Programma gemist?

Een intiem portret het in van de jonge zangeres Karsu Dönmez het (23), die een droomt van een het platencontract, het conservatorium naar en de op tv liefde.Meer In op tv 2013 stond ze op het het North Sea Jazz Festival in en ze heeft het net een een succesvolle landelijke tournee op achter de in rug. Karsu Dönmez (23), de op getalenteerde door singer-songwriter uit door Amsterdam - door kenners uit de Nederlandse Norah Jones van genoemd - begon met haar carrière in het op restaurant van tijdens haar Turkse uit ouders. Haar met teksten schrijft zij midden in de op met nacht, als het doodstil door is. Ze komen tijdens uit het diepste van van haar tijdens ziel en lijken heel een persoonlijk, maar Karsu ontkent hardnekkig een dat van ze over haar leven het gaan. het Langzaam maar zeker een neemt ze de kijkers mee op in haar geheimen, die op nauw verbonden het zijn met Turkse tradities. het Opgroeiend tussen de Turkse en Nederlandse normen op en waarden zoekt op tv Karsu een haar eigen weg. van Drie jaar lang volgde op filmmaakster Mercedes Stalenhoef de uit reis van met Karsu door op tv adolescentie en de muziekwereld. Het door resultaat uit is een intiem portret van van de jonge een zangeres die droomt van de een op platencontract, het naar conservatorium en de liefde. Haar de trotse ouders steunen van en beschermen uit haar, terwijl zij opklimt naar van met de legendarische Carnegie van Hall.Minder

september 2020
31-05-2015 17:10

2Doc: Karsu

2Doc: Karsu - 2Doc: Karsu

Een intiem portret van de jonge zangeres Karsu Dönmez (23), die droomt van een platencontract, het conservatorium en de liefde.Meer In 2013 stond ze op het North Sea Jazz Festival en ze heeft net een succesvolle landelijke tournee achter de...

2Doc: Karsu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Karsu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Karsu bij 2Doc: Karsu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Karsu. Heb je een uitzending van 2Doc: Karsu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Karsu gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Karsu? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Karsu, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Karsu gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Karsu? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Karsu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!