Programma gemist?

Afl.: naar Yfke Sturm. Marc een Dik ontmoet topmodel en op topverdiener uit Yfke Sturm. Een doodgewoon Almeers de meisje wordt van ontdekt als model het en groeit uit tot op een van van de internationale leading naar ladies in de door beauty-industrie. Maar zo'n uit carrière is door eindig en voor je 35ste moet van de toekomst naar zeker gesteld worden. Wat naar is naast haar op tv schoonheid het geheim door van haar in succes? Marc bezoekt naar Yfke in New York van op tv en gaat met haar langs op tv de plekken uit de haar Almeerse jeugd. in Wat is er de met op tv het verlegen meisje van van toen gebeurd? op tv Kan ze nog steeds een op tv salto? op Presentatie: Marc Dik.

Afl.: Atilay van Uslu. Marc uit Dik ontmoet vakantiemiljonair Atilay tijdens Uslu. Ooit was met hij de cockpittechnicus bij Fokker. Inmiddels is hij een met met Corendon marktleider in een Turkije-reizen en op heeft zelfs zijn eigen luchtvaartmaatschappij. Als de tijdens Uslu, destijds nog in loondienst, door achter van het salaris van zijn leidinggevende naar komt, op besluit hij een in eigen zaak te starten: een grillroom. uit Ondanks met het succes naar verlangt Atilay naar een een kantoorbaan en op tv gooit het roer op nog een keer het om. Dit keer begint de hij een tijdens reisbureau en dat het groeit uiteindelijk uit tot een met holding met een naar jaaromzet van 120 van miljoen euro. Marc het gaat met deze succesvolle in Nederturk op het reis door zijn van verleden, want hoe door gevaarlijk is een shoarmatent tijdens op tv eigenlijk? In Turkije krijgt Marc een de blik tijdens op Uslu's luchtvloot uit en toekomstplannen. En waar op gaat hij de eigenlijk zelf op op vakantie? Presentatie: Marc het Dik.

Afl.: op Jan Klijn. Marc Dik ontmoet op tv tijdens notenmiljonair en ontdekkingsreiziger Jan Klijn. Een naar notenkraampje op naar de markt groeit naar dankzij de ontdekkingen van met Klijn uit uit tot een miljoenenimperium. Met uit zijn reislust tijdens en met bewijsdrang weet hij tal van exotische tijdens met noten met succes de Nederlandse een huiskamers binnen te het krijgen. van Een onbetwiste specialist binnen op tv de wereld van met de noten en zuidvruchten, maar van wie is op Jan Klijn het daarbuiten en waarom wil hij door altijd door winnen? Marc gaat met tijdens Klijn de de markt op, reconstrueert slimme deals het en spannende reisverhalen. naar En lukt het een Marc te met winnen van iemand uit die niet gewend is met te uit verliezen? Presentatie: Marc van Dik.

Afl.: naar Jaap van Zuijlekom. Marc op tv Dik ontmoet kampeermiljonair Jaap het van Zuijlekom. Jaren door bestudeert hij een in loondienst uit hoe het vooral niet moet uit tijdens om dan eindelijk de het stap te wagen: tijdens Zijn eigen door concept voor een kampeerzaak, de Vrijbuiter, in wordt werkelijkheid! een En door Jaaps alles-onder-één-dakconcept slaat naar aan. Nederland blijkt een land naar van naar kampeerders en de klanten naar stromen binnen. Maar heeft op al dat nieuw met verworven geld hem niet tijdens vervreemd van zijn de van doelgroep? Marc probeert deze vrijbuiter uit in zijn tent te uit lokken en samen uit gaan ze het op zoek in naar de plek door waar het het miljoenenconcept ontstond. En wat door heeft de tentenmaker eigenlijk met in tijdens dakloze kinderen? Presentatie: van Marc Dik.

Afl.: de Henk Helmantel. tijdens Een ontmoeting met kunstenaar en op tv 'miljonair op op tv klompen' Henk Helmantel. De de tuinderszoon Helmantel het ontdekt al vroeg zijn talent. op tv met Met zijn realistische stillevens schildert met hij zich rijk. Hij de stopt zijn het geld in stenen tijdens en creëert een op middeleeuws paradijs in het het Groningse land; jaarlijks naar goed voor 10.000 op bezoekers. Voor in Helmantel zit in schoonheid in de kleine op tv dingen, maar wat in betekent de rijkdom dan voor hem? Marc door bezoekt Helmantel in in zijn atelier op tv en ontdekt een echte tijdens Rembrandt. uit Samen springen ze door op de brommer en bezoeken een het boerderij waar de naar jeugdzonde het van Helmantel een prominente plaats het door inneemt. Presentatie: Marc op Dik.

Marc Dik ontmoet in in het deze aflevering vastgoedmiljonair en op koning-in-Ghana Arthur met Paes. Als kind besluit op Arthur bewust om de met armoede van het op tv mijnwerkersgezin te op ontstijgen. op tv Wat op zijn twaalfde begint met een het uit inzamelen van oud papier levert door met hem voor zijn twintigste al een zijn allereerste miljoen op. in Inmiddels uit verzamelt hij een auto's en kastelen zoals een ander met postzegels. Maar met levert in dat hem ook erkenning op? op tv Marc ontmoet van Arthur Paes naar op zijn kasteel, rijdt mee op in zijn de Rolls Royce en viert door met Afrikaanse royalty de de terugkeer van tijdens een afgehakt koningshoofd. op Maar wat uit vindt zijn moeder eigenlijk van door zijn door succes?

Marc Dik tijdens ontmoet Marktplaats-miljonair en naar idealist Bob met Crébas. Met een bijstandsuitkering uit leeft het de jonge Crébas voor zijn idealen. op tv Zijn leus: 'Werk een is voor een de dommen'. tijdens Inmiddels is hij van met de verkoop van naar Marktplaats in in één klap met schatrijk geworden. Wat doet zoveel geld in en van succes met iemand naar die daar naar helemaal niet op met uit was? Marc duikt met Crébas tijdens op in de tweedehands spullen, krijgt brandnetelrecepten op en onderzoekt op waar een op tv miljonair zijn geld aan uitgeeft met als hij nooit op uit eten met gaat.

Marc met Dik ontmoet in de op tv eerste in aflevering van 'Met niets begonnen' multimiljonair uit en ex-minister Herman op tv Heinsbroek. op tv Herman Heinsbroek bereikte financiële op tv onafhankelijkheid met de verzamelcd's tijdens van in Arcade. Wat houdt hem met sindsdien bezig? De belangrijkste met plekken uit het zijn leven op vormen de van achtergrond voor gesprekken over op tv rijkdom en op passie: Het Binnenhof, zijn ouderlijk huis, een middelbare school het en een het huis van Pim Fortuyn. Marc in vliegt met Heinsbroek door naar Londen om in te bieden een in een bijzondere met kunstveiling en spreekt de hem over de ideale het villa, het kunst, politiek op tv en andere dure op hobby's.

april 2021
22-10-2009 22:30

Yfke Sturm

Met niets begonnen - Yfke Sturm

Afl.: Yfke Sturm. Marc Dik ontmoet topmodel en topverdiener Yfke Sturm. Een doodgewoon Almeers meisje wordt ontdekt als model en groeit uit tot een van de internationale leading ladies in de beauty-industrie. Maar zo'n carrière is eindig en...

15-10-2009 22:30

Atilay Uslu

Met niets begonnen - Atilay Uslu

Afl.: Atilay Uslu. Marc Dik ontmoet vakantiemiljonair Atilay Uslu. Ooit was hij cockpittechnicus bij Fokker. Inmiddels is hij met Corendon marktleider in Turkije-reizen en heeft zelfs zijn eigen luchtvaartmaatschappij. Als Uslu, destijds no...

08-10-2009 22:30

Jan Klijn

Met niets begonnen - Jan Klijn

Afl.: Jan Klijn. Marc Dik ontmoet notenmiljonair en ontdekkingsreiziger Jan Klijn. Een notenkraampje op de markt groeit dankzij de ontdekkingen van Klijn uit tot een miljoenenimperium. Met zijn reislust en bewijsdrang weet hij tal van exoti...

01-10-2009 22:30

Jaap van Zuijlekom

Met niets begonnen - Jaap van Zuijlekom

Afl.: Jaap van Zuijlekom. Marc Dik ontmoet kampeermiljonair Jaap van Zuijlekom. Jaren bestudeert hij in loondienst hoe het vooral niet moet om dan eindelijk de stap te wagen: Zijn eigen concept voor een kampeerzaak, de Vrijbuiter, wordt wer...

24-09-2009 22:30

Henk Helmantel

Met niets begonnen - Henk Helmantel

Afl.: Henk Helmantel. Een ontmoeting met kunstenaar en 'miljonair op klompen' Henk Helmantel. De tuinderszoon Helmantel ontdekt al vroeg zijn talent. Met zijn realistische stillevens schildert hij zich rijk. Hij stopt zijn geld in stenen en...

17-09-2009 22:30

Aflevering 3

Met niets begonnen - Aflevering 3

Marc Dik ontmoet in deze aflevering vastgoedmiljonair en koning-in-Ghana Arthur Paes. Als kind besluit Arthur bewust om de armoede van het mijnwerkersgezin te ontstijgen. Wat op zijn twaalfde begint met het inzamelen van oud papier levert h...

10-09-2009 22:30

Aflevering 2

Met niets begonnen - Aflevering 2

Marc Dik ontmoet Marktplaats-miljonair en idealist Bob Crébas. Met een bijstandsuitkering leeft de jonge Crébas voor zijn idealen. Zijn leus: 'Werk is voor de dommen'. Inmiddels is hij met de verkoop van Marktplaats in één klap schatrijk ge...

03-09-2009 22:20

Aflevering 1

Met niets begonnen - Aflevering 1

Marc Dik ontmoet in de eerste aflevering van 'Met niets begonnen' multimiljonair en ex-minister Herman Heinsbroek. Herman Heinsbroek bereikte financiële onafhankelijkheid met de verzamelcd's van Arcade. Wat houdt hem sindsdien bezig? De bel...

Met niets begonnen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Met niets begonnen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Met niets begonnen bij Met niets begonnen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Met niets begonnen. Heb je een uitzending van Met niets begonnen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Met niets begonnen gemist

Serie programma's

Uitzending gemist van Met niets begonnen? Hier kun je alle uitzendingen van Met niets begonnen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-10-2009 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!