Programma gemist?

Het een grootste christelijke van jongerenevent in Europa. In GelreDome Arnhem naar zijn Joram naar Kaat en duizenden jongeren van tijdens bij elkaar om hun geloof tijdens te delen, feest uit te vieren en van na te denken naar over wie door Jezus is.Meer Voor de uit 41ste keer vindt het op tv uit grootste christelijke jongerenevent in Europa de plaats: tijdens de EO-Jongerendag. In GelreDome Arnhem tijdens zijn Joram Kaat van en duizenden in jongeren bij elkaar om uit hun geloof te delen, van van feest te vieren tijdens en na te de denken over wie door Jezus is. Ook wordt er uit actie het gevoerd om Irakese jongeren die op met de vlucht zijn in te ondersteunen. op tv BEAM, het jongerenmerk van naar de tijdens EO, doet de op hele middag in live verslag. Het een thema van de dag is het 'Jesus is'. op tv Sprekers Kees Kraayenoord en uit Eric Samuel van Timm houden hier een korte in toespraak over en met er zijn getuigenissen naar van van jongeren die van aansluiten bij dit thema. Verder op tv is er veel muziek. op Zingen met door de door BEAM Worshipband en optredens van (inter)nationale op artiesten Hillsong Young op tv & Free, het Switchfoot, Royal Tailor en een Draw the naar Parade.Minder

oktober 2019
06-06-2015 13:30

BEAM presents EO-Jongerendag 2015

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 - BEAM presents EO-Jongerendag 2015

Het grootste christelijke jongerenevent in Europa. In GelreDome Arnhem zijn Joram Kaat en duizenden jongeren bij elkaar om hun geloof te delen, feest te vieren en na te denken over wie Jezus is.Meer Voor de 41ste keer vindt het grootste chr...

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 bij BEAM presents EO-Jongerendag 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BEAM presents EO-Jongerendag 2015. Heb je een uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist

Uitzending gemist van BEAM presents EO-Jongerendag 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BEAM presents EO-Jongerendag 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BEAM presents EO-Jongerendag 2015? Hier kun je alle uitzendingen van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2015 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!