Programma gemist?

Rond op zijn vijftigste levensjaar vestigt kunstenaar uit Pierre-Auguste met Renoir zich in Zuid-Frankrijk. Renoir, de één tijdens van de in pioniers van het impressionisme, is dan het inmiddels uit succesvol en beroemd.Meer Rond zijn in vijftigste naar levensjaar vestigt kunstenaar Pierre-Auguste tijdens Renoir zich in Zuid-Frankrijk. van Renoir, één van het de een pioniers van het impressionisme, is met dan inmiddels succesvol tijdens en beroemd. Op van van dit punt laat hij in het impressionisme achter zich en een het ontwikkelt zich met zijn kunst verder in in de richting tijdens van een zijn idolen: een Rubens, Titiaan en naar Vélazquez.Minder

Rond zijn vijftigste naar een levensjaar vestigt kunstenaar met Pierre-Auguste Renoir zich uit in Zuid-Frankrijk. Renoir, op één van de op pioniers van het impressionisme, uit is dan inmiddels succesvol een en beroemd.Meer met Rond zijn het vijftigste levensjaar vestigt kunstenaar een Pierre-Auguste Renoir zich in Zuid-Frankrijk. op tv Renoir, één van tijdens de pioniers van door het impressionisme, een is met dan inmiddels succesvol en beroemd. op Op dit punt laat op tv hij het een impressionisme achter zich het en ontwikkelt zich tijdens met zijn kunst tijdens verder tijdens in de richting van naar zijn idolen: de Rubens, Titiaan en van Vélazquez.Minder

april 2021
13-02-2016 10:20

Close Up: Renoir: Het impressionisme voorbij

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij - Close Up: Renoir: Het impressionisme voorbij

Rond zijn vijftigste levensjaar vestigt kunstenaar Pierre-Auguste Renoir zich in Zuid-Frankrijk. Renoir, één van de pioniers van het impressionisme, is dan inmiddels succesvol en beroemd.Meer Rond zijn vijftigste levensjaar vestigt kunstena...

06-06-2015 10:25

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij - Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij

Rond zijn vijftigste levensjaar vestigt kunstenaar Pierre-Auguste Renoir zich in Zuid-Frankrijk. Renoir, één van de pioniers van het impressionisme, is dan inmiddels succesvol en beroemd.Meer Rond zijn vijftigste levensjaar vestigt kunstena...

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij bij Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij. Heb je een uitzending van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij gemist

Uitzending gemist van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-02-2016 om 10:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!