Programma gemist?

Een intiem portret op van het de jonge zangeres het Karsu Dönmez (23), die droomt naar van een door platencontract, het conservatorium en van de tijdens liefde.Meer In 2013 van stond ze op naar het North Sea van Jazz Festival en ze heeft op tv op tv net een succesvolle landelijke met tournee achter de rug. Karsu de Dönmez tijdens (23), de getalenteerde singer-songwriter uit in op Amsterdam - door kenners tijdens de Nederlandse in Norah Jones genoemd de - begon haar carrière in het met restaurant met van haar Turkse ouders. Haar op teksten schrijft zij in midden op tv in de met nacht, als het op tv doodstil is. Ze komen uit de het diepste van haar door ziel en uit lijken heel persoonlijk, maar met met Karsu ontkent hardnekkig uit dat ze over haar leven het gaan. Langzaam op tv maar zeker neemt de ze de kijkers mee in tijdens haar in geheimen, die nauw verbonden zijn op met Turkse tradities. met Opgroeiend tussen Turkse de en uit Nederlandse normen en waarden zoekt naar met Karsu haar eigen op weg. Drie jaar lang volgde op filmmaakster Mercedes met Stalenhoef de reis van tijdens Karsu door naar adolescentie en de muziekwereld. Het in resultaat is tijdens een intiem portret van de de tijdens jonge zangeres die droomt van tijdens een in platencontract, het conservatorium een en de liefde. Haar een trotse ouders op steunen en beschermen haar, tijdens terwijl zij opklimt naar met de een legendarische Carnegie op Hall.Minder

januari 2021
31-05-2015 17:10

2Doc: Karsu

2Doc: Karsu - 2Doc: Karsu

Een intiem portret van de jonge zangeres Karsu Dönmez (23), die droomt van een platencontract, het conservatorium en de liefde.Meer In 2013 stond ze op het North Sea Jazz Festival en ze heeft net een succesvolle landelijke tournee achter de...

2Doc: Karsu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Karsu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Karsu bij 2Doc: Karsu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Karsu. Heb je een uitzending van 2Doc: Karsu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Karsu gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Karsu? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Karsu, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Karsu gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Karsu? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Karsu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!