Programma gemist?

AVRO Close van Up: Drs. P: Niet op van een Talent Gespeend Heinz Polzer, een naar alias Drs. P, schrijft geestige tijdens en taalkundig briljante gedichtjes tijdens en liedjes: op De Veerpont op tv ('Heen en Weer') op en de Dodenrit door ('Trojka Hier, trojka daar') tijdens zijn bizarre het nummers waarmee de door doctorandus met in onvaste stem het tijdens grote publiek wist te op tv bereiken. Maar wie in is de man achter tijdens de naar spitsvondige en met zwarte humor doordrenkte het t...Meer een AVRO Close Up: Drs. P: met tijdens Niet van Talent Gespeend Heinz naar Polzer, op alias Drs. P, schrijft tijdens geestige in en taalkundig briljante gedichtjes tijdens en liedjes: De op tv Veerpont ('Heen en Weer') uit en de door Dodenrit ('Trojka uit Hier, trojka daar') zijn bizarre op tv nummers waarmee de doctorandus op met op onvaste stem met het grote publiek wist op te bereiken. de Maar wie is de het man achter de naar spitsvondige en met zwarte humor tijdens doordrenkte tijdens teksten?Minder

mei 2021
14-06-2015 23:10

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA - CALAMITEITEN IN HET SCHEMA

AVRO Close Up: Drs. P: Niet van Talent Gespeend Heinz Polzer, alias Drs. P, schrijft geestige en taalkundig briljante gedichtjes en liedjes: De Veerpont ('Heen en Weer') en de Dodenrit ('Trojka Hier, trojka daar') zijn bizarre nummers waar...

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA bij CALAMITEITEN IN HET SCHEMA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA. Heb je een uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist

Uitzending gemist van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA? Hier kun je alle uitzendingen van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2015 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!