Programma gemist?

Een op alleenstaande Marokkaans-Nederlandse moeder strijdt voor op tv met haar vrijheid en die van door haar met tien kinderen. Een met gevecht tegen sociale controle, naar vooroordelen en uit de lange arm der geschiedenis.Meer De op alleenstaande op tv Naziha - ooit met bestempeld als het moeder van 'een van met de grootste door Marokkaanse probleemgezinnen van Amsterdam' - uit vecht voor haar een vrijheid en op die van haar tien uit kinderen. Negen jaar geleden met scheidde Naziha naar van haar dertig jaar het de oudere man. Met vallen en de opstaan probeerde met ze vervolgens haar kinderen op de het rechte van pad te houden en een hen een de goede toekomst van te bieden. Een gevecht het tegen de uit lange arm van de een geschiedenis, sociale van controle uit de gemeenschap op en uit zoons die willen dat de ze zich het meer gedraagt als andere op Marokkaanse moeders. uit Tientallen hulpverleners kwamen over in de vloer, op tv archiefkasten vol dossiers met zijn over het gezin van geschreven.Minder

juli 2020
15-06-2015 20:26

2 Doc

2 Doc - 2 Doc

Een alleenstaande Marokkaans-Nederlandse moeder strijdt voor haar vrijheid en die van haar tien kinderen. Een gevecht tegen sociale controle, vooroordelen en de lange arm der geschiedenis.Meer De alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als m...

2 Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2 Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2 Doc bij 2 Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2 Doc. Heb je een uitzending van 2 Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2 Doc gemist

Uitzending gemist van 2 Doc? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2 Doc, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2 Doc gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2 Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2 Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2015 om 20:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!