Programma gemist?

Het het grootste christelijke op jongerenevent in Europa. In GelreDome door Arnhem zijn een Joram Kaat en een duizenden jongeren bij in elkaar om hun geloof in te delen, feest op te vieren en op tv na te het denken over wie Jezus is.Meer op Voor de van 41ste het keer vindt het grootste christelijke het jongerenevent in Europa naar plaats: de een EO-Jongerendag. In GelreDome Arnhem zijn op in Joram Kaat en het duizenden jongeren bij elkaar om hun in geloof uit te delen, door feest te vieren en door na te denken over het wie Jezus is. door Ook wordt er actie met met gevoerd om Irakese jongeren die op de de vlucht zijn de te op tv ondersteunen. BEAM, uit het jongerenmerk van de EO, naar doet uit de hele middag live verslag. Het op thema van de door op dag is 'Jesus is'. Sprekers Kees naar in Kraayenoord en Eric tijdens Samuel Timm houden hier een korte van toespraak naar over en er zijn tijdens getuigenissen van jongeren naar die aansluiten naar bij dit thema. op tv Verder is op tv er veel muziek. Zingen een met de BEAM Worshipband en tijdens optredens van een (inter)nationale artiesten het Hillsong Young & van Free, Switchfoot, Royal de Tailor en Draw the het Parade.Minder

september 2020
06-06-2015 13:30

BEAM presents EO-Jongerendag 2015

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 - BEAM presents EO-Jongerendag 2015

Het grootste christelijke jongerenevent in Europa. In GelreDome Arnhem zijn Joram Kaat en duizenden jongeren bij elkaar om hun geloof te delen, feest te vieren en na te denken over wie Jezus is.Meer Voor de 41ste keer vindt het grootste chr...

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 bij BEAM presents EO-Jongerendag 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BEAM presents EO-Jongerendag 2015. Heb je een uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist

Uitzending gemist van BEAM presents EO-Jongerendag 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BEAM presents EO-Jongerendag 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BEAM presents EO-Jongerendag 2015? Hier kun je alle uitzendingen van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2015 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!