Programma gemist?

Claudia heeft het met Claudia een op vrijdag het geprobeerd een tegengeluid te een geven op de waan door van het de dag die op Nederland steeds meer in de greep tijdens houdt. De de beste fragmenten zijn nog door uit een keer te zien het in deze compilatie-uitzending. Met Arjan op tv met Ederveen, Herman Finkers, Johan Derksen en op tv naar Connie Palmen. Presentatie: Claudia in Breij.

Compilatie tijdens van de beste de fragmenten uit Claudia op vrijdag. in Claudia de uit Breij op heeft geprobeerd een tegengeluid te van geven op de waan naar naar van de dag die uit Nederland steeds van meer in de greep houdt. Met uit Maarten 't met Hart, Mart Smeets de en Aaf met Brandt Corstius. Presentatie: het Claudia Breij.

Een naar grappige kijk van achter de schermen van in bekend Nederland. Ongewone de gesprekken over vakmanschap, tijdens passies en inspiratiebronnen. Claudia door reist voor De tijdens Wereld in Staat Stil af naar naar België en komt thuis bij het Paul naar Jambers. Ze ontdekt dat de op tv erkenning die tijdens hij door nooit heeft gevonden, al die tijdens tijd het voor het grijpen lag. In Hoe met uit doet u dat? Ingmar in Heytze, de stadsdichter in van Utrecht. Van een hem krijgt Claudia een naar stoomcursus op hedendaagse poëzie. En van sportpresentator Wilfred Genee tijdens liet in de arbeidsvoorwaarden van zijn de radioprogramma opnemen de dat hij het programma op tv altijd mag eindigen door met een door karaoke. Claudia ontdekt hoe een gepassioneerd op tv hij werkelijk is. Presentatie: Claudia met naar Breij.

Een grappige kijk naar met achter de schermen van bekend de Nederland. Ongewone gesprekken over van op vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. op Claudia gaat in het in item Noem het op tv inspiratie zeilen tijdens met parlementair journalist van Frits Wester. Frits van houdt al zijn uit hele leven van zeilen naar en dat komt niet met alleen door door de sport. Voor de de het rubriek De Wereld Staat door Stil gaat op tv ze op bezoek bij voormalig prostituee een Xaviera naar Hollander en ontfutselt pikante informatie het de over Xaviera's beroemde clientèle naar als Frank Sinatra, Danny Kaye de het en Alfred Hitchcock. naar Tot slot krijgt Claudia een kijkje van op in de keuken de bij de makers van Fokke naar & Sukke en een maakt ze in het op tv item Hoe naar doet van u dat? samen met op tv de mannen een met cartoon. Presentatie: tijdens Claudia Breij.

Een van grappige kijk achter een de schermen van bekend Nederland. met het Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en van inspiratiebronnen. Claudia gaat het van in het kader van De Wereld in Staat Stil de bowlen met presentator Chiel van Montagne. een Daarnaast ondervindt ze in tijdens het item op tv Noem het inspiratie hoe uit Gerard Spong op tv zich naast een zijn hectische bestaan weet te ontspannen op door met het hem te naar spinnen. En in door het item Hoe op tv doet u dat? het schrijft ze het samen met Kyteman in zijn kleine in studio met in Utrecht met een groots liefdesduet. Presentatie: Claudia naar Breij.

Een van grappige kijk achter de uit schermen een van bekend Nederland. Ongewone gesprekken met over vakmanschap, passies van en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet met in het een item De een Wereld Staat Stil haar van jeugdheld Arjan Ederveen. op Ze op neemt een kijkje in in zijn tuin van in Friesland waar op tv hij zijn boontjes dopt en naar ook een klein beetje met de wiet verbouwt. Daarnaast ondervindt Claudia aan van den lijve het het vakmanschap van Rick door Nieman. Zo loopt het uit ze in het item Hoe doet uit op tv u dat? een in dag mee bij het het RTL Nieuws! in Tot slot leert Claudia van in het op tv item Noem het op inspiratie een zachte een kant kennen van naar Johan Derksen. Ze laat uit zich meevoeren de in zijn obsessieve van verzamelwoede en voorliefde voor Amerikaanse singer-songwriters. door Presentatie: de Claudia Breij.

Een grappige kijk het achter de met schermen op tv van bekend Nederland. Ongewone gesprekken met over vakmanschap, passies en het inspiratiebronnen. Claudia bezoekt van in tijdens het kader van van De Wereld Staat het Stil de voormalig tijdens frontman van Di-rect Tim de Akkerman. uit Tim blijkt een keurige het en sympathieke een rockster die keihard werkt aan een op tv naar solo-album. Met Aaf van Brandt Corstius deelt het Claudia een vurige passie met voor Theo en Thea tijdens die wel uit heel erg ver gaat. uit En naar in Hoe doet u dat? zit tijdens het Mart Smeets. Claudia ervaart hoe het met is om de de grote sportcommentator met Mart Smeets te het zijn en volgt uit hem bij de zijn werkzaamheden in Assen tijdens bij de start van in de Vuelta. Presentatie: op in Claudia Breij.

Een in grappige kijk achter de met schermen van bekend Nederland. van Ongewone gesprekken over op tv vakmanschap, passies op en inspiratiebronnen. Claudia uit bezoekt met in het kader van De Wereld tijdens Staat Stil Martin het Gaus. de Ze krijgt een rondleiding door tijdens de zijn huis en de leert dat het dragen van uit lippenstift symbool staat voor op tv de doorbloeding van in schaamlippen. In Hoe door een doet u dat? is Claudia van bij op tv Connie Palmen. Ze op ervaart hoe een gemiddelde werkdag tijdens eruit ziet op tv en waarom Connie de elke dag per se As met naar the World Turns moet kijken. Verder in deelt door Ronald de Boer zijn passie naar golfen met op tv Claudia met en hij is ervan overtuigd dat op mannen dat in sowieso beter met kunnen. Presentatie: Claudia op tv Breij.

Een grappige kijk door achter op de schermen het van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over op tv vakmanschap, passies en in inspiratiebronnen. op Presentatie: Claudia op tv Breij.

Een de grappige kijk tijdens achter de schermen van op bekend Nederland. Ongewone gesprekken met over vakmanschap, uit passies en tijdens inspiratiebronnen. Claudia is in de opnamestudio tijdens met Kane, van in de keuken met van Anita het Witzier en naar in de jurk van Maarten op 't met Hart. Presentatie: Claudia met Breij.

juni 2020
30-11-2009 21:30

Aflevering 10

Claudia op vrijdag - Aflevering 10

Claudia heeft met Claudia op vrijdag geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. De beste fragmenten zijn nog een keer te zien in deze compilatie-uitzending. Met Arjan Ederveen, Her...

23-11-2009 21:25

Aflevering 9

Claudia op vrijdag - Aflevering 9

Compilatie van de beste fragmenten uit Claudia op vrijdag. Claudia de Breij heeft geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. Met Maarten 't Hart, Mart Smeets en Aaf Brandt Corstius...

23-10-2009 22:00

Aflevering 8

Claudia op vrijdag - Aflevering 8

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia reist voor De Wereld Staat Stil af naar België en komt thuis bij Paul Jambers. Ze ontdekt dat de erkennin...

16-10-2009 22:00

Aflevering 7

Claudia op vrijdag - Aflevering 7

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het item Noem het inspiratie zeilen met parlementair journalist Frits Wester. Frits houdt al zijn...

09-10-2009 22:00

Aflevering 6

Claudia op vrijdag - Aflevering 6

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het kader van De Wereld Staat Stil bowlen met presentator Chiel Montagne. Daarnaast ondervindt ze...

02-10-2009 22:00

Aflevering 5

Claudia op vrijdag - Aflevering 5

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in het item De Wereld Staat Stil haar jeugdheld Arjan Ederveen. Ze neemt een kijkje in zijn tuin ...

25-09-2009 22:00

Aflevering 4

Claudia op vrijdag - Aflevering 4

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil de voormalig frontman van Di-rect Tim Akkerman. Tim blijkt ...

18-09-2009 22:00

Aflevering 3

Claudia op vrijdag - Aflevering 3

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil Martin Gaus. Ze krijgt een rondleiding door zijn huis en le...

11-09-2009 22:00

Aflevering 2

Claudia op vrijdag - Aflevering 2

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia Breij.

04-09-2009 21:55

Aflevering 1

Claudia op vrijdag - Aflevering 1

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia is in de opnamestudio met Kane, in de keuken van Anita Witzier en in de jurk van Maarten 't Hart. Present...

Claudia op vrijdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia op vrijdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia op vrijdag bij Claudia op vrijdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia op vrijdag. Heb je een uitzending van Claudia op vrijdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia op vrijdag gemist

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies eninspiratiebronnen.

Uitzending gemist van Claudia op vrijdag? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia op vrijdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 30-11-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!