Programma gemist?

AVRO Close Up: op Drs. tijdens P: Niet van Talent de Gespeend Heinz Polzer, van een alias Drs. P, schrijft op tv geestige en taalkundig briljante in gedichtjes en liedjes: naar De Veerpont van ('Heen en Weer') en op de Dodenrit ('Trojka van Hier, in trojka daar') zijn bizarre door nummers waarmee de door doctorandus met onvaste stem het door grote publiek wist van van te bereiken. Maar een wie is de man van achter de een spitsvondige en met zwarte humor doordrenkte in t...Meer tijdens AVRO Close Up: Drs. in P: het Niet van Talent Gespeend uit Heinz Polzer, alias Drs. op P, met schrijft geestige op tv en taalkundig briljante uit gedichtjes en liedjes: De Veerpont op tv ('Heen en in Weer') en de Dodenrit op tv ('Trojka Hier, trojka daar') een zijn door bizarre nummers waarmee de van doctorandus met onvaste stem de op tv het grote publiek naar wist te bereiken. Maar wie is tijdens de man van achter de spitsvondige en door met zwarte humor de uit doordrenkte teksten?Minder

september 2020
14-06-2015 23:10

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA - CALAMITEITEN IN HET SCHEMA

AVRO Close Up: Drs. P: Niet van Talent Gespeend Heinz Polzer, alias Drs. P, schrijft geestige en taalkundig briljante gedichtjes en liedjes: De Veerpont ('Heen en Weer') en de Dodenrit ('Trojka Hier, trojka daar') zijn bizarre nummers waar...

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA bij CALAMITEITEN IN HET SCHEMA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA. Heb je een uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist

Uitzending gemist van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA? Hier kun je alle uitzendingen van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2015 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!