Programma gemist?

Lebbis op tv gaat in zijn voorstelling Het op Grijze Gebied op van zoek naar naar het belang dat mensen de bij tijdens hun duidelijkheid en hun het waarheid hebben. naar En trapt er vervolgens op deuken in.Meer Wie Lebbis de van de afgelopen jaren gezien heeft, weet op met hoeveel tijdens liefde en hoeveel vertrouwen uit hij de wereld uit naar oppakt, bekijkt, omdraait, binnenste uit buiten keert, afbreekt op en weer opbouwt. Op uit zoek naar op tv de verwondering, de op tv diamanten die toch steeds op tv weer langskomen. En op tv handvatten om te op snappen waarom het een fout is gegaan. door Het zou makkelijk zijn door als er duidelijkheid het naar zou zijn in de wereld. Het een op zou eenvoudig zijn als naar de waarheid het bestond. Lebbis gaat op door zoek naar van het belang dat mensen met bij hun tijdens duidelijkheid en hun van waarheid hebben. En trapt er vervolgens tijdens deuken naar in. Als je een op grap maakt en er door wordt gelachen, van lachen we met dan omdat het klopt, of uit juist omdat door het niet klopt? op tv Wie het antwoord op weet tijdens mag het zeggen. Lebbis een gaat door een waar anderen stoppen. Waarom? Omdat van hij nog niet door is uitgezocht. het En de mensen die zijn de laatste uit paar programma's hebben gezien, in weten uit dat hij niets een liever doet dan dat naar met u door te delen. En door zij zullen u vertellen dat dat van de ook nog eens heel in grappig is. Soms. En ontroerend. op Soms. naar En zij kunnen het een weten. van Een bijzondere avond wordt het. van In op tv Het Grijze Gebied.Minder

januari 2021
06-06-2015 22:55

Lebbis: Het Grijze Gebied

Lebbis: Het Grijze Gebied - Lebbis: Het Grijze Gebied

Lebbis gaat in zijn voorstelling Het Grijze Gebied op zoek naar het belang dat mensen bij hun duidelijkheid en hun waarheid hebben. En trapt er vervolgens deuken in.Meer Wie Lebbis de afgelopen jaren gezien heeft, weet met hoeveel liefde en...

Lebbis: Het Grijze Gebied gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lebbis: Het Grijze Gebied bij Lebbis: Het Grijze Gebied liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lebbis: Het Grijze Gebied. Heb je een uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lebbis: Het Grijze Gebied gemist

Uitzending gemist van Lebbis: Het Grijze Gebied? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Lebbis: Het Grijze Gebied, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Lebbis: Het Grijze Gebied? Hier kun je alle uitzendingen van Lebbis: Het Grijze Gebied kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2015 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!