Programma gemist?

De naar jonge, begaafde uit Canadese concertpianiste Marika Bournaki is al van hard op weg door naar de grote van in wereldpodia. Maar is optreden uit wel haar van grootste passie?Meer Een groot uit muzikaal talent hebben kan een uit tijdens zegen en een door vloek zijn. Op de leeftijd van waarop de meeste kinderen op tv wat uit aanklooien op school, tijdens is de begaafde Canadese concertpianiste de door Marika Bournaki al hard op weg naar de naar de grote wereldpodia. in Maar is de optreden wel haar door grootste passie? De documentaire I een am NOT a Rock met Star uit laat van tijdens heel dichtbij zien in hoeveel talent, toewijding en geluk er door de over een lange door periode nodig zijn om naar in de klassieke in muziekwereld de top te in bereiken. Kindster Bournaki ontwikkelt door tijdens zich voor de camera tot met een op levenslustige, bevlogen twintiger en op ondertussen wordt duidelijk welke bitterzoete in uit offers haar familie uit voor haar carrière de bracht.Minder

oktober 2020
07-06-2015 14:06

Het Uur van de Wolf: I am not a rock star

Het Uur van de Wolf: I am not a rock star - Het Uur van de Wolf: I am not a rock star

De jonge, begaafde Canadese concertpianiste Marika Bournaki is al hard op weg naar de grote wereldpodia. Maar is optreden wel haar grootste passie?Meer Een groot muzikaal talent hebben kan een zegen en een vloek zijn. Op de leeftijd waarop ...

Het Uur van de Wolf: I am not a rock star gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star bij Het Uur van de Wolf: I am not a rock star liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: I am not a rock star gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: I am not a rock star kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-06-2015 om 14:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!