Programma gemist?

zweet en concerten de 2015,Het tijdens Concertgebouworkest o.l.v. Mariss op tv Jansons speelt het pianoconcert uit van Sjostakovitsj, de met pianiste naar Yuja Wang en trompettist Omar het Tomasoni, en op tv de ouverture in van 'La gazza ladra' naar van Rossini.

zweet het en concerten 2015,Trompettist tijdens Omar Tomasoni, hoornist door Laurens Woudenberg en klarinettist de Arno Piters op vertellen waarom ze zo gehecht een van zijn aan hun instrument van en bij welke het orkestmuziek ze helemaal op los gaan.Meer De naar blazers uit het orkest de vertellen waarom ze tijdens zo gehecht zijn aan in naar hun instrument en bij welke het orkestmuziek ze helemaal los door door gaan. Aan het woord zijn de trompettist uit Omar Tomasoni, hoornist Laurens het Woudenberg en klarinettist Arno Piters. door Ook deze de uitzending op wordt gevolgd door een door bijzondere concertopname: de ouverture in La Gazza Ladra een van Rossini en het met pianoconcert van Sjostakovitsj, op tv uitgevoerd op tv door het Koninklijk Concertgebouworkest door met als solisten pianiste het Yuja Wang op en tijdens trompettist Omar Tomasoni.Minder

zweet en in concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt met o.l.v. de Mariss Jansons een tijdens zijn 'afscheidsconcert' het 'Concert voor naar orkest' van op Bartok.

zweet en concerten op 2015,De met jonge altvioliste de Alice Weber is op tv deelneemster aan de Orkestacademie tijdens van het Concertgebouworkest. Een van tijdens uit de bijzondere activiteiten is een de masterclass van de de bekende in violist Leonidas Kavakos.Meer De tijdens jonge altvioliste Alice naar Weber is in deelneemster aan de Orkestacademie van het met Concertgebouworkest. Een van met de bijzondere op activiteiten die zij op in het haar academiejaar meemaakt, is de in bijzondere masterclass van de door tijdens bekende violist Leonidas in Kavakos. Ook krijgt ze de les van tijdens musici uit het in orkest, speelt ze mee met tijdens concerten en krijgt door les in Alexandertechniek. Dit in laatste om op te werken aan een door een goede houding tijdens haar vioolspel. Aansluitend van op in deze aflevering van uit Bloed, Zweet in en Concerten is uit het concert voor orkest op van Bartók te zien, zoals op tv dat uitgevoerd met werd door het op Koninklijk Concertgebouworkest op tv o.l.v. Mariss Jansons. Het is van tijdens het laatste stuk met Mariss van Jansons als in chef-dirigent op de bok uit voor het Koninklijk van Concertgebouworkest.Minder

zweet het en concerten 2015,Het Concertgebouworkest op speelt o.l.v. door Ben Gernon, Joshua Weilerstein een en Zaurbek Gugkaev: tijdens La Mer van een Debussy tijdens uit de Masterclass de van Gergiev.

zweet naar en concerten 2015,Er staat een op tv andere naar beroemde maestro op het door podium van Het met Concertgebouw: Valery Gergiev.Meer Er met staat een het andere beroemde maestro uit op op het podium van naar Het Concertgebouw: Valery de Gergiev. Deze voormalig naar chef-dirigent van het Rotterdams Philharmonisch Orkest met leert tijdens in een publiek toegankelijke masterclass door van het het Koninklijk Concertgebouworkest met drie jonge het talenten de fijne kneepjes van uit het dirigentschap. Ben tijdens Gernon, het Joshua Weilerstein en Zaurbek de Gugkaev mogen voor een de groot publiek het Concertgebouworkest een naar eigen inzicht een het door werken van Debussy en Strauss door leiden. tijdens Aansluitend het concert van Debussy, naar 'La uit Mer', gespeeld door het Koninklijk op tv Concertgebouworkest en tijdens gedirigeerd van door de drie van talentvolle jonge dirigenten.Minder

zweet en naar concerten 2015,Het met Concertgebouworkest speelt tijdens het 'Afscheidsconcert' het van de Mariss Jansons als tijdens chef-dirigent liederen van Mahler, Berio naar op tv en Copland met als solist op tv Thomas met Hampson.

zweet op en concerten 2015,In zijn huis de met in Sint Petersburg vertelt chef-dirigent het Mariss uit Jansons openhartig over op zijn enorme collectie partituren tijdens en geluidsopnamen.Meer De op eerste aflevering van 'Bloed, zweet op en de concerten' zal volledig worden door gewijd aan op tv chef-dirigent Mariss Jansons. door In zijn op tv huis in Sint Petersburg vertelt hij op openhartig over op zijn enorme collectie tijdens partituren en geluidsopnamen. Ook van de zien we een bijzonder bezoek uit aan de plek waar de de dirigent naar zijn carrière begon: uit de Philharmonie in Sint tijdens op Petersburg. Hier zag de Jansons als jongetje zijn vader op van op de bok staan. uit Orkestdirecteur Jan Raes en de naar orkestmusici Vesko Eschkenazi, Dominic uit Seldis en een Henk in Rubingh vertellen over de maestro. in Na dit persoonlijke met portret wordt een deel op van het afscheidsconcert op tv van Mariss een Jansons uitgezonden, een waarbij ook het koninklijk van paar aanwezig was. het Te zien tijdens en te horen is het tijdens Koninklijk Concertgebouworkest de met liederen naar van Mahler, Berio op en Copland met als solist de Thomas het Hampson.Minder

januari 2021
28-06-2015 19:29

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons speelt het pianoconcert van Sjostakovitsj, met pianiste Yuja Wang en trompettist Omar Tomasoni, en de ouverture van 'La gazza ladra' van Rossini.

28-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Trompettist Omar Tomasoni, hoornist Laurens Woudenberg en klarinettist Arno Piters vertellen waarom ze zo gehecht zijn aan hun instrument en bij welke orkestmuziek ze helemaal los gaan.Meer De blazers uit het orkest ...

21-06-2015 19:22

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Mariss Jansons tijdens zijn 'afscheidsconcert' het 'Concert voor orkest' van Bartok.

21-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,De jonge altvioliste Alice Weber is deelneemster aan de Orkestacademie van het Concertgebouworkest. Een van de bijzondere activiteiten is de masterclass van de bekende violist Leonidas Kavakos.Meer De jonge altviolis...

14-06-2015 19:40

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Ben Gernon, Joshua Weilerstein en Zaurbek Gugkaev: La Mer van Debussy tijdens de Masterclass van Gergiev.

14-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev.Meer Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev. Deze voormalig chef-dirigent van...

07-06-2015 19:29

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt tijdens het 'Afscheidsconcert' van Mariss Jansons als chef-dirigent liederen van Mahler, Berio en Copland met als solist Thomas Hampson.

07-06-2015 19:07

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,In zijn huis in Sint Petersburg vertelt chef-dirigent Mariss Jansons openhartig over zijn enorme collectie partituren en geluidsopnamen.Meer De eerste aflevering van 'Bloed, zweet en concerten' zal volledig worden ge...

Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloed bij Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloed. Heb je een uitzending van Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloed gemist

zweet en concerten 2015,Uitzending gemist van Bloed, zweet en concerten 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloed, zweet en concerten 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloed, zweet en concerten 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-06-2015 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!