Programma gemist?

In deze aflevering door van dit baanbrekende met project onthult van het onderzoeksteam met de geheime taal van onze naar katten, hun tijdens verrassende 'gesprekken' als naar wij 's nachts naar slapen.Meer In deze het aflevering een van dit baanbrekende project in onthult het onderzoeksteam de van geheime taal van onze uit katten, van hun verrassende 'gesprekken' als wij het een 's nachts slapen, van en waarom katten uit wel naar ons miauwen, maar naar niet naar op tv elkaar.Minder

Een een onthullend inkijkje in op het leven van je uit kat, dat van oude mythes ontzenuwt de en een de antwoord biedt op spannende vragen over de hun verborgen leven.Meer op een Een onthullend inkijkje tijdens in het leven van je op kat, het dat oude mythes ontzenuwt en op een antwoord biedt op op spannende vragen naar over hun verborgen tijdens leven. op tv In de tweede aflevering van tijdens dit unieke wetenschappelijke het project verkennen we uit de wilde kant van uit onze huiskat. Beeldmateriaal tijdens van GPS op en kattencamera's op laat zien hoe ze, in zodra de ze door het kattenluik tijdens glippen, van een schootpoes door in een jagend in roofdier het veranderen.Minder

We van ontdekken hoe uit onze katten met van de zintuigen die ze van hun naar wilde voorouders hebben een door geërfd, hun omgeving zien, op horen en ruiken, en in waarom dit in hun in de moderne het wereld soms parten een speelt.

oktober 2019
27-06-2015 19:03

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

In deze aflevering van dit baanbrekende project onthult het onderzoeksteam de geheime taal van onze katten, hun verrassende 'gesprekken' als wij 's nachts slapen.Meer In deze aflevering van dit baanbrekende project onthult het onderzoekstea...

20-06-2015 19:00

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

Een onthullend inkijkje in het leven van je kat, dat oude mythes ontzenuwt en een antwoord biedt op spannende vragen over hun verborgen leven.Meer Een onthullend inkijkje in het leven van je kat, dat oude mythes ontzenuwt en een antwoord bi...

13-06-2015 19:00

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

We ontdekken hoe onze katten met de zintuigen die ze van hun wilde voorouders hebben geërfd, hun omgeving zien, horen en ruiken, en waarom dit hun in de moderne wereld soms parten speelt.

Het verborgen leven van de kat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het verborgen leven van de kat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het verborgen leven van de kat bij Het verborgen leven van de kat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het verborgen leven van de kat. Heb je een uitzending van Het verborgen leven van de kat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het verborgen leven van de kat gemist

Uitzending gemist van Het verborgen leven van de kat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het verborgen leven van de kat, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Het verborgen leven van de kat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het verborgen leven van de kat? Hier kun je alle uitzendingen van Het verborgen leven van de kat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!