Programma gemist?

AVRO Close op Up: Drs. P: Niet met van door Talent Gespeend van Heinz Polzer, alias Drs. in P, schrijft geestige en uit naar taalkundig briljante gedichtjes en liedjes: op De naar Veerpont ('Heen en Weer') en de van Dodenrit ('Trojka Hier, naar trojka daar') zijn door uit bizarre nummers waarmee de doctorandus met op onvaste stem het een grote de publiek wist te bereiken. op tv Maar wie is de door man van achter de spitsvondige en een met zwarte humor doordrenkte de t...Meer het AVRO Close Up: Drs. op tv P: Niet van van Talent met Gespeend Heinz op Polzer, alias Drs. het P, schrijft geestige uit en taalkundig briljante gedichtjes en liedjes: uit tijdens De Veerpont ('Heen en tijdens Weer') en de Dodenrit ('Trojka met Hier, trojka daar') van zijn op tv bizarre nummers de waarmee de doctorandus met onvaste op tv stem het op tv grote publiek het wist te bereiken. een Maar wie is de man achter de de spitsvondige op en met zwarte uit humor doordrenkte tijdens teksten?Minder

september 2021
14-06-2015 23:10

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA - CALAMITEITEN IN HET SCHEMA

AVRO Close Up: Drs. P: Niet van Talent Gespeend Heinz Polzer, alias Drs. P, schrijft geestige en taalkundig briljante gedichtjes en liedjes: De Veerpont ('Heen en Weer') en de Dodenrit ('Trojka Hier, trojka daar') zijn bizarre nummers waar...

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA bij CALAMITEITEN IN HET SCHEMA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA. Heb je een uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist

Uitzending gemist van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA? Hier kun je alle uitzendingen van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2015 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!