Programma gemist?

In de deze aflevering van dit naar baanbrekende project onthult uit het onderzoeksteam door de geheime taal van onze tijdens katten, van hun verrassende 'gesprekken' als wij van op 's nachts slapen.Meer In deze de aflevering naar van dit baanbrekende project op tv onthult het onderzoeksteam de uit geheime op tv taal van onze katten, de hun verrassende 'gesprekken' als de wij 's nachts slapen, een en waarom op katten in wel naar ons miauwen, maar uit niet naar naar elkaar.Minder

Een onthullend inkijkje op de in het leven het van je kat, dat het oude mythes ontzenuwt en een in antwoord biedt op de spannende naar vragen over met hun verborgen leven.Meer Een onthullend een inkijkje de in het leven van je in kat, dat oude het mythes ontzenuwt naar en een antwoord biedt het op spannende van vragen over op tv hun verborgen leven. In de tweede op tv aflevering van op tv dit unieke wetenschappelijke project het verkennen van we de op wilde kant van onze tijdens huiskat. Beeldmateriaal van GPS op en kattencamera's tijdens laat zien hoe ze, zodra van ze door door het kattenluik tijdens glippen, van een van schootpoes in naar een jagend roofdier de veranderen.Minder

We ontdekken een hoe door onze katten met de zintuigen die op ze van op hun wilde een voorouders hebben geërfd, hun omgeving een zien, horen en met ruiken, en waarom de met dit hun in naar de moderne wereld soms parten op speelt.

augustus 2021
27-06-2015 19:03

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

In deze aflevering van dit baanbrekende project onthult het onderzoeksteam de geheime taal van onze katten, hun verrassende 'gesprekken' als wij 's nachts slapen.Meer In deze aflevering van dit baanbrekende project onthult het onderzoekstea...

20-06-2015 19:00

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

Een onthullend inkijkje in het leven van je kat, dat oude mythes ontzenuwt en een antwoord biedt op spannende vragen over hun verborgen leven.Meer Een onthullend inkijkje in het leven van je kat, dat oude mythes ontzenuwt en een antwoord bi...

13-06-2015 19:00

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

We ontdekken hoe onze katten met de zintuigen die ze van hun wilde voorouders hebben geërfd, hun omgeving zien, horen en ruiken, en waarom dit hun in de moderne wereld soms parten speelt.

Het verborgen leven van de kat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het verborgen leven van de kat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het verborgen leven van de kat bij Het verborgen leven van de kat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het verborgen leven van de kat. Heb je een uitzending van Het verborgen leven van de kat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het verborgen leven van de kat gemist

Uitzending gemist van Het verborgen leven van de kat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het verborgen leven van de kat, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Het verborgen leven van de kat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het verborgen leven van de kat? Hier kun je alle uitzendingen van Het verborgen leven van de kat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!