Programma gemist?

Claudia in heeft met uit Claudia op vrijdag geprobeerd een tegengeluid een te geven op in de waan van een de in dag die Nederland van steeds meer in de greep in houdt. De beste de fragmenten zijn op nog een van keer te zien in deze het in compilatie-uitzending. Met Arjan tijdens Ederveen, Herman Finkers, Johan een Derksen en Connie Palmen. het Presentatie: naar Claudia Breij.

Compilatie op tv van de beste naar fragmenten uit Claudia op vrijdag. tijdens Claudia de een Breij heeft geprobeerd de een tegengeluid te met geven in op de waan van met de dag die een Nederland steeds meer in de van greep houdt. Met in Maarten 't Hart, op Mart Smeets en het Aaf Brandt uit Corstius. naar Presentatie: Claudia Breij.

Een met grappige kijk achter de schermen op van bekend Nederland. het Ongewone door gesprekken over vakmanschap, passies de en inspiratiebronnen. de Claudia reist voor de De Wereld Staat door Stil af naar uit België en tijdens komt thuis bij Paul Jambers. de Ze ontdekt dat de tijdens op erkenning die hij nooit heeft gevonden, met al die het tijd voor het grijpen uit lag. het In Hoe doet u dat? naar Ingmar een Heytze, de stadsdichter van Utrecht. naar Van tijdens hem krijgt Claudia een stoomcursus het hedendaagse poëzie. En tijdens uit sportpresentator Wilfred Genee met liet in de arbeidsvoorwaarden van het zijn radioprogramma opnemen dat van hij de het programma altijd naar mag eindigen met een tijdens karaoke. Claudia ontdekt de hoe gepassioneerd hij het werkelijk is. Presentatie: Claudia van een Breij.

Een tijdens grappige kijk op achter de schermen van bekend Nederland. de op tv Ongewone gesprekken over vakmanschap, in passies en inspiratiebronnen. Claudia uit gaat in het item tijdens Noem het van inspiratie de zeilen met parlementair journalist in Frits Wester. Frits houdt al een met zijn hele leven door van zeilen en dat komt niet op tv alleen door de met op sport. Voor de rubriek De Wereld in Staat Stil op tv gaat ze op bezoek een bij voormalig prostituee een door Xaviera Hollander en ontfutselt pikante een informatie over Xaviera's beroemde het met clientèle als Frank een Sinatra, Danny Kaye en Alfred een Hitchcock. Tot slot de krijgt Claudia een kijkje met in de keuken door bij de op makers van van Fokke & Sukke de en maakt ze tijdens in het item Hoe het doet het u dat? samen met de mannen van een uit cartoon. Presentatie: van Claudia Breij.

Een grappige op kijk achter met de schermen van bekend van Nederland. Ongewone gesprekken over in vakmanschap, passies en door inspiratiebronnen. op Claudia gaat in het kader naar van met De Wereld Staat Stil van bowlen met een presentator Chiel Montagne. Daarnaast op ondervindt ze in het in item Noem het het inspiratie hoe de Gerard Spong op tv zich naast zijn hectische bestaan de in weet te ontspannen door met hem tijdens te tijdens spinnen. En in het item door Hoe doet in u uit dat? schrijft ze samen naar met Kyteman in zijn kleine van studio in Utrecht op een groots liefdesduet. naar Presentatie: met Claudia Breij.

Een de grappige kijk achter de van schermen van uit bekend Nederland. Ongewone gesprekken tijdens over het vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet de in in het item De op Wereld Staat Stil haar jeugdheld naar Arjan Ederveen. Ze naar naar neemt een kijkje met in zijn tuin op tv in Friesland waar hij het zijn boontjes dopt en op tv ook een klein tijdens beetje wiet een verbouwt. Daarnaast ondervindt Claudia aan tijdens de den lijve het vakmanschap uit van Rick van Nieman. Zo loopt door ze in het met item Hoe doet u naar dat? een dag mee naar bij het RTL van Nieuws! Tot slot in leert Claudia in met het item Noem het uit inspiratie een zachte naar de kant kennen van het Johan Derksen. Ze tijdens laat zich meevoeren in zijn obsessieve het verzamelwoede en op tv voorliefde voor Amerikaanse van singer-songwriters. Presentatie: Claudia op tv Breij.

Een grappige kijk met achter door de schermen door van bekend Nederland. Ongewone van gesprekken over vakmanschap, op passies en inspiratiebronnen. Claudia op tv bezoekt in met het kader van De uit Wereld de Staat Stil de naar voormalig frontman van Di-rect uit Tim Akkerman. Tim blijkt een met keurige van en sympathieke naar rockster die keihard werkt aan door een solo-album. Met de Aaf Brandt Corstius uit deelt op Claudia een vurige passie in voor Theo en Thea met die wel heel van erg ver gaat. de En in uit Hoe doet u dat? uit zit in Mart Smeets. Claudia ervaart hoe het door is om het de grote sportcommentator tijdens Mart Smeets op tv te zijn en volgt hem een bij zijn werkzaamheden in in Assen bij in op de start van door de Vuelta. Presentatie: Claudia uit Breij.

Een grappige van kijk achter de in schermen van bekend Nederland. naar Ongewone tijdens gesprekken over vakmanschap, passies in en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in in een het kader van De Wereld een het Staat Stil Martin Gaus. Ze krijgt van een rondleiding de door zijn huis op tv en leert naar dat het dragen van een lippenstift symbool staat een voor van de doorbloeding van schaamlippen. door In Hoe in doet u dat? van is Claudia bij tijdens Connie Palmen. Ze ervaart hoe door een een gemiddelde werkdag eruit ziet en waarom de Connie elke een dag per op se As the World Turns in moet door kijken. Verder deelt Ronald de tijdens Boer zijn passie een op golfen met Claudia en hij op is ervan overtuigd dat op mannen door dat sowieso tijdens beter kunnen. Presentatie: Claudia tijdens Breij.

Een op grappige kijk op tv achter de schermen van bekend tijdens Nederland. Ongewone gesprekken in over vakmanschap, passies en op tv inspiratiebronnen. Presentatie: met Claudia uit Breij.

Een grappige kijk een achter naar de schermen van bekend Nederland. met op tv Ongewone gesprekken over vakmanschap, tijdens passies en inspiratiebronnen. Claudia naar is in in de opnamestudio van met Kane, in de keuken op van Anita Witzier uit en in met de jurk van Maarten op tv 't Hart. door Presentatie: Claudia met Breij.

januari 2020
30-11-2009 21:30

Aflevering 10

Claudia op vrijdag - Aflevering 10

Claudia heeft met Claudia op vrijdag geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. De beste fragmenten zijn nog een keer te zien in deze compilatie-uitzending. Met Arjan Ederveen, Her...

23-11-2009 21:25

Aflevering 9

Claudia op vrijdag - Aflevering 9

Compilatie van de beste fragmenten uit Claudia op vrijdag. Claudia de Breij heeft geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. Met Maarten 't Hart, Mart Smeets en Aaf Brandt Corstius...

23-10-2009 22:00

Aflevering 8

Claudia op vrijdag - Aflevering 8

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia reist voor De Wereld Staat Stil af naar België en komt thuis bij Paul Jambers. Ze ontdekt dat de erkennin...

16-10-2009 22:00

Aflevering 7

Claudia op vrijdag - Aflevering 7

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het item Noem het inspiratie zeilen met parlementair journalist Frits Wester. Frits houdt al zijn...

09-10-2009 22:00

Aflevering 6

Claudia op vrijdag - Aflevering 6

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het kader van De Wereld Staat Stil bowlen met presentator Chiel Montagne. Daarnaast ondervindt ze...

02-10-2009 22:00

Aflevering 5

Claudia op vrijdag - Aflevering 5

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in het item De Wereld Staat Stil haar jeugdheld Arjan Ederveen. Ze neemt een kijkje in zijn tuin ...

25-09-2009 22:00

Aflevering 4

Claudia op vrijdag - Aflevering 4

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil de voormalig frontman van Di-rect Tim Akkerman. Tim blijkt ...

18-09-2009 22:00

Aflevering 3

Claudia op vrijdag - Aflevering 3

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil Martin Gaus. Ze krijgt een rondleiding door zijn huis en le...

11-09-2009 22:00

Aflevering 2

Claudia op vrijdag - Aflevering 2

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia Breij.

04-09-2009 21:55

Aflevering 1

Claudia op vrijdag - Aflevering 1

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia is in de opnamestudio met Kane, in de keuken van Anita Witzier en in de jurk van Maarten 't Hart. Present...

Claudia op vrijdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia op vrijdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia op vrijdag bij Claudia op vrijdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia op vrijdag. Heb je een uitzending van Claudia op vrijdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia op vrijdag gemist

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies eninspiratiebronnen.

Uitzending gemist van Claudia op vrijdag? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia op vrijdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 30-11-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!