Programma gemist?

In deze aflevering van van dit baanbrekende de project naar onthult het onderzoeksteam de uit geheime in taal van onze door katten, hun verrassende 'gesprekken' in als wij 's de nachts slapen.Meer In deze aflevering in van dit uit baanbrekende project onthult het het op onderzoeksteam de geheime uit taal van onze katten, naar hun verrassende 'gesprekken' als wij op 's nachts op tv slapen, en waarom katten een wel naar ons uit in miauwen, maar niet naar op tv elkaar.Minder

Een onthullend inkijkje de in het van leven op tv van je kat, op dat oude mythes met ontzenuwt en een antwoord tijdens biedt op spannende naar vragen over hun verborgen leven.Meer naar Een onthullend het inkijkje in het leven het van je de kat, dat oude naar mythes ontzenuwt en met een in antwoord biedt op het spannende vragen over hun een verborgen leven. In met de tweede aflevering van het dit unieke wetenschappelijke met project verkennen we tijdens de wilde kant naar van onze uit huiskat. Beeldmateriaal van GPS op en kattencamera's laat zien de hoe een ze, zodra in ze door het het kattenluik glippen, van een schootpoes in naar een op tv jagend roofdier uit veranderen.Minder

We ontdekken de hoe onze katten in met de zintuigen die naar ze van hun naar wilde voorouders met hebben geërfd, hun omgeving in zien, horen op en ruiken, in en waarom dit hun in met de moderne wereld tijdens soms parten een speelt.

januari 2021
27-06-2015 19:03

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

In deze aflevering van dit baanbrekende project onthult het onderzoeksteam de geheime taal van onze katten, hun verrassende 'gesprekken' als wij 's nachts slapen.Meer In deze aflevering van dit baanbrekende project onthult het onderzoekstea...

20-06-2015 19:00

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

Een onthullend inkijkje in het leven van je kat, dat oude mythes ontzenuwt en een antwoord biedt op spannende vragen over hun verborgen leven.Meer Een onthullend inkijkje in het leven van je kat, dat oude mythes ontzenuwt en een antwoord bi...

13-06-2015 19:00

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

We ontdekken hoe onze katten met de zintuigen die ze van hun wilde voorouders hebben geërfd, hun omgeving zien, horen en ruiken, en waarom dit hun in de moderne wereld soms parten speelt.

Het verborgen leven van de kat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het verborgen leven van de kat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het verborgen leven van de kat bij Het verborgen leven van de kat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het verborgen leven van de kat. Heb je een uitzending van Het verborgen leven van de kat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het verborgen leven van de kat gemist

Uitzending gemist van Het verborgen leven van de kat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het verborgen leven van de kat, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Het verborgen leven van de kat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het verborgen leven van de kat? Hier kun je alle uitzendingen van Het verborgen leven van de kat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!