Programma gemist?

zweet in en concerten op tv 2015,Het Concertgebouworkest o.l.v. een Mariss Jansons speelt het de pianoconcert van Sjostakovitsj, met pianiste op Yuja Wang in en trompettist Omar Tomasoni, naar en de op tv ouverture van 'La de gazza met ladra' van Rossini.

zweet en tijdens concerten naar 2015,Trompettist Omar Tomasoni, hoornist Laurens Woudenberg uit en klarinettist Arno op tijdens Piters vertellen waarom ze zo een gehecht zijn tijdens aan hun instrument en bij door door welke orkestmuziek ze op helemaal los gaan.Meer met De blazers uit in het orkest vertellen waarom ze zo naar gehecht op zijn aan hun instrument en op tv bij welke orkestmuziek de ze naar helemaal los tijdens gaan. Aan het woord zijn op trompettist Omar Tomasoni, hoornist een Laurens Woudenberg naar en klarinettist Arno op Piters. een Ook deze uitzending wordt tijdens gevolgd door een bijzondere naar concertopname: de ouverture op La Gazza Ladra van op Rossini naar en het pianoconcert van Sjostakovitsj, uit uitgevoerd door het het Koninklijk Concertgebouworkest met van van als solisten pianiste Yuja de Wang en trompettist naar Omar Tomasoni.Minder

zweet en door concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt op tv een o.l.v. Mariss Jansons tijdens zijn uit 'afscheidsconcert' door het 'Concert voor orkest' van door Bartok.

zweet en tijdens concerten 2015,De met jonge altvioliste Alice Weber is tijdens tijdens deelneemster aan de Orkestacademie uit van het de Concertgebouworkest. Een van de bijzondere uit activiteiten van is de masterclass van de door bekende tijdens violist Leonidas Kavakos.Meer een De jonge altvioliste Alice Weber is op het deelneemster aan de Orkestacademie van het het tijdens Concertgebouworkest. Een van de bijzondere activiteiten in die zij in met haar het academiejaar meemaakt, door is de bijzondere masterclass van een de bekende violist in Leonidas Kavakos. het Ook krijgt ze les van door musici uit uit het orkest, speelt op ze mee met tijdens concerten en krijgt les op tv in Alexandertechniek. met Dit laatste om uit te werken aan het een goede door houding tijdens haar vioolspel. de Aansluitend door op deze aflevering van Bloed, uit Zweet een en Concerten is het concert door voor uit orkest van Bartók te zien, van zoals dat uitgevoerd op werd door het Koninklijk naar Concertgebouworkest het o.l.v. Mariss Jansons. op tv Het is het van laatste stuk met Mariss op tv Jansons van als chef-dirigent op met de bok voor het de Koninklijk Concertgebouworkest.Minder

zweet van en concerten in 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Ben naar Gernon, Joshua de Weilerstein en op Zaurbek Gugkaev: La een Mer van Debussy tijdens de Masterclass van van op tv Gergiev.

zweet en concerten de 2015,Er op staat een andere beroemde de maestro met op het podium van op Het Concertgebouw: Valery Gergiev.Meer de Er staat een andere op tv beroemde in maestro op naar het podium van Het van Concertgebouw: Valery van Gergiev. Deze voormalig chef-dirigent van het met Rotterdams Philharmonisch Orkest tijdens leert tijdens een de publiek in toegankelijke masterclass van een het Koninklijk Concertgebouworkest tijdens drie jonge tijdens talenten de fijne kneepjes van uit het dirigentschap. Ben tijdens Gernon, Joshua Weilerstein en van Zaurbek een Gugkaev mogen door voor een groot publiek op tv het Concertgebouworkest naar eigen inzicht uit door werken tijdens van het Debussy en Strauss op leiden. Aansluitend het met concert van Debussy, 'La Mer', de gespeeld door het op Koninklijk Concertgebouworkest en op tv gedirigeerd door de drie een uit talentvolle jonge dirigenten.Minder

zweet en in concerten naar 2015,Het Concertgebouworkest speelt tijdens op het 'Afscheidsconcert' van tijdens Mariss Jansons als chef-dirigent liederen door van Mahler, Berio in en Copland met op tv de als solist Thomas uit Hampson.

zweet een en concerten uit 2015,In zijn huis in Sint op Petersburg de vertelt chef-dirigent Mariss Jansons openhartig over van zijn enorme in collectie partituren en geluidsopnamen.Meer uit De op eerste aflevering van met 'Bloed, zweet en concerten' zal de volledig worden naar gewijd aan met chef-dirigent Mariss Jansons. In zijn het huis in Sint op tv Petersburg vertelt het hij openhartig in over zijn enorme collectie partituren van en geluidsopnamen. Ook van zien we met een bijzonder op tv bezoek aan de plek uit waar met de dirigent zijn carrière begon: de naar Philharmonie in Sint door Petersburg. Hier een zag Jansons als jongetje van zijn vader op de in de bok staan. in Orkestdirecteur Jan Raes en een de orkestmusici Vesko Eschkenazi, Dominic in naar Seldis en Henk Rubingh vertellen door over de op tv maestro. Na dit persoonlijke portret de met wordt een deel van met het afscheidsconcert van Mariss het Jansons uitgezonden, waarbij ook het het het koninklijk paar aanwezig was. het Te een zien en te horen een is het Koninklijk Concertgebouworkest van met liederen van Mahler, in op Berio en Copland met als de solist Thomas de Hampson.Minder

januari 2020
28-06-2015 19:29

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons speelt het pianoconcert van Sjostakovitsj, met pianiste Yuja Wang en trompettist Omar Tomasoni, en de ouverture van 'La gazza ladra' van Rossini.

28-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Trompettist Omar Tomasoni, hoornist Laurens Woudenberg en klarinettist Arno Piters vertellen waarom ze zo gehecht zijn aan hun instrument en bij welke orkestmuziek ze helemaal los gaan.Meer De blazers uit het orkest ...

21-06-2015 19:22

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Mariss Jansons tijdens zijn 'afscheidsconcert' het 'Concert voor orkest' van Bartok.

21-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,De jonge altvioliste Alice Weber is deelneemster aan de Orkestacademie van het Concertgebouworkest. Een van de bijzondere activiteiten is de masterclass van de bekende violist Leonidas Kavakos.Meer De jonge altviolis...

14-06-2015 19:40

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt o.l.v. Ben Gernon, Joshua Weilerstein en Zaurbek Gugkaev: La Mer van Debussy tijdens de Masterclass van Gergiev.

14-06-2015 19:06

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev.Meer Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev. Deze voormalig chef-dirigent van...

07-06-2015 19:29

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Het Concertgebouworkest speelt tijdens het 'Afscheidsconcert' van Mariss Jansons als chef-dirigent liederen van Mahler, Berio en Copland met als solist Thomas Hampson.

07-06-2015 19:07

Bloed

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,In zijn huis in Sint Petersburg vertelt chef-dirigent Mariss Jansons openhartig over zijn enorme collectie partituren en geluidsopnamen.Meer De eerste aflevering van 'Bloed, zweet en concerten' zal volledig worden ge...

Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloed bij Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloed. Heb je een uitzending van Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloed gemist

zweet en concerten 2015,Uitzending gemist van Bloed, zweet en concerten 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloed, zweet en concerten 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloed, zweet en concerten 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-06-2015 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!