Programma gemist?

Zomer een 1972. Terwijl door radio en tv door het nieuws over de Vietnamoorlog brengen, de loopt op het op de achtste verdieping met van de een Nederlandse van nieuwbouwflat flink uit de hand uit met de komst van tijdens naar een knappe buurvrouw.Meer Het is de door warme het zomer van 1972, de periode op tv waarin de Amerikanen op hun van laatste maanmissie lanceren. Een door tijd van broekpakken en op hallucinerend behang. het In 69 heerste door nog optimisme en stond een de eerste in man op de op tv maan. Drie het jaar later de is de Vietnamoorlog zo goed als op tv door verloren en nadert een oliecrisis. op Terwijl de radio- en tv-berichten het wereldnieuws de het huiskamers binnenbrengen, de loopt de in boel op op acht hoog flink uit de in hand. Op de op tv achtste verdieping op tv van een een Nederlandse nieuwbouwflat woont de een twaalfjarige Duch met zijn vader, op op moeder en zusje. Zijn hobby's zijn met de ruimtevaart en met Mary, de op tv knappe buurvrouw. Duchs tijdens vader kijkt liever naar naar de buurvrouw die door net op twee deuren verderop is komen uit wonen. Haar komst op in doet de bewoners kennismaken met in de vrije op seksuele moraal die tot dan uit toe aan tijdens de achtste verdieping van voorbij naar was gegaan, maar dat de is duidelijk niet tot ieders van het genoegen.Minder

juni 2020
13-06-2015 23:15

Afscheid van de maan

Afscheid van de maan - Afscheid van de maan

Zomer 1972. Terwijl radio en tv het nieuws over de Vietnamoorlog brengen, loopt het op de achtste verdieping van een Nederlandse nieuwbouwflat flink uit de hand met de komst van een knappe buurvrouw.Meer Het is de warme zomer van 1972, de p...

Afscheid van de maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Afscheid van de maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Afscheid van de maan bij Afscheid van de maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Afscheid van de maan. Heb je een uitzending van Afscheid van de maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Afscheid van de maan gemist

Uitzending gemist van Afscheid van de maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Afscheid van de maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Afscheid van de maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Afscheid van de maan? Hier kun je alle uitzendingen van Afscheid van de maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-06-2015 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!