Programma gemist?

Lebbis gaat in tijdens zijn tijdens voorstelling Het met Grijze Gebied op zoek naar door het belang het dat mensen bij de hun duidelijkheid en hun waarheid in door hebben. En trapt er vervolgens een deuken in.Meer op Wie Lebbis op de afgelopen jaren gezien het heeft, weet met hoeveel liefde met en hoeveel vertrouwen tijdens het hij de wereld oppakt, op tv bekijkt, omdraait, binnenste buiten keert, tijdens afbreekt met en weer op tv opbouwt. Op zoek van naar de verwondering, het de diamanten die toch steeds op weer van langskomen. En handvatten door om te snappen waarom het fout met is in gegaan. Het zou makkelijk zijn op tv een als er duidelijkheid op zou zijn in de wereld. in Het zou door eenvoudig zijn als een de waarheid bestond. Lebbis gaat het op zoek naar een het belang op dat mensen het bij hun duidelijkheid een en hun waarheid hebben. met En trapt er in vervolgens op tv deuken in. Als de je een grap maakt tijdens en er wordt gelachen, tijdens lachen van we dan omdat een het klopt, of in juist omdat het niet van klopt? Wie het op antwoord weet mag met het zeggen. de Lebbis gaat door waar uit anderen stoppen. Waarom? Omdat hij op op nog niet is uitgezocht. met En de mensen die naar zijn laatste paar op programma's hebben gezien, weten tijdens dat uit hij niets liever doet tijdens dan dat met u een te delen. En door van zij zullen u vertellen dat op dat ook nog eens op tv heel grappig met is. Soms. En ontroerend. op Soms. En het zij kunnen het het weten. Een bijzondere avond een met wordt het. In Het Grijze in Gebied.Minder

mei 2021
06-06-2015 22:55

Lebbis: Het Grijze Gebied

Lebbis: Het Grijze Gebied - Lebbis: Het Grijze Gebied

Lebbis gaat in zijn voorstelling Het Grijze Gebied op zoek naar het belang dat mensen bij hun duidelijkheid en hun waarheid hebben. En trapt er vervolgens deuken in.Meer Wie Lebbis de afgelopen jaren gezien heeft, weet met hoeveel liefde en...

Lebbis: Het Grijze Gebied gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lebbis: Het Grijze Gebied bij Lebbis: Het Grijze Gebied liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lebbis: Het Grijze Gebied. Heb je een uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lebbis: Het Grijze Gebied gemist

Uitzending gemist van Lebbis: Het Grijze Gebied? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Lebbis: Het Grijze Gebied, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Lebbis: Het Grijze Gebied? Hier kun je alle uitzendingen van Lebbis: Het Grijze Gebied kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2015 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!