Programma gemist?

Een alleenstaande Marokkaans-Nederlandse op tv moeder tijdens strijdt voor haar vrijheid uit en op tv die van haar tien kinderen. Een in gevecht door tegen sociale controle, op vooroordelen en de lange een arm der geschiedenis.Meer De het alleenstaande de Naziha - ooit bestempeld als tijdens moeder van uit 'een van de grootste de Marokkaanse probleemgezinnen van een van Amsterdam' - vecht voor haar een vrijheid en naar die van haar in tien kinderen. Negen jaar van geleden op scheidde Naziha van door haar dertig jaar met oudere man. Met vallen en een opstaan probeerde met ze vervolgens haar kinderen op uit het rechte pad met te houden door en hen een goede het toekomst te bieden. de Een gevecht op tegen de met lange arm van de op tv geschiedenis, sociale controle uit in de in gemeenschap en zoons de die willen dat ze naar zich meer gedraagt als de van andere Marokkaanse moeders. Tientallen van hulpverleners kwamen uit over de vloer, op archiefkasten vol dossiers zijn over op het gezin tijdens geschreven.Minder

mei 2020
15-06-2015 20:26

2 Doc

2 Doc - 2 Doc

Een alleenstaande Marokkaans-Nederlandse moeder strijdt voor haar vrijheid en die van haar tien kinderen. Een gevecht tegen sociale controle, vooroordelen en de lange arm der geschiedenis.Meer De alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als m...

2 Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2 Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2 Doc bij 2 Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2 Doc. Heb je een uitzending van 2 Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2 Doc gemist

Uitzending gemist van 2 Doc? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2 Doc, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2 Doc gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2 Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2 Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2015 om 20:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!