Programma gemist?

Zomer door 1972. Terwijl radio en tv tijdens tijdens het nieuws over door de Vietnamoorlog brengen, loopt het het op de achtste het verdieping van op een Nederlandse nieuwbouwflat flink uit de de hand van met de op tv komst van een knappe buurvrouw.Meer uit Het is met de warme zomer van op tv 1972, de periode van het waarin de Amerikanen hun laatste maanmissie het lanceren. met Een tijd van broekpakken en met hallucinerend behang. in In 69 heerste op nog optimisme in en stond op tv de eerste man op naar de maan. Drie jaar later een op tv is de Vietnamoorlog zo de goed als verloren door en nadert een een oliecrisis. Terwijl op radio- en tv-berichten op tv het wereldnieuws de huiskamers binnenbrengen, loopt in naar de boel op naar acht hoog flink uit de op hand. Op van de achtste door verdieping van een Nederlandse nieuwbouwflat door woont het de twaalfjarige Duch met zijn door vader, tijdens moeder en zusje. Zijn hobby's door zijn een de ruimtevaart en Mary, in de knappe buurvrouw. Duchs een vader van kijkt liever naar de op buurvrouw die net van twee deuren verderop uit is komen wonen. Haar komst uit naar doet de bewoners kennismaken de met de vrije uit seksuele moraal die tot tijdens dan toe aan de op tv achtste tijdens verdieping voorbij was gegaan, op tv maar dat is van duidelijk niet een tot ieders in genoegen.Minder

januari 2021
13-06-2015 23:15

Afscheid van de maan

Afscheid van de maan - Afscheid van de maan

Zomer 1972. Terwijl radio en tv het nieuws over de Vietnamoorlog brengen, loopt het op de achtste verdieping van een Nederlandse nieuwbouwflat flink uit de hand met de komst van een knappe buurvrouw.Meer Het is de warme zomer van 1972, de p...

Afscheid van de maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Afscheid van de maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Afscheid van de maan bij Afscheid van de maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Afscheid van de maan. Heb je een uitzending van Afscheid van de maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Afscheid van de maan gemist

Uitzending gemist van Afscheid van de maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Afscheid van de maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Afscheid van de maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Afscheid van de maan? Hier kun je alle uitzendingen van Afscheid van de maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-06-2015 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!