Programma gemist?

AVRO Close naar Up: Drs. P: Niet uit van Talent Gespeend van door Heinz Polzer, alias de Drs. P, door schrijft geestige en taalkundig briljante het gedichtjes van en liedjes: De Veerpont ('Heen met en in Weer') en de op Dodenrit ('Trojka Hier, trojka door daar') zijn bizarre nummers met waarmee de doctorandus met door onvaste stem naar het grote publiek wist door te bereiken. een Maar wie is de van met man achter de spitsvondige uit en met het zwarte humor doordrenkte t...Meer tijdens AVRO Close Up: Drs. P: met tijdens Niet van Talent Gespeend tijdens Heinz Polzer, alias Drs. in P, naar schrijft geestige met en taalkundig briljante gedichtjes in en liedjes: het De Veerpont ('Heen en Weer') en naar de Dodenrit ('Trojka de Hier, op tv trojka daar') zijn bizarre door nummers waarmee de doctorandus met uit met onvaste stem het grote publiek tijdens wist op te bereiken. Maar wie is in uit de man achter op de spitsvondige en met een zwarte humor doordrenkte tijdens teksten?Minder

juni 2020
14-06-2015 23:10

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA - CALAMITEITEN IN HET SCHEMA

AVRO Close Up: Drs. P: Niet van Talent Gespeend Heinz Polzer, alias Drs. P, schrijft geestige en taalkundig briljante gedichtjes en liedjes: De Veerpont ('Heen en Weer') en de Dodenrit ('Trojka Hier, trojka daar') zijn bizarre nummers waar...

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA bij CALAMITEITEN IN HET SCHEMA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA. Heb je een uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist

Uitzending gemist van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA? Hier kun je alle uitzendingen van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2015 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!