Programma gemist?

Zomer 1972. een Terwijl radio een en tv het nieuws de over de Vietnamoorlog in brengen, naar loopt het op de achtste in verdieping van uit een Nederlandse nieuwbouwflat van flink uit de hand een met naar de komst van een knappe het buurvrouw.Meer Het is de tijdens warme zomer van uit tijdens 1972, de periode het waarin de Amerikanen het hun laatste maanmissie van lanceren. Een tijd van door broekpakken en hallucinerend behang. op tv In 69 heerste tijdens nog optimisme en in stond de een eerste man op de op tv maan. op tv Drie jaar later is het de Vietnamoorlog zo tijdens goed als verloren door en nadert een oliecrisis. op Terwijl radio- en op tv-berichten door het wereldnieuws de uit huiskamers binnenbrengen, loopt de uit boel op acht hoog tijdens flink uit de hand. op tv Op een de achtste verdieping van de een Nederlandse de nieuwbouwflat woont de met twaalfjarige Duch met het zijn vader, moeder de en zusje. Zijn hobby's met zijn de ruimtevaart en uit Mary, de knappe op buurvrouw. Duchs vader naar door kijkt liever naar de buurvrouw die tijdens net het twee deuren verderop is in komen wonen. tijdens Haar komst doet uit de bewoners in kennismaken met de het vrije seksuele moraal die tot een dan uit toe aan de achtste verdieping op voorbij uit was gegaan, maar in dat is duidelijk op niet tot ieders een genoegen.Minder

oktober 2021
13-06-2015 23:15

Afscheid van de maan

Afscheid van de maan - Afscheid van de maan

Zomer 1972. Terwijl radio en tv het nieuws over de Vietnamoorlog brengen, loopt het op de achtste verdieping van een Nederlandse nieuwbouwflat flink uit de hand met de komst van een knappe buurvrouw.Meer Het is de warme zomer van 1972, de p...

Afscheid van de maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Afscheid van de maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Afscheid van de maan bij Afscheid van de maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Afscheid van de maan. Heb je een uitzending van Afscheid van de maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Afscheid van de maan gemist

Uitzending gemist van Afscheid van de maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Afscheid van de maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Afscheid van de maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Afscheid van de maan? Hier kun je alle uitzendingen van Afscheid van de maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-06-2015 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!