Programma gemist?

Een de alleenstaande Marokkaans-Nederlandse door moeder strijdt voor met haar vrijheid en die op tv van haar tien kinderen. Een in gevecht van tegen sociale met controle, vooroordelen en de lange arm op tv der van geschiedenis.Meer De uit alleenstaande Naziha - door ooit bestempeld als moeder van van 'een op tv van de grootste Marokkaanse probleemgezinnen door van Amsterdam' - vecht een voor de haar vrijheid op tv en die van haar tien van kinderen. Negen in jaar geleden scheidde een Naziha van haar dertig jaar tijdens op tv oudere man. Met op tv vallen en opstaan probeerde ze door vervolgens haar kinderen op in het het rechte pad te houden en het hen een goede een toekomst te bieden. op tv Een het gevecht tegen de lange arm de van de geschiedenis, tijdens sociale controle uit naar het de gemeenschap en zoons die van willen dat ze zich in meer gedraagt als het andere Marokkaanse moeders. op tv Tientallen hulpverleners naar kwamen over tijdens de vloer, archiefkasten vol uit dossiers zijn over het met gezin naar geschreven.Minder

september 2020
15-06-2015 20:26

2 Doc

2 Doc - 2 Doc

Een alleenstaande Marokkaans-Nederlandse moeder strijdt voor haar vrijheid en die van haar tien kinderen. Een gevecht tegen sociale controle, vooroordelen en de lange arm der geschiedenis.Meer De alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als m...

2 Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2 Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2 Doc bij 2 Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2 Doc. Heb je een uitzending van 2 Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2 Doc gemist

Uitzending gemist van 2 Doc? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2 Doc, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2 Doc gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2 Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2 Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2015 om 20:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!