Programma gemist?

In door 'Live on Air' zien naar we een uit van de meest op succesvolle Britse bands in van vandaag, Elbow.Meer In 'Live op on Air' tijdens zien we een van van de meest succesvolle tijdens Britse bands van van de vandaag, Elbow. Het is 2011 en de naar ze hebben zojuist naar hun album Build naar a rocket boys! voltooid. op tv De bandleden reflecteren op een hun succes, het het leven en de aankomende het tijdens tournee. Ook zien in we ze bij van hun repetitie voor de nieuwe met show in op tv de Londense O2 het Arena, in een door intimiteit die tijdens opmerkelijk is voor zo'n grote zaal. het door Tot slot laat een 'Live on air' Elbow zien een tijdens hun optreden in tijdens een overladen O2, naar waarbij tijdens hits als One day like de de this, Lippy Kids en met Neat little rows naar ten gehore van worden gebracht. Sinds hun oprichting in begin jaren een negentig, heeft de Britse van band Elbow vijf de albums op de het markt gebracht. In 2008 op tv won de band een naar de Mercury Music Prize het voor het het album The Seldom Seen door Kid en kreeg door de band tijdens een NME Award voor op tv hun uitzonderlijke het bijdrage aan de Britse de muziekwereld.Minder

mei 2020
13-06-2015 00:49

3doc: Elbow: live on air

3doc: Elbow: live on air - 3doc: Elbow: live on air

In 'Live on Air' zien we een van de meest succesvolle Britse bands van vandaag, Elbow.Meer In 'Live on Air' zien we een van de meest succesvolle Britse bands van vandaag, Elbow. Het is 2011 en ze hebben zojuist hun album Build a rocket boys...

3doc: Elbow: live on air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3doc: Elbow: live on air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3doc: Elbow: live on air bij 3doc: Elbow: live on air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3doc: Elbow: live on air. Heb je een uitzending van 3doc: Elbow: live on air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3doc: Elbow: live on air gemist

Uitzending gemist van 3doc: Elbow: live on air? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3doc: Elbow: live on air, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3doc: Elbow: live on air gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3doc: Elbow: live on air? Hier kun je alle uitzendingen van 3doc: Elbow: live on air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-06-2015 om 00:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!