Programma gemist?

Documentaire over het met creatieve brein het achter wereldberoemde dansmoves, een muziekvideo's en commercials: door Vincent Paterson. Een op portret vol humor, de bijzondere de anekdotes en nooit eerder met vertoonde fragmenten.Meer op tv Hij is het op tv best bewaarde geheim van de Hollywood, het creatieve brein achter door wereldberoemde dansmoves, muziekvideo's naar en commercials: tijdens Vincent een Paterson. Zijn baanbrekende choreografieën naar voor Michael het Jackson en Madonna kent iedereen, door maar zelf van bleef hij bewust uit met de schijnwerpers. In 'Het in genie achter Michael een en Madonna' kijkt tijdens hij voor het de eerst tijdens uitgebreid terug in op zijn carrière terwijl hij een het grote Vegasshow uit over Elvis uit Presley ensceneert met Cirque du de naar Soleil. De documentaire is op een portret vol in humor, bijzondere op tv anekdotes en nooit eerder vertoonde fragmenten van uit Patersons privé-collectie naar de van repetities voor Smooth door Criminal met Michael uit Jackson, Like a Virgin in met Madonna en een Dancer met in the Dark uit met Björk.Minder

februari 2020
20-06-2015 01:07

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna - 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna

Documentaire over het creatieve brein achter wereldberoemde dansmoves, muziekvideo's en commercials: Vincent Paterson. Een portret vol humor, bijzondere anekdotes en nooit eerder vertoonde fragmenten.Meer Hij is het best bewaarde geheim van...

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna bij 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna. Heb je een uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Het genie achter Michael en Madonna kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-06-2015 om 01:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!