Programma gemist?

Documentaire in over het creatieve uit brein achter wereldberoemde dansmoves, een muziekvideo's en commercials: Vincent op tv Paterson. Een portret in vol humor, bijzondere door naar anekdotes en nooit eerder vertoonde met fragmenten.Meer Hij is het het best bewaarde op geheim van Hollywood, in het creatieve uit brein achter wereldberoemde dansmoves, met muziekvideo's en uit commercials: Vincent Paterson. Zijn door baanbrekende choreografieën voor Michael met Jackson en Madonna in naar kent iedereen, maar zelf door bleef hij door bewust uit de schijnwerpers. door In 'Het genie achter Michael met en van Madonna' kijkt hij voor met het eerst uitgebreid het terug op zijn carrière een door terwijl hij een grote tijdens Vegasshow over Elvis Presley naar ensceneert het met Cirque du Soleil. De documentaire door is een uit portret vol het humor, bijzondere door anekdotes en nooit eerder uit vertoonde fragmenten uit Patersons privé-collectie door van met repetities voor Smooth met Criminal met Michael op tv Jackson, Like a Virgin door met op tv Madonna en Dancer in the Dark van met door Björk.Minder

oktober 2020
20-06-2015 01:07

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna - 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna

Documentaire over het creatieve brein achter wereldberoemde dansmoves, muziekvideo's en commercials: Vincent Paterson. Een portret vol humor, bijzondere anekdotes en nooit eerder vertoonde fragmenten.Meer Hij is het best bewaarde geheim van...

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna bij 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna. Heb je een uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-06-2015 om 01:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!