Programma gemist?

Het grootste tijdens christelijke door jongerenevent in Europa. in In GelreDome Arnhem uit zijn Joram Kaat het en duizenden jongeren bij elkaar op tv om hun geloof te de op tv delen, feest te op vieren en na te denken over van wie in Jezus is.Meer Voor de 41ste tijdens uit keer vindt het grootste christelijke het jongerenevent naar in Europa plaats: de in EO-Jongerendag. In GelreDome uit Arnhem zijn Joram van Kaat en duizenden jongeren bij een elkaar om hun op tv geloof te uit delen, feest te vieren tijdens en tijdens na te denken over wie van de Jezus is. Ook wordt naar er actie gevoerd het om Irakese jongeren die op de de vlucht een zijn de te ondersteunen. BEAM, het jongerenmerk van van de het EO, doet door de hele middag live verslag. door Het thema van de door de dag is 'Jesus is'. Sprekers tijdens Kees op tv Kraayenoord en Eric Samuel Timm houden een hier een tijdens korte toespraak over en op op er zijn getuigenissen de van jongeren die aansluiten met bij dit thema. Verder naar is er veel de muziek. Zingen met de het met BEAM Worshipband en op tv optredens van (inter)nationale uit artiesten Hillsong Young uit & Free, Switchfoot, op Royal Tailor en naar Draw the Parade.Minder

mei 2020
06-06-2015 13:30

BEAM presents EO-Jongerendag 2015

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 - BEAM presents EO-Jongerendag 2015

Het grootste christelijke jongerenevent in Europa. In GelreDome Arnhem zijn Joram Kaat en duizenden jongeren bij elkaar om hun geloof te delen, feest te vieren en na te denken over wie Jezus is.Meer Voor de 41ste keer vindt het grootste chr...

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 bij BEAM presents EO-Jongerendag 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BEAM presents EO-Jongerendag 2015. Heb je een uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist

Uitzending gemist van BEAM presents EO-Jongerendag 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BEAM presents EO-Jongerendag 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BEAM presents EO-Jongerendag 2015? Hier kun je alle uitzendingen van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2015 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!