Programma gemist?

In 'Live een on Air' zien op we op een van de meest naar succesvolle Britse bands van van vandaag, Elbow.Meer uit In 'Live on Air' op zien we een van uit de op tv meest succesvolle Britse bands van uit vandaag, Elbow. Het door is 2011 uit en ze de hebben zojuist het hun album Build het a rocket boys! voltooid. De bandleden de reflecteren op hun het succes, het een leven en de uit aankomende tournee. door Ook zien we ze bij een van hun repetitie voor de op nieuwe show op in de Londense O2 Arena, het in met een intimiteit die opmerkelijk is voor in zo'n met grote zaal. Tot de slot laat 'Live on air' op Elbow het zien tijdens hun optreden in de een overladen O2, het waarbij naar hits als One een day like this, tijdens Lippy Kids en Neat tijdens little rows van ten gehore worden gebracht. een Sinds op hun oprichting begin op tv jaren negentig, heeft naar de Britse band Elbow vijf op albums naar op de markt gebracht. een In 2008 naar won de band de Mercury door Music Prize voor een het album The Seldom in Seen Kid in en het kreeg de band een NME het Award het voor hun uitzonderlijke bijdrage aan tijdens de Britse tijdens muziekwereld.Minder

september 2020
13-06-2015 00:49

3doc: Elbow: live on air

3doc: Elbow: live on air - 3doc: Elbow: live on air

In 'Live on Air' zien we een van de meest succesvolle Britse bands van vandaag, Elbow.Meer In 'Live on Air' zien we een van de meest succesvolle Britse bands van vandaag, Elbow. Het is 2011 en ze hebben zojuist hun album Build a rocket boys...

3doc: Elbow: live on air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3doc: Elbow: live on air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3doc: Elbow: live on air bij 3doc: Elbow: live on air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3doc: Elbow: live on air. Heb je een uitzending van 3doc: Elbow: live on air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3doc: Elbow: live on air gemist

Uitzending gemist van 3doc: Elbow: live on air? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3doc: Elbow: live on air, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3doc: Elbow: live on air gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3doc: Elbow: live on air? Hier kun je alle uitzendingen van 3doc: Elbow: live on air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-06-2015 om 00:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!