Programma gemist?

Filmdrama met over Ward die op een zoek gaat naar de van moeder naar van de negenjarige Roemeense op tv jongen Mihai.Meer tijdens Nadat zijn vrouw is een overleden in keert Ward terug naar Nederland. tijdens Hij tijdens kan echter moeilijk het aarden en contact leggen met naar mensen. Wanneer hij zijn het huis laat opknappen uit door een in Roemeense klusjesman en deze de door ineens verdwijnt, ontfermt Ward zich over een het naar negenjarige zoontje van in de man. De jonge Mihai door heeft nog een door moeder in met Roemenië en Ward de besluit af te reizen tijdens naar tijdens het land om de jongen op tv naar naar zijn moeder te brengen. Onderweg het in ontdekt hij echter een vreselijk op tv geheim.Minder

februari 2021
06-06-2015 23:15

A long story

A long story - A long story

Filmdrama over Ward die op zoek gaat naar de moeder van de negenjarige Roemeense jongen Mihai.Meer Nadat zijn vrouw is overleden keert Ward terug naar Nederland. Hij kan echter moeilijk aarden en contact leggen met mensen. Wanneer hij zijn ...

A long story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A long story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A long story bij A long story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A long story. Heb je een uitzending van A long story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A long story gemist

Uitzending gemist van A long story? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A long story, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A long story gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A long story? Hier kun je alle uitzendingen van A long story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2015 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!