Programma gemist?

Een de intiem portret van de tijdens jonge de zangeres Karsu Dönmez de (23), die droomt van een platencontract, tijdens het conservatorium en uit op de liefde.Meer In 2013 op tv stond ze een op het North een Sea Jazz Festival en ze op tv heeft net het een succesvolle landelijke tournee achter met op tv de rug. Karsu Dönmez (23), de in getalenteerde singer-songwriter uit door Amsterdam - door de kenners in de Nederlandse Norah met Jones genoemd - begon uit haar carrière in op het restaurant van met haar het Turkse ouders. Haar teksten schrijft tijdens zij midden in de van nacht, als naar het doodstil met is. Ze tijdens komen uit het diepste van een haar ziel en op tv lijken heel in persoonlijk, maar het Karsu ontkent hardnekkig dat ze over met haar leven door gaan. naar Langzaam maar zeker in neemt ze de kijkers op tv mee in haar geheimen, in die nauw verbonden zijn de met Turkse tradities. op tv Opgroeiend tussen tijdens Turkse en Nederlandse normen een en waarden zoekt uit het Karsu haar eigen weg. Drie door jaar lang het volgde filmmaakster Mercedes door Stalenhoef de reis van een Karsu door adolescentie en in de tijdens muziekwereld. Het resultaat is een van tijdens intiem portret van de uit jonge zangeres die droomt uit van een platencontract, het uit conservatorium en de met liefde. Haar een trotse een ouders steunen en beschermen haar, terwijl het op zij opklimt naar de legendarische het Carnegie een Hall.Minder

april 2021
31-05-2015 17:10

2Doc: Karsu

2Doc: Karsu - 2Doc: Karsu

Een intiem portret van de jonge zangeres Karsu Dönmez (23), die droomt van een platencontract, het conservatorium en de liefde.Meer In 2013 stond ze op het North Sea Jazz Festival en ze heeft net een succesvolle landelijke tournee achter de...

2Doc: Karsu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Karsu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Karsu bij 2Doc: Karsu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Karsu. Heb je een uitzending van 2Doc: Karsu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Karsu gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Karsu? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Karsu, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Karsu gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Karsu? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Karsu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!