Programma gemist?

Zomer 1972. Terwijl op tv radio en tijdens tv het nieuws over tijdens de een Vietnamoorlog brengen, loopt het op de de het achtste verdieping tijdens van een Nederlandse nieuwbouwflat flink tijdens uit de hand het met de de komst van een knappe naar buurvrouw.Meer Het het is de warme zomer van met 1972, de periode door waarin de in Amerikanen de hun laatste maanmissie lanceren. Een uit tijd van broekpakken en in hallucinerend behang. van In uit 69 heerste nog optimisme en van stond de eerste van man op op de maan. Drie het jaar later is uit de Vietnamoorlog zo goed op als op tv verloren en nadert een oliecrisis. Terwijl van radio- in en tv-berichten het van wereldnieuws de huiskamers binnenbrengen, loopt in de boel op op tv op tv acht hoog flink uit de tijdens hand. Op de van achtste verdieping uit van een Nederlandse nieuwbouwflat woont het de twaalfjarige tijdens Duch de met zijn vader, tijdens moeder en zusje. tijdens Zijn hobby's zijn de ruimtevaart en van door Mary, de knappe buurvrouw. Duchs vader met kijkt in liever naar de buurvrouw uit die net twee deuren met verderop is komen een wonen. Haar komst op tv doet de bewoners op tv kennismaken met de uit een vrije seksuele moraal die door tot dan op tv toe aan de achtste verdieping voorbij op tv in was gegaan, maar dat op is duidelijk niet tot uit ieders naar genoegen.Minder

mei 2021
13-06-2015 23:15

Afscheid van de maan

Afscheid van de maan - Afscheid van de maan

Zomer 1972. Terwijl radio en tv het nieuws over de Vietnamoorlog brengen, loopt het op de achtste verdieping van een Nederlandse nieuwbouwflat flink uit de hand met de komst van een knappe buurvrouw.Meer Het is de warme zomer van 1972, de p...

Afscheid van de maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Afscheid van de maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Afscheid van de maan bij Afscheid van de maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Afscheid van de maan. Heb je een uitzending van Afscheid van de maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Afscheid van de maan gemist

Uitzending gemist van Afscheid van de maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Afscheid van de maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Afscheid van de maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Afscheid van de maan? Hier kun je alle uitzendingen van Afscheid van de maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-06-2015 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!