Programma gemist?

Het van grootste christelijke jongerenevent in Europa. de In tijdens GelreDome Arnhem zijn Joram tijdens Kaat tijdens en duizenden jongeren bij het elkaar om hun geloof te uit delen, op tv feest te vieren op en na te op tv denken over wie in Jezus is.Meer Voor de uit 41ste keer tijdens vindt het grootste met christelijke jongerenevent in Europa plaats: tijdens de EO-Jongerendag. tijdens In GelreDome in Arnhem zijn Joram een Kaat en duizenden jongeren de bij het elkaar om hun geloof te delen, het feest op te vieren en op na te op denken over wie door Jezus is. Ook wordt er actie een gevoerd in om Irakese jongeren naar die op de vlucht naar zijn door te ondersteunen. BEAM, het de jongerenmerk van de uit EO, doet de hele middag door live verslag. Het in thema op tv van de van dag is 'Jesus is'. Sprekers Kees naar door Kraayenoord en Eric Samuel Timm houden in hier een de korte met toespraak over en er zijn de getuigenissen van door jongeren die door aansluiten bij dit thema. Verder tijdens is er naar veel muziek. de Zingen met de BEAM op Worshipband en optredens van (inter)nationale door artiesten Hillsong op Young & Free, door Switchfoot, Royal Tailor het en Draw the van Parade.Minder

oktober 2020
06-06-2015 13:30

BEAM presents EO-Jongerendag 2015

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 - BEAM presents EO-Jongerendag 2015

Het grootste christelijke jongerenevent in Europa. In GelreDome Arnhem zijn Joram Kaat en duizenden jongeren bij elkaar om hun geloof te delen, feest te vieren en na te denken over wie Jezus is.Meer Voor de 41ste keer vindt het grootste chr...

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 bij BEAM presents EO-Jongerendag 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BEAM presents EO-Jongerendag 2015. Heb je een uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist

Uitzending gemist van BEAM presents EO-Jongerendag 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BEAM presents EO-Jongerendag 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BEAM presents EO-Jongerendag 2015? Hier kun je alle uitzendingen van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2015 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!