 2021
28-05-2016 21:25

Erik van Muiswinkel: Schettino!

Erik van Muiswinkel: Schettino! - Erik van Muiswinkel: Schettino!

Een voorstelling over autoriteiten en leiderschap, vol scherpe vragen. Vragen die in deze onzekere tijden net dat extra beetje paniek en verwarring kunnen veroorzaken waar we behoefte aan hebben.Meer Cabaretvoorstelling die zijn naam ontlee...

30-05-2015 21:45

Erik van Muiswinkel: Schettino!

Erik van Muiswinkel: Schettino! - Erik van Muiswinkel: Schettino!

Cabaretvoorstelling over autoriteiten en leiderschap, vol scherpe vragen.Meer Cabaretvoorstelling die zijn naam ontleent aan het tragikomische verhaal van de dappere kapitein Schettino, die voor een particulier pleziertje zijn complete crui...

Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erik van Muiswinkel: Schettino! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erik van Muiswinkel: Schettino! bij Erik van Muiswinkel: Schettino! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erik van Muiswinkel: Schettino!. Heb je een uitzending van Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist

Uitzending gemist van Erik van Muiswinkel: Schettino!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Erik van Muiswinkel: Schettino!, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Erik van Muiswinkel: Schettino!? Hier kun je alle uitzendingen van Erik van Muiswinkel: Schettino! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-05-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!