Programma gemist?

Zomer 1972. Terwijl de radio en tv uit het tijdens nieuws over de naar Vietnamoorlog brengen, op loopt het op op de achtste verdieping van een tijdens Nederlandse nieuwbouwflat flink uit uit de hand naar met de komst van op een knappe buurvrouw.Meer van Het is naar de naar warme zomer van 1972, de in periode op waarin de Amerikanen hun laatste door maanmissie lanceren. de Een tijd van in broekpakken en tijdens hallucinerend behang. In 69 heerste in nog optimisme op en stond de eerste van man door op de maan. Drie jaar op later is de de Vietnamoorlog zo goed het als een verloren en nadert op een oliecrisis. Terwijl met radio- en tv-berichten naar het wereldnieuws de met huiskamers binnenbrengen, loopt de boel op tijdens acht van hoog flink uit naar de hand. Op de door achtste verdieping op tv van een Nederlandse nieuwbouwflat tijdens woont de de twaalfjarige Duch op met zijn vader, moeder en zusje. uit Zijn hobby's zijn naar de ruimtevaart in en Mary, de knappe het buurvrouw. Duchs de vader kijkt liever in naar de buurvrouw die op uit net twee deuren verderop is komen de wonen. het Haar komst doet de de bewoners met kennismaken met de vrije seksuele moraal tijdens die tot uit dan toe aan de uit achtste verdieping voorbij door was gegaan, maar op tv dat is van duidelijk niet de tot ieders van genoegen.Minder

november 2019
13-06-2015 23:15

Afscheid van de maan

Afscheid van de maan - Afscheid van de maan

Zomer 1972. Terwijl radio en tv het nieuws over de Vietnamoorlog brengen, loopt het op de achtste verdieping van een Nederlandse nieuwbouwflat flink uit de hand met de komst van een knappe buurvrouw.Meer Het is de warme zomer van 1972, de p...

Afscheid van de maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Afscheid van de maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Afscheid van de maan bij Afscheid van de maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Afscheid van de maan. Heb je een uitzending van Afscheid van de maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Afscheid van de maan gemist

Uitzending gemist van Afscheid van de maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Afscheid van de maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Afscheid van de maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Afscheid van de maan? Hier kun je alle uitzendingen van Afscheid van de maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-06-2015 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!