Programma gemist?

AVROTROS staat stil tijdens bij het overlijden naar het van Albert West een met een 45 tijdens minuten durende special.Meer AVROTROS staat stil het bij het op overlijden van Albert het West met een 45 door minuten durende special. het Een uitgebreid interview een met van de zanger in uit 2009 naar aanleiding op van zijn 45-jarig jubileum op én tijdens zijn tien grootste hits te zien. door Albert West met is naar niet alleen als zanger in verschillende in AVROTROS-programma's uit zoals De Beste Zangers op van Nederland en het op Sterren.nl van Muziekfeest Op Het Plein een te zien geweest, ook uit als presentator de was naar hij verbonden aan de omroep. In op het 1981 presenteerde hij op tv het programma Zomerhits naar 81 gevolgd door Sterren Op het Reis, Op Nieuwe Toeren tijdens en naar het Radio 2-programma met Het Hart door Van Twee.Minder

januari 2020
07-06-2015 14:04

In memoriam Albert West

In memoriam Albert West - In memoriam Albert West

AVROTROS staat stil bij het overlijden van Albert West met een 45 minuten durende special.Meer AVROTROS staat stil bij het overlijden van Albert West met een 45 minuten durende special. Een uitgebreid interview met de zanger uit 2009 naar a...

In memoriam Albert West gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In memoriam Albert West de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In memoriam Albert West bij In memoriam Albert West liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In memoriam Albert West. Heb je een uitzending van In memoriam Albert West gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In memoriam Albert West gemist

Uitzending gemist van In memoriam Albert West? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van In memoriam Albert West, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van In memoriam Albert West gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van In memoriam Albert West? Hier kun je alle uitzendingen van In memoriam Albert West kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-06-2015 om 14:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!