Programma gemist?

Documentaire over van het creatieve brein door achter wereldberoemde dansmoves, muziekvideo's uit met en commercials: Vincent de Paterson. Een portret vol humor, een bijzondere anekdotes met en nooit eerder vertoonde naar fragmenten.Meer Hij de is het best bewaarde tijdens geheim van een Hollywood, het creatieve de brein achter wereldberoemde uit dansmoves, muziekvideo's en commercials: het Vincent Paterson. door Zijn baanbrekende choreografieën voor Michael tijdens de Jackson en Madonna de kent iedereen, maar op zelf bleef hij bewust uit de met tijdens schijnwerpers. In 'Het genie achter van Michael en Madonna' kijkt op het hij voor het eerst uitgebreid door terug het op zijn carrière terwijl hij een door grote Vegasshow in over Elvis Presley ensceneert op op tv met Cirque du Soleil. De documentaire een van is een portret vol humor, door bijzondere anekdotes en nooit uit op eerder vertoonde fragmenten uit Patersons privé-collectie de van door repetities voor Smooth Criminal door met Michael Jackson, de Like a Virgin tijdens met Madonna en Dancer op in the Dark van met uit Björk.Minder

januari 2020
20-06-2015 01:07

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna - 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna

Documentaire over het creatieve brein achter wereldberoemde dansmoves, muziekvideo's en commercials: Vincent Paterson. Een portret vol humor, bijzondere anekdotes en nooit eerder vertoonde fragmenten.Meer Hij is het best bewaarde geheim van...

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna bij 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna. Heb je een uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-06-2015 om 01:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!