Programma gemist?

In uit 'Live on Air' tijdens zien we een van de met meest naar succesvolle Britse bands van vandaag, op van Elbow.Meer In 'Live on Air' zien op tv we op tv een van van de meest succesvolle Britse naar bands van vandaag, Elbow. op Het is 2011 en op tv ze hebben zojuist van hun album van Build a rocket door boys! voltooid. De uit bandleden reflecteren op op tv hun op succes, het leven en de de aankomende met tournee. Ook zien we ze bij naar hun repetitie voor een de nieuwe in show in de de Londense O2 op Arena, in een intimiteit die de naar opmerkelijk is voor zo'n op grote zaal. een Tot slot laat 'Live op on air' Elbow op tv zien tijdens het hun optreden in op een overladen O2, waarbij hits als van One day like met this, Lippy Kids in en Neat uit little rows ten gehore door worden gebracht. Sinds door uit hun oprichting begin jaren negentig, de heeft naar de Britse band Elbow naar vijf albums op de op tv markt gebracht. In tijdens 2008 won de een band het de Mercury Music Prize voor het een album tijdens The Seldom Seen op Kid en kreeg de de band op een NME Award voor hun met uitzonderlijke bijdrage aan op de Britse met muziekwereld.Minder

november 2019
13-06-2015 00:49

3doc: Elbow: live on air

3doc: Elbow: live on air - 3doc: Elbow: live on air

In 'Live on Air' zien we een van de meest succesvolle Britse bands van vandaag, Elbow.Meer In 'Live on Air' zien we een van de meest succesvolle Britse bands van vandaag, Elbow. Het is 2011 en ze hebben zojuist hun album Build a rocket boys...

3doc: Elbow: live on air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3doc: Elbow: live on air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3doc: Elbow: live on air bij 3doc: Elbow: live on air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3doc: Elbow: live on air. Heb je een uitzending van 3doc: Elbow: live on air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3doc: Elbow: live on air gemist

Uitzending gemist van 3doc: Elbow: live on air? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3doc: Elbow: live on air, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3doc: Elbow: live on air gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3doc: Elbow: live on air? Hier kun je alle uitzendingen van 3doc: Elbow: live on air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-06-2015 om 00:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!