Programma gemist?

Een het alleenstaande Marokkaans-Nederlandse moeder strijdt voor een haar vrijheid de en die van haar het tien kinderen. Een door gevecht door tegen sociale de controle, vooroordelen en de lange arm tijdens der op geschiedenis.Meer De alleenstaande Naziha uit - de ooit bestempeld als moeder op tv van 'een naar van de grootste Marokkaanse probleemgezinnen van op Amsterdam' - vecht de voor haar op tv vrijheid en die het van haar tien tijdens kinderen. Negen jaar naar geleden scheidde Naziha van van in haar dertig jaar oudere man. Met op tv vallen tijdens en opstaan probeerde ze vervolgens uit haar in kinderen op het op rechte pad te houden en met hen een van goede toekomst met te bieden. uit Een gevecht tegen de lange arm op van uit de geschiedenis, sociale door controle uit de gemeenschap en met zoons op die willen door dat ze zich meer gedraagt uit als uit andere Marokkaanse moeders. Tientallen een hulpverleners kwamen over de vloer, het archiefkasten vol dossiers uit zijn over in het met gezin geschreven.Minder

mei 2021
15-06-2015 20:26

2 Doc

2 Doc - 2 Doc

Een alleenstaande Marokkaans-Nederlandse moeder strijdt voor haar vrijheid en die van haar tien kinderen. Een gevecht tegen sociale controle, vooroordelen en de lange arm der geschiedenis.Meer De alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als m...

2 Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2 Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2 Doc bij 2 Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2 Doc. Heb je een uitzending van 2 Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2 Doc gemist

Uitzending gemist van 2 Doc? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2 Doc, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2 Doc gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2 Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2 Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2015 om 20:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!