Programma gemist?

De een jonge, begaafde Canadese concertpianiste een Marika Bournaki is al een hard op weg een naar van de grote wereldpodia. Maar is tijdens optreden wel haar de op tv grootste passie?Meer Een een groot muzikaal talent hebben kan de een een zegen en een vloek het zijn. Op de leeftijd waarop tijdens de naar meeste kinderen wat aanklooien op tv op school, is de op tv op tv begaafde Canadese concertpianiste Marika met Bournaki al hard van op weg naar de grote op wereldpodia. Maar is de optreden wel haar van grootste passie? in De documentaire uit I am de NOT a Rock op tv Star laat van heel dichtbij zien op hoeveel talent, toewijding naar en geluk met er een over een lange periode uit nodig zijn om in het de het klassieke muziekwereld de top door te bereiken. Kindster met Bournaki ontwikkelt door zich voor de door camera tot een levenslustige, bevlogen door twintiger in en ondertussen wordt duidelijk naar welke bitterzoete offers haar op familie voor haar carrière tijdens de bracht.Minder

november 2019
07-06-2015 14:06

Het Uur van de Wolf: I am not a rock star

Het Uur van de Wolf: I am not a rock star - Het Uur van de Wolf: I am not a rock star

De jonge, begaafde Canadese concertpianiste Marika Bournaki is al hard op weg naar de grote wereldpodia. Maar is optreden wel haar grootste passie?Meer Een groot muzikaal talent hebben kan een zegen en een vloek zijn. Op de leeftijd waarop ...

Het Uur van de Wolf: I am not a rock star gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star bij Het Uur van de Wolf: I am not a rock star liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: I am not a rock star gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-06-2015 om 14:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!