Programma gemist?

Foto's van het wereldleiders naar en asielzoekers halen van de voorpagina's. Hoe maken nieuwsfotografen tijdens Elmer van in der Marel en Serge met Ligtenberg deze iconische door foto's?

september 2021
04-06-2015 01:30

3Doc: Beeldjagers

3Doc: Beeldjagers - 3Doc: Beeldjagers

Foto's van wereldleiders en asielzoekers halen de voorpagina's. Hoe maken nieuwsfotografen Elmer van der Marel en Serge Ligtenberg deze iconische foto's?

3Doc: Beeldjagers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Beeldjagers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Beeldjagers bij 3Doc: Beeldjagers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Beeldjagers. Heb je een uitzending van 3Doc: Beeldjagers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Beeldjagers gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Beeldjagers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Beeldjagers, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Beeldjagers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Beeldjagers? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Beeldjagers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-06-2015 om 01:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!