Programma gemist?

In naar 'Live on door Air' zien we een van uit de meest succesvolle Britse tijdens bands het van vandaag, Elbow.Meer uit In 'Live on Air' zien door we op tv een van de meest succesvolle op tijdens Britse bands van vandaag, Elbow. Het op tv op tv is 2011 en ze hebben zojuist van hun album in Build op tv a rocket boys! voltooid. De op tv bandleden reflecteren op naar hun succes, het leven naar en de aankomende door in tournee. Ook zien op tv we ze bij de hun repetitie voor de nieuwe show het in door de Londense een O2 Arena, in naar een intimiteit die opmerkelijk in is voor tijdens zo'n grote zaal. Tot slot tijdens laat 'Live on air' de naar Elbow zien tijdens hun optreden op in een overladen een O2, op tv waarbij hits als One day like naar this, van Lippy Kids en van Neat little rows ten op gehore worden op tv gebracht. Sinds hun oprichting begin het jaren naar negentig, heeft de op tv Britse band Elbow vijf op albums tijdens op de markt gebracht. In 2008 door won de door band de Mercury naar Music Prize voor de het album met The Seldom Seen Kid en een kreeg de op band een op tv NME Award voor hun op uitzonderlijke op tv bijdrage aan de Britse het muziekwereld.Minder

mei 2021
13-06-2015 00:49

3doc: Elbow: live on air

3doc: Elbow: live on air - 3doc: Elbow: live on air

In 'Live on Air' zien we een van de meest succesvolle Britse bands van vandaag, Elbow.Meer In 'Live on Air' zien we een van de meest succesvolle Britse bands van vandaag, Elbow. Het is 2011 en ze hebben zojuist hun album Build a rocket boys...

3doc: Elbow: live on air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3doc: Elbow: live on air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3doc: Elbow: live on air bij 3doc: Elbow: live on air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3doc: Elbow: live on air. Heb je een uitzending van 3doc: Elbow: live on air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3doc: Elbow: live on air gemist

Uitzending gemist van 3doc: Elbow: live on air? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3doc: Elbow: live on air, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3doc: Elbow: live on air gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3doc: Elbow: live on air? Hier kun je alle uitzendingen van 3doc: Elbow: live on air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-06-2015 om 00:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!