Programma gemist?

Zomer 1972. Terwijl het van radio en tv het nieuws over van door de Vietnamoorlog brengen, loopt een het op de achtste verdieping door door van een Nederlandse nieuwbouwflat door flink uit de de hand met de komst een van een een knappe buurvrouw.Meer Het van is de naar warme zomer van de 1972, de periode waarin de Amerikanen van uit hun laatste maanmissie lanceren. Een tijd van van broekpakken naar en hallucinerend uit behang. In op tv 69 heerste nog optimisme en op stond een de eerste man op door de maan. Drie jaar later in van is de Vietnamoorlog zo goed een als verloren en op nadert een tijdens oliecrisis. Terwijl het radio- en tv-berichten het wereldnieuws in de huiskamers binnenbrengen, loopt het de boel het op acht hoog flink op tv het uit de hand. Op de achtste uit verdieping van door een Nederlandse nieuwbouwflat door woont de door twaalfjarige Duch met zijn van vader, moeder en zusje. in Zijn hobby's zijn door naar de ruimtevaart en van Mary, de knappe buurvrouw. naar Duchs vader kijkt liever naar naar tijdens de buurvrouw die het net twee deuren verderop is komen naar wonen. Haar op tv komst doet de naar bewoners kennismaken de met de vrije door seksuele moraal die tot in dan toe aan het de achtste verdieping met voorbij was gegaan, maar op tv dat is duidelijk naar niet tot ieders de op tv genoegen.Minder

september 2021
13-06-2015 23:15

Afscheid van de maan

Afscheid van de maan - Afscheid van de maan

Zomer 1972. Terwijl radio en tv het nieuws over de Vietnamoorlog brengen, loopt het op de achtste verdieping van een Nederlandse nieuwbouwflat flink uit de hand met de komst van een knappe buurvrouw.Meer Het is de warme zomer van 1972, de p...

Afscheid van de maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Afscheid van de maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Afscheid van de maan bij Afscheid van de maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Afscheid van de maan. Heb je een uitzending van Afscheid van de maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Afscheid van de maan gemist

Uitzending gemist van Afscheid van de maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Afscheid van de maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Afscheid van de maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Afscheid van de maan? Hier kun je alle uitzendingen van Afscheid van de maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-06-2015 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!