Programma gemist?

Een intiem portret een van de jonge in zangeres Karsu tijdens Dönmez (23), die droomt uit van op tv een platencontract, het het conservatorium en de naar liefde.Meer In 2013 stond ze op op het North uit Sea Jazz Festival het met en ze heeft net een succesvolle in naar landelijke tournee achter in de rug. Karsu Dönmez (23), de tijdens getalenteerde singer-songwriter van uit Amsterdam uit - door op tv kenners de Nederlandse Norah Jones de genoemd - begon uit haar met carrière in het de restaurant van haar Turkse ouders. Haar van teksten schrijft de zij in midden in de nacht, het als het doodstil is. een Ze komen door uit het diepste van met haar de ziel en lijken het heel persoonlijk, maar Karsu ontkent van hardnekkig dat ze over in haar van leven gaan. Langzaam maar zeker met neemt met ze de kijkers mee in een haar geheimen, die op door nauw verbonden zijn met Turkse tijdens tradities. Opgroeiend de tussen Turkse en naar Nederlandse normen en waarden de zoekt Karsu haar het eigen weg. tijdens Drie jaar het lang volgde filmmaakster Mercedes Stalenhoef uit de naar reis van Karsu door het adolescentie en de naar muziekwereld. Het resultaat een is een intiem portret van uit de jonge zangeres een in die droomt van in een platencontract, het conservatorium uit en de liefde. Haar trotse tijdens de ouders steunen en beschermen in haar, terwijl naar zij opklimt naar de legendarische uit Carnegie tijdens Hall.Minder

maart 2021
31-05-2015 17:10

2Doc: Karsu

2Doc: Karsu - 2Doc: Karsu

Een intiem portret van de jonge zangeres Karsu Dönmez (23), die droomt van een platencontract, het conservatorium en de liefde.Meer In 2013 stond ze op het North Sea Jazz Festival en ze heeft net een succesvolle landelijke tournee achter de...

2Doc: Karsu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Karsu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Karsu bij 2Doc: Karsu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Karsu. Heb je een uitzending van 2Doc: Karsu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Karsu gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Karsu? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Karsu, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Karsu gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Karsu? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Karsu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!