Programma gemist?

zweet door en concerten 2015,Het Concertgebouworkest op o.l.v. Mariss uit Jansons speelt het pianoconcert van op Sjostakovitsj, met pianiste met naar Yuja Wang en trompettist Omar Tomasoni, van en de ouverture op van 'La uit gazza door ladra' van Rossini.

zweet en concerten op 2015,Trompettist een Omar Tomasoni, door hoornist Laurens Woudenberg en klarinettist van Arno Piters vertellen waarom van ze zo gehecht door zijn aan op tv hun de instrument en bij welke orkestmuziek ze het helemaal een los gaan.Meer De met blazers uit het het orkest vertellen waarom tijdens ze zo door gehecht zijn aan hun instrument een en bij het welke orkestmuziek ze helemaal in los gaan. door Aan het met woord zijn trompettist Omar Tomasoni, hoornist in van Laurens Woudenberg en op klarinettist Arno Piters. Ook uit deze uitzending wordt gevolgd van door een bijzondere in concertopname: de met ouverture La Gazza tijdens Ladra van Rossini en het het pianoconcert van Sjostakovitsj, in uitgevoerd door de het Koninklijk uit Concertgebouworkest met als solisten pianiste naar Yuja Wang van en trompettist Omar op Tomasoni.Minder

zweet en een concerten 2015,Het de Concertgebouworkest speelt o.l.v. Mariss in Jansons tijdens zijn 'afscheidsconcert' van in het 'Concert voor door orkest' van Bartok.

zweet door en concerten 2015,De jonge altvioliste in Alice Weber naar is de deelneemster aan de Orkestacademie van het naar het Concertgebouworkest. Een van de tijdens bijzondere activiteiten is de het masterclass het van de bekende violist Leonidas Kavakos.Meer het De jonge naar altvioliste Alice Weber is de deelneemster uit aan de naar Orkestacademie van het van Concertgebouworkest. Een van de bijzondere de activiteiten die zij in van haar academiejaar van meemaakt, is van de bijzondere masterclass van de het bekende het violist Leonidas Kavakos. Ook op tv krijgt ze de les van musici uit het met een orkest, speelt ze mee met met concerten en met krijgt les in Alexandertechniek. het Dit laatste om te in op tv werken aan een goede met houding tijdens haar vioolspel. Aansluitend tijdens op deze een aflevering van van Bloed, Zweet uit en Concerten is het concert voor naar met orkest van Bartók te zien, zoals het dat uitgevoerd werd een door de het Koninklijk de Concertgebouworkest o.l.v. Mariss met Jansons. Het is het laatste in stuk met op tv Mariss Jansons als van chef-dirigent op op de bok voor het Koninklijk het Concertgebouworkest.Minder

zweet het en concerten door 2015,Het Concertgebouworkest speelt de o.l.v. Ben Gernon, met Joshua Weilerstein en Zaurbek Gugkaev: tijdens La Mer van het Debussy een tijdens de Masterclass van het Gergiev.

zweet en naar concerten 2015,Er staat een van de andere beroemde maestro op van het podium van Het Concertgebouw: de Valery Gergiev.Meer in Er staat op een andere beroemde uit maestro op het podium van het Het door Concertgebouw: Valery Gergiev. uit Deze voormalig chef-dirigent het van het Rotterdams Philharmonisch Orkest het leert door tijdens een publiek toegankelijke van masterclass van de het Koninklijk Concertgebouworkest op drie jonge tijdens talenten de fijne kneepjes van naar het dirigentschap. Ben uit Gernon, door Joshua Weilerstein en door Zaurbek Gugkaev mogen voor een groot in publiek het Concertgebouworkest naar naar eigen uit inzicht door het werken van door Debussy en Strauss leiden. uit Aansluitend het uit concert van Debussy, 'La de Mer', gespeeld door het het Koninklijk Concertgebouworkest en van gedirigeerd door de op drie talentvolle naar jonge dirigenten.Minder

zweet en concerten met 2015,Het tijdens Concertgebouworkest speelt met tijdens het 'Afscheidsconcert' van uit Mariss Jansons als chef-dirigent liederen de van tijdens Mahler, Berio en Copland met in het als solist Thomas uit Hampson.

zweet op en concerten 2015,In zijn met huis in naar Sint Petersburg op tv vertelt chef-dirigent Mariss Jansons een openhartig over zijn uit enorme collectie partituren een en geluidsopnamen.Meer De eerste aflevering van van uit 'Bloed, zweet en een concerten' zal volledig worden op tv gewijd aan chef-dirigent in Mariss Jansons. In zijn met huis met in Sint Petersburg tijdens vertelt hij openhartig op over zijn enorme tijdens collectie partituren en geluidsopnamen. naar Ook een zien we een bijzonder bezoek een aan de plek waar van de dirigent zijn de op carrière begon: de Philharmonie in Sint uit Petersburg. Hier zag uit op tv Jansons als jongetje naar zijn vader op de bok van staan. Orkestdirecteur Jan op tv Raes en de op orkestmusici Vesko Eschkenazi, naar Dominic Seldis en Henk een met Rubingh vertellen over het de maestro. Na dit met persoonlijke portret op wordt een deel van het in afscheidsconcert van tijdens Mariss Jansons uitgezonden, waarbij ook een het op tv koninklijk paar aanwezig de was. Te zien van en te horen is het het van Koninklijk Concertgebouworkest met liederen van naar Mahler, Berio op en Copland een met als solist Thomas naar Hampson.Minder

november 2019
28-06-2015 19:29

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons speelt het pianoconcert van Sjostakovitsj, met pianiste Yuja Wang en trompettist Omar Tomasoni, en de ouverture van 'La gazza ladra' van Rossini.

28-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Trompettist Omar Tomasoni, hoornist Laurens Woudenberg en klarinettist Arno Piters vertellen waarom ze zo gehecht zijn aan hun instrument en bij welke orkestmuziek ze helemaal los gaan.Meer De blazers uit het orkest ...

21-06-2015 19:22

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Mariss Jansons tijdens zijn 'afscheidsconcert' het 'Concert voor orkest' van Bartok.

21-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,De jonge altvioliste Alice Weber is deelneemster aan de Orkestacademie van het Concertgebouworkest. Een van de bijzondere activiteiten is de masterclass van de bekende violist Leonidas Kavakos.Meer De jonge altviolis...

14-06-2015 19:40

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Ben Gernon, Joshua Weilerstein en Zaurbek Gugkaev: La Mer van Debussy tijdens de Masterclass van Gergiev.

14-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev.Meer Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev. Deze voormalig chef-dirigent van...

07-06-2015 19:29

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt tijdens het 'Afscheidsconcert' van Mariss Jansons als chef-dirigent liederen van Mahler, Berio en Copland met als solist Thomas Hampson.

07-06-2015 19:07

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,In zijn huis in Sint Petersburg vertelt chef-dirigent Mariss Jansons openhartig over zijn enorme collectie partituren en geluidsopnamen.Meer De eerste aflevering van 'Bloed, zweet en concerten' zal volledig worden ge...

Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloed bij Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloed. Heb je een uitzending van Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloed gemist

zweet en concerten 2015,Uitzending gemist van Bloed, zweet en concerten 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloed, zweet en concerten 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloed, zweet en concerten 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-06-2015 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!