Programma gemist?

Een de intiem portret van tijdens de jonge zangeres Karsu op tv Dönmez (23), die droomt van met van een platencontract, het conservatorium en door de liefde.Meer In op 2013 stond uit ze op het North van Sea Jazz Festival van en uit ze heeft uit net een succesvolle in landelijke tournee achter de rug. Karsu tijdens Dönmez (23), de door getalenteerde singer-songwriter het uit Amsterdam - het door kenners de de Nederlandse Norah Jones van genoemd de - begon haar carrière op tv in het restaurant van haar de Turkse ouders. op tv Haar teksten schrijft door zij tijdens midden in de nacht, uit als het doodstil is. een Ze komen uit op het diepste van het haar ziel en lijken van heel de persoonlijk, maar Karsu ontkent op tv hardnekkig dat ze tijdens over door haar leven gaan. Langzaam maar uit zeker neemt in ze de kijkers mee van in haar geheimen, die met nauw verbonden zijn in met Turkse op tradities. Opgroeiend op tussen Turkse en op Nederlandse normen en waarden uit zoekt Karsu haar een eigen weg. tijdens Drie jaar naar lang volgde filmmaakster Mercedes het Stalenhoef de met reis van Karsu door adolescentie tijdens en de muziekwereld. van Het resultaat door is een intiem van portret van de jonge zangeres door die droomt uit van een op tv platencontract, het conservatorium en van de liefde. naar Haar trotse naar ouders steunen en beschermen haar, een terwijl zij tijdens opklimt naar de legendarische Carnegie door de Hall.Minder

juni 2020
31-05-2015 17:10

2Doc: Karsu

2Doc: Karsu - 2Doc: Karsu

Een intiem portret van de jonge zangeres Karsu Dönmez (23), die droomt van een platencontract, het conservatorium en de liefde.Meer In 2013 stond ze op het North Sea Jazz Festival en ze heeft net een succesvolle landelijke tournee achter de...

2Doc: Karsu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Karsu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Karsu bij 2Doc: Karsu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Karsu. Heb je een uitzending van 2Doc: Karsu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Karsu gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Karsu? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Karsu, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Karsu gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Karsu? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Karsu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!