Programma gemist?

Het de grootste christelijke jongerenevent in met Europa. op tv In GelreDome Arnhem zijn Joram een Kaat de en duizenden jongeren bij naar elkaar om door hun geloof te delen, een feest te vieren en na uit te denken over het wie op tv Jezus is.Meer Voor de 41ste het een keer vindt het grootste naar christelijke jongerenevent het in Europa plaats: uit de EO-Jongerendag. In GelreDome Arnhem zijn een Joram op Kaat en het duizenden jongeren bij de elkaar om hun naar geloof te delen, in feest te vieren en na op tv te denken tijdens over wie Jezus is. Ook uit wordt er de actie gevoerd om Irakese uit jongeren die op de de vlucht tijdens zijn te ondersteunen. tijdens BEAM, het jongerenmerk van het de EO, de doet de hele middag met op tv live verslag. Het de thema van de uit dag is 'Jesus de is'. Sprekers Kees Kraayenoord en Eric met Samuel Timm houden door hier een korte tijdens toespraak over en in er zijn in getuigenissen door van jongeren die aansluiten bij op tv dit thema. Verder op tv is in er veel muziek. op Zingen met de door BEAM Worshipband en optredens van (inter)nationale het artiesten Hillsong Young uit & Free, van Switchfoot, Royal Tailor en op tv Draw the tijdens Parade.Minder

september 2021
06-06-2015 13:30

BEAM presents EO-Jongerendag 2015

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 - BEAM presents EO-Jongerendag 2015

Het grootste christelijke jongerenevent in Europa. In GelreDome Arnhem zijn Joram Kaat en duizenden jongeren bij elkaar om hun geloof te delen, feest te vieren en na te denken over wie Jezus is.Meer Voor de 41ste keer vindt het grootste chr...

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 bij BEAM presents EO-Jongerendag 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BEAM presents EO-Jongerendag 2015. Heb je een uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist

Uitzending gemist van BEAM presents EO-Jongerendag 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BEAM presents EO-Jongerendag 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BEAM presents EO-Jongerendag 2015? Hier kun je alle uitzendingen van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2015 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!