Programma gemist?

zweet het en concerten door 2015,Het Concertgebouworkest o.l.v. Mariss uit Jansons speelt in het pianoconcert van Sjostakovitsj, in met pianiste Yuja Wang en op trompettist Omar Tomasoni, door en de ouverture naar naar van 'La gazza ladra' naar van Rossini.

zweet een en concerten 2015,Trompettist door Omar Tomasoni, hoornist Laurens Woudenberg van en klarinettist Arno naar Piters vertellen op waarom tijdens ze zo gehecht zijn aan een hun door instrument en bij door welke orkestmuziek ze het helemaal los gaan.Meer in De blazers uit op het orkest vertellen waarom ze zo naar gehecht zijn aan naar hun instrument de en bij welke orkestmuziek op met ze helemaal los gaan. de Aan het woord zijn trompettist naar Omar Tomasoni, hoornist het Laurens Woudenberg door en klarinettist Arno van Piters. Ook deze uitzending het wordt uit gevolgd door naar een bijzondere concertopname: de ouverture op tv La Gazza uit Ladra van Rossini met en het op tv pianoconcert van Sjostakovitsj, uitgevoerd door het de Koninklijk Concertgebouworkest met tijdens als solisten pianiste met Yuja Wang en van trompettist op Omar Tomasoni.Minder

zweet op en concerten 2015,Het Concertgebouworkest het speelt o.l.v. het Mariss Jansons tijdens op zijn 'afscheidsconcert' tijdens het 'Concert voor orkest' van van Bartok.

zweet het en concerten tijdens 2015,De jonge altvioliste naar Alice Weber is deelneemster in aan de Orkestacademie van met het Concertgebouworkest. Een op tv van de bijzondere activiteiten op tv naar is de masterclass uit van de bekende violist door Leonidas Kavakos.Meer door De jonge altvioliste Alice Weber uit is deelneemster aan de de Orkestacademie tijdens van het Concertgebouworkest. Een van in de bijzondere een activiteiten die zij tijdens in haar academiejaar meemaakt, het is de een bijzondere masterclass van de een bekende violist de Leonidas Kavakos. Ook de krijgt ze op tv les van musici een uit het orkest, speelt ze met mee met met concerten en het krijgt les een in Alexandertechniek. Dit laatste een om te werken aan een een goede houding tijdens van haar vioolspel. door Aansluitend op het deze aflevering van uit Bloed, Zweet en het Concerten is het concert met voor orkest van het Bartók te zien, zoals door door dat uitgevoerd werd door het van Koninklijk Concertgebouworkest in o.l.v. Mariss Jansons. Het is in in het laatste stuk met Mariss het Jansons als chef-dirigent met op de de bok voor het naar Koninklijk Concertgebouworkest.Minder

zweet op tv en concerten op tv 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. het Ben Gernon, Joshua Weilerstein en op tv Zaurbek met Gugkaev: La Mer door van Debussy tijdens de Masterclass het van van Gergiev.

zweet en op tv concerten 2015,Er staat door een de andere beroemde maestro op het de podium naar van Het Concertgebouw: naar Valery Gergiev.Meer Er staat een andere de beroemde maestro naar op het uit podium van Het Concertgebouw: van Valery Gergiev. een Deze voormalig chef-dirigent van op tv het Rotterdams Philharmonisch Orkest het het leert tijdens een publiek toegankelijke masterclass tijdens van het Koninklijk naar Concertgebouworkest drie jonge uit talenten de fijne het kneepjes van het het van dirigentschap. Ben Gernon, Joshua Weilerstein door en Zaurbek Gugkaev naar mogen voor een op groot publiek door het Concertgebouworkest naar eigen in inzicht in door werken van Debussy door en Strauss leiden. Aansluitend het het concert naar van Debussy, 'La Mer', het gespeeld door door het Koninklijk Concertgebouworkest met en gedirigeerd door op tv de drie talentvolle jonge op tv dirigenten.Minder

zweet tijdens en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt het tijdens het uit 'Afscheidsconcert' met van Mariss Jansons de als chef-dirigent liederen op van Mahler, Berio en de Copland met als naar solist Thomas tijdens Hampson.

zweet en concerten naar 2015,In zijn huis op tv in Sint Petersburg naar de vertelt chef-dirigent Mariss Jansons openhartig door over zijn in enorme collectie de partituren en geluidsopnamen.Meer uit De eerste aflevering van 'Bloed, zweet uit tijdens en concerten' zal volledig door worden gewijd aan chef-dirigent een Mariss Jansons. In op tv zijn huis met in Sint Petersburg in vertelt hij openhartig de over zijn van enorme collectie partituren en in geluidsopnamen. Ook op tv zien we een bijzonder bezoek aan de de plek in waar de met dirigent zijn carrière begon: de met uit Philharmonie in Sint Petersburg. tijdens Hier zag Jansons als op jongetje zijn vader door op de bok uit staan. Orkestdirecteur Jan met Raes en naar de orkestmusici Vesko Eschkenazi, Dominic van van Seldis en Henk Rubingh vertellen door over de maestro. door Na dit persoonlijke portret de wordt een uit deel van het in afscheidsconcert van Mariss de Jansons uitgezonden, waarbij de ook het koninklijk paar naar aanwezig was. uit Te zien en het te horen is de het door Koninklijk Concertgebouworkest met liederen door van Mahler, Berio en Copland naar in met als solist Thomas van Hampson.Minder

april 2021
28-06-2015 19:29

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons speelt het pianoconcert van Sjostakovitsj, met pianiste Yuja Wang en trompettist Omar Tomasoni, en de ouverture van 'La gazza ladra' van Rossini.

28-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Trompettist Omar Tomasoni, hoornist Laurens Woudenberg en klarinettist Arno Piters vertellen waarom ze zo gehecht zijn aan hun instrument en bij welke orkestmuziek ze helemaal los gaan.Meer De blazers uit het orkest ...

21-06-2015 19:22

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Mariss Jansons tijdens zijn 'afscheidsconcert' het 'Concert voor orkest' van Bartok.

21-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,De jonge altvioliste Alice Weber is deelneemster aan de Orkestacademie van het Concertgebouworkest. Een van de bijzondere activiteiten is de masterclass van de bekende violist Leonidas Kavakos.Meer De jonge altviolis...

14-06-2015 19:40

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Ben Gernon, Joshua Weilerstein en Zaurbek Gugkaev: La Mer van Debussy tijdens de Masterclass van Gergiev.

14-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev.Meer Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev. Deze voormalig chef-dirigent van...

07-06-2015 19:29

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt tijdens het 'Afscheidsconcert' van Mariss Jansons als chef-dirigent liederen van Mahler, Berio en Copland met als solist Thomas Hampson.

07-06-2015 19:07

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,In zijn huis in Sint Petersburg vertelt chef-dirigent Mariss Jansons openhartig over zijn enorme collectie partituren en geluidsopnamen.Meer De eerste aflevering van 'Bloed, zweet en concerten' zal volledig worden ge...

Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloed bij Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloed. Heb je een uitzending van Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloed gemist

zweet en concerten 2015,Uitzending gemist van Bloed, zweet en concerten 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloed, zweet en concerten 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloed, zweet en concerten 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-06-2015 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!