Programma gemist?

zweet en concerten het 2015,Het Concertgebouworkest op o.l.v. Mariss Jansons de speelt het met pianoconcert van Sjostakovitsj, met pianiste met Yuja Wang met en trompettist Omar Tomasoni, naar van en de ouverture van door 'La gazza ladra' van uit Rossini.

zweet tijdens en concerten 2015,Trompettist de Omar Tomasoni, de hoornist Laurens Woudenberg en klarinettist een Arno Piters een vertellen waarom ze zo een gehecht zijn aan uit hun instrument en bij in welke orkestmuziek tijdens ze helemaal los op gaan.Meer van De blazers uit het orkest uit vertellen waarom naar ze zo gehecht zijn aan in hun instrument de en op tv bij welke orkestmuziek ze met helemaal los gaan. Aan het tijdens woord zijn door trompettist Omar tijdens Tomasoni, hoornist in Laurens Woudenberg en klarinettist een Arno Piters. Ook deze uitzending het wordt gevolgd in door een bijzondere op tv concertopname: de ouverture een La Gazza Ladra van door Rossini een en het pianoconcert op tv van Sjostakovitsj, een uitgevoerd door het met Koninklijk Concertgebouworkest met met als solisten pianiste Yuja Wang en met het trompettist Omar Tomasoni.Minder

zweet en concerten door 2015,Het Concertgebouworkest speelt naar o.l.v. Mariss naar Jansons tijdens zijn van 'afscheidsconcert' het de 'Concert voor orkest' van het Bartok.

zweet en door concerten 2015,De met jonge altvioliste Alice Weber is uit deelneemster tijdens aan de Orkestacademie een van het naar Concertgebouworkest. Een van van de bijzondere activiteiten naar is de masterclass van de de bekende violist Leonidas naar Kavakos.Meer De jonge op altvioliste Alice tijdens Weber is deelneemster aan de op tv Orkestacademie van het het Concertgebouworkest. Een van in de op bijzondere activiteiten in die zij in haar academiejaar door meemaakt, is de bijzondere een masterclass een van de bekende violist uit Leonidas Kavakos. Ook krijgt tijdens ze les van uit musici uit de het orkest, naar speelt ze mee in met concerten en van krijgt les naar in Alexandertechniek. Dit uit laatste om te naar werken aan een goede houding tijdens tijdens haar vioolspel. Aansluitend met uit op deze aflevering van Bloed, uit Zweet en van Concerten is het concert voor in orkest met van Bartók te zien, in zoals dat uitgevoerd het werd door het het Koninklijk naar Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Het is van het laatste uit stuk de met Mariss Jansons als van chef-dirigent op naar de bok voor op tv het Koninklijk Concertgebouworkest.Minder

zweet uit en concerten 2015,Het van Concertgebouworkest speelt o.l.v. Ben op Gernon, Joshua Weilerstein naar en een Zaurbek Gugkaev: La Mer van Debussy het tijdens de Masterclass het uit van Gergiev.

zweet in en concerten van 2015,Er staat een de andere beroemde maestro op het naar podium van een Het Concertgebouw: Valery een Gergiev.Meer Er staat een andere met beroemde maestro op op het podium uit van van Het Concertgebouw: Valery Gergiev. Deze naar voormalig chef-dirigent van het in Rotterdams Philharmonisch van Orkest leert op tijdens een publiek toegankelijke tijdens masterclass met van het Koninklijk Concertgebouworkest het drie jonge talenten de fijne uit kneepjes een van het dirigentschap. Ben Gernon, uit naar Joshua Weilerstein en Zaurbek Gugkaev het mogen voor een groot de publiek het van Concertgebouworkest naar eigen van inzicht door werken naar van op tv Debussy en Strauss leiden. Aansluitend het het van concert van Debussy, 'La Mer', een gespeeld tijdens door het Koninklijk Concertgebouworkest en de gedirigeerd door naar de drie op talentvolle jonge dirigenten.Minder

zweet op en concerten 2015,Het tijdens Concertgebouworkest speelt tijdens het uit 'Afscheidsconcert' van Mariss de Jansons als chef-dirigent liederen uit een van Mahler, Berio en Copland door met als op tv solist Thomas uit Hampson.

zweet en door concerten tijdens 2015,In zijn huis in van Sint Petersburg door vertelt chef-dirigent Mariss op Jansons openhartig over zijn enorme collectie in partituren en in geluidsopnamen.Meer De op tv eerste aflevering tijdens van 'Bloed, zweet en op tv concerten' zal volledig uit worden gewijd aan chef-dirigent van Mariss Jansons. In van zijn het huis in Sint Petersburg op tv vertelt hij openhartig over zijn van enorme collectie op partituren en geluidsopnamen. met Ook zien we op tv een naar bijzonder bezoek aan de plek waar uit op tv de dirigent zijn carrière begon: in de het Philharmonie in Sint Petersburg. Hier zag door Jansons als jongetje de zijn naar vader op de de bok staan. Orkestdirecteur Jan van Raes en de een orkestmusici in Vesko Eschkenazi, Dominic de Seldis en Henk door Rubingh vertellen over de uit maestro. Na dit persoonlijke portret tijdens wordt een deel van uit van het afscheidsconcert van Mariss met Jansons uitgezonden, in waarbij ook tijdens het koninklijk paar aanwezig was. naar Te zien uit en te horen is het met van Koninklijk Concertgebouworkest met tijdens liederen van Mahler, Berio en met Copland met als solist van Thomas een Hampson.Minder

oktober 2020
28-06-2015 19:29

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons speelt het pianoconcert van Sjostakovitsj, met pianiste Yuja Wang en trompettist Omar Tomasoni, en de ouverture van 'La gazza ladra' van Rossini.

28-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Trompettist Omar Tomasoni, hoornist Laurens Woudenberg en klarinettist Arno Piters vertellen waarom ze zo gehecht zijn aan hun instrument en bij welke orkestmuziek ze helemaal los gaan.Meer De blazers uit het orkest ...

21-06-2015 19:22

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Mariss Jansons tijdens zijn 'afscheidsconcert' het 'Concert voor orkest' van Bartok.

21-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,De jonge altvioliste Alice Weber is deelneemster aan de Orkestacademie van het Concertgebouworkest. Een van de bijzondere activiteiten is de masterclass van de bekende violist Leonidas Kavakos.Meer De jonge altviolis...

14-06-2015 19:40

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Ben Gernon, Joshua Weilerstein en Zaurbek Gugkaev: La Mer van Debussy tijdens de Masterclass van Gergiev.

14-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev.Meer Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev. Deze voormalig chef-dirigent van...

07-06-2015 19:29

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt tijdens het 'Afscheidsconcert' van Mariss Jansons als chef-dirigent liederen van Mahler, Berio en Copland met als solist Thomas Hampson.

07-06-2015 19:07

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,In zijn huis in Sint Petersburg vertelt chef-dirigent Mariss Jansons openhartig over zijn enorme collectie partituren en geluidsopnamen.Meer De eerste aflevering van 'Bloed, zweet en concerten' zal volledig worden ge...

Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloed bij Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloed. Heb je een uitzending van Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloed gemist

zweet en concerten 2015,Uitzending gemist van Bloed, zweet en concerten 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloed, zweet en concerten 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloed, zweet en concerten 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-06-2015 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!