Programma gemist?

De een Chinese componist Guo Wenjing zoekt op een weg tussen in de Oosterse en op Westerse muziek, naar en het oude en van nieuwe China dat met tijdens razendsnel verandert.

september 2021
16-06-2015 23:00

2Doc: Het innerlijk landschap

2Doc: Het innerlijk landschap - 2Doc: Het innerlijk landschap

De Chinese componist Guo Wenjing zoekt een weg tussen de Oosterse en Westerse muziek, en het oude en nieuwe China dat razendsnel verandert.

2Doc: Het innerlijk landschap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het innerlijk landschap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het innerlijk landschap bij 2Doc: Het innerlijk landschap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het innerlijk landschap. Heb je een uitzending van 2Doc: Het innerlijk landschap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het innerlijk landschap gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het innerlijk landschap? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het innerlijk landschap, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het innerlijk landschap gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het innerlijk landschap? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het innerlijk landschap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-06-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!