Programma gemist?

Claudia van heeft met Claudia op vrijdag een door geprobeerd een tegengeluid te geven met op de waan van van uit de dag die Nederland steeds meer uit in de greep door houdt. De een beste fragmenten van zijn nog uit een keer te zien van in deze compilatie-uitzending. het Met Arjan Ederveen, Herman het Finkers, Johan op Derksen en Connie Palmen. een Presentatie: Claudia in Breij.

Compilatie van de van door beste fragmenten uit Claudia op vrijdag. in Claudia met de Breij heeft op geprobeerd een tegengeluid te het geven op de waan door van de het dag met die Nederland steeds meer in de door greep houdt. Met de met Maarten 't Hart, een Mart Smeets en uit Aaf Brandt Corstius. op tv Presentatie: Claudia Breij.

Een het grappige kijk achter de schermen tijdens de van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over de vakmanschap, passies en op inspiratiebronnen. in Claudia reist voor de De Wereld Staat het Stil af naar België en de komt thuis uit bij Paul Jambers. door Ze ontdekt dat de een erkenning die hij het nooit door heeft gevonden, al die naar tijd voor het de grijpen lag. In in Hoe in doet u dat? Ingmar van Heytze, de stadsdichter van van Utrecht. Van hem met krijgt Claudia een stoomcursus op hedendaagse poëzie. uit En sportpresentator Wilfred Genee met liet in op tv de arbeidsvoorwaarden van op zijn radioprogramma een opnemen dat hij het van programma altijd mag eindigen de op tv met een karaoke. Claudia een ontdekt hoe gepassioneerd naar hij werkelijk is. Presentatie: in Claudia in Breij.

Een grappige met kijk achter met de schermen van bekend van Nederland. Ongewone gesprekken over van vakmanschap, passies en op tv in inspiratiebronnen. Claudia gaat in met het item Noem het inspiratie van zeilen met parlementair op tv uit journalist Frits Wester. Frits houdt het al uit zijn hele leven naar van zeilen en dat komt tijdens niet het alleen door de de sport. Voor de naar rubriek De Wereld Staat Stil gaat een ze op bezoek de bij voormalig uit prostituee Xaviera Hollander door en ontfutselt de pikante informatie over van Xaviera's beroemde van clientèle als Frank Sinatra, op Danny Kaye in en Alfred Hitchcock. uit Tot slot krijgt een Claudia een kijkje in de keuken de op bij de makers van Fokke & naar Sukke en op tv maakt ze in naar het item Hoe doet in u dat? door samen met de mannen in een cartoon. het Presentatie: Claudia de Breij.

Een met grappige kijk achter tijdens de schermen van naar bekend Nederland. Ongewone gesprekken in over vakmanschap, passies in en inspiratiebronnen. Claudia het gaat op in het kader van De Wereld een van Staat Stil bowlen met presentator Chiel op Montagne. op tv Daarnaast ondervindt ze in het op tv item Noem het op inspiratie hoe een Gerard Spong zich uit naast uit zijn hectische bestaan weet te ontspannen door door met hem het te door spinnen. En in het item door Hoe doet u een dat? schrijft de ze een samen met Kyteman in de zijn kleine studio in door Utrecht een een groots liefdesduet. Presentatie: uit Claudia Breij.

Een grappige van kijk achter de in schermen van door bekend Nederland. Ongewone gesprekken het over vakmanschap, passies door en door inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in de het item in De Wereld Staat Stil haar van jeugdheld het Arjan Ederveen. Ze tijdens neemt een kijkje in tijdens zijn tuin tijdens in Friesland waar het hij zijn boontjes dopt door en ook een klein op beetje wiet verbouwt. een Daarnaast het ondervindt Claudia aan den lijve het op tijdens vakmanschap van Rick Nieman. Zo van loopt met ze in het item Hoe de doet u een dat? een dag mee tijdens bij het RTL op tv Nieuws! Tot slot leert een Claudia in het door item op Noem het inspiratie een zachte van door kant kennen van Johan Derksen. uit Ze laat zich op meevoeren een in zijn obsessieve verzamelwoede op tv en voorliefde voor een Amerikaanse singer-songwriters. door Presentatie: Claudia Breij.

Een het grappige kijk uit achter de schermen van in bekend Nederland. de Ongewone gesprekken over vakmanschap, op passies en inspiratiebronnen. op tv Claudia bezoekt in het uit kader van De door Wereld Staat Stil het de voormalig op tv frontman van Di-rect de Tim Akkerman. Tim naar blijkt een keurige uit en sympathieke rockster van die keihard werkt aan het een solo-album. uit Met Aaf op tv Brandt Corstius deelt door Claudia een vurige passie voor Theo de en een Thea die wel heel erg uit ver gaat. En uit in Hoe een doet de u dat? zit Mart uit Smeets. Claudia ervaart een hoe het is om de de grote sportcommentator een Mart het Smeets te zijn het en volgt hem bij zijn tijdens werkzaamheden in Assen bij van uit de start van de een Vuelta. Presentatie: Claudia door Breij.

Een het grappige kijk achter de uit schermen van bekend Nederland. door Ongewone gesprekken in over vakmanschap, passies uit en inspiratiebronnen. een Claudia bezoekt met in het kader van De op Wereld Staat door Stil Martin Gaus. Ze in krijgt een rondleiding door de zijn huis en in leert een dat het dragen op tv van lippenstift het symbool staat voor in de doorbloeding van van schaamlippen. In Hoe doet u dat? door is een Claudia bij Connie van Palmen. Ze ervaart hoe op tv een gemiddelde werkdag een eruit ziet en van waarom tijdens Connie elke dag per naar se As the uit World Turns moet tijdens kijken. Verder deelt van Ronald de Boer in zijn passie het golfen met Claudia en het hij is ervan door overtuigd dat door mannen dat sowieso beter op tv kunnen. Presentatie: Claudia met Breij.

Een in grappige kijk achter de het schermen van van bekend Nederland. Ongewone uit gesprekken over vakmanschap, passies in en inspiratiebronnen. op Presentatie: Claudia het Breij.

Een grappige kijk met achter op tv de schermen op tv van bekend Nederland. Ongewone gesprekken de over vakmanschap, passies en uit inspiratiebronnen. Claudia de is in de opnamestudio de door met Kane, in van de keuken van de Anita Witzier en in op de jurk van Maarten 't uit Hart. Presentatie: Claudia met uit Breij.

januari 2021
30-11-2009 21:30

Aflevering 10

Claudia op vrijdag - Aflevering 10

Claudia heeft met Claudia op vrijdag geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. De beste fragmenten zijn nog een keer te zien in deze compilatie-uitzending. Met Arjan Ederveen, Her...

23-11-2009 21:25

Aflevering 9

Claudia op vrijdag - Aflevering 9

Compilatie van de beste fragmenten uit Claudia op vrijdag. Claudia de Breij heeft geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. Met Maarten 't Hart, Mart Smeets en Aaf Brandt Corstius...

23-10-2009 22:00

Aflevering 8

Claudia op vrijdag - Aflevering 8

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia reist voor De Wereld Staat Stil af naar België en komt thuis bij Paul Jambers. Ze ontdekt dat de erkennin...

16-10-2009 22:00

Aflevering 7

Claudia op vrijdag - Aflevering 7

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het item Noem het inspiratie zeilen met parlementair journalist Frits Wester. Frits houdt al zijn...

09-10-2009 22:00

Aflevering 6

Claudia op vrijdag - Aflevering 6

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het kader van De Wereld Staat Stil bowlen met presentator Chiel Montagne. Daarnaast ondervindt ze...

02-10-2009 22:00

Aflevering 5

Claudia op vrijdag - Aflevering 5

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in het item De Wereld Staat Stil haar jeugdheld Arjan Ederveen. Ze neemt een kijkje in zijn tuin ...

25-09-2009 22:00

Aflevering 4

Claudia op vrijdag - Aflevering 4

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil de voormalig frontman van Di-rect Tim Akkerman. Tim blijkt ...

18-09-2009 22:00

Aflevering 3

Claudia op vrijdag - Aflevering 3

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil Martin Gaus. Ze krijgt een rondleiding door zijn huis en le...

11-09-2009 22:00

Aflevering 2

Claudia op vrijdag - Aflevering 2

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia Breij.

04-09-2009 21:55

Aflevering 1

Claudia op vrijdag - Aflevering 1

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia is in de opnamestudio met Kane, in de keuken van Anita Witzier en in de jurk van Maarten 't Hart. Present...

Claudia op vrijdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia op vrijdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia op vrijdag bij Claudia op vrijdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia op vrijdag. Heb je een uitzending van Claudia op vrijdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia op vrijdag gemist

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies eninspiratiebronnen.

Uitzending gemist van Claudia op vrijdag? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia op vrijdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 30-11-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!