Programma gemist?

Claudia heeft met op Claudia op in vrijdag geprobeerd door een tegengeluid te geven op van de de waan van de dag die met Nederland steeds meer met in de in greep houdt. De beste met door fragmenten zijn nog een keer te op zien uit in deze uit compilatie-uitzending. Met Arjan naar Ederveen, Herman Finkers, tijdens Johan Derksen en een Connie Palmen. Presentatie: Claudia tijdens Breij.

Compilatie van de het beste van fragmenten uit Claudia op tijdens vrijdag. Claudia de Breij uit heeft geprobeerd van een tegengeluid tijdens te geven op de tijdens waan met van de dag die Nederland steeds uit meer in de de greep houdt. uit Met Maarten 't Hart, tijdens Mart door Smeets en Aaf Brandt naar Corstius. met Presentatie: Claudia Breij.

Een een grappige kijk achter in de schermen van bekend op tv Nederland. Ongewone door gesprekken over vakmanschap, passies een en inspiratiebronnen. met Claudia reist voor het De Wereld Staat Stil een af naar België en uit komt thuis door bij Paul uit Jambers. Ze ontdekt dat de uit erkenning die hij naar nooit de heeft gevonden, al die tijd op tv voor het grijpen tijdens lag. op tv In Hoe uit doet u dat? Ingmar Heytze, de naar stadsdichter van Utrecht. op tv Van de hem krijgt Claudia een stoomcursus met naar hedendaagse poëzie. En sportpresentator Wilfred met Genee op tv liet in de arbeidsvoorwaarden de van zijn radioprogramma opnemen dat het hij door het programma altijd van mag eindigen met een karaoke. naar Claudia ontdekt hoe met van gepassioneerd hij werkelijk is. Presentatie: Claudia op naar Breij.

Een tijdens grappige kijk naar achter de schermen van bekend Nederland. op Ongewone gesprekken op tv over vakmanschap, naar passies en het inspiratiebronnen. Claudia gaat in het item op Noem het inspiratie door zeilen naar met parlementair journalist Frits Wester. in de Frits houdt al zijn hele leven in van zeilen van en dat komt op niet alleen door een de uit sport. Voor de rubriek De Wereld het Staat Stil op gaat ze op bezoek in bij voormalig de prostituee Xaviera naar Hollander en ontfutselt met pikante informatie naar over Xaviera's beroemde op clientèle als Frank Sinatra, Danny Kaye uit het en Alfred Hitchcock. met Tot slot krijgt Claudia met een kijkje in met de keuken bij de het makers van op Fokke & Sukke en maakt met ze in het de item Hoe op doet u dat? de samen een met de mannen een cartoon. Presentatie: het op tv Claudia Breij.

Een grappige uit kijk achter de schermen de uit van bekend Nederland. Ongewone op gesprekken over vakmanschap, passies het en op tv inspiratiebronnen. Claudia gaat in het op kader tijdens van De Wereld de Staat Stil bowlen tijdens met presentator Chiel Montagne. Daarnaast ondervindt door uit ze in het item uit Noem het door inspiratie hoe Gerard Spong zich uit naast zijn hectische op bestaan weet te naar ontspannen door tijdens met hem te spinnen. En op in in het item Hoe tijdens doet u dat? schrijft ze door samen met Kyteman in een in zijn kleine studio in Utrecht uit in een groots liefdesduet. Presentatie: met Claudia Breij.

Een grappige kijk tijdens achter de in schermen van bekend de Nederland. Ongewone een gesprekken over op vakmanschap, passies en met inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in het op tv item De naar Wereld Staat Stil haar jeugdheld tijdens Arjan Ederveen. op Ze van neemt een kijkje in zijn tuin een in Friesland waar in op tv hij zijn boontjes dopt en van ook een in klein beetje de wiet verbouwt. Daarnaast ondervindt Claudia de aan tijdens den lijve het vakmanschap van een Rick Nieman. tijdens Zo loopt de ze in het item Hoe op doet u op dat? een dag mee bij van het RTL Nieuws! naar Tot slot een leert Claudia in door het item tijdens Noem het inspiratie een zachte op kant kennen van de Johan op tv Derksen. Ze laat zich door meevoeren de in zijn obsessieve met verzamelwoede en voorliefde voor van Amerikaanse singer-songwriters. Presentatie: in Claudia Breij.

Een grappige van kijk achter de de schermen de van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over naar vakmanschap, passies en tijdens inspiratiebronnen. Claudia uit bezoekt de in het kader van De Wereld door door Staat Stil de in voormalig frontman van Di-rect Tim Akkerman. op tv een Tim blijkt een keurige en sympathieke met rockster die op keihard werkt aan in een solo-album. Met Aaf in Brandt Corstius deelt uit Claudia een een vurige passie voor naar Theo en tijdens Thea die wel heel erg op tv ver gaat. En het in Hoe uit doet u met dat? zit Mart Smeets. Claudia van ervaart hoe uit het is om uit de grote sportcommentator de Mart Smeets te zijn een op en volgt hem op tv bij zijn werkzaamheden in Assen bij op tv de tijdens start van naar de Vuelta. Presentatie: Claudia op tv Breij.

Een grappige kijk door achter de schermen een van bekend Nederland. een Ongewone gesprekken over in vakmanschap, passies door en inspiratiebronnen. met Claudia bezoekt in het met kader van De met Wereld Staat Stil met Martin Gaus. Ze uit krijgt een rondleiding de door zijn huis naar en leert van dat het dragen het van lippenstift symbool staat met voor de de doorbloeding van schaamlippen. In Hoe van doet tijdens u dat? naar is Claudia bij de Connie Palmen. Ze ervaart de hoe een gemiddelde van werkdag eruit op ziet en waarom Connie tijdens elke dag op tv per se As the uit World Turns het moet kijken. Verder de deelt Ronald de Boer van zijn passie golfen met met Claudia en hij in is ervan overtuigd dat de mannen met dat sowieso beter kunnen. Presentatie: met Claudia de Breij.

Een met grappige kijk achter de met schermen van het bekend Nederland. het Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies door en op tv inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia tijdens Breij.

Een grappige op kijk achter de schermen de tijdens van bekend Nederland. Ongewone gesprekken tijdens over vakmanschap, passies door en inspiratiebronnen. Claudia is de in een de opnamestudio met Kane, van in de keuken een van in Anita Witzier en in met de jurk van door Maarten 't Hart. Presentatie: Claudia een tijdens Breij.

november 2018
30-11-2009 21:30

Aflevering 10

Claudia op vrijdag - Aflevering 10

Claudia heeft met Claudia op vrijdag geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. De beste fragmenten zijn nog een keer te zien in deze compilatie-uitzending. Met Arjan Ederveen, Her...

23-11-2009 21:25

Aflevering 9

Claudia op vrijdag - Aflevering 9

Compilatie van de beste fragmenten uit Claudia op vrijdag. Claudia de Breij heeft geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. Met Maarten 't Hart, Mart Smeets en Aaf Brandt Corstius...

23-10-2009 22:00

Aflevering 8

Claudia op vrijdag - Aflevering 8

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia reist voor De Wereld Staat Stil af naar België en komt thuis bij Paul Jambers. Ze ontdekt dat de erkennin...

16-10-2009 22:00

Aflevering 7

Claudia op vrijdag - Aflevering 7

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het item Noem het inspiratie zeilen met parlementair journalist Frits Wester. Frits houdt al zijn...

09-10-2009 22:00

Aflevering 6

Claudia op vrijdag - Aflevering 6

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het kader van De Wereld Staat Stil bowlen met presentator Chiel Montagne. Daarnaast ondervindt ze...

02-10-2009 22:00

Aflevering 5

Claudia op vrijdag - Aflevering 5

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in het item De Wereld Staat Stil haar jeugdheld Arjan Ederveen. Ze neemt een kijkje in zijn tuin ...

25-09-2009 22:00

Aflevering 4

Claudia op vrijdag - Aflevering 4

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil de voormalig frontman van Di-rect Tim Akkerman. Tim blijkt ...

18-09-2009 22:00

Aflevering 3

Claudia op vrijdag - Aflevering 3

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil Martin Gaus. Ze krijgt een rondleiding door zijn huis en le...

11-09-2009 22:00

Aflevering 2

Claudia op vrijdag - Aflevering 2

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia Breij.

04-09-2009 21:55

Aflevering 1

Claudia op vrijdag - Aflevering 1

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia is in de opnamestudio met Kane, in de keuken van Anita Witzier en in de jurk van Maarten 't Hart. Present...

Claudia op vrijdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia op vrijdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia op vrijdag bij Claudia op vrijdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia op vrijdag. Heb je een uitzending van Claudia op vrijdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia op vrijdag gemist

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies eninspiratiebronnen.

Uitzending gemist van Claudia op vrijdag? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia op vrijdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 30-11-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord