Programma gemist?

Een alleenstaande Marokkaans-Nederlandse uit moeder van strijdt voor door haar vrijheid en een die van haar tien kinderen. Een het gevecht tegen sociale met controle, vooroordelen door en de lange arm het der op tv geschiedenis.Meer De alleenstaande Naziha een - ooit het bestempeld als uit moeder van 'een in van de grootste Marokkaanse probleemgezinnen van van Amsterdam' - vecht het voor op haar vrijheid en door die van haar tien kinderen. van Negen jaar in geleden scheidde Naziha van uit haar dertig uit jaar oudere man. de Met uit vallen en opstaan probeerde door ze vervolgens haar kinderen op in het naar rechte pad met te houden en hen een van goede toekomst te bieden. met op Een gevecht tegen tijdens de lange arm van op de geschiedenis, sociale controle uit uit de gemeenschap en naar zoons een die willen dat ze op tv zich meer gedraagt als op andere Marokkaanse moeders. uit Tientallen hulpverleners naar kwamen over in de vloer, archiefkasten vol een dossiers zijn uit over het gezin uit geschreven.Minder

januari 2021
15-06-2015 20:26

2 Doc

2 Doc - 2 Doc

Een alleenstaande Marokkaans-Nederlandse moeder strijdt voor haar vrijheid en die van haar tien kinderen. Een gevecht tegen sociale controle, vooroordelen en de lange arm der geschiedenis.Meer De alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als m...

2 Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2 Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2 Doc bij 2 Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2 Doc. Heb je een uitzending van 2 Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2 Doc gemist

Uitzending gemist van 2 Doc? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2 Doc, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2 Doc gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2 Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2 Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2015 om 20:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!