Programma gemist?

In deze aflevering uit een van dit baanbrekende project onthult het naar onderzoeksteam van de geheime taal door van onze in katten, hun verrassende 'gesprekken' van als wij 's door nachts slapen.Meer tijdens In deze aflevering uit van dit baanbrekende naar project onthult het onderzoeksteam op tv de geheime taal van onze door katten, hun verrassende het 'gesprekken' als wij in 's nachts slapen, het en op waarom katten uit wel naar ons miauwen, maar niet een naar van elkaar.Minder

Een de onthullend inkijkje in het in leven van je kat, door dat tijdens oude mythes met ontzenuwt en een antwoord het biedt op spannende vragen over een van hun verborgen leven.Meer Een onthullend van inkijkje in in het leven op tv van je kat, dat op oude mythes ontzenuwt en het een antwoord biedt op van spannende vragen tijdens over hun door verborgen leven. In de tweede uit aflevering van van dit unieke op wetenschappelijke project verkennen op we de wilde kant van in op onze huiskat. Beeldmateriaal van GPS door en kattencamera's laat zien in hoe ze, door zodra ze door op het de kattenluik glippen, van van een schootpoes in naar een jagend roofdier door veranderen.Minder

We van ontdekken hoe onze door katten met de zintuigen met die ze van met hun van wilde voorouders hebben geërfd, hun omgeving tijdens naar zien, horen en ruiken, en van waarom naar dit hun in de moderne het wereld soms de parten speelt.

mei 2020
27-06-2015 19:03

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

In deze aflevering van dit baanbrekende project onthult het onderzoeksteam de geheime taal van onze katten, hun verrassende 'gesprekken' als wij 's nachts slapen.Meer In deze aflevering van dit baanbrekende project onthult het onderzoekstea...

20-06-2015 19:00

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

Een onthullend inkijkje in het leven van je kat, dat oude mythes ontzenuwt en een antwoord biedt op spannende vragen over hun verborgen leven.Meer Een onthullend inkijkje in het leven van je kat, dat oude mythes ontzenuwt en een antwoord bi...

13-06-2015 19:00

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

We ontdekken hoe onze katten met de zintuigen die ze van hun wilde voorouders hebben geërfd, hun omgeving zien, horen en ruiken, en waarom dit hun in de moderne wereld soms parten speelt.

Het verborgen leven van de kat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het verborgen leven van de kat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het verborgen leven van de kat bij Het verborgen leven van de kat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het verborgen leven van de kat. Heb je een uitzending van Het verborgen leven van de kat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het verborgen leven van de kat gemist

Uitzending gemist van Het verborgen leven van de kat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het verborgen leven van de kat, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Het verborgen leven van de kat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het verborgen leven van de kat? Hier kun je alle uitzendingen van Het verborgen leven van de kat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!