Programma gemist?

AVRO in Close Up: Drs. met P: Niet van Talent Gespeend op een Heinz Polzer, alias de Drs. P, schrijft op tv geestige en taalkundig briljante gedichtjes het en liedjes: een De Veerpont ('Heen de en Weer') in en de Dodenrit ('Trojka Hier, in trojka op daar') zijn bizarre nummers waarmee op de doctorandus tijdens met onvaste stem het in van grote publiek wist te door bereiken. Maar wie is de de man achter de op tv uit spitsvondige en met zwarte humor op doordrenkte t...Meer AVRO een Close Up: Drs. op P: uit Niet van Talent uit Gespeend Heinz Polzer, alias tijdens Drs. uit P, schrijft geestige en taalkundig briljante op tv gedichtjes en op liedjes: De tijdens Veerpont ('Heen en Weer') en de de Dodenrit ('Trojka naar uit Hier, trojka daar') tijdens zijn bizarre nummers waarmee de doctorandus door tijdens met onvaste stem het grote een publiek wist te bereiken. op op tv Maar wie is de man in achter de spitsvondige en in met zwarte humor een doordrenkte op teksten?Minder

november 2019
14-06-2015 23:10

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA - CALAMITEITEN IN HET SCHEMA

AVRO Close Up: Drs. P: Niet van Talent Gespeend Heinz Polzer, alias Drs. P, schrijft geestige en taalkundig briljante gedichtjes en liedjes: De Veerpont ('Heen en Weer') en de Dodenrit ('Trojka Hier, trojka daar') zijn bizarre nummers waar...

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA bij CALAMITEITEN IN HET SCHEMA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA. Heb je een uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist

Uitzending gemist van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA? Hier kun je alle uitzendingen van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2015 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!