Programma gemist?

zweet het en concerten 2015,Het Concertgebouworkest met o.l.v. Mariss Jansons door speelt het pianoconcert van tijdens Sjostakovitsj, van met pianiste Yuja op tv Wang en met trompettist Omar Tomasoni, uit en de ouverture van 'La door gazza op tv ladra' van Rossini.

zweet op tv en concerten 2015,Trompettist Omar Tomasoni, de hoornist Laurens Woudenberg van en klarinettist Arno op tv Piters op vertellen waarom ze met zo gehecht op zijn aan hun instrument naar en bij welke op orkestmuziek ze door helemaal los gaan.Meer De met blazers uit in het orkest vertellen waarom ze zo een gehecht zijn aan op tijdens hun instrument en met bij welke orkestmuziek uit ze helemaal los gaan. Aan met het tijdens woord zijn trompettist op tv Omar Tomasoni, hoornist Laurens Woudenberg van en klarinettist Arno Piters. uit het Ook deze uitzending wordt gevolgd door van uit een bijzondere concertopname: de door ouverture La uit Gazza Ladra van Rossini en tijdens het met pianoconcert van Sjostakovitsj, uitgevoerd door het op het Koninklijk Concertgebouworkest met als solisten pianiste in Yuja Wang en naar trompettist Omar een Tomasoni.Minder

zweet in en concerten 2015,Het Concertgebouworkest door speelt o.l.v. Mariss een Jansons tijdens tijdens zijn 'afscheidsconcert' het van 'Concert voor orkest' van op Bartok.

zweet en concerten de 2015,De jonge altvioliste naar Alice Weber naar is deelneemster aan de op tv Orkestacademie van het naar de Concertgebouworkest. Een van de de bijzondere activiteiten naar is de masterclass van de bekende uit het violist Leonidas Kavakos.Meer De jonge altvioliste de Alice Weber is met deelneemster aan tijdens de Orkestacademie van de het de Concertgebouworkest. Een van de bijzondere in activiteiten het die zij in haar academiejaar meemaakt, een is de bijzondere met masterclass van van de naar bekende violist Leonidas van Kavakos. Ook krijgt ze op tv les van musici uit een het orkest, speelt in ze mee met op concerten tijdens en krijgt les uit in Alexandertechniek. Dit laatste om een te werken aan het een goede de houding tijdens de haar vioolspel. Aansluitend naar op deze aflevering van op tv Bloed, Zweet en Concerten is de het concert op voor orkest door van Bartók te zien, zoals tijdens dat uitgevoerd werd op tv in door het Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss op Jansons. Het is op tv het laatste stuk door met Mariss tijdens Jansons als chef-dirigent op op de bok voor een op tv het Koninklijk Concertgebouworkest.Minder

zweet en concerten het 2015,Het Concertgebouworkest een speelt o.l.v. Ben op Gernon, tijdens Joshua Weilerstein en op tv Zaurbek Gugkaev: La Mer van Debussy op tijdens in de Masterclass van naar Gergiev.

zweet en concerten het 2015,Er van staat een andere op tv beroemde maestro op het van podium van de Het Concertgebouw: Valery Gergiev.Meer het Er staat een andere een beroemde maestro tijdens op het podium van met Het door Concertgebouw: Valery Gergiev. in Deze voormalig op tv chef-dirigent van het Rotterdams naar Philharmonisch Orkest leert met tijdens een publiek met toegankelijke masterclass van uit het Koninklijk Concertgebouworkest uit drie jonge talenten de fijne in in kneepjes van het naar dirigentschap. Ben Gernon, Joshua Weilerstein tijdens en Zaurbek uit Gugkaev mogen voor een op tv groot publiek het het Concertgebouworkest naar eigen op inzicht door werken van van Debussy door en Strauss leiden. Aansluitend het op tv concert op van Debussy, door 'La Mer', gespeeld door het naar Koninklijk Concertgebouworkest de en gedirigeerd in door de drie uit talentvolle jonge dirigenten.Minder

zweet en concerten een met 2015,Het Concertgebouworkest speelt tijdens het 'Afscheidsconcert' met uit van Mariss Jansons als chef-dirigent van liederen met van Mahler, Berio en Copland met uit tijdens als solist Thomas de Hampson.

zweet en op tv concerten 2015,In in zijn huis de in Sint Petersburg vertelt op tv chef-dirigent Mariss Jansons uit openhartig over zijn op tv enorme collectie partituren en geluidsopnamen.Meer uit op tv De eerste aflevering van 'Bloed, zweet op en het concerten' zal volledig worden gewijd met naar aan chef-dirigent Mariss Jansons. In op tv zijn huis tijdens in Sint van Petersburg vertelt hij openhartig over zijn door enorme collectie een partituren en geluidsopnamen. Ook door in zien we een bijzonder bezoek naar aan op de plek waar de op tv dirigent zijn in carrière begon: de Philharmonie in Sint het Petersburg. Hier zag naar naar Jansons als jongetje zijn tijdens vader op de bok staan. naar Orkestdirecteur Jan Raes op tv en het de orkestmusici tijdens Vesko Eschkenazi, Dominic Seldis en de Henk Rubingh door vertellen over de tijdens maestro. Na dit persoonlijke naar portret wordt een naar deel van met het afscheidsconcert van in Mariss Jansons uitgezonden, waarbij ook een het koninklijk paar tijdens op tv aanwezig was. Te zien en te van horen is het op Koninklijk Concertgebouworkest naar met de liederen van Mahler, Berio en in Copland met op tv als solist Thomas in Hampson.Minder

september 2020
28-06-2015 19:29

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons speelt het pianoconcert van Sjostakovitsj, met pianiste Yuja Wang en trompettist Omar Tomasoni, en de ouverture van 'La gazza ladra' van Rossini.

28-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Trompettist Omar Tomasoni, hoornist Laurens Woudenberg en klarinettist Arno Piters vertellen waarom ze zo gehecht zijn aan hun instrument en bij welke orkestmuziek ze helemaal los gaan.Meer De blazers uit het orkest ...

21-06-2015 19:22

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Mariss Jansons tijdens zijn 'afscheidsconcert' het 'Concert voor orkest' van Bartok.

21-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,De jonge altvioliste Alice Weber is deelneemster aan de Orkestacademie van het Concertgebouworkest. Een van de bijzondere activiteiten is de masterclass van de bekende violist Leonidas Kavakos.Meer De jonge altviolis...

14-06-2015 19:40

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Ben Gernon, Joshua Weilerstein en Zaurbek Gugkaev: La Mer van Debussy tijdens de Masterclass van Gergiev.

14-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev.Meer Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev. Deze voormalig chef-dirigent van...

07-06-2015 19:29

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt tijdens het 'Afscheidsconcert' van Mariss Jansons als chef-dirigent liederen van Mahler, Berio en Copland met als solist Thomas Hampson.

07-06-2015 19:07

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,In zijn huis in Sint Petersburg vertelt chef-dirigent Mariss Jansons openhartig over zijn enorme collectie partituren en geluidsopnamen.Meer De eerste aflevering van 'Bloed, zweet en concerten' zal volledig worden ge...

Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloed bij Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloed. Heb je een uitzending van Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloed gemist

zweet en concerten 2015,Uitzending gemist van Bloed, zweet en concerten 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloed, zweet en concerten 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloed, zweet en concerten 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-06-2015 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!