Programma gemist?

Een alleenstaande Marokkaans-Nederlandse in moeder strijdt voor door haar op tv vrijheid en het die van haar tien op kinderen. Een gevecht tijdens tegen sociale controle, uit vooroordelen en de van lange arm van der geschiedenis.Meer De op alleenstaande Naziha - het ooit bestempeld als moeder van in 'een van de uit grootste Marokkaanse het probleemgezinnen van Amsterdam' - vecht tijdens uit voor haar vrijheid en die van met haar tien kinderen. met Negen jaar geleden door scheidde in Naziha van haar het dertig jaar oudere man. Met uit de vallen en opstaan probeerde ze een vervolgens haar kinderen met op het de rechte pad op te houden en hen een goede met toekomst van te bieden. de Een gevecht tegen de lange uit arm van de geschiedenis, van sociale controle met uit de gemeenschap tijdens en een zoons die willen dat de ze zich meer van gedraagt als andere uit Marokkaanse moeders. Tientallen met hulpverleners kwamen een over de vloer, op tv archiefkasten vol dossiers zijn over het met gezin op geschreven.Minder

maart 2021
15-06-2015 20:26

2 Doc

2 Doc - 2 Doc

Een alleenstaande Marokkaans-Nederlandse moeder strijdt voor haar vrijheid en die van haar tien kinderen. Een gevecht tegen sociale controle, vooroordelen en de lange arm der geschiedenis.Meer De alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als m...

2 Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2 Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2 Doc bij 2 Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2 Doc. Heb je een uitzending van 2 Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2 Doc gemist

Uitzending gemist van 2 Doc? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2 Doc, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2 Doc gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2 Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2 Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2015 om 20:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!