Programma gemist?

zweet de en concerten 2015,Het naar Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons speelt het het het pianoconcert van Sjostakovitsj, met tijdens pianiste Yuja van Wang en trompettist met Omar Tomasoni, de en de ouverture uit van 'La gazza met ladra' van Rossini.

zweet en concerten het 2015,Trompettist Omar Tomasoni, door hoornist Laurens Woudenberg in en klarinettist Arno de Piters vertellen op waarom ze de zo gehecht zijn de aan hun instrument en bij een welke orkestmuziek de ze helemaal los op tv gaan.Meer De blazers uit de het met orkest vertellen waarom ze in zo tijdens gehecht zijn aan hun instrument en met op bij welke orkestmuziek door ze helemaal los door gaan. Aan het tijdens woord zijn trompettist op tv Omar Tomasoni, hoornist Laurens Woudenberg en het klarinettist door Arno Piters. Ook deze met uitzending wordt gevolgd door van uit een bijzondere concertopname: de ouverture La uit Gazza Ladra tijdens van Rossini van en het pianoconcert van op tv Sjostakovitsj, in uitgevoerd door het Koninklijk met Concertgebouworkest met als solisten de pianiste op Yuja Wang en trompettist door Omar Tomasoni.Minder

zweet en concerten op 2015,Het uit Concertgebouworkest speelt o.l.v. Mariss op Jansons tijdens met zijn 'afscheidsconcert' het 'Concert een voor orkest' met van Bartok.

zweet op en concerten door 2015,De jonge altvioliste Alice in Weber is deelneemster aan door de in Orkestacademie van het uit Concertgebouworkest. Een van de bijzondere activiteiten de is in de masterclass door van de bekende violist Leonidas in Kavakos.Meer met De jonge altvioliste de Alice Weber is deelneemster aan uit de Orkestacademie met van het Concertgebouworkest. Een de van de tijdens bijzondere activiteiten die zij in uit naar haar academiejaar meemaakt, in is de bijzondere masterclass van de met naar bekende violist Leonidas Kavakos. Ook krijgt het ze les van van musici uit op tv het orkest, een speelt ze mee met concerten door uit en krijgt les in Alexandertechniek. Dit uit laatste om te het werken aan een de goede houding de tijdens de haar vioolspel. Aansluitend op deze aflevering op van het Bloed, Zweet in en Concerten is het concert voor met orkest van Bartók een naar te zien, zoals dat uitgevoerd uit werd door het naar Koninklijk Concertgebouworkest een o.l.v. Mariss Jansons. Het is door het laatste stuk het met in Mariss Jansons als chef-dirigent het op de bok voor uit het Koninklijk de Concertgebouworkest.Minder

zweet en in concerten 2015,Het op tv Concertgebouworkest speelt o.l.v. Ben Gernon, van Joshua Weilerstein uit en in Zaurbek Gugkaev: La een Mer van Debussy tijdens de Masterclass uit naar van Gergiev.

zweet de en concerten 2015,Er staat een uit tijdens andere beroemde maestro op het podium met van Het Concertgebouw: uit Valery de Gergiev.Meer Er staat op tv een andere beroemde maestro het op het podium tijdens van het Het Concertgebouw: Valery Gergiev. Deze van voormalig chef-dirigent van op het Rotterdams Philharmonisch op tv Orkest de leert tijdens een publiek toegankelijke masterclass tijdens van het met Koninklijk Concertgebouworkest drie van jonge talenten de naar fijne kneepjes van het van dirigentschap. Ben met Gernon, Joshua uit Weilerstein en Zaurbek Gugkaev mogen op tv de voor een groot publiek de het Concertgebouworkest naar eigen inzicht uit door werken de van Debussy op en Strauss door leiden. Aansluitend het concert van van Debussy, 'La Mer', in gespeeld door tijdens het Koninklijk Concertgebouworkest en naar gedirigeerd door de een drie talentvolle jonge naar dirigenten.Minder

zweet van en concerten 2015,Het Concertgebouworkest naar speelt tijdens het de 'Afscheidsconcert' in van Mariss Jansons op als chef-dirigent liederen van Mahler, met Berio en Copland naar met op tv als solist Thomas met Hampson.

zweet en concerten de 2015,In zijn huis naar de in Sint Petersburg vertelt chef-dirigent een Mariss Jansons openhartig in over zijn enorme met collectie partituren en geluidsopnamen.Meer naar De eerste met aflevering van 'Bloed, door zweet en concerten' naar zal volledig worden gewijd in aan chef-dirigent Mariss uit Jansons. op In zijn huis in Sint de Petersburg vertelt het hij door openhartig over zijn enorme het collectie partituren en geluidsopnamen. van Ook zien we een in tijdens bijzonder bezoek aan de de plek waar de met dirigent zijn tijdens carrière begon: de naar Philharmonie in Sint door Petersburg. Hier zag door Jansons als jongetje zijn vader op naar de de bok staan. Orkestdirecteur Jan naar Raes en in de orkestmusici Vesko het Eschkenazi, Dominic Seldis en het Henk Rubingh vertellen in over de maestro. Na door dit persoonlijke met portret wordt tijdens een deel van het door afscheidsconcert van Mariss uit Jansons uitgezonden, waarbij ook tijdens het koninklijk naar paar aanwezig was. Te de zien op tv en te horen is het de Koninklijk Concertgebouworkest een met naar liederen van Mahler, met Berio en Copland met als tijdens solist Thomas met Hampson.Minder

september 2021
28-06-2015 19:29

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons speelt het pianoconcert van Sjostakovitsj, met pianiste Yuja Wang en trompettist Omar Tomasoni, en de ouverture van 'La gazza ladra' van Rossini.

28-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Trompettist Omar Tomasoni, hoornist Laurens Woudenberg en klarinettist Arno Piters vertellen waarom ze zo gehecht zijn aan hun instrument en bij welke orkestmuziek ze helemaal los gaan.Meer De blazers uit het orkest ...

21-06-2015 19:22

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Mariss Jansons tijdens zijn 'afscheidsconcert' het 'Concert voor orkest' van Bartok.

21-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,De jonge altvioliste Alice Weber is deelneemster aan de Orkestacademie van het Concertgebouworkest. Een van de bijzondere activiteiten is de masterclass van de bekende violist Leonidas Kavakos.Meer De jonge altviolis...

14-06-2015 19:40

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Ben Gernon, Joshua Weilerstein en Zaurbek Gugkaev: La Mer van Debussy tijdens de Masterclass van Gergiev.

14-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev.Meer Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev. Deze voormalig chef-dirigent van...

07-06-2015 19:29

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt tijdens het 'Afscheidsconcert' van Mariss Jansons als chef-dirigent liederen van Mahler, Berio en Copland met als solist Thomas Hampson.

07-06-2015 19:07

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,In zijn huis in Sint Petersburg vertelt chef-dirigent Mariss Jansons openhartig over zijn enorme collectie partituren en geluidsopnamen.Meer De eerste aflevering van 'Bloed, zweet en concerten' zal volledig worden ge...

Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloed bij Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloed. Heb je een uitzending van Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloed gemist

zweet en concerten 2015,Uitzending gemist van Bloed, zweet en concerten 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloed, zweet en concerten 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloed, zweet en concerten 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-06-2015 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!