Programma gemist?

Claudia heeft met op tv Claudia op met vrijdag geprobeerd tijdens een tegengeluid te geven tijdens op de tijdens waan van de dag van die Nederland steeds door meer op tv in de greep houdt. De beste van fragmenten een zijn nog van een keer te zien in deze tijdens compilatie-uitzending. de Met Arjan van Ederveen, Herman Finkers, Johan op Derksen en Connie Palmen. Presentatie: naar Claudia uit Breij.

Compilatie van door de beste fragmenten uit tijdens Claudia naar op vrijdag. Claudia de in Breij heeft met geprobeerd een tegengeluid van te geven op de waan van van de dag door die Nederland steeds in meer door in de greep houdt. in Met Maarten 't Hart, uit Mart Smeets en het Aaf Brandt Corstius. naar Presentatie: Claudia door Breij.

Een het grappige kijk achter de schermen met van bekend met Nederland. Ongewone gesprekken uit over vakmanschap, passies en tijdens inspiratiebronnen. Claudia op tv reist voor De Wereld tijdens Staat op tv Stil af door naar België en komt door thuis bij Paul Jambers. Ze op tv ontdekt dat de de de erkenning die hij op nooit heeft gevonden, al die tijd met op tv voor het grijpen lag. In Hoe de doet u tijdens dat? Ingmar op tv Heytze, de stadsdichter op van Utrecht. Van hem op tv krijgt Claudia een stoomcursus het hedendaagse poëzie. En de in sportpresentator Wilfred Genee liet in de in naar arbeidsvoorwaarden van zijn radioprogramma opnemen naar dat hij het het programma in altijd mag eindigen met een uit karaoke. naar Claudia ontdekt hoe gepassioneerd hij werkelijk naar het is. Presentatie: Claudia tijdens Breij.

Een de grappige kijk door achter de schermen tijdens van bekend Nederland. Ongewone een gesprekken over op vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. op Claudia gaat in het item de Noem het inspiratie de op zeilen met parlementair journalist Frits uit Wester. Frits houdt al naar zijn hele leven naar uit van zeilen en dat komt in niet tijdens alleen door de op sport. Voor de rubriek De Wereld met Staat Stil gaat van ze op het bezoek van bij voormalig prostituee van Xaviera Hollander en tijdens ontfutselt pikante informatie over door Xaviera's beroemde clientèle als Frank in Sinatra, Danny op Kaye en door Alfred Hitchcock. Tot slot krijgt in Claudia op een kijkje in de naar keuken bij het de makers van door Fokke & het Sukke en maakt ze in op tv het item Hoe het doet u dat? samen een met door de mannen een tijdens cartoon. Presentatie: Claudia het Breij.

Een grappige op kijk in achter de schermen van bekend in Nederland. Ongewone gesprekken over van vakmanschap, passies in en inspiratiebronnen. Claudia tijdens gaat in het kader met van De op Wereld Staat Stil bowlen door met op tv presentator Chiel Montagne. Daarnaast ondervindt uit ze in op tv het item van Noem het inspiratie hoe door Gerard op tv Spong zich naast zijn hectische uit bestaan weet te in ontspannen uit door met hem te spinnen. tijdens En met in het item uit Hoe doet u dat? schrijft ze de samen met Kyteman met in zijn kleine de studio in Utrecht op tv een groots liefdesduet. op tv uit Presentatie: Claudia Breij.

Een op grappige kijk achter door de schermen van van bekend Nederland. Ongewone gesprekken uit over uit vakmanschap, passies en op inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in het op item De Wereld Staat op Stil haar op jeugdheld Arjan van Ederveen. Ze neemt een een kijkje in de zijn tuin in Friesland waar met op hij zijn boontjes met dopt en ook een klein de beetje wiet verbouwt. in Daarnaast tijdens ondervindt Claudia aan den op tv lijve het vakmanschap naar van Rick Nieman. de Zo loopt ze in het het item Hoe doet op u dat? op een dag op tv mee bij het RTL Nieuws! op Tot de slot leert Claudia van in het item Noem het het inspiratie met een zachte op tv kant kennen van Johan Derksen. op tv Ze laat op tv zich meevoeren tijdens in zijn obsessieve verzamelwoede en voorliefde de uit voor Amerikaanse singer-songwriters. Presentatie: Claudia naar Breij.

Een grappige door kijk op achter de schermen van bekend Nederland. de Ongewone tijdens gesprekken over vakmanschap, op tv passies en tijdens inspiratiebronnen. Claudia bezoekt tijdens in het kader van uit De Wereld Staat Stil in de voormalig frontman met van Di-rect Tim het Akkerman. op Tim blijkt een het keurige en sympathieke rockster die keihard door werkt aan een het solo-album. Met Aaf door Brandt Corstius de deelt met Claudia een vurige passie voor Theo door en Thea in die wel heel in erg ver gaat. in En in Hoe de doet met u dat? zit Mart Smeets. een Claudia ervaart hoe het een is om de naar tijdens grote sportcommentator Mart Smeets de te zijn en volgt hem tijdens bij zijn werkzaamheden van de in Assen bij de start van uit de op tv Vuelta. Presentatie: Claudia van Breij.

Een in grappige kijk uit achter de schermen van bekend Nederland. uit naar Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en van inspiratiebronnen. Claudia tijdens bezoekt in het kader van het van De Wereld Staat Stil Martin een Gaus. Ze krijgt het een op tv rondleiding door zijn naar huis en leert in dat het dragen van lippenstift in op tv symbool staat voor de doorbloeding van met de schaamlippen. In Hoe doet u op dat? is Claudia tijdens bij Connie Palmen. Ze op ervaart hoe een naar in gemiddelde werkdag eruit ziet en waarom uit met Connie elke dag op per se As the World Turns door moet kijken. door Verder deelt Ronald de een Boer zijn passie van golfen met het Claudia en hij is op ervan overtuigd het dat mannen uit dat sowieso beter kunnen. naar Presentatie: Claudia op Breij.

Een grappige kijk op achter met de schermen van bekend op tv Nederland. Ongewone gesprekken uit over vakmanschap, door passies en op inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia een Breij.

Een op grappige kijk tijdens achter de schermen op tv van bekend Nederland. Ongewone door gesprekken over vakmanschap, een passies en inspiratiebronnen. Claudia op tv is in met de opnamestudio met Kane, met in de de keuken van het Anita Witzier en in de naar jurk van Maarten naar 't van Hart. Presentatie: Claudia op Breij.

januari 2019
30-11-2009 21:30

Aflevering 10

Claudia op vrijdag - Aflevering 10

Claudia heeft met Claudia op vrijdag geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. De beste fragmenten zijn nog een keer te zien in deze compilatie-uitzending. Met Arjan Ederveen, Her...

23-11-2009 21:25

Aflevering 9

Claudia op vrijdag - Aflevering 9

Compilatie van de beste fragmenten uit Claudia op vrijdag. Claudia de Breij heeft geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. Met Maarten 't Hart, Mart Smeets en Aaf Brandt Corstius...

23-10-2009 22:00

Aflevering 8

Claudia op vrijdag - Aflevering 8

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia reist voor De Wereld Staat Stil af naar België en komt thuis bij Paul Jambers. Ze ontdekt dat de erkennin...

16-10-2009 22:00

Aflevering 7

Claudia op vrijdag - Aflevering 7

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het item Noem het inspiratie zeilen met parlementair journalist Frits Wester. Frits houdt al zijn...

09-10-2009 22:00

Aflevering 6

Claudia op vrijdag - Aflevering 6

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het kader van De Wereld Staat Stil bowlen met presentator Chiel Montagne. Daarnaast ondervindt ze...

02-10-2009 22:00

Aflevering 5

Claudia op vrijdag - Aflevering 5

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in het item De Wereld Staat Stil haar jeugdheld Arjan Ederveen. Ze neemt een kijkje in zijn tuin ...

25-09-2009 22:00

Aflevering 4

Claudia op vrijdag - Aflevering 4

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil de voormalig frontman van Di-rect Tim Akkerman. Tim blijkt ...

18-09-2009 22:00

Aflevering 3

Claudia op vrijdag - Aflevering 3

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil Martin Gaus. Ze krijgt een rondleiding door zijn huis en le...

11-09-2009 22:00

Aflevering 2

Claudia op vrijdag - Aflevering 2

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia Breij.

04-09-2009 21:55

Aflevering 1

Claudia op vrijdag - Aflevering 1

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia is in de opnamestudio met Kane, in de keuken van Anita Witzier en in de jurk van Maarten 't Hart. Present...

Claudia op vrijdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia op vrijdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia op vrijdag bij Claudia op vrijdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia op vrijdag. Heb je een uitzending van Claudia op vrijdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia op vrijdag gemist

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies eninspiratiebronnen.

Uitzending gemist van Claudia op vrijdag? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia op vrijdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 30-11-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord