Programma gemist?

Rond uit zijn vijftigste met levensjaar vestigt kunstenaar Pierre-Auguste van Renoir zich in Zuid-Frankrijk. van Renoir, één op van de pioniers van het naar impressionisme, is een dan inmiddels naar succesvol en beroemd.Meer Rond uit zijn op tv vijftigste levensjaar vestigt kunstenaar Pierre-Auguste Renoir het met zich in Zuid-Frankrijk. Renoir, één van uit het de pioniers van het impressionisme, de is op dan inmiddels succesvol op tv en beroemd. Op door dit punt laat hij het impressionisme het achter zich en van met ontwikkelt zich met zijn de kunst verder in tijdens de richting van uit zijn idolen: Rubens, Titiaan en met op Vélazquez.Minder

Rond zijn de vijftigste levensjaar vestigt kunstenaar uit Pierre-Auguste tijdens Renoir zich in tijdens Zuid-Frankrijk. Renoir, één van de op pioniers van van het impressionisme, van is dan inmiddels op tv succesvol en beroemd.Meer Rond in zijn vijftigste levensjaar vestigt uit kunstenaar met Pierre-Auguste Renoir zich in het Zuid-Frankrijk. van Renoir, één van de pioniers van in het impressionisme, naar is dan inmiddels op tv succesvol de en beroemd. Op dit punt in laat hij van het impressionisme op achter zich en ontwikkelt zich op tv met zijn kunst op tv verder in tijdens de richting van zijn idolen: tijdens een Rubens, Titiaan en tijdens Vélazquez.Minder

oktober 2020
13-02-2016 10:20

Close Up: Renoir: Het impressionisme voorbij

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij - Close Up: Renoir: Het impressionisme voorbij

Rond zijn vijftigste levensjaar vestigt kunstenaar Pierre-Auguste Renoir zich in Zuid-Frankrijk. Renoir, één van de pioniers van het impressionisme, is dan inmiddels succesvol en beroemd.Meer Rond zijn vijftigste levensjaar vestigt kunstena...

06-06-2015 10:25

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij - Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij

Rond zijn vijftigste levensjaar vestigt kunstenaar Pierre-Auguste Renoir zich in Zuid-Frankrijk. Renoir, één van de pioniers van het impressionisme, is dan inmiddels succesvol en beroemd.Meer Rond zijn vijftigste levensjaar vestigt kunstena...

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij bij Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij. Heb je een uitzending van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij gemist

Uitzending gemist van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Renoir: het Impressionisme voorbij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-02-2016 om 10:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!