Programma gemist?

Een intiem portret van van de jonge de zangeres Karsu Dönmez met (23), die droomt het van een door platencontract, het conservatorium met en de liefde.Meer uit In 2013 stond ze een op het het North Sea Jazz Festival een door en ze heeft net een succesvolle tijdens op landelijke tournee achter de rug. Karsu het Dönmez (23), de de getalenteerde singer-songwriter uit een op Amsterdam - door kenners de tijdens Nederlandse op tv Norah Jones genoemd - begon een haar carrière uit in het op tv restaurant van haar Turkse ouders. van Haar teksten met schrijft zij midden in van de nacht, als het het doodstil een is. Ze komen uit het de diepste met van haar in ziel en lijken heel persoonlijk, van maar Karsu ontkent met hardnekkig dat uit ze over haar het leven gaan. Langzaam maar op tv zeker neemt ze uit de kijkers mee in naar door haar geheimen, die nauw met verbonden zijn op met Turkse tradities. Opgroeiend op tussen Turkse en van Nederlandse normen en het waarden zoekt Karsu naar haar eigen met weg. Drie jaar lang volgde het filmmaakster Mercedes Stalenhoef door de reis van Karsu naar door adolescentie en op tv de muziekwereld. een Het resultaat uit is een intiem met portret van in de jonge zangeres met die droomt van tijdens een platencontract, het conservatorium en in de liefde. Haar van trotse ouders steunen en met beschermen haar, terwijl in zij opklimt op tv naar de legendarische uit Carnegie een Hall.Minder

juli 2021
31-05-2015 17:10

2Doc: Karsu

2Doc: Karsu - 2Doc: Karsu

Een intiem portret van de jonge zangeres Karsu Dönmez (23), die droomt van een platencontract, het conservatorium en de liefde.Meer In 2013 stond ze op het North Sea Jazz Festival en ze heeft net een succesvolle landelijke tournee achter de...

2Doc: Karsu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Karsu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Karsu bij 2Doc: Karsu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Karsu. Heb je een uitzending van 2Doc: Karsu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Karsu gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Karsu? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Karsu, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Karsu gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Karsu? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Karsu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!