Programma gemist?

Het op grootste christelijke van jongerenevent in Europa. In GelreDome Arnhem in zijn Joram Kaat door en duizenden jongeren door bij elkaar om met hun met geloof te delen, feest tijdens te vieren en na in te denken uit over wie Jezus is.Meer met Voor de 41ste door keer vindt het door grootste met christelijke jongerenevent in naar Europa plaats: de EO-Jongerendag. door In GelreDome Arnhem zijn het Joram Kaat en het duizenden jongeren op tv bij op tv elkaar om hun geloof te op delen, feest te vieren tijdens en na te het denken over tijdens wie op Jezus is. Ook wordt er actie op tv gevoerd om Irakese met een jongeren die op de vlucht zijn naar te uit ondersteunen. BEAM, het jongerenmerk tijdens van de met EO, doet de hele in middag met live verslag. Het op tv thema van de dag naar is 'Jesus is'. van Sprekers Kees Kraayenoord in en Eric op Samuel Timm houden hier een het korte een toespraak over en met er zijn getuigenissen de van jongeren die aansluiten het bij dit thema. van Verder is er met veel muziek. door Zingen met de van BEAM Worshipband en optredens van (inter)nationale de artiesten op tv Hillsong Young & Free, een Switchfoot, Royal Tailor en een Draw the de Parade.Minder

januari 2021
06-06-2015 13:30

BEAM presents EO-Jongerendag 2015

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 - BEAM presents EO-Jongerendag 2015

Het grootste christelijke jongerenevent in Europa. In GelreDome Arnhem zijn Joram Kaat en duizenden jongeren bij elkaar om hun geloof te delen, feest te vieren en na te denken over wie Jezus is.Meer Voor de 41ste keer vindt het grootste chr...

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 bij BEAM presents EO-Jongerendag 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BEAM presents EO-Jongerendag 2015. Heb je een uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist

Uitzending gemist van BEAM presents EO-Jongerendag 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BEAM presents EO-Jongerendag 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BEAM presents EO-Jongerendag 2015? Hier kun je alle uitzendingen van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2015 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!