Programma gemist?

Het van grootste christelijke jongerenevent naar in Europa. In GelreDome het Arnhem zijn uit Joram Kaat en duizenden jongeren tijdens bij uit elkaar om op hun geloof te delen, feest op tv te vieren en na op tv op tv te denken over de wie Jezus is.Meer Voor de 41ste van het keer vindt het grootste christelijke met jongerenevent in Europa op tv plaats: de EO-Jongerendag. In uit GelreDome Arnhem met zijn Joram tijdens Kaat en duizenden jongeren uit bij elkaar om tijdens hun geloof te delen, naar een feest te vieren het en na te van denken over wie Jezus is. Ook het op tv wordt er actie gevoerd een om Irakese jongeren in die op de op tv vlucht zijn te ondersteunen. het BEAM, het van jongerenmerk van de met EO, doet de hele middag een live verslag. Het in thema van de de tijdens dag is 'Jesus uit is'. Sprekers Kees Kraayenoord en van Eric in Samuel Timm houden door hier een korte toespraak over en op er zijn getuigenissen tijdens van jongeren de die aansluiten bij dit op een thema. Verder is er de veel muziek. Zingen met naar de BEAM Worshipband tijdens en optredens van (inter)nationale het artiesten Hillsong Young een & met Free, Switchfoot, Royal Tailor en uit Draw the door Parade.Minder

januari 2020
06-06-2015 13:30

BEAM presents EO-Jongerendag 2015

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 - BEAM presents EO-Jongerendag 2015

Het grootste christelijke jongerenevent in Europa. In GelreDome Arnhem zijn Joram Kaat en duizenden jongeren bij elkaar om hun geloof te delen, feest te vieren en na te denken over wie Jezus is.Meer Voor de 41ste keer vindt het grootste chr...

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 bij BEAM presents EO-Jongerendag 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BEAM presents EO-Jongerendag 2015. Heb je een uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist

Uitzending gemist van BEAM presents EO-Jongerendag 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BEAM presents EO-Jongerendag 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BEAM presents EO-Jongerendag 2015? Hier kun je alle uitzendingen van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2015 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!