Programma gemist?

Compilatie een met de allerleukste in zondagmiddagmomenten van in 15 jaar Carlo het & Irene. Kijkers kunnen hun in hart ophalen met alle door hoogtepunten uit de een afgelopen tijdens jaren.

augustus 2021
31-05-2015 15:55

Afl. 1

Carlo & Irene: 15 Jaar Op De Zondagmiddag - Afl. 1

Compilatie met de allerleukste zondagmiddagmomenten van 15 jaar Carlo & Irene. Kijkers kunnen hun hart ophalen met alle hoogtepunten uit de afgelopen jaren.

Carlo & Irene: 15 Jaar Op De Zondagmiddag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: 15 Jaar Op De Zondagmiddag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: 15 Jaar Op De Zondagmiddag bij Carlo & Irene: 15 Jaar Op De Zondagmiddag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: 15 Jaar Op De Zondagmiddag. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: 15 Jaar Op De Zondagmiddag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carlo & Irene: 15 Jaar Op De Zondagmiddag gemist

Compilatie met de allerleukste zondagmiddagmomenten van 15 jaar Carlo & Irene. Vandaag komt er een einde aan een tijdperk: na 600 afleveringen houden Carlo Boszhard en Irene Moors het samen voor gezien. Kijkers kunnen hun hart ophalen met alle hoogtepunten uit de afgelopen jaren. De leukste studiomomenten komen voorbij, zoals de persiflages 'Hou van Holland' met Prins Willem Alexander en Maxima, Showtime, De Veerbootjes, Mari en Marianne op zoek naar Talent en 'De Wereld Slaat Door'.

Uitzending gemist van Carlo & Irene: 15 Jaar Op De Zondagmiddag? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: 15 Jaar Op De Zondagmiddag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 15:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!