Programma gemist?

Afl.: Yfke Sturm. met Marc naar Dik ontmoet topmodel en topverdiener met Yfke de Sturm. Een uit doodgewoon Almeers meisje wordt ontdekt als uit model en groeit naar uit tot op tv een van van de internationale leading ladies op tv in de beauty-industrie. door Maar de zo'n carrière is eindig en de voor je 35ste moet naar de toekomst de zeker op tv gesteld worden. Wat is naast haar door een schoonheid het geheim van het haar succes? Marc bezoekt tijdens Yfke in het New York en gaat op met haar langs tijdens de plekken met uit haar het Almeerse jeugd. Wat de is er met het het verlegen meisje van toen het gebeurd? Kan ze op nog steeds de een salto? Presentatie: naar Marc Dik.

Afl.: Atilay Uslu. het Marc het Dik ontmoet vakantiemiljonair tijdens Atilay Uslu. Ooit was hij op tv cockpittechnicus bij Fokker. tijdens Inmiddels naar is hij met door Corendon marktleider in Turkije-reizen en met tijdens heeft zelfs zijn eigen het luchtvaartmaatschappij. Als een Uslu, destijds nog in tijdens loondienst, achter een het salaris van zijn in leidinggevende komt, besluit uit hij een het eigen zaak te starten: een de grillroom. Ondanks het succes de verlangt Atilay naar in een van kantoorbaan en gooit het roer naar nog een uit keer om. Dit keer op het begint hij een reisbureau en dat op groeit uiteindelijk op uit tot een holding op tv met tijdens een jaaromzet van 120 miljoen de euro. de Marc gaat een met deze succesvolle Nederturk op door reis door zijn de verleden, want tijdens hoe gevaarlijk is een shoarmatent op tv een eigenlijk? In Turkije krijgt Marc door een blik op Uslu's tijdens luchtvloot tijdens en toekomstplannen. En waar tijdens gaat hij de eigenlijk zelf op vakantie? Presentatie: met door Marc Dik.

Afl.: Jan Klijn. tijdens Marc Dik ontmoet op tv notenmiljonair en een ontdekkingsreiziger Jan Klijn. Een uit notenkraampje op in de markt op tv groeit dankzij de ontdekkingen van op tv Klijn uit het tot een miljoenenimperium. Met de zijn reislust uit en bewijsdrang weet hij naar tal van van exotische op noten met succes de naar Nederlandse huiskamers binnen te tijdens krijgen. Een onbetwiste tijdens specialist op binnen de wereld van de het noten en zuidvruchten, op maar wie is in Jan van Klijn daarbuiten en waarom het wil hij altijd winnen? Marc met gaat met Klijn naar de markt op tv op, reconstrueert slimme deals met en spannende reisverhalen. op En lukt van het Marc te winnen in van tijdens iemand die niet gewend het is tijdens te verliezen? Presentatie: Marc naar Dik.

Afl.: Jaap op van Zuijlekom. Marc Dik in ontmoet kampeermiljonair Jaap in van een Zuijlekom. Jaren bestudeert door hij in loondienst door hoe het vooral niet moet het om tijdens dan eindelijk de stap een te wagen: Zijn eigen naar concept met voor een een kampeerzaak, de Vrijbuiter, wordt op werkelijkheid! En Jaaps alles-onder-één-dakconcept van slaat aan. Nederland uit blijkt een land een van kampeerders en van de een klanten stromen binnen. Maar heeft al in dat de nieuw verworven geld hem tijdens niet vervreemd van zijn de doelgroep? tijdens Marc probeert deze van vrijbuiter uit van zijn tent te lokken in en samen gaan een ze op zoek naar de uit plek waar naar het miljoenenconcept ontstond. het En wat naar heeft de tentenmaker uit eigenlijk met dakloze kinderen? Presentatie: het Marc de Dik.

Afl.: Henk Helmantel. de uit Een ontmoeting met kunstenaar op en 'miljonair tijdens op klompen' Henk Helmantel. De tuinderszoon een van Helmantel ontdekt al vroeg de zijn talent. in Met zijn realistische stillevens schildert met hij zich tijdens rijk. Hij stopt zijn een geld in de stenen en creëert een middeleeuws op tv uit paradijs in het een Groningse land; jaarlijks goed naar voor 10.000 bezoekers. Voor Helmantel tijdens zit schoonheid tijdens in de op kleine dingen, maar wat een betekent op tv rijkdom dan voor hem? Marc een bezoekt Helmantel in zijn met atelier en ontdekt op een echte Rembrandt. met Samen uit springen ze op op de brommer en bezoeken een met boerderij waar de een jeugdzonde tijdens van Helmantel een prominente plaats op tv inneemt. in Presentatie: Marc van Dik.

Marc met Dik ontmoet met in deze aflevering vastgoedmiljonair de en koning-in-Ghana in Arthur Paes. Als kind uit besluit Arthur op bewust om de armoede op tv van het mijnwerkersgezin te de ontstijgen. de Wat op zijn twaalfde begint met uit het inzamelen door van de oud papier levert hem een voor zijn twintigste al op tv zijn allereerste miljoen in op. Inmiddels verzamelt van hij auto's van en kastelen zoals de een ander postzegels. met Maar levert dat hem ook op uit erkenning op? Marc tijdens ontmoet Arthur Paes in op zijn kasteel, rijdt op tv mee in zijn Rolls van Royce en viert een met Afrikaanse met royalty de terugkeer van een van tijdens afgehakt koningshoofd. Maar wat vindt zijn de moeder een eigenlijk van tijdens zijn succes?

Marc Dik ontmoet tijdens Marktplaats-miljonair en op idealist Bob het Crébas. Met een bijstandsuitkering leeft tijdens de jonge tijdens Crébas met voor zijn idealen. Zijn leus: 'Werk met is het voor de dommen'. Inmiddels de is hij in met de verkoop van Marktplaats de de in één klap schatrijk geworden. Wat in doet in zoveel geld en succes de met op tv iemand die daar helemaal niet een op uit was? tijdens Marc duikt met Crébas op tv op in de tweedehands op tv spullen, krijgt brandnetelrecepten en onderzoekt waar met een miljonair zijn het geld aan uit uitgeeft als hij nooit op uit eten op gaat.

Marc een Dik ontmoet in tijdens de eerste aflevering van 'Met op tv niets begonnen' op multimiljonair en ex-minister van Herman Heinsbroek. het Herman Heinsbroek bereikte financiële tijdens onafhankelijkheid met de verzamelcd's uit van Arcade. met Wat houdt hem uit sindsdien bezig? De belangrijkste een plekken een uit zijn leven vormen de de achtergrond voor met gesprekken over van rijkdom en de passie: Het Binnenhof, zijn ouderlijk huis, een middelbare school een en de het huis van Pim Fortuyn. Marc in vliegt de met Heinsbroek naar Londen om door te bieden uit in in een bijzondere kunstveiling tijdens en spreekt hem over op tv de ideale in villa, kunst, politiek en door andere dure in hobby's.

november 2018
22-10-2009 22:30

Yfke Sturm

Met niets begonnen - Yfke Sturm

Afl.: Yfke Sturm. Marc Dik ontmoet topmodel en topverdiener Yfke Sturm. Een doodgewoon Almeers meisje wordt ontdekt als model en groeit uit tot een van de internationale leading ladies in de beauty-industrie. Maar zo'n carrière is eindig en...

15-10-2009 22:30

Atilay Uslu

Met niets begonnen - Atilay Uslu

Afl.: Atilay Uslu. Marc Dik ontmoet vakantiemiljonair Atilay Uslu. Ooit was hij cockpittechnicus bij Fokker. Inmiddels is hij met Corendon marktleider in Turkije-reizen en heeft zelfs zijn eigen luchtvaartmaatschappij. Als Uslu, destijds no...

08-10-2009 22:30

Jan Klijn

Met niets begonnen - Jan Klijn

Afl.: Jan Klijn. Marc Dik ontmoet notenmiljonair en ontdekkingsreiziger Jan Klijn. Een notenkraampje op de markt groeit dankzij de ontdekkingen van Klijn uit tot een miljoenenimperium. Met zijn reislust en bewijsdrang weet hij tal van exoti...

01-10-2009 22:30

Jaap van Zuijlekom

Met niets begonnen - Jaap van Zuijlekom

Afl.: Jaap van Zuijlekom. Marc Dik ontmoet kampeermiljonair Jaap van Zuijlekom. Jaren bestudeert hij in loondienst hoe het vooral niet moet om dan eindelijk de stap te wagen: Zijn eigen concept voor een kampeerzaak, de Vrijbuiter, wordt wer...

24-09-2009 22:30

Henk Helmantel

Met niets begonnen - Henk Helmantel

Afl.: Henk Helmantel. Een ontmoeting met kunstenaar en 'miljonair op klompen' Henk Helmantel. De tuinderszoon Helmantel ontdekt al vroeg zijn talent. Met zijn realistische stillevens schildert hij zich rijk. Hij stopt zijn geld in stenen en...

17-09-2009 22:30

Aflevering 3

Met niets begonnen - Aflevering 3

Marc Dik ontmoet in deze aflevering vastgoedmiljonair en koning-in-Ghana Arthur Paes. Als kind besluit Arthur bewust om de armoede van het mijnwerkersgezin te ontstijgen. Wat op zijn twaalfde begint met het inzamelen van oud papier levert h...

10-09-2009 22:30

Aflevering 2

Met niets begonnen - Aflevering 2

Marc Dik ontmoet Marktplaats-miljonair en idealist Bob Crébas. Met een bijstandsuitkering leeft de jonge Crébas voor zijn idealen. Zijn leus: 'Werk is voor de dommen'. Inmiddels is hij met de verkoop van Marktplaats in één klap schatrijk ge...

03-09-2009 22:20

Aflevering 1

Met niets begonnen - Aflevering 1

Marc Dik ontmoet in de eerste aflevering van 'Met niets begonnen' multimiljonair en ex-minister Herman Heinsbroek. Herman Heinsbroek bereikte financiële onafhankelijkheid met de verzamelcd's van Arcade. Wat houdt hem sindsdien bezig? De bel...

Met niets begonnen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Met niets begonnen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Met niets begonnen bij Met niets begonnen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Met niets begonnen. Heb je een uitzending van Met niets begonnen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Met niets begonnen gemist

Serie programma's

Uitzending gemist van Met niets begonnen? Hier kun je alle uitzendingen van Met niets begonnen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-10-2009 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord