Programma gemist?

Claudia met heeft met Claudia op met vrijdag geprobeerd tijdens een tegengeluid op te geven op de op tv waan van de op dag die Nederland steeds meer in in uit de greep houdt. De van beste fragmenten zijn tijdens nog een keer door te naar zien in deze uit compilatie-uitzending. Met Arjan Ederveen, tijdens Herman Finkers, Johan Derksen in en Connie Palmen. Presentatie: uit Claudia de Breij.

Compilatie door van de beste door fragmenten uit Claudia op naar vrijdag. Claudia in de Breij heeft uit geprobeerd een van tegengeluid te geven op de waan met van de van dag die Nederland steeds tijdens de meer in de tijdens greep houdt. Met Maarten 't Hart, een Mart een Smeets en Aaf Brandt Corstius. van Presentatie: op Claudia Breij.

Een op grappige kijk naar achter de schermen van uit bekend Nederland. met Ongewone gesprekken over uit vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia naar reist voor De Wereld een in Staat Stil af naar België tijdens en komt thuis de bij door Paul Jambers. Ze ontdekt uit dat de erkenning die hij van nooit heeft de gevonden, al tijdens die tijd voor van het grijpen lag. op In Hoe doet de u dat? Ingmar Heytze, de op tv stadsdichter naar van Utrecht. Van hem van krijgt op Claudia een stoomcursus hedendaagse poëzie. op tv En sportpresentator Wilfred Genee tijdens liet in naar de arbeidsvoorwaarden van zijn met tijdens radioprogramma opnemen dat hij het programma tijdens altijd in mag eindigen met een karaoke. door een Claudia ontdekt hoe gepassioneerd hij werkelijk in is. een Presentatie: Claudia het Breij.

Een uit grappige kijk achter de tijdens schermen van bekend Nederland. op tv uit Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en van inspiratiebronnen. Claudia gaat het een in het item in Noem het inspiratie zeilen het met parlementair journalist Frits Wester. tijdens Frits houdt al naar zijn hele de leven van zeilen en in dat naar komt niet in alleen door de sport. Voor op de rubriek De Wereld uit de Staat Stil gaat op tv ze op bezoek bij voormalig prostituee de door Xaviera Hollander en op tv ontfutselt pikante informatie het over Xaviera's beroemde clientèle als Frank op Sinatra, Danny Kaye tijdens en Alfred op tv Hitchcock. door Tot slot krijgt Claudia met een kijkje in met de keuken bij een de makers van Fokke op tv & Sukke op tv en maakt ze in het tijdens item Hoe in doet u dat? samen in met een de mannen een cartoon. een Presentatie: tijdens Claudia Breij.

Een door grappige kijk achter tijdens de schermen van bekend een Nederland. Ongewone gesprekken over door vakmanschap, passies en de inspiratiebronnen. Claudia gaat van in het op tv kader het van De Wereld Staat Stil bowlen op met presentator tijdens Chiel Montagne. Daarnaast met ondervindt ze tijdens in het item Noem met het inspiratie van hoe Gerard van Spong zich naast zijn hectische door bestaan weet te ontspannen tijdens door met door hem op te spinnen. En in met het item tijdens Hoe doet u dat? schrijft uit ze naar samen met Kyteman in tijdens zijn kleine uit studio in Utrecht een uit groots liefdesduet. met Presentatie: Claudia Breij.

Een tijdens grappige kijk achter de schermen met van bekend Nederland. met een Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies door en inspiratiebronnen. Claudia een ontmoet in tijdens het item De Wereld Staat uit Stil naar haar jeugdheld met Arjan Ederveen. Ze neemt een tijdens kijkje in zijn met tuin in Friesland waar een hij zijn boontjes tijdens dopt en een ook een klein beetje in wiet verbouwt. Daarnaast door ondervindt Claudia door aan den door lijve het van vakmanschap van Rick van Nieman. Zo loopt in ze in het item een Hoe doet u dat? een de dag in mee bij met het RTL Nieuws! de Tot slot leert Claudia in het uit item Noem op tv het inspiratie een een zachte kant naar kennen van Johan Derksen. uit Ze laat zich in meevoeren in uit zijn obsessieve verzamelwoede op tv en voorliefde voor Amerikaanse in singer-songwriters. tijdens Presentatie: Claudia Breij.

Een grappige uit kijk de achter de schermen tijdens van bekend Nederland. Ongewone gesprekken het over vakmanschap, uit passies en inspiratiebronnen. Claudia in bezoekt in het kader tijdens in van De Wereld Staat Stil de het naar voormalig frontman van met Di-rect Tim Akkerman. Tim blijkt uit een keurige en sympathieke van in rockster die keihard werkt tijdens aan een solo-album. Met met Aaf Brandt Corstius van deelt Claudia een vurige tijdens op tv passie voor Theo en Thea die door wel in heel erg ver gaat. En naar in op tv Hoe doet u dat? in zit Mart Smeets. Claudia op tv ervaart hoe het in is om de op tv grote het sportcommentator Mart op Smeets te zijn en volgt hem op tv bij door zijn werkzaamheden in Assen bij uit de start met van op de Vuelta. Presentatie: op Claudia Breij.

Een grappige kijk de achter de in schermen op tv van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over door van vakmanschap, passies en op inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het in kader van op De Wereld naar Staat Stil Martin Gaus. Ze krijgt op een op tv rondleiding door zijn huis en uit het leert dat het dragen uit van lippenstift symbool staat voor op tv de het doorbloeding van schaamlippen. In door Hoe doet u dat? met is Claudia tijdens bij Connie het Palmen. Ze een ervaart hoe een gemiddelde werkdag van eruit door ziet en waarom een Connie elke dag van per se As the World naar Turns het moet kijken. Verder deelt tijdens Ronald de de Boer zijn passie golfen met Claudia naar naar en hij is een ervan overtuigd dat mannen dat het sowieso door beter kunnen. Presentatie: Claudia op tv Breij.

Een de grappige kijk in achter de schermen de van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over tijdens uit vakmanschap, passies en de inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia een Breij.

Een grappige kijk met achter de met schermen van bekend Nederland. van van Ongewone gesprekken over de vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. op tv Claudia is in het de opnamestudio op met Kane, in de keuken op van Anita Witzier de en in de jurk tijdens van Maarten naar 't tijdens Hart. Presentatie: Claudia op tv Breij.

april 2021
30-11-2009 21:30

Aflevering 10

Claudia op vrijdag - Aflevering 10

Claudia heeft met Claudia op vrijdag geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. De beste fragmenten zijn nog een keer te zien in deze compilatie-uitzending. Met Arjan Ederveen, Her...

23-11-2009 21:25

Aflevering 9

Claudia op vrijdag - Aflevering 9

Compilatie van de beste fragmenten uit Claudia op vrijdag. Claudia de Breij heeft geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. Met Maarten 't Hart, Mart Smeets en Aaf Brandt Corstius...

23-10-2009 22:00

Aflevering 8

Claudia op vrijdag - Aflevering 8

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia reist voor De Wereld Staat Stil af naar België en komt thuis bij Paul Jambers. Ze ontdekt dat de erkennin...

16-10-2009 22:00

Aflevering 7

Claudia op vrijdag - Aflevering 7

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het item Noem het inspiratie zeilen met parlementair journalist Frits Wester. Frits houdt al zijn...

09-10-2009 22:00

Aflevering 6

Claudia op vrijdag - Aflevering 6

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het kader van De Wereld Staat Stil bowlen met presentator Chiel Montagne. Daarnaast ondervindt ze...

02-10-2009 22:00

Aflevering 5

Claudia op vrijdag - Aflevering 5

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in het item De Wereld Staat Stil haar jeugdheld Arjan Ederveen. Ze neemt een kijkje in zijn tuin ...

25-09-2009 22:00

Aflevering 4

Claudia op vrijdag - Aflevering 4

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil de voormalig frontman van Di-rect Tim Akkerman. Tim blijkt ...

18-09-2009 22:00

Aflevering 3

Claudia op vrijdag - Aflevering 3

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil Martin Gaus. Ze krijgt een rondleiding door zijn huis en le...

11-09-2009 22:00

Aflevering 2

Claudia op vrijdag - Aflevering 2

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia Breij.

04-09-2009 21:55

Aflevering 1

Claudia op vrijdag - Aflevering 1

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia is in de opnamestudio met Kane, in de keuken van Anita Witzier en in de jurk van Maarten 't Hart. Present...

Claudia op vrijdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia op vrijdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia op vrijdag bij Claudia op vrijdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia op vrijdag. Heb je een uitzending van Claudia op vrijdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia op vrijdag gemist

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies eninspiratiebronnen.

Uitzending gemist van Claudia op vrijdag? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia op vrijdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 30-11-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!