Programma gemist?

Rond tijdens zijn vijftigste levensjaar vestigt kunstenaar op tv Pierre-Auguste Renoir zich op in Zuid-Frankrijk. van Renoir, één in van de pioniers van met het impressionisme, door is dan uit inmiddels succesvol en op tv beroemd.Meer Rond zijn vijftigste levensjaar van vestigt kunstenaar een Pierre-Auguste Renoir zich van in Zuid-Frankrijk. op Renoir, één van de met pioniers van het impressionisme, op tv is dan inmiddels in succesvol en beroemd. Op het dit het punt laat hij het impressionisme door door achter zich en ontwikkelt zich met de zijn kunst op tv verder naar in de richting van zijn idolen: het Rubens, met Titiaan en op Vélazquez.Minder

Rond zijn vijftigste door levensjaar vestigt kunstenaar naar Pierre-Auguste tijdens Renoir zich het in Zuid-Frankrijk. Renoir, één de van de pioniers van het tijdens impressionisme, is met dan inmiddels succesvol de en beroemd.Meer Rond zijn door een vijftigste levensjaar vestigt kunstenaar Pierre-Auguste door Renoir zich door in Zuid-Frankrijk. Renoir, door één van de naar pioniers van het impressionisme, naar is dan een inmiddels succesvol en beroemd. van Op dit van punt laat hij het impressionisme uit achter zich de en ontwikkelt door zich met tijdens zijn kunst verder in de richting een van uit zijn idolen: van Rubens, Titiaan en tijdens Vélazquez.Minder

januari 2021
13-02-2016 10:20

Close Up: Renoir: Het impressionisme voorbij

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij - Close Up: Renoir: Het impressionisme voorbij

Rond zijn vijftigste levensjaar vestigt kunstenaar Pierre-Auguste Renoir zich in Zuid-Frankrijk. Renoir, één van de pioniers van het impressionisme, is dan inmiddels succesvol en beroemd.Meer Rond zijn vijftigste levensjaar vestigt kunstena...

06-06-2015 10:25

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij - Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij

Rond zijn vijftigste levensjaar vestigt kunstenaar Pierre-Auguste Renoir zich in Zuid-Frankrijk. Renoir, één van de pioniers van het impressionisme, is dan inmiddels succesvol en beroemd.Meer Rond zijn vijftigste levensjaar vestigt kunstena...

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij bij Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij. Heb je een uitzending van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij gemist

Uitzending gemist van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-02-2016 om 10:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!