Programma gemist?

Een voorstelling van over autoriteiten de en leiderschap, het vol scherpe vragen. het Vragen die in op deze onzekere tijden tijdens net dat extra beetje paniek de en verwarring kunnen in veroorzaken waar in we behoefte aan hebben.Meer op tv Cabaretvoorstelling die zijn naam de op ontleent aan het tragikomische verhaal tijdens van tijdens de dappere kapitein Schettino, die voor in op tv een particulier pleziertje zijn op tv complete cruiseschip door op de Italiaanse rotsen naar liet lopen. Een voorstelling op tv over autoriteiten naar en leiderschap, vol scherpe vragen. naar Vragen die de in deze onzekere naar tijden net dat extra met beetje op tv paniek en verwarring naar kunnen veroorzaken van waar we behoefte aan uit hebben.Minder

Cabaretvoorstelling over autoriteiten in en leiderschap, vol van scherpe vragen.Meer Cabaretvoorstelling op die zijn naam van door ontleent aan het tragikomische verhaal de van de de dappere kapitein tijdens Schettino, die voor een particulier het pleziertje door zijn complete cruiseschip op de in Italiaanse rotsen liet lopen. tijdens Een voorstelling op tv over autoriteiten en leiderschap, het van vol scherpe vragen. tijdens Vragen die in deze onzekere van tijden net dat extra op beetje paniek naar en door verwarring kunnen veroorzaken waar we behoefte een aan tijdens hebben.Minder

mei 2021
28-05-2016 21:25

Erik van Muiswinkel: Schettino!

Erik van Muiswinkel: Schettino! - Erik van Muiswinkel: Schettino!

Een voorstelling over autoriteiten en leiderschap, vol scherpe vragen. Vragen die in deze onzekere tijden net dat extra beetje paniek en verwarring kunnen veroorzaken waar we behoefte aan hebben.Meer Cabaretvoorstelling die zijn naam ontlee...

30-05-2015 21:45

Erik van Muiswinkel: Schettino!

Erik van Muiswinkel: Schettino! - Erik van Muiswinkel: Schettino!

Cabaretvoorstelling over autoriteiten en leiderschap, vol scherpe vragen.Meer Cabaretvoorstelling die zijn naam ontleent aan het tragikomische verhaal van de dappere kapitein Schettino, die voor een particulier pleziertje zijn complete crui...

Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erik van Muiswinkel: Schettino! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erik van Muiswinkel: Schettino! bij Erik van Muiswinkel: Schettino! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erik van Muiswinkel: Schettino!. Heb je een uitzending van Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist

Uitzending gemist van Erik van Muiswinkel: Schettino!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Erik van Muiswinkel: Schettino!, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Erik van Muiswinkel: Schettino!? Hier kun je alle uitzendingen van Erik van Muiswinkel: Schettino! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-05-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!