Programma gemist?

Afl.: met Yfke Sturm. Marc Dik ontmoet tijdens topmodel op tv en topverdiener de Yfke Sturm. Een doodgewoon Almeers meisje op tv in wordt ontdekt als model op en groeit uit de tot een van de internationale tijdens leading ladies uit in op de beauty-industrie. Maar zo'n carrière in is eindig en voor naar je 35ste op tv moet de toekomst van zeker gesteld van worden. Wat is naast op haar schoonheid uit het geheim met van haar succes? Marc bezoekt op tv Yfke in New York in op tv en gaat met het haar langs de plekken uit tijdens haar Almeerse uit jeugd. Wat is er een met met het verlegen meisje van van toen gebeurd? met Kan ze nog steeds het een salto? Presentatie: met Marc Dik.

Afl.: Atilay Uslu. op Marc de Dik ontmoet de vakantiemiljonair Atilay Uslu. van Ooit was hij cockpittechnicus door bij Fokker. Inmiddels is op tv hij met op tv Corendon marktleider in de Turkije-reizen en heeft door zelfs zijn eigen op tv luchtvaartmaatschappij. Als Uslu, destijds een nog in van loondienst, achter het salaris met van zijn leidinggevende komt, de naar besluit hij een eigen zaak met te op starten: een grillroom. Ondanks het een succes verlangt Atilay het naar een kantoorbaan en een gooit het de roer nog het een keer om. tijdens Dit keer in begint hij een reisbureau en dat van groeit een uiteindelijk uit tot een holding van met een jaaromzet op tv het van 120 miljoen euro. uit Marc gaat met deze succesvolle op Nederturk een op reis door zijn verleden, het want in hoe gevaarlijk is met een shoarmatent door eigenlijk? In Turkije van krijgt Marc een uit blik op Uslu's met luchtvloot en toekomstplannen. En waar gaat met hij eigenlijk zelf naar op vakantie? Presentatie: het tijdens Marc Dik.

Afl.: tijdens Jan Klijn. Marc Dik door ontmoet met notenmiljonair en ontdekkingsreiziger Jan Klijn. met Een notenkraampje naar op de markt groeit de dankzij de ontdekkingen de van in Klijn uit tot een miljoenenimperium. door Met door zijn reislust en bewijsdrang weet hij op tv tal in van exotische noten met uit succes de Nederlandse huiskamers de uit binnen te krijgen. Een een onbetwiste specialist binnen de naar wereld van van de noten op en zuidvruchten, maar wie is een Jan een Klijn daarbuiten en waarom wil hij met altijd tijdens winnen? Marc gaat met op Klijn de op tv markt op, reconstrueert slimme op tv deals met en spannende reisverhalen. op En lukt het Marc op te winnen van iemand die met niet op gewend is te op verliezen? Presentatie: van Marc Dik.

Afl.: met Jaap van door Zuijlekom. Marc Dik ontmoet kampeermiljonair naar Jaap van Zuijlekom. Jaren van bestudeert met hij in loondienst door hoe het door vooral niet moet om de dan eindelijk de stap te van wagen: Zijn naar eigen concept voor een naar kampeerzaak, de Vrijbuiter, met naar wordt werkelijkheid! En Jaaps alles-onder-één-dakconcept uit slaat het aan. Nederland blijkt een land van tijdens een kampeerders en de klanten stromen binnen. het door Maar heeft al dat nieuw verworven het geld hem niet in vervreemd van zijn naar in doelgroep? Marc probeert deze in vrijbuiter uit zijn tent te naar lokken tijdens en samen gaan ze op op zoek naar de de plek waar een het miljoenenconcept ontstond. de En wat heeft de de tentenmaker eigenlijk met op tv dakloze kinderen? Presentatie: op tv Marc in Dik.

Afl.: de Henk Helmantel. naar Een ontmoeting met kunstenaar en 'miljonair een naar op klompen' Henk Helmantel. in De tuinderszoon Helmantel tijdens ontdekt al vroeg in zijn talent. in Met zijn realistische stillevens op tv schildert hij zich op rijk. Hij op tv stopt zijn geld in stenen tijdens en creëert een op middeleeuws door paradijs in het Groningse uit land; jaarlijks goed voor de 10.000 bezoekers. op tv Voor Helmantel zit in schoonheid in de kleine het dingen, door maar wat betekent rijkdom dan naar voor hem? Marc bezoekt van Helmantel in zijn door atelier en ontdekt van een met echte Rembrandt. Samen springen met ze op een de brommer tijdens en bezoeken een in boerderij waar de een jeugdzonde van Helmantel een prominente in plaats inneemt. Presentatie: een Marc van Dik.

Marc Dik ontmoet uit in deze aflevering een vastgoedmiljonair en uit koning-in-Ghana Arthur Paes. Als met kind van besluit Arthur bewust in om de armoede van uit het mijnwerkersgezin met te ontstijgen. Wat tijdens op zijn twaalfde begint met van het inzamelen van op tv oud op papier levert hem van voor zijn twintigste al met zijn allereerste naar miljoen op. Inmiddels verzamelt hij op auto's en op tv kastelen zoals een ander op postzegels. Maar levert uit van dat hem ook op tv erkenning op? Marc ontmoet Arthur Paes in op zijn kasteel, naar rijdt mee op in zijn Rolls naar Royce van en viert met Afrikaanse tijdens royalty de terugkeer van een naar afgehakt uit koningshoofd. Maar wat vindt zijn van moeder eigenlijk van in zijn de succes?

Marc een Dik ontmoet Marktplaats-miljonair en idealist het Bob Crébas. tijdens Met op tv een bijstandsuitkering leeft de jonge door Crébas voor zijn een idealen. Zijn een leus: 'Werk is een voor de dommen'. op Inmiddels is hij met de het verkoop van Marktplaats op in op één klap schatrijk geworden. Wat in doet op tv zoveel geld en succes met tijdens iemand die daar een door helemaal niet op de uit was? Marc duikt met naar Crébas in in de tweedehands spullen, krijgt van brandnetelrecepten en de onderzoekt waar door een miljonair zijn in geld aan uitgeeft de als hij nooit uit eten op gaat.

Marc Dik een ontmoet in de eerste op tv aflevering van 'Met door niets begonnen' multimiljonair van en ex-minister Herman in Heinsbroek. tijdens Herman Heinsbroek bereikte een financiële onafhankelijkheid met de het verzamelcd's van Arcade. Wat uit houdt hem sindsdien naar bezig? de De belangrijkste plekken uit zijn het in leven vormen de achtergrond door voor gesprekken over rijkdom en met passie: van Het Binnenhof, zijn het ouderlijk huis, het middelbare school en het naar huis van de Pim Fortuyn. Marc vliegt met naar Heinsbroek naar de Londen om te bieden in door een bijzondere de kunstveiling tijdens en spreekt hem over de een ideale villa, kunst, op tv politiek en andere dure in een hobby's.

januari 2021
22-10-2009 22:30

Yfke Sturm

Met niets begonnen - Yfke Sturm

Afl.: Yfke Sturm. Marc Dik ontmoet topmodel en topverdiener Yfke Sturm. Een doodgewoon Almeers meisje wordt ontdekt als model en groeit uit tot een van de internationale leading ladies in de beauty-industrie. Maar zo'n carrière is eindig en...

15-10-2009 22:30

Atilay Uslu

Met niets begonnen - Atilay Uslu

Afl.: Atilay Uslu. Marc Dik ontmoet vakantiemiljonair Atilay Uslu. Ooit was hij cockpittechnicus bij Fokker. Inmiddels is hij met Corendon marktleider in Turkije-reizen en heeft zelfs zijn eigen luchtvaartmaatschappij. Als Uslu, destijds no...

08-10-2009 22:30

Jan Klijn

Met niets begonnen - Jan Klijn

Afl.: Jan Klijn. Marc Dik ontmoet notenmiljonair en ontdekkingsreiziger Jan Klijn. Een notenkraampje op de markt groeit dankzij de ontdekkingen van Klijn uit tot een miljoenenimperium. Met zijn reislust en bewijsdrang weet hij tal van exoti...

01-10-2009 22:30

Jaap van Zuijlekom

Met niets begonnen - Jaap van Zuijlekom

Afl.: Jaap van Zuijlekom. Marc Dik ontmoet kampeermiljonair Jaap van Zuijlekom. Jaren bestudeert hij in loondienst hoe het vooral niet moet om dan eindelijk de stap te wagen: Zijn eigen concept voor een kampeerzaak, de Vrijbuiter, wordt wer...

24-09-2009 22:30

Henk Helmantel

Met niets begonnen - Henk Helmantel

Afl.: Henk Helmantel. Een ontmoeting met kunstenaar en 'miljonair op klompen' Henk Helmantel. De tuinderszoon Helmantel ontdekt al vroeg zijn talent. Met zijn realistische stillevens schildert hij zich rijk. Hij stopt zijn geld in stenen en...

17-09-2009 22:30

Aflevering 3

Met niets begonnen - Aflevering 3

Marc Dik ontmoet in deze aflevering vastgoedmiljonair en koning-in-Ghana Arthur Paes. Als kind besluit Arthur bewust om de armoede van het mijnwerkersgezin te ontstijgen. Wat op zijn twaalfde begint met het inzamelen van oud papier levert h...

10-09-2009 22:30

Aflevering 2

Met niets begonnen - Aflevering 2

Marc Dik ontmoet Marktplaats-miljonair en idealist Bob Crébas. Met een bijstandsuitkering leeft de jonge Crébas voor zijn idealen. Zijn leus: 'Werk is voor de dommen'. Inmiddels is hij met de verkoop van Marktplaats in één klap schatrijk ge...

03-09-2009 22:20

Aflevering 1

Met niets begonnen - Aflevering 1

Marc Dik ontmoet in de eerste aflevering van 'Met niets begonnen' multimiljonair en ex-minister Herman Heinsbroek. Herman Heinsbroek bereikte financiële onafhankelijkheid met de verzamelcd's van Arcade. Wat houdt hem sindsdien bezig? De bel...

Met niets begonnen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Met niets begonnen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Met niets begonnen bij Met niets begonnen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Met niets begonnen. Heb je een uitzending van Met niets begonnen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Met niets begonnen gemist

Serie programma's

Uitzending gemist van Met niets begonnen? Hier kun je alle uitzendingen van Met niets begonnen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-10-2009 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!