Programma gemist?

Afl.: Yfke op Sturm. Marc Dik ontmoet tijdens van topmodel en topverdiener Yfke Sturm. Een het doodgewoon Almeers door meisje met wordt ontdekt als naar model en groeit uit tot een een van de de internationale leading ladies de in door de beauty-industrie. Maar zo'n op tv carrière is eindig uit en voor je op tv 35ste moet naar de toekomst zeker gesteld worden. Wat op is naast naar haar schoonheid het geheim op tv van haar succes? tijdens Marc de bezoekt Yfke op in New York en in gaat met haar langs de tijdens plekken uit haar op tv Almeerse jeugd. op Wat is tijdens er met het verlegen meisje de van toen gebeurd? het Kan ze tijdens nog in steeds een salto? Presentatie: het Marc Dik.

Afl.: Atilay Uslu. tijdens Marc Dik ontmoet door vakantiemiljonair Atilay Uslu. naar Ooit was op hij cockpittechnicus bij Fokker. een Inmiddels uit is hij op met Corendon marktleider in naar Turkije-reizen en heeft door zelfs zijn eigen luchtvaartmaatschappij. Als uit Uslu, destijds naar nog in een loondienst, achter het salaris in van zijn de leidinggevende komt, het besluit hij een eigen zaak van te door starten: een grillroom. Ondanks de het succes naar verlangt Atilay naar een kantoorbaan met en door gooit het roer nog met een keer om. Dit keer een begint naar hij een reisbureau en van dat groeit het uiteindelijk uit tot een tijdens holding met een een jaaromzet van 120 miljoen een tijdens euro. Marc gaat met tijdens deze succesvolle Nederturk op reis uit door de zijn verleden, van want hoe gevaarlijk is een shoarmatent van eigenlijk? In Turkije van krijgt Marc met een blik op naar Uslu's luchtvloot het en toekomstplannen. En waar gaat met hij eigenlijk zelf met een op vakantie? Presentatie: Marc het Dik.

Afl.: van Jan Klijn. uit Marc Dik ontmoet in notenmiljonair en ontdekkingsreiziger Jan Klijn. uit Een notenkraampje op de in tijdens markt groeit dankzij tijdens de ontdekkingen van Klijn uit tot naar door een miljoenenimperium. Met tijdens zijn reislust en bewijsdrang weet in hij tal van exotische tijdens het noten met succes de door Nederlandse huiskamers binnen uit te krijgen. een Een onbetwiste specialist uit binnen de wereld van tijdens de noten en zuidvruchten, maar uit door wie is Jan tijdens Klijn daarbuiten en waarom wil hij naar altijd van winnen? Marc gaat met een Klijn de markt op, tijdens reconstrueert op slimme deals en spannende van reisverhalen. een En lukt het uit Marc te winnen van iemand die naar niet gewend is tijdens in te verliezen? Presentatie: Marc met Dik.

Afl.: Jaap op tv van Zuijlekom. door Marc Dik ontmoet de kampeermiljonair Jaap van een Zuijlekom. Jaren in bestudeert hij in loondienst hoe van het met vooral niet moet om dan het eindelijk de tijdens stap te wagen: Zijn in eigen concept naar voor een kampeerzaak, op tv de Vrijbuiter, wordt werkelijkheid! van En met Jaaps alles-onder-één-dakconcept slaat aan. Nederland blijkt de een land van door tijdens kampeerders en de op tv klanten stromen binnen. met Maar heeft al dat nieuw een verworven geld hem in niet vervreemd tijdens van zijn doelgroep? Marc probeert een deze vrijbuiter uit op tv zijn tent te naar tijdens lokken en samen een gaan ze op zoek naar het de plek waar uit het miljoenenconcept ontstond. door En wat heeft met de tentenmaker eigenlijk van met op dakloze kinderen? Presentatie: Marc van Dik.

Afl.: van Henk Helmantel. Een door ontmoeting met kunstenaar door en 'miljonair op klompen' Henk de Helmantel. De uit tuinderszoon Helmantel ontdekt op al uit vroeg zijn talent. Met het zijn realistische door stillevens schildert hij het zich rijk. Hij stopt op zijn geld in stenen en naar creëert een de middeleeuws paradijs in het de een Groningse land; jaarlijks goed voor door 10.000 bezoekers. Voor Helmantel op tv zit schoonheid in door de kleine dingen, op op maar wat betekent het rijkdom dan voor hem? Marc bezoekt naar Helmantel met in zijn op tv atelier en ontdekt een de echte Rembrandt. Samen in springen ze op de tijdens brommer op tv en bezoeken een naar boerderij waar de jeugdzonde van Helmantel op een prominente een plaats uit inneemt. Presentatie: Marc een Dik.

Marc tijdens Dik ontmoet in deze met aflevering vastgoedmiljonair met en koning-in-Ghana Arthur van Paes. Als kind besluit door Arthur tijdens bewust om de op tv armoede van het door mijnwerkersgezin te ontstijgen. Wat op zijn door twaalfde begint het met een het inzamelen van oud van papier levert met hem voor zijn de twintigste al zijn allereerste miljoen door op. Inmiddels verzamelt hij met tijdens auto's en kastelen zoals een op ander tijdens postzegels. Maar levert dat hem tijdens ook tijdens erkenning op? Marc ontmoet het Arthur Paes naar op zijn kasteel, rijdt mee op in zijn Rolls tijdens Royce en in viert met Afrikaanse op tv royalty de terugkeer van een op tv afgehakt koningshoofd. Maar het uit wat vindt zijn door moeder eigenlijk van uit zijn succes?

Marc het Dik ontmoet Marktplaats-miljonair en uit idealist Bob Crébas. Met de een bijstandsuitkering leeft de de jonge door Crébas voor zijn de idealen. Zijn met leus: 'Werk is voor een de naar dommen'. Inmiddels is hij naar met de verkoop van het Marktplaats in de één klap schatrijk geworden. een Wat in doet zoveel geld en succes naar met iemand die daar van helemaal het niet op uit was? op tv Marc duikt met door Crébas in de tijdens tweedehands spullen, uit krijgt brandnetelrecepten een en onderzoekt waar een miljonair zijn op tv uit geld aan uitgeeft als met hij nooit uit eten met gaat.

Marc Dik een ontmoet uit in de eerste aflevering van 'Met op niets begonnen' uit multimiljonair en door ex-minister Herman Heinsbroek. Herman van Heinsbroek bereikte financiële op tv onafhankelijkheid met door de verzamelcd's van Arcade. Wat het houdt tijdens hem sindsdien bezig? naar De belangrijkste plekken uit zijn door uit leven vormen de achtergrond voor gesprekken van over in rijkdom en passie: op tv Het Binnenhof, zijn door ouderlijk huis, middelbare school het en van het huis van Pim Fortuyn. uit Marc vliegt met Heinsbroek in naar Londen om in te bieden op tv in een bijzondere op tv kunstveiling en een spreekt hem over van de ideale villa, op kunst, politiek tijdens en andere dure op tv hobby's.

september 2021
22-10-2009 22:30

Yfke Sturm

Met niets begonnen - Yfke Sturm

Afl.: Yfke Sturm. Marc Dik ontmoet topmodel en topverdiener Yfke Sturm. Een doodgewoon Almeers meisje wordt ontdekt als model en groeit uit tot een van de internationale leading ladies in de beauty-industrie. Maar zo'n carrière is eindig en...

15-10-2009 22:30

Atilay Uslu

Met niets begonnen - Atilay Uslu

Afl.: Atilay Uslu. Marc Dik ontmoet vakantiemiljonair Atilay Uslu. Ooit was hij cockpittechnicus bij Fokker. Inmiddels is hij met Corendon marktleider in Turkije-reizen en heeft zelfs zijn eigen luchtvaartmaatschappij. Als Uslu, destijds no...

08-10-2009 22:30

Jan Klijn

Met niets begonnen - Jan Klijn

Afl.: Jan Klijn. Marc Dik ontmoet notenmiljonair en ontdekkingsreiziger Jan Klijn. Een notenkraampje op de markt groeit dankzij de ontdekkingen van Klijn uit tot een miljoenenimperium. Met zijn reislust en bewijsdrang weet hij tal van exoti...

01-10-2009 22:30

Jaap van Zuijlekom

Met niets begonnen - Jaap van Zuijlekom

Afl.: Jaap van Zuijlekom. Marc Dik ontmoet kampeermiljonair Jaap van Zuijlekom. Jaren bestudeert hij in loondienst hoe het vooral niet moet om dan eindelijk de stap te wagen: Zijn eigen concept voor een kampeerzaak, de Vrijbuiter, wordt wer...

24-09-2009 22:30

Henk Helmantel

Met niets begonnen - Henk Helmantel

Afl.: Henk Helmantel. Een ontmoeting met kunstenaar en 'miljonair op klompen' Henk Helmantel. De tuinderszoon Helmantel ontdekt al vroeg zijn talent. Met zijn realistische stillevens schildert hij zich rijk. Hij stopt zijn geld in stenen en...

17-09-2009 22:30

Aflevering 3

Met niets begonnen - Aflevering 3

Marc Dik ontmoet in deze aflevering vastgoedmiljonair en koning-in-Ghana Arthur Paes. Als kind besluit Arthur bewust om de armoede van het mijnwerkersgezin te ontstijgen. Wat op zijn twaalfde begint met het inzamelen van oud papier levert h...

10-09-2009 22:30

Aflevering 2

Met niets begonnen - Aflevering 2

Marc Dik ontmoet Marktplaats-miljonair en idealist Bob Crébas. Met een bijstandsuitkering leeft de jonge Crébas voor zijn idealen. Zijn leus: 'Werk is voor de dommen'. Inmiddels is hij met de verkoop van Marktplaats in één klap schatrijk ge...

03-09-2009 22:20

Aflevering 1

Met niets begonnen - Aflevering 1

Marc Dik ontmoet in de eerste aflevering van 'Met niets begonnen' multimiljonair en ex-minister Herman Heinsbroek. Herman Heinsbroek bereikte financiële onafhankelijkheid met de verzamelcd's van Arcade. Wat houdt hem sindsdien bezig? De bel...

Met niets begonnen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Met niets begonnen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Met niets begonnen bij Met niets begonnen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Met niets begonnen. Heb je een uitzending van Met niets begonnen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Met niets begonnen gemist

Serie programma's

Uitzending gemist van Met niets begonnen? Hier kun je alle uitzendingen van Met niets begonnen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-10-2009 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!