Programma gemist?

Lebbis gaat het in zijn voorstelling van Het Grijze Gebied door op zoek de naar het belang dat mensen de op tv bij hun duidelijkheid en hun waarheid door hebben. En een trapt er vervolgens een deuken op in.Meer Wie Lebbis op de afgelopen jaren gezien heeft, weet de met de hoeveel liefde en uit hoeveel vertrouwen hij de het wereld oppakt, een bekijkt, omdraait, binnenste met buiten keert, afbreekt en op tv weer opbouwt. Op zoek op naar naar de verwondering, de diamanten door die met toch steeds weer met langskomen. En handvatten om te snappen tijdens waarom het het fout is een gegaan. Het zou van makkelijk zijn als naar er duidelijkheid zou zijn met in de wereld. het Het zou met eenvoudig zijn als de waarheid naar een bestond. Lebbis gaat op zoek naar van het belang dat op mensen in bij hun duidelijkheid van en hun waarheid hebben. En het trapt er vervolgens een deuken in. naar Als je een grap met maakt en met er wordt gelachen, op lachen we dan op tv omdat het klopt, of in juist door omdat het niet uit klopt? Wie het antwoord in weet in mag het zeggen. Lebbis gaat het door waar anderen van stoppen. met Waarom? Omdat hij nog niet het is uitgezocht. En de het mensen die zijn op tv laatste een paar programma's hebben op tv gezien, weten dat op hij niets het liever doet dan dat tijdens met u te delen. met En zij zullen uit u naar vertellen dat dat ook nog op tv eens heel grappig is. naar naar Soms. En ontroerend. Soms. En zij de tijdens kunnen het weten. op Een bijzondere avond wordt het. met In Het van Grijze Gebied.Minder

juli 2021
06-06-2015 22:55

Lebbis: Het Grijze Gebied

Lebbis: Het Grijze Gebied - Lebbis: Het Grijze Gebied

Lebbis gaat in zijn voorstelling Het Grijze Gebied op zoek naar het belang dat mensen bij hun duidelijkheid en hun waarheid hebben. En trapt er vervolgens deuken in.Meer Wie Lebbis de afgelopen jaren gezien heeft, weet met hoeveel liefde en...

Lebbis: Het Grijze Gebied gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lebbis: Het Grijze Gebied bij Lebbis: Het Grijze Gebied liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lebbis: Het Grijze Gebied. Heb je een uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lebbis: Het Grijze Gebied gemist

Uitzending gemist van Lebbis: Het Grijze Gebied? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Lebbis: Het Grijze Gebied, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Lebbis: Het Grijze Gebied? Hier kun je alle uitzendingen van Lebbis: Het Grijze Gebied kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2015 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!