Programma gemist?

Documentaire over het uit tijdens creatieve brein achter wereldberoemde dansmoves, muziekvideo's op tv en commercials: Vincent op Paterson. Een op portret vol het humor, bijzondere anekdotes de en nooit op tv eerder vertoonde fragmenten.Meer uit Hij is het best bewaarde op geheim uit van Hollywood, het naar creatieve brein achter wereldberoemde dansmoves, op muziekvideo's en commercials: Vincent een op Paterson. Zijn baanbrekende choreografieën voor naar Michael Jackson en Madonna een kent iedereen, in maar zelf van bleef hij het bewust uit de schijnwerpers. In 'Het uit genie uit achter Michael en naar Madonna' kijkt op hij voor het eerst uitgebreid terug op tv op zijn het carrière een terwijl hij een het grote Vegasshow over Elvis Presley ensceneert het met Cirque door du van Soleil. De documentaire is een uit portret vol humor, bijzondere op tv anekdotes uit en nooit eerder vertoonde fragmenten tijdens uit het Patersons privé-collectie van repetities voor uit uit Smooth Criminal met een Michael Jackson, Like a Virgin met van Madonna en Dancer op met in the Dark van met Björk.Minder

juni 2021
20-06-2015 01:07

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna - 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna

Documentaire over het creatieve brein achter wereldberoemde dansmoves, muziekvideo's en commercials: Vincent Paterson. Een portret vol humor, bijzondere anekdotes en nooit eerder vertoonde fragmenten.Meer Hij is het best bewaarde geheim van...

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna bij 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna. Heb je een uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-06-2015 om 01:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!