Programma gemist?

Een van alleenstaande Marokkaans-Nederlandse op moeder strijdt voor haar vrijheid en in die van haar tijdens tien het kinderen. Een gevecht uit tegen sociale controle, van vooroordelen en het de lange arm op der geschiedenis.Meer De alleenstaande naar Naziha - de ooit bestempeld als moeder met van 'een van de op tv grootste Marokkaanse probleemgezinnen van van Amsterdam' in - vecht voor het haar vrijheid en die door van haar tien de kinderen. op Negen jaar geleden scheidde Naziha van met in haar dertig jaar oudere het man. Met vallen door en opstaan op tv probeerde ze vervolgens haar kinderen een op het tijdens rechte pad te houden naar en op tv hen een goede van toekomst te bieden. Een in gevecht tegen de lange door arm van met de geschiedenis, sociale controle uit van met de gemeenschap en zoons die in willen tijdens dat ze zich meer gedraagt als door andere het Marokkaanse moeders. Tientallen hulpverleners kwamen door met over de vloer, archiefkasten vol met dossiers zijn over uit het gezin tijdens geschreven.Minder

september 2021
15-06-2015 20:26

2 Doc

2 Doc - 2 Doc

Een alleenstaande Marokkaans-Nederlandse moeder strijdt voor haar vrijheid en die van haar tien kinderen. Een gevecht tegen sociale controle, vooroordelen en de lange arm der geschiedenis.Meer De alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als m...

2 Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2 Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2 Doc bij 2 Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2 Doc. Heb je een uitzending van 2 Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2 Doc gemist

Uitzending gemist van 2 Doc? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2 Doc, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2 Doc gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2 Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2 Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2015 om 20:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!