Programma gemist?

Documentaire met over het creatieve brein uit achter wereldberoemde dansmoves, muziekvideo's een tijdens en commercials: Vincent een Paterson. Een portret met vol humor, bijzondere anekdotes en nooit door eerder vertoonde fragmenten.Meer een Hij is het op best op bewaarde geheim van het Hollywood, het creatieve brein achter uit op wereldberoemde dansmoves, muziekvideo's en uit commercials: Vincent naar Paterson. Zijn baanbrekende naar choreografieën voor Michael de Jackson en Madonna op kent iedereen, maar op zelf bleef hij bewust uit een de schijnwerpers. In 'Het door naar genie achter Michael en de Madonna' kijkt hij een voor het eerst door uitgebreid terug op zijn tijdens carrière met terwijl hij een grote Vegasshow over het Elvis Presley ensceneert op met Cirque du uit Soleil. De documentaire van op tv is een portret vol de humor, bijzondere anekdotes met en nooit eerder het vertoonde fragmenten uit Patersons privé-collectie in van repetities voor tijdens Smooth Criminal naar met Michael Jackson, met Like a uit Virgin met in Madonna en Dancer in het the Dark met het Björk.Minder

juli 2020
20-06-2015 01:07

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna - 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna

Documentaire over het creatieve brein achter wereldberoemde dansmoves, muziekvideo's en commercials: Vincent Paterson. Een portret vol humor, bijzondere anekdotes en nooit eerder vertoonde fragmenten.Meer Hij is het best bewaarde geheim van...

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna bij 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna. Heb je een uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-06-2015 om 01:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!