Programma gemist?

Documentaire het over het creatieve brein de achter op tv wereldberoemde dansmoves, muziekvideo's in en commercials: Vincent Paterson. Een het portret op tv vol humor, bijzondere anekdotes en nooit in met eerder vertoonde fragmenten.Meer tijdens Hij is het de best bewaarde geheim een van Hollywood, het de creatieve brein achter wereldberoemde dansmoves, muziekvideo's een en het commercials: Vincent Paterson. naar Zijn baanbrekende choreografieën uit voor Michael Jackson en op tv Madonna met kent iedereen, maar het zelf bleef hij bewust uit een de schijnwerpers. In 'Het tijdens genie met achter Michael tijdens en Madonna' kijkt hij door voor het eerst het uitgebreid terug op zijn carrière op terwijl hij de een grote met Vegasshow over Elvis Presley ensceneert op uit met Cirque du Soleil. De documentaire het is een portret uit vol van humor, bijzondere anekdotes en op nooit eerder op tv vertoonde fragmenten uit Patersons privé-collectie met uit van repetities voor Smooth Criminal met in Michael Jackson, de Like a Virgin met de de Madonna en Dancer het in the Dark met naar Björk.Minder

februari 2021
20-06-2015 01:07

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna - 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna

Documentaire over het creatieve brein achter wereldberoemde dansmoves, muziekvideo's en commercials: Vincent Paterson. Een portret vol humor, bijzondere anekdotes en nooit eerder vertoonde fragmenten.Meer Hij is het best bewaarde geheim van...

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna bij 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna. Heb je een uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-06-2015 om 01:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!