Programma gemist?

zweet en concerten op tv 2015,Het Concertgebouworkest op tv o.l.v. Mariss Jansons op tv speelt het op tv pianoconcert van Sjostakovitsj, met een pianiste uit Yuja Wang en een trompettist Omar Tomasoni, en de uit ouverture van van 'La gazza ladra' van met Rossini.

zweet door en concerten 2015,Trompettist Omar Tomasoni, de hoornist Laurens Woudenberg naar en klarinettist in Arno tijdens Piters vertellen waarom ze zo tijdens gehecht zijn aan hun een instrument en de bij tijdens welke orkestmuziek ze helemaal naar los gaan.Meer De blazers op uit het orkest de vertellen waarom in ze zo gehecht op tv zijn aan hun instrument een en bij welke op orkestmuziek ze helemaal van los gaan. uit Aan het het woord zijn trompettist het Omar Tomasoni, hoornist Laurens Woudenberg en een klarinettist tijdens Arno Piters. Ook tijdens deze uitzending wordt gevolgd door het een bijzondere concertopname: door op de ouverture La Gazza door Ladra van naar Rossini en het pianoconcert de van Sjostakovitsj, uitgevoerd de door het Koninklijk Concertgebouworkest door met een als solisten pianiste op tv Yuja Wang en trompettist Omar in Tomasoni.Minder

zweet en concerten een 2015,Het het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Mariss een Jansons tijdens zijn tijdens 'afscheidsconcert' het 'Concert naar voor orkest' van van Bartok.

zweet met en concerten 2015,De jonge op altvioliste Alice Weber uit is deelneemster op tv aan de Orkestacademie uit van het van Concertgebouworkest. Een van de bijzondere activiteiten met is op tv de masterclass het van de bekende met violist Leonidas Kavakos.Meer De de jonge altvioliste Alice naar Weber is in deelneemster aan de Orkestacademie het van het naar Concertgebouworkest. Een van de bijzondere de activiteiten die door zij in haar academiejaar meemaakt, met op is de bijzondere masterclass van de met bekende violist door Leonidas op tv Kavakos. Ook krijgt ze les een van musici in uit het orkest, speelt ze naar mee met concerten tijdens en krijgt de les door in Alexandertechniek. Dit in laatste om te in werken aan een goede door houding tijdens haar vioolspel. van Aansluitend op deze naar aflevering van Bloed, op tv Zweet uit en Concerten is het concert door voor orkest van op tv Bartók te zien, naar zoals dat uitgevoerd van werd door het Koninklijk uit tijdens Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Het tijdens is het het laatste stuk met Mariss Jansons het als chef-dirigent op op de op tv bok voor het Koninklijk tijdens Concertgebouworkest.Minder

zweet en in concerten 2015,Het in Concertgebouworkest speelt o.l.v. de Ben Gernon, Joshua Weilerstein en op Zaurbek Gugkaev: La een Mer van Debussy een tijdens de Masterclass de van naar Gergiev.

zweet en op concerten 2015,Er staat door een door andere beroemde maestro in op het podium van Het de Concertgebouw: Valery uit Gergiev.Meer Er staat een andere de beroemde maestro op op tv het podium op tv van Het met Concertgebouw: Valery Gergiev. Deze uit voormalig chef-dirigent een van het naar Rotterdams Philharmonisch Orkest van leert tijdens een publiek toegankelijke masterclass naar van het Koninklijk van tijdens Concertgebouworkest drie jonge het talenten de fijne kneepjes van het op tv dirigentschap. Ben Gernon, van het Joshua Weilerstein en Zaurbek uit Gugkaev mogen voor naar een groot publiek het tijdens Concertgebouworkest naar naar eigen inzicht door werken uit van Debussy tijdens en Strauss leiden. Aansluitend op tv het concert van naar Debussy, 'La Mer', gespeeld van op door het Koninklijk Concertgebouworkest en gedirigeerd door door de drie tijdens talentvolle jonge op tv dirigenten.Minder

zweet en concerten van het 2015,Het Concertgebouworkest speelt tijdens het uit 'Afscheidsconcert' op tv van Mariss Jansons als door chef-dirigent liederen van Mahler, Berio op tv en uit Copland met als met solist Thomas tijdens Hampson.

zweet een en concerten met 2015,In zijn huis in een Sint Petersburg vertelt chef-dirigent tijdens Mariss Jansons openhartig van over zijn de enorme collectie van partituren en geluidsopnamen.Meer De eerste aflevering op tv van de 'Bloed, zweet en op concerten' zal volledig worden het gewijd aan chef-dirigent een Mariss Jansons. In de zijn huis in Sint tijdens tijdens Petersburg vertelt hij openhartig over zijn op tv enorme collectie partituren met de en geluidsopnamen. Ook zien we de een bijzonder bezoek aan uit de plek waar in de dirigent zijn op carrière het begon: de Philharmonie van in Sint Petersburg. Hier van zag Jansons een als jongetje zijn vader een op het de bok staan. Orkestdirecteur Jan een Raes in en de orkestmusici Vesko van Eschkenazi, Dominic Seldis en Henk een Rubingh vertellen uit over op de maestro. Na dit persoonlijke portret een wordt een naar deel van met het afscheidsconcert een van Mariss Jansons uitgezonden, waarbij de ook het koninklijk paar door aanwezig was. Te tijdens zien en te de horen is het het Koninklijk op tv Concertgebouworkest met liederen van Mahler, het Berio en Copland in op met als solist Thomas op tv Hampson.Minder

augustus 2021
28-06-2015 19:29

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons speelt het pianoconcert van Sjostakovitsj, met pianiste Yuja Wang en trompettist Omar Tomasoni, en de ouverture van 'La gazza ladra' van Rossini.

28-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Trompettist Omar Tomasoni, hoornist Laurens Woudenberg en klarinettist Arno Piters vertellen waarom ze zo gehecht zijn aan hun instrument en bij welke orkestmuziek ze helemaal los gaan.Meer De blazers uit het orkest ...

21-06-2015 19:22

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Mariss Jansons tijdens zijn 'afscheidsconcert' het 'Concert voor orkest' van Bartok.

21-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,De jonge altvioliste Alice Weber is deelneemster aan de Orkestacademie van het Concertgebouworkest. Een van de bijzondere activiteiten is de masterclass van de bekende violist Leonidas Kavakos.Meer De jonge altviolis...

14-06-2015 19:40

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Ben Gernon, Joshua Weilerstein en Zaurbek Gugkaev: La Mer van Debussy tijdens de Masterclass van Gergiev.

14-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev.Meer Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev. Deze voormalig chef-dirigent van...

07-06-2015 19:29

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt tijdens het 'Afscheidsconcert' van Mariss Jansons als chef-dirigent liederen van Mahler, Berio en Copland met als solist Thomas Hampson.

07-06-2015 19:07

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,In zijn huis in Sint Petersburg vertelt chef-dirigent Mariss Jansons openhartig over zijn enorme collectie partituren en geluidsopnamen.Meer De eerste aflevering van 'Bloed, zweet en concerten' zal volledig worden ge...

Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloed bij Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloed. Heb je een uitzending van Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloed gemist

zweet en concerten 2015,Uitzending gemist van Bloed, zweet en concerten 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloed, zweet en concerten 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloed, zweet en concerten 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-06-2015 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!