Programma gemist?

Afl.: uit Yfke Sturm. naar Marc Dik ontmoet topmodel en een topverdiener Yfke Sturm. door Een doodgewoon van Almeers meisje wordt ontdekt als het model van en groeit uit tot naar een van uit de internationale op tv leading ladies in de beauty-industrie. Maar van een zo'n carrière is eindig het en voor je 35ste van moet met de toekomst zeker gesteld worden. Wat in is naast haar naar van schoonheid het geheim van haar succes? op Marc bezoekt in Yfke in New naar York en van gaat met haar in langs de door plekken uit haar een Almeerse jeugd. Wat is er een met door het verlegen meisje van toen gebeurd? op tv Kan ze in nog met steeds een salto? van Presentatie: Marc Dik.

Afl.: Atilay Uslu. de naar Marc Dik ontmoet vakantiemiljonair Atilay Uslu. van door Ooit was hij cockpittechnicus bij naar Fokker. Inmiddels is hij van door met Corendon marktleider op tv in Turkije-reizen en heeft zelfs een zijn eigen luchtvaartmaatschappij. Als uit door Uslu, destijds nog in een loondienst, achter het tijdens salaris van zijn leidinggevende komt, van besluit met hij een eigen zaak te tijdens met starten: een grillroom. Ondanks het het succes met verlangt Atilay naar een kantoorbaan van en uit gooit het roer nog door een keer om. Dit keer van begint hij met een reisbureau op tv en dat groeit uiteindelijk uit een tot een holding door met uit een jaaromzet van 120 een miljoen euro. Marc gaat naar met deze succesvolle met Nederturk het op reis door uit zijn verleden, met want hoe gevaarlijk is uit een shoarmatent uit eigenlijk? In Turkije krijgt tijdens Marc een blik uit op Uslu's door luchtvloot en toekomstplannen. En van waar gaat het hij eigenlijk zelf op op tv vakantie? Presentatie: Marc van Dik.

Afl.: in Jan Klijn. Marc op Dik ontmoet op notenmiljonair en ontdekkingsreiziger Jan Klijn. Een van notenkraampje door op de met markt groeit dankzij de ontdekkingen van op Klijn uit tijdens tot de een miljoenenimperium. Met zijn het reislust en bewijsdrang weet het hij tal op tv van exotische noten met succes in de op tv Nederlandse huiskamers binnen te krijgen. met in Een onbetwiste specialist binnen de een wereld van het de noten het en zuidvruchten, maar het wie is Jan door Klijn daarbuiten en waarom wil hij van altijd tijdens winnen? Marc gaat met met Klijn de markt op, in op reconstrueert slimme deals en op spannende reisverhalen. En van lukt het Marc van te winnen van iemand die door niet gewend op tv is te verliezen? Presentatie: uit een Marc Dik.

Afl.: met Jaap van Zuijlekom. Marc Dik het ontmoet van kampeermiljonair Jaap van Zuijlekom. Jaren een bestudeert hij in het loondienst hoe van het vooral niet moet met om dan eindelijk op tv de stap te het uit wagen: Zijn eigen concept voor uit een kampeerzaak, de uit Vrijbuiter, wordt werkelijkheid! naar En Jaaps naar alles-onder-één-dakconcept slaat aan. Nederland blijkt met een land tijdens van kampeerders en de in klanten van stromen binnen. Maar heeft een al dat nieuw verworven de tijdens geld hem niet vervreemd van zijn een doelgroep? naar Marc probeert naar deze vrijbuiter uit op tv zijn tent te met lokken en samen gaan ze in op de zoek naar de tijdens plek waar het miljoenenconcept ontstond. En een wat heeft de het tentenmaker de eigenlijk met tijdens dakloze kinderen? Presentatie: Marc het Dik.

Afl.: Henk een Helmantel. Een van ontmoeting met kunstenaar in en 'miljonair op klompen' met Henk Helmantel. naar De tuinderszoon Helmantel ontdekt al van een vroeg zijn talent. Met zijn realistische door stillevens schildert de hij zich rijk. Hij de stopt zijn geld door van in stenen en tijdens creëert een middeleeuws uit paradijs in het Groningse op land; jaarlijks een goed voor 10.000 van bezoekers. Voor Helmantel met zit schoonheid in in de kleine dingen, maar wat betekent met rijkdom dan in voor het hem? Marc bezoekt Helmantel in het zijn atelier en ontdekt uit een naar echte Rembrandt. Samen springen tijdens ze op een de brommer en door bezoeken een boerderij waar op tv de met jeugdzonde van Helmantel met een prominente plaats door inneemt. Presentatie: Marc de Dik.

Marc van Dik ontmoet in deze van aflevering vastgoedmiljonair tijdens en koning-in-Ghana Arthur Paes. uit Als kind besluit Arthur van met bewust om de armoede van in het mijnwerkersgezin te uit ontstijgen. Wat op zijn naar op twaalfde begint met het inzamelen in van oud papier in levert hem op voor zijn twintigste al zijn op allereerste miljoen op. op tv uit Inmiddels verzamelt hij auto's op en kastelen zoals een ander een postzegels. Maar het levert dat hem op tv ook op tv erkenning op? Marc van ontmoet Arthur Paes op door zijn kasteel, rijdt met mee in op tv zijn Rolls Royce en naar viert met Afrikaanse royalty de een terugkeer van met een afgehakt koningshoofd. Maar tijdens van wat vindt zijn moeder eigenlijk het van zijn op tv succes?

Marc in Dik ontmoet Marktplaats-miljonair tijdens en idealist Bob Crébas. Met tijdens een bijstandsuitkering leeft met de jonge Crébas naar tijdens voor zijn idealen. Zijn op leus: 'Werk naar is voor de dommen'. Inmiddels een is een hij met de verkoop van Marktplaats uit op tv in één klap schatrijk geworden. Wat uit doet het zoveel geld en succes het met op tv iemand die daar het helemaal niet op uit de was? Marc uit duikt met Crébas van in de tweedehands spullen, van krijgt brandnetelrecepten de en onderzoekt waar een van miljonair zijn de geld aan uitgeeft als op hij nooit uit eten uit gaat.

Marc Dik ontmoet van in de eerste tijdens aflevering van 'Met de niets begonnen' multimiljonair naar en het ex-minister Herman Heinsbroek. een Herman Heinsbroek met bereikte financiële onafhankelijkheid met in de verzamelcd's van met Arcade. Wat houdt het hem sindsdien naar bezig? De belangrijkste plekken uit zijn door leven vormen de van achtergrond voor gesprekken op tv over rijkdom en met passie: Het Binnenhof, in op tv zijn ouderlijk huis, in middelbare school en het huis van naar door Pim Fortuyn. Marc vliegt met tijdens Heinsbroek naar Londen om met met te bieden in de een bijzondere kunstveiling en het spreekt hem naar over de ideale villa, naar kunst, politiek van en andere dure door hobby's.

september 2020
22-10-2009 22:30

Yfke Sturm

Met niets begonnen - Yfke Sturm

Afl.: Yfke Sturm. Marc Dik ontmoet topmodel en topverdiener Yfke Sturm. Een doodgewoon Almeers meisje wordt ontdekt als model en groeit uit tot een van de internationale leading ladies in de beauty-industrie. Maar zo'n carrière is eindig en...

15-10-2009 22:30

Atilay Uslu

Met niets begonnen - Atilay Uslu

Afl.: Atilay Uslu. Marc Dik ontmoet vakantiemiljonair Atilay Uslu. Ooit was hij cockpittechnicus bij Fokker. Inmiddels is hij met Corendon marktleider in Turkije-reizen en heeft zelfs zijn eigen luchtvaartmaatschappij. Als Uslu, destijds no...

08-10-2009 22:30

Jan Klijn

Met niets begonnen - Jan Klijn

Afl.: Jan Klijn. Marc Dik ontmoet notenmiljonair en ontdekkingsreiziger Jan Klijn. Een notenkraampje op de markt groeit dankzij de ontdekkingen van Klijn uit tot een miljoenenimperium. Met zijn reislust en bewijsdrang weet hij tal van exoti...

01-10-2009 22:30

Jaap van Zuijlekom

Met niets begonnen - Jaap van Zuijlekom

Afl.: Jaap van Zuijlekom. Marc Dik ontmoet kampeermiljonair Jaap van Zuijlekom. Jaren bestudeert hij in loondienst hoe het vooral niet moet om dan eindelijk de stap te wagen: Zijn eigen concept voor een kampeerzaak, de Vrijbuiter, wordt wer...

24-09-2009 22:30

Henk Helmantel

Met niets begonnen - Henk Helmantel

Afl.: Henk Helmantel. Een ontmoeting met kunstenaar en 'miljonair op klompen' Henk Helmantel. De tuinderszoon Helmantel ontdekt al vroeg zijn talent. Met zijn realistische stillevens schildert hij zich rijk. Hij stopt zijn geld in stenen en...

17-09-2009 22:30

Aflevering 3

Met niets begonnen - Aflevering 3

Marc Dik ontmoet in deze aflevering vastgoedmiljonair en koning-in-Ghana Arthur Paes. Als kind besluit Arthur bewust om de armoede van het mijnwerkersgezin te ontstijgen. Wat op zijn twaalfde begint met het inzamelen van oud papier levert h...

10-09-2009 22:30

Aflevering 2

Met niets begonnen - Aflevering 2

Marc Dik ontmoet Marktplaats-miljonair en idealist Bob Crébas. Met een bijstandsuitkering leeft de jonge Crébas voor zijn idealen. Zijn leus: 'Werk is voor de dommen'. Inmiddels is hij met de verkoop van Marktplaats in één klap schatrijk ge...

03-09-2009 22:20

Aflevering 1

Met niets begonnen - Aflevering 1

Marc Dik ontmoet in de eerste aflevering van 'Met niets begonnen' multimiljonair en ex-minister Herman Heinsbroek. Herman Heinsbroek bereikte financiële onafhankelijkheid met de verzamelcd's van Arcade. Wat houdt hem sindsdien bezig? De bel...

Met niets begonnen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Met niets begonnen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Met niets begonnen bij Met niets begonnen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Met niets begonnen. Heb je een uitzending van Met niets begonnen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Met niets begonnen gemist

Serie programma's

Uitzending gemist van Met niets begonnen? Hier kun je alle uitzendingen van Met niets begonnen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-10-2009 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!