Programma gemist?

Lebbis met gaat in van zijn voorstelling Het Grijze tijdens Gebied op zoek naar het op tv belang dat de mensen bij hun het duidelijkheid en hun tijdens waarheid door hebben. En trapt er vervolgens deuken op in.Meer Wie de Lebbis de afgelopen jaren met gezien tijdens heeft, weet met hoeveel liefde het en naar hoeveel vertrouwen de hij de wereld oppakt, op tv bekijkt, omdraait, binnenste op tv buiten keert, uit afbreekt en weer opbouwt. naar Op zoek naar de een verwondering, de diamanten in die op toch steeds weer langskomen. in En handvatten om te met snappen waarom het fout de is de gegaan. Het zou makkelijk op zijn als er in duidelijkheid zou zijn met in de wereld. naar Het zou eenvoudig naar zijn op als de waarheid met bestond. Lebbis gaat op zoek naar naar het belang een dat mensen de bij hun duidelijkheid en hun de het waarheid hebben. En van trapt er vervolgens het deuken in. Als je een grap het maakt en op er door wordt gelachen, lachen we dan door omdat het uit klopt, of juist omdat het het niet een klopt? Wie het op tv antwoord weet mag het het zeggen. Lebbis gaat de door waar op tv anderen stoppen. Waarom? Omdat op tv hij nog niet naar is uitgezocht. En door de mensen die op zijn laatste paar programma's door hebben het gezien, weten dat hij een niets liever doet dan door dat met van u te met delen. En zij zullen uit u uit vertellen dat dat ook nog eens het door heel grappig is. op tv Soms. En ontroerend. Soms. tijdens En zij kunnen het weten. de tijdens Een bijzondere avond een wordt het. In Het naar Grijze Gebied.Minder

mei 2020
06-06-2015 22:55

Lebbis: Het Grijze Gebied

Lebbis: Het Grijze Gebied - Lebbis: Het Grijze Gebied

Lebbis gaat in zijn voorstelling Het Grijze Gebied op zoek naar het belang dat mensen bij hun duidelijkheid en hun waarheid hebben. En trapt er vervolgens deuken in.Meer Wie Lebbis de afgelopen jaren gezien heeft, weet met hoeveel liefde en...

Lebbis: Het Grijze Gebied gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lebbis: Het Grijze Gebied bij Lebbis: Het Grijze Gebied liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lebbis: Het Grijze Gebied. Heb je een uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lebbis: Het Grijze Gebied gemist

Uitzending gemist van Lebbis: Het Grijze Gebied? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Lebbis: Het Grijze Gebied, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Lebbis: Het Grijze Gebied? Hier kun je alle uitzendingen van Lebbis: Het Grijze Gebied kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2015 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!