Programma gemist?

zweet door en concerten door 2015,Het Concertgebouworkest o.l.v. naar Mariss Jansons speelt het naar pianoconcert van Sjostakovitsj, uit met pianiste van Yuja Wang en trompettist door Omar Tomasoni, en de ouverture het van 'La in gazza ladra' van op tv Rossini.

zweet en naar concerten 2015,Trompettist op Omar Tomasoni, hoornist in Laurens Woudenberg en klarinettist in Arno Piters vertellen waarom een ze zo gehecht op tv zijn aan hun een de instrument en bij welke orkestmuziek ze met helemaal los gaan.Meer op De blazers uit van het het orkest vertellen waarom de ze zo door gehecht zijn aan hun instrument en op tv bij welke de orkestmuziek een ze helemaal los op tv gaan. Aan het op tv woord zijn trompettist Omar Tomasoni, in hoornist Laurens Woudenberg en tijdens van klarinettist Arno Piters. de Ook deze uitzending wordt gevolgd door uit een bijzondere op concertopname: door de ouverture La Gazza Ladra naar van de Rossini en het pianoconcert van Sjostakovitsj, op tv uitgevoerd tijdens door het Koninklijk Concertgebouworkest met tijdens van als solisten pianiste Yuja de Wang en trompettist Omar het Tomasoni.Minder

zweet de en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt uit o.l.v. uit Mariss Jansons tijdens zijn op 'afscheidsconcert' het 'Concert het voor orkest' op tv van Bartok.

zweet de en concerten de 2015,De jonge altvioliste Alice Weber een is deelneemster aan de naar met Orkestacademie van het Concertgebouworkest. op tv Een van de bijzondere activiteiten met met is de masterclass van de bekende door violist Leonidas naar Kavakos.Meer De jonge tijdens altvioliste van Alice Weber is een deelneemster aan de tijdens Orkestacademie van het Concertgebouworkest. een Een van de tijdens bijzondere activiteiten die zij in in de haar academiejaar meemaakt, is naar de bijzondere masterclass van van de op bekende violist Leonidas een Kavakos. Ook krijgt ze door les van musici op tv uit het tijdens orkest, speelt ze een mee met concerten en krijgt les op tv in Alexandertechniek. Dit van met laatste om te werken naar aan een goede door houding tijdens in haar vioolspel. Aansluitend op op deze aflevering van Bloed, Zweet een en Concerten in is het naar concert voor orkest van Bartók tijdens een te zien, zoals dat uitgevoerd met werd door het Koninklijk van Concertgebouworkest o.l.v. Mariss het uit Jansons. Het is van het laatste stuk met Mariss op tv Jansons als chef-dirigent een op op tv de bok voor het Koninklijk van Concertgebouworkest.Minder

zweet en op concerten 2015,Het Concertgebouworkest op tv speelt o.l.v. Ben op tv Gernon, Joshua door Weilerstein en Zaurbek Gugkaev: La een een Mer van Debussy tijdens de uit Masterclass van in Gergiev.

zweet en concerten de 2015,Er het staat een andere beroemde maestro in op het door podium van op Het Concertgebouw: Valery door Gergiev.Meer Er staat een uit andere van beroemde maestro op het podium een van door Het Concertgebouw: Valery met Gergiev. Deze voormalig naar chef-dirigent van het Rotterdams Philharmonisch het Orkest leert het tijdens een publiek toegankelijke masterclass in van op het Koninklijk Concertgebouworkest drie op jonge in talenten de fijne kneepjes tijdens van het dirigentschap. in Ben Gernon, Joshua Weilerstein en van Zaurbek Gugkaev een mogen in voor een groot publiek het Concertgebouworkest in naar eigen inzicht in door op tv werken van Debussy en het Strauss leiden. Aansluitend tijdens het concert van met Debussy, 'La door Mer', gespeeld door het Koninklijk uit Concertgebouworkest de en gedirigeerd op tv door de drie talentvolle de jonge dirigenten.Minder

zweet en concerten het 2015,Het Concertgebouworkest tijdens speelt tijdens het 'Afscheidsconcert' tijdens van Mariss Jansons op als chef-dirigent liederen tijdens uit van Mahler, Berio en Copland tijdens met naar als solist Thomas een Hampson.

zweet en uit concerten 2015,In zijn tijdens huis in uit Sint Petersburg vertelt chef-dirigent naar Mariss Jansons openhartig over het een zijn enorme collectie partituren en door geluidsopnamen.Meer De eerste uit aflevering van naar 'Bloed, zweet op en concerten' zal volledig worden op tv gewijd aan in chef-dirigent Mariss Jansons. In met zijn huis in van Sint Petersburg vertelt hij op tv openhartig over naar zijn enorme collectie partituren tijdens van en geluidsopnamen. Ook de zien we een bijzonder het bezoek aan de op tv plek waar de de dirigent zijn door carrière begon: de Philharmonie in de Sint Petersburg. in Hier zag Jansons als in jongetje zijn vader op uit de bok uit staan. op tv Orkestdirecteur Jan Raes en de naar orkestmusici Vesko Eschkenazi, Dominic het naar Seldis en Henk Rubingh vertellen over door de door maestro. Na uit dit persoonlijke portret wordt een deel door van het de afscheidsconcert van Mariss Jansons door uitgezonden, waarbij ook door op het koninklijk paar aanwezig was. een Te zien en het te horen met is het het Koninklijk Concertgebouworkest met liederen van tijdens Mahler, naar Berio en Copland op tv met als solist Thomas op tv Hampson.Minder

juni 2020
28-06-2015 19:29

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons speelt het pianoconcert van Sjostakovitsj, met pianiste Yuja Wang en trompettist Omar Tomasoni, en de ouverture van 'La gazza ladra' van Rossini.

28-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Trompettist Omar Tomasoni, hoornist Laurens Woudenberg en klarinettist Arno Piters vertellen waarom ze zo gehecht zijn aan hun instrument en bij welke orkestmuziek ze helemaal los gaan.Meer De blazers uit het orkest ...

21-06-2015 19:22

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Mariss Jansons tijdens zijn 'afscheidsconcert' het 'Concert voor orkest' van Bartok.

21-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,De jonge altvioliste Alice Weber is deelneemster aan de Orkestacademie van het Concertgebouworkest. Een van de bijzondere activiteiten is de masterclass van de bekende violist Leonidas Kavakos.Meer De jonge altviolis...

14-06-2015 19:40

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Ben Gernon, Joshua Weilerstein en Zaurbek Gugkaev: La Mer van Debussy tijdens de Masterclass van Gergiev.

14-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev.Meer Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev. Deze voormalig chef-dirigent van...

07-06-2015 19:29

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt tijdens het 'Afscheidsconcert' van Mariss Jansons als chef-dirigent liederen van Mahler, Berio en Copland met als solist Thomas Hampson.

07-06-2015 19:07

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,In zijn huis in Sint Petersburg vertelt chef-dirigent Mariss Jansons openhartig over zijn enorme collectie partituren en geluidsopnamen.Meer De eerste aflevering van 'Bloed, zweet en concerten' zal volledig worden ge...

Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloed bij Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloed. Heb je een uitzending van Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloed gemist

zweet en concerten 2015,Uitzending gemist van Bloed, zweet en concerten 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloed, zweet en concerten 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloed, zweet en concerten 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-06-2015 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!