Programma gemist?

Lebbis op tv gaat in zijn voorstelling Het het door Grijze Gebied op zoek naar het op belang dat mensen het van bij hun duidelijkheid en hun de waarheid hebben. uit En trapt er vervolgens deuken naar in.Meer Wie Lebbis uit de afgelopen tijdens jaren gezien het heeft, weet de met hoeveel liefde en hoeveel naar vertrouwen met hij de wereld oppakt, bekijkt, omdraait, het binnenste buiten keert, op afbreekt en op weer opbouwt. een Op zoek van naar de verwondering, de tijdens diamanten die toch de steeds weer langskomen. En op tv handvatten van om te snappen waarom het fout op tv is een gegaan. Het uit zou makkelijk zijn als in er duidelijkheid zou zijn in tijdens de wereld. Het tijdens zou eenvoudig van zijn door als de waarheid bestond. op tv Lebbis gaat op op zoek naar het belang dat op op mensen bij hun met duidelijkheid en hun waarheid in hebben. En trapt er de vervolgens deuken in. op Als de je een grap maakt en van er van wordt gelachen, lachen we dan van omdat uit het klopt, of juist omdat van het niet klopt? Wie naar het antwoord weet van mag het uit zeggen. Lebbis gaat in door waar anderen stoppen. het de Waarom? Omdat hij nog niet is in uitgezocht. En van de mensen naar die zijn tijdens laatste paar programma's de hebben gezien, weten dat een hij niets een liever doet dan dat met u van uit te delen. En zij door zullen u vertellen dat dat op tijdens ook nog eens op tv heel grappig is. in Soms. En ontroerend. Soms. naar En zij kunnen op tv het weten. Een van bijzondere avond een wordt het. In van Het Grijze Gebied.Minder

september 2020
06-06-2015 22:55

Lebbis: Het Grijze Gebied

Lebbis: Het Grijze Gebied - Lebbis: Het Grijze Gebied

Lebbis gaat in zijn voorstelling Het Grijze Gebied op zoek naar het belang dat mensen bij hun duidelijkheid en hun waarheid hebben. En trapt er vervolgens deuken in.Meer Wie Lebbis de afgelopen jaren gezien heeft, weet met hoeveel liefde en...

Lebbis: Het Grijze Gebied gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lebbis: Het Grijze Gebied bij Lebbis: Het Grijze Gebied liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lebbis: Het Grijze Gebied. Heb je een uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lebbis: Het Grijze Gebied gemist

Uitzending gemist van Lebbis: Het Grijze Gebied? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Lebbis: Het Grijze Gebied, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Lebbis: Het Grijze Gebied? Hier kun je alle uitzendingen van Lebbis: Het Grijze Gebied kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2015 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!