Programma gemist?

De de jonge, begaafde Canadese concertpianiste op tv Marika van Bournaki is al hard op weg met naar de met grote wereldpodia. Maar tijdens is optreden in wel haar grootste passie?Meer Een naar groot een muzikaal talent hebben kan een een zegen en een door vloek tijdens zijn. Op tijdens de leeftijd waarop de meeste kinderen in op wat aanklooien op met school, is de tijdens begaafde Canadese concertpianiste Marika Bournaki al op tv hard op weg een naar door de grote wereldpodia. Maar is van met optreden wel haar grootste passie? het De documentaire naar I am NOT door a Rock Star door laat van het heel dichtbij zien door hoeveel talent, toewijding en op tv geluk er over een lange de met periode nodig zijn om in van de klassieke muziekwereld door de top te bereiken. in Kindster Bournaki met ontwikkelt zich op voor de uit camera tot een levenslustige, tijdens bevlogen twintiger en ondertussen de wordt op duidelijk welke bitterzoete offers haar van familie voor haar naar carrière de bracht.Minder

september 2020
07-06-2015 14:06

Het Uur van de Wolf: I am not a rock star

Het Uur van de Wolf: I am not a rock star - Het Uur van de Wolf: I am not a rock star

De jonge, begaafde Canadese concertpianiste Marika Bournaki is al hard op weg naar de grote wereldpodia. Maar is optreden wel haar grootste passie?Meer Een groot muzikaal talent hebben kan een zegen en een vloek zijn. Op de leeftijd waarop ...

Het Uur van de Wolf: I am not a rock star gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star bij Het Uur van de Wolf: I am not a rock star liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: I am not a rock star gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-06-2015 om 14:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!