Programma gemist?

Een intiem portret van van de jonge een in zangeres Karsu Dönmez (23), naar die droomt van een platencontract, het naar het conservatorium en de liefde.Meer In in 2013 stond ze een op van het North Sea Jazz Festival een en van ze heeft net op een succesvolle landelijke tournee het achter de door rug. Karsu Dönmez (23), uit de getalenteerde singer-songwriter van uit Amsterdam een - door kenners de de Nederlandse Norah Jones genoemd op - de begon haar carrière in het naar restaurant van tijdens haar Turkse ouders. een Haar teksten op tv schrijft zij midden in op tv de nacht, als het uit doodstil is. Ze met komen tijdens uit het diepste van uit haar ziel en op tv lijken heel persoonlijk, uit maar Karsu ontkent op hardnekkig dat het ze over haar leven met gaan. Langzaam maar zeker met de neemt ze de kijkers mee in van met haar geheimen, die in nauw verbonden zijn met Turkse tradities. door Opgroeiend tussen het Turkse en Nederlandse normen op tijdens en waarden zoekt Karsu haar eigen de weg. Drie jaar op lang uit volgde filmmaakster uit Mercedes Stalenhoef de het reis van Karsu door adolescentie tijdens en tijdens de muziekwereld. Het resultaat is een door intiem met portret van de jonge zangeres het die met droomt van een platencontract, het naar conservatorium en tijdens de liefde. Haar een trotse ouders steunen en uit beschermen haar, terwijl uit zij opklimt naar van de naar legendarische Carnegie tijdens Hall.Minder

oktober 2019
31-05-2015 17:10

2Doc: Karsu

2Doc: Karsu - 2Doc: Karsu

Een intiem portret van de jonge zangeres Karsu Dönmez (23), die droomt van een platencontract, het conservatorium en de liefde.Meer In 2013 stond ze op het North Sea Jazz Festival en ze heeft net een succesvolle landelijke tournee achter de...

2Doc: Karsu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Karsu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Karsu bij 2Doc: Karsu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Karsu. Heb je een uitzending van 2Doc: Karsu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Karsu gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Karsu? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Karsu, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Karsu gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Karsu? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Karsu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!