Programma gemist?

Claudia heeft op met Claudia op vrijdag op geprobeerd een naar tegengeluid te geven op tv op de waan van van de de dag die Nederland de steeds meer in op tv de greep houdt. De beste een fragmenten zijn nog in een keer te op tv zien in deze een compilatie-uitzending. tijdens Met Arjan Ederveen, Herman tijdens Finkers, Johan het Derksen en Connie Palmen. Presentatie: de Claudia uit Breij.

Compilatie van de uit beste fragmenten uit op tv Claudia op vrijdag. met Claudia de door Breij heeft geprobeerd in een tegengeluid te tijdens geven op de in waan van op tv de dag die in Nederland steeds meer door in de uit greep houdt. Met Maarten 't tijdens Hart, Mart Smeets en het Aaf in Brandt Corstius. Presentatie: tijdens Claudia Breij.

Een grappige naar kijk achter de op tv schermen van bekend van Nederland. Ongewone op gesprekken over vakmanschap, passies uit en inspiratiebronnen. Claudia reist tijdens voor De het Wereld Staat uit Stil af uit naar België en komt thuis een bij Paul Jambers. Ze met ontdekt dat de op tv naar erkenning die hij nooit heeft naar gevonden, al die van tijd voor het een grijpen lag. In door Hoe in doet u dat? Ingmar Heytze, de op tv stadsdichter van Utrecht. naar Van hem met krijgt op tv Claudia een stoomcursus hedendaagse poëzie. En naar op sportpresentator Wilfred Genee liet in de een arbeidsvoorwaarden van zijn uit van radioprogramma opnemen dat hij het de programma altijd mag eindigen het met in een karaoke. Claudia het ontdekt hoe gepassioneerd hij werkelijk door op tv is. Presentatie: Claudia op Breij.

Een grappige van kijk tijdens achter de schermen van in bekend Nederland. Ongewone gesprekken op tv over vakmanschap, passies en van uit inspiratiebronnen. Claudia gaat naar in het item Noem de het inspiratie zeilen met parlementair van op journalist Frits Wester. Frits houdt op al zijn de hele leven van met zeilen en dat komt niet van op tv alleen door de sport. Voor de naar rubriek De op Wereld in Staat Stil gaat de ze op bezoek bij voormalig het prostituee Xaviera Hollander en tijdens het ontfutselt pikante informatie de over Xaviera's beroemde clientèle als Frank het Sinatra, Danny Kaye het en Alfred op Hitchcock. naar Tot slot krijgt Claudia een door kijkje in de keuken de op tv bij de makers van in Fokke & Sukke en maakt op ze in het door item Hoe doet een u dat? tijdens samen met de mannen naar een cartoon. Presentatie: een Claudia naar Breij.

Een op tv grappige kijk achter de door schermen van naar bekend Nederland. Ongewone gesprekken in over vakmanschap, passies met en inspiratiebronnen. Claudia gaat door in in het kader uit van De Wereld Staat in Stil bowlen met in presentator Chiel Montagne. Daarnaast in ondervindt ze in het op item Noem het op tv inspiratie hoe door Gerard Spong zich naast naar zijn hectische bestaan tijdens weet de te ontspannen op door met hem te door spinnen. En een in het item in Hoe doet u naar dat? schrijft ze samen met in Kyteman in op zijn kleine studio in Utrecht uit een naar groots liefdesduet. Presentatie: Claudia tijdens Breij.

Een grappige het kijk van achter de schermen van naar bekend Nederland. Ongewone gesprekken over het vakmanschap, passies en de inspiratiebronnen. Claudia op ontmoet in het de item De Wereld Staat van Stil haar de jeugdheld Arjan Ederveen. de Ze neemt een een kijkje in zijn tuin tijdens in tijdens Friesland waar hij zijn boontjes de dopt en op tv ook een klein beetje naar wiet van verbouwt. Daarnaast met ondervindt Claudia aan den lijve met het vakmanschap tijdens van Rick Nieman. Zo loopt naar ze in de het item Hoe met doet u een dat? een dag mee bij uit het RTL op Nieuws! Tot slot in leert Claudia in het naar item Noem tijdens het inspiratie een zachte met kant kennen van naar Johan Derksen. een Ze laat van zich meevoeren in zijn van obsessieve verzamelwoede en voorliefde op tv voor in Amerikaanse singer-songwriters. Presentatie: Claudia het Breij.

Een grappige op tv kijk achter in de schermen in van bekend Nederland. Ongewone gesprekken een over vakmanschap, op passies en inspiratiebronnen. in Claudia bezoekt naar in het kader van het De Wereld Staat Stil van de uit voormalig frontman van van Di-rect Tim Akkerman. Tim blijkt een van keurige en sympathieke met door rockster die keihard werkt aan in een solo-album. Met Aaf tijdens Brandt Corstius deelt een Claudia naar een vurige met passie voor Theo op en Thea die het wel heel erg ver gaat. En de in met Hoe doet u dat? uit zit de Mart Smeets. Claudia ervaart naar hoe het is om de met grote met sportcommentator Mart Smeets te met zijn en op tv volgt hem tijdens bij zijn werkzaamheden in Assen een bij een de start van de Vuelta. tijdens Presentatie: Claudia met Breij.

Een grappige een kijk achter de naar schermen van bekend Nederland. uit Ongewone van gesprekken over vakmanschap, passies en een inspiratiebronnen. Claudia bezoekt op in het kader op tv van De in Wereld Staat uit Stil Martin Gaus. Ze krijgt met een rondleiding het door zijn huis en uit leert op tv dat het van dragen van lippenstift het symbool staat voor de doorbloeding van uit in schaamlippen. In Hoe door doet u dat? naar is Claudia bij Connie tijdens Palmen. Ze ervaart hoe een een gemiddelde werkdag eruit in ziet en waarom in het Connie elke dag per se in As the naar World Turns moet op tv kijken. Verder deelt het Ronald de tijdens Boer zijn passie golfen tijdens met Claudia en het hij is ervan overtuigd een dat naar mannen dat sowieso beter op tv kunnen. Presentatie: Claudia een Breij.

Een grappige kijk op achter de schermen naar op tv van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over uit vakmanschap, passies in en een inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia met Breij.

Een grappige kijk met achter de schermen het van bekend op tv Nederland. Ongewone gesprekken op over van vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. in Claudia is in op de opnamestudio met Kane, een in de keuken van met van Anita Witzier en in de jurk op tv van Maarten 't van Hart. Presentatie: Claudia het naar Breij.

september 2020
30-11-2009 21:30

Aflevering 10

Claudia op vrijdag - Aflevering 10

Claudia heeft met Claudia op vrijdag geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. De beste fragmenten zijn nog een keer te zien in deze compilatie-uitzending. Met Arjan Ederveen, Her...

23-11-2009 21:25

Aflevering 9

Claudia op vrijdag - Aflevering 9

Compilatie van de beste fragmenten uit Claudia op vrijdag. Claudia de Breij heeft geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. Met Maarten 't Hart, Mart Smeets en Aaf Brandt Corstius...

23-10-2009 22:00

Aflevering 8

Claudia op vrijdag - Aflevering 8

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia reist voor De Wereld Staat Stil af naar België en komt thuis bij Paul Jambers. Ze ontdekt dat de erkennin...

16-10-2009 22:00

Aflevering 7

Claudia op vrijdag - Aflevering 7

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het item Noem het inspiratie zeilen met parlementair journalist Frits Wester. Frits houdt al zijn...

09-10-2009 22:00

Aflevering 6

Claudia op vrijdag - Aflevering 6

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het kader van De Wereld Staat Stil bowlen met presentator Chiel Montagne. Daarnaast ondervindt ze...

02-10-2009 22:00

Aflevering 5

Claudia op vrijdag - Aflevering 5

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in het item De Wereld Staat Stil haar jeugdheld Arjan Ederveen. Ze neemt een kijkje in zijn tuin ...

25-09-2009 22:00

Aflevering 4

Claudia op vrijdag - Aflevering 4

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil de voormalig frontman van Di-rect Tim Akkerman. Tim blijkt ...

18-09-2009 22:00

Aflevering 3

Claudia op vrijdag - Aflevering 3

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil Martin Gaus. Ze krijgt een rondleiding door zijn huis en le...

11-09-2009 22:00

Aflevering 2

Claudia op vrijdag - Aflevering 2

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia Breij.

04-09-2009 21:55

Aflevering 1

Claudia op vrijdag - Aflevering 1

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia is in de opnamestudio met Kane, in de keuken van Anita Witzier en in de jurk van Maarten 't Hart. Present...

Claudia op vrijdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia op vrijdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia op vrijdag bij Claudia op vrijdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia op vrijdag. Heb je een uitzending van Claudia op vrijdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia op vrijdag gemist

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies eninspiratiebronnen.

Uitzending gemist van Claudia op vrijdag? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia op vrijdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 30-11-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!