Programma gemist?

AVROTROS staat met stil bij het overlijden met naar van Albert West met een op tv 45 minuten durende het special.Meer AVROTROS staat stil tijdens bij naar het overlijden met van Albert West met een 45 de minuten durende door special. door Een uitgebreid interview met de het zanger uit 2009 door naar aanleiding van in zijn 45-jarig jubileum én tijdens op zijn tien grootste hits te tijdens zien. Albert naar West is niet alleen als het zanger van in verschillende AVROTROS-programma's zoals tijdens De Beste Zangers een van Nederland en in het Sterren.nl de Muziekfeest Op Het Plein uit te zien op geweest, ook door als presentator was op tv hij verbonden aan de omroep. In een naar 1981 presenteerde hij het programma Zomerhits naar 81 gevolgd door het Sterren uit Op Reis, Op Nieuwe van Toeren en in het Radio op tv 2-programma Het Hart Van naar Twee.Minder

oktober 2020
07-06-2015 14:04

In memoriam Albert West

In memoriam Albert West - In memoriam Albert West

AVROTROS staat stil bij het overlijden van Albert West met een 45 minuten durende special.Meer AVROTROS staat stil bij het overlijden van Albert West met een 45 minuten durende special. Een uitgebreid interview met de zanger uit 2009 naar a...

In memoriam Albert West gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In memoriam Albert West de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In memoriam Albert West bij In memoriam Albert West liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In memoriam Albert West. Heb je een uitzending van In memoriam Albert West gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In memoriam Albert West gemist

Uitzending gemist van In memoriam Albert West? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van In memoriam Albert West, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van In memoriam Albert West gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van In memoriam Albert West? Hier kun je alle uitzendingen van In memoriam Albert West kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-06-2015 om 14:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!