Programma gemist?

In deze aflevering uit op tv van dit baanbrekende project onthult het op tv onderzoeksteam van de geheime taal van onze tijdens katten, door hun verrassende 'gesprekken' als in wij 's een nachts slapen.Meer In deze op aflevering van dit de baanbrekende project onthult het door onderzoeksteam van de geheime taal van onze op tv uit katten, hun verrassende 'gesprekken' als wij van 's nachts in slapen, en waarom op katten tijdens wel naar ons miauwen, maar uit niet naar door elkaar.Minder

Een de onthullend inkijkje naar in het leven van uit je kat, dat oude in mythes ontzenuwt en een tijdens antwoord de biedt op spannende vragen met over hun in verborgen leven.Meer Een onthullend van inkijkje in in het leven van je kat, tijdens dat oude mythes uit ontzenuwt en van een antwoord op tv biedt op spannende vragen over tijdens hun het verborgen leven. In van de tweede aflevering van dit tijdens op tv unieke wetenschappelijke project verkennen we een de wilde uit kant van onze van huiskat. Beeldmateriaal van GPS door en kattencamera's laat uit zien naar hoe ze, zodra uit ze door het kattenluik de glippen, van een schootpoes op tv in een een jagend roofdier uit veranderen.Minder

We ontdekken hoe op onze op tv katten met de van zintuigen die ze op tv van hun wilde voorouders hebben naar geërfd, hun omgeving naar met zien, horen en ruiken, en waarom op tv dit naar hun in de een moderne wereld tijdens soms parten speelt.

november 2019
27-06-2015 19:03

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

In deze aflevering van dit baanbrekende project onthult het onderzoeksteam de geheime taal van onze katten, hun verrassende 'gesprekken' als wij 's nachts slapen.Meer In deze aflevering van dit baanbrekende project onthult het onderzoekstea...

20-06-2015 19:00

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

Een onthullend inkijkje in het leven van je kat, dat oude mythes ontzenuwt en een antwoord biedt op spannende vragen over hun verborgen leven.Meer Een onthullend inkijkje in het leven van je kat, dat oude mythes ontzenuwt en een antwoord bi...

13-06-2015 19:00

Het verborgen leven van de kat

Het verborgen leven van de kat - Het verborgen leven van de kat

We ontdekken hoe onze katten met de zintuigen die ze van hun wilde voorouders hebben geërfd, hun omgeving zien, horen en ruiken, en waarom dit hun in de moderne wereld soms parten speelt.

Het verborgen leven van de kat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het verborgen leven van de kat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het verborgen leven van de kat bij Het verborgen leven van de kat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het verborgen leven van de kat. Heb je een uitzending van Het verborgen leven van de kat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het verborgen leven van de kat gemist

Uitzending gemist van Het verborgen leven van de kat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het verborgen leven van de kat, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Het verborgen leven van de kat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het verborgen leven van de kat? Hier kun je alle uitzendingen van Het verborgen leven van de kat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!