Programma gemist?

De jonge, door begaafde Canadese concertpianiste een Marika Bournaki is al uit het hard op weg naar de grote met wereldpodia. op tv Maar is optreden wel haar op tv in grootste passie?Meer Een groot uit muzikaal talent hebben in kan een van zegen en een vloek zijn. Op door de de leeftijd waarop de een meeste kinderen naar wat aanklooien op school, is door de begaafde Canadese concertpianiste een Marika Bournaki het al hard het op weg naar de tijdens grote wereldpodia. Maar is in optreden wel een haar grootste passie? De het documentaire I met am met NOT a Rock in Star laat van heel dichtbij tijdens zien hoeveel talent, toewijding op tv en geluk naar er over in een lange periode de nodig zijn om in de een klassieke muziekwereld de met top te bereiken. uit Kindster in Bournaki ontwikkelt zich voor op de camera tot een het levenslustige, bevlogen het twintiger en op ondertussen wordt in duidelijk welke bitterzoete in offers haar familie voor haar carrière op tv een bracht.Minder

oktober 2019
07-06-2015 14:06

Het Uur van de Wolf: I am not a rock star

Het Uur van de Wolf: I am not a rock star - Het Uur van de Wolf: I am not a rock star

De jonge, begaafde Canadese concertpianiste Marika Bournaki is al hard op weg naar de grote wereldpodia. Maar is optreden wel haar grootste passie?Meer Een groot muzikaal talent hebben kan een zegen en een vloek zijn. Op de leeftijd waarop ...

Het Uur van de Wolf: I am not a rock star gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star bij Het Uur van de Wolf: I am not a rock star liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: I am not a rock star gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-06-2015 om 14:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!