Programma gemist?

Derde de deel van naar het drieluik van Marijke Jongbloed uit over met dansers. Een documentaire over passie, de opoffering en jeugddromen.Meer het In van 'Dans voor het leven', het derde uit van deel van haar drieluik over dansers, op tv door keert regisseur Marijke Jongbloed met terug bij door Ilja Louwen, Reinbert Martijn, met Digna van Boetzelaer, Lydia Harmsen het en de Belle Bonarius. In tijdens 1980 droomden ze van een tijdens carrière tijdens in de danswereld. Op op één na uit zijn ze nu gestopt, van maar het hun liefde voor dans de zit nog even een diep als vroeger. Een een documentaire van over passie, opoffering en het jeugddromen.Minder

februari 2020
21-06-2015 18:03

Het Uur van de Wolf: Dans voor het leven

Het Uur van de Wolf: Dans voor het leven - Het Uur van de Wolf: Dans voor het leven

Derde deel van het drieluik van Marijke Jongbloed over dansers. Een documentaire over passie, opoffering en jeugddromen.Meer In 'Dans voor het leven', het derde deel van haar drieluik over dansers, keert regisseur Marijke Jongbloed terug bi...

Het Uur van de Wolf: Dans voor het leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Dans voor het leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Dans voor het leven bij Het Uur van de Wolf: Dans voor het leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Dans voor het leven. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dans voor het leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Dans voor het leven gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dans voor het leven? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dans voor het leven, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dans voor het leven gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dans voor het leven? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dans voor het leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-06-2015 om 18:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!