Programma gemist?

Afl.: tijdens Yfke Sturm. Marc Dik ontmoet de topmodel en op topverdiener de Yfke Sturm. Een doodgewoon Almeers meisje de wordt ontdekt als op tv in model en groeit uit tot een een van de naar internationale leading een ladies in de beauty-industrie. Maar naar zo'n met carrière is eindig naar en voor naar je 35ste moet de toekomst zeker door gesteld worden. Wat op is door naast haar schoonheid het geheim de van haar een succes? door Marc bezoekt Yfke in New York van en gaat met op met haar langs de plekken uit haar op Almeerse door jeugd. Wat is de er met het verlegen de meisje van toen gebeurd? naar uit Kan ze nog steeds een salto? in Presentatie: Marc naar Dik.

Afl.: op Atilay Uslu. Marc de Dik ontmoet vakantiemiljonair de Atilay Uslu. Ooit naar was hij cockpittechnicus in bij Fokker. Inmiddels is hij een met Corendon marktleider een met in Turkije-reizen en heeft de zelfs zijn eigen luchtvaartmaatschappij. Als met Uslu, destijds op nog in de loondienst, achter het salaris van door zijn leidinggevende een komt, op tv besluit hij een eigen zaak tijdens te starten: een grillroom. met Ondanks het succes het verlangt van Atilay naar een kantoorbaan en tijdens gooit naar het roer nog een op keer om. Dit keer een begint hij de een reisbureau door en dat de groeit uiteindelijk uit tot de een holding met op een jaaromzet van 120 miljoen tijdens van euro. Marc gaat door met deze succesvolle Nederturk een op reis door in zijn verleden, een want hoe gevaarlijk is een met shoarmatent eigenlijk? op tv In Turkije krijgt Marc door een blik op een Uslu's luchtvloot en de toekomstplannen. een En waar gaat hij eigenlijk zelf in in op vakantie? Presentatie: Marc de Dik.

Afl.: Jan tijdens Klijn. Marc de Dik ontmoet het notenmiljonair en ontdekkingsreiziger Jan op Klijn. Een door notenkraampje op de markt in groeit dankzij op tv de ontdekkingen van Klijn de uit tot door een miljoenenimperium. Met zijn reislust van en door bewijsdrang weet hij tal van door exotische in noten met succes de Nederlandse huiskamers van binnen te krijgen. uit Een onbetwiste specialist op binnen de uit wereld van uit de noten op en zuidvruchten, maar wie is met Jan Klijn daarbuiten en op op tv waarom wil hij door altijd winnen? Marc door gaat met Klijn de markt in op, reconstrueert slimme door deals op en spannende reisverhalen. het En lukt het Marc te winnen op tv van iemand tijdens die niet gewend het is te verliezen? Presentatie: een Marc een Dik.

Afl.: van Jaap van Zuijlekom. Marc Dik de op tv ontmoet kampeermiljonair Jaap van van Zuijlekom. Jaren de bestudeert hij in de loondienst hoe het vooral in niet moet van om dan eindelijk de stap te het op wagen: Zijn eigen concept voor een een kampeerzaak, op tv de Vrijbuiter, wordt werkelijkheid! En uit Jaaps alles-onder-één-dakconcept in slaat aan. Nederland uit blijkt een land uit van van kampeerders en de klanten door stromen binnen. Maar heeft al het dat nieuw uit verworven geld hem tijdens niet vervreemd van van zijn doelgroep? naar Marc probeert deze uit vrijbuiter uit zijn tent uit te lokken en op tv samen door gaan ze op naar zoek naar de plek waar uit het miljoenenconcept van ontstond. En wat door heeft de door tentenmaker eigenlijk met dakloze kinderen? in Presentatie: Marc in Dik.

Afl.: Henk Helmantel. in Een ontmoeting met een kunstenaar op en 'miljonair de op klompen' Henk naar Helmantel. De tuinderszoon Helmantel ontdekt al uit vroeg zijn in talent. Met in zijn realistische door stillevens schildert hij zich rijk. van Hij stopt zijn op geld van in stenen en creëert een door middeleeuws paradijs in uit het Groningse land; uit jaarlijks goed tijdens voor 10.000 bezoekers. Voor op Helmantel zit schoonheid in door de kleine door dingen, maar wat het betekent tijdens rijkdom dan voor van hem? Marc bezoekt Helmantel in zijn uit atelier een en ontdekt een echte uit Rembrandt. Samen springen van ze uit op de brommer de en bezoeken een een boerderij waar de tijdens jeugdzonde van Helmantel een naar prominente plaats een inneemt. Presentatie: Marc een Dik.

Marc Dik een ontmoet in deze op aflevering vastgoedmiljonair en uit koning-in-Ghana van Arthur Paes. Als de kind besluit Arthur bewust om de het armoede tijdens van het mijnwerkersgezin te het ontstijgen. Wat op tijdens zijn twaalfde begint met tijdens het in inzamelen van uit oud papier levert hem voor zijn met op tv twintigste al zijn allereerste uit miljoen op. Inmiddels van verzamelt hij op auto's en kastelen zoals met een ander door postzegels. Maar levert dat op tv hem ook erkenning op? het Marc ontmoet Arthur met Paes op het zijn kasteel, rijdt de mee in zijn het Rolls Royce en viert met naar Afrikaanse met royalty de terugkeer van een naar afgehakt op tv koningshoofd. Maar wat vindt zijn tijdens moeder met eigenlijk van zijn de succes?

Marc Dik ontmoet van Marktplaats-miljonair en idealist de Bob Crébas. Met het een bijstandsuitkering leeft een de jonge Crébas van voor zijn door idealen. Zijn in leus: 'Werk is met voor de dommen'. Inmiddels door is hij door met de op verkoop van Marktplaats in één klap het schatrijk geworden. op tv Wat op doet zoveel geld en het succes met iemand die daar uit een helemaal niet op de uit was? Marc in duikt met Crébas op tv in de tweedehands spullen, op tv krijgt brandnetelrecepten en onderzoekt door waar op een miljonair zijn geld een aan uitgeeft een als hij nooit uit eten de gaat.

Marc de Dik ontmoet met in de eerste uit aflevering van 'Met niets begonnen' in multimiljonair in en ex-minister Herman Heinsbroek. met Herman Heinsbroek bereikte financiële het onafhankelijkheid door met de verzamelcd's van Arcade. de Wat van houdt hem sindsdien bezig? De belangrijkste het door plekken uit zijn leven uit vormen de door achtergrond voor gesprekken de over rijkdom en passie: naar Het Binnenhof, zijn uit ouderlijk huis, middelbare school en een het huis in van Pim Fortuyn. Marc naar door vliegt met Heinsbroek in naar Londen om te bieden naar in een bijzondere kunstveiling van op en spreekt hem over de met ideale villa, kunst, politiek een en in andere dure door hobby's.

mei 2020
22-10-2009 22:30

Yfke Sturm

Met niets begonnen - Yfke Sturm

Afl.: Yfke Sturm. Marc Dik ontmoet topmodel en topverdiener Yfke Sturm. Een doodgewoon Almeers meisje wordt ontdekt als model en groeit uit tot een van de internationale leading ladies in de beauty-industrie. Maar zo'n carrière is eindig en...

15-10-2009 22:30

Atilay Uslu

Met niets begonnen - Atilay Uslu

Afl.: Atilay Uslu. Marc Dik ontmoet vakantiemiljonair Atilay Uslu. Ooit was hij cockpittechnicus bij Fokker. Inmiddels is hij met Corendon marktleider in Turkije-reizen en heeft zelfs zijn eigen luchtvaartmaatschappij. Als Uslu, destijds no...

08-10-2009 22:30

Jan Klijn

Met niets begonnen - Jan Klijn

Afl.: Jan Klijn. Marc Dik ontmoet notenmiljonair en ontdekkingsreiziger Jan Klijn. Een notenkraampje op de markt groeit dankzij de ontdekkingen van Klijn uit tot een miljoenenimperium. Met zijn reislust en bewijsdrang weet hij tal van exoti...

01-10-2009 22:30

Jaap van Zuijlekom

Met niets begonnen - Jaap van Zuijlekom

Afl.: Jaap van Zuijlekom. Marc Dik ontmoet kampeermiljonair Jaap van Zuijlekom. Jaren bestudeert hij in loondienst hoe het vooral niet moet om dan eindelijk de stap te wagen: Zijn eigen concept voor een kampeerzaak, de Vrijbuiter, wordt wer...

24-09-2009 22:30

Henk Helmantel

Met niets begonnen - Henk Helmantel

Afl.: Henk Helmantel. Een ontmoeting met kunstenaar en 'miljonair op klompen' Henk Helmantel. De tuinderszoon Helmantel ontdekt al vroeg zijn talent. Met zijn realistische stillevens schildert hij zich rijk. Hij stopt zijn geld in stenen en...

17-09-2009 22:30

Aflevering 3

Met niets begonnen - Aflevering 3

Marc Dik ontmoet in deze aflevering vastgoedmiljonair en koning-in-Ghana Arthur Paes. Als kind besluit Arthur bewust om de armoede van het mijnwerkersgezin te ontstijgen. Wat op zijn twaalfde begint met het inzamelen van oud papier levert h...

10-09-2009 22:30

Aflevering 2

Met niets begonnen - Aflevering 2

Marc Dik ontmoet Marktplaats-miljonair en idealist Bob Crébas. Met een bijstandsuitkering leeft de jonge Crébas voor zijn idealen. Zijn leus: 'Werk is voor de dommen'. Inmiddels is hij met de verkoop van Marktplaats in één klap schatrijk ge...

03-09-2009 22:20

Aflevering 1

Met niets begonnen - Aflevering 1

Marc Dik ontmoet in de eerste aflevering van 'Met niets begonnen' multimiljonair en ex-minister Herman Heinsbroek. Herman Heinsbroek bereikte financiële onafhankelijkheid met de verzamelcd's van Arcade. Wat houdt hem sindsdien bezig? De bel...

Met niets begonnen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Met niets begonnen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Met niets begonnen bij Met niets begonnen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Met niets begonnen. Heb je een uitzending van Met niets begonnen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Met niets begonnen gemist

Serie programma's

Uitzending gemist van Met niets begonnen? Hier kun je alle uitzendingen van Met niets begonnen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-10-2009 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!