Programma gemist?

AVRO op tv Close Up: Drs. door P: Niet van uit Talent Gespeend Heinz Polzer, met op alias Drs. P, schrijft geestige op tv en taalkundig op briljante gedichtjes naar en liedjes: De Veerpont ('Heen en naar Weer') en met de in Dodenrit ('Trojka Hier, trojka daar') in zijn bizarre nummers de waarmee de doctorandus met uit onvaste in stem het grote naar publiek wist te bereiken. Maar naar uit wie is de man achter de door tijdens spitsvondige en met zwarte humor doordrenkte op t...Meer tijdens AVRO Close Up: van Drs. P: Niet van Talent de Gespeend Heinz naar Polzer, alias Drs. op P, schrijft op geestige door en taalkundig briljante gedichtjes en de liedjes: De Veerpont ('Heen in en Weer') met en het de Dodenrit ('Trojka Hier, trojka tijdens daar') door zijn bizarre nummers waarmee de het doctorandus op met onvaste stem het met grote publiek op wist te bereiken. een Maar wie is de man achter de de op spitsvondige en met zwarte een humor doordrenkte op tv teksten?Minder

december 2019
14-06-2015 23:10

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA - CALAMITEITEN IN HET SCHEMA

AVRO Close Up: Drs. P: Niet van Talent Gespeend Heinz Polzer, alias Drs. P, schrijft geestige en taalkundig briljante gedichtjes en liedjes: De Veerpont ('Heen en Weer') en de Dodenrit ('Trojka Hier, trojka daar') zijn bizarre nummers waar...

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA bij CALAMITEITEN IN HET SCHEMA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA. Heb je een uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist

Uitzending gemist van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA? Hier kun je alle uitzendingen van CALAMITEITEN IN HET SCHEMA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2015 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!