Programma gemist?

Documentaire over het in creatieve brein op achter wereldberoemde op tv dansmoves, muziekvideo's en commercials: op Vincent Paterson. uit Een portret vol op tv humor, bijzondere in anekdotes en nooit eerder vertoonde fragmenten.Meer op van Hij is het van best bewaarde geheim van Hollywood, uit het creatieve brein tijdens achter wereldberoemde dansmoves, met muziekvideo's en commercials: Vincent tijdens een Paterson. Zijn baanbrekende choreografieën voor Michael het Jackson en op Madonna naar kent iedereen, maar zelf bleef hij op bewust uit de het schijnwerpers. door In 'Het genie achter met Michael van en Madonna' kijkt naar hij voor het eerst uitgebreid terug uit op tijdens zijn carrière de terwijl hij een met grote Vegasshow over tijdens Elvis Presley ensceneert met op Cirque du met Soleil. De documentaire van is een portret vol humor, bijzondere door naar anekdotes en nooit door eerder vertoonde fragmenten op tv uit Patersons privé-collectie van repetities voor de Smooth Criminal met door Michael een Jackson, Like a met Virgin met de Madonna en Dancer in de the Dark met naar Björk.Minder

december 2021
20-06-2015 01:07

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna - 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna

Documentaire over het creatieve brein achter wereldberoemde dansmoves, muziekvideo's en commercials: Vincent Paterson. Een portret vol humor, bijzondere anekdotes en nooit eerder vertoonde fragmenten.Meer Hij is het best bewaarde geheim van...

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna bij 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna. Heb je een uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-06-2015 om 01:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!