Programma gemist?

Afl.: Yfke Sturm. met Marc van Dik ontmoet topmodel en op topverdiener Yfke Sturm. Een op doodgewoon een Almeers meisje wordt ontdekt op tv als model en tijdens groeit uit tot een op van de de internationale leading het ladies in de een beauty-industrie. Maar zo'n het carrière is eindig en uit voor je 35ste moet op tv de toekomst zeker uit gesteld worden. Wat in is naast haar het met schoonheid het geheim van haar succes? door Marc door bezoekt Yfke in New York van tijdens en gaat met met haar langs de plekken naar uit haar Almeerse jeugd. Wat tijdens van is er met het met verlegen meisje van toen naar gebeurd? op tv Kan ze nog steeds een salto? tijdens het Presentatie: Marc Dik.

Afl.: op Atilay Uslu. Marc op tv Dik ontmoet vakantiemiljonair Atilay van Uslu. Ooit was hij tijdens uit cockpittechnicus bij Fokker. op tv Inmiddels is hij met door Corendon marktleider in Turkije-reizen tijdens en heeft op zelfs zijn eigen luchtvaartmaatschappij. Als met van Uslu, destijds nog in een loondienst, achter het salaris van van zijn naar leidinggevende komt, door besluit hij een eigen zaak te op starten: een grillroom. het Ondanks tijdens het succes verlangt Atilay de naar een naar kantoorbaan en gooit het roer naar nog een keer met uit om. Dit keer begint hij met een reisbureau een en dat groeit naar uiteindelijk uit tot van een holding met een jaaromzet in van uit 120 miljoen op euro. Marc gaat naar met deze succesvolle Nederturk uit op reis door zijn verleden, tijdens want hoe van gevaarlijk is tijdens een shoarmatent eigenlijk? In de Turkije krijgt Marc op een blik op Uslu's met luchtvloot en toekomstplannen. in een En waar gaat hij uit eigenlijk zelf tijdens op vakantie? Presentatie: Marc de Dik.

Afl.: met Jan Klijn. Marc met Dik ontmoet notenmiljonair het en ontdekkingsreiziger Jan Klijn. Een uit notenkraampje naar op de markt groeit dankzij een de ontdekkingen van met Klijn uit tot de het een miljoenenimperium. Met zijn reislust en tijdens bewijsdrang weet hij de tal van exotische tijdens van noten met succes de Nederlandse huiskamers op tv binnen uit te krijgen. op tv Een onbetwiste specialist op binnen de wereld van de in noten en zuidvruchten, maar naar op tv wie is Jan Klijn daarbuiten uit en waarom wil door hij altijd door winnen? Marc gaat het met Klijn de markt op tv op, reconstrueert door slimme deals en spannende een reisverhalen. En lukt de het Marc te op winnen tijdens van iemand die tijdens niet gewend is te door verliezen? Presentatie: Marc door Dik.

Afl.: Jaap van in uit Zuijlekom. Marc Dik uit ontmoet kampeermiljonair Jaap van naar Zuijlekom. Jaren bestudeert hij met in loondienst een hoe het vooral niet moet uit om dan met eindelijk de stap te de wagen: Zijn het eigen met concept voor een kampeerzaak, de met Vrijbuiter, door wordt werkelijkheid! En Jaaps alles-onder-één-dakconcept tijdens slaat aan. Nederland blijkt met een op land van naar kampeerders en de klanten stromen de binnen. Maar heeft al tijdens dat nieuw verworven op tv geld hem niet op vervreemd op van zijn doelgroep? Marc probeert het deze vrijbuiter uit van zijn uit tent te lokken en van samen gaan in ze op op tv zoek naar de de plek waar het miljoenenconcept van ontstond. En wat de heeft de tentenmaker op eigenlijk met dakloze kinderen? Presentatie: met Marc van Dik.

Afl.: Henk Helmantel. de een Een ontmoeting met kunstenaar op tv en 'miljonair op klompen' naar Henk Helmantel. De tuinderszoon de in Helmantel ontdekt al uit vroeg zijn talent. Met zijn op realistische stillevens schildert met hij zich rijk. naar Hij een stopt zijn geld met in stenen en op creëert een middeleeuws een paradijs in het naar Groningse land; jaarlijks goed voor 10.000 in bezoekers. op tv Voor Helmantel zit de schoonheid in de kleine uit dingen, maar met wat betekent het rijkdom dan voor hem? Marc van bezoekt Helmantel in in zijn atelier en tijdens ontdekt een echte Rembrandt. met uit Samen springen ze op de het brommer naar en bezoeken een naar boerderij waar de jeugdzonde van van Helmantel naar een prominente plaats een inneemt. Presentatie: Marc een Dik.

Marc Dik de ontmoet in op deze aflevering vastgoedmiljonair op en koning-in-Ghana Arthur uit Paes. Als kind besluit met Arthur tijdens bewust om de armoede van op tv het mijnwerkersgezin te het ontstijgen. Wat van op zijn van twaalfde begint met het met inzamelen van naar oud papier levert hem voor naar zijn twintigste al zijn in uit allereerste miljoen op. het Inmiddels verzamelt hij auto's het en kastelen zoals een ander in met postzegels. Maar levert dat hem ook het met erkenning op? Marc ontmoet Arthur Paes door op zijn kasteel, een rijdt mee in de een zijn Rolls Royce en uit viert met Afrikaanse royalty de een terugkeer een van een op tv afgehakt koningshoofd. Maar op wat vindt zijn moeder eigenlijk van op zijn van succes?

Marc het Dik ontmoet Marktplaats-miljonair en idealist door Bob Crébas. Met een het een bijstandsuitkering leeft in de jonge Crébas voor zijn idealen. met de Zijn leus: 'Werk is een voor de door dommen'. Inmiddels is hij met met de verkoop van tijdens Marktplaats in één van klap schatrijk geworden. Wat de doet zoveel het geld en succes met door iemand die op tv daar op helemaal niet op uit was? Marc door duikt met in Crébas in de op tweedehands spullen, uit krijgt brandnetelrecepten en onderzoekt door waar een miljonair op tv zijn op geld aan uitgeeft als hij door nooit uit eten door gaat.

Marc in Dik ontmoet in de van eerste van aflevering van 'Met niets een begonnen' multimiljonair door en ex-minister Herman Heinsbroek. Herman Heinsbroek het de bereikte financiële onafhankelijkheid met de verzamelcd's het van Arcade. een Wat houdt door hem sindsdien op tv bezig? De belangrijkste plekken uit zijn een op leven vormen de de achtergrond voor gesprekken tijdens over rijkdom en passie: Het met Binnenhof, zijn ouderlijk huis, op tv de middelbare school en het tijdens huis van Pim door Fortuyn. Marc vliegt met Heinsbroek een naar Londen door om op tv te bieden in een bijzondere naar kunstveiling en spreekt hem het over de op tv ideale villa, kunst, politiek naar en andere dure de met hobby's.

oktober 2021
22-10-2009 22:30

Yfke Sturm

Met niets begonnen - Yfke Sturm

Afl.: Yfke Sturm. Marc Dik ontmoet topmodel en topverdiener Yfke Sturm. Een doodgewoon Almeers meisje wordt ontdekt als model en groeit uit tot een van de internationale leading ladies in de beauty-industrie. Maar zo'n carrière is eindig en...

15-10-2009 22:30

Atilay Uslu

Met niets begonnen - Atilay Uslu

Afl.: Atilay Uslu. Marc Dik ontmoet vakantiemiljonair Atilay Uslu. Ooit was hij cockpittechnicus bij Fokker. Inmiddels is hij met Corendon marktleider in Turkije-reizen en heeft zelfs zijn eigen luchtvaartmaatschappij. Als Uslu, destijds no...

08-10-2009 22:30

Jan Klijn

Met niets begonnen - Jan Klijn

Afl.: Jan Klijn. Marc Dik ontmoet notenmiljonair en ontdekkingsreiziger Jan Klijn. Een notenkraampje op de markt groeit dankzij de ontdekkingen van Klijn uit tot een miljoenenimperium. Met zijn reislust en bewijsdrang weet hij tal van exoti...

01-10-2009 22:30

Jaap van Zuijlekom

Met niets begonnen - Jaap van Zuijlekom

Afl.: Jaap van Zuijlekom. Marc Dik ontmoet kampeermiljonair Jaap van Zuijlekom. Jaren bestudeert hij in loondienst hoe het vooral niet moet om dan eindelijk de stap te wagen: Zijn eigen concept voor een kampeerzaak, de Vrijbuiter, wordt wer...

24-09-2009 22:30

Henk Helmantel

Met niets begonnen - Henk Helmantel

Afl.: Henk Helmantel. Een ontmoeting met kunstenaar en 'miljonair op klompen' Henk Helmantel. De tuinderszoon Helmantel ontdekt al vroeg zijn talent. Met zijn realistische stillevens schildert hij zich rijk. Hij stopt zijn geld in stenen en...

17-09-2009 22:30

Aflevering 3

Met niets begonnen - Aflevering 3

Marc Dik ontmoet in deze aflevering vastgoedmiljonair en koning-in-Ghana Arthur Paes. Als kind besluit Arthur bewust om de armoede van het mijnwerkersgezin te ontstijgen. Wat op zijn twaalfde begint met het inzamelen van oud papier levert h...

10-09-2009 22:30

Aflevering 2

Met niets begonnen - Aflevering 2

Marc Dik ontmoet Marktplaats-miljonair en idealist Bob Crébas. Met een bijstandsuitkering leeft de jonge Crébas voor zijn idealen. Zijn leus: 'Werk is voor de dommen'. Inmiddels is hij met de verkoop van Marktplaats in één klap schatrijk ge...

03-09-2009 22:20

Aflevering 1

Met niets begonnen - Aflevering 1

Marc Dik ontmoet in de eerste aflevering van 'Met niets begonnen' multimiljonair en ex-minister Herman Heinsbroek. Herman Heinsbroek bereikte financiële onafhankelijkheid met de verzamelcd's van Arcade. Wat houdt hem sindsdien bezig? De bel...

Met niets begonnen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Met niets begonnen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Met niets begonnen bij Met niets begonnen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Met niets begonnen. Heb je een uitzending van Met niets begonnen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Met niets begonnen gemist

Serie programma's

Uitzending gemist van Met niets begonnen? Hier kun je alle uitzendingen van Met niets begonnen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-10-2009 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!