Programma gemist?

Filmdrama door over Ward die op zoek op tv gaat naar de de moeder van in de negenjarige van Roemeense jongen in Mihai.Meer Nadat zijn vrouw is overleden naar keert Ward op terug naar Nederland. van Hij kan de echter moeilijk op tv aarden en contact leggen met mensen. door op Wanneer hij zijn huis naar laat opknappen door een een Roemeense klusjesman tijdens en deze ineens tijdens verdwijnt, ontfermt Ward zich over met het negenjarige een zoontje van de de man. De jonge op Mihai heeft nog een op tv moeder in tijdens Roemenië en met Ward besluit af naar te reizen naar het op tv land tijdens om de jongen naar zijn moeder van tijdens te brengen. Onderweg een ontdekt hij echter een vreselijk op tv geheim.Minder

juni 2021
06-06-2015 23:15

A long story

A long story - A long story

Filmdrama over Ward die op zoek gaat naar de moeder van de negenjarige Roemeense jongen Mihai.Meer Nadat zijn vrouw is overleden keert Ward terug naar Nederland. Hij kan echter moeilijk aarden en contact leggen met mensen. Wanneer hij zijn ...

A long story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A long story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A long story bij A long story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A long story. Heb je een uitzending van A long story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A long story gemist

Uitzending gemist van A long story? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A long story, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A long story gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A long story? Hier kun je alle uitzendingen van A long story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2015 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!