Programma gemist?

In door 'Live on Air' de zien we een van de de de meest succesvolle Britse bands van vandaag, op tv Elbow.Meer In in 'Live on een Air' zien we de een van de meest door succesvolle Britse het bands van vandaag, Elbow. op Het is met 2011 en ze hebben zojuist het hun van album Build a naar rocket boys! voltooid. de De bandleden reflecteren op in hun van succes, het leven een en de aankomende tournee. tijdens Ook zien op tv we ze bij hun op tv repetitie voor de nieuwe show naar in de Londense uit O2 Arena, in het een intimiteit die in opmerkelijk de is voor zo'n grote van zaal. van Tot slot laat tijdens 'Live on air' het Elbow zien tijdens de hun optreden in een overladen O2, op in waarbij hits als One met day like this, Lippy Kids de en Neat naar little rows ten door gehore worden gebracht. van Sinds hun oprichting met begin door jaren negentig, heeft de Britse naar band Elbow naar vijf albums op de markt op tv gebracht. uit In 2008 won de band het de Mercury Music de Prize in voor het album The Seldom door Seen Kid en van kreeg de het band een NME op Award voor het hun uitzonderlijke een bijdrage aan de Britse van muziekwereld.Minder

januari 2021
13-06-2015 00:49

3doc: Elbow: live on air

3doc: Elbow: live on air - 3doc: Elbow: live on air

In 'Live on Air' zien we een van de meest succesvolle Britse bands van vandaag, Elbow.Meer In 'Live on Air' zien we een van de meest succesvolle Britse bands van vandaag, Elbow. Het is 2011 en ze hebben zojuist hun album Build a rocket boys...

3doc: Elbow: live on air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3doc: Elbow: live on air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3doc: Elbow: live on air bij 3doc: Elbow: live on air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3doc: Elbow: live on air. Heb je een uitzending van 3doc: Elbow: live on air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3doc: Elbow: live on air gemist

Uitzending gemist van 3doc: Elbow: live on air? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3doc: Elbow: live on air, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3doc: Elbow: live on air gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3doc: Elbow: live on air? Hier kun je alle uitzendingen van 3doc: Elbow: live on air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-06-2015 om 00:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!