Programma gemist?

Claudia heeft met op Claudia op tv op vrijdag geprobeerd in een tegengeluid met te geven op in de waan van het de dag die Nederland in steeds meer in de greep naar houdt. De beste door tijdens fragmenten zijn nog een keer in te zien in deze naar compilatie-uitzending. het Met Arjan Ederveen, Herman uit Finkers, Johan de Derksen en Connie uit Palmen. Presentatie: uit Claudia Breij.

Compilatie uit van de beste fragmenten met uit Claudia op tv op vrijdag. Claudia de Breij op in heeft geprobeerd een tegengeluid te met geven op van de waan door van de dag op tv die Nederland steeds meer in tijdens de greep een houdt. Met Maarten 't met Hart, Mart Smeets en op Aaf het Brandt Corstius. Presentatie: Claudia van Breij.

Een grappige kijk een achter de van schermen van bekend uit Nederland. door Ongewone gesprekken over op vakmanschap, passies en tijdens inspiratiebronnen. Claudia reist voor De de Wereld Staat met Stil af een naar België en uit komt thuis bij Paul Jambers. tijdens Ze ontdekt dat de naar tijdens erkenning die hij de nooit heeft gevonden, al die tijd naar op voor het grijpen lag. van In Hoe doet u dat? tijdens Ingmar met Heytze, de stadsdichter van uit Utrecht. Van tijdens hem krijgt naar Claudia een stoomcursus hedendaagse in poëzie. En sportpresentator op tv Wilfred Genee liet in door de arbeidsvoorwaarden van in zijn radioprogramma door opnemen dat hij het programma met altijd met mag eindigen met het een karaoke. Claudia ontdekt met hoe gepassioneerd de hij werkelijk het is. Presentatie: Claudia een Breij.

Een grappige kijk op tv met achter de schermen van van bekend Nederland. Ongewone gesprekken door over met vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat uit in het in item naar Noem het inspiratie het zeilen met parlementair op tv journalist Frits Wester. uit Frits houdt al zijn hele in leven het van zeilen en dat komt een niet tijdens alleen door de sport. tijdens Voor de tijdens rubriek De Wereld Staat Stil gaat door ze op bezoek het bij tijdens voormalig prostituee Xaviera Hollander en op in ontfutselt pikante informatie over Xaviera's beroemde de het clientèle als Frank Sinatra, Danny in Kaye het en Alfred Hitchcock. Tot slot het krijgt Claudia een kijkje van met in de keuken bij de makers een van Fokke in & Sukke en maakt op tv ze in het uit item Hoe doet met een u dat? samen met de in mannen een cartoon. Presentatie: naar Claudia op Breij.

Een de grappige kijk van achter de schermen het van bekend Nederland. het Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en van inspiratiebronnen. Claudia op tv gaat in het door kader van het De Wereld Staat Stil bowlen uit met presentator Chiel van Montagne. naar Daarnaast ondervindt ze een in het op tv item Noem het in inspiratie hoe Gerard in Spong zich naast zijn hectische in bestaan weet te ontspannen naar door naar met hem te spinnen. En uit de in het item Hoe door doet u dat? de schrijft ze uit samen met Kyteman uit in zijn kleine studio in Utrecht met door een groots liefdesduet. Presentatie: de Claudia Breij.

Een in grappige kijk achter de uit schermen van door bekend Nederland. uit Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies in en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in in op tv het item De Wereld tijdens Staat op Stil haar jeugdheld Arjan uit Ederveen. Ze neemt een kijkje op in zijn uit tuin in Friesland op tv waar hij op tv zijn boontjes dopt en ook met een van klein beetje de wiet verbouwt. Daarnaast ondervindt Claudia aan naar den lijve het naar vakmanschap van Rick naar Nieman. Zo het loopt de ze in het item van Hoe doet u dat? de een tijdens dag mee bij het RTL Nieuws! naar Tot slot de leert de Claudia in het item Noem naar het inspiratie een uit zachte kant kennen door van Johan Derksen. in Ze laat zich meevoeren op de in zijn obsessieve verzamelwoede en voorliefde op voor Amerikaanse in singer-songwriters. Presentatie: Claudia naar Breij.

Een naar grappige kijk achter in de schermen door van bekend Nederland. Ongewone gesprekken het over vakmanschap, passies door en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt uit in het het kader van De Wereld door Staat Stil van de voormalig frontman met van van Di-rect Tim Akkerman. Tim uit blijkt een keurige van en sympathieke rockster in die keihard werkt aan een naar een solo-album. Met Aaf naar Brandt Corstius deelt door Claudia een vurige passie op tv voor Theo en Thea die naar wel een heel erg ver gaat. En op tv in Hoe door doet uit u dat? zit op Mart Smeets. Claudia ervaart hoe op het een is om de grote sportcommentator het Mart tijdens Smeets te zijn en volgt het hem bij het zijn werkzaamheden de in Assen bij de start van door de Vuelta. naar Presentatie: een Claudia Breij.

Een grappige de kijk achter de schermen met van bekend een Nederland. Ongewone gesprekken in over in vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt tijdens in het kader op tv van De Wereld in Staat Stil in Martin Gaus. Ze met krijgt een een rondleiding door zijn huis door en leert dat het met dragen van lippenstift een symbool op staat voor de op doorbloeding van schaamlippen. In naar Hoe doet u in dat? de is Claudia bij Connie Palmen. Ze uit ervaart hoe door een gemiddelde werkdag naar eruit ziet en waarom op op Connie elke dag per se door As the uit World Turns op moet kijken. Verder het deelt Ronald de Boer met zijn passie golfen met op Claudia en hij is op tv ervan overtuigd dat het het mannen dat sowieso beter uit kunnen. Presentatie: Claudia in Breij.

Een grappige tijdens kijk achter van de schermen van bekend Nederland. van Ongewone gesprekken over naar vakmanschap, passies de en inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia op naar Breij.

Een van grappige kijk achter de de schermen een van bekend Nederland. Ongewone gesprekken het over vakmanschap, het passies en een inspiratiebronnen. Claudia is in de met opnamestudio met Kane, tijdens in de keuken van met Anita van Witzier en op in de jurk van Maarten in 't Hart. het Presentatie: Claudia op Breij.

juli 2021
30-11-2009 21:30

Aflevering 10

Claudia op vrijdag - Aflevering 10

Claudia heeft met Claudia op vrijdag geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. De beste fragmenten zijn nog een keer te zien in deze compilatie-uitzending. Met Arjan Ederveen, Her...

23-11-2009 21:25

Aflevering 9

Claudia op vrijdag - Aflevering 9

Compilatie van de beste fragmenten uit Claudia op vrijdag. Claudia de Breij heeft geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. Met Maarten 't Hart, Mart Smeets en Aaf Brandt Corstius...

23-10-2009 22:00

Aflevering 8

Claudia op vrijdag - Aflevering 8

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia reist voor De Wereld Staat Stil af naar België en komt thuis bij Paul Jambers. Ze ontdekt dat de erkennin...

16-10-2009 22:00

Aflevering 7

Claudia op vrijdag - Aflevering 7

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het item Noem het inspiratie zeilen met parlementair journalist Frits Wester. Frits houdt al zijn...

09-10-2009 22:00

Aflevering 6

Claudia op vrijdag - Aflevering 6

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het kader van De Wereld Staat Stil bowlen met presentator Chiel Montagne. Daarnaast ondervindt ze...

02-10-2009 22:00

Aflevering 5

Claudia op vrijdag - Aflevering 5

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in het item De Wereld Staat Stil haar jeugdheld Arjan Ederveen. Ze neemt een kijkje in zijn tuin ...

25-09-2009 22:00

Aflevering 4

Claudia op vrijdag - Aflevering 4

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil de voormalig frontman van Di-rect Tim Akkerman. Tim blijkt ...

18-09-2009 22:00

Aflevering 3

Claudia op vrijdag - Aflevering 3

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil Martin Gaus. Ze krijgt een rondleiding door zijn huis en le...

11-09-2009 22:00

Aflevering 2

Claudia op vrijdag - Aflevering 2

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia Breij.

04-09-2009 21:55

Aflevering 1

Claudia op vrijdag - Aflevering 1

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia is in de opnamestudio met Kane, in de keuken van Anita Witzier en in de jurk van Maarten 't Hart. Present...

Claudia op vrijdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia op vrijdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia op vrijdag bij Claudia op vrijdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia op vrijdag. Heb je een uitzending van Claudia op vrijdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia op vrijdag gemist

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies eninspiratiebronnen.

Uitzending gemist van Claudia op vrijdag? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia op vrijdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 30-11-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!