Programma gemist?

Lebbis de gaat in zijn voorstelling met Het Grijze een Gebied op uit zoek naar het belang dat mensen op bij hun duidelijkheid met en op tv hun waarheid hebben. En trapt op tv er uit vervolgens deuken in.Meer op Wie Lebbis de afgelopen jaren door door gezien heeft, weet met in hoeveel liefde en hoeveel vertrouwen het hij naar de wereld oppakt, bekijkt, op omdraait, door binnenste buiten keert, afbreekt en een weer tijdens opbouwt. Op zoek in naar de verwondering, op tv de diamanten die toch een steeds weer langskomen. En handvatten tijdens om tijdens te snappen waarom de het fout is op tv gegaan. Het zou makkelijk van zijn van als er duidelijkheid zou uit zijn in op de wereld. Het door zou eenvoudig zijn als de door waarheid bestond. met Lebbis gaat op zoek uit naar het belang dat de mensen bij hun een door duidelijkheid en hun waarheid hebben. de En trapt een er vervolgens deuken in. uit Als je een grap een op tv maakt en er op wordt gelachen, lachen we uit dan omdat een het klopt, of door juist omdat het niet de klopt? Wie het het antwoord weet op tv mag het zeggen. Lebbis door gaat door waar door anderen stoppen. Waarom? Omdat uit hij tijdens nog niet is uitgezocht. met En de met mensen die zijn laatste paar van programma's hebben gezien, weten met dat hij naar niets op liever doet dan dat met u met te delen. op En zij zullen in u vertellen in dat dat ook nog eens het heel grappig door is. Soms. En ontroerend. naar Soms. En zij naar kunnen het weten. door naar Een bijzondere avond wordt uit het. In door Het Grijze Gebied.Minder

juni 2021
06-06-2015 22:55

Lebbis: Het Grijze Gebied

Lebbis: Het Grijze Gebied - Lebbis: Het Grijze Gebied

Lebbis gaat in zijn voorstelling Het Grijze Gebied op zoek naar het belang dat mensen bij hun duidelijkheid en hun waarheid hebben. En trapt er vervolgens deuken in.Meer Wie Lebbis de afgelopen jaren gezien heeft, weet met hoeveel liefde en...

Lebbis: Het Grijze Gebied gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lebbis: Het Grijze Gebied bij Lebbis: Het Grijze Gebied liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lebbis: Het Grijze Gebied. Heb je een uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lebbis: Het Grijze Gebied gemist

Uitzending gemist van Lebbis: Het Grijze Gebied? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Lebbis: Het Grijze Gebied, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Lebbis: Het Grijze Gebied gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Lebbis: Het Grijze Gebied? Hier kun je alle uitzendingen van Lebbis: Het Grijze Gebied kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2015 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!