Programma gemist?

In in 'Live on Air' zien we het een door van de meest succesvolle Britse tijdens in bands van vandaag, Elbow.Meer In naar 'Live on Air' zien uit we een uit van de meest succesvolle uit Britse uit bands van vandaag, Elbow. Het met is op tv 2011 en ze hebben een zojuist hun van album Build a rocket boys! een voltooid. De bandleden op tv met reflecteren op hun succes, het tijdens leven en de de aankomende tournee. Ook in zien we ze tijdens bij door hun repetitie voor de nieuwe show uit het in de Londense O2 Arena, op in op tv een intimiteit die opmerkelijk is een voor zo'n naar grote zaal. Tot het slot laat 'Live on in air' Elbow zien tijdens door hun optreden in uit een een overladen O2, waarbij door hits als met One day like this, Lippy van Kids en Neat little door naar rows ten gehore worden door gebracht. Sinds hun oprichting op tv begin jaren negentig, het heeft de Britse uit band Elbow vijf albums in op de markt de gebracht. In uit 2008 won de op tv band de Mercury Music op tv Prize op tv voor het album The een Seldom Seen Kid een en kreeg tijdens de band een de NME Award voor in hun uitzonderlijke bijdrage op tv aan de Britse naar muziekwereld.Minder

september 2021
13-06-2015 00:49

3doc: Elbow: live on air

3doc: Elbow: live on air - 3doc: Elbow: live on air

In 'Live on Air' zien we een van de meest succesvolle Britse bands van vandaag, Elbow.Meer In 'Live on Air' zien we een van de meest succesvolle Britse bands van vandaag, Elbow. Het is 2011 en ze hebben zojuist hun album Build a rocket boys...

3doc: Elbow: live on air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3doc: Elbow: live on air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3doc: Elbow: live on air bij 3doc: Elbow: live on air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3doc: Elbow: live on air. Heb je een uitzending van 3doc: Elbow: live on air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3doc: Elbow: live on air gemist

Uitzending gemist van 3doc: Elbow: live on air? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3doc: Elbow: live on air, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3doc: Elbow: live on air gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3doc: Elbow: live on air? Hier kun je alle uitzendingen van 3doc: Elbow: live on air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-06-2015 om 00:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!