Programma gemist?

Het grootste christelijke van jongerenevent in in Europa. In door GelreDome Arnhem zijn Joram op tv Kaat en duizenden jongeren het op tv bij elkaar om hun het geloof te delen, feest te in op vieren en na te denken uit over wie Jezus is.Meer de Voor de 41ste een keer vindt het op tv tijdens grootste christelijke jongerenevent in Europa plaats: naar de EO-Jongerendag. In het GelreDome Arnhem zijn tijdens van Joram Kaat en duizenden jongeren bij uit elkaar een om hun geloof te delen, tijdens feest een te vieren en na tijdens te denken over wie uit Jezus is. het Ook in wordt er actie gevoerd door om Irakese jongeren van die op de het vlucht zijn door te ondersteunen. BEAM, het het jongerenmerk van de EO, het doet de in hele middag live verslag. op Het door thema van de de dag is 'Jesus is'. Sprekers Kees met Kraayenoord uit en Eric uit Samuel Timm houden op tv hier een korte toespraak over een en er een zijn getuigenissen van jongeren die een aansluiten bij dit het thema. Verder is in van er veel muziek. Zingen met de tijdens BEAM Worshipband een en optredens van (inter)nationale uit artiesten het Hillsong Young & door Free, Switchfoot, Royal Tailor en tijdens een Draw the Parade.Minder

mei 2021
06-06-2015 13:30

BEAM presents EO-Jongerendag 2015

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 - BEAM presents EO-Jongerendag 2015

Het grootste christelijke jongerenevent in Europa. In GelreDome Arnhem zijn Joram Kaat en duizenden jongeren bij elkaar om hun geloof te delen, feest te vieren en na te denken over wie Jezus is.Meer Voor de 41ste keer vindt het grootste chr...

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 bij BEAM presents EO-Jongerendag 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BEAM presents EO-Jongerendag 2015. Heb je een uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist

Uitzending gemist van BEAM presents EO-Jongerendag 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BEAM presents EO-Jongerendag 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BEAM presents EO-Jongerendag 2015? Hier kun je alle uitzendingen van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2015 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!