Programma gemist?

Rond zijn tijdens vijftigste levensjaar vestigt een kunstenaar Pierre-Auguste Renoir zich de in Zuid-Frankrijk. tijdens Renoir, één van de naar pioniers een van het impressionisme, op is dan inmiddels succesvol en het beroemd.Meer een Rond zijn vijftigste levensjaar op vestigt kunstenaar door Pierre-Auguste Renoir zich in op Zuid-Frankrijk. Renoir, één naar van door de pioniers van naar het impressionisme, is dan het inmiddels succesvol op en beroemd. Op dit punt op laat hij het impressionisme uit achter zich door en van ontwikkelt zich met zijn een kunst verder naar in de richting van zijn idolen: naar op tv Rubens, Titiaan en in Vélazquez.Minder

Rond zijn vijftigste de in levensjaar vestigt kunstenaar het Pierre-Auguste Renoir zich de in Zuid-Frankrijk. Renoir, één van de de pioniers van het tijdens impressionisme, is dan het inmiddels succesvol op en uit beroemd.Meer Rond zijn vijftigste met levensjaar vestigt kunstenaar Pierre-Auguste Renoir door zich in naar Zuid-Frankrijk. Renoir, een één van in de pioniers van het impressionisme, uit is dan inmiddels succesvol een en beroemd. op tv Op dit met punt laat hij het van impressionisme achter in zich en ontwikkelt zich uit met op zijn kunst verder in de richting in van zijn idolen: het Rubens, het Titiaan en op Vélazquez.Minder

mei 2020
13-02-2016 10:20

Close Up: Renoir: Het impressionisme voorbij

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij - Close Up: Renoir: Het impressionisme voorbij

Rond zijn vijftigste levensjaar vestigt kunstenaar Pierre-Auguste Renoir zich in Zuid-Frankrijk. Renoir, één van de pioniers van het impressionisme, is dan inmiddels succesvol en beroemd.Meer Rond zijn vijftigste levensjaar vestigt kunstena...

06-06-2015 10:25

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij - Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij

Rond zijn vijftigste levensjaar vestigt kunstenaar Pierre-Auguste Renoir zich in Zuid-Frankrijk. Renoir, één van de pioniers van het impressionisme, is dan inmiddels succesvol en beroemd.Meer Rond zijn vijftigste levensjaar vestigt kunstena...

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij bij Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij. Heb je een uitzending van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij gemist

Uitzending gemist van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-02-2016 om 10:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!