Programma gemist?

Lebbis gaat in het zijn voorstelling van Het Grijze op tv Gebied op zoek van naar het belang met dat mensen de bij hun duidelijkheid en van hun waarheid hebben. op tv En trapt de er vervolgens deuken in.Meer Wie een Lebbis de uit afgelopen jaren gezien heeft, weet de met hoeveel liefde het en met hoeveel vertrouwen hij de wereld op tv oppakt, bekijkt, van omdraait, binnenste buiten keert, met op tv afbreekt en weer tijdens opbouwt. Op zoek naar de van verwondering, de tijdens diamanten die in toch steeds weer langskomen. En handvatten uit om te snappen op waarom door het fout is naar gegaan. Het door zou makkelijk zijn als er duidelijkheid op zou zijn in naar de wereld. het Het zou met eenvoudig zijn als de tijdens waarheid tijdens bestond. Lebbis gaat op zoek naar tijdens het het belang dat mensen bij op tv hun duidelijkheid het en hun een waarheid hebben. En tijdens trapt er vervolgens deuken het in. Als je een grap van maakt en er met wordt gelachen, naar lachen we het dan omdat het klopt, met of juist in omdat het niet klopt? door Wie het door antwoord weet tijdens mag het zeggen. Lebbis in gaat door waar tijdens anderen stoppen. Waarom? van Omdat hij nog niet op is uitgezocht. En de van mensen die zijn een in laatste paar programma's van hebben gezien, weten dat hij niets door liever doet met dan dat met u tijdens te delen. En het op zij zullen u in vertellen dat dat ook nog eens tijdens heel grappig is. door Soms. En ontroerend. met Soms. van En zij een kunnen het weten. Een naar bijzondere avond wordt met het. In van Het Grijze Gebied.Minder

januari 2020
06-06-2015 22:55

Lebbis: Het Grijze Gebied

Lebbis: Het Grijze Gebied - Lebbis: Het Grijze Gebied

Lebbis gaat in zijn voorstelling Het Grijze Gebied op zoek naar het belang dat mensen bij hun duidelijkheid en hun waarheid hebben. En trapt er vervolgens deuken in.Meer Wie Lebbis de afgelopen jaren gezien heeft, weet met hoeveel liefde en...

Lebbis: Het Grijze Gebied gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lebbis: Het Grijze Gebied bij Lebbis: Het Grijze Gebied liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lebbis: Het Grijze Gebied. Heb je een uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lebbis: Het Grijze Gebied gemist

Uitzending gemist van Lebbis: Het Grijze Gebied? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Lebbis: Het Grijze Gebied, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Lebbis: Het Grijze Gebied? Hier kun je alle uitzendingen van Lebbis: Het Grijze Gebied kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2015 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!