Programma gemist?

In tijdens deze aflevering van het dit baanbrekende het project onthult het onderzoeksteam de tijdens geheime met taal van onze op katten, hun verrassende 'gesprekken' uit als wij met 's nachts slapen.Meer In deze in aflevering de van dit baanbrekende project onthult het van onderzoeksteam de geheime door taal van uit onze het katten, hun verrassende 'gesprekken' als wij van 's nachts een slapen, en waarom het katten wel uit naar ons tijdens miauwen, maar niet naar tijdens elkaar.Minder

Een met onthullend inkijkje in in het leven van je van kat, dat oude met mythes ontzenuwt en een een antwoord biedt op tijdens met spannende vragen over hun naar verborgen leven.Meer Een onthullend op tv inkijkje in het leven het op tv van je kat, van dat oude mythes ontzenuwt een en een antwoord biedt op op spannende naar vragen over hun de verborgen leven. In de op tweede tijdens aflevering van dit uit unieke wetenschappelijke project verkennen op we de wilde kant van het onze huiskat. Beeldmateriaal door van door GPS en uit kattencamera's laat zien hoe op ze, zodra ze door het met kattenluik het glippen, van uit een schootpoes in naar een jagend roofdier op tv veranderen.Minder

We tijdens ontdekken hoe uit onze katten met de zintuigen die van ze van door hun wilde het voorouders hebben geërfd, hun omgeving naar een zien, horen en ruiken, en waarom het dit de hun in de in moderne wereld soms de parten speelt.

oktober 2020
27-06-2015 19:03

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

In deze aflevering van dit baanbrekende project onthult het onderzoeksteam de geheime taal van onze katten, hun verrassende 'gesprekken' als wij 's nachts slapen.Meer In deze aflevering van dit baanbrekende project onthult het onderzoekstea...

20-06-2015 19:00

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

Een onthullend inkijkje in het leven van je kat, dat oude mythes ontzenuwt en een antwoord biedt op spannende vragen over hun verborgen leven.Meer Een onthullend inkijkje in het leven van je kat, dat oude mythes ontzenuwt en een antwoord bi...

13-06-2015 19:00

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

We ontdekken hoe onze katten met de zintuigen die ze van hun wilde voorouders hebben geërfd, hun omgeving zien, horen en ruiken, en waarom dit hun in de moderne wereld soms parten speelt.

Het verborgen leven van de kat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het verborgen leven van de kat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het verborgen leven van de kat bij Het verborgen leven van de kat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het verborgen leven van de kat. Heb je een uitzending van Het verborgen leven van de kat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het verborgen leven van de kat gemist

Uitzending gemist van Het verborgen leven van de kat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het verborgen leven van de kat, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Het verborgen leven van de kat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het verborgen leven van de kat? Hier kun je alle uitzendingen van Het verborgen leven van de kat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!