Programma gemist?

AVRO uit Close Up: op tv Drs. P: Niet van Talent met Gespeend Heinz Polzer, het uit alias Drs. P, schrijft geestige en op tv door taalkundig briljante gedichtjes en liedjes: De uit Veerpont uit ('Heen en Weer') en de in Dodenrit ('Trojka Hier, van trojka daar') zijn het bizarre tijdens nummers waarmee de uit doctorandus met onvaste stem naar het grote publiek wist het te op tv bereiken. Maar wie is met de man een achter de spitsvondige en door met op tv zwarte humor doordrenkte t...Meer AVRO tijdens Close op Up: Drs. P: Niet van Talent naar Gespeend naar Heinz uit Polzer, alias Drs. P, schrijft geestige een het en taalkundig briljante gedichtjes en een liedjes: tijdens De Veerpont ('Heen en van Weer') en de in Dodenrit ('Trojka van Hier, trojka daar') zijn bizarre in nummers waarmee op tv de doctorandus het met onvaste stem het in grote publiek wist te tijdens bereiken. Maar wie in is een de man achter de spitsvondige en een met zwarte humor op tv doordrenkte de teksten?Minder

januari 2021
14-06-2015 23:10

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA - CALAMITEITEN IN HET SCHEMA

AVRO Close Up: Drs. P: Niet van Talent Gespeend Heinz Polzer, alias Drs. P, schrijft geestige en taalkundig briljante gedichtjes en liedjes: De Veerpont ('Heen en Weer') en de Dodenrit ('Trojka Hier, trojka daar') zijn bizarre nummers waar...

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA bij CALAMITEITEN IN HET SCHEMA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA. Heb je een uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist

Uitzending gemist van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA? Hier kun je alle uitzendingen van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2015 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!