Programma gemist?

Claudia heeft in met Claudia op vrijdag het geprobeerd van een tegengeluid in te geven op de waan van van de op tv dag die Nederland steeds een meer in op tv de greep houdt. De de beste fragmenten zijn nog de op een keer te zien in deze op compilatie-uitzending. Met Arjan door uit Ederveen, Herman Finkers, Johan Derksen en tijdens Connie uit Palmen. Presentatie: in Claudia Breij.

Compilatie van door de op tv beste fragmenten uit de Claudia op vrijdag. Claudia in de Breij de heeft geprobeerd een tijdens tegengeluid te geven op de waan naar van de de dag die Nederland steeds met op meer in de tijdens greep houdt. Met Maarten 't van Hart, Mart Smeets en een Aaf Brandt Corstius. het Presentatie: Claudia uit Breij.

Een grappige door kijk het achter de schermen van bekend Nederland. een Ongewone gesprekken over de vakmanschap, passies van en inspiratiebronnen. Claudia tijdens reist voor De Wereld tijdens tijdens Staat Stil af naar door België en komt thuis bij op tv de Paul Jambers. Ze ontdekt dat tijdens de in erkenning die hij een nooit heeft gevonden, al die van tijd voor op tv het grijpen van lag. In Hoe doet u door dat? de Ingmar Heytze, de stadsdichter van op Utrecht. Van hem krijgt de tijdens Claudia een stoomcursus hedendaagse poëzie. En door sportpresentator de Wilfred Genee door liet in de arbeidsvoorwaarden op van zijn radioprogramma opnemen tijdens dat in hij het programma altijd mag eindigen uit het met een karaoke. Claudia uit ontdekt hoe gepassioneerd hij uit werkelijk is. Presentatie: Claudia op tv het Breij.

Een grappige kijk door een achter de schermen van door bekend Nederland. Ongewone het gesprekken over de vakmanschap, passies en naar inspiratiebronnen. Claudia gaat in het het item Noem naar het inspiratie zeilen door met parlementair journalist Frits Wester. in Frits het houdt al zijn hele het leven van op zeilen en dat komt niet een alleen door door de sport. met Voor de rubriek op De Wereld Staat Stil gaat uit ze op bezoek op tv in bij voormalig prostituee Xaviera Hollander en op ontfutselt pikante informatie het over het Xaviera's beroemde clientèle als Frank in Sinatra, het Danny Kaye en uit Alfred Hitchcock. Tot met slot krijgt Claudia tijdens een kijkje de in de keuken bij naar de makers van van Fokke & Sukke en de maakt ze in van het de item Hoe doet van u dat? samen met de mannen het een op cartoon. Presentatie: van Claudia Breij.

Een op grappige kijk in achter de schermen van van bekend Nederland. Ongewone gesprekken op over vakmanschap, het passies en inspiratiebronnen. naar Claudia gaat in het met kader van De een Wereld Staat Stil op bowlen met van presentator Chiel Montagne. Daarnaast ondervindt tijdens op tv ze in het item Noem uit het inspiratie hoe van Gerard Spong zich naast uit op zijn hectische bestaan tijdens weet te ontspannen door met hem in te spinnen. naar En in het naar item een Hoe doet u dat? op schrijft ze samen door met Kyteman in de zijn kleine studio in Utrecht de een naar groots liefdesduet. Presentatie: Claudia door Breij.

Een op grappige kijk de achter de schermen van naar bekend Nederland. Ongewone op tv gesprekken over vakmanschap, naar passies en van inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in het item naar op tv De Wereld Staat Stil de haar jeugdheld van Arjan Ederveen. Ze neemt een op tv kijkje in uit zijn tuin door in Friesland waar hij door zijn boontjes dopt van en ook het een klein beetje wiet een verbouwt. Daarnaast van ondervindt Claudia aan den lijve tijdens het vakmanschap van door Rick met Nieman. Zo loopt ze in het naar item het Hoe doet u dat? met een door dag mee bij het het RTL Nieuws! Tot slot leert op uit Claudia in het item Noem op tv het inspiratie naar een zachte kant kennen in van Johan Derksen. Ze uit van laat zich meevoeren in naar zijn obsessieve van verzamelwoede en voorliefde voor Amerikaanse singer-songwriters. naar Presentatie: Claudia naar Breij.

Een tijdens grappige kijk achter de een schermen op tv van bekend Nederland. Ongewone een gesprekken over vakmanschap, passies een en inspiratiebronnen. Claudia op bezoekt op tv in het kader een van De Wereld uit Staat Stil de voormalig frontman van een Di-rect Tim Akkerman. tijdens Tim blijkt op tv een keurige en met sympathieke rockster uit die keihard werkt aan een het solo-album. Met Aaf het Brandt van Corstius deelt Claudia naar een vurige een passie voor Theo en Thea door die wel heel erg op tv ver gaat. En op tv in Hoe doet naar u uit dat? zit Mart tijdens Smeets. Claudia ervaart in hoe het is om met de grote sportcommentator uit Mart Smeets in te zijn door en volgt hem op bij zijn werkzaamheden in uit Assen bij de naar start van de Vuelta. Presentatie: op Claudia in Breij.

Een van grappige kijk achter op de schermen van bekend Nederland. naar Ongewone gesprekken in over vakmanschap, passies de en op inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het in kader van van De Wereld Staat Stil met Martin Gaus. Ze op tv krijgt de een rondleiding door door zijn huis en leert dat door het van dragen van lippenstift symbool het staat voor uit de doorbloeding van schaamlippen. In de Hoe uit doet u dat? is Claudia bij in Connie Palmen. Ze uit door ervaart hoe een gemiddelde tijdens werkdag eruit ziet naar en waarom Connie elke dag in een per se As the in World Turns moet door kijken. Verder deelt Ronald de uit op tv Boer zijn passie golfen de met Claudia op en hij is op ervan overtuigd dat door mannen dat sowieso het beter kunnen. Presentatie: Claudia uit Breij.

Een het grappige kijk achter de schermen een een van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over op vakmanschap, passies en een tijdens inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia met Breij.

Een grappige met kijk achter de de schermen van de bekend Nederland. Ongewone gesprekken tijdens over vakmanschap, van passies en inspiratiebronnen. Claudia de is in de opnamestudio het met Kane, het in de keuken van tijdens Anita Witzier en de in de jurk met van Maarten door 't Hart. Presentatie: Claudia in de Breij.

augustus 2019
30-11-2009 21:30

Aflevering 10

Claudia op vrijdag - Aflevering 10

Claudia heeft met Claudia op vrijdag geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. De beste fragmenten zijn nog een keer te zien in deze compilatie-uitzending. Met Arjan Ederveen, Her...

23-11-2009 21:25

Aflevering 9

Claudia op vrijdag - Aflevering 9

Compilatie van de beste fragmenten uit Claudia op vrijdag. Claudia de Breij heeft geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. Met Maarten 't Hart, Mart Smeets en Aaf Brandt Corstius...

23-10-2009 22:00

Aflevering 8

Claudia op vrijdag - Aflevering 8

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia reist voor De Wereld Staat Stil af naar België en komt thuis bij Paul Jambers. Ze ontdekt dat de erkennin...

16-10-2009 22:00

Aflevering 7

Claudia op vrijdag - Aflevering 7

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het item Noem het inspiratie zeilen met parlementair journalist Frits Wester. Frits houdt al zijn...

09-10-2009 22:00

Aflevering 6

Claudia op vrijdag - Aflevering 6

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het kader van De Wereld Staat Stil bowlen met presentator Chiel Montagne. Daarnaast ondervindt ze...

02-10-2009 22:00

Aflevering 5

Claudia op vrijdag - Aflevering 5

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in het item De Wereld Staat Stil haar jeugdheld Arjan Ederveen. Ze neemt een kijkje in zijn tuin ...

25-09-2009 22:00

Aflevering 4

Claudia op vrijdag - Aflevering 4

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil de voormalig frontman van Di-rect Tim Akkerman. Tim blijkt ...

18-09-2009 22:00

Aflevering 3

Claudia op vrijdag - Aflevering 3

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil Martin Gaus. Ze krijgt een rondleiding door zijn huis en le...

11-09-2009 22:00

Aflevering 2

Claudia op vrijdag - Aflevering 2

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia Breij.

04-09-2009 21:55

Aflevering 1

Claudia op vrijdag - Aflevering 1

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia is in de opnamestudio met Kane, in de keuken van Anita Witzier en in de jurk van Maarten 't Hart. Present...

Claudia op vrijdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia op vrijdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia op vrijdag bij Claudia op vrijdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia op vrijdag. Heb je een uitzending van Claudia op vrijdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia op vrijdag gemist

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies eninspiratiebronnen.

Uitzending gemist van Claudia op vrijdag? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia op vrijdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 30-11-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord