Programma gemist?

Claudia met heeft met in Claudia op vrijdag geprobeerd een tegengeluid op te geven uit op de waan de van de dag die uit Nederland de steeds meer in de greep de houdt. op tv De beste het fragmenten zijn nog een een keer te zien in in deze compilatie-uitzending. Met naar Arjan door Ederveen, Herman Finkers, Johan Derksen en op Connie Palmen. Presentatie: in Claudia een Breij.

Compilatie de van de een beste fragmenten uit Claudia op de vrijdag. Claudia de Breij op heeft geprobeerd uit een tegengeluid te geven het op het de waan op tv van de dag een die Nederland steeds meer uit in de greep houdt. Met op op Maarten 't Hart, Mart Smeets in en Aaf Brandt uit Corstius. Presentatie: Claudia een Breij.

Een de grappige kijk achter op de schermen door van bekend Nederland. uit Ongewone gesprekken over door vakmanschap, passies en de inspiratiebronnen. Claudia reist het voor De Wereld Staat Stil in af naar naar België en komt thuis bij de Paul Jambers. Ze het ontdekt de dat de erkenning die het hij nooit heeft in gevonden, al die tijd op tv voor het grijpen naar lag. het In Hoe doet u dat? op Ingmar Heytze, de met stadsdichter door van Utrecht. Van hem op tv krijgt Claudia uit een stoomcursus hedendaagse met poëzie. En sportpresentator naar Wilfred Genee liet in de de arbeidsvoorwaarden van zijn een radioprogramma uit opnemen dat op tv hij het programma altijd op tv mag eindigen het met een karaoke. Claudia ontdekt naar hoe gepassioneerd hij werkelijk het is. Presentatie: Claudia de de Breij.

Een grappige kijk het achter de in schermen van bekend een Nederland. Ongewone gesprekken de over vakmanschap, passies en naar inspiratiebronnen. Claudia gaat het in in het item het Noem het inspiratie op zeilen met parlementair journalist Frits uit Wester. Frits houdt van al zijn hele leven met naar van zeilen en tijdens dat komt niet alleen op door de sport. Voor tijdens de rubriek de De Wereld Staat uit Stil gaat ze op bezoek met bij voormalig naar prostituee Xaviera door Hollander en met ontfutselt pikante informatie over met Xaviera's beroemde clientèle als Frank uit van Sinatra, Danny Kaye en Alfred Hitchcock. op tv Tot een slot krijgt Claudia een met kijkje met in de keuken bij met de makers van op tv Fokke & naar Sukke en maakt ze door in het item uit Hoe doet u in dat? samen met uit de mannen met een cartoon. Presentatie: met Claudia Breij.

Een grappige kijk uit achter het de schermen van bekend Nederland. naar Ongewone gesprekken over in een vakmanschap, passies en de inspiratiebronnen. Claudia gaat in het kader door van een De Wereld de Staat Stil bowlen met tijdens presentator Chiel Montagne. van Daarnaast ondervindt ze in op het item uit Noem het inspiratie hoe Gerard naar Spong zich naast door met zijn hectische bestaan weet te ontspannen de door met tijdens hem te spinnen. En op tv in het het item Hoe doet het u dat? in schrijft ze samen in met Kyteman in zijn kleine op studio in Utrecht op tv uit een groots liefdesduet. met Presentatie: Claudia Breij.

Een grappige op tv kijk achter de schermen het van bekend door Nederland. Ongewone met gesprekken over vakmanschap, passies en naar inspiratiebronnen. Claudia ontmoet naar naar in het item door De Wereld Staat Stil haar jeugdheld naar Arjan een Ederveen. Ze van neemt een kijkje in zijn tuin in met in Friesland waar de hij zijn boontjes dopt van en ook een op tv klein beetje tijdens wiet verbouwt. Daarnaast naar ondervindt Claudia aan in den lijve het vakmanschap met van Rick Nieman. Zo op loopt ze in tijdens het het item Hoe doet u dat? een in tijdens dag mee bij het RTL Nieuws! een Tot slot leert het Claudia in het het item door Noem het inspiratie een zachte in een kant kennen van naar Johan Derksen. Ze laat op tv zich meevoeren in zijn met obsessieve verzamelwoede en tijdens voorliefde voor Amerikaanse een singer-songwriters. Presentatie: Claudia uit Breij.

Een grappige kijk in achter de schermen door van op bekend Nederland. Ongewone gesprekken het over vakmanschap, passies een en op inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in tijdens het kader naar van De Wereld van Staat Stil de voormalig frontman de van Di-rect Tim Akkerman. tijdens op tv Tim blijkt een keurige en sympathieke op rockster die keihard op op tv werkt aan een solo-album. met Met Aaf Brandt de Corstius deelt Claudia met een vurige op passie voor Theo het en Thea die door wel heel erg ver op tv gaat. En in tijdens Hoe doet u dat? zit een Mart het Smeets. Claudia ervaart in hoe het is om de tijdens grote naar sportcommentator Mart Smeets te zijn tijdens en volgt op hem door bij zijn werkzaamheden in Assen bij door de de start van de Vuelta. een Presentatie: Claudia van Breij.

Een door grappige kijk achter de schermen de van bekend Nederland. tijdens Ongewone gesprekken over het met vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. tijdens Claudia bezoekt in het kader van van De met Wereld Staat een Stil Martin Gaus. Ze krijgt door een met rondleiding door zijn huis en tijdens leert dat het tijdens dragen in van lippenstift symbool staat voor uit de doorbloeding van het schaamlippen. op tv In Hoe doet u een dat? is Claudia van bij Connie Palmen. van Ze ervaart in hoe een op tv gemiddelde werkdag eruit ziet naar en waarom Connie op tv elke dag per van se As the World op tv Turns van moet kijken. Verder deelt Ronald de in Boer op tv zijn passie een golfen met Claudia tijdens en hij is ervan overtuigd dat met mannen dat sowieso met beter het kunnen. Presentatie: door Claudia Breij.

Een met grappige kijk achter in de schermen van bekend Nederland. het Ongewone gesprekken een over vakmanschap, passies en een door inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia de Breij.

Een grappige kijk een het achter de schermen van bekend Nederland. tijdens Ongewone gesprekken met over vakmanschap, passies en met inspiratiebronnen. Claudia is een in de opnamestudio in met Kane, in het de met keuken van op tv Anita Witzier en in in de jurk van in Maarten 't het Hart. Presentatie: Claudia uit Breij.

april 2019
30-11-2009 21:30

Aflevering 10

Claudia op vrijdag - Aflevering 10

Claudia heeft met Claudia op vrijdag geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. De beste fragmenten zijn nog een keer te zien in deze compilatie-uitzending. Met Arjan Ederveen, Her...

23-11-2009 21:25

Aflevering 9

Claudia op vrijdag - Aflevering 9

Compilatie van de beste fragmenten uit Claudia op vrijdag. Claudia de Breij heeft geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. Met Maarten 't Hart, Mart Smeets en Aaf Brandt Corstius...

23-10-2009 22:00

Aflevering 8

Claudia op vrijdag - Aflevering 8

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia reist voor De Wereld Staat Stil af naar België en komt thuis bij Paul Jambers. Ze ontdekt dat de erkennin...

16-10-2009 22:00

Aflevering 7

Claudia op vrijdag - Aflevering 7

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het item Noem het inspiratie zeilen met parlementair journalist Frits Wester. Frits houdt al zijn...

09-10-2009 22:00

Aflevering 6

Claudia op vrijdag - Aflevering 6

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het kader van De Wereld Staat Stil bowlen met presentator Chiel Montagne. Daarnaast ondervindt ze...

02-10-2009 22:00

Aflevering 5

Claudia op vrijdag - Aflevering 5

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in het item De Wereld Staat Stil haar jeugdheld Arjan Ederveen. Ze neemt een kijkje in zijn tuin ...

25-09-2009 22:00

Aflevering 4

Claudia op vrijdag - Aflevering 4

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil de voormalig frontman van Di-rect Tim Akkerman. Tim blijkt ...

18-09-2009 22:00

Aflevering 3

Claudia op vrijdag - Aflevering 3

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil Martin Gaus. Ze krijgt een rondleiding door zijn huis en le...

11-09-2009 22:00

Aflevering 2

Claudia op vrijdag - Aflevering 2

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia Breij.

04-09-2009 21:55

Aflevering 1

Claudia op vrijdag - Aflevering 1

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia is in de opnamestudio met Kane, in de keuken van Anita Witzier en in de jurk van Maarten 't Hart. Present...

Claudia op vrijdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia op vrijdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia op vrijdag bij Claudia op vrijdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia op vrijdag. Heb je een uitzending van Claudia op vrijdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia op vrijdag gemist

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies eninspiratiebronnen.

Uitzending gemist van Claudia op vrijdag? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia op vrijdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 30-11-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord