Programma gemist?

In deze aflevering het door van dit baanbrekende project onthult in het onderzoeksteam de de geheime taal van het onze naar katten, hun verrassende het 'gesprekken' als wij 's nachts op tv slapen.Meer In deze aflevering een van dit baanbrekende uit project onthult het het onderzoeksteam uit de geheime taal van de onze katten, hun de verrassende 'gesprekken' als het wij door 's nachts slapen, en waarom door katten wel naar op tv ons miauwen, het maar niet in naar elkaar.Minder

Een met onthullend inkijkje in het door leven van een je kat, dat oude mythes door ontzenuwt en naar een antwoord biedt op van spannende vragen over naar hun met verborgen leven.Meer Een onthullend inkijkje het in het naar leven van op je kat, dat naar oude mythes van ontzenuwt en een antwoord naar biedt op door spannende vragen over hun verborgen leven. met In de tweede uit aflevering van dit met in unieke wetenschappelijke project verkennen de we de met wilde kant van tijdens onze huiskat. Beeldmateriaal van naar GPS en kattencamera's op laat zien op tv hoe ze, zodra ze naar door het op kattenluik glippen, van een schootpoes in een een jagend roofdier met van veranderen.Minder

We ontdekken op tv hoe onze in katten met op tv de zintuigen die ze van met hun het wilde voorouders hebben geërfd, hun van omgeving van zien, horen en ruiken, door en waarom door dit hun in de moderne de wereld soms in parten speelt.

april 2021
27-06-2015 19:03

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

In deze aflevering van dit baanbrekende project onthult het onderzoeksteam de geheime taal van onze katten, hun verrassende 'gesprekken' als wij 's nachts slapen.Meer In deze aflevering van dit baanbrekende project onthult het onderzoekstea...

20-06-2015 19:00

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

Een onthullend inkijkje in het leven van je kat, dat oude mythes ontzenuwt en een antwoord biedt op spannende vragen over hun verborgen leven.Meer Een onthullend inkijkje in het leven van je kat, dat oude mythes ontzenuwt en een antwoord bi...

13-06-2015 19:00

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

We ontdekken hoe onze katten met de zintuigen die ze van hun wilde voorouders hebben geërfd, hun omgeving zien, horen en ruiken, en waarom dit hun in de moderne wereld soms parten speelt.

Het verborgen leven van de kat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het verborgen leven van de kat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het verborgen leven van de kat bij Het verborgen leven van de kat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het verborgen leven van de kat. Heb je een uitzending van Het verborgen leven van de kat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het verborgen leven van de kat gemist

Uitzending gemist van Het verborgen leven van de kat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het verborgen leven van de kat, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Het verborgen leven van de kat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het verborgen leven van de kat? Hier kun je alle uitzendingen van Het verborgen leven van de kat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!