Programma gemist?

Een voorstelling over het met autoriteiten en leiderschap, vol scherpe een vragen. Vragen die in tijdens deze onzekere tijden tijdens net dat extra van beetje paniek en van verwarring met kunnen veroorzaken waar we behoefte het aan hebben.Meer van Cabaretvoorstelling die zijn naam naar van ontleent aan het een tragikomische verhaal van het de dappere kapitein door Schettino, die voor een particulier een pleziertje zijn complete cruiseschip uit op de met Italiaanse rotsen in liet lopen. Een tijdens voorstelling over autoriteiten op en leiderschap, door vol scherpe vragen. Vragen die van in deze onzekere tijden op tv net dat extra het beetje uit paniek en verwarring kunnen een veroorzaken naar waar we behoefte het aan hebben.Minder

Cabaretvoorstelling over in autoriteiten in en leiderschap, vol in scherpe vragen.Meer Cabaretvoorstelling die met zijn naam met ontleent aan het tragikomische verhaal van in de uit dappere kapitein Schettino, die uit voor een in particulier pleziertje op tv zijn complete cruiseschip op met de Italiaanse naar rotsen liet lopen. Een voorstelling de over autoriteiten een en leiderschap, op tv vol scherpe vragen. Vragen die in de deze onzekere tijden met de net dat extra beetje op paniek en verwarring in kunnen veroorzaken waar uit we behoefte een aan hebben.Minder

november 2019
28-05-2016 21:25

Erik van Muiswinkel: Schettino!

Erik van Muiswinkel: Schettino! - Erik van Muiswinkel: Schettino!

Een voorstelling over autoriteiten en leiderschap, vol scherpe vragen. Vragen die in deze onzekere tijden net dat extra beetje paniek en verwarring kunnen veroorzaken waar we behoefte aan hebben.Meer Cabaretvoorstelling die zijn naam ontlee...

30-05-2015 21:45

Erik van Muiswinkel: Schettino!

Erik van Muiswinkel: Schettino! - Erik van Muiswinkel: Schettino!

Cabaretvoorstelling over autoriteiten en leiderschap, vol scherpe vragen.Meer Cabaretvoorstelling die zijn naam ontleent aan het tragikomische verhaal van de dappere kapitein Schettino, die voor een particulier pleziertje zijn complete crui...

Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erik van Muiswinkel: Schettino! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erik van Muiswinkel: Schettino! bij Erik van Muiswinkel: Schettino! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erik van Muiswinkel: Schettino!. Heb je een uitzending van Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist

Uitzending gemist van Erik van Muiswinkel: Schettino!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Erik van Muiswinkel: Schettino!, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Erik van Muiswinkel: Schettino! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Erik van Muiswinkel: Schettino!? Hier kun je alle uitzendingen van Erik van Muiswinkel: Schettino! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-05-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!