Programma gemist?

Zomer 1972. in Terwijl radio en tv tijdens het nieuws in over op tv de Vietnamoorlog brengen, uit loopt het op met de achtste verdieping tijdens van een Nederlandse nieuwbouwflat flink uit naar de hand met het de tijdens komst van met een knappe buurvrouw.Meer Het door is de warme zomer van het 1972, door de periode het waarin de Amerikanen hun de laatste maanmissie lanceren. op Een tijd van broekpakken van en hallucinerend behang. op tv In 69 met heerste nog door optimisme en stond op tv de eerste man op met de maan. Drie jaar later met met is de Vietnamoorlog zo van goed als verloren en van nadert naar een oliecrisis. Terwijl radio- de en tv-berichten het tijdens wereldnieuws de huiskamers naar binnenbrengen, loopt de boel een op acht hoog flink naar uit de hand. naar Op de achtste op in verdieping van een Nederlandse uit nieuwbouwflat woont de twaalfjarige op tv Duch met zijn vader, uit met moeder en zusje. naar Zijn hobby's zijn tijdens de ruimtevaart en met Mary, de knappe buurvrouw. de Duchs vader kijkt naar liever naar de buurvrouw in die net twee deuren op verderop is komen door wonen. Haar komst de doet de naar bewoners op kennismaken met de door vrije seksuele moraal die tot dan van uit toe aan de achtste verdieping voorbij op was gegaan, maar het op dat is duidelijk tijdens niet tot ieders door genoegen.Minder

september 2020
13-06-2015 23:15

Afscheid van de maan

Afscheid van de maan - Afscheid van de maan

Zomer 1972. Terwijl radio en tv het nieuws over de Vietnamoorlog brengen, loopt het op de achtste verdieping van een Nederlandse nieuwbouwflat flink uit de hand met de komst van een knappe buurvrouw.Meer Het is de warme zomer van 1972, de p...

Afscheid van de maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Afscheid van de maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Afscheid van de maan bij Afscheid van de maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Afscheid van de maan. Heb je een uitzending van Afscheid van de maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Afscheid van de maan gemist

Uitzending gemist van Afscheid van de maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Afscheid van de maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Afscheid van de maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Afscheid van de maan? Hier kun je alle uitzendingen van Afscheid van de maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-06-2015 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!